luni, 9 mai 2016

MARI PROTESTE ÎN ROMÂNIA !


                                              8 Mai 2016, ora 7 ,05 dimineata !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineață trează fiind, aud glasuri multe si extrem de nemultumite.
Vedeam dragii mei, chiar sub mijloc de Cer de ziuă, vedeam multime de popor de toate varstele, care purtau plancarde si steaguri gaurite tricolore.
Oamenii strigau si se împingeau unii pe altii, fiind în număr extrem de mare.
.
Dragii mei, sloganurile pe care le strigau protestatarii, erau acelasi ca de fiecare data, când  disperarea multimii nu mai are margini.
Din nefericire dragilor, vom auzi de mari Proteste ce se vor 
manifesta în România. 
Oamenii au ajuns la capătul răbdării, si sub limita sărăciei, iar foamea si lipsurile de toate felurile ,din păcate, îi vor scoate in strada.  
Doamne ajuta-ne si ne păzeste de tot răul si necazul, si Te rugam ,da-le întelepciune si răbdare celor care ne conduc,Amin ! 
                                         Cu dragoste,Maria. 

22 de comentarii:

  1. Hristos a inviat! Credinta NU Mindria salveaza Romania. Dreptatea. si Adevarul. salveaza Poporul si IISUS HRISTOS. MANTUITORUL ne este Conducatorul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata o alta dovada de disparitie a echipajului de pe o nava :

    http://www.antena3.ro/actualitate/inedit/un-vas-fantoma-a-aparut-din-senin-in-liberia-355468.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Iata si inundatiile despre care spuneati ca vor face prapad :

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/inundatiile-vor-face-prapad-in-harghita.html

    http://www.antena3.ro/actualitate/locale/prapad-in-judetul-valcea-masini-luate-de-viitura-si-zeci-de-case-inundate-355460.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, pentru pretioasa INFORMATIE. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Am vazut inundatiile la tv. Infricosator, ma uitam cu apa matura tot in cale, iar masinile erau pur si simplu acoperite de puhoaiele revarsate. Nimeni nu i-a anuntat pe acei oameni ca sa se fereasca. Copil de 11 ani prizonier in propria casa plina cu apa, batran neputincios, uitandu-se la apa care ii inconjura casa....
      In Dolj suprafete intregi de culturi compromise... Oamenii aceia cu ce se vor hrani? Cine ii va depagubi? Au investit bani in viitoarea recolta, iar intr-o clipa totul a fost ras.
      Am vazut caderi mari de grindina incarcate cu lopetile in camioane pentru a degaja drumurile. Dupa 26 ani de democratie nu avem sistem anti-grindina in fiecare judet, iar unde este nu e operational... sunt nevoie de aprobari peste aprobari, de parca grindina ne-ar intreba daca le avem sau nu casa sa stie daca va cadea sau nu. In Romania, agricultura se face, in majoritatea locurilor, cu costuri mari suportate de tarani si cu utilaje de acum 50 de ani. Ce curaj mai ai sa o iei de la capat, iar si iar, in ciuda celor care vor cu orice pret sa ne vada la pamant si ingenunchiati, descurajati? Cand o sa intelegem ca hrana este cea care sustine viata si nu banii?
      Mira

      Ștergere
  4. Iertați-mă doamna Maria , vă rog frumos! Nu î-mi dau seama ce a fost cu mine. 😳

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina draga mea, nu am ce sa iert, pentru că nu am supărată pe tine. Daca te-am mai certat pe ici pe colo,am facut-o din dragoste pentru HRISTOS, care ne vrea pe toti in bratele Sale. Te pup si te iubesc asa cum IISUS si MAICA Sa ,ne iubesc pe noi toti. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Vă mulțumesc din suflet doamnă! Aveam nevoie de această iertare, ca de aer. Vă iubesc!😳

      Ștergere
  5. Iata si o descoperire recenta in domeniul fizicii :

    http://www.agerpres.ro/sci-tech/2016/05/09/descoperire-in-premiera-a-unor-profesori-de-fizica-de-la-universitatea-alexandru-ioan-cuza-din-iasi-17-21-24

    RăspundețiȘtergere
  6. Alte descoperiri in fizica :

    http://www.puterea.ro/special/bosonul-lui-higgs-a-fost-doar-inceputul-descoperirea-unei-noi-particule-exotice-este-iminenta-136306.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De un timp,tare rau ma doare capul,s-ar putea sa fie desigur mari proteste,si si cutremur la noi,astea doua se leaga cumva intre ele,simt,se apropie.

      Ștergere
    2. Anonim 10 mai 2016, 01:04, vezi ca o sa te doara si mai rau capul daca mai postezi asa...

      Ștergere
  7. De ce,numai eu vorbesc de cutremure si proteste,toata ziua vorbeste si televizorul,numai sa ai timp sa asculti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, dar "televizorul care vorbeste" nu se plange ca il doare tare rau capul... insa tu da... Anonimule 10 mai 2016, 19:47... ce ne facem? :)

      Ștergere
    2. Durerile de cap nu e bine sa fie neglijate. Pot ascunde si o afectiune a ficatului, uzina care proceseaza toata manacarea plina de E-uri pe care o inghitim zilnic. Evolutia ne-a adus printre altele si o mancare falsa, pe care organismul nu o recunoaste si pe care se chimuie sa o asimileze. Ne gadila la limbuta, dar e o adevarata bomba pentru organism.
      Multa sanatate si incearca sa vezi la medicul de familie care este cauza reala a durerilor de cap.
      Mira

      Ștergere
  8. Dragilor frecventele ameteli si dureri de cap sunt "datorate" energiilor luminii care au rol de trezire a constiintei,fiind descarcate in glanda pineala care se afla in mijlocul creierului.Aceasta glanda a fost cumva inactivata de energia carantina care a fost implantata in corpurile noastre si in jurul planetei (666 Hz frecventa)
    de intunecati ca noi sa nu cumva sa ne amintim cine suntem
    Cu toate acestea chiar daca am uitat de esenta noastra divina ,permanent am simtit acel "dor" teribil de Dumnezeu,pe care l-am transpus in rugaciune, in poezie, pictura, in cantece si dans.Constientizati ca subiectul principal din toate acestea este IUBIREA,fiindca esenta noastra este iubirea.
    Manifestati iubirea din esenta voastra si veti vedea ca nu este ceea ce am manifestat noi pana acum.Iubirea umana te conditioneaza, te ingradeste, creeaza dependenta, creeaza tot felul de nevoi.Iubirea care TU ESTI, elibereaza,inalta,nu pretinde nimic aduce reala fericire.
    Noi iubim doar ca sa fim iubiti, nu intelegem ca daruind vom cunoaste fericirea.
    Reamintiti-va iubirea,asta sunteti voi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. DRAGA, MARIA, accepti o simpla parere??? Daca unele din premonitiile tale sunt de fapt evenim. care s-au petrecut in trecut, daca sufletul tau isi aminteste de ele, ai cum sa verifici ? As propune ca dupa o premonitie sa astepti putin, poate ti se mai insufla ceva si apoi sa o publici, fara sa te grabesti sa o faci publica imediat. N.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru părere! Dar eu fac numai VOIA DUHULUI SFANT,care nu tine cont de părerile oamenilor,sau de părerea mea!
    Mai aveti puțintică răbadare,si veti vedea ce va urma!

    RăspundețiȘtergere
  11. Va urma ceva bun dna Maria sau ceva rau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te gandesti la mari dezastre, nu vor fi deocamdata in Romania. Vor fi si bune si mai putin bune.Nu-ti face griji.

      Ștergere
    2. Eu tare mult as dori,sa fie o schimbare in bine in tară,sa nu mai fie ce vedem intr-o zi,sa trăim mai bine,sa nu trebuiască sa plece in strainatate oamenii,de astea o sa apucăm vreodata,doamna Maria?

      Ștergere
  12. Multumesc dna Maria pt raspuns.Va pup

    RăspundețiȘtergere