vineri, 27 mai 2016

DEM RĂDULESCU ! MULT ÎNDRĂGITUL ACTOR, DEM RĂDULESCU !

xx
                                    29 August  2013, zori de zi  !

                           MAESTRUL  ŞI  MULT  ÎNDRĂGITUL ,

                                  DEM  RĂDULESCU  !   
                                                                  Image result for candela

Oare cine nu l-a iubit pe DEM RĂDULESCU ?
Eu cred că , toţi care l-au cunoscut pe actorul DEM RĂDULESCU, l-au regretat când a plecat din această lume, şi îl regretăm şi în prezent.
Când la tv apărea DEM RĂDULESCU, în teatre sau filme, sau spunând glume, lăsam toate treburile casei deoparte, şi savuram cu inima fiecare cuvinţel, fiecare glumă...etc, etc.
Dar iată că, dupa aproape 13 ani  (17 sept 2000 )de când ne-a părăsit, DEM RĂDULESCU ne dă un semn, de-acolo de SUS, din CERURI.
Nu ştiu cât de bun va fi semnul acesta,şi pentru soţia  (văduva ) lui DEM RĂDULESCU ! Dar mai bine este să relatez cele văzute şi auzite, astăzi 29 August 2013 !
Ma trezeşte ca întotdeauna O LUMINĂ puternică, şi astfel văd cu ochii închişi, cum CERUL de noapte dispare, şi văd UN CER, senin, alb şi foarte luminos, ca de oglindă.
Deşi CERUL era alb strălucitor, LUMINA care îl înconjura pe DEM RĂDULESCU, acolo SUS în CERURI, era şi mai albă, mai stralucitoare, ca un SOARE alb dacă vreţi.
 În mijlocul acestei LUMINI, din CERUL LUMINOS, din CERUL din CER, ca si pe un scaun,stătea VIU şi nevătămat, în costumul gri deschis, regretatul actor DEM  RĂDULESCU  care arăta,  exact ca la vârsta când a plecat la DOMNUL.
DEM  RĂDULESCU era tare ,tare bucuros și îşi freca bucuros palmele una de alta,  spunând cu mare, mare bucurie, aşa :


               " DA !  ÎNDATĂ,  MĂ  ÎNTÂMPINĂ  SOŢIA  MEA .

                        ÎNDATĂ , MĂ  ÎNTÂMPINĂ  SOŢIA  MEA !'

Şi îl vedeam acolo SUS în CERURI, înconjurat de LUMINA ALBĂ foarte strălucitoare, bucurându-se, privind fericit în zare, în inima CERULUI ALB stralucitor, frecându-şi palmele una de alta, şi aşteptând parcă, pe cineva foarte drag lui,  şi se bucura enorm că va veni şi - l va întâmpina.
Asa cum stătea singur acolo, şi bucuros foarte, ai spune că nu se va dezlipi de-acolo, până ce nu se va întâlni cu persoana dragă,pe care tocmai ar fi zărit-o în depărtare ,şi care ,era nerăbdător ca să ajungă la el, cât mai degrab.
Înainte ca DEM RĂDULESCU să se stingă, înainte de 17 sept.2000, eu stiam ca se va pierde. 
Într-o dimineata, stand pe balcon,  vad cum din Cerul senin coboara spre mine, un nor alb care se rostogoleste pur si simplu,pana la doi metri distanta de locul in care eram.
Când a ajuns în fața mea, văd cum din mijlocul norului iese chipul viu, al lui DEM  RĂDULESCU.
Dragii mei, vom mai auzi de SOŢIA  lui  DEM RĂDULESCU, fireşte ,vom auzi şi de regretatul actor; eu nu o cunosc pe soţia regretatului actor, dar vom auzi despre ea cu toţii,  şi să sperăm  că, vor fi numai veşti bune . 
 EXISTĂ  VIAŢĂ  DUPĂ MOARTE, iar atunci când părăsim această lume, acolo SUS, veghem asupra celor dragi rămaşi pe Pământ, şi -i aşteptăm cu bucurie imensă, pentru când vine timpul să vină şi ei la noi, SUS în CERURI, rând pe rând, după VOIA LUI DUMNEZEU !
                                           Cu dragoste , Maria

2 comentarii:

  1. Buuna ziua, va urmaresc de cateva luni, cam de pe cand a plecat dintre noi tata, in noiembrie 2015. Ati putea, va rog, sa scrieti mai mult despre viata dupa moarte, ce se intampla cu cei plecati si ce sa facem ca sa putem sa ne reintalnim? Astept cu interes, o sa va urmaresc oricum in continuare, in cautare de raspunsuri !

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata de dupa Moarte .

    https://www.youtube.com/watch?v=BdCjJIZN5Ww

    RăspundețiȘtergere