miercuri, 27 octombrie 2021

CREDINTA CEA ADEVARATA ,ESTE SCRISA SI AICI !!!

                                                          

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !" 

                            

                                    Dragii mei, 


Doriţi  să  vă  mântuiţi  sufletul ? Dacă da, atunci să nu vă îndepărtaţi de acest Blog: 

            Dumnezeu  Există - Mărturii!

Dragii mei, numai citind cu dragoste si cu iubire faţă de Aproapele toate câte eu scriu si toate câte eu vă povăţuiesc, toate cate SFANTA BISERICA CRESTIN ORTODOXA ne povatuieste,veţi merge fără nicio îndoială spre Calea ce duce în sânul lui Avraam! 
DUMNEZEU  TATĂL, DUMNEZEU FIUL  ŞI  SFÂNTUL  DUH  mi-a încredinţat mie păcătoasa al Său Cuvânt, pentru ca eu sa pot sa vi-l spun vouă dragilor, asa curat si neîntinat, nemodificat, fără alte înţelesuri, aşa precum EL mi L-a încredinţat .
Iată dragii mei, ce am găsit într-un caiet din anul 2001 în care eu am scris la vremea aceea Cuvantul Lui Dumnezeu, dar fara sa stau să mă gândesc în acel moment  la înţelesul cuvintelor.                       
                                  
Deci :
            Zori  de 22 Decembrie 2001 ,ora 4,30 !    

Mă trezeste dragilor, o lumină albă orbitor de strălucitoare care îmi pătrunde prin crestet si apoi prin tot corpul, tresalt puternic si văd cu ochii închişi un Cer albastru violet catifelat, iar pe Cer ,două mari aureole ca din Soare rupte, aureole care se unesc si formează un cerc.
Apoi, acest Cerc din aur format din cele doua Aureole ,coboară până în camera mea la Sfânta  Icoană cu IISUS  HRISTOS, se aşează acolo ,straluceste orbitor de tare iar IISUS  prinde viaţă, mă priveste bucuros, îmi zâmbeste ,apoi dispare. Dar Lumina rămâne si o văd acum pe MAICA DOMNULUI stralucind în vesminte rosii, este vie,este în carne si oase.
Eu privesc la Maicuta DOMNULUI cu mare uimire, iar Măicuţa îmi zâmbeste ca o MAMĂ iubitoare , si aud Glas care -mi spune aşa :

                   " Dacă nu accepţi ceea ce vezi şi auzi , înseamnă că refuzi  CREDINŢA ! 
                 Refuzi  CREDINŢA  Cea  Adevărată!
                 Cea  Adevărată !"

După care ,MAICA  SFÂNTĂ dispare în Lumina aurie, în cercul auriu care s-a format din cele două mari Aureole.
După care, aud cor de Îngeri care cântă dumnezeiesc de frumos Colinde Sfinte, Colinde pe care si noi le stim. 
O ce veste minunata ,precum si "Auzim Colindători: 
                            Florile dalbe,
                    Noaptea pe la cântători ,
                    Florile dalbe !
                    Este minunat !" 

Am citat întru totul Corul de Îngeri din Cer.  
Şi am acceptat dragilor, cu toată fiinţa mea ceea ce vedeam si auzeam, încă din anul 1997 !  
Dragii mei, acum aţi cunoscut de ce scriu si de unde scriu !
Cum as putea eu sa renunt sau să nu accept GLASUL si CUVANTUL LUI  DUMNEZEU?
Asadar dragii mei, să nu va îndepărtaţi de acest Blog si mai ales ,să nu vă îndepărtaţi de Sfânta Biserică a Lui Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor !  

                            Fratilor ! 
Păstraţi în inima si-n sufletul vostru, Credinţa, Nădejdea şi Dragostea în Dumnezeu şi-n Maica Domnului şi faţă de Aproapele, iar eu ,vă voi arăta vouă tuturor cititorilor CALEA  cea dreapta si bineplacuta Lui Dumnezeu, Calea spre mântuirea sufletului prin tot ce scriu,prin tot ce ne povatuieste SFANTA BISERICA CRESTIN ORTODOXA!  

                                             Cu dragoste ,Maria !

10 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria.
    Ma bucur tare mult ca am accesul la acest blog minunat,Dumnezeu Exista.
    Mărturii.
    Multumim doamna Maria
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să vă BINECUVINTEZE si sa va ocrotească cu puterea lui cea mare si pe noi pe toți.💐👏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremur provocat de proteste in Europa!? Urmează ofensiva Ucrainei!? Urmează războiul facturilor in țara noastră!?

      Ștergere
  2. Iisus este impotriva afacerilor... ori ce afacere are că scop profitul cat mai mult deci dorinta de îmbogățire.
    Nu uitați că Iisus a dărâmat tarabele din templu unde se făcea negoț unde nu trebuia și lacom.
    De ce există atâtea afaceri lacome?
    Atâta timp cât oamenii vor doar îmbogățire cu orice preț o afacere este un păcat
    Lucrurile materiale nu au viața așa de mare,mai bine faceyi-va comori in cer.
    De ce nu se mai satura omul de afaceri,marile concernuri,reclame agasante,totul e după ban și îmbogățire,totul e că sa îți ceara bani și să își umple conturile marile firme,micile forme,orice fel de afacere.
    Iisus a dat un altfel de exemplu, a fost sărac, umil dar cu inima mare și cu caracterul imaculat..pe când acum toți vor da facă afaceri, să își deschidă, ba este și un domeniu numit antreprenoriat în care se învață fugă după bani și cum sa te îmbogățești mai ales
    Urat.Lumea fuge doar după ban și se știe că banul e ochiul dracului,banul a primit dus cea mai mare dezbinare au cele mai mari conflicte și neliniști.
    In loc sa fugim după bani mai bine fugim după Iisus Hristos și îi urmam exemplul,viața, învățăturile căci El a fost cea mai mare personalitate istorica,sa ne adunam comori in cer sau să fim expresia dragostei, păcii și cumpătării in ceea ce priveste lucrurile materiale

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem multe nume care luptă împotriva Vaccinării!!!
    UNIȚI AVEM PUTERE!!!
    Nu vor să dea drumul la medicamente care ne pot salva viața....vor să ne bage cu forța aceste vaccinuri experimentale cu ARN, dna Maria!!!
    Ce ne sfătuiți prin Duhul Sfânt să facem în acest caz?
    Într-o pandemie adevărată,nu ameninți populația,nu o terorizezi psihic,nu interzici medicamente care pot ajuta,nu dai amenzi,nu interzici informații oferite de specialiști renumiți...etc!
    Gândiți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria a facut deja vaccinul, urmarile vaccinului experimental le va vedea imediat sau in ani.

      Ștergere
  4. Propun trei zile de rugăciune și post pentru România contra votării green-pass-ului!
    Dragi prieteni,
    Au început prin a ne scana temperatura, atunci unii au zis că e o chestiune normală, iar alții au văzut această scanare ca fiind de rău augur. Apoi am ajuns să ni se ceară un green pass la trecerea dintre țări (așa cum a și fost votat și gândit în Parlamentul European), dar unii politicieni români au reușit să propună acest green pass la o formă de “luare a libertății” propriilor cetățeni. Azi ni se cere green pass ca să ne plătim facturile, să ne facem cumpărături esențiale pentru muncă sau pentru viața privată, ni se cere green pass să depunem acte sau să plătim dări. Și ce este cel mai grav este că deja unii cer green pass ca să putem munci, ceea ce contravine dreptului la viață. Oare n-am ajuns de la citirea temperaturii la ceva ce duce spre un final apocaliptic?

    Pentru a nu ni se “fura” dreptul la viață trebuie să “protestăm” chiar ACUM la Porțile Cerului de unde ni se poate face dreptate!!! Cunosc persoane care vor să-și pună casa la vânzare pentru a se muta la țară si pentru a trăi din economii tot restul vieții dacă acest green pass va trece, deci vom vedea o criza acută prin demisionarea în masă chiar în sistemul medical. CUNOSC ȘI CAZURI DE PERSOANE BOLNAVE SAU CARE AU AVUT CAZURI TRAGICE ÎN FAMILIE CARE AU PĂȚIT-O GRAV DUPĂ ACESTE “DOZE DE MEDICAMENT” ȘI CARE NU MAI DORESC NICIUN FEL DE MEDICAMENTAȚIE DIN ACEASTĂ “OBLIGATORIE”!!!
    Așadar, trebuie ținut cont de teama omului, de sănătatea omului și de încredințările religioase ale sale!

    Când acestea nu sunt respectate vorbim de “D I C T A T U R Ă”. Când statul trece peste aceste lucruri devine “totalitar”, devine abuziv și luptă contra propriilor cetățeni. Mai ales că într-una dintre cele mai sărace țări din Europa, testul costă pe când în alte țări este gratuit, iar green pass-ul acesta ar impune, dacă nu inserarea aceasta, atunci un test, extrem de costisitor la salarii de 2000 de lei pe lună, teste care vor îmbogăți din sărăcia românului cu milioane de euro “anumiți oameni”.

    Vă invit așadar la trei zile de post, iar în fiecare seară de la ora 22:00 ne "vedem" pe genunchi la rugăciune cu mic, cu mare. Dumnezeu ne-a dat o primă victorie, Senatul a respins legea obligatorie a inserării pentru anumiți angajați!
    Doamne ajută!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfanta zi a Sf. Dimitrie Basarabov, sfantul a lucrat si a facut o minune.
      Sa ne rugam in continuare!
      Doamne ajuta!
      PS: Sunt multi oameni care traiesc la limita existentei cu un salariu chiar mai mic. Dar si asa, la un salariu de 2000 lei, nu il poti da pe tot pentru testari! Sau sa mai se vina cu bani suplimentari (de unde, nu stiu...) pentru acoperirea pretului mare al testelor.

      Ștergere
  5. https://adevarul.ro/locale/timisoara/scheletele-dulapul-patriarhului-daniel-diavol-fratele-sau-rebel-elvetia-banuit-blat-securitatea-preafericitul-milionarilor-1_5502efac448e03c0fd85a6ac/index.html

    https://www.cotidianul.ro/fiica-nelegitima-de-la-arges-vrea-sa-i-ceara-patriarhului-daniel-sa-faca-testul-adn-2/

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai daca nu vrea tronul Fiului Risipitor,al va avea pe celalalt.Este alegerea lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a început demult școala...mă rog acum e vacanță forțată!

    Dau doar un exemplu:

    Clasa a-IX a :
    Nu avem voie să dăm măștile jos de pe nas nici dacă nu mai putem respira sub nicio formă. Mai bine mori decât să te infectezi, nu?
    Nu avem voie să ne ridicăm din bănci decât la toaletă pe rând, câte doi.
    Nu avem voie la chioșc..dacă vreunul rămâne fără apă trebuie să moară de sete toată ziua, altfel să bea cu lingurița să nu rămână fără apă până la sfârșitul celor 6-7 ore.
    Nu avem voie să împrumutăm pixuri sau alte obiecte
    Profesorii abia pot scoate două vorbe clare prin masca aceea. Tot să înveți..sau să înțelegi..
    Când vă veți deștepta?
    Am ajuns să stăm la școală de parcă am fi închiși în cuști! Îți este frică și să strănuți! Ești obligat să inspiri aerul toxic pe care tocmai l-ai expirat! Ești obligat să stai pe un scaun o zi întreagă fără a purta o conversație cu cineva, să ajungi la toaletă doar dacă ai noroc. Nu interesează pe nimeni dacă mori de foame sau de sete.
    Ne-ați manipulat pentru ceva ce nici măcar nu puteți dovedi că este real..ne informați doar prin media.
    V-ați bătut joc de viitorul nostru! Imaginați-vă prin ce trec cei de clasa a 12-a. Ce vor face la bac? Vor scrie că le era prea greu să respire încât nu s-au putut concentra la ce se preda în clasă? Sau că nu au înțeles din cauza măștilor ce spuneau profesorii?
    Nu suntem obiecte! Nu puteți face din noi ceea ce vreți! Nu puteți aștepta să ne îmbolnăvim din cauză că nu putem respira sau că nu avem ce mânca 3-4 ore dacă ne terminăm mâncarea mai apoi sau spuneți că suntem infectați! Lăsați-ne să trăim! Suntem adolescenți..avem dreptul la VIAȚĂ!

    Câteva vorbe adevărate...

    #stopcovid19

    RăspundețiȘtergere