duminică, 24 octombrie 2021

RUSIA SI ROMANIA, SAU , ROMANIA SI RUSIA !



                                      Dragii mei,

Astazi după pranz, cand abia am deschis calculatorul,aud glas care spune ceva despre RUSIA si despre Romania.

               Iata ce spunea acel glas :

                    "Începem cu România !
Iar un alt glas spune:

                     Rusia ! 
 Si vad scris in aer,asa:

                     Rusia. R. facem loc la alta ."

                                          Imagini pentru PUTIN IOHANNISImagini pentru PUTIN IOHANNIS.

După care,totul dispare.
Dragii mei, ce inseamna acele doua cuvinte :Rusia . R .,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu cu foarte mare siguranta este faptul că,tensiunile de tot felul dintre Rusia si Romania se vor intensifica.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca ca Popor al al Său,pentru a-L primi pe MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS in Noul Său Ierusalim -Romania Duhului Sfant!
                                       Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Ca de obicei Rusia profita de slăbiciuni darinteleasa și cu vecinii și vinduta de Germania cum a mai fost-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inseamna ca Fiara (AMERICA) vrea sa atace Rusia prin Romania. Dar fiara va fi ranita ( de china, rusia etc). Apocalipsa, totul din capitolul 13. Fiara din adincuri este AMERICA. Fiara din pamint este ceea ce va ramine din EUROPA. Coarne inseamna regi. Chipul fiarei este computer-ul la care este legat semnul fiarei (chip-ul 666). Un computer este in America si unul la Bruxel. Chip-ul 666 are 3 barcoduri inauntru. Un barcod are 6 linii mari si mai multe mici. 2 in stinga, 2 la miljoc si 2 in dreapta. Liniile mici nu conteaza, acelea sunt codurile. De aceea ai zice barcod ca este bara si cod. 2 linii mari, codul din linii mici subtiri si groase si tot asa. Ape inseamna populatia de oameni, stea/stele inseamna ingeri si sfinti dar cei care sunt vii sus la Cel de Sus. Stea cazuta pe pamint inseamna inger cazut. Dar si ingerii cazuti se pot intoarce inapoi la Dumnezeu, ca toti oamenii prin pocainta pentru ca si ei se nasc din Femei si au tata si mama paminteana. Nu se mai pot intoarce in trupurile lor vechi pt ca trupurile lor sunt adormite undeva in univers dar se pot naste din oameni si numai daca vor traii si vor postii in pustie, atunci se vor putea ridica precum Cristosul cel Viu. Si Cristos a fost un Inger normal si acum e unul de Lumina. Apoc:9 "Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului etc,etc. Tot aceasta stea cazuta "Abaddon/Apollion" il gasiti la apoc 7 "2. Şi am văzut un alt înger care se ridica de la Răsăritul Soarelui şi avea pecetea Viului Dumnezeu. Îngerul a strigat cu glas puternic către cei patru îngeri, cărora li s-a dat să vatăme pământul şi marea, etc, etc. Si mai este si la apoc 20 "1.Şi am văzut un înger, pogorându-se din cer, având cheia adâncului şi un lanţ mare în mâna lui. 2.Şi a prins pe balaur, şarpele cel vechi, care este diavolul şi satana, şi l-a legat pe mii de ani, Etc, etc. Deci acea stea, stea cazuta trebuie sa fie acel inger Abaddon/Apollion. Inseamna ca s-a nascut din oameni si vrea sa se intoarca inapoi la DUMNEZEU si pt asta va trebui sa treaca prin multe greutati. Pr Arsenie Boca spunea ca Romania o va salva unul cu stea in frunte si va cobori foc peste cei care o vor asupri. S-ar putea fi vorba despre acest Abandonat. Si cred ca are legatura cu unele viziuni ale lui tanti Maria. Adica: O stea foarte luminoasa cu tricolorul Romaniei, O lumina in miljocul Moldovei. Si treaba cu galeata fermecata cu apa. Sunt sigur ca tot Abandonatul este si in treaba cu Romania. Sunt ingeri aruncati pe pamint cu Lucifer inpreuna si sunt ingerii uriali care au luat tzeapa de la Lucifer si au fost blocati undeva in univers si sufletele lor se reincarneaza din oameni mereu. Cred ca si Pr Boca a fost inger reincarnat din oameni. Apocalipsa nu este asezata intimplare dupa intimplare ci este amestecata. Dar multe lucruri am inteles foarte bine. Spuneti si voi ceva din Biblie/Apocalipsa, nu din politica. Bafta la toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că pandemia asta atipica,cu forțarea vaccinării și discriminare și restricții și îngrădiri de toate felurile adică restricționarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului,toataebunia asta cu proteste violente,certificatul verde obligatoriu etc e inceputul sfârșitului lumii.Au mai fost pandemii știu și nu s-a sfârșit lumea dar nu cu efecte și consecinte că acum,acum e o întreagă nebunie,isterie,frica in masa ,ne sunt luate dreptul la sănătate ,la libertate ,la mers la magazin etc
    Dar cel mai grav e că bolnavii de alte boli decât Covid nu sunt îngrijiți așa cum trebuie,sunt amânați sau băgați la covid deși nu au Covid..la terapie intensiva aproape toți mor că cică nu li se da medicamente destule și decât oxigen in exces..deci asta e inceputul sfârșitului oameni buni Cred cu tărie și e doar părerea dar cred că pandemia de covid și anul 2019-2020 marchează începutul Necazului cel mare din Biblie,inceputul Apocalipsei.Cum a zis Domnul Hristos :o să fie boli,molimi dar acesta este doar inceputul durerilor..Ne așteaptă vremuri grele dar putem zice că am trăit un vremurile apocaliptice căci pandemia atipica de Covid,atipica atenție a marcat ,inceputul sfârșitului lumii.Suntem practic în anul 2 al necazului cel mare.Traim vremuri foarte grele și și singura speranță este Iisus Hristos și Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 05:07 aceeasi parere o am si eu si apropiatii mei ...

      Ștergere
    2. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
  4. Jandarmeria a inceput sa-i recruteze pe cei care au facut armata la jandarmerie inmanandu-le ordine de prezentare la comisariat. Se pregateste instaurarea mai crâncena a dictaturii iohannisto-pnl-ista sau pentru un eventual razboi cu rusia ? Situatia actuala , dictatorul prin bratele armate pnl si sirianul care duce grija vaccinarii in romania in timp ce in siria doar 2,6% sau vaccinat au anulat democratia si au instituit un regim dictatorial.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deocamdata s-a implinit mesajul cu inundatii,azi in Valentia Alicante -Spania riul a ajuns pe strazi si va fi furtuna continua si miine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine stie ce vor cu tara noastră doamna Maria, și probabil că altcineva zice de Rusia.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți doamna Maria.
    Tare ma tem de ce e mai rău.

    RăspundețiȘtergere
  7. Miine e ziua Armatei care e și ziua regelui Mihai cel medaliat de rusi, dar împreună cu generalul Ciuca singurii romani medaliați cu aceiași medalie și de SUA-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot miine la Sinaia va fi dezvelita statuia regelui Mihai, după ce acum doua săptămâni a fost dezvelita cea din cetatea Alba Carolina din Alba Iulia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vor fi doua situatii legate de Rusia si Romania una inainte de urgie cind va cam avea cistig Rusia de pe urma noastra.
    Iar dupa urgie ne vom intrece cu Rusia care sa fie tara aleasa si care tara reuseste prima sa renunte prima total la viciul fumatului va deveni tara aleasa ..desigur ca noi vom cistiga de data asta.

    RăspundețiȘtergere