marți, 26 octombrie 2021

M-AM VACCINAT ! IATA DOVADA VACCINARII MELE,PENTRU A LAMURI ODATA PENTRU TOTDEAUNA,CA ACEST VACCIN NU ESTE PECETEA DIAVOLULUI SI NICI NU CONTINE NANO-CIPURI !

                                     .

Ar putea fi o imagine cu text care spune „MINIST SĂNĂTĂȚII OMA Adeverințădevaccinare Adeverință vaccinare Vaccinationcertificate Registrul Electronic Național Vaccinări (https://www.renv.ro) vaccinării NUME PRENUME NAMSURNME GHIORGHIU MARIA INFORMATII VACCIN /VACCINE INFO (Date 26-10-2021 DATE DESPRE CENTRUL DE VACCINARE Nume centru Name vaccinatic center Centrul fil Tecuci JudeÈul/ County Galati document signed by Signatory împotriva Date/Time Issuer-Certificate Bucuresti,ROMÂNIA Serial-No. Method Note modificarile preveni”
"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                            PRIETENI dragi,


Scriu pe acest Blog zi si noapte,de aproape 10 ani. Si am adus aici doar Grai di Graiul Duhului Sfant.

Cine a voit si vrea in continuare,va simti Iubirea Duhului Sfant si a Maicii Lui Dumnezeu cu Sfintii Sa, va crede si se va intari in continuare in Credinta si-n Iubire divina.

Cine insa ,a avut intotdeauna de improscat cu noroi si cu venin,o va face cu fiecare ocazie intalnita.Iar aceasta ocazie,si-au insusit-o chiar astazi cand ,am facut corect anuntul ca m-am vaccinat,prezetand si Dovada vaccinarii mele.

O sa va intrebati si pe buna dreptate, de ce am publicat ca m-am vaccinat ,cand as fi putut tine doar pentru mine.

Am facut acest lucru,pentru a indrepta ceea ce deja a cazut in extrema cealalta. Adica, nu putem spune niciodata ca acest VACCIN care salveaza vieti,ar contine nanocip-uri,microcip-uri,666 sau pecetea dracilor,le voi spune pe nume ca asa trebuie, nu trebuie sa-i periem si sa-i lasam creada ca ne este teama.

Nu putem spune ca ne vom pierde mantuirea sufletului,din cauza vaccinului contra SARS COV 2-!!! Ma gandesc cu durere nesfarsita in suflet,ca poate sotul meu,fratele meu care a murit de curand,ar fi putut fi salvati daca se vaccinau.Sotul meu nu a mai apucat aparitia vaccinului,iar fratele meu se gandea exact cum gandesc unii semeni ai nostri,ca acest VACCIN ii va indeparta pentru totdeauna de la FATA LUI DUMNEZEU ! Total gresit! Iata ce spunea Louis Pasteur care este considerat  pe bună dreptate, unul din binefăcătorii omenirii. „Puţină ştiinţă te îndepărtează de Dumnezeu; multă ştiinţă te aduce înapoi la El”. Dacă tu spui că ştiinţa te-a îndepărtat de Dumnezeu, să ştii că e o ştiinţă „puţină”, sau o spoială de ştiinţă. Cu cât te aprofundezi mai mult în toate ştiinţele, ca să capeţi o perspectivă generală a lumii şi a vieţii, cu atât vezi mai clar prezenţa lui Dumnezeu în toate şi cu atât Îl cunoşti mai bine şi doreşti mai mult să-L cunoşti personal!"Louis Pasteur, chimist și bacteriolog, fondatorul microbiologiei,a descoperit vaccinul contra rabiei ,dar a infiintat si Institutul  tratarii Rabiei si a Pasteurizarii.. El însuși a descoperit o serie de vaccinuri, inclusiv cel contra rabiei și antraxului. A creat microorganisme slăbite, ținându-le la căldură. În această stare, nu puteau cauza boala, ci confereau imunitate germenilor pacientului.

Dragilor,v-am dat acest exemplu cu marele Savant Louis Pasteur,ca sa vedeti ca STIINTA vine numai de la DUMNEZEU prin oamenii Sai alesi.

Am primit multe Comentarii de la voi dragilor.Unele sunt pline de ura si de jigniri la adresa mea si a cititorilor care sunt de acord cu vaccinul.Altele si cele mai multe si va multumesc pentru ele, sunt pline de respect si de aprecieri.

Dac cineva se simte dezamagit de alegerea mea,daca imi pun in fata tot felul de idei si pareri de la clerIci,de la imparati si regi,de la PAPA,de la oricine ar fi, si care sunt contra vaccinului ,le mai spun inca o data: VACCINUL nu este PECETEA DRACILOR -666,nu are absolut nicio legatura cu RELIGIA si CREDINTA fiecaruia dintre noi! Fiti buni,fiti tari in Credinta,iubiti-va Aproapele,faceti fapte bune, mergeti la SFANTA BISERICA,marturisiti-va si va impartasiti,si numai astfel veti dobandi mantuirea! Nu mai incitati pe Semenii nostri la nevaccinare ! Fiecare e liber ca sa aleaga pentru el. Daca MEDICUL fiecaruia dintre noi ne da unda verde pentru vaccinare,atunci sa ne vaccinam! Ne vom salva viata noastra si a multor semeni de-ai nostri. Va asigur PRIETENI ,cu mana pe inima si pe SUFLET,ca acest VACCIN nu are nicio legatura cu CREDINTA si cu MANTUIREA sufletului nostru.Scriu de ani de zile pe Blog si pe Facebook,si de fecare data am scris numai ADEVARUL DUHULUI SFANT! Dar iata ,ca a venit vremea ca sa va spun ca,si acesta este un ADEVAR DIVIN!!! Mantuirea o pierdem ,numai daca ne pierdem CREDINTA,IUBIREA si DRAGOSTEA fata de DUMNEZEU si fata de MAICA DOMNULUI cu SFINTII SAI ! VACCINUL este tot de la DUMNEZEU!!! El a dat si da intelepciune MEDICILOR ,oamenilor de STIINTA ca sa descopere vaccinuri,medicamente ca sa fim salvati!
Dragilor,mi-am dorit ca sa public DOVADA vaccinarii mele contra SARS COV -2, ca sa fiti ferm convinsi de faptul ca,VACCINUL nu are absolut nicio legatura cu CREDINTA si cu MANTUIREA sufletului nostru.
In rest dragilor,alegerea va apartine !
Publicand DOVADA ca m-am vaccinat ,eu mi-am facut astfel ,Datoria in Fata Lui Dumnezeu si a MAICUTEI DOMNULUI,adica,v-am spus ce trebuia sa va spun despre VACCIN!
Iar acesta, nu poate fi decat ADEVARUL !!!
Deci,si fata de voi dragilor mi-am facut datoria de suflet! Va amintesc dragii mei,faptul ca,cine va scrie Comentarii injurioase,jignitoare la adresa mea si in general la semeni,la cititorii fideli ,le voi sterge automat.
Cine vrea sa comenteze,trebuie sa dea dovada de respect si de seriozitate ! Cine doreste sa comenteze indiferent ca e pe Blog sau pe facebook,trebuie sa respecte dreptul si alegerea fiecaruia dintre noi.
Daca se va abate in a se adresa frumos si civilizat,ii asigur ca-i voi bloca si nu vor mai avea acces ca sa citeasca ceea ce eu scriu zi si noapte di CUIVANTUL LUI DUMNEZEU.V-am respectat si va respect intotdeauna parerile ,chiar daca erau cotrar celor scrise de mine si graite de Duhul Sfant.Astept si de la voi ,acelasi respect !!!
Iata DOVADA vaccinarii mele,ca sa intelegi ca nu are absolut nicio legatura cu CREDINTA si cu Mantuirea sufletului nostru:
Ar putea fi o imagine cu text care spune „MINIST SĂNĂTĂȚII OMA Adeverințădevaccinare Adeverință vaccinare Vaccinationcertificate Registrul Electronic Național Vaccinări (https://www.renv.ro) vaccinării NUME PRENUME NAMSURNME GHIORGHIU MARIA INFORMATII VACCIN /VACCINE INFO (Date 26-10-2021 DATE DESPRE CENTRUL DE VACCINARE Nume centru Name vaccinatic center Centrul fil Tecuci JudeÈul/ County Galati document signed by Signatory împotriva Date/Time Issuer-Certificate Bucuresti,ROMÂNIA Serial-No. Method Note modificarile preveni”


Vaccinul este doar un Act medical! Nu are nicio legătură cu Credinta si cu mântuirea sufletului nostru! Este spre binele fiecăruia dintre noi! Nu va fie teama de vaccin,nu conține nici pecetea si nici nanocip-uri si nici microcipuri ! CREDINTA si DRAGOSTEA fata de HRISTOS si de MAICA DOMNULUI cu Sfintii Sai,sunt in inima si in sufletul fiecaruia dintre noi !!!
Da,va veni si vremea microciparii adevarate,dar aceea va fi la vedere,cu cod de bare la incheietra mainii,cod de bare ca la oricare document sau aliment. O sa reiau articolul cu MICROCIPAREA despre care am scris cu mult timp in urma. Dragilor,daca MEDICUL care are grija de sanatatea voastra ,va da voie ca sa va vaccinati si daca sunteti sanatosi,nu va mai ascundeti dupa CREDINTA si dupa MANTUIRE ! MANTUIREA nu o pierde nimeni, daca se vaccineaza ! MANTUIREA o pierdem daca suntem lipsiti de Iubire fata de Aproapele,daca suntem lipsiti de Credinta si de milostenie,daca facem fapte rele si urate in fata BUNULUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI ! Pe nimeni nu v-a pedepsi DUMNEZEU pentru faptul ca a acceptat un tratament,un vaccin care salveaza vieti! STIINTA vine de la DUHUL SFANT,DUHUL INTELEPCIUNII si BINEFACATORUL nostru de VIATA! Iar VACCINUL este STIINTA MEDICILOR care au muncit mai bine de 2 ani,ca sa ajunga aici.Nu va fie teama de vaccin! Intrebati-va Medicul daca aveti voie sa-l faceti,daca sunteti clinic sanatosi,si nu mai stati pe ganduri! 🙏🙏🙏♥♥♥

60 de comentarii:

  1. https://danielvla.wordpress.com/2021/10/26/articol-esential-pentru-cei-care-inca-nu-s-au-vaccinat-50-de-medici-romani-atrag-atentia-asupra-unei-probleme-de-etica-si-constiinta-religioasa-toate-vaccinurile-anti-covid-distribuite-in-romania-au/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-a zis Duhul Sfint?!..nu cred!! Nu ati inteles de ce au murit inseamna!!"Cine va iubi viata mai mult acela o va pierde!!

      Ștergere
  2. Satan are experienta de mii de ani,evident ca nu vine la început cu pecetea vizibila,ci vine cu ceva ascuns pt a te obișnui și chiar cu vicleșug de a pune pecetea la început pe mâna stânga pt ignoranți și slabi în credință și veghere!Cine a pornit pe calea asta a compromisurilor cu prototipuri sau peceți experimentale provizoriu deja e prea târziu sa mai revină pe calea mântuirii pt ca e obișnuit sa accepte orice în corpul și sufletul sau!Vaxxinul este 100% parte din pecete sau chiar pecetea fiarei,un părinte sfant,Elpidie dacă nu ma insel a spus ca a 7 doza e pecetea finala a fiarei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai taci din gură, dle! Spui un car de prostii de habotnic cu capul in Evul Mediu!
      Pecetea fiarei este compromisul pe care il faci zilnic si neluarea de atitudine impotriva caracatitei care ne fura, ne tine in intunericul nestiintei tehnicilor de manipulare, ne tine in frica de un Dumnezeu razbunator! Fiara este pe pământ de cand omul a inceput sa se inchine la bani si putere!
      Ati intors oamenii impotriva medicilor cu prostia voastra de inapoiati!

      Ștergere
    2. Corect , bine i-ati mai zis-o . Chiar traieste in evul mediu !

      Ștergere
    3. Fiara este în tot ce e lumesc și dracesc în special,inclusiv în vaccin pt ca niciodată nu au fost condiționate drepturile și libertățile și nu s-au pus astfel de presiuni și constrângeri!

      Ștergere
    4. Numerosi medici inteligenti si cu constiinta stiu ca acesta nu este vaxx, ci experiment!

      Ștergere
    5. 22,55 are dreptate in aceasta situatie!
      https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
  3. Nu, nu e pecetea, asa e. E doar pre-pecetea, cum spune parintele Elpidie Vaianakis. Sustin dreptul fiecarui om de a alege, avem o vorba romaneasca: cum iti asterni asa dormi.Acum sa va vad publicati sau nu acest mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  4. Timișoara inclusiv spitalele fără căldură.
    Va spun eu de ce pentru ca asta vara spionul german Fritz pus ilegal primar era preocupat cum sa demoleze statuia lui Eminescu în loc sa construiască sistemul de încălzire-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa! Si vibratia joasă a Timisoarei din cauza numarului mare de adepti Bivolaru si new age nu se pune la socoteala pentru toate problemele existente in Timisoara? Dar mafia din structurile MAI?
      Unde se prăsește dracu' vreti un primar din Lumina? Peste tot unde se practica magia este la fel: guvernanti slabi, corupti, santajabili. Si e valabil pentru toata Romania! Pentru ca peste tot au patruns mincinosii spirituali. Asa se intampla in toate tarile unde nu exista o delimitare clara intre a fi cu Dumnezeu sau a fi cu Anticrist.

      Ștergere
  5. Nu am crezut sau sustinut astfel de aberatii cum ca vaccinul contine cipuri sau este pecetea diavolului. Problema este ca vaccinul in romania contine segregare si alte practici naziste. Daca ar fi sa citez un clasic in viata: - Ce contine vaccinul ? Vaccinul contine segregare, stergerea la dos cu constitutia, incalcari ale drepturilor,anularea democratiei, scumpiri ,saracie lucie, haos. Dar sa vedem si partea buna a campaniei de vaccinare virusul pnl va merge dupa pntcd iar romanii se vor lecui de nume straine pe care cred ei ca daca le pun la conducere le va aduce occidentul. Si totusi cu un vaccin nu se face primavara ci cu cinci, sase rapeluri si sapte , opt boostere. Asta daca se va mai face vreodata primavara. Ca dupa vaccinul cu seringa sa nu vina vaccinul cu 7,62 de Kalașnikov.

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa vedeti in scurt timp ce efecte va avea acest vaccin. Clar ca nu l aveti pe Dzeu in inima, ati ales opusul. Veti vedea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate sunt nevoit sa va dau si eu dreptate dar acesta este adevarul, păcat.

      Ștergere
    2. Perfect adevărat !

      Ștergere
  7. Salut la tot POPORUL MEU.
    Nu va uitati la poza mea pt ca e veche. Poza mea noua o gasiti in facebook la "lichi Cicerone". Am 48 de ani si o gramada de stinta invatata. Si acum sa va explic despre vaccine,
    Vaccinul cu nano chip-uri de marimea microbilor exista doar in filmele "SF". In lumea reala a noastra, cel mai mic nano chip/cip este chip-ul 666 si contine 3 barcoduri.
    Orice vaccin normal este facut din insusi microbul/virusul respectiv dar mort si se mai pun niste vitamine/proteine in acel vaccin pt a ajuta corpul nostru sa produca repede anticorpi in potriva acelui microb/virus. Virusul COVID are 2 lucrari in el. O proteina din care se hraneste virusul sa aiba putere sa lucreze si sa se lupte cu anticorpii nostri si insusi virusul. Vaccinul este din 2 fiole. Prima are proteina respectiva si este vie. La inceput corpul nostru crede ca este o proteina organica dar pt ca nu o poate consuma, dupa 2 saptamani o trece la organe straine si incepe a face anticorpi pt a o asimila sau distruge. A doua fiola este insusi virusul, dar este mort. De aceea se cere o luna pauza intre cele 2 fiole. Si pt virul mort corpul nostru va produce anticorpii necesari. In amindoua fiole se mai adauga si niste vitamine/proteine compresate pt a ajuta corpul nostru sa produca anticorpi puternici. Acest COVID ataca cel mai mult persoanele cu comorbitati foarte agravate. Deci le scurteaza suferinta. Dar sa nu uitam ca orice virus mort poate reveni la viata si daca corpul nostru nu este suficient de puternic, atunci nu mai face fatza si este ca si cum nu ai ave nici un vaccin. Sanatatea omului nu consta in gratare si mincaruri grase ci in vitamine din vegetalele crude si organice/bio si cat mai multe miscari/sport in aer curat. Despre treba cu chip-ul 666 va rog cititi un comentariul de al meu in articolul lui tanti Maria de mai jos. Va astep cu comentarii mai avansate. Nu accept comentarii de la persoane fara cei 7 ani de acasa.
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2021/10/rusia-si-romania-sau-romania-si-rusia.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg cum atitia oameni cu carte se pot lasa manipulati in acest hal!! daca are actiune asupra ARN..!!! despre ce vorbim?!!

      Ștergere
  8. sa fiti sanatoasa-dar efectele se vad ori imediat ori in timp-VACCINUL E EXPERIMENTAL NIMENI NU A VAZUT PROSPECTUL DECI NICI EFECTELE SECUNDARE-cum se explica faptul ca cei vaccinati si cu a treia doza au facut boala?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte bine,fiecare face cu corpul lui ce vrea,decide asupra corpului sau!!Sigur ca nu e pecetea,nici cip nu o fii avind,e numai inceputul inceputurilor...Multa sanatate va doresc si tuturor de pe blog!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca e sfârșitul sfarsiturilor. Momentul in care oamenii isi vor da seama ca boala s-a instalat in suflet si se vindeca numai cu Lumina faptelor bune, reparare a tuturor faptelor rele omenesti. Vaccinul ne protejeaza un timp, dar se moare si in accidente, si de alte boli. E capăt de drum. Mai departe e mai jos. E prăpastia. Ca sa urci inapoi in Dumnezeu trebuie sa intorci roata si sa-ti schimbi comportamentul fata de tot ce te inconjoara, fata de toata minunata Creatie distrusa de omul infatuat care se crede stăpân peste toate. Un stapan bun nu umple casa de gunoaie, nu rade padurile si nu macelareste animalele salbatice si nici nu le batjocoreste pe cele date de Dumnezeu ca sa apere omul si sa-i fie prietene.

      Ștergere
  10. Intr-adevar vaccinul nu este pecetea satanei este doar o otrava pentru a reduce populatia lumii. Va spun asta nu de la conspirationisti ci chiar Maicuta Domnului ne-a avertizat inca din anul 2010 de vaccinarea mondiala si a spus sa nu ne vaccinam caci vom muri. In 2010 cand am citit am luat-o ci usuratate caci nu puteam sa- mi inchipui cum va fi aceasta vaccinare mondiala? Si iata dupa atatia ani a trebuie sa recitesc acele mesaje si sa le iau in serios. Dumnezeu sa va apere de tot raul!,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai taci! Spuneti numai aberatii! Nu e nevoie de un vaccin, pentru ca omul se autodistruge din prostia sa. Cand faci rău impotriva a tot ce te inconjoara, răul ti se intoarce. Fara Dumnezeu fiind, stapanii acestei lumi au fabricat vaccinul ca sa se apere pe ei, nu pe noi. Dar stiu ca daca lasa sclavii nevaccinati, valurile pandemiei ii vor afecta si pe ei,pentru ca nu se pot separa total de sclavi. Pentru ca nu-i ajuta mintea ca nu exista un vaccin antihoție, antiprostie,antilacomie, antiAnticrist, in afara de vaccinul denumit Lumină, Dumnezeu.

      Ștergere
  11. Odată cu vaccinul ca și la Covid trebuie luat și un anticoagulant cum ar fi clopidogrel și Aspenter sau altele-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Poate nu conține nanocip dar și când se va pune pecetea dumneavoastră ați spus că veți accepta și pe acestea.Ce sa mai creadă lumea că spuneți totul de la Duhul cel Sfânt și apoi sunteți de acord cu otrava diavolului.Cititi blog Lumina pentru Suflet așa de curiozitate acolo sunt mesaje de la Maica Domnului de la Iisus Cristos de la Arhanghelul Mihail prin vizionarii din lumea întreagă .In toate mesajele despre vaccin este denumit Otrava diavolului și să nu împrumutăm brațul pentru a fi introdus.Informati -va din mai multe surse .Daca Maica Domnului ne spune acest lucru și nu o credem atunci eu nu mai zic nimic.Daca e sa murim de virus așa a fost sa fie daca ne e dat să trăim atunci vom trăi .Acestea sunt timpurile nu putem schimba noi cu nimic.Dumnezeu sal ierte pe soțul și fratele dumneavoastră și să-i odihnească în pace.Imi pare RAU pentru pierderea suferită .Cu siguranță sunt la Dumnezeu .Noua sa ne de-a Domnul Mântuire și sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragii mei, nu mai judecați, satana asta dorește, dezbinarea noastră, haideți să nu lasăm un amărât de vaccin să ne preocupe mintea,să ne dezbine, să aratăm cu degetul, dumnezeu ne a lăsat liberul arbitru, mintea noastră sa fie conectată la bunul Dumnezeu. Mai bine ne ar fi sa stabilim o oră și sa ne rugăm împreună pentru țara și neamul acesta. Haideți să construim nu să dărâmăm,uniți suntem puternici și nu au ce să ne facă. Dumnezeu bunul să fie cu noi toți.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria asa este,dar faptul că sa ajuns să ne constranga nu sunt de acord.
    La ce mai este bună constitutia dacă te obliga,te constrange.
    De felul meu sunt un om de bună credință, dar nu suport constrângerile.
    Nimeni nu ma poate obliga sa fac ce nu doresc să fac.
    Si copii mei au venit acasă si s-au vaccinat pe drum.
    Eu m-am bucurat de o sanatate bună si-i multumesc Bunului Dumnezeu și Maica Domnului.
    Medicii cu mine mor de foame😅
    Va doresc multa sanatate la toată lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insistenta asta de a va vaccina nu vi se pare mai mult decat ciudata?
      De ce este atata insistenta in a va vaccina? Chiar credeti ca se tine atat de mult la voi incat sa aiba grija cineva de voi? NU! Din contra! Este un vaccin experimental, nu vi se arata prospectul si nu vi se spun mai multe pentru ca nu se vrea.
      Se va activa codul verde smarald pe ceafa, frunte, mana prin aceste vaccinuri, termoscanari. Acestea "ajuta".

      Ștergere
    2. Si v-ati vaccinat si dvs, dna Masinca???

      Ștergere
  15. Ce spune Pr Calistrat despre vaccin.

    https://youtu.be/9t6nE9xMjpU

    Vaccinul și Libertatea,Sănătatea de la Dzeu- Pr Calistrat

    RăspundețiȘtergere
  16. Îmi place doamna Mașină cum a gândit în ultimul comentariu.Daca toată România ar gândi așa toate molurile și cluburile și peste tot unde ne se cere vaccinul ar fi goale și ar da faliment.Dar ce sa vezi lumea de frica unei legi făcute de om se sperie și de foame și atunci decide sa se vaccineze.Nu deschideți drumurile lui anticrist ori vaccinare.Nu va fie frica dacă sunteți fierbinți în credință.Curaj Isus a învins lumea .

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu se mai pot compara vaccinurile despre care vorbeste Pasteur cu cele de acum.
    Acestea din zilele noastre numai vaccinuri nu se pot numi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Vaxx contine luciferaza. Insasi acest nume nu este intamplator! Fiecare alege calea. Fiecare are liber arbitru!
    De ce arhiepiscopul Devei a murit dupa 3 DOZE DE VAXX si atatia altii???? Atatia altii din popoarele care au proportie f. mare de vaccinati (chiar peste 90%!!!), mor pe capete si acolo. De ce oare? Puneti-va intrebarea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Multi chemati, putini alesi, din pacate! Multi nu vad nimic nici in a-si pune pecetea.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mucenicia crestinilor va veni de la rasa galbena.
    Justin Pârvu


    Doamna daca sotul dv mai avea zile de la Dumnezeu ar mai fi trait.
    Dv credeti ca o masca sau un vaccin ne tin pe noi in viata?

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna Maria, sincere condoleante ptr pierderea suferita! Este f greu sa treci peste astfel de evenimente mai ales cand este vorba de persoane f dragi. Traim niste vremuri destul de tulburi si sub povara emotiilor putem lua decizii nu tocmai bune ptr noi.
    Stiu de acest virus ca va veni , din octombrie 2018. La inceputul anului 2020 trebuia sa inceapa al 3-lea razboi mondial. De fapt , omenirea trece acum prin mari transformari. Este perioada cand multi parasesc acest pamant , este perioada in care trebuie sa alegem, vom ramane in continuare in stadiul evolutiv ca si pana acum, sau mergem mai departe si ascensionam. Timp de mai multi ani m-am rugat sa nu fie razboi. Am mai scris aici ca nu va fi atunci cand erati convinsa ca va incepe. M-am rugat ca aceasta triere, ptr ca acum asta se intampla, sa se faca prin boala. Sigur ca entitatile de joasa frecventa cu care sufletele noastre au contracte de eoni de ani , cauta sa-si atraga cat mai multe sufete de partea lor . Ele s-au obisnuit atat de mult cu simbioza creata intre noi incat au uitat ca pot supravietui si singure. Ceea ce se intampla acum este trierea sufletelor. Este vremea in care ne alegem tabara. Multi nici macar nu ne dam seama. Acceptand acest vaccin trecem de partea celor intunecati. Sigur ca multi vor spune ca ce legatura este intre ceea ce se intampla acum pe Pamant si cei intunecati? Este. Sunt aici de mii de ani ai ne influenteaza viata in mod negativ. Sigur ca cu acceptul nostru.
    Toti cei ce accepta vaccinarea indiferent de motiv, trec de partea raului. Stiu ca este greu de crezut. Dar daca veti cauta in sufletele voastre veti vedea ca decizia luata este bazata pe frica, indiferent de ce natura ar fi ea. Răul isi face treaba cu acceptul nostru. Daca omul ar avea incredere cu adevarat in Dumnezeu, frica ar disparea. Frica este opusul iubirii. Esti in frica , ai de partea ta entitati negative . Esti in iubire esti cu Dumnezeu.
    Multi mor acum si multi vor mai muri. Nu ptr ei trebuie sa ne facem griji, ci ptr noi. Ptr ei ar trebiu sa aprindem cate o lumanare zilnic si sa ne cerem iertare si sa-i iertam ptr tot ceea ce a fost mai neplacut intre noi. Sunt multi cei ce au murit fara lumina . Au mare nevoie de ea si de iertarea noastra ptr a-si gasi calea si lumina catre Dumnezeu. Nu stiu daca veti posta acest mesaj , dar daca o faceti , sper ca cei ce vor citi acest mesaj sa inteleaga vremurile in care traim. Nu trebuie sa ne speriem de acest virus, este creat tocmai a se activa la frica . Daca nu stiti virusii sunt organisme nonvii , adica organisme moarte ce se activeaza in anumite conditii in gazda. Au o anumita perioada in care se pot activa . Daca nu gasesc acele conditii prielnice in perioada de timp , devin inactive. Avem lasate in mod natural un sistem natural cu care sa ne aparam. Aveti grija de el, intariti-l si cautati si gasiti sa va faceti cat mai multe bucurii zilnice. Lasati stirile ptr ca oricum multe sunt special create ptr a induce frica , furia deznadejdea etc. , sentimente cu care se hranesc cei intunecati. Noi , prin gandurile, faptele si actiunile noastre, îi atragem si-i tinem langa noi. Avem acum posibilitatea de a ne elibera. N-o vom face acum , vor mai trece alte mii de ani de sclavie , fara ca macar sa ne dam seama. Fiti puternici si fara frica! Sa auzim numai de bine si sanatate! Carmen M

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria, sincere condoleante ptr pierderea suferita! Este f greu sa treci peste astfel de evenimente mai ales cand este vorba de persoane f dragi. Traim niste vremuri destul de tulburi si sub povara emotiilor putem lua decizii nu tocmai bune ptr noi.
    Stiu de acest virus ca va veni , din octombrie 2018. La inceputul anului 2020 trebuia sa inceapa al 3-lea razboi mondial. De fapt , omenirea trece acum prin mari transformari. Este perioada cand multi parasesc acest pamant , este perioada in care trebuie sa alegem, vom ramane in continuare in stadiul evolutiv ca si pana acum, sau mergem mai departe si ascensionam. Timp de mai multi ani m-am rugat sa nu fie razboi. Am mai scris aici ca nu va fi atunci cand erati convinsa ca va incepe. M-am rugat ca aceasta triere, ptr ca acum asta se intampla, sa se faca prin boala. Sigur ca entitatile de joasa frecventa cu care sufletele noastre au contracte de eoni de ani , cauta sa-si atraga cat mai multe sufete de partea lor . Ele s-au obisnuit atat de mult cu simbioza creata intre noi incat au uitat ca pot supravietui si singure. Ceea ce se intampla acum este trierea sufletelor. Este vremea in care ne alegem tabara. Multi nici macar nu ne dam seama. Acceptand acest vaccin trecem de partea celor intunecati. Sigur ca multi vor spune ca ce legatura este intre ceea ce se intampla acum pe Pamant si cei intunecati? Este. Sunt aici de mii de ani ai ne influenteaza viata in mod negativ. Sigur ca cu acceptul nostru.
    Toti cei ce accepta vaccinarea indiferent de motiv, trec de partea raului. Stiu ca este greu de crezut. Dar daca veti cauta in sufletele voastre veti vedea ca decizia luata este bazata pe frica, indiferent de ce natura ar fi ea. Răul isi face treaba cu acceptul nostru. Daca omul ar avea incredere cu adevarat in Dumnezeu, frica ar disparea. Frica este opusul iubirii. Esti in frica , ai de partea ta entitati negative . Esti in iubire esti cu Dumnezeu.
    Multi mor acum si multi vor mai muri. Nu ptr ei trebuie sa ne facem griji, ci ptr noi. Ptr ei ar trebiu sa aprindem cate o lumanare zilnic si sa ne cerem iertare si sa-i iertam ptr tot ceea ce a fost mai neplacut intre noi. Sunt multi cei ce au murit fara lumina . Au mare nevoie de ea si de iertarea noastra ptr a-si gasi calea si lumina catre Dumnezeu. Nu stiu daca veti posta acest mesaj , dar daca o faceti , sper ca cei ce vor citi acest mesaj sa inteleaga vremurile in care traim. Nu trebuie sa ne speriem de acest virus, este creat tocmai a se activa la frica . Daca nu stiti virusii sunt organisme nonvii , adica organisme moarte ce se activeaza in anumite conditii in gazda. Au o anumita perioada in care se pot activa . Daca nu gasesc acele conditii prielnice in perioada de timp , devin inactive. Avem lasate in mod natural un sistem natural cu care sa ne aparam. Aveti grija de el, intariti-l si cautati si gasiti sa va faceti cat mai multe bucurii zilnice. Lasati stirile ptr ca oricum multe sunt special create ptr a induce frica , furia deznadejdea etc. , sentimente cu care se hranesc cei intunecati. Noi , prin gandurile, faptele si actiunile noastre, îi atragem si-i tinem langa noi. Avem acum posibilitatea de a ne elibera. N-o vom face acum , vor mai trece alte mii de ani de sclavie , fara ca macar sa ne dam seama. Fiti puternici si fara frica! Sa auzim numai de bine si sanatate! Carmen M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pr Calistrat a spus să îl alegem pe Dzeu și să nu ne vaccinam.

      https://youtu.be/9t6nE9xMjpU

      Ștergere
    2. Surioara Carmen,m_ai lasat fara grai.Foarte bine gandit si scris.Esti o fiinta plina de lumina.Multumesc,Ilie Sorinel.

      Ștergere
    3. Trebuie sa recunosc ca ai dreptate, cu obs.ca al 3-lea război chiar asta e(bacteriologic) și DA, frica-teama e de la "cel rău"

      Ștergere
    4. https://youtu.be/LU4Ul7iVr84

      Si el spune să nu ne lăsăm să ne divizeze

      Ștergere
    5. Multumesc Ilie Sorinel. Tot ce scriu vine dintr-un alt plan a-l constiintei. Mi s- a dat acea capacitate de a transmite acele informatii folositoare celor ce le citesc sau aud, chiar daca ei nu intreaba . Sigur ca sunt multi ce citesc aceste informatii , insa nu vor fi ptr toti. Asta ptr ca suntem pe nivele de constiinta diferite, ptr ca avem educatii diferite, am trecut prin experiente diferite etc. , etc. Datoria mea este sa transmit informatiile asa cum vin , cum le simt. Ce va fi mai departe este alegerea fiecaruia. O zi minunata! Carmen M

      Ștergere
  23. Ce inseamna codul QR din certificatul verde si din altele:
    https://romanortodox.info/chiparea-se-face-pe-fata-si-acum-e-legiferata/

    RăspundețiȘtergere
  24. https://romanortodox.info/chiparea-se-face-pe-fata-si-acum-e-legiferata/

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce semnificatie are codul QR de pe certificatul verde si de pe obiectele pe care apare:
    https://ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com/2019/07/15/semnul-fiarei-in-bisericile-noastre-codurile-qr-care-contine-numarul-666-se-aplica-masiv-in-bisericile-ortodoxe/

    RăspundețiȘtergere
  26. https://www.activenews.ro/opinii/Pana-la-cipuri-uite-ca-am-ajuns-la-tatuaje-cu-codul-QR-si-la-certificatul-Covrig-19-168109
    Pe acest site gasiti si citatul cat se poate de real din zilele noastre, de mai jos:

    "În schimb, în cazul de astăzi, mulți fac acest act medical pentru a nu fi privați de anumite beneficii sau drepturi. Așa ne va înșela și diavolul. Când va fi vorba să alegem ceea ce este drept și corect, ne va duce pe muntele imaginației și ne va arăta toate împărățiile lumii și slava lor. Și apoi va zice: Acestea toate ți le voi da ție, dacă vei face ca mine. Dar dacă nu vei face așa, nu vei mai putea să mergi în țări străine, nu te vei mai bucura de frumusețile altor țări, nu vei mai cumpăra, nu vei mai vinde, nu vei mai merge în concedii, nu vei mai intra acolo unde este voie bună.


    Și atunci ce vom răspunde? Vom prelua efectul de turmă sau vom alege drept?"

    RăspundețiȘtergere
  27. https://ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com/2019/07/15/semnul-fiarei-in-bisericile-noastre-codurile-qr-care-contine-numarul-666-se-aplica-masiv-in-bisericile-ortodoxe/

    RăspundețiȘtergere
  28. https://www.cotidianul.ro/fiica-nelegitima-de-la-arges-vrea-sa-i-ceara-patriarhului-daniel-sa-faca-testul-adn-2/

    https://adevarul.ro/locale/timisoara/scheletele-dulapul-patriarhului-daniel-diavol-fratele-sau-rebel-elvetia-banuit-blat-securitatea-preafericitul-milionarilor-1_5502efac448e03c0fd85a6ac/index.html

    RăspundețiȘtergere
  29. vaccinarea = dictatura mondiala = antihrist

    RăspundețiȘtergere
  30. Codul QR contine datele peronale si secrete ale vaccinatului pentru control cibrnetic rapid dar prin care se fac si masurile neconstitutionale desi consider vaccinarea buna la reducerea pandemiei si a mortalitatii cum a fost lovita si familia doamnei Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  31. O doctorita de la noi spune in seara asta ca 5 la suta din contaminati ajung la ATI din care 4 mor ,asta face vaccinul recomandat reducind gravitatea bolii si mortalitatea dar nu total-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  32. Cine răspunde daca oamenii pățesc ceva rău de la vaccin?
    Au fost destui în străinătate care au murit de la vaccin sau mai ales au rămas cu sechele grave,au intentat procese apoi și acuzau producătorii și statul... vreau sa știu doar atât daca fac vaccinul și fac tromboza, infarct sau AVC de la vaccin(cum a făcut o doctorita din Romania)cine răspunde și cine plătește pentru asta? Și nu mă refer numai la mine ci și la toți oamenii care pățesc ceva rău de la vaccin.Răspunde Iohannis,răspunde guvernul? Pe naiba, sunt destule reacții adverse de la vaccin iar oamenii nu știu asta.Iti fac vrei analiza ceva înainte de vaccin să vadă dacă ești sănătos tun și poți să îl faci? Sunt oameni care au contraindicații sa facă acest vaccin,sunt oameni care au boli,cine răspunde dacă pățim ceva de la vaccin? Și sa va mai zic ceva, românii nu fac vaccinul cei mai mulți din cauza că le este frica de reacțiile adverse grave ce pot să apară și nu că le zice Sosoaca sau Teodosie..Adevărul e că vaccinul e unul experimental, s-a zis deja asta în străinătate E un vaccin experimental

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De murit se moare când vrea Dumnezeu, nu când credem noi sau medicii. Doctorița putea să moară la fel de bine și de boală. Oricum mai mulți mor de pneumonia pe care ți-o provoacă boala decât de vaccin. Eu știu că am trecut prin ea anul trecut, și m-am vaccinat și cu a 3-a doză.
      Fiecare e liber să se vaccineze sau nu, dar cei care nu se vaccinează și blochează spitale și secțiile ATI, nu mai creștini nu sunt. Ei dau dovadă de egoism și indiferență față de bolnavii cu boli grave și vaccinați de care nu mai are cine să se ocupe, pentru că doctorii de la ATI se luptă cu prostia și nesimțirea celor care nu s-au vaccinat.

      Ștergere
    2. Sunt total de-acord ca fiecare moare atunci cand vrea Dumnezeu, desi sa stii ca multi care au murit de la inceputul pandemiei au murit inainte de vreme. Sigur ca d-na doctor putea muri de pneumonie, dar atata timp cat nu s-a facut autopsie nu se stie cu certitudine.
      Cat despre cei ce nu se vaccineaza nu ar fi crestini, avem in tara multe culte religioase a -le caror adepti nu vor sa se vaccineze. Chiar crezi ca egoismul si indiferenta fata de ceilalti i-au impiedicat sa se vaccineze? Chiar crezi ca toti sunt prosti si nesimtiti? O Doamne!!! Am vazut si trecut prin multe si stii la ce concluzie am ajuns? Voua celor ce v-ati vaccinat putin va pasa de cei din jurul vostru. Compasiunea si grija multora dintre voi se opreste strict acolo unde se opreste celor apropiati din familia voastra. Nu crezi? Fii sincera cu tine si cauta in acea farama de suflet care ti-a mai ramas. Vei fi uimita de ceea ce vei descoperi.
      Am avut acces la o frantura din viitor, asta daca vor continua evenimentele in directia de acum. Toti cei ce se vaccineaza in continuare, ptr ca vor mai fi si alte doze, nu se va opri aici , toti nu vor mai fi stapani pe propria constiinta . Vor deveni asemeni unor roboti, li se va parea normal sa mearga pe strazi ai sa atace pe toti cei nevaccinati . Asta in urmatorii 2,5 ani . Asta iti doresti? Si asta se intampla cu acordul vostru. De ce crezi ca va pune sa semnati pe proprie raspundere? Deja vad ca se intampla din ceea ce mi s-a permis sa vad. Tot mai multi din cei ce s-au vaccinat sunt din ce in ce mai agresivi. Treziti-va pana nu e prea tarziu. Inca mai putem indrepta lucrurile nefacand jocurile celor putini malefici care ne conduc. Doar de noi depinde . Avem liberul arbitru, suntem creatorii noastre vieti. Tot ce ni se intampla nu vine de la Dumnezeu, ci cu acceptul sau. E o mare diferenta. Cu cat mai repede constientizam si alegem calea Divinitatii , nu este necesar sa trecem prin toate cate vor veni. De noi depinde , de alegerile noastre. Divinitatea ne ajuta doar daca noi lasam sa fim ajutati.
      “Trebuie sa trecem prin toate. Toate sunt de la Dumnezeu”. Total mai fals. Asta ne-a facut sa credem cei sub a caror putere suntem de mii de ani si se hranesc cu toate sentimentele noastre negative, cu toate dramele noastre. A venit momentul sa ne eliberam. Fiecare va lupta ptr el. Suntem singuri , fiecare cu propria sa constiinta. Nu va lupta nimeni ptr noi. Nu ne va elibera nimeni daca noi nu vom cere acest lucru, daca nu vom da voie sa se intample.
      Treaba mea este sa va spun ce aveti nevoie sa stiti. E alegerea voastra ce veti face cu aceste informatii. Sper ca in viitorul cel mai apropiat sa constientizati pericolul in care va aflati si sa alegeti calea spre Divinitate. Ptr ca inca a mai ramas ceva uman in cei ce s-au vaccinat. Se vrea distrugerea legaturii sufletului cu Dumnezeu. Se vrea a se ajunge la doza a 8-a. Cati credeti ca vor rezista? Carmen M

      Ștergere
    3. Tocmai că sunt rob al lui Dumnezeu am scris ce am scris. Acest virus este lăsat de Dumnezeu ca să ne pedepsească pentru că-i distrugem creația Sa cu lăcomia și mândria noastră, prin poluare. Dumnezeu Tatăl a zis:"a Mea este judecata și răzbunarea" în cartea a 5-a Deuteronom, dar tot El a zis:"nu vreau moartea păcătosului ci să se întoarcă și să fie viu", așa că a dat și remediul bolii, numai că unii îl refuză. Este treaba lor. Să știi că nu a-m să dau nimănui în cap că nu se vaccinează. Este treaba ta ce crezi, dar am vrut să arat că numai împreună învingem pandemia. Dar poate că tu nu crezi ca există. Poate că ai nevoie de o boală și mai cruntă, ca să crezi. Dragostea față de Dumnezeu se exprimă și prin dragostea față de semenii noștri aflați în suferințe grele, vaccinați și care nu se pot trata, pentru că nu mai are cine să-i trateze. Doctorii fiind ocupați cu cei sănătoși și ne vaccinați, dar care ajung la ATI. Poate că nu mai ai încredere în guvernați, și îți dau dreptate, dar uita-te în lume, și vei vedea că acolo unde rata de imunizare a populației este de 70-80%, chiar dacă rata de infectare este mare, rata de ocupare la ATI și de deces este mică. Fiecare judecă și ia decizia care vrea și crede de cuviință .

      Ștergere
    4. Dna Carmen.mi-e îmi expiră buletinul în 2023 și am înțeles că nu avem acces în instituțiile publice fără vaccin. Nu sunt vaccinată și nu vreau ( am avut un vis prin '97 sau '98 unde oamenii era smulși de pe străzi iar vocea din vis mi-a spus: " asta pățesc ce-i care nu au credință " .Am fost avertizată să nu-mi pierd credința în Dzeu...și este Ce ia ce se întâmplă acum) dar se pare că așa vom fi obligați...off

      Ștergere
    5. 06.32, de ce terapiile intensive sunt pline in tarile cu vaccinati 100%?
      Se cauta o invrajbire teribila a vaccinatilor impotriva nevaccinatilor. Vaccinatii nu ar trebui sa se teama de nevaccinati. Din moment ce s-au supus experimentului si cred ca le face bine vaccinul, de ce sa se teama de ceilalti? Vaccinatii raspandesc virusul mai mult decat ceilalti.
      Dar nu ti-ai pus problema de constiinta, 06.32, ca unui cardiac sau diabetic sau orice afectiune cronica ar avea, daca i se intrerupe brusc tratamentul pentru afectiunea pe care o are, automat moare? De ce nu se fac autopsii sa se vada exact de ce au murit asa-zisii covizi? Sau cand era congres cu mii si mii de oameni, asta vara cand virusul era plecat in vacanta, cand se faceau spectacole demonice ca untold s.a. cu zeci de mii de spectatori, atunci nu ti-ai pus un semn de intrebare... Acum nu puteau sa se imbolnaveasca de asta vara oamenii dupa cateva luni din moment ce virusul se zice ca are o perioada de incubatie de max. 14 zile. Si atunci cand erau aglomeratii daca nimeni nu a patit nimic, acum nu e un semn mare de intrebare ca pacientii cu boli cronice sunt externati si ajung, bineinteles, in cateva zile sa fie din nou internati la terapie intensiva unde li se intrerupe si tratamentul si automat mor.
      06.32, este bine sa nu te lasi manipulat(a) si invrajbit(a) pentru ca asta se doreste. Si doar cine este prost cade in plasa.

      Ștergere
    6. 09.45 - sa speram ca nebunia si abuzurile impotriva acestor drepturi si libertati fundamentale nu or dura atata din partea antihristilor care fac asa ceva si care incalca oamenilor dreptul la viata, dreptul de a alege unde sa-si faca cumparaturile, dreptul de a munci, de a manca, de a plati taxele si impozitele, de a avea acces la actele proprii cum ar fi buletin, permis, pasaport, etc.; de a plati ratele la banci etc etc etc.
      Azi au de suferit nevaccinatii, iar cei vaccinati vor avea si ei drepturile si libertatile ingradite maine.
      Trebuie sa nu mai fie invrajbiti unii impotriva altora pentru ca asta se doreste.
      In tarile unde s-au vaccinat chiar si 95% tot se moare intensiv si se imbolnavesc chiar daca sunt vaccinati. Ba mai au capatat si cate o leucemie sau cate o miocardita, tromboze, cheaguri de sange care au dus la infarct. Deci sunt mai bolnavi acum.

      Ștergere
  33. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu anonim 27 oct.22,03 nu
    Nu au știut să facă campanie de vaccinare.
    Dacă spuneau că se da pe sub mână toata lumea se vaccinat,asta ca o glumă.
    Si totusi este un adevăr 😅

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica va injectati cu un ser experimental doar ca e gratis sau doar ca se dadea pe sub mana? Ce absurd!

      Ștergere