vineri, 27 mai 2016

PĂZEȘTE DOAMNE VIE CREDINȚA, CELOR CE TE IUBESC PE TINE ! CHEMAREA MAICII LUI DUMNEZEU !!


                                 Noapte de 23 - 24 Mai 2016,ora 0,00 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas tare rugator, și un altul, care aduce slava si închinare MAICII  LUI  DUMNEZEU.
GLasul rugător , striga asa către Bunul Dumnezeu:
                    
                    ”Păzește Doamne vie Credința, celor ce Te iubesc pe Tine!”
               Dumnezeu Ziantul !

Apoi, aud un alt glas care ,aduce cântare si slava Prea Curatei Fecioarei Maria,asa:
                   ”Binecuvântată Născătoare de Dumnezeu Fecioară, roaga-Te pentru noi păcătoșii, și miluieste-ne pe noi, cu Rugaciunile Tale, la Prea Scump Fiul Tău și Mântuitorul nostru Iisus Hristos  ,mult Prea iubitul Fiu ,al Lui Dumnezeu!” 
Clipă în care dragii mei, văd Cerul ca de noapte de culoare albastru violet stralucitor, iar pe Cer, mare cât Bolta Cereasca, sta MAICA LUI DUMNEZEU ,îmbrăcata în vesminte rosii catifelate,având pe brațul Său stâng, pe Pruncutul Iisus Hristos, îmbracat în vesminte albe ca de lumină, iar pe micuții si sfinți Săi umeri,avea o pelerină de culoarea Cerului senin.
                    .
Maica  Domnului îmi spune cu glas blând si duios asa:
                      ”Să vă iubiți între voi,ca niste frati si surori ce sunteți Întru Domnul !”
Dragii mei, sa ne rugam si noi MAICII LUI DUMNEZEU si MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, asa precum ne învață acel Glas din Cer, din acest articol:   
 ”Binecuvântată Născătoare de Dumnezeu Fecioară, roaga-Te pentru noi păcătoșii, și miluieste-ne pe noi, cu Rugaciunile Tale, la Prea Scump Fiul Tău și Mântuitorul nostru Iisus Hristos  ,mult Prea iubitul Fiu ,al Lui Dumnezeu!” 
Iar eu as mai adăuga:
               DOAMNE  IISUSE  HRISTOSE, DUMNEZEUL si MÂNTUITORUL nostru al tuturor,Te rugăm ,mântuieste sufletul nostru si ne miluieste,Amin !
                                          Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. A va iubi unii pe altii ar putea sa insemne a va accepta unii pe altii asa cum sunteti, a va accepta diferentele si convingerile proprii care nu fac altceva decat sa ne eticheteze si sa ne dezbine, punandu-ne mereu in garda intr-un razboi al orgoliilor in tabere si bisericute.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  2. "Dumnezeu Ziantul"-numele de botez al Sfantului Parinte Arsenie Boca,_ZIAN,sa ne rugam mereu si Sfintiei Sale,ca mult ne poate ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acesta-i vaporul despre care spuneati ca se va scufunda?

    http://www.mediafax.ro/externe/o-turista-de-origine-romana-a-decedat-in-naufragiul-produs-in-thailanda-surse-15384274

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc dragii mei! Din păcate,s -a adeverit si aceasta! Dumnezeu sa-i ierte pe cei care nu mai sunt.

      Ștergere
  4. Daca nu intri inauntrul tau, ramai pe dinafara!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. D.Maria ce ne puteti spune de actorul Sebastian Papaiani este in stare gravă la spital.niculina

    RăspundețiȘtergere
  6. Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, ceea ce eşti mai presus decât îngerii şi arhanghelii şi mai cinstită decât toată făptura, auzi-ne pe noi, cei ce ne rugăm ţie, şi arată mila ta poporului dreptcredincios! Izbăveşte oraşul acesta, toate oraşele şi satele, ţara aceasta şi tot poporul binecredincios de toate nevoile, de boli, de cutremur, de potop, de foc, de război, de toate durerile şi necazurile, ca să nu fie încercaţi robii tăi nici de suferinţe, nici de spaime, nici de moarte, nici de dreapta mânie a lui Dumnezeu, ci îi păzeşte şi îi mântuieşte cu mila ta, Preacurată Fecioară. Roagă-te, Doamnă, pentru buna întocmire a văzduhului, ca pământul să-şi dea roadele sale spre hrănirea tuturor! Aducându-ţi aminte de robii tăi şi netrecând cu vederea lacrimile şi suspinele lor, fii ocrotitoarea tuturor: pe cei rătăciţi povăţuieşte-i, pe prunci hrăneşte-i, pe tineri îi învaţă, pe cei bătrâni întăreşte-i, pe cei bolnavi însănătoşeşte-i, dar mai cu seamă păzeşte şi întăreşte sfânta Biserică a Fiului Tău. Învredniceşte-ne, Maică a tuturor, prin rugăciunile tale, să fim şi noi părtaşi vieţii celei fără de sfârşit şi astfel să stăm fără de ruşine în ziua judecăţii de-a dreapta Fiului tău şi Dumnezeului nostru. Amin.

    RăspundețiȘtergere