luni, 16 mai 2016

NEVADA ! PUNCT LUMINOS ÎN NEVADA !

                                                        15 Mai 2016,ora 15,22 !

                                                    Dragii mei, 

Astăzi după amiază ,în timp ce scriam aici pe BLOG, aud un glas care spune ceva ce m-a uimit.
Glasul spunea asa:
                    ” NEVADA! 
               Nevada,punct luminos !”
Moment în care, văd înspre Est, un vârf de munte plat,pe care scria un singur cuvânt.Acest cuvvant era:
                        Nevada ! 
Așa scria pe varful colinei, sau a muntelui mai mic.
Dragii mei, eu nu cunosc ce inseamna ”punct luminos in NEVADA ”,dar cu siguranță vom auzi despre ceva ce se va intampla în NEVADA.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata cate ceva despre NEVADA:   
                           
                                                           

Nevada (teritoriu SUA)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Acest articol se referă la Teritoriul Nevada, entitate organizată a SUA înainte de a fi unul din cele 50 de state ale acestora. Pentru alte sensuri, vedeți Nevada (dezambiguizare).

Teritoriul Nevada (The Nevada Territory) în 1861, alături de teritoriile Utah și New Mexico .
Teritoriul Nevada (în engleză, Nevada Territory) a fost un teritoriu istoric, organizat, al Statelor Unite ale Americii a cărui existență scurtă (2 martie 1861 - 31 octombrie 1864) a fost urmată de admiterea în Uniune, ca cel de-al 36-lea stat al acesteia, la 31 octombrie 1864, dată când a primit și "binecuvântarea oficială" datorată discursului de primire rostit de președintele Abraham Lincoln.
Înainte de desemnarea ariei Nevada ca teritoriu, aproape întreaga sa suprafață a fost parte a Teritoriului Utah de vest, zona fiind cunoscută sub numele Washoe, după numele tribului de nativi americani Washoe.
În ciuda abundenței argintului în zonă și a continuei creșteri a numărului de locuitori, majoritatea atrași de existența metalului prețios, populația teritoriului Nevada nu a fost suficient de numeroasă pentru a garanta conform legilor dreptul de a fi stat. Totuși, trei fapte importante au înclinat balanța în favoarea obținerii de către Nevada a statutului de stat al al Statelor Unite ale Americii: Uniunea avea nevoie de argintul respectiv, populația dorea în majoritate alipirea la Uniune, având în același timp o clară opțiune anti-sclavie.
Nevada a obținut aproape întreaga suprafață de azi în 1866, când porțiunile de est ale statului, așa cum ar fi Lincoln County și, respectiv, porțiunea sudică au fost cedate din teritoriile Utah și Arizona.
Trasarea exactă a graniței dintre statele California și Nevada, între Lacul Tahoe și intersecția celei de-a 35-a paralele cu Colorado River, a constituit un permanent subiect de discuție, fiind cartografiată și re-cartografiată de multe ori până în secolul 20. În 1867, în ciuda opoziție populației statului Arizona, Congress-ul Statelor Unite a format un întreg comitat, Clark County, prin transferarea unei părți însemnate a comitatului Pah-Ute din componența entității Arizona Territory proaspăt formatului stat Nevada.
Capitala teritoriului a fost Carson City, iar primul și singurul guvernator teritorial al Teritoriului Nevada a fost James Warren Nye . Secretarul teritoriului a fost Orion Clemens, fratele mai vârstnic al scriitorului Samuel Clemens, cunoscut mai ales sub pseudonimul său literar, Mark Twain.

17 comentarii:

  1. dupa cite stiu las vegasul vesnic luminos este in nevada,acolo se va petrece ceva eveniment prevazut aici-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://m.mediafax.ro/externe/intrarea-unui-meteorit-in-atmosfera-terrei-filmata-de-o-camera-a-politiei-in-sua-video-15335562

      Ștergere
    2. Ne va da! adica noua ne va da...

      Ștergere
  2. Din cate stiu, in Nevada este si Area 51 baza militara strict secreta dpdv militar si tehnologic si zona unde s-a prabusit ozn-ul la Roswell si unde sunt raportate cele mai multe aparitii de tip ozn.

    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Zona_51

    RăspundețiȘtergere
  3. roswell e in texas si nici area 51 nu cred ca e in nevada.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. scuze area 51 e in nevada iar roswell e in new mexico-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Robert Lazar sau Bob Lazar a apărut într-un interviu special acordat reporterului de investigație George Knapp de la postul TV din Las Vegas KLAS. În interviul său cu Knapp, Lazar a discutat despre pretinsa "S4" aflată lângă Zona 51 unde ar fi văzut mai multe farfurii zburătoare. El mai spune că inițial a crezut că farfuriile erau de fapt avioane secrete terestre ale căror zboruri de testare ar fi responsabile pentru numeroase rapoarte privind OZN-urile. Însă, după o examinare mai atentă, Lazăr a ajuns la concluzia că discurile sunt de origine extraterestră.

    Bob Lazar susține că pentru propulsia vehiculelor studiate se folosea elementul 115 drept combustibil nuclear.
    Elementul 115 (numit temporar "ununpentium" (simbol UUP) ar fi o sursă de energie care ar produce efecte anti-gravitaționale sub bombardament de protoni, împreună cu antimaterie pentru producerea de energie.
    Elementul 115 amplificat în mod corespunzător pe scară largă ar putea crea o distorsionare sau o ruptură a spațiu-timpului care, de fapt, ar scurta foarte mult distanța și timpul de călătorie până la o destinație .
    Susține că S4 este situată în apropiere de muntele Papoose Range aparținând de locul de testare Nellis Air Force Nevada; și că la S4 s-ar ajunge pe un drum de țară neasfaltat.
    Detaliile lui Lazar cu privire la S4 sunt foarte puține, deoarece a declarat că era transportat acolo într-un autobuz camuflat și nu i s-a permis să vadă peisajul.

    Lazăr susține că baza S4 conține nouă hangare de aeronave construite în dreptul lanțului muntos, cu ușile hangarelor construite sub același unghi ca muntele.
    Ușile hangarelor sunt camuflate cu materiale naturale, locul fiind protejat din toate punctele de vedere, fiind situat într-o vale.
    În interiorul acestor hangare sunt, potrivit lui Lazar, există laboratoare și oameni de știință care studiază nave spațiale extraterestre.

    Numele de "S4 Area 51" apare în documentele controversatului Majestic 12 (MJ-12), dar sunt marcate de către anchetatorii FBI ca "BOGUS" [adică FALS].
    Despre această presupusă zonă nu există nicio altă informație în afara afirmațiilor lui Lazar, cu toate acestea publicul nu are acces în zonă ca urmare a ordinelor emise de guvernul Statelor Unite.
    Ufologul Stanton Friedman a investigat, de asemenea, mai multe afirmații ale lui Lazar despre S4 și munca sa.
    Friedman a afirmat că a ajuns în zonă și că toate declarațiile lui Lazar par a fi nefondate .

    Oare ? S.

    http://www.efemeride.ro/bob-lazar-omul-care-a-avut-curajul-sa-deconspire-toate-secretele-din-area-51

    http://projectcamelotportal.com/2015/07/31/michael-schratt-re-bob-lazar-truth-or-consequences/

    http://www.boblazar.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Area 51 - structura unei nave extraterestre :

    http://petrumihaisacu.blogspot.com/2013/07/area-51-structura-unei-nave.html

    https://www.youtube.com/watch?v=YX1qSN1dwUI

    https://www.youtube.com/watch?v=DAJHDOM--sA

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru pasionatii de fizica cuantica si pentru cei interesati de ufologie : S.

    Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei.
    Cunoscut mai mult doar pentru inventarea curentului alternativ, Tesla a realizat şi multe alte inventii, despre care însă destul de putini oameni au auzit: „bobinele Tesla” care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, mașini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitația sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staționare. Invenţiile lui Tesla au stat la baza realizării radarului, ciclotronului, televizorului, reţelelor mondiale de radio şi tv, internetului, telefoanelor mobile celulare.
    Dintre cele peste 1.000 de invenţii extraordinare ale acestui savant genial, doar 129 au fost patentate (cunoscute oficial).

    Și mai puțin cunoscut este faptul că însuși Tesla a afirmat în câteva rânduri că se află în contact cu o altă civilizație, care nu e de pe Pământ și care îi furnizează o serie de informații.

    Nikola Tesla a mărturisit că a ajuns să intre în contact cu această civilizaţie extraterestră folosind în experimentele sale de transmisie/recepţie echipamente inventate de el însuși pentru comunicaţiile la mare distanţă.

    Lumea savanților a privit însă cu răceală aceste afirmații ale sale.

    În anul 1997 a fost publicată o carte uluitoare intitulată The Day After Roswell, scrisă de Philip Corso.
    Colonelul Philip J. Corso, ofiţer de informaţii, membru al Consiliului Securităţii Naţionale al SUA şi şef al Direcţiei de Tehnologii Străine a Armatei Terestre SUA a avut o carieră militară de mai mult de 20 de ani. El a lucrat mult timp la Casa Albă, apoi a devenit un oficial-senior în cadrul Pentagonului.
    În această carte, Philip Corso a arătat foarte clar că cele mai multe dintre invenţiile lui Tesla au fost înţelese abia cu mult după moartea sa, care s-a produs în ianuarie 1943.

    În cartea mai sus menţionată, colonelul Corso a dezvăluit faptul că NASA și armata americană au folosit patentele lui Nikola Tesla pentru a crea arme extrem de puternice, ca de exemplu arme cu rază plasmatică ce au fost folosite chiar împotriva OZN-urilor.
    Aflăm în continuare din The Day After Roswell că uneori, aceste OZN-uri au fost lovite şi chiar doborâte. În aceste din urmă cazuri, echipe speciale s-au deplasat la faţa locului și au adunat rămășițele.

    Echipe de ingineri specializaţi au refăcut apoi tehnologia găsită prin ceea ce se numeşte reverse tehnology (inginerie inversă) și i-au dat utilitate.
    În cartea sa, el afirmă cu certitudine că microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă și care au aparținut OZN-urilor doborâte de către guvernul american.
    De altfel, uriaşul salt tehnologic care s-a produs în ultimii 60 de ani ar putea fi foarte greu de explicat prin „progresul spontan al omenirii”.


    RăspundețiȘtergere
  8. Continuare :

    În prezent există uriaşe dovezi ce evidenţiază colaborarea dintre guvernul SUA şi anumite grupări extraterestre.

    Mai multe surse au dezvăluit în mod independent faptul că în data de 22 februarie 1954 la baza militara Edwards, California, s-a produs o primire istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenușii”.

    La această primire a fost prezent președintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte și fostul agent secret Wiliam Cooper, care ulterior a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat.

    Micii cenuşii au aterizat în interiorul bazei cu 5 nave.
    Ei erau conduși de un extraterestru numit Krill.
    Această întâlnire mai este confirmată și de astronautul american Gordon Cooper, care a făcut dezvăluiri foarte concludente în acest sens în anul 1995, precum și de inginerul american Phill Schneider.

    Phill Schneider a fost un expert ce a lucrat în cadrul unui program de construire a bazelor subterane ultrasecrete de mare adâncime (Deep Underground Bases – DUB), care după cum am precizat anterior sunt baze clandestine de mare anvergură destinate capilor Noii Ordini Mondiale.

    El a ţinut o serie fulminantă de conferinţe până în anul 1996 când, pentru a se pune capăt dezvăluirilor sale, a fost asasinat prin tortură şi ştrangulare.

    Iată cum a descris Phill Shneider începutul contactului dintre guvernul SUA şi rasa micilor cenuşii: „În 1954, în timpul administraţiei Eisenhower, Guvernul federal a hotărât să încalce Constituţia americană, semnând un tratat cu entităţile extraterestre.
    Acest tratat a fost numit «Tratatul Granada din 1954», în conformitate cu ale cărui prevederi extratereştrii aveau dreptul de a răpi câteva capete de vite sau de a-şi testa tehnicile de implanturi pe fiinţe umane, având, desigur, obligaţia de a raporta cu privire la experienţele realizate.
    Încetul cu încetul, extratereştrii nu au mai respectat obligaţiile contractuale, ajungând să facă numai ceea ce doreau. Aceasta era situaţia în 1979.” Schneider relatează că la sfârşitul anilor ’70 în baza de la Dulce din New Mexico (stat american din sud-estul SUA) a avut loc chiar şi o confruntare între forţele speciale ale CIA şi extratereştri.

    O altă persoană care a făcut dezvăluiri cu privire la locaţia ultrasecretă S4 a Zonei 51 (la nord de Las Vegas, Nevada) – și care au fost destul de intens mediatizate – este doctorul în microbiologie, Dan Burisch.

    Iată ce putem citi într-un titlu extras dintr-un comunicat de presă din 22 aprilie 2004, difuzat în SUA: „Doctorul în microbiologie Dan Burisch, care a fost ţinut prizonier în faimoasa Zonă 51, care a vorbit public despre anumite operaţiuni secrete şi care şi-a exprimat chiar dorinţa de a depune o mărturie publică, este pe cale să obţină imunitatea şi să apară în faţa Congresului, după cum a cerut”.

    RăspundețiȘtergere
  9. Continuare :

    Dr. Burisch poate, de asemenea, să depună mărturie că a văzut anumite porţi stelare secrete în funcţiune prin intermediul cărora se poate călători în timp (atât în trecut cât şi în viitor).

    El afirmă că în special această elită francmasonică ce conduce la ora actuală întreaga lume nu doreşte ca faptele să fie dezvăluite deoarece, în viziunea lor, dacă tehnologiile avantajoase pe care ei le păstrează secrete şi le folosesc numai în rău ar ajunge la îndemâna tuturor, ei şi‑ar pierde în scurt timp după aceea puterea.

    „Elita” stăpânește deja energia magnetică și alte forme de energie gratuită, însă totul este ținut secret.

    Ei dețin date științifice care ar aduce în scurt timp fericirea pe întregul Pământ dar nu doresc să le împărtașească. Energia este unul dintre mijloacele prin care oamenii pot fi stăpâniți și controlați foarte ușor.

    Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale

    Aceste proiecte guvernamentale ultra-secrete (black projects) sunt uimitor de avansate din punct de vedere tehnologic. Ele au ajuns cunoscute publicului doar prin anumite dezvăluri colaterale.

    Iată câteva dintre aceste „black projects” care au fost sau se află încă în derulare :

    – Experimentul Philadelphia (inițial dezvoltat pentru obținerea invizibilității optice și pe radar a navelor US Navy, pe principiul descoperit de către Tesla de creare a unui puternic câmp electromagnetic care să distorsioneze continuumul spațio-temporal terestru);
    Experimentul Philadelphia a fost demarat de Marina Americană în anul 1931 în scopul obținerii invizibilității navelor maritime față de radare. Acest proiect a fost condus inițial, din martie 1932 până în 1943, de către genialul Nikola Tesla, care însă nu a dorit să mai continue datorită comportamentului lipsit de scrupule al conducerii militare.

    – Proiectul Montauk/Phoenix I, II și III (cu ajutorul tehnologiei electronice, în Montauk, Long Island, SUA, se perfecționează călătoria în timp);
    Prin tehnologia realizată în cadrul Proiectului Montauk se creează veritabile scurtături între oricare două puncte din spațiu-timp prin așa-numita metodă a „găurii albe și a găurii negre”.

    – Proiectul Pegasus (experimente de teleportare a obiectelor și a ființelor umane în spațiu și timp, pe baza cărora s-au construit bazele secrete de pe Lună și Marte);
    Proiectul Pegasus a continuat descoperirile legate de aparatul numit „cronovizor”, ce a fost inventat în anii `50 ai secolului trecut de către o echipă de 12 oameni de ştiinţă reunită în jurul unui călugăr italian, Pellegrino Ernetti, care era totodată un savant genial, specialist în fizică cuantică.
    Din această echipă au mai făcut parte Enrico Fermi (laureat al premiului Nobel), precum şi Wernher von Braun (părintele programului spaţial al SUA).
    Cronovizorul, pe care Vaticanul a urmărit să îl menţină în cel mai mare secret, este un dispozitiv care captează prin rezonanţă frecvenţele armonice superioare remanente ale oricărui eveniment care a avut loc în trecut.
    Aceste armonice nu dispar complet niciodată, ci rămân într-o dimensiune superioară a realităţii (cunoscută ca „akasha tattva” în ştiinţa ezoterică orientală), ca un fel de „ecou”.
    Aceste frecvenţe sunt convertite printr-o aparatură specială putându-se astfel reconstitui imaginile şi sunetele oricărui eveniment care a avut loc chiar şi cu sute sau mii de ani în urmă.
    Cercetările legate de cronovizor au fost continuate de oamenii de ştiinţă de la DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), care au adăugat noi descoperiri ce au derivat în primul rând din tehnologia extraterestră obţinută prin inginerie inversă.
    A fost astfel obţinută o tehnologie capabilă să creeze vortexuri (tuneluri) în continuumul spaţiu-timp, prin care sunt posibile nu doar vizualizarea unor evenimente din trecut, ci şi din viitor şi chiar teleportarea fizică în acele coordonate. Această tehnologie a fost dezvoltată printre altele şi ca o eventuală posibilitate de salvare a „elitelor” în cazul unei catastrofe care ar putea afecta planeta noastră.

    RăspundețiȘtergere
  10. Continuare :

    În acest scop au fost pregătite deja – ca alternativă – baze secrete pe planeta Marte, aşa cum am menţionat anterior. Unul dintre cei care au făcut dezvăluiri importante despre acest proiect în cadrul mai multor emisiuni televizate din Statele Unite, Canada şi Mexic este avocatul american Andrew D. Basiago, care a fost implicat în proiectul Pegasus între anii 1968 – 1972.

    – Proiectul Looking Glass (dezvoltarea tehnologiei capabile să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile);
    Conform informaţiilor paralele şi convergente prezentate de dr. Dan Burisch, Bob Lazar şi David Wilcock, acest proiect (PLG) se desfăşoară în baza subterană uriaşă (ce are mai multe niveluri) cunoscută ca „Aria S 4”, situată la 12 mile în sudul bazei „Aria 51”.
    Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar şi cele mai fine distorsiuni temporale (chiar şi de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de altă parte acela de a perfecţiona o tehnologie capabilă să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasă în momentul prezent linia temporală cea mai favorabilă pentru versiunea pe care cei aflaţi la putere o doresc.
    Dispozitivul folosit în acest scop se bazează pe crearea unor câmpuri energetice foarte intense prin intermediul rotaţiei unor inele metalice foarte mari, precum şi pe radiaţia generată de un element care în tabelul periodic al lui Mendeleev are numărul 115, dar care nu se găseşte în mod natural pe Pământ.
    Acest element este de provenienţă extraterestră, poate produce antimaterie şi este folosit şi la sistemele de propulsie ale navelor extraterestre.
    Proiectul Looking Glass urmăreşte de asemenea să studieze efectul pe care îl produce crearea artificială a unei unde gravitaţionale asupra timpului.

    – Proiectul Aquarius studiază orice aspect legat de Entităţile Biologice Extraterestre şi de interacţiunea acestora cu oamenii.
    Proiectul Aquarius a compilat de asemenea, foarte amănunţit, toate înregistrările despre istoria omenirii şi vizitele extraterestre începând cu tăbliţele sumeriene, inscripţiile egiptene şi toate celelalte texte antice, până la informaţiile obţinute în timpurile moderne.
    Proiectul “Aquarius” a fost iniţiat în 1953 din ordinul preşedintelui american Eisenhower.
    Iniţial trebuia să se adune cât mai multe date despre civilizaţiile de pe alte planete, dar odată cu descoperirea navetei spaţiale lucrurile au luat o altă întorsătură. Existenţa proiectului a fost dezvăluită de William More când a făcut public rezumatul acestui uimitor proiect.
    La început a fost clasificat SECRET dar a fost promovat la prezenta clasificare de TOP-SECRET în decembrie, 1969 după ce proiectul Blue Books-a închis. Scopul proiectului Aquarius a fost de a colecta toate informaţiile tehnologice, medicale, ştiinţifice din observaţiile OZN/NEI (Obiecte Zburătoare Neidentificate / Nave Extraterestre Identificate) şi din contactul cu formele de viaţă extraterestre.

    RăspundețiȘtergere
  11. Conducătorii din umbră au tehnologia capabilă să scoată cu uşurinţă lumea din întunericul ignoranţei, dar au ales să nu o facă. Cunoscând aceste lucruri ajungem să recunoaştem că senatorul american Brian Larry avea foarte multă dreptate atunci când spunea cu umorul său caracteristic:
    „Adevărul vă va face liberi. Dar mai întâi o să vă enerveze.”

    Cunoscutul astrofizician Nassim Haramein a explicat pe baza cercetărilor sale privind singularităţile spaţio-temporale care se creează în interiorul stelelor, că din perspectiva studiilor pe care le-a realizat este cât se poate de plauzibil ca acele obiecte să fie de fapt uriaşe nave extraterestre intergalactice extrem de avansate, care folosesc Soarele nostru ca pe o poartă stelară prin care pot ieşi apoi oriunde în altă parte în Univers.
    Nassim Haramein susţine că aceste concluzii ar putea fi într-o foarte strânsă legătură cu unele aspecte menţionate în foarte multe texte ale tradiţiilor antice, cum că vizitatorii din spaţiu veneau din stele şi erau adoratori ai Soarelui, fiind chiar denumiţi – aşa cum am mai menţionat anterior în această lucrare – „Fii ai Soarelui”.

    Elementele descrise de Nassim Haramein sunt confirmate în totalitate de informaţiile obţinute pe cale telepatică de către renumitul medium american Wesley Batman, informaţii publicate în cartea sa „Dragoni şi care de foc zburătoare”. În această carte este descris nivelul tehnologic al civilizaţiei extraterestre din sistemul solar al stelei Sirius, civilizaţie care se pare că a jucat un rol important în destinul civilizaţiei umane.

    Conform acestor informaţii, siriusienii călătoresc cu nave-mamă ce transportă fiecare sute de nave mai mici, precum şi mii de fiinţe extraterestre.Asemenea nave-mamă se deplasează prin declanşarea unor câmpuri foarte puternice de energie, care sunt de natură să modifice structura spaţio-temporală ce înconjoară nava respectivă. Ele au fost construite pe mai multe niveluri şi au un diametru cuprins între 650 şi 900 de km, structurile lor gigantice putând fi asamblate doar în spaţiul cosmic.
    Aceste nave galactice utilizează pentru deplasare mai multe tipuri de sisteme de propulsie. Sistemul principal este un sistem de comandă mentală care este practic un veritabil rezonator ce acordează perfect două realităţi spaţio-temporale diferite, utilizând pentru aceasta anumite sisteme antigravitaţionale care transformă materia în antimaterie, iar mai apoi se realizează un salt hiperspaţial prin porţile interdimensionale aflate chiar în centrul unor stele, dar într-o octava diferită a dimensiunilor paralele spaţio-temporale.

    RăspundețiȘtergere
  12. Continuare :

    Chiar dacă asemenea realizări par a fi de domeniul literaturii ştiinţifico-fantastice, studiile fizicii cuantice şi ale astrofizicii întrevăd astăzi din ce în ce mai mult faptul că aceste modalităţi chiar sunt posibile.
    Tehnologia extraterestră este în realitate trans-dimensională, iar esenţa acesteia este CONŞTIINŢA, ce acţionează direct prin intermediul gândurilor coerente, la fel cum laserul nu este doar o simplă lumină, ci este o lumină coerentă.

    De aceea, pentru a interfera cu civilizațiile extraterestre benefice avansate şi cu tehnologiile lor, nu are rost să folosim radiotelescoape, antene cu microunde sau alte tehnologii umane curente. Ceea ce trebuie folosit în primul rând este GÂNDUL.
    În limbajul mecanicii cuantice, aşa cum arăta de exemplu laureatul Premiului Nobel, Erwin Schrodinger, conştiinţa este o singularitate, adică un substrat care conţine totul şi care transpare în mod identic în absolut tot ceea ce există. Oamenii îşi cunosc încă mult prea puţin potenţialul de care dispun.
    Conştiinţa trezită şi dinamizată este cea mai mare forţă din Univers. Iar această trezire a conştiinţei se realizează în mod firesc prin punerea în stare de coerenţă cu Legile Divine ale Armoniei Universale, care într-o formă sau alta a constituit dintotdeauna scopul tuturor căilor spirituale autentice care au existat pe Pământ.

    Este necesar ca oamenii să fie educaţi în sensul că, dintr-un anumit punct de vedere, la nivel de conştiinţă noi nu suntem separaţi de civilizaţiile extraterestre şi că este necesar să ne orientăm pe calea Binelui. Aceste civilizaţii extraterestre benefice pot şi doresc să ne ajute în direcţia aceasta.
    Conştiinţele noastre sunt de fapt unite prin substratul Conştiinţei Cosmice. Dacă înțelegem aceasta, înţelegem de fapt sursa Compasiunii Universale, de care vorbesc toate tradiţiile spirituale.
    Iar dacă nu înţelegem aceasta, atunci nu putem avea nivelul unor civilizaţii care se pot deplasa cu viteze mai mari decât viteza luminii, prin dimensiunile eterice şi astrale. Acesta este marele salt de conştiinţă în faţa căruia omenirea se află în acest moment.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc, Anonim, pentru informatiile impartasite.
    E evident de ce se vrea introducerea cipurilor: pentru a nu ne trezi si folosi constiinta, cea mai mare forta din univers, pentru a ne fi controlate gandurile si induse unele distructive, pentru a ramane in continuare sclavii perfecti pentru nevoile lor nelimitate de avere si putere.
    Pentru ca am evoluat si unii au inceput sa se trezeasca, iar netul este o unealta greu de controlat, a cam picat jocul de-a Dumnezeu si religia care tinea din scurt si eficient mintile oamenilor in intuneric si santaj emotional.
    La vremuri noi, arme noi.
    Ne tin mintea ocupata cu circ si pacat, iar ei se bucura de prostia noastra.
    O alta Anonima

    RăspundețiȘtergere
  14. Tesla avea contacte telepatice cu extraterestri pe care ii considera de peMarte dar se spune intr-o carte americana foarte documentata ca a realizat si un aparat de emisie receptie pentru a contacta extraterestri dar cel contactat le-a raspuns ca el traeste fiind in viata pe Pamint dar intr-un timp defalcat de cel al lui Tesla cu citeva sute de ani.Cu toate acestea comunicarea era in direct desi traiau in timp in secole diferite.-Craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. cartea de care vorbeam mai sus se numeste;jurnalele pierdute ale lui Nikola Tesla scrisa de Tim. R .Swartz aparuta in romaneste acum4-6 ani ,a nu se confuda cu o carte foarte palida a luiStreinu-craciun.

    RăspundețiȘtergere