vineri, 8 octombrie 2021

ANAFURA DE LA SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA , CEA MAI TARE DE PE PĂMANT !

 

                                                  Imagini pentru CUVIOASA PARASCHEVA.


              

                                          Dragii mei,

În aceasta noapte,abia daca atipisem,ca ma trezeste un glas care spune ceva uimitor de frumos si de sanatos pentru sufletul fiecaruia dintre noi.
Dar mai intâi ,vedeam in faţa ochilor inchisi, vedeam interiorul MITROPOLIEI IASI si pe SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA in RACLA -I SFANTA.
Sfanta Biserica ,era plina de credinciosi care stateau frumos la rand ca sa se inchine la SFINTELE MOASTE ale PREA CUVIOASEI MAICII noastre PARASCHEVA de la IASI.
După ce se inchinau,mergeau spre stanga unde se afla VASUL sfant cu SFANTA ANAFURA, pe care o luam pe nemancate dimineata după ce ne-am facut Rugaciunea,apoi se inchinau la MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
                              Imagine similară.

În timp ce credinciosii luau ANAFURA din VASUL sfant,aud glas divin care spune asa:

        "Cea mai tare ANAFURA de pe Pămant,este Anafura de la Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi !"

Iata fratilor,un loc cu adevarat SFANT in care, PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI voiesc ca noi sa cunoastem unde este cea mai SFANTA si cea mai tare ANAFURA in intarirea CREDINTEI ,in curatirea sufletului,aici la noi in ROMANIA la MITROPOLIA IASI unde se afla cu adevarat SFINTELE MOASTE ale PREA CUVIOASEI PARASCHEVA .
Sigur,avem SFANTA ANAFURA peste tot in SFINTELE BISERICI din ROMANIA si din Lume.
Dar aici la IASI,la MITROPOLIA IASI,SFANTA ANAFURA are puteri vindecatoare pentru Suflet.
Sa mergem fratilor la SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA si in cursul anului,nu numai de ZIUA SFINTEI cand ,este extrem de aglomerat si nu se poate sta decat cel mult 5 secunde ca sa te poti inchina.
Sa ne bucurm fratilor, ca suntem Poporul ales de BUNUL DUMNEZEU pentru Cea de-a Doua Venire a Fiului Său pe Pămant si mai ales, pe Pămant romanesc.
Sa ne bucuram ca ROMANIA va fi al DOILEA NOU IERUSALIM  si GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU.
Sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI  pentru fiecare clipă pe care o traim alaturi de cei scumpi si dragi sufletului nostru,pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste,Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Între 2025 și 2035 sunt așteptați extratereștrii pe Pământ sa se reîntoarcă cu planetă Nibiru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde pe care ii atragi...Ai grija ce-ti doresti pentru ca s-ar putea sa ti se implineasca si apoi sa-ti doresti sa nu-ti fi dorit. Roagă-te la Dumnezeu sa te ajute sa scapi din minciuna acestei lumi, nu ii spune tu Lui Dumnezeu cum si cand si prin cine iti vine ajutorul. Cand omul a inceput sa puna intre el si Dumnezeu mintea sa, s-a terminat si cu Paradisul in care eram in armonie si cu plantele, si cu animalele. Si stii cine
      s-a revoltat si a crezut ca poate face un sistem mai bun decat Dumnezeu. E ca in Mesterul Manole. Competiția naste ura. E benefica doar pana la un punct, ca sa-ti depasesti limitele. Intr-un grup cu oameni limitati mental stagnezi. Intr-un grup de geniali poti fi calcat in picioare.
      O dorinta poate veni din Ego si te alegi cu o obsesie.

      Ștergere
    2. Cum sa se intoarca cu planeta Nibiru??!??!?
      Ce aberatii! Nu are nici o logica.
      Doar nu or aduce o planeta pe o alta planeta. Ganditi putin inainte de a spune/scrie ceva.

      Ștergere
    3. Planeta Nibiru nu este o planetă obișnuită este o planetă care se mișcă cu mare viteză și e locuită de celebrii extraterestri Anunnaki.

      Ștergere
    4. Și planeta de care vorbeam se va ciocni cu Pământul din ce zic prezicătorii.

      Ștergere
  2. nu se face diferenta la anafora NICIODATA pt ca DUMNEZEU este unic oriunde

    RăspundețiȘtergere
  3. Am luat în 2011 la Radu Vodă la manastire după o slujbă anafura înmuiată în vin,era o bucățică mai mare de anafura și era înmuiată în vin,nu era Sf.Impartasanie dar era ceva
    de ajutor probabil, că a dat la toată lumea.Sau ne-am împărtășit fara sa știm?Eu tare mult as vrea sa mă împărtășesc dar mi-e rușine și e și pandemia asta ,mi-e greu sa îmi fac curaj să mă spovedesc .Sunt bolnav și îmi doream Sf.Impartasanie tare.Cu ce obpot înlocui temporar?Că și medicament pentru suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa va fie rusine pentru ca si cel mai mare pacatos este iertat de Dumnezeu daca nu mai greseste, se indreapta si se caieste pentru ce a facut.
      Persoanele bolnave pot sa ia Agheasma Mare (de la Sf. Boboteaza) si/sau agheasma de la Izvorul Tamaduirii (de la sarbatoarea Izvorului Tamaduirii).

      Ștergere
    2. Mergeti cu incredere sa va spovediti si sa va impartasiti. De cine va este rusine? De parinte? Este pus a acolo sa ne ajute. Curaj!

      Ștergere
    3. Pâinea, bucata mai mare înmuiată în vin, se cheamă "litie" și se face la vecernie înaintea sărbătorii unui mare Sfant(Sfânta)

      Ștergere
  4. Anafura este ca si crucea. Daca nu-ti speli si sufletul, nici anafura si nici crucea nu te pot Mantui. Este ca si când iei pumni de medicamente si te astepti sa devii nemuritor pentru ca ai gasit leacul pentru toate bolile. Nici macar ceaiurile si medicina alternativa nu pot vindeca nătărăii care repeta mereu aceleasi pacate, dar se asteapta sa-i spele anafura. Sau Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  5. 22.19 Generalul Străinu spune ca Luna e o baza artificiala a extratereștrilor și mai citează scrieri și indiene care vorbesc de timpuri străvechi cond luna nu era pe cer și apoi au venit o luna care era trasa pe cerul Pamintului de alta luna care apoi a plecat raminind doar Luna de acum-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. pt an 9 oct 04:18-daca ati fost la slujba de seara=vecernia la sfarsit preotul imparte bucati de paine stropite cu vin, dar acestea nu sunt impartasanie cum nici anafora-SA VA MARTURISITI SI SA VA IMPARTASITI LA SF LITURGHIE mai ales ca sunteti bolnav

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin spovedanie si impartasanie va insanatositi sufleteste in primul rand, si apoi, cu ingaduinta lui Dumnezeu, va insanatositi si trupeste.

      Ștergere