luni, 25 octombrie 2021

MAREA MINUNE IN SFANTA BISERICĂ ! TRICOLORUL ROMÂNIEI, A ÎNCUNUNAT SFINTELE USI ÎMPĂRĂTESTI !

 


                               Dragii mei, 

În aceasta dimineata, la Sfanta Biserica fiind ,vad cum Părintele iese cu Sfanta Cruce in mână in faţa Usilor Sfinte.
În strana cântam cu totii :
6 sept. 2017 - Încărcat de Doar Ortodox
Pre Tine Te lăudăm, pre Tine Te binecuvântăm, Ţie Îţi mulţumim, Doamne, şi ne rugăm Ţie, Dumnezeului nostru ...

Imagine similară.
Clipă în care  dragii mei, vad cum stalpii laterali ai USILOR SFINTE,sunt imbracati in mod tainic, de Duhul Cel Prea Sfant in TRICOLORUL ROMANIEI.
Asa precum punem un prosop frumos ,artizanal deasupra unei Icoane sfinte,tot la fel, de sus si pana jos erau imbracati in TRICOLORUL ROMANIEI sfinte ,tocurile (stalpii )USILOR IMPARATESTI.
In acelasi timp, vad cum in Sfanta Biserica sus,deasupra enoriasilor, erau multe lumini albe si stralucitoare, ca niste faclii de lumanari aprinse ,venite din Cerul Lui Dumnezeu.
Erau zeci,poate chiar sute ,fiind grupate in nori de faclii albe si stralucitoare.
Jos, printre credinciosi,vedeam alte lumini,alte faclii ca de lumanare,doar ca, erau mult mai mici si aproape deloc stralucitoare.
Acestea de jos,erau puţine si chiar se puteau numara.
Din cand in cand,cand Părintele iesea cu Cadelnita,cate un nor albastru violet ,transparent si stralucitor, isi facea aparitia intr-o clipa, ca apoi sa dispara in acealalta clipă.
Acest nor albastru transparent era mare si intotdeauna statea deasupra oamneilor, deasupra Părintelui. Acest nor albastru,asa cum am scris mai demult intr-un articol, era Lumina Lui Dumnezeu Tatal,era Lumina Prea Sfintei Treimi.
Tot in timpul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii, desi eram in strana si cantam alaturi de Dascal, vedeam cate o Lumina aurie si orbitor de stralucitoare,care se aseza singura pe umarul sau spatele vreunui credincios sau chiar a Părintelui.
Cand se canta in Sfanta Biserica Vesnica Pomenire pentru cei adormiti intru vesnicie, apare in sfanta BISERICA mai multi nori ca o ceata rara, in mijlocul cărora stau multe scantei,(stelute argintii)care se misca incontinuu in acei nori ca de ceata,pana se termina cantarea cu VESNICA POMENIRE.Acestea din urma dragilor, sunt sufletele celor dragi pe care noi i-am pomenit la acea SFANTA si dumnezeiasca Liturghie.
Si mai sunt multe alte Minuni care se petrec in timpul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii,dar o sa vi le spun intr-o alta seara.
Sa ne rugam fratilor PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,pentru ca sa fim iertati de păcatele noastre, sa iubim SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS ,si nu in ultimul rand,sa ascultam ce ne spun PREOTII care sunt slujitorii Domnului, si sa nu-i judecam niciodata.
Numai IISUS HRISTOS ,IMPARATUL CERESC este si va fi JUDECATPORUL nostru al tuturor.
                           Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Doamne Iisuse Hristoese fiul și cuvântul lui Dumnezeu iarta‐ne pe noi păcătoșii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Marioara surioara,dragostea noastra,doar sa nu te simti stinghera cumva,aceste intamplari sunt prezente in biserici,insa putini dintre semenii noatri cunosc.Sunt manifestari mai aparte ,care din pacate nu le vad nici preoteii nostri.Mihail de exemplu,preotel al nostru imi spune ca am avut inchipuiri.In timpul Sfintei Liturhii,i_am spus ca se miscau din ce in ce mai tare candelele Domnutului si ale Sfintei Sale Maici,separat.A spus ca am vedenii.Altadata pluteau o gramada de stelute si globusoare mici in toata biserica,eram cu gura cascata,nu am mai spus nimic nimanui,ca nu m_ar crede orocum.Io unul cred in ce spui,Mariuca surioara,ceva se intampla si merita sa se lase vazut astora mai cu capul in nori ca noi.Te iubesc,Marioara surioara si sa ai parte incontinua de legatura cerului tau launtric cu Cerul Ceresc.Putini au parte de o asemenea traire si sunt gelos pe tine ca ai atatea.Habar nu aveti dragii mei cum se desfasoara acele trairi pline de lumina.Va dorescc tuturor sa aveti parte de ele.Of Mariuca,ne cunoastem de o vesnicie si inca nu am habar de unde sa te iau,iubita mea surioara.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marioara surioara,io am mai fost gazduit de tine si am relatat ce mare bucurie am trait trecand involutar prin fata Sfintei mese a Altarului.Un curent puternic si cald de liniste plina de dragoste,de abandonare a intregii mele fiinte,un salt in necunoscutul preaplin de iubire,un abandon in bratele,Duhului Sfant,o descatusare,nu am cuvinte nici acum sa exprim acea traire.Oare tu,draga noastra surioara cum ai putut sa le aduci mai pe intelesul nostru.Eu unl,te inteleg cat de cat,ca am trait momente sublime,mai putine,dar intense si care au ramas amintiri de nesters.Te iubesc si te inteleg ,draga noastra surioara si apostolita.Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda.Te pup pe sufletul tau simtitor de moldoveanca.Al tau fratior ardelean iubitor Iliuta_Sorinel,pe vesnicie.Pa ,pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai daca si on facultatile de teologie din tara se aplica graunkertifikkat,inseamna k suntem fusoi,luati ku presul de ziztemul khazar,fe la vladika pana la opinka,trezire de unde,fin karre pix,al marelui alb din deal nu,din al celuilalt nu,de unde???

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria credința poporului român este mare,cu toate lipsurile și greșelile noastre,totuși avem credință.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere