sâmbătă, 30 octombrie 2021

IISUS HRISTOS A COBORAT DIN CER ,PE NORII ALBI SI STRALUCITORI.



                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, vad stand in pat cu ochii inchisi,vad un Cer de noapte albastra,iar pe un astfel de Cer,a aparut un Fulger alb si stralucitor.
Acest Fulger dragilor, a luminat pamantul inspre Sud si astfel, vad un Cer de ziua,un Cer cu multi norisori albi si stralucitori foarte.
Aici prieteni,vad cum un Cer alb -bleu plin de norisori albi,coboara pe pamant asa precum ar coborâ un avion la aterizare ,lin,lin ,lin si totodata foarte repede.
Cand Cerul din Cer a ajuns pe pămant,in mijlocul norilor albi, statea un OM cu Mainile-I sfinte intinse lateral,un OM cu parul castaniu si cu ochii albastri si stralucitori,ochi limpezi ca seninul Cerului albastru.
Un OM imbracat cu Vesminte albe si stralucitoare, vesminte de lumina alba,lumina Duhului Sfant.
Acest OM era Cel din imaginea de mai jos :


.
Era MANTUITORUL IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU si al PREA CURATEI FECIOARE MARIA.
Faţa Lui stralucea precum Soarele de pe Cer,in mijlocul verii.
Iisus Hristos era fericit tare, ca in sfarsit a ajuns pe PĂMANT,asa cum a promis,asa precum si mie mi-a grait adeseori.
Prieteni dragi, oricat de greu veti fi incercati ,oricat de greu v-ar fi de la o zi la alta,nu uitati ca,acolo Sus in Ceruri IISUS HRISTOS le vede pe toate,le aude pe toate,le cunoaste pe toate.
Sa vorbim in Rugaciunea noastra cu MANTUITORUL nostru drag si prea scump inimii si sufletului nostru, asa precum am vorbi cu cel mai bun prieten al nostru.
Nu ne trebuie neaparat Carti de Rugaciuni,nu trebuie sa fim doxă de carte ! Ci avem nevoie de inima smerita si de suflet curat si iubitor,ca sa putem grai cu DUMNEZEU, asa precum EL ar fi chiar in faţa noastra.
Si chiar este in faţa noastra,in inima noastra,in sufletul nostru,de-L vom chema in Rugaciune.
Din CARTILE de RUGACIUNI sa citim atunci cand suntem linistiti si relaxati,atunci cand gandul nostru nu zboara spre alte lucruri, atunci cand cuvintele inimii noastre ni se par ca nu sunt indeajuns.
Asa precum vine ploaia torentiala pe timp de vara si pe neasteptate,sau,asa precum apare fulgerul pe Cerul senin, mai iute va apărea IISUS HRISTOS pe norii Cerului, si apoi in mijlocul omenirii pe pămant.
Si nu pe orice pămant,ci pe pămant romanesc.
Sa multumim fratilor LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI pentru acest UNIC DAR divin,pentru aceasta ocrotire divina pentru Romania Duhului Sfant.
Sa fim ferm convinsi dragilor, de faptul că, ROMANIA este deja GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU si va fi VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM ,asa precum am relatat de la A la Z in CARTILE -ADEVARUL  DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM. Carti care costa doar 50 lei toate 3 volumele si care se pot comanda la nr de tel.0747226236.
                         Cu dragoste,Maria.

Un comentariu: