joi, 21 octombrie 2021

PREA SFANTUL DUH M - A VEGHEAT TOATA NOAPTEA !

                21 Octombrie 2021,ora 6,19 


                              Dragii mei,

.
Ca intotdeauna,m-am culcat dupa ora 2 si nu stiu cand am adormit. Cand ma bag in pat,imi deschid telefonul si pun un Acatist al Maicii Domnului sau oricare alta Rugaciune sfanta.Imi mai place tare mult sa ascult cuvantul de invatatura al PARINTELUI Calistrat de la Manastirea Vladiceni.
Cert este faptul ca ,la un moment dat am adormit,telefonul s-a inchis singur,iar dimineata m-am trezit foarte odihnita si fericita sufleteste.
Simteam o bucurie divina in inima si-n suflet,ceva deosebit față de alta dimineata.
Treaza fiind,nu deschid inca ochii,deoarece,vedeam cu ei inchisi ceva dumnezeiesc,ceva ce nu putem sa vedem cu ei deschisi,cu ochii firesti.
In camera mea,deasupra patului meu cam la 2 metri inaltime, va un al Cer decat cel obisnuit pe care il vedem noi.Vedeam un Cer albastru violet cu multe raze de Lumina alba si stralucitoare prin el.
Acest Cer divin ,era inconjurat de Cerul noptii noastre. Era ca o poarta de intrare in Cerul Duhului Sfant.
In mijlocul acestui Cer divin,sta si priveste asupra mea,dand din Aripile Sale intinse lateral,Insusi Duhul Cel Prea Sfant. Simt o bucurie infinita in sufletul meu, ma bucur infinit de ceea ce vedeam,iar in clipa urmatoare vad ca DUHUL CEL PREA SFANT (Porumbelul alb ) se intoarce cu Fața Sa spre Cerul Său,si vrea sa plece. ÎL strig cu glasul sufletului meu, in gandul meu,si-L rog ca sa nu plece incă. Asa cum eram culcata in pat,ridica mainile mele spre Dumnezeu,adica,spre Duhul Sfant si-I multumesc cu toata fiinta mea ca a avut grija de mine toata noaptea si mi-a vegheat somnul.Doar doua secunde a mai durat,si-ntr-o clipa a disparut cu tot cu Cerul Său.
Fericita foarte am deschis ochii si mi-am notat in caietul meu de suflet,tot ce tocmai traisem.
Dragii mei, aceasta Minune divina, a venit asupra mea ca si altadata de altfel, dar acum insa, Dumnezeu m-a vazut ca eram tare trista si am adormit plangand. Ieri dimineata,intr-un spital din judetul Iasi,fratele meu mai mare cu 2 ani decat mine, a trecut la Domnul. Covidul l-a rapus in doar 4 zile de la internarea sa in spital.
Si era normal,era si este omeneste sa fiu trista si sa plang. Iar DUMNEZEU mi-a mangaiat inima si sufletul cu prezența Sa,cu vegherea Sa asupra mea toata noaptea.De ieri dimineata insa,de cand am trait aceasta mare Minune,am devenit mult mai puternica sufleteste si trupeste. Adica,nu mai plang si nici nu mai sunt atat de trista ca mai inainte de a veni DUHUL CEL PREA SFANT ca sa ma mangaie.
Dragilor, fiecare dintre noi poate avea parte de asemenea Minuni divine.Important este ca sa avem Credinta puternica in BUNUL DUMNEZEU si in MAICUTA DOMNULUI cu Sfintii Sai,si astfel,ne vom putea bucura atat in viata aceasta grabnic trecatoare,cat mai ales in viata vesnica.
Aveti grija dragilor, ca Virusul COVID 19,chiar ucide daca nu este descoperit si tratat corespunzator la timp.
Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească in Împărăția Sa! 🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arbidol si ivermectina,ca la anticorpi monoclonali doar viseaza bietui romani.Bunul Tata Ceresc sa primeasca sufletul fratiorului tau in pacea si lumina Sa nepieritoare.Sa ne spui numele lui de botez surioara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neculai se nume fratele meu, care a plecat la Domnul ! Va multumesc tuturor pentru gandurile bune!

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa-l odihneasca, iar pe dvs sa va ajute si sa va aline suferinta!

      Ștergere
  4. Comform Agentiei Reuters ,NATO a aprobat in sedinta de astazi planul sau de aparare si contraatac in cazulul unui atac rusesc in zona Marii Negre si a Marii Baltice inclusiv cu arme nucleare, unde Polonia si Romania ar fi principalele tari vizate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,cai verzi pe pereti.Mai bine sa vindem vechiturile de rachete la rusi la fier vechi ca sa le vada si sa avem liniste ca nu murim iradiati macar.Si daca vin peste noi,invatam ruseste si gata.Asa ne scapam si de multinationale si de banci straine si de filonatoisti.

      Ștergere
  5. Amurit de COVID arhiepiscopul Devei si Hunedoarei taxat de media oficiala ca antivaccinist au aparut probele pe internet[nelegal] ca era vaccinat si a treia oara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
      Si mai era vaccinat bietul arhiepiscop si cu 3 doze........ dar degeaba!
      La fel ca si in tarile cu vaccinati in proportie de 95-100%, acolo se moare pe capete.

      Ștergere
  6. Uraganul Aurora de 3 zile face ravagii in Europa-craciun

    RăspundețiȘtergere