miercuri, 25 mai 2016

PĂMÂNTUL FĂGĂDUINȚEI L -AM VĂZUT , SUB PLANETA PĂMÂNT !

c
                               3  Aprilie  2014  zori de zi !

                                              Dragii mei,

Dormeam, dar O LUMINĂ  albă orbitor de stralucitoare, mă trezeşte şi astfel văd cu ochii închişi, UN CER de noapte senina, si jos pe Pământ se întîmplă ceva uimitor şi pentru mine. 
Brusc ,nu mai sunt în pat, ci sunt pe o pajişte verde, unde acoperită cu crengi uscate se află o groapă în pământ, de circumferinţa  unei fântâni.
O forţă  nevăzută îndepărtează crengile uscate de la gura acele gropi, şi în clipa următoare, sunt atrasa ca de un magnet puternic, în interiorul  Pământului.
Când să  intru  în  inima  pământului, vedeam în jurul  meu ,multe  umbre negre  dense ca niste  siluete, care îsi intindeau mâinile  lor ca să mă prindă, ca sa mă tragă spre  peretii  tunelului din inima pământului . Acestea siluete negre le văzusem încă de la intrarea în tunelul din pământ. Incă de aici, intindeau mâinile lor de sub mantiile negre, ca sa ma apuce. 
Dar nu reauseau sa ma atinga ,deoarece o lumină albă ma ocrotea, o vedeam in jurul meu.
Înaintam prin TUNELUL întunecat din inima pământului , cu viteza  gândului !
Şi în drumul meu prin inima Pământului, zăresc precum O STEA pe Cerul nopţii, O  LUMINIŢĂ  albă, orbitor de strălucitoare.
Cu cât înaintam prin TUNELUL  din Pământ ci atât mai mult, LUMINIŢA  de la capatul TUNELULUI  devenea mai mare, şi mai mare...!
Şi iată că ,am ajuns la capătul PLANETEI  PĂMÂNT ! 
Aici la gura TUNELULUI prin care am fost adusă, simt în dreapta mea că este cineva în acea LUMINĂ  albă, şi care nu mă lasă să înaintez. Nu mă lasă sa ies din Pământul nostru.
Ci doar până la gura din capătul Tunelului, unde puteam vedea ceva uimitor de frumos. Dumnezeiesc de frumos !
Din LUMINA  albă în care eram, văd UN  ALT  PĂMÂNT, (mi s-a spus acum de un glas, ca sa scriu că): 

                          "ESTE  PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI "!

Deci, vedeam  O  CÂMPIE  verde, plina de iarba curată ,imaculată, neatinsă de nimeni şi de nimic !
Cerul de deasupra PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI, era un CER alb-bleu senin, cu stralucire ca de oglindă !
Iarba stralucea într-o LUMINĂ  AURIE, transparenta, si foarte plăcută, extrem de linistitoare această LUMINĂ  AURIE, ce se asternea pe iarba imaculată. Nu vedeam Soare, dar totul arăta ca şi cum ar fi fost UN SOARE pe Cerul nou, ca de oglindă.
Faptul că nu aveam voie sa trec dincolo de Tunel, poate să fi fost motivul ca, nu vedeam Soarele nou, de pe CERUL PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI !
Ceea  ce vedeam acolo, nu poate mintea  omului să-şi închipuie şi nici inima si sufletul nostru , nu pot bănui imensitatea  bucuriei în trăirea aceasta dumnezeiască .
Aud  UN GLAS , în dreapta mea, ce părea că vine din LUMINA  care mă ocrotea, care îmi spune aşa :


                    "PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI !
                  PLANETA , DE  SUB  PLANETA  PĂMÂNT "!

Acest Pământ al Fagaduinţei , nu era locuit ! Ci numai pregatit de BUNUL  DUMNEZEU , pentru noi FIII  SĂI  !

Dragii mei, DUMNEZEU a promis oamenilor, UN  ALT  PĂMÂNT, UN ALT  CER  ŞI  UN ALT  SOARE !
Să avem Credinţă şi dragoste faţă de DUMNEZEU şi faţă de MAICA  DOMNULUI ,faţă de Semenii noştri , şi ne vom mântui sufletul şi ne vom putea bucura, de toate  MINUNILE  LUI  DUMNEZEU şi ale MAICII  DOMNULUI, pe care le revarsă  asupra noastră din belşug, numai ca noi să credem şi să nu ne îndepărtăm de CREDINŢĂ !
Dăruiţi  Dragoste , faceţi fapte bune, mergeţi la SFANTA  BISERICA în zilele de sarbatoare, spovediţi-vă la Parintele duhovnic, şi astfel veţi ţine CALEA  cea dreaptă şi bineplăcută LUI  DUMNEZEU.
                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

47 de comentarii:

  1. Conform Bibliei,Dumnezeu ne-a promis, Un Cer Nou si Un Pamant Nou,de Soare nu pomeneste,deoarece insasi Lumina Dumnezeiasca va fi in loc de soare.
    ,,Si am vazut un cer nou si un pamant nou.Caci cerul cel dintai si pamantul cel dintai au trecut;iar marea nu mai este.
    Si am vazut cetatea sfanta,noul Ierusalim,pogorandu-se din cer de la Dumnezeu,gatita ca o mireasa,impodobita pentru mirele ei.
    Si cetatea nu are trebuinta de soare,nici de luna,ca sa o lumineze,caci slava lui Dumnezeu a luminat-o si faclia ei este Mielul.
    Si in cetate nu va intra nimic pangarit si nimeni care e dedat cu spurcaciunea si cu minciuna,ci numai cei inscrisi in Cartea vietii Mielului"
    (Apocalipsa 21:1,2,23,27)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interpretarea acestei viziuni este de nivel inalt de constiinta pentru a fi inteleasa. Este foarte importanta pentru evolutie.
    Eu pot doar sa repet ca planeta Pamant se inalta intr-o dimensiune superioara invaluita in Lumina Divina si va fi insotita doar de pamantenii care si-au crescut frecventa de vibratie acumuland cat mai multa lumina.
    Noul Pamant va fi populat de oameni inaltati in constiinta altfel nu se poate.Fiecare fiinta creata de Dumnezeu se afla in locul corespondent vibratiei sale.
    Frica nu are ce cauta pe o planeta din dimensiunea a cincea,asa ca daca mai traeste cineva in frica de Dumnezeu nu poate locui pe acest Pamant.

    Va dau un sfat!Gestionati foarte atent gandurile, cuvintele si actiunile voastre, deoarece de curand planeta a intrat in treapta de jos a dimensiunii a cincea, si ceea ce "nu vrem" se va manifesta mult mai repede decat pana acum.Energiile Luminii sunt intr-o continua crestere cu un puternic rol de "curatare" a vibratiilor negative generate de oameni.Daca aveti stari exacerbate emotionale,insomnii sau dureri ale corpului inseamna ca sunteti bagati la "masina de spalat".Recunoasteti-le,nu intrati in panica,doar permiteti si totul va fi bine!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minunat spus si explicat . Asa este , trebuie sa simtim aceasta urcare spre dimensiunea cinci . Si sa uitam de frica ptr. ca te transformi pe interior simti .... daca crezi in D-zeu . Multumesc D.

      Ștergere
  3. " spovediţi-vă la Parintele duhovnic, şi astfel veţi ţine CALEA cea dreaptă şi bineplăcută LUI DUMNEZEU."....pe ce text biblic te bazezi cand afirmi asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu isi tine intotdeauna promisiunile.
    El este inceputul si sfarsitul. El este Cuvantul, care pentru noi, oamenii, s-a intrupat. Cuvantul lui se afla in noi, in scrierile sfinte. Nu doar cu paine traieste omul, ci si cu tot cuvantul care iese din gura lui Dumnezeu. Cititi Cuvantul lui Dumnezeu din Sfintele Scripturi si veti fi saturati. Analfabetii spirituali sunt usor de manipulat, ei nu cunosc Cuvantul Tatalui.
    Multumim, doamna Maria, pentru mesajele transmise.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carei Marii ii multumesti, Mariei Marin alias eu sunt d sau Mariei Ghiorghiu???

      Ștergere
    2. Evident ca doamnei Maria, gazda acestui blog.:) Ii multumesc pentru tot. :)
      A multumi nu costa, dar e un semn de respect fata de mine insami, in primul rand, si, evident, fata de persoana careia ii sunt recunoscatoare.
      Pentru celelalte persoane care comenteaza sau nu pe acest blog, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca exista. :)
      Multumita ingeras? :)
      Mira

      Ștergere
    3. Multumesc, ingeras!
      Sunt multumit!
      Toti ingerii s-au adunat aici, sa asculte cuvântul lui Dumnezeu! Nu ca e frumos? Zi frumoasa Ingeri dragi!

      Ștergere
    4. Dragii mei,
      Si eu vă multumesc că cititi cu dragoste acest BLOG: DUMNEZEU EXISTA -MARTURII.
      Datoria mea de suflet, este să vă adun aici, în jurul CUVANTULUI LUI DUMNEZEU,precum si in SFINTELE BISERICI ale DOMNULUI si DUMNEZEULUI nostru IISUS HRISTOS.
      Asadar, si eu va multumesc tuturor celor care, faceti aprecieri frumoase,la adresa mea personala, precum si pentru cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFÂNT.
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  5. Foarte importante informatiile de pe blogul "lumina si iubire"al Didei Aurelia.
    Avertizez! Acestea sunt pentru cei deschisi la minte!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. Cetatea noua a lui Dumnezeu nu va avea nevoie de un soare deoarece Insusi Domnul o va lumina cu slava sa care cu siguranta va fii mult mai puternica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Veți auzi de războaie și vești de războaie:vedeți să nu vă înspăimântați,căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple.Dar sfârșitul tot nu va fi atunci. Matei 24:6

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria va rog sa cititi asta ...este vorba despre pamantul Fagaduintei asa cum v-a spus ingerul..
    http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2013/07/shambala-taramul-celor-care-vegheaza.html
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  9. România va deveni în viitor focarul spiritual principal al planetei noastre" este perfect adevarata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Decat "focarul"mai bine centrul spiritual,focar denota ceva negativ.

      Ștergere
  10. Sint așa de impresionata de tot ce va arăta Dumnezeu și mă simt atît de pacatoasa.va rog rugativa sami redea Dumnezeu sănătate .am probleme de sănătății și.va mulțumesc.doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cateodata as vrea sa fiu si eu in locul dvs. sa vad aceste frumuseti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste aici pe BLOG, si poti rai la mare intensitate ceea ce BUNUL DUMNEZEU îmi arata. Doamne Ajuta !
      Orice suflet bun si credincios,poate trai asemenea MINUNI.Cu dragoste,Maria

      Ștergere
  12. SUNTETI O FEMEIE MINUNATĂ,FRUMUSETEA SUFLETULUI RADIAZĂ PE CHIPUL D STRĂ!
    DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  13. A fost doua cutremure ieri,in Vrancea,de intensitate mică,de abia dacă s-a vorbit de ele,la nimeni nu le pasă în ziua de azi,sa se consolideze clădirile acelea,care sint in pericol,in caz de ceva mai rau,Doamne fereste!Toata lumea e ocupată cu altceva!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu as putea spune ca am visat ceva oarecum asemanator.
    In vis, m-am "trezit" dintr-o data pe pajiste de un verde intens foarte frumoasa si racoroasa, chiar rece, alaturi de care curgea un rau limpede ca de munte. Cred ca erau si niste copaci pe-acolo.Eu stateam in maini si picioare, in patru labe, ca sa zic asa, aplecat cu fata spre pamant si plangeam (pentru ceva/cineva), dar plangeam foarte tare, iar intensitatea trairii era ceva ce rar se intampla in viata de zi cu zi. Printre lacrimi, am inteles ca cineva nevazut (sau mai multi cineva) vorbeste cu mine, ca incearca sa-mi spuna sa merg sa-mi vad trupul pentru ca am murit.
    Am fost putin surprins sa aflu asta, era prea putin important fata de durerea (doliul) pe care o aveam in suflet, lucru pe care l-am si spus (strigat): "Si la ce-mi foloseste acum (trupul)!?"
    La aceste cuvinte cred ca acei, acel cineva au plecat. Am ramas singur si mi-am amintit ca sufletul mai poate sta cateva zile pe pamant, dupa care se va intalni cu D-zeu, asa ca am inceput sa-mi indrept gandurile spre El.
    Cam atat imi amintesc, dar intensitatea emotiilor pe care le-am resimtit n-am s-o uit preaa repede.

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria va rugam sa ne spuneti pamintul este rotund sau este plat multumesc urmaresc blogul de multa vreme multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum eu am scris cândva pe acest Blog, după cum mi s-a arătat de Duhul Cel Prea Sfânt, PĂMÂNTUL este rotund !Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Rotund ...usor turtit la poli...nelocuit pe partea de jos....sau dedesubt...partea de jos fiind doar roca si invaluita de un abur.

      Ștergere
  16. https://www.youtube.com/watch?v=q3lQbq4vNL0

    Emisiune interesanta cu psihologul Ionel Moharta.

    RăspundețiȘtergere
  17. 2016 – 2017: inceputul celui de-al Treilea Razboi Mondial si rusii ne vor ataca nuclear... https://deveghepatriei.wordpress.com/2016/05/27/1986-rusii-disperseaza-deasupra-continentului-european-norul-radioactiv-de-la-cernobal-urmariti-cu-atenie-clipul-si-veti-ca-vedea-ca-ocoleste-moscova-2016-2017-inceputul-celui-de-al-treilea-razb/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu rusii vor bombarda atomic , ci NATO . Ei vor face un blitz krig , razboi fulger , tocmai pt a evita ca occidentali sa foloseasca atomica , pt ca ar insemna sa le foloseasca inpotriva oraselor lor . Cu cit se vor adinci in teritoriul european , cu atit sunt mai siguri ca nu vor avea aceasta pronlema . In oride caz ...primele vor fi lansate asupra lor in jurul orasului Praga , iar alte doua atacuri inspaimintatoare vor fi pe riul Ren , in Germania . Acolo se va folosi ceva milt mai puternic decit atomica . Se zice ca o arma lasata , ca concept , de catre nazisti . Germania nu ar fi renuntat niciodata la dezvoltarea ascestui proiect . O arma ce are la baza ....o energie chiamata "Vril" . Cica nici cei mai strinsi aleati ai nemtilor stiu ca ei au continuat studiile astea . Se descriu si efectele ...corpurile se micsoreaza si devin negre (vezi niste ....aluzii in afganistan , unde sempare ca au experimentat ceva , dar eu nu cred ) Cineva mai zice ca ceva asemanator ar fi fost cauza unui accident la Mecca , deanul trecut , cred . Nimeni nu stie . Oricum ....pare ca rusii vor fi invinsi de nemti ..exact invers ca in al doilea razboi mondial . Ca o ironiema soartei , istoria se va repeta ...dar invers ...Razboi fulger , nu din partea Germaniei ci a Rusiei ...si tot restul . Va plati scump poporul rus aceasta hotarire a politicienilor sai . Cu, plita v-a fi razbunarea ..pare ...
      In concluzie ....cind turci se vor lua de greci pt 6 mile marine (ape teritoriale) , si vor fi gata sa-i invadeze ....atunci vor fi ei insasi atacati de datre rusi ...de pe Marea Neagra , iar de pe uscat vor fi lasati sa treaca de armeni , georgieni . Sempare ca deja acum este o concentrare de teupe acolo (115 000de soldati inn zona) , iar din sud de catre Iran si kurzi . In primele 2 zile va parea ca inving Turci ...apoi , dezasteul pt otomani . 14 zile va dura intreg razboiul . Pare absurd , incredibil ...incit nimai pt a lua un oras se vor luni de zile de multe ori ...Nato , nu v-a avea timp decit sa s-e alerteze . Pt ca Turcia e membru NATO , aici e problema ....Pe teritoriul Greciei se va da prima batalie (Greci vor ajuta Rusia ) , in care europei vor pierde . Toate astea vor trebui sa inceapa in 2017 , in primavara , martie , aprilie cel mai tirziu .
      Totusi ...trebuie sa fim optimisti :"Cind veti auzi ca Rusi intra in Constantinopol, puneti-va hainele de sarbatoare , pt ca momentul revelari lui Mesiah e aproape " profetie evree (un Mesia razboinic , dar drept , ce v-a stirpi raul , minciuna si nedreptatea din lume . Asta se spune ...Ca nr exact ar fi cam 138 de profetii ce vorbesc de asta . Nu-mi cereti linkuri , cautati singuri . E usor .... (Nostradamus , pronosticul pt papa Pio IV, Madona de Anguera , Walvierdel, cred ca se scrie asa ..etc etc etc ...) Nu are rost sa va ginditi prea mult , de o fi sau nu ....pt ca a maimramas un an ....Urit ca va duram 4, 5 ani tot macelul asta . Sa speram ca nu fa fi nevoie sa fie toate asrea ..

      Ștergere
  18. https://deveghepatriei.wordpress.com/2016/05/27/romania-partenera-cu-acte-a-mafiei-italiene-vai-de-capul-nostru-groapa-de-gunoi-a-europei/

    RăspundețiȘtergere
  19. Pt cine crede ca e imposibil ....poate nu stiti dar dinozauri (reptile) au stat pe aicimvre-o 20 mil de ani , (parca , oricum mult ) iar mamiferlele citeva sute de mii (iar zic ..parca , dar oricum putin in comparatie ) . Deci ....e mult mai plausibil sa se fi evoluat un umanoid din reptile d3cit din mamiferi . Exista teorii ce spun camo antica rasa rwptiliana (mai exact doua ) ar fi fostmaici cu mult timp inainte . Acestiams-armfi retras sub pamint , cumajutorul uneimtecnologii de zeci de mii de ani de evolutie . Aceleasimteorii spun ca omul nici macar nu e un produs natural , vazind anormalitati caracteristice acestei rase . Demex faptul ca parul a-i creste incontinu ...lq nici un alt mamifer se noteaza asta , pt ca evolutia s-ar fimoprit , incit nu poti supravietui cu parul lung 10 m . Ramai incilcit in copaci . La fel si unghiile . Nu e posibil sa-ti creasca de 2m . Cu ce le taiai in natura ? Cu piatra ? Altii spun ca se toceau singure ...mie nu m-i se pare ca s-ar elimina sau disparea problema dw se tocesc un pic . Asadarm, autori acestor teorii , spun ca omul este o creatie artificiala , facuta pt un motiv anume . Nu un produs natural , incit ar fi fost imposibil sa nu dispara ca specie , vazind lipsurile fizice . Stiu ca e greu de sters ce stiai ca "sigur " , dar ....ginditi-va un pic . O minciuna repetata la nesfirsit ..devine un adeva conclamat , la un moment dat . Deci ...ar exista o alta civilizatie , mult mai fechie decit noi , ce armlocui in interiorul pamintului , fiind asa indiferenti la variatiile cataclismelor tip meteoriti sau inundatii , ori cutremure . Unmalt adevar cert ,,..este ca nimeni nu a ajuns la anumite profunditati . Daca va informati , veti vedea ca sunt ridicole distantele cunoscute efectiv ....Pt cine e curios , puteti gasi diferite carti , articole despre Shambala si marele Rege al acesteia . E de ajuns sa clicati cuvintul asta si va iese o lume intreaga de informatii ..care mai halucinanta , sau absurda , altele naive chiar ...totusi ....exista posibilitatea ca realitatea sa depaseasca cu kilt mai mult ...fantazia noastra .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul nostru Sorin,interesante comentariile tale,dar,te rog,incearca sa scri mai corect romaneste,ma obosesc rau asa,ca ma chinui sa inteleg ce vrei sa spui,te pup,incearca,vei reusi!!!

      Ștergere
    2. Anonim 27 mai 2016, 16:07, scrie si el cum poate... este plecat de multa vreme din tara, nu-i asa usor nici pentru el!Ne bucuram ca posteaza!Posteaza Sorine in continuare, scrie cum poti, e bine oricum!:)

      Ștergere
    3. Sper sa nu mai posteze nimic Sorin ca oricum nu e nimic interesant si nu le citesc.Ma Sorine opreste-te.Da?

      Ștergere
    4. Cine esti tu Anonim 27 mai 2016, 18:29 sa comanzi? Ia vezi frumusel de treburile tale si lasa pe altii in pace! Cum tu te exprimi asa are dreptul Sorin sau oricare altcineva sa se exprime pe blogul acesta, intelegi dumneata? Singura, Maria este cea care hotaraste ce afiseaza si ce nu pe blogul dansei... ma' Anonim 27 mai 2016, 18:29 dar iti trebuie tupeu sa ai asemnenea pretentii deplasate... te intreb din nou: cine te crezi? NU hotarasti tu cand sa se opresca cineva. Da?

      Ștergere
    5. MA Anonim 27 mai 2016, 18:29 ... si daca NU ce? Tu umbli cu amenintari aici? Frustratule.

      Ștergere
    6. Sti ceva Anonim 27 mai 2016, 18:29, altii le citesc aceste postari ale lui Sorin si le considera interesante ... deci e treaba ta ce citesti si ce nu, tine pentru tine caci nu suntem curiosi chiar deloc de ceea ce faci tu si ce gandesti tu ... si o completare - nu mai da indicatii altora caci nu este nimeni interesat de acestea... da-ti tie indicatii "pretioase"... da?

      Ștergere
    7. Sorin, nu lua seama la comentarii. Fa ceea ce siti tu ca e bine sa faci. :)
      Mira

      Ștergere
    8. Repede v-ati luat la harta,si va mai credeti buni crestini,fiti mai concilianti,nu stiti care sunteti mai corecti,rautaciosilor...

      Ștergere
    9. Împacăți-vă,oameni buni!Nu vă mai certați nu are nici un rost!Pacea să ajungă în inimile noastre!🙁

      Ștergere
    10. Anonim 27 mai 2016, 22:38, nu confunda lucrurile...

      Ștergere
    11. Anonim 27 mai 2016, 18:29 cere-ti scuze pentru ca te-ai legat de cine nu trebuia... rautaciosule.

      Ștergere
    12. Ma dezgustă răutatea voastră nu mai are voie omul sa aibă o parere ca ati si sărit ca hienele sălbatice..Nu sunteți crestini asta nu este crestinism in comportamentul vostru sunteți lipsiți de bun simț si cei 7 ani de acasa..Aveti de lucrat cu voi sincer.

      Ștergere
    13. Anonim 28 mai 2016, 08:50, tu citesti mesajele cu atentie? Despre ce rautate vorbesti? Nu parerea diferita a deranjat ci felul cum a pus problema Anonim 27 mai 2016, 18:29.Il citez: "Ma Sorine opreste-te.Da?"
      E normala aceasta abordare dupa tine?
      E ca si cum ti s-ar porunci tie de "un nu stiu cine" sa nu faci un lucru pe care esti indreptatit sa-l faci la fel ca si el si pe care chiar el il face: adica posteaza. Mai, mai, mai sa fie...

      Ștergere
  20. Prin iubire si recunostinta fata de tot si pentru tot, va ridicati vibratia sufletului si puteti sa va creeati propriul univers. Greutatile si rautatile de zi cu zi le duceti mai usor cand sunteti impacati cu voi insiva si cu ceilalti.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  21. Parca sub pamant era iadul
    https://www.youtube.com/watch?v=OgagNyceUZ0

    RăspundețiȘtergere