marți, 3 mai 2016

JURNALISTI ÎN PERICOL ???

                                      Noapte de 30 Aprilie -1 Mai 2016,ora 1,10 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta noapte a ÎNVIERII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, în timp ,ce eram in strana si cântam impreună cu dascalul, îmi apare în fața mea, atât cât am clipi din ochi, un nor alb dens, la circa 10 metri de Pământ ,în mijlocul căruia o mână nevăzută a scris doar un singur cuvânt,și anume:
                                     
                                                 ”Journalists !”
Dragii mei, acest cuvant ”JOURNALISTS” ,era scris mare si cu litere negre în norul alb si dens.
Sa fie oare,din nou Franta in pericol?
După cum imi dau seama,cuvantul este scris in limba franceza.
Vom afla dragilor, de mai multi Jurnalisti (posibil francezi),care vor păți ceva,sau Doamne fereste,sa nu fie din nou atacati de teroristi,de jihadisti,etc.
Cum limba franceza este o limba de circulatie internationala, cuvantul JOURNALISTS, poate veni din orice țară, deci, o nenorocire cu JURNALISTI poate avea loc oriunde ,în orice colt al Pământului.
Cu atâția teroristi împânziți pe tot Pământul, din nefericire,este posibil orice.
                                              
                                         Cu dragoste,Maria. 

5 comentarii:

  1. Hristos a Inviat ! Cu respect,cuvantul este scris in engleza : JOURNALISTS (la plural),pe cand pluralul in franceza este : JOURNALISTES. In opinia mea printer jurnalisti foarte rar mai gasesti aparatori ai adevarului,au devenit mai degraba provocatori de dezastre conflictuale.Deci nu cred ca se refera la Franta.

    RăspundețiȘtergere
  2. journalisrs e in limba engleza probabil e vorba de o tornada ,in sudul sua a inceput sezonul tornadelor. dar furtuni pot fi si in alte locuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi a fost ziua mondiala a libertatii presei

    RăspundețiȘtergere
  4. din pacate noi nu prea am avut niciodata presa libera

    RăspundețiȘtergere
  5. Libertatea dragii mei este un termen relativ in functie de orienatarea de opinie personala, de interesele de grup si personale...Poate avea libertatea de a scrie fara discernamant si scrupule bazaconii cu titlu de satira, creand un adevarat haos cand nu se respecta ceea ce pentru unii este o valoare.Sau...reversul ?

    RăspundețiȘtergere