miercuri, 27 octombrie 2021

ROMANIA IMBRACATA IN AURUL DIVINITATII ! MANTUITORUL A COBORAT IN INIMA ROMANIEI SFINTE ! ROMANIA NOUL IERUSALIM!

                                                                  

.

.

25 Octombrie 2021,ora 15,11 !

Dragii mei, 

La aceasta ora ,stateam la balcon si ma bucuram de un Soare cald si vindecator. Citeam dintr-o carticica de Rugaciuni. Inchid putin ochii ca pentru a ma relaxa,moment in care,vad cu ei inchisi un Cer alb -bleu, in Cerul firesc al nostru.
Din acest Cer alb ca un Tunel de lumina ce s-a deschis din Cerul Lui Dumnezeu,coboara fericit Insusi Mantuitorul nostru bland iubit,Iisus Hristos.
Avea un vesmant lung si alb precum Lumina,Isi tinea Mainile sale intinse spre in fata,de parca ar fi voit sa ne ia pe toti in bratele Sale Prea Sfinte si Prea Curate.
In timp ce Mantuitorul pasea pe norii Cerului,pe RAZA alb orbitoare care deschisese Cerul si-l unise cu Pamantul, vad in fata ochilor mei inchisi, cum o forta divina contureaza in broderie de aur divin,HARTA ROMANIEI!
Conturul HARTII ROMANIEI era ingrosat,fiind ca din aur topit sub forma de bobite.
In interiorul HARTI ROMANIEI ,era doar Lumina alba orbitor de stralucitoare,Lumina ce venea din Tunelul de Lumina pe care cobora IISUS HRISTOS.
Forta divina imi arata cum IISUS HRISTOS mai avea putin si se apropia de Romania Sfanta,de Romania Adevarului Duhului Sfant! 
Apoi,vad cum tot o Forta divina ridica un TRON Imparatesc ,cu totul si cu totul din aur. Tronul Imparatesc era in mijlocul HARTII ROMANIEI din aur divin. Vad cum Tronul inalt,al IMPARATULUI CERESC se aseaza bine in mijlocul Hartii Romaniei,si isi asteapta Imparatul Ceresc care,intr-o clipa S-a apropiat de HARTA ROMANIEI,de ROMANIA SFANTA care si-a dechis bratele pe la Marea Neagra.Prin acel loc,HARTA s-a dat deoparte precum o cortina,ca sa faca loc sa intre IMPARATUL CERESC, JUDECATORUL Lumii intregi.
IISUS HRISTOS se aseaza pe TRONUL IMPARATESC din inima ROMANIEI SFINTE, a NOULUI SAU IERUSALIM! Acum avea pe capul Sau Prea Sfant,Coroana imparateasca inalta ,facuta din aur  si din Stelele Raiului Sau.
Vesmintele Mantuitorului ,aveau acum culoarea alb -crem, iar pe vesminte erau brodate tot cu fir de aur ingrosat spice de grau copt si struguri cu bobite din aur cu tot cu acel carcel spiralat.
VESMINTELE Mantuitorului aveau pe ele brodate cu aur,painea,adica spicele de grau care reprezinta Trupul Domnului,dar si Vinul care reprezinta Sangele varsat pe Sfanta Cruce.
Imparatul Ceresc se instalase in NOUL SAU IERUSALIM ,pentru a judeca si viii si mortii.
Mai sus putin de Mantutitorul,o vad pe MAICA Sa si a noastra a tuturor,in vesmant rosu catifelat cu Pruncutul la pieptul Sau.Cu Potirul Sfant in care era asezat Insusi pruncutul Iisus.

.
Imparateasa Cerului si a Pamantului statea tot in HARTA ROMANIEI Sfinte,dar intr-o alta mica HARTA tot din aur.
Avea in inima Romaniei,atat Tronul de Judecata,cat si GRADINA RAIULUI a MAICII LUI DUMNEZEU.
Iar in final, IISUS HRISTOS si MAICA SA si a noastra a tuturor,se odihneau pe TRON in ROMANIA SA sfanta si iubita. In Noul Sau Ierusalim.HARTA ROMANIEI Sfinte,ramasese deschisa la MAREA NEAGRA,iar IISUS SI MAICA Sa,priveau inspre credinciosii care intrau pe acolo,precum ar intra un potop de apa. Toti veneau ca sa se inchine IMPARATULUI CERESC si IMPARATESEI CERULUI si a Pamantului! 
Acea parte a Romaniei era deschisa de la Sud pana la Est,astfel incat,sa nu existe nicio oprileste pentru toti credinciosii lumii intregi.
Asadar dragilor,sa nu ne intristam din pricina vremurilor pe care le traim acum,deoarece,MANTUITORUL nostru bland si iubit,va veni cat de curand si va face Dreptate fiecaruia dintre noi.
Sa ne inchinam si noi pana la pamant, si sa-I multumim pentru tot si pentru toate,si sa-L rugam ca sa ne ierte pentru toate cate am grest cu voie sau fara de voie.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului si pentru aerul pe care il respiram,si pentru cei dragi noua pe care ni i-a daruit in viata noastra ,in inima si-n sufletul nostru.
Cu dragoste,Maria.




2 comentarii:

  1. Am mai scris conform Apocalipsei cu 7 ani inaintea lui Iisus va veni Ilie si Enoch-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da asa este ,trebuie să-și primească moartea pe Pământ.
    Se va lupta cu Antihrist.
    După 3 zile va auzi voce din cer,care va spune :suiti-vă aici ,atunci se vor ridica la cer in văzul tuturor,mulți se vor mantui pentru ca vor crede în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    O zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere