luni, 11 octombrie 2021

AM VĂZUT CUM M-AM DESPRINS DE TRUP ! DOREAM SĂ MĂ ÎNDEPĂRTEZ CÂT MAI REPEDE DE TRUPUL MEU CARE, ARĂTA CA UN HOIT !

                                     .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
                                                     Dragii mei,

M-am culcat puţin ,dar nu am făcut decât să închid ochii şi să stau aşa ca să mă relaxez.
Într-o clipă mă văd ca fiind sub CERUL liber, un Cer ca un amurg . Nu eram pe Pământ cu trupul ,ci eram la câţiva metri mai sus, eram deasupra pământului stand întinsă ca în pat, la orizontală ,dar nu eram în pat ,ci în aer suspendată. De jur împrejurul meu,văd nişte persoane ca nişte umbre negre ce se miscau în jurul meu şi vorbeau între ele, dar eu nu înţelegeam ce spuneau. 
Nu puteam să mă misc, nu puteam să clipesc, eram conştientă  doar că, eram întinsă fără voia mea pe ceva nematerialnic, eram ca si legată de acel obiect invizibil. 
Îmi doream să deschid ochii, dar nu puteam  ! Încercam doar cât să-mi mişc pleoapele şi LUMINA mă orbea, mă frigea , mă curenta !
Deşi CERUL era ca de început de noapte, fără LUNĂ, fără Stele, eu numai dacă clipeam şi întrezăream LUMINA aceasta albastră, simţeam că mă frige, că mă orbeşte.
Mai sus de locul unde eram eu întinsă, veneau în jos spre mine fulgere de lumina,fulgere arcuite. Din toate părţile mă înconjurau aceste fulgere arcuite ca nişte ţurţuri de gheaţă ce atârnau în jos până la mine. Erau arcuite, dar cădeau în linie verticală în jos şi toate erau orientate spre mine, toate m-au înconjurat.
Persoanele din jurul meu nu le vedeam decât ca pe nişte umbre şi se agitau în jurul meu ,nu puteam să-mi dau seama câte erau.
Văzând că nu pot deschide ochii din pricina LUMINII albasatre care mă frigea , mă curenta de- as fi dorit să deschid ochii, am încercat să mă ridic din locul în care eram întinsă.
Reuşesc cu greu ca să mă ridic şi să mă sprijin doar în cotul stâng, atât am putut a mă ridica, dar am căzut înapoi cu o stare de rău general. Strigam la umbrele din jurul meu care -mi ţineau trupul pe mâinile lor, acum vedeam că ei mă susţineau, dar ei parcă nici nu mă auzeau, erau ca nişte roboţi care mă inspectau. 
După mult efort mental şi fizic, reuşesc totuşi să mă ridic şi să rămân sprijinită în cotul stâng.
Întorc privirea spre în jos, spre locul în care fusesem şi m-am ridicat puţin, şi astfel, văd partea de sus a trupului meu din care mă ridicasem puţin.
O treime din trup, partea de sus era goală ca o carcasă, iar la partea de jos, încă mai eram şi eu.
Îmi zic în sinea mea, că nu se poate să mă fi desprins de trupul de carne, atunci când m-am ridicat în cotul stâng, şi totuşi ,mă simţeam uşurată că nu mai existam şi în acea partea a trupului de carne.Deci ,eu eram cu privirea mai sus de trup şi tot eu eram şi acolo întinsă, întreagă.
Mai fac un efort mare şi ies cu totul din trup, ca dintr-un sicriu ce-l lasi gol. Asa am ieşit eu din trup si l-am lăsat gol, ca pe o învelitoare. Acum, eram cu faţa înspre Pământ si priveam la trupul meu suspendat în aer, trup care îmi provoca greaţă, o repulsie puternică. Mă întrebam cum de am putut trăi atâţia ani în hoitul acela.
Trupul meu acum, era acolo întins pe mâinile acelor umbre, iar eu priveam de sus ,iar când m-am desprins cu totul din trup a fost instantaneu.
Acum ,eram uşoară ca un fulg si uimită de felul cum arăta găoacea în care sufletul meu a trăit atâţia ani.
Pur şi simplu îmi făcea rău să-l privesc. Îmi doream ca să mă îndepărtez de TRUPUL meu, de pe braţele acelor umbre care mi-l cărau aşa întins cum era ţeapăn.
Când m-am desprins cu sufletul de trup, eram veselă şi uşoară şi bucuroasă că am scăpat de hoitul în care am trăit atâţia ani.
Mă simţeam eliberată de toate grijile şi de toate problemele ,şi era tare frumoasă viaţa, aşa, fără de trup.
Zburdam prin aer sub CERUL ca un amurg, precum un fluture pe câmpie, în timp ce trupul sau mai bine zis hoitul, era susţinut de acele umbre şi era inert ! 
Puteam să călătoresc cu puterea gândului oriunde doream, iar CERUL în acest moment, nu mă mai orbea. Mi se părea ca asa era firesc în acele momente.
Aveam acum un trup nou, un trup ca din ceaţă densă, ca un fum dens sau ca un abur dens, dar care ,îmi croia toate formele trupului de carne. Aşa mă vedeam eu înafara trupului de carne.
Când am revenit în trupul de carne, fără să văd cum am intrat la loc, am deschis ochii şi eram toată leoarcă de apă şi am tresăltat de pe pat, ca la un şoc electric.
Închipuiţi-vă fraţilor ,să vă vedeţi în două locuri în acelasi timp. TRUPUL din carne inert şi TRUPUL ca din abur cu mâini si picioare, cu toate ale trupului, doar că din abur alb dens. 
Dorinţa este aceea de a te îndepărta cât mai repede de TRUPUL de carne, de carcasa trupului în care a locuit sufletul.
Când ne desprindem de trup, este ca si cum ne-am dezbrăca de haină că e prea cald, şi care este lucru firesc.
Aşadar fraţilor,  EXISTĂ  VIAŢĂ  DUPĂ  MOARTE !!!
                         Cu dragoste, Maria.

18 comentarii:

  1. Buna ziua! Si eu am iesit din trup si mi-am vazut trupul intr-o noapte. A fost o experita extraordinara

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce experiență frumoasă! Vă iubește Dumnezeu atât de mult! Mulțumesc că ne împărtășiți toate aceste trăiri și experiențe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau dar nu mi se pare ca este chiar de bine ce s-a intamplat. Lasand la o parte sentimentul de eliberare, scena intreaga nu este ceea ce ar trebui sa fie si de la Cine ar trebui sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Magdalena12 octombrie 2021, 00:30 E doar o simpla parere a ta !

      Ștergere
    2. Este mai mult decat o parere. M-am documentat mult, de mult timp si in toate felurile. Ma asteptam la acest raspuns, de aceea nu am detaliat, doar mi-am facut datoria.Nu voi mai citi si evident, nu voi mai interveni vreodata. Toate bune.

      Ștergere
  4. Asta se numeste calatorie astrala controlata. Eu am facut multe din astea dar fara sa ma fortez. Ieseam usor si intram usor. Totul se bazeaza pe glanda pineala. O data la venirea mea in trup am incercat sa ies fortat si din ziua aceea aud sunete intre 8 mii(8000) si 12 mii(12000) de Herz. Am gasit un program pe net de masurat hertzii si am observat ca sunetele pe care le aud incep de la 8mii si se termina pina-n 12 mii. Daca te-ai fortat sa iesi afara, s-ar putea si matale sa ramaii cu multe sunete care ati vor suna in cap. Eu nu pot sa vad nimic cand inchid ochi precum vezi matale. La treaba asta lucrez mult.De restul nu ma tem ca orice vreau sa vad, pot vedea usor. Am vazut si cum au murit altii. Daca stau cu cineva intr-o camera si ami povesteste despre o persoana ca nu stie cum a disparut si eu dorm acolo, noaptea visez totul. Nu demult am fost bagat in ceva si am vazut undeva departe in univers, niste statuete foarte mari ca marime. Stateau in vid si nu se miscau si nimic nu le sustinea. Era intuneric dar o lumina ami arata totul pe unde treceam. Si am fost oprit in fatza unei statui mari si am privit mai mult timp de parca as fi cunoscut acea statuie. Toti stateau pe scaune si cu mmainile asezate pe picioare. Oare or fi acei ingeri cazuti despre care se vorbeste in biblie ca au avut copii uriasi? De obicei in visele mele ma joc cu superputerile si zbor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea e bine sa va jucati cu supraputerile, dupa cum afirmati, Cicerone!
      Daca va este dat de la Dumnezeu sa vedeti ceva, sa aveti clarviziuni si altele asemenea, este Voia lui Dumnezeu, dar ca sa fortati si sa va jucati cu niste lucruri atat de fine, de subtile, nu este bine!

      Ștergere
    2. Anonim 12 oct o2.oo Foarte adevarat; acestea sunt manifestari confundate cu spiritualitatea reala si din pacate.....

      Ștergere
  5. Într-o noapte am visat așa.Cineva nevăzut de mine mi-a zis așa :Ești în rai .Atunci mi-am zis sa deschid ochii foarte bine și să nu ratez nimic .Am deschis ochii mari și prima imagine pe care am avut-o a fost sa vad in fata mea în stânga și dreapta peste tot erau numai nori albi.Ma uit și la picioare și văd că eu stăteam pe nori .Mă uit puțin în jos și mă văd pe mine cum stăteam de vorbă cu mama mea care tot pe nori se întâmplă tot.Atunci mi-am zis sa fiu un pic atentă și să aud despre ce vorbeam cu mama.Aud conversația și îmi dau seama că nu era ceva important.Apoi m-am trezit și dimineața povestesc mamei visul meu .Țin să spun că mama după o lună a murit .De atunci au trecut 6 ani.Acest vis îl am atât de prezent și acum.Totul a fost foarte clar și am simțit o bucurie o ușurare ceva care în viața de zi cu zi nu am simțit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria pot sa spun ca de multe ori,mi sa intamplat si mie sa raman blocată, nu găsesc alt termen,și vedeam tot in casă dar nu ma puteam misca,strigăm si nu puteam,ceva ma ținea de nu puteam sa fac nimic,Pana la urma ma trezeam,vb.dv.leoarca de apă.
    Am trăit asemenea experiențe și am dat vina pe circulația sângelui și probleme cu inima
    Mai tarziu am văzut că este de la D-zeu ceva,am avut multe trăiri dar le am luat ca pe vise.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să vă BINECUVINTEZE si sa va ocrotească cu puterea lui cea mare si pe noi pe toți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Satan este,știu eu ca nu ma puteam misca,eram între adormit și treaz și după ce am chemat Numele Domnului Iisus Hristos și al arhanghelului Mihail am fost eliberat și nu m-ai eram ținut de demoni!Diavolii se tem de Numele Domnului Iisus Hristos,de îngeri,de sfinți și de cruce!Chemați-i când aveți probleme,altfel diavolii ne pot ucide si duce în iad,dacă nu luptam,dacă nu ne împotrivim prin pocăință de toate păcatele și sfințenie și chemarea Numelui Domnului Iisus Hristos și al îngerilor și sfinților Săi!

      Ștergere
    2. Masinca, Poate mai treci pe aici si citesti. Este de vina glanda pineala ca nu produce serotonina si melatonina la timp. Scrie in google: "decalcifierea glandei pineale" si vei gasi multe articole despre asa ceva. Totul se bazeaza pe legume cu frunze verzi si alte legume si fructe. Si eu am avut probleme din astea fara numar.

      Ștergere
  7. Am avut si eu citeva iesiri din corp acum multi ani programate dupa ce am facut citeva luni exercitii cu mantre indiene si am folosit metoda din cartea Tehnici de deschidere a celui de al treilea ochi .Interesant ca desi imi programam sa vad unele lucruri inclusiv corpul odata intrat in acea stare eram atras de noutati iar cind incercam sa ma vad in pat si ma apropiam de corp eram atras si intram in corp ca un magnet,doar odata am vazut sotia dar nu era ceva ca si cum as vedea cu ochii.
    Dar o data m-am speriat pentru ca m-am trezit si nu puteam sa ma misc citeva scunde si am renuntat la aceste incercari de iesire care totdeauna erau insotite de zgomote in urechi asemanatoare unei table subtiri fluturate si indoite.
    Cit despre doamna Masinca cred ca e acelasi lucru dar are o dispozitie naturala spre Astral-iesire din corp iar reconectarea intre creier si preluarea comenzilor muschiulare-corpului apare tot asa oprita, blocata un tim
    Asa se spune ca ar fi si murit scriitorul Ion Tugui repurtat cercetator in domeniul paranormalului la virsta de 69 de ani.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Spuneam ca iesit din corp am vazut doar capul sotiei dar nu pielea ci orbitele ochilor mai mari ca de obicei pe marimea craniului si bineinteles speriat si am intrat in corp.
    Alta data m-am uitat la ceas pe urma pus pe pat am iesit din corp ma plimbam in jurul patului si oprindu-ma in dreptul geamului dublu de lemn am scos capul prin el sa ma asigur ca eram iesit din corp si ma uitam intr-o parte si cealalta de-a lungul blocului apoi m-am impins cu 'picioarele' am iesit prin salt prin geam si ma amuzam ca pluteam la parter la inaltimea geamului foarte comod cam adormisem si m-am trezit parca intr-un hol a casei de linga bloc unde erau doua persoane pe care le vedeam sprijinite in picioare de mobila ca doua umbre cenusi,m-am speriat ca de obicei intrind automat in corp ,m-am trezit si m-am uitat la ceas, trecusera 22 de minute-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este bine de facut decorporalizari!!!
      Moody facea decorporalizari, la un moment dat a iesit din corp, i-a placut prea mult ce a vazut si nu s-a mai intors.

      Ștergere
  9. Glanda pineala de o jumatate de gram din creier dupa date stiintifice ar produce mai multe substante printre care si DMT=dimetiltriptamina care ar avea efectul de expandare a constiintei si prin inundarea in creier ar produce acesul la mai mult decit cele 4 dimensiuni.
    Glanda pineala numita facea parte din un organ mai complex impreuna cu ochiul parietal=ochi pineal impropiu si cel de al treilea ochi este atrofiata la vertebrate.
    Unele substante psihidelice luate de obicei prin fumul unor plante specifice sint cunoscute pentru cresterea DMT si dau efectele asemanatoare cu cele de la iesirea din corp din experientele mai spirituale obijnuite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai da,nea Petre,pineala este cea mai sensibila ori mai corect spus simtitoare,facand legatura sufletului cu sferele ceresti.Este primul organ din viitorul corp din momentul conceptiei prin care intra sufletul care ia in stapanire totala noul trup pana pe la sapte ani,cei sapte ani de acasa.Toate obisnuintele din familie si din societete,nemaigraind de otravurile sub forme multiple,radiatii din sateliti,antene cinci g,chemtrailisuri,alimente cu euri,codecul alimentar al criminalului ciolos,insecticide,erbicide,medicamente impuse de big farma,fluorul din paste de dinti pentriu dinti sanatosi,din apa si mai multe.Atunci cand este calcifiata,omul pierde legatura fiintiala cu Tatal Ceresc,nemaivorbind de vaccinurile impuse pline de metale grele si mai ales de oxid de grafen prezent si in masti,teste pcr,care oxid duce la infundarea vaselor capilare.Capilarele din pineala sunt de o suta de ori mai sensibile decat cele din creier si tot de atatea ori mai numeroase.Deocamdata ma opresc aici.Multumesc frumos Marioarei pentru gazduire.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai sa vedeti multe interesante chestii relatate de dragul nostru Marius Ghidel,iarasi un om ales,are multe inregistrari pe youtube si sase carti scrise.Eugen Nicolae Gasca a scris multe carti care din pacate nu a avut bani suficienti pentru a le edita pe toate,si pe deasupra si din acelea putine o parte au fost achizionate si distruse.Nu mai raspunde la numarul vechi de telefon.Am inteles ca s_a refugiat pe la Botosani.Un baiat extraordinar.Vorbeam cu el la telefon ceasuri intregi si nu ne mai saturam nici unul nici celalalt,de parca ne stiam de cand lumea.Mai este o doctorita din Sibiu,Nicoleta Pasat,o scumpa,o voce cristalina ca susurul de izvor,un clopotel de argint in glasul ei,ai simti tremurul emotiei cand esti acordat inima la inima,negruta mea surioara draga,seamana la infatisare cu sora mea Gabriela Sorina.Si eu am fost plecat ,cu capu_n nori traiesc mai tot timpul,dar sa aveti grija mare cum va gestionati timpul petrecut dincolo,ca evadati inainte dde vreme in spatii pe care nu le puteti controla.Io unul m_am lasat de sportul asta.Va iubesc pe toti curiosi si cautatorii de lumina,cautati sa aflati stralucirea luminii adevarate care este calda,cea rece ia,nu daruieste.Ma,io cum sa va graiesc mai pe inteles,ai cumva ca la becuri ,ma.Alea de dau caldura as sanatoase,alea luminoase tip neon,degeaba dau stralucire de te orbesc,da te imbolnavesc.Noapai va las ca iara v_am zapacit de cap.Pa,pa..

    RăspundețiȘtergere