luni, 25 octombrie 2021

UN TREN INTR-UN TUNEL LUNG SI INTUNECAT !

                                         24 octombrie 2021,ora 4,17 !


                                     Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori de zi,m-a trezit o lumina ca un fulger,si astfel,vad inspre Sud - Vest un Tunel foarte elegant,dar fara lumini.

O forta nevazuta imi lumineaza inca de la intrare Tunelul ,incepand cu plafonul,apoi peretii din partea dreapta in jos cu tot cu sine,urcand apoi din nou la plafon.


Adica,in inversul acelor de ceasornic,asa imi lumineaza Forta nevazuta,Tunelul.
.

Si tot luminandu-mi metru cu metru Tunelul,la un moment dat,vad aproape spre iesire,nu se vedea inca lumina zilei,vad ultimul vagon al unui tren obisnuit.
.


Trenul era in mers,asa parea din spatele ultimului vagon albastru sau gri inchis.
Tunelul era in total intuneric,fara beculete.
Dragii mei, cu siguranta vom auzi de un incident cu un tren,intr-un Tunel foarte frumos si elegant.
Unde anume se va afla sau cand,eu nu stiu a va spune.
Dar,sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, ca sa nu fie nimeni ranit sau mai rau,nu-si piarda viata calatorii din el.
Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Cel mai mare tunel din lume de cale ferata cu fir dublu e tunelul Gotthard intre Elvetia si Italia ,are 57 km pe fiecare fir cu legaturi intre ele si scurteaza drumul pina la Milano cu o ora de la 3 ore 40 la 2 ore si 40 minute "El a fost dat in functiune in 2016 cu citiva ani inainte de planificare desi s-a incercat constructia lui inainte de primul si apoi al doilea razboi mondial si s-ar putea opri din nou circulatia in cazul asaltarii lui de emigranti."
    Exista si un tunel rutier Gotthard de 16 km dat in functiune in anul 1980-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prăbușirea dolarului, asa au prezis samanii bolivieni pentru la anul!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai exista si tunelasul mai scurt, asa cum zice mos craciun,intre Bucegi si Irak, dar are doar coinspe km.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai berila gerila,chia exista un asemenea tunel,insa tu nu ai parte sa intelegi chestii mai adanci,doar cele pro_funde,de cati_va tenti.Las_o ca rasufla supapa.Pa,pa.

      Ștergere
  4. eu cred ca e vorba de tunelul pe sub Canalul Manecii care leaga Franta de Marea Britanie;Marea Britanie are si asa probleme cu aprovizionarea marfurilor de pe continent,daca o mana criminala vrea destabilizare cu orice pret mai blocheaza si aceasta ruta de aprovizionare rapida,ca diavolul pana nu distruge nu se lasa

    RăspundețiȘtergere
  5. Intrebati vocea care va raspunde, si o sa vedeti ca asa e.
    Toate vor incepe din cauza turciei si decaderii SUA.

    RăspundețiȘtergere

  6. Vă trimit o rețetă duhovnicească...
    Și vă sfătuiesc să folosiți doctoria propusă de câteva ori pe zi, mai ales în clipele de mare suferință, atât a sufletului, cât și a trupului.
    Însingurându-vă rostiți fără grabă, în așa fel încât să vă auziți glasul, închizându-vă mintea în cuvinte (așa sfătuiește Sfântul Ioan Scărarul), următoarele:
    «Slavă Ție, Dumnezeul meu, pentru necazul pe care l-ai trimis asupra mea; cele vrednice de faptele mele primesc; pomenește-mă întru împărăția Ta».
    Rugăciunea trebuie rostită cât se poate de rar. După ce ați spus-o o dată, odihniți-vă puțin. Apoi spuneți-o din nou și iarăși odihniți-vă. Continuați să vă rugați cinci sau zece minute până ce vă veți simți sufletul liniștit și mângâiat.
    Pricina liniștirii și mângâierii e limpede: harul și puterea lui Dumnezeu se cuprind în slavoslovirea lui Dumnezeu, nu în grăirea împodobită și multă.

    Maica Siluana

    RăspundețiȘtergere
  7. Premierul Guvernului Meu, Iohannis a avut ieri discuții cu cei doi premieri Marioneta Citu - fostul și generalul Ciuca cel propus.
    Iohannis el însuși Marioneta Ocultei Mondiale care a acaparat suta la suta tot sistemul bancar din România.
    Deci cum se maispune o MatrioscA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siapai,ce tot ai cu alesul neamului sau de peste tari?Ai treaba lui ce o va face,vrei nu vrei.Putea fi altul si mai bine ancorat in planul ecsetutif.

      Ștergere
    2. Esti gelos nea Petre ca nu joci golf,tenis,nu te dai cu skiurile,nu te dai pe bita cu jilt ingust,nu ai caravana de camile limuzine,aveioane,femei pe spranceana consiliere si restul ale dumneatale,guwern,parliament,partide,arafati,menistri si toate alea.De ce_l invidiezi ca are zile linistite de veghe si nopti tulburate.Mai bine sa te bucuri de nopti linistite si zile din ce in ce mai groaznice.Pa,pa.

      Ștergere
  8. Orban de la tribuna Parlamentului;
    ''Azi mi-am dat demisia din grupul parlamentar liberal,eu nu vreau sa fac baseboll.
    Tara pluteste in deriva pentru ca chiriasul de la Cotroceni [Iohannis] este la pescuit sau poate la schi''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gherila ,seful vost Iohannis nu are nevoie de tarile din golful Persic se pare ca el deja simte ca si Ceausescu funia aproape de par fie si numai cu casele deocamdata si a plecat in Egipt.
    Voi unde o sa plecati?? Poate prin tunelul ce spui ca pleaca din Bucegi??
    Sau cind romanii o sa moara de foame si spitalele ard o sa mergeti si voi cu el in Germania sa va dea aia medalii ca i-ati servit impreuna?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu Ilie, șintem invidioși pe patriotul pupin.... st Rareș Bogdan.. ca nu pupa și la oi-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere