miercuri, 11 mai 2016

CHINA ! S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE! INUNDATII ,DEZASTRE, OAMENI MORTI SI DISPARUTI !

                                                         Dragii mei , 

Scriam ieri un articol ,despre AISBERGURI si INUNDATII CATASTROFALE  în CHINA.

Si iata dragilor, din păcate, ce se intampla astazi în CHINA:

CHINA ! INUNDATII SI AISBERGURI ! AISBERGURI CHINA ...

https://plus.google.com/.../hzU7GRcaHEq
1 day ago - CHINA ! INUNDATII SI AISBERGURI ! AISBERGURI CHINA !!! INUNDATII CATASTROFALE IN CHINA !

                                        10 Mai 2016, ora 17,10 !

                                  Dragii mei, 

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cutremurator despre China.
Glasul spunea asa dragilor:
                        ” Aisberguri !
                Căci vârful nu se afla cică, 
                                     deasupra Chinei!
                 Dezastre,drame....!”
Moment in care, văd înspre Est o intindere mare in fața unei ape mari si tulburi.
O masină mare ce se afla în mers,cu tot efortul soferului de a accelera si sa scape de la pieire , nu a mai avut scapare si a fost acoperita de vârful unui val enorm, după care, a fost atrasă in mijlocul valului, mașina dispărând sub valurile imense de ape.

 Image result for gip masina
Dragii mei, din nefericire CHINA se va confrunta cu mari dezastre, probabil din pricina topirii Aisbergurilor.
Eu am mai scris depsre CHINA dragilor , si nu era deloc de bine. 
Iata: 
                     16  Martie 2016,ora 5,10 dimineața !

                                                      Dragii mei, 

Astăzi dimineață printre altele câte am văzut si-am auzit, am intrebat în gandul meu, daca in România va fi vreun Cutremur mare în viitorul apropiat.
Mare mi-a fost uimirea, când imediat am auzit un glas care, intreba continuu asa:

                  ”România ! Cutremur mare?
              România !Cutremur mare?”
Glasul se exprima ca atunci când, noi am căuta ceva si vorbim singuri, pentru că nu gasim ce căutam.
Dar după circa 10 secunde dragilor, ca raspuns la intrebarea mea, mi s-a arătat un Cer de noapte, iar pe Cer ,precum stau stelele, asa stateau numai semnul întrebării peste tot. 

                       ???????????????             ??????????????????????         . 
Deci, nu se gasise un raspuns,oricare ar fi fost el.
Dragii mei, după cum ati constatat nu mi s-a dat un raspuns pentru România ,că ne-ar paște un eventual Cutremur mare. Aceasta insemnand că, DUMNEZEU încă ne mai dă o șansă ca sa ne intoarcem la EL.
Dar, exista un dar, mi s-a transmis despre CHINA !
Iata ce mi s-a transmis despre CHINA :
                      ” China ! 
                China să-și facă provizii !”
Și vedeam o strada ingusta cu multe cladiri  mai înalte, dar nu blocuri ,ci case. 
De la aceste cladiri ca niste Vile,vedeam cum au cazut acoperisurile, geamurile, scanduri, etc etc.

    Image result for china cladiri.
Dragii  mei,ce va fi cu adevarat in China, eu nu cunosc. Poate fi Cutremur, poate fi vreun TAIFUN mare, dar ceva care va afecta grav economia CHINEI se va intampla, atâta timp cât, mi s-a transmis că aceasta Țară,va trebui sa-si faca provizii.
O calamitate, un dezastru, se va intampla in China. 
Sa ne rugam dragilor si pentru acesti frati mai nostri, sa ne rugam si pentru noi, pentru ca BUNUL DUMNEZEU sa-i ocroteasca cu Mila cu Dragostea Sa. 
                                                Cu dragoste,Maria. 

            Iata si un alt articol, cu INUNDATII:


                                14 - 15 Septembrie 2014, ora 0,40 !

         În timp ce scriam aici pe Blog, la articolul anterior , aud un glas care spune ceva cutremurător despre ce va urma în CHINA !

                                               
                                                                     Citez :

                "China !
              China e îngheţată de Ape !
              China va fi îngheţată de Ape !"

Deci să nu credeţi că am gresit când am scris, îngheţată şi nu înghiţită de ape !
Glasul a spus că : China va fi îngheţată de ape!
                     
    Dragii mei, China a mai trecut prin grave Inundatii! Ferească Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, ca să se repete istoria, şi să fie ruptă de restul Lumii, din pricina Inundatiilor.
Sa ne rugăm fratilor si pentru noi, şi pentru poporul chinez, şi pentru fratii nostri, ca sa fie ocrotiti de Dumnezeu si Maica Domnului.
Sa fie apăraţi de toate dezastrele şi necazurile !
                                  Cu dragoste, Maria.

Dezastru în China! Zeci de mii de oameni au fost evacuați de urgență

de G.S.   •   11 Mai 2016   •   19:16
Dezastru în China! Zeci de mii de oameni au fost evacuați de urgență 416
Foto: pixabay.com
Puternicele furtuni și inundații înregistrate de la sfârșitul săptămânii trecute în sudul Chinei s-au soldat, până acum, cu cel puțin 66 de morți, dispariția 11 persoane și evacuarea a 95.000 de oameni, a informat miercuri Ministerul pentru Probleme Civile, relatează EFE.
Peste 4,66 milioane de persoane au fost afectate de vremea rea în jumătatea de sud a țării, unde 5.200 de case au fost distruse și alte 74.000 au suferit daune, potrivit aceleiași instituții.
Ploile torențiale au provocat daune culturilor de pe 268.000 de hectare, din care 28.300 au fost complet distruse, iar pierderile economice totale sunt estimate la 5,33 miliarde yuani (820 milioane de dolari), a subliniat ministerul.

Dezastru în China! Peste 4 milioane de persoane au fost afectate de ...

www.antena3.ro/.../dezastru-china-ploi-torential-victi...
2 hours ago - Ploile torențiale au provocat daune culturilor de pe 268.000 de hectare, din care 28.300 au fost complet distruse, iar pierderile economice .

38 de comentarii:

  1. Doamna Maria credeti ca Armaghedeonul a inceput? Eu zic ca DA...vor veni niste extraterestrii demoni si vor face razboi cu oamenii cu lasere albastre..la finalul razboiului..Cred ca ar trebui sa stiti ceva despre asta banuiesc.Eu stiu mai multe dar nu vorbesc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii multe dar nu vrei sa vorbesti.nu intereseaza pe nimeni ce stii daca nu vrei sa vorbesti.

      Ștergere
    2. Nu stiu ce fel de extraterestrii sunt aceia dar sunt rai .Si am vazut ca mai exista o specie de extraterestrii cu nave salvatoare care iti vin in ajutor aceeia stiu totul despre tine dar nu intra sa-ti invadeze viata particulara ci doar esti sub protectia lor de la distanta.Cei rai cand vor aparea vor trimite raze sau fascile de lumina albastra catre orice pamantean ce sta pe suprafata pamantului pentru al anihila in razboiul final Armaghedeon.Acest razboi la nivel local a inceput daca va uitati si urmariti evenimentele prin Siria,este un adevarat razboi cu arme si soldati.Acuma urmeaza si invadarea Israelului unde va incepe un adevarat haos unde poporul evreu trebuind sa se apere cu armate si artilerii de razboi si cu soldati ca pe front.Parerea mea este ca acest razboi biblic numit Armagghedeon ar fii inceput deja la nivel local urmand sa se extinda si devenind tot mai mare cu fiecare zi ce trece.Al treilea razboi mondial este deja gata de declansare si ar fi si ultimul razboi mondial ce va aduce sfarsitul lumii la finalul bataliei dintre bine si rau.Vedeti evenimentele in lume si ve-ti vedea ca ceasul catre ora 00:00 se apropie si este curand.Mi-ar placea sa cred ca mai exista si persoane care cred ca aceste lucruri sunt reale si nu numai de luat in deradere, care inteleg si vad evenimetele la lumina ,de aceea imi este foarte greu sa vb despre aceste lucruri cu si despre extraterestrii,chiar am intalniri cu acestia in astral dar cu cei ce traiesc in lumina buni si prietenosi.Sa nu va indoiti nici o clipa de existenta lor ei sunt in veghea dvs si cu dvs in ori si ce moment al vietii voastre. de nu erau ei pamantul era demult distrus in razboaie mondiale.dar vedeti totul este sa si credeti mai multe despre experiente nu va pot spune decat ca ei vad si se mira ca voi nu credeti ca ei exista,pentru ca ei va vad de acolo din dimensiunea cealalta.E ca si cum nu ai crede in Dumnezeu necrezand in ei ,ei fiind si fratii nostri dar numai ca nu va mai amintiti de acest lucru atunci cand ati coborat si v-ati luat rolul de misionar pe pamant.Pace voua ,sa va iubiti unii pe alti .Prefer sa raman sub anonimat ca asa e mai bine si sa nu produc cotroverse,la care nu as vrea sa mai raspund.Pace!

      Ștergere
    3. Asa este! Al treilea RAZBOI MONDIAL,va fi si ultimul pentru OMENIRE.
      Iata:AL 3 -LEA RĂZBOI MONDIAL, VA FI SI ULTIMUL PENTRU OMENIRE
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../al-3-lea-razboi-mond...
      Translate this page
      Mar 10, 2016 - Acesta va fi ultimul Război Mondial , pentru omenire!” ... Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.

      Ștergere
    4. Draga anonim,armaghedonul este lupta finala dintre bine si rau,mai concret intre extraterestrii buni si cei rai.Sfarsitul va fi dupa ce Israelul va fi atacat nuclear de catre Irak sau Iran,asa stiu eu,am citit in cartea "Programul Terra",este o carte cu logica.Silvia..

      Ștergere
    5. Doamna Maria, vă mulțumesc pt invitația dvs. pe această pagină!
      Doamna Maria știți mai multe, nu e așa? Suntem cu toți afectați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru în ultima vreme. Mulți oameni de la un tip încoace, au diferite stări emoționale necontrolate, dureri de cap , etc. Agitația din jurul nostru ne afectează pe toți,indiferent de situație. Semnele sânt din ce în ce mai vizibile, dar cei care le văd, din păcate nu le înțeleg , s-au cel mai probalil, rezultatul mesajelor le dă eronate. Eu pesonal, vreau să știu ce va urma,indiferent cât de dur va fi acest an. Am o tristețe în suflet foarte mare ptr. că ce a început, va continua....
      Unii visează inundații,cutremure,pe Iisus,Fecioara Maria, Dumnezeu, etc.sunt premoniții. Unele s-au adeverit din păcate....😓. De ce visăm pe Iisus, pe Maica Lui? Ei ni se arată ptr. ca ,să facem diferența dintre cei adevarați şi cei falși.


      Ștergere
    6. Da, dar noi - in frunte cu Maria - ne preocupam sa dam jos guvernul Ciolos si sa-l punem inapoi pe Ponta!! Asta e acum prioritatea! Ponta e mai priceput in a infrunta extraterestrii rai, nu-i asa?

      Ștergere
    7. Nu vrea sa fac politica sau sa-i tin partea Mariei dar si eu sunt pro Ponta, eu l-am si votat caci mi se pare mai "uman" in comparatie cu vanzatorul de copii IoHAHAnis. Si unde mai pui ca Ponta e si roman si crestin ortodox in comparatie cu IoHAHAnis care nu e nici una, nici alta.

      Ștergere
    8. Anonim 12 mai 2016, 18:39, ce te deranjeaza asa? Ca nu-l vrem pe Ciolos? Pai iata ca nu il vrea lumea nici pe Ciolos si nici pe Iohannis, s-au saturat de ei caci si-au dat examenul la incompetenta. Toata vremea isi bat joc de popor, sfideaza natiunea. Rusine sa le fie pentru ce au facut acestei tari si poporului roman.

      Ștergere
    9. Ha ha ha!! Un om realist !!! Pe acest blog nu poți sa ai o părere diferita ...Îți sare Maria imediat în cap. ..și cel mai rău o doare când te iei de Ponta.

      Ștergere
    10. Anonim 12 mai 2016, 18:39, de PONTA tu sa nu te legi caci a fost un premier bun, fata de ce avem in prezent. Macar lui i-a pasat de romani si a intros spatele FMI, nu a acceptat sa le faca jocul lor, PONTA este un roman cu inima pentru tara. Economia tarii a mers mult mai bine in timpul guvernarii PONTA, inteleg ca acest lucru a dat fiori reci pe spinarea lui Merkel, dar PONTA nu a tradat tara, chiar daca a platit pentru aceasta! Dumnezeu sa-l ajute pe mai departe in tot ceea ce face!

      Ștergere
    11. Și ce Emanuel contează ce religie ai??? Nu tot un Dumnezeu este?? Om sa fi și sa pui suflet în ceea ce faci

      Ștergere
    12. Anonim 12 mai 2016, 21:40, CONTEAZA daca esti ROMAN, sa sti, CONTEAZA daca simti ROMANESTE. Iohannis nu este nici roman si nici nu simte ca un roman. A dovedit acest lucru!

      Ștergere
    13. Oo, s-a strigat BINGO! :)))

      Da asa e, tot un Dumnezeu e. Ma gandeam la "crezul" musulman ca nu contravine crestinismului: daca Mohamed e profet, Iisus e fiu, daca la crestini Dumnezeu nu are nume la ei se numeste Allah, deci noi nu-l numim in niciun fel iar ei i-au dat un nume. Bine, evreii il numeau Yahweh sau Elohim dar citisem pe undeva ca Dumnezeu are multe nume, vreo 72 asa ca e loc pentru toata lumea sa-l numeasca cum vrea. :)))

      Ștergere
    14. Ponta a marit salariile si pensiile, a refuzat imprumuturi FMI deci e OK dupa standardele mele.

      Ștergere
    15. MADUS,SĂ ÎNŢELEG CĂ POZA DIN PROFIL REPREZINTĂ ÎNVIEREA DIN VEIOZA?

      Ștergere
    16. Nu contează numele...important e ca este vorba de același Dumnezeu! Numai bine Emanuel

      Ștergere
    17. C-am asa ceva.dar poti considera si invierea din lumina.eu consider ca e chipul lui isus pt ca s-a intamplat in ziua de pasti.voi puteti sa credeti ce vreti pt ca voua daca v-i se arata in vreo imagine nu il vedeti decat rastignit sau cel putin numai asa il recunoasteti.iar cei care strangeti biblia in brate ve-ti fi primi care il ve-ti rastigni iara exact ca acu 2000 de ani cand cei care iau semnat condamnarea erau oameni care tineau cu dintii de invataturile stramosilor.deci pana la urma dintre toti blogarii de aici tot eu am fost binecuvantat cu prezenta lui hristos .

      Ștergere
    18. Bravo tie!
      Mira

      Ștergere
    19. Detaliaza Madus,cum ai fost binecuvantat cu prezenta lui Hristos? Relateaza experienta care ai trait-o.
      Te mai intreb din nou.Tu te inchini Dumnezeului care a creeat Cerul si Pamantul?

      Ștergere
  2. Ba chiar te rog sa vorbesti,de ce nu,orice parere conteaza,numai asa putem face schimb de idei si putem concluziona,multumesc.Silvia

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a înviat.Doamna Maria este adevărat că înainte de Armaghedon vor avea așa zisele răpiri ?Va mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. te rog sa ne spui mai mult chiar si sub anonimat. ai putea sa te semnezi cu initiale sau cumva. lumi

    RăspundețiȘtergere
  5. VAŢI GÂNDIT PUŢIN CĂ AFIRMAŢIA ȘARPELUI DIN EDEN A FOST ADEVĂRATĂ? VAŢI GÂNDIT CĂ MOARTEA ESTE PLINĂ DE VIAŢĂ?

    RăspundețiȘtergere
  6. 11;14 CRED ca aveti dreptate ca razboiul este inceput ,cu extraterestri nu stiu poate doamna Maria sa vada mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mariah unde esti soro? Cristina a zis ca se retrage, si bine k na diparut, iar tu chiar te-ai evaporat . Fara tine si Craciun e naspa. Maria e bine sau nu treaba cu Deveselu.multumesc si ma rog sa-mi dati raspuns. Bruno

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,am revenit Bruno,ceva nu mă lasă să mă retrag de aici. Mariah Mersi! Vă ador pe toți. 😘

      Ștergere
  8. Dusmanul nostu este in umbra si ceea ce spunem noi ca este bun este o inselatorie , antihristul comanda raul si el vine ca un mare facator de bine si apropo de ponta cine spune ca este roman este naiv nu cunoaste numai manipulare este albanez amestecat cu italian etc , Iohanis este sas din ardeal care tot ardelean este de sute de ani nu o vinitura ciudata ca ponta , uitativa la fata lui vi se pare ca seamana a roman ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13 mai 2016, 01:25, tu nu te legat de PONTA! Omul acesta a facut ceva pentru tara! A dovedit ca este roman! Iohannis nu este decat un vanzator de tara si de...

      Ștergere
    2. Anonim 13 mai 2016, 01:25, fii serios, lasa ardelenii in pace, Iohannis nu are fata de ardelean, scuza-ma ci seamna a altcineva, parca i-ar lipsi o mustacioara.

      Ștergere
    3. Comerciant bun Iohannis asta, bun pentru interesul lui insa contraindicat pentru Romania... romanilor pe cine aveti la carma tarii?

      Ștergere
  9. Bineinteles ca pe naivitatea oamenilor se conteaza. Si manipularea are asa un mare success, din pacate. Comentariile de mai sus sunt cat se poate de elocvente! Multi oameni se vand usor, si si mai multi sunt masa de manevra. Mare, mare pacat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13 mai 2016, 04:11, romanii nu sunt naivi, de aceea nu vor mai accepta ceea ce se intampla in prezent. Se termina si cu manipularea sorosista si merkelista pe care o face Iohannis, Ciolos & Co. Ne-a ajuns. Ne-am scarbit de ei. Sunt niste incompetenti care nu dau doi bani pe poporul roman. Rusine!!!

      Ștergere
  10. DE-VESELU-L un motiv in plus pentru rusi sa ne ocoleasca , pe linga lantul dublu al muntilor carpati si dunarea.E de bine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rusii au mentalitate de hoti-davai ceas davai palton-ei se duc pe unde e tezaurul mai mare si mai usor si rapid de patruns-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. UCRAINA a cistigat EUROVIZION2016 In dauna RUSIEI ,oare daca CHINA era in Europa cu cine ar fi votat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. rusii protesteaza de manipularea votului la Eurovizion ei nu inteleg decit votul sub amenintarea armatei din Crimea numind anexarea ca referendum urmat de deportarea celor care au refuzat sa mearga la simulacru.

    RăspundețiȘtergere