duminică, 31 octombrie 2021

DIALOG ! EXTRATERESTRII ROZ ,IISUS HRISTOS SI ROMANIA DUHULUI SFANT!

                               .

                        25 Octombrie 2021,ora 14,33 !


                        Dragii mei,


In aceasta dupa amiaza,pe balcon fiind,priveam cu ochii inchisi ,Cerul senin .Voi stiti deja dragilor ,faptul ca,eu asa vad aproape toate Minunile inchizand ochii firesti,in timp ce Dumnezeu mi-i deschide pe cei sufletesti.

.
Si astfel,imi apare in fata ochilor inchisi,un prieten,un extraterestru roz la chip si la trup.
Ii vedeam capul,chipul si gatul care se miscau in toate partile.
Vazandu-l cum ma privea fix,l-am dojenit in sinea mea asa:
"Cand aveti de gand ca sa salvati Romania?
Cand aveti de gand ca sa faceti ceva si sa dispara Pandemia?

.
In loc de raspuns,langa extraterestru mai vine inca unul tot roz si stau cu capetele lipite unul de altul,asa precum ar sta la noi doi tineri indragostiti.
.
Apoi, dispar amandoi, iar in locul lor se contureaza HARTA ROMANIEI sfinte.
Dragilor,cei care nu stiti ADEVARUL divin,nu va mai dati cu parerea in ceea ce-i priveste pe Extraterestri.Si aceste fiinte super inteligente,sunt tot CREATIA LUI DUMNEZEU,tot CREATIA DIVINA, imi spune un glas chiar in acest moment.
Acesti EXTRATERESTRII sunt infinit mai credinciosi decat cei care ii contesta si le spun ca sunt diavoli. Daca nu stiti,daca nu ati trait astfel de  Minuni,nu va mai dati cu parerea,caci pacatuiti.
Dar sa revin:

.
HARTA ROMANIEI era fara inscrisuri in ea, si avea conturul numai si numai din bobite de aur topit,aur divin.
Interiorul HARTII ROMANIEI, era numai din Lumina alba si orbitor de stralucitoare.In inima unei astfel de Romanii,O Forta nevazuta construieste o Inima mare,cu totul din aur si care inima, tinea in mijlocul ei O Sfanta Cruce mare tot din aur,urmata la dreapta ei de alte doua Cruci mai mici si la distanta una de cealalta.
Sfanta Cruce mare si cu tot cu cele doua mai mici,aluneca usor din mijlocul HARTII ROMANIEI cu tot cu Inima in care se aflau,aluneca spre MAREA NEAGRA,pe la CONSTANTA.
Aici,peretii HARTII ROMANIEI se desfac spre stanga si spre dreapta ca o cortina si asa ramane. HARTA ROMANIEI nu mai avea inchisa aceasta parte,ci era direct cu iesire in MAREA NEAGRA.
Dupa ce am ramas fara granita la MARE,vad in inima Romaniei sfinte,pe INSUSI DOMNUL nostru IISUS HRISTOS,MANTUITORUL Lumii,in vesmant alb precum Lumina Invierii Sale, cu parul castaniu si ondulat,lung pana pe umeri si cu ochii blanzi si albastri, precum seninul Cerului Său.

.
Inima din aur care tinea odinioara cele trei Cruci,acum Il cuprinsese pe IISUS HRISTOS pana la gat.
INIMA ROMANIEI sfinte,INIMA din aur divin,primise in ea pe CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,pe FIUL PREA CURATEI FECIOARE MARIA ,pe IISUS HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu.
ROMANIA DUHULUI SFANT nu mai avea inscrisuri,ci avea o INIMA mare din aur,o INIMA care batea pentru ROMANIA si pentru Poporul roman ales, prin INIMA LUI DUMNEZEU. 
Putin mai sus de INIMA ROMANIEI sfinte, O vedeam pe MAICA DOMNULUI cu Pruncutul IISUS in bratele Sale, imbracata in vesminte rosii catifelate. In jurul MAICII LUI DUMNEZEU erau numai flori, iarba ,pomi infloriti sau cu roade,era GRADINA RAIULUI!
Dragii mei,sa credem cu toata fiinta noastra in Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu toti Sfintii Săi. Sa nu ne-ndoim nicicand de toate cate am scris eu aici de la Duhul Cel Prea Sfant.
Toate cate vi le-am descoperit fratilor, sunt numai din Graiul si din Vointa Lui Dumnezeu  si toate se vor implini la vremea lor.
Sa incercam sa fim mai buni decat suntem in acest moment,sa fim mai milostivi si mai iubitori cu Aproapele nostru.
 Sa ne intarim in Credinta prin Rugaciune fierbinte,prin sfanta Spovedanie si prin a ne invrednici ca sa primim Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie ,cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,toata slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.







34 de comentarii:

  1. Buna ziua. Viziunile pe care le aveti sunt probabil adevarate. Totusi, un copil ca un inger, Otroc Veaceslav care a trecut la vesnicie la varsta de 9 ani, daca imi aduc bine aminte, a fost ultimul prooroc rus si a spus multe adevaruri despre ceea ce a fost sau ce va fi in istoria omenirii. Acest glas al bunului Dumnezeu a aratat ca OZN-urile sunt fenomene demonice si au loc, au sediul, in trei zone din lume: triunghiul Bermudelor, in care ar fi rasturnat orasul Atlantida, lacul Baical din Rusia, de unde s-a observat iesirea si intrarea multor OZN-uri si muntele Kailas din Tibet unde puterile demonice sunt maxime si acolo printr-o apasare de buton ar putea deschide cerul dar demonii se tem de Domnul Iisus Hristos, Care nu le permite aceasta! Otroc Veaceslav nu a spus despre extraterestrii buni... daca mai sunt si din acestia, Dumnezeu ar fi spus in Sfânta Scriptura. Nu defaimez stiinta nimanui. Dumnezeu sa va dea lumina si putere de a vedea cele de folos semenilor. Ar trebui sa fim noi crestinii un singur Trup duhovnicesc al lui Hristos! Personal cred ca omul a fost creat cu o preștiință de Creator și Domnul nostru Iisus Hristos lucrează pînă la sfîrșitul veacurilor la salvarea Creației, fără "ajutoare" necunoscute Sfintei Sale Evanghelii. Îmi cer iertare daca inoportunez. Cu tot respectul, v-am transmis parerea si convingerea pe care o simt ca si crestin. Duminica binecuvantata tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu a pus in noi Daruri ca: iubirea, mila, empatia. Cel mai mult urăsc demonii acele caracteristici din noi care le amintesc de Creator. Si fac tot posibilul sa le anihileze. De aceea au aparut curentele new age care învață oamenii sa fie egoisti, sa ia cât mai mult din placerile acestei lumi. NLP- istii îi invata pe adepti sa atraga spre ei, cu puterea mintii, bani, prosperitate, sanatate. Si răposatul si trimisul la Judecata, Coruț, a pledat pentru astfel de metode. Si functioneaza, in aparență. De aceea a si castigat teren NLP. Numai ca si boala si sărăcia au rostul lor la anumiti indivizi. Platesc karmic ce au greșit stramosii, stopand astfel trecerea pacatelor la urmasi.
      Ce au facut NLP-istii? Dintr-un egoist, au facut un egoist si mai pare. S-a ajuns cu vrajitoria pe niste niveluri periculoase, unde însăși viata si sanatatea urmasilor este pusa in pericol. Omul modern, superficial, a ajuns sa-si ucidă pruncii in viitor. Crima perfecta pusa la cale de catre demoni. Pentru ca demonii scot castanele din foc cu mainile prostilor si ucid cu mainile idiotilor amagiti la
      " scoli de initiere".

      Ștergere
    2. Până la sfarsitul veacului demonii vor amagi oamenii. Si tot timpul numarul de suflete ce ajung la demoni este mai mare decat cele ce ajung la Dumnezeu.
      De ce? Din cauza trufiei omului care nu asculta si nu intelege ca smerenia are rostul ei, ca antidot impotriva trufiei demonice, a infumurarii. Sunt timpuri in care orice prost poate dobandi initieri, pentru ca se incurajeaza distrugerea Creației. Cand prostii se cred destepti sau iluminati, matricea energetica a României este distrusa complet.
      Stalinistii au reusit ocuparea Romaniei prin exemplarele retardate si lipsite de coloana vertebrala puse in functii cheie. Demonii au reușit distrugerea energetica a Romaniei prin cele mai proaste specimene umane mintite ca sunt mai presus decat ceilalti.
      Fereste-ne, Doamne, de prostii trufași, ca de demoni stim si singuri sa ne ferim: prin fapte bune, rugaciune, post. Dar,de prostul care se crede iluminat si distruge in inconstienta lui sistemul Viu in care noi toti traim, nimeni nu ne poate apara, pentru ca prostii din categoria asta sunt multi!

      Ștergere
    3. Diavolul/Satana/Lucifer, poate copia orice si pe oricine. Nu pune botul la: orice zboara nu se maninca, cu exceptia listei de bucate a chinezilor (ca la aia orice zboara se maninca).

      Ștergere
    4. Aveti mare dreptate! Si, ceea ce este mai important, aveti discernamant spiritual.

      Ștergere
  2. Nu e treaba noastra clasificarea ET. E treaba Lui Dumnezeu sa Judece toata Creatia in functie de fapte. Inclusiv ET si intraterestrii.
    Asa cum sunt oameni rai si oameni buni, exista si entitati aflate pe niveluri de vibratie diferite de nivelul nostru. Pe care le văd uneori copiii si spun ca sunt zâne sau vampiri. Sau le văd animalele si se sperie. Multe entitati sunt rele si se folosesc de oameni ca sa faca rau.
    Ielele din basmele romanesti nu erau bune. Posedau mintile si trupurile celor ce le intrau in zona de vibratie. Cei posedati de dragoni,adica zmeii din basmele romanesti, fac crime, violeaza, ucid, sodomizeaza copii. In mod normal, aceste entitati nu aveau ce cauta in lumea noastra. Patrund printre noi datorita vrajitorilor. De aceea crestinismul nu incurajeaza practicile
    " paranormale". Nu pentru ca sfintii nu ar fi vrut sa vedem, ci pentru ca a stiut ca vom interpreta gresit ceea ce vedem. Si vom cadea in mrejele amagitorilor care au nevoie de trupuri prin care sa guste placeri in lumea asta.
    Romania ar fi trebuit sa fie intr-o relativa siguranta, tinand cont de faptul ca, in comparatie cu alte tari, nu am agresat alte popoare si nu le-am jefuit. Numai ca...au aparut " paranormalii" care s-au jucat cu focul si au deschis portaluri ce trebuiau sa ramana închise. Mantre AUM, invocări de spirite, ritualurile yoghinilor care o invoca de fapt pe Lilith, șerpoaica, simboluri reiki, simbolurile masonice..aveti un tablou complet al nebuniei omenesti postdecembriste,in goana dupa senzational. Senzationalul este de fapt minunatia creatiei si diversitatea ei. Si se vede cu ochiul liber, nu ai nevoie de capacități paranormale.
    Poate ai uitat ca multi îngeri au căzut cand L-au tradat pe Dumnezeu. Au căzut pe planetele cu vibratie joasă unde au fost nevoiti sa se adapteze noilor condiții. Ca fosti ingeri,aveau inclusiv capacitati paranormale pe care le-au folosit in decursul vremilor ca sa subjuge oamenii. Acestia sunt cei ce lucreaza prin conducatorii actuali ai acestei lumi care se folosesc inclusiv de tehnicile de manipulare a oamenilor.
    Iisus a venit sa repare totul, scoțând oamenii din ghearele manipulatorilor. Ce-au facut oamenii si ce fac si acum? Alearga dupa
    " semne si minuni" in loc sa faca fapte bune, singurele care ii pot scoate de sub influentele malefice. Doar rugaciunile si postul nu sunt suficiente pentru ca s-au inmultit demonii ca spinii si ciulinii.
    Nu intamplator virusul care ne infecteaza acum are forma aceea de scai, de ciulin.
    Totul este la vedere. Cine incearca sa le ascunda oamenilor adevarul despre cei ce ii conduc sunt cozi de topor plătite ca sa tina oamenii in sclavie eternă.
    Iisus era spirit venit dintr-o lume cu vibratie foarte inalta. Vindecarile facute de El erau complexe, in functie de toate campurile aurei bolnavului.
    Vindecarile facute de " terapeutii" din ziua de azi sunt incomplete. De suprafata. Mizeria ramane tot acolo si influenteaza destinul urmasilor.
    Cand va veni pe pamant Adevaratul Hristos, nu paiațele ăstea new age care se dau pe la TV tămăduitori, diferenta va fi atat se mare intre Lumina Lui si intunericul vracilor, incat nu ca ramane in lumea asta picior de mincinos si falsificator de Adevar.
    Si Va veni...Nu se poate altfel. Sunt prea multi impostori care se folosesc de Numele Lui ca sa pacaleasca oamenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hristos nu este un "spirit" ci insusi Dumnezeu. Rugaciunile si postul nu sunt doar "suficiente" ci UNICELE arme ale adevaratilor crestini. Amestecati in spusele dvs. intunericul si lumina. Poate nu sunteti chiar lup in blana de oaie dar suferiti in mod cert de ambivalenta paguboasa a new-age-istilor pe care pareti a-i demasca.

      Ștergere
    2. Crezi ca daca toti crestinii din comunitatile ortodoxe ar fi luat atitudine atunci cand un copil era abuzat de un vecin cu alcoolul in cap,sau nu s-ar fi prefacut ca nu văd cum o caracatita uriasa prinde puteri in Romania, cu acordul tacit al politiei si procuraturii, am fi ajuns in situatia asta? Domnule, religia nu se separa de viata comunitatii! Nu spui una la biserică si alta faci acasa.
      Pentru ca sunt timpurile de trezvie, când suntem atacati din toate partile si cămeșa crestinilor formali este subtire rau. Nu tine de frig.
      Da-ti din timp fapte bune in Cer, daca vrei sa stai drept si neinfricosat in timpurile tulburi, ca un copac neclintit de vânt si de furtuni.
      Observi ce spaima a intrat in oameni de cand mor romanii pe capete la ATI? Este semnul ca oamenii nu erau pregatiti sufleteste. Li s-a tot spus ca Hristos e bun, e milos, e iertator. Si au fost luati ca din oala de coronavirus!
      Si asa si este Hristos, bun, dar cei mai multi oameni se închină la un Hristos fals, unul care le da bani, sanatate si le moaie posmagii.
      Va tot aud ca este atacata ortodoxia! Nimic mai fals! Se intorc pietrele. Sunt botezat ortodox, imi place ritualul ortodox, ador mirosul de tamaie, busuiocul si cantecele preotilor, dar nu pot sa nu observ ca pocaitii si alte secte sunt atenti la ce scot pe gura si ce fac. Nu injura si nu fura.
      In zona mea, cine vrea sa angajeze un om cinstit pentru o lucrare, cheama un pocait. Pentru ca ei nu beau si nici nu-ti spurca casa cu înjurături.
      Asa ca...ortodocsii sa mai lucreze. Sunt atat de departe de Hristos, incat vor avea multe fapte rele de sters prin fapte bune. Traim intr-un secol al informatiei. Nu putem sa-I spunem Lui Dumnezeu ca n-am stiut ca din Romania se rapesc copiii pentru prostitutie. Si nici nu putem sa spunem ca n-am stiut cati copii saraci sunt, saraciti tot de aceasta caracatita a politicienilor ce si-au dat mana cu hotii ca sa ne distruga economic. Distrugerea spirituala prinsese deja radacini in sufletul romanilor cand a aparut curentul new age. Altfel nu ar fi prins in mreje atatia romani si atatia oameni de pe toata planeta.
      Nu vreau sa fiu acuzat ca lovesc in BOR, asa ca nu voi vorbi acum despre afacerile si lacomia multora dintre preoti.

      Ștergere
  3. Doi extratereștrii s-au intilnit la vizita lui Iohannis lingă piramide în Egipt și acesta ii întreabă. -
    -Oare cum s-au construit piramidele??
    La care extratereștrii ii răspund lui Iohannis.
    -Prin meditații. - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune, Iohannis si evreii sunt in capul tău, obsesii, ca mustele ce bazaie. Avem presedintele meritat de o parte a poporului cu simpatii naziste, care se crede arian. Iar evreii nu i-au obligat pe romani sa se inchine la bani, la draci si alti vitei de aur. Daca erau destepti, romanii invatau din pățania evreilor care si-au facut un idol la care sa se inchine. Idolatrie ce le-a adus multa suferinta.
      Iar prin Romania bantuie multi idoli: idolul vilă, idolul masinâ, idolul putere, idolul Hitler, idolul Ceausescu.
      A propos...Stiu ca esti unul dintre nationalistii radicali. Ai avut curiozitatea sa faci un studiu al vilelor pe care si le-au ridicat politicienii romani? Si liderii de sindicat? Si politistii, militarii, SRI-stii?
      Vei avea surpriza sa constati ca numarul romanilor care si-au jefuit tara este cu mult mai mare decat numarul străinilor hoti. Nemaipunand la socoteala hotiile masonilor. De fapt, chiar aceasta hotie generalizată a romanilor a scazut vibratia Romaniei, atragand spre noi hoti de din afara tarii. Pe criteriul: daca poporul e prost si rabda o căruța de hoți, hai si noi in căruță, ca ne trage in sus poporul prost!

      Ștergere
    2. Pai nea Petrica fara frica,de acolo prin pro_fund_a meditate la mate pline,a venit ideea cu diisolvarea parlamentului,care n_ul mai represinta pe alesul boborului,al populatei votatoare a magnificului conducator.

      Ștergere
    3. Oamenii pasari zugraviti in interioriul piramidelor au contribuit si ei la ridicarea acestora.Atlantii au fost creatorii piramidelor de acolo.Piramida vestica,estica,sudica,vezi Ghizeh,cea nordica sau rosie din Retezat.Aceste patru piramide celeste,sunt extremitatile Crucii Pamantului,al carei centru se afla in Sfantul Munte Athos.Toate manifestarile sustinute de aceste piramide au avut loc in timp,piramida sudica prin imperiul egipteamn,cea vestica din Sardinia,imperiul roman,cea estica de langa Ankara,imperiul otoman si a ramas manifestarea celei nordice,prin imperiul ROMAN,UN IMPERIU AL SPIRITUALITATII CELEI MAI INALTE SUB CONDUCEREA DOMNUTULUI IISUS HRISTOS,CAND GRAIUTUL ROMANESC VA FII SI VA VII IMBRATISAT DE TOATE NEAMURILE,PENTRU CA ESTE GRAIUL CEL VECHI LASAT PE PAMANT DE TATAL CERESC.Hai ca iar v_am zapacit.Pa.pa.

      Ștergere
    4. Nu ne con_vine in gat unora ca psd si aur au castigat practig trecutele alegeri incat nu au putut fura cat au vrut.Sa vina urmatoarele,ca nu veti mai putea fura nici atat.Sodomitii si gomorenii,nu vor mai avea loc in noul parlament care va fii al poporului roman crestin si ortodox.Punct.Pa.pa.

      Ștergere
  4. Noi suntem ultima, cea mai frumoasa, cea mai superinteligenta si cea mai luminoasa creatie din tot universul cu mii de galaxii. Trupul nostru este trup de lumina si la invierea mortilor toti vor fi ingeri de lumina (prima inviere). Problema noastra este hrana si poluatia. Cei ce stau in rugaciuni, meditatie si post de lumina pot ajunge la lumina. Extraterestri nu sunt mai inteligenti decat noi, ci noi suntem mai avansati decat ei. Doar ca aici pe pamint a fost Lucifer si ingerii lui de la inceput. Lucifer nu a vrut sa fie si altii ca el. Dar a pierdut de mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar asa pentru ca multi oameni sunt rai si nu au nimic de-a face cu lumina. Vor ajunge in intunericul pe care il slujesc.

      Ștergere
    2. Ma,Cicero,la inaltimea ta ai rarefiat aerul rau de tot.Mai bine sezi in bancuta si trade aer in pept,culmee a creatiei ce esti.Kwi ar putea sa te ia conzilier.Pa,pa.

      Ștergere
  5. Sunt de acord cu tot ce spuneți ,mai puțin despre extratereștri.Parintele Cleopa spunea că sunt draci care l-au vizitat de mai multe ori când era în pustie .Și daca nici părintele Cleopa nu spune adevărul ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si sunt multi sfinti care afirma acest lucru ca extraterestrii nu sunt buni!

      Ștergere
  6. Orban-ma voi implica în suspendarea presedintelui_craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Orban-vizita președintelui la piramide mai mult decit lipsa de empatie pentru popo, preocupat dor dezinteresul lui. Ca si la Citu - craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Orban-PNL transformat într-un executant al lui Iohannis... este distrus și o bătaie de joc la adresa cetățenilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Orban-Iohannis nu mai are comportament normal ci complet Aberant-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Orban-Principalul vinovat de actuala situație a României e Iohannis-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știe el(Orban) ce știe, ca altfel nu ar vorbi.

      Ștergere
  11. 12,15 Eu consider ca e invers cei de la conducerea evreiasca minoritari de 1 procent au atras sinecuristii și cozile de topor românești ca instrumente pentru susținerea Praduitorilor României Din moment ce toți din frunte de 80 de ani au fost cu o singura excepție evrei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mircea Cosea - Ne așteaptă pierderi de vieți omenești și altele în afara de Covid, pica orașele sunt foarte îngrijorat cum nu am fost niciodata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Patru Media-Iohannis nu a mai ajuns cu coroana la Colectiv pentru ca s-a dusla o partida de golf-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mine și poimâine Iohannis va fi la Glesgow, poate avem noroc sa nu se mai întoarcă-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Între Noe și Apocalipsă! Programmele de inginerie genetică ale zeilir.Ascultați cu mare atenție!
    https://youtu.be/gNavGu_FoXw

    RăspundețiȘtergere
  16. Toti sunt vinovati.
    Primul este președintele statului ca le face numai contra
    Cred ca vrea sa fie suspendat.
    Dumnezeu sa ne ierte dar nu am văzut asemenea specimene, sunt contra oamenilor.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mashincuta,da oare tu nu esti vinovata cu toti crestinii care ati voit neamt?Niciodata,orice strain,nu are compasiune fata de romani.N.Steihard si alti cativa sunt exceptii.

      Ștergere
  17. Ascultați cu atenție!
    https://www.facebook.com/151321851646639/posts/4201483016630482/

    RăspundețiȘtergere
  18. Revelatia aceasta cred ca vrea sa ne spuna ca extraterestriii buni nu au asa misiuni legat de virus ci de virus se va ocupa Dumnezeu insusi cind va crede de cuviinta.

    Si din cite stiu din doua alte profetii se va ocupa in ziua cintarilor in Sion cu mai multe lucrari (restul biblice) in ea.
    In acea zi se va anunta si inceputul Judecatii si ca vor urma i?inent alte 3 semne ale Judecatii
    1 pustiirea locasului sfint din Ierusalim
    2 razboiul
    3 Urgia

    RăspundețiȘtergere