luni, 30 mai 2016

ROMÂNIA , CA UN BREAKING NEWS !


                                           29 Mai 2016,ora 4,23 ,zori de zi !

                                     Image result for STEAGUL ROMA NIEI

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață, în zori de zi, un glas puternic m-a trezit ,graind asa:
                  ”Breaking  News ! 
              România ,ca un Breaking News !”  

Dragii mei, ceva de talie mondială, se va petrece în România si cu România.
Țara noastra,România, va veni vremea când, va fi pe primele pagini a tot ce inseamna mass-media. 
ROMÂNIA ,va deveni la nivel mondial , un :
                          Breaking  News ! 
Adică, o ultimă stire al acelui minut .
Sa fie oare vorba de,DEVESELU?
Sau sa fie ceva politic?
Eu nu cunosc mai multe; nu mi s-au descoperit!
Sa nadajduim însă,că nu va fi atât de rău.
Să nu uităm dragii mei, că: 
      România este Țara Duhului Sfant! 
Trebuie sa avem Credință si Nadejde,că va fi bine!
                                   Cu dragoste,Maria. 

145 de comentarii:

  1. in curind sint alegeri poate v-a fi despre rezultatele alegerilor -craciu

    RăspundețiȘtergere
  2. profetii despre Romania
    Gupta Swami
    În timpul acelei revoluţii ce va izbucni în România va începe apoi o adevărată «vânătoare de vrăjitoare» împotriva vechilor comunişti, cât şi a tuturor acelora pe care voi, cei din această ţară, îi numiţi foştii securişti.
    România se va scălda pur şi simplu într-o mare baie de sânge
    Pentru o anumită perioadă de timp, atunci când acea revoluţie se va dezlănţui, autoritatea de stat din România va dispărea aproape în totalitate. Opinia publică internaţională va fi profund şocată de ceea ce se va petrece atunci în această ţară, dar datorită faptului că va fi preocupată de propriile ei probleme şi de dificultăţile pe care le va face să apară cel de-Al Treilea Război Mondial, va rămâne în expectativă şi nu va interveni în această ţară.
    Vă mărturisesc că ceea ce mi-a purtat paşii spre pământul binecuvântat al Bucovinei este în special faptul că am avut unele viziuni în conformitate cu care, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici se va înălţa, în întâmpinarea destinului său, cea mai puternică personalitate politică a României pe care o va cunoaşte, poate, mileniul care a început. Tocmai datorită acestor viziuni referitoare la viitor pe care le-am avut, am venit să mă familiarizez cu aceste locuri sfinte de unde îşi va porni activitatea acest mare Mântuitor al omenirii viitoare... şi trebuie să recunosc că această personalitate grandioasă va avea o mulţime de calităţi excepţionale. Acum sunt sigur de toate acestea după ce am vizitat ceea ce aş putea numi „stâlpii spiritualităţi româneşti“, concretizaţi în incomparabilele şi genialele opere de artă care sunt mânăstirile Moldovei. Aşa cum vă spuneam, de pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, înţelept şi credincios întru Dumnezeu care va fi tare ca o stâncă. El va conduce acest popor cu o mână de fier, dar, totodată, va fi un om bun, înţelept şi drept. Până la acea dată când se va afirma ca un mare conducător charismatic, el nu va fi de nimeni cunoscut. Acest mare conducător va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el, prin activitatea sa plină de înţelepciune, o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. Sub conducerea sa, România va ajunge, la scurt timp după aceea, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi va atinge cea mai mare înflorire economică.



    RăspundețiȘtergere
  3. Baba Vanga
    profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete.

    Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”


    In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. ”

    RăspundețiȘtergere
  4. profetia despre Romania a lui Sundar Singh, in 1920:

    “… România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală, ce o va face să se înfăţişeze ca un ve­ritabil model de urmat întregii umanităţi… spusele mele nu trebuie să vă determine a mă considera un fanatic, simpatizant al românilor, ce îşi imaginează hi­me­rice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat aceste profeţii, fără putinţă de tăgadă, este Prea Sfânta Năs­că­toare a lui Iisus şi reamintesc că, din câte simt, lo­cul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Dom­nului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăugându-se şi majoritatea sfinţilor din cer…
    Ingeniozitatea omenească, pusă în slujba răului, va aduce lumii cele mai groaznice crime şi Pământul va cunoaşte cele mai cumplite boli, ce vor apărea pentru a fi nimicită existenţa oamenilor răi şi perverşi. În acele timpuri de mari schimbări, în alte locuri de pe Pământ va dispărea fulgerător un sfert din omenire, iar după această a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi vor fi suprimaţi aproape încă un sfert, restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu…

    Mulţi oameni care alcătuiesc popoarele Asiei se vor orienta către religia creştină, aproape fulgerător, ea generalizându-se la toate popoarele, indiferent de limbă, de la Polul Nord şi până la Polul Sud… Treptat, puterile statale vor dispărea, ca în locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pământene, cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată… În această perioadă, Rusia va deveni una dintre cele mai creştine ţări de pe faţa Pământului, Bosforul şi Dardanelele se vor scufunda… O mulţime de insule vor dispărea, fiind nimicite de cutremure, scoarţa Pământului fiind zdruncinată de o mulţime de urgii, ce se vor abate asupra oamenilor.

    Bisericile purtătoare de har divin se vor uni într-una singură… care va pregăti aproape întreaga lume pentru transformările spirituale ce vor avea loc la nivelul întregii planete… Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi al măcelului… România şi locurile, supra­numite sfinte, din Palestina. De asemenea, netrecută prin sabie va rămâne Cetatea Vaticanului, dar pu­terea sa de influenţă, atât de pregnant urmărită, se va reduce la zero. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind… un veritabil focar spiritual…, iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Continuare despre BUCURESTI a lui sundar sigh ( apropo de distrugerea lui IN INTREGIME prin cutremure (3 ori se ´´va oua´´ bucurestiul AL PARINTELUI ARSENIE BOCA )---- vedem alta data DE CE acest ´´ ouat ´´ a fost folosit de Sfintul ARDEALULUI )

    Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând, în cele din urmă, o aranjare de construcţii în formă inelară, având 7 kilometri diamentru şi va fi considerată, de toate popoarele, drept un veritabil Nou Ierusalim pământesc… România va trece în viitor prin mari frământări lăuntrice şi prin anumite schimbări externe, ce o vor impune exemplar, cu prestigiu, în conjunctura internaţională şi, prin mila providenţei, va ieşi aproape neafectată din si­tuaţiile conflictelor războinice mondiale, declarându-se, datorită spiritualităţii extraordinare, ţară neutră…

    În cele din urmă, toţi duşmanii României vor îngenunchea la hotarele acestei ţări şi… vor recunoaşte mi­siunea ei spirituală… În urma bulversantelor schimbări planetare şi al unui război cumplit…, vor rămâne trei categorii: morţii, cei răniţi… şi supravieţuitorii neatinşi. Crime, lepră, holeră şi multe alte boli înspăimân­tătoare, printre care câteva complet noi, necunoscute înainte, vor bântui scoarţa Pământului…, fiare sălbatice se vor năpusti asupra oraşelor şi satelor, atacând oamenii… Cu toţii se vor convinge atunci că nu există religia Adevărului, realizând că doar cu­noaşterea Adevărului îi eliberează, făcându-i să se integreze în Absolutul Divin. Pentru a deveni Una cu Dumnezeirea…, tot atunci va veni vremea apariţiei acelor oameni puri, înzestraţi cu extraordinare haruri divine, despre care s-a vorbit în urmă cu aproape 2.000 de ani…

    Ca indian, eu intuiesc că bunul Dumnezeu a vrut să aleagă, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt încercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, ameninţat, invadat, tero­rizat, vândut şi cumpărat, care, aproape la fiecare război, a fost piaţă de tocmeală între cei care se războiau…, acesta este un popor primitor, înfăţişând o nuanţă elevată, plăcută, pentru a fi pildă de contopire universală cu calităţile divine…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne IIsuse Hristoase cu lacrimi in suflet te rugam indura-te de acest popor greu incercat!Amin

      Ștergere
  6. Hristos a inviat! Dragi Romani eu cred din tot sufletul ca se apropie tot mai mult ISUS de noi Romani. Sa nu ne mai gandim la razboi,cutremur,inundatii si altele pentru ca puterea lui Dumnezeu este foarte si el nu vrea moartea noastra, el vrea sa ne intoarcem la credinta, sa ne salvam sufletele.Maria ne-a scris profetia ca IISUS va veni in Romania,dar noi cum il asteptam pe Mantuitorul.Eu cred ca razboiul este intre noi ,cutremurul este in sufletele noastre si inundatiile sunt lacrimile noastre care le vom varsa de suparare ca nu ne-am intors mai repede la credinta.IISUS pote sa vina pe pamant mai repede.Sa ne arate locul cu adevarat unde sa nascut in Romania.Sa-i de Duh Sfant acelei prunci sapte. Sau sa ne arate late.minuni care noi nici cu mintea nu gandim la acele minuni Divine. Totul depinde de noi Romani cum gandim cum credem in IISUS si cum il asteptam pe Mantuitorul.Daca noi ne intoarcem la credinta bunul Dumnezeu va anula toate lucrurile negative,putere este doar la el.
    Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Offff....ceva se va intampla! Este a doua oara cand primiti mesajul asta!Costina

    RăspundețiȘtergere
  8. Arsenie Boca despre bucuresti
    Ne-a mai spus ca o sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din Bucuresti vor ajunge ca si cutiile de chibrituri.
    Odata mi-a zis ca, intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei tari: Ungaria, Bulgaria si Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or sa ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”
    „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”

    RăspundețiȘtergere
  9. DESPRE BUCURESTI .ARSENIE BOCA
    Parintele i-a spus ca pe Bucuresti s-a “ouat” de doua ori, referindu-se la bombardamente [dar si la cutremure], iar cand se va “oua” a treia oara Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului deoarece acolo forfotesc pacatele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne Ajuta,,ca prea s-au inrait oamenii,,cam distrug toata creatia lui Dumnezeu,,sa vina razboiul .

      Ștergere
    2. Nici o teama si fara probleme VA FI SI MAI RAU ....DE CE ? simplu

      CER NOU si PAMINT NOU .... cerurile ( tot universul ) si pamintul ASTA vor PIERIII ... ASA CA nici o paguba si FITI TREJI SI STATI FARA FRICA .... DUMNEZEU are totul sub control SI CREDINTA ORTODOXA se caleste si devine ADEVARATA in aceste clipe ....
      2 2etru 3
      9.Domnul nu întârzie cu făgăduinţa Sa, după cum socotesc unii că e întârziere, ci îndelung rabdă pentru voi, nevrând să piară cineva, ci toţi să vină la pocăinţă.
      10.Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, şi pământul şi lucrurile de pe el se vor mistui.
      11.Deci dacă toate acestea se vor desfiinţa, cât de mult vi se cuvine vouă să umblaţi întru viaţă sfântă şi în cucernicie,
      12.Aşteptând şi grăbind venirea zilei Domnului, din pricina căreia cerurile, luând foc, se vor nimici, iar stihiile, aprinse, se vor topi!
      13.Dar noi aşteptăm, potrivit făgăduinţelor Lui, ceruri noi şi pământ nou, în care locuieşte dreptatea.


      concluzia simpla
      IN TOT UNIVERSUL SI PE ACEST PAMINT NU VOR EXISTA DREPTATEA caci E PLIN DE DEMONI IN VAZDUH ( UNIVERS ) .... asa ca aviz celor care o tot cer AICI .... NU SE VA IMPLINI NICIODATA .....si NU VA temeti ca FRICA ESTE DE LA DIAVOL ..stati tari IN CREDINTA dreapta , ORTODOXA ca sa INVIATI in Viata VESNICA ....

      Ștergere
  10. Am asa o suparare pe lumea asta mai ceva ca Dumnezeu...daca eu nu mai pot rabda lumea cu toata rautatea ei atunci cum mai poate Dumnezeu? Cat sa mai rabde si El ?Nu v-ati pus intrebarea asta?Totul are o limita...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Lumea este foarte rea din pacate...

      Ștergere
    2. 9.Domnul nu întârzie cu făgăduinţa Sa, după cum socotesc unii că e întârziere, ci îndelung rabdă pentru voi, nevrând să piară cineva, ci toţi să vină la pocăinţă.

      Ștergere
    3. Domnul intarzie si bine face pentru a ne TREZI singuri si nu zguduiti de El. :)
      Mira

      Ștergere
    4. 3.Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva de sus, nu va putea să vadă împărăţia lui Dumnezeu.

      5.Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.

      7.Nu te mira că ţi-am zis: Trebuie să vă naşteţi de sus.
      8.Vântul suflă unde voieşte şi tu auzi glasul lui, dar nu ştii de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine e născut din Duhul.


      11.Adevărat, adevărat zic ţie, că noi ceea ce ştim vorbim şi ce am văzut mărturisim, dar mărturia noastră nu o primiţi.


      12.Dacă v-am spus cele pământeşti şi nu credeţi, cum veţi crede cele cereşti?

      .............

      13.Şi nimeni nu s-a suit în cer, decât Cel ce S-a coborât din cer, Fiul Omului, Care este în cer.

      Ștergere
  11. Apocalipsa bate la usile Europei si a lumii intregi,,chiar nu auziti semnale si trambitele ce vin din cer?Ati surzit cu totii? Lume trezeste-te ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-a intrat trambitele in cap ,prin urechi 22,49,cred ca tu ai surzit.Macar ai habar ce inseamna "APOCALIPSA"

      Ștergere
  12. Nu mai e mult si va veni prapadul hotarat ...si toti vor fii luati pe neastepate ca durerile nasterii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu toţii se vor convinge atunci că nu există religia Adevărului, realizând că doar cu­noaşterea Adevărului îi eliberează, făcându-i să se integreze în Absolutul Divin.

    Deci nu exista religia Adevarului (asa cum fiecare se bate cu pumnul in piept, indiferent daca este ortodox, catolic, protestant, musulman sau budist) ci doar prin cunoasterea Adevarului veti fi eliberati. Iar aceasta cunoastere a Adevarului reprezinta munca, studiu, experimentare si in cele din urma evolutie spirituala (caci nu carnea evolueaza ci spiritul)

    Ma bufneste rasul cand vad asa zisi 'crestini' care se bat cu pumnul in piept ca ce buni sunt ei, ca ei sunt in "dreapta credinta", ca ei il iubesc pe Iisus si sa si-ar da viata pentru el. Si Petru facea la fel inainte sa-l aresteze si sa-l condamne pe Iisus...

    Daca nu iubiti pe vrasmasii vostri si nu va rugati pentru ei sunteti departe de invatatura lui Iisus, DEPARTE RAU DE TOT! (dar va place sa credeti ca sunteti "buni crestini"). Cu ce va deosebiti voi de vamesi, ca si ei isi iubesc apropiatii?! Voi sunteti precum fariseii, doar ca nu va dati seama, atata tot.

    DE EXEMPLU: Cand va veti ruga pentru Iohanis si pentru Ciolos din toata fiinta voastra si din toata inima voastra atunci sunteti pe drumul cel bun. Atata timp cat aruncati cu pietre sunteti departe de ceea ce a propovaduit si invatat Iisus. (si eu sunt tot departe, sa nu se inteleaga gresit, dar eu macar nu-mi fac iluzii)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tem ca ai dreptate Emanuel,asa este precum ai scris.Rugaciune lasata de Parintele Arsenie Boca:"Milostive Doamne,care vrei ca toti oamenii sa se mantuiasca si sa ajunga la intelegerea ADEVARULUI,fie voia Ta,miluiste si mantuieste pe robul Tau(numele)AMIN.cu drag,Vasilica.

      Ștergere
    2. pridikischh IARA VORBESTI fara sa stii
      ia de aici ADEVARUL , CALEA SI VIATA = IISUS HRISTOS
      a TE RUGA pentru VRAJMASI inseamna A PUNE FOC pe capul lor , asta stiai ? SI stai linistit CA FACEM ASTA si stim ce URMEaza SA SE INTIMPLE .... raul SE SCOATE CU FOC 8 RUGACIUNEA ) di vrasmas SI O SA FI SI TU INCLUS ... ha ha

      desigur ca tu propovaduiesti ANTIHIRSTUL unde nu exista ´´ religiile adevarului ´´ CA EL E TATAL MINCIUNII si trebuie sa vina SI PENTRU VOI ..profet MINCINOS .. ha ha ha

      DECI PRIDIKSICHH TINE MINTE 3 CUVINTE IN 1
      CALEA , ADEVARUL SI VIATA = IISUS HRISTOS ALTCEVA ESTE MINCIUNAAAA si NU ARE NIMIC in DOMNUL IISUS HRISTOS ci in ANTIHRIST

      deci INAPOIA MEA SATANA ( SPUSA LUI PETRU DE CATRE IISUS ) se poate aplica LA SCRIERILE DEMONICE .... tu esti uN biet POSEDAT de cunoasterea diavolului PRIN INITIERI DEMONICE SI STIM ASTA foarte bine .... deci demonii TE JOACA dar IISUS HRISTOS te va elibera de ei CIND GREUL se va INMULTI pe capul tau prin metode usoare sau DURE , alegerea fiind a ta ....... pacatul DOARE si O SA Doara SI sa ITI ADUCI AMINTE de SCRIEILE TALE si rasul diavolesc de mai sus CIND ii SCOATEM
      cu scRasnetul dintilor TAI .... asa ca SA VADA toti cum ADEVARUL LOR este NUMAI MINCIUNA ....

      ha ha ha

      glumesti cu noi ? VOM VEDEA cum o sa fi dupa aceste invataturi DEMONICE pe care LE-AI IMBRATISAT cind o sa NE RUGAM ... RAUL NU ISI LASA PRADA USOR .....dar nu e bai ca uite asa ne antrenam CA SA CRESTEM IN DUHUL ADEVARULUI .... continua sa ne ataci SI stai liNistit ca NU NE TEMEM....
      SEMNAT :UN CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. Emanuel Prichici31 mai 2016, 00:47
      Cu toţii se vor convinge atunci că nu există religia Adevărului, realizând că doar cu­noaşterea Adevărului îi eliberează, făcându-i să se integreze în Absolutul Divin.

      Deci nu exista religia Adevarului (asa cum fiecare se bate cu pumnul in piept, indiferent daca este ortodox, catolic, protestant, musulman sau budist) ci doar prin cunoasterea Adevarului veti fi eliberati. Iar aceasta cunoastere a Adevarului reprezinta munca, studiu, experimentare si in cele din urma evolutie spirituala (caci nu carnea evolueaza ci spiritul)

      MULTA PROSTIE scrisa mai sus

      tu cel cu altarul LUI IISUS HRISTOS cu care te lauzi ?

      HA HA HA

      deci ne inveti despre IISUS HRISTOS pe NOI CRESTINII , demone ? STAI LINISTIT ca stim ca budisti , catolici si restul IN UNA LE FACI TU DIAVOLE ca sa VII pe pamint .... ei bine NU INCA caci SINTEM AICI si STII BINE aceste versete : 2 tesaloniceni
      3. Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,
      4. Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.
      5. Nu vă aduceţi aminte că, pe când eram încă la voi, vă spuneam aceste lucruri?
      6. Şi acum ştiţi ce-l opreşte, ca să nu se arate decât la vremea lui.
      7. Pentru că taina fărădelegii se şi lucrează, până când cel care o împiedică acum va fi dat la o parte.

      deci NU SINTEM DATI LA O PARTE pridikischh CA ADEVARATA CREDINTA nu se leapada CA TINE usor si incercarile de invataturi ale DUHULUI PIERZARII care se lucreaza NU NE SPERIE si fi linitit CA NU E TIMPUL antihristului inca .... asa ca MINCINOSULE fuguta la locul tau cu invataturile demonice ca faradelegile NU NE IPRESIONEAZA... HA HA HA


      aviz amatorilor si amatoarelor .... pridikischh e un exemplu clar de ASA NU .... ce ssa facem ASA SCRIE asa se JUDECA caci scris este

      DIN CUVINTELE TALE VEI FI JUDECAT si gasit VINOVAT

      NU ITI PLACE PIDIKSICHH ? atunci LASA-TE DE FARADELEGIle de mai sus ... sau TACI si liniste ca stim ca NU STII tu ....

      Ștergere
    4. Emanuel Prichici31 mai 2016, 00:47
      Cu toţii se vor convinge atunci că nu există religia Adevărului, realizând că doar cu­noaşterea Adevărului îi eliberează, făcându-i să se integreze în Absolutul Divin.

      asta era citatul
      SI VEDETI prostia lui pridikischh in continuare , apoi O SA VEDEM ce s-a spus DE FAPT clar pe text SI CUM PRIDIKISCHH E ORBBBB cu textul in fata SI RUPT din context CA SA VA ARAT cum profetii MINCINOSI SPUN minciuni folosindu-se de adevar

      asadar TE CITEZ PRIDIKISCHH ca sa te fac din nou HABARNIST din cuvintele TALE :
      ´´Deci nu exista religia Adevarului (asa cum fiecare se bate cu pumnul in piept, indiferent daca este ortodox, catolic, protestant, musulman sau budist) ci doar prin cunoasterea Adevarului veti fi eliberati. Iar aceasta cunoastere a Adevarului reprezinta munca, studiu, experimentare si in cele din urma evolutie spirituala (caci nu carnea evolueaza ci spiritul)´´ ´´

      DECI PRIDIKISCHH si toti care il cititi pe acest ´´ maistru ´´


      explicatia simpla CA SA VEZI si tu pridikischh

      religia ADEVARULUI
      cunoasterea ADEVARULUI

      asadar se bat cap in cap ? EI BINE NUUUU ...de ce ?
      cunoasterea Adevarului INSEAMNA DUHUL SFINT Care TE INVATA TOATE SI care LE LEAGA ( religie )si TE leaga DE CALEA si VIATA ..... si se numeste ORTODOXIE ... religiile LUMII propovaduite de sundar sigh SI INVATATE INAINTE de a fi CRESTIN nu te duc la adevar SI nU SE PORPOVADUIESC CA SINT minciuni SI NU TE ELIBEREAZA ci te leaga de pamint si univers ( demonii peste tot ).... AI PRICEPUT ?

      RELIGIILE LUMII NU TE DUC NICAIERI , ORTODOXIA CARE E RELIGIA LUI IISUS HRISTOS PRIN DUHUL SFINT TE DUCE LA TATAL

      asta stie orice intelept de pe pamint INCLUSIV SI SUNDAR SIGH care ASTA SPUNE DESPRE ROMANIA SI RUSIA ( CITESTE TOT ca mor de rasss cum te prind ori de cite ori vrei sa ´´ ne inveti ´´ )

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR care nu citesc CU ATENTIE si mai si vorbesc

      ha ha ha
      mai cum se pune un text , fiecare rupe din el cum vrea si apoi spune ca ala cu textul a scris , ASA SE DENATUREAZA orice scriere sfinta DAR DUHUL SFINT repara mereu PRIN ADEVARATII INTELEPTI AI LUMII .... tu pridikischh nu faci parte dintre ei ... ha ha ha

      Ștergere
    5. Ce satisfactie ai, crestinule ortodox, sa vorbesti...
      Oare la biserica te invata sa fii dispretuitor fata de cei care nu sunt asemeni tie?
      Oare Iisus n-a vindecat un bolnav in casa unui roman, un pagan in fata unui evreu din acea vreme? A pus El bariere intre crestini sau pagani? Oare nu si-a dat El sangele pentru noi toti?
      Este peste puterea ta de intelegere ca un necrestin ortodox, asa cum consideri tu, il cauta pe Dumnezeu, crede in Iisus, ii implineste porunca iubirii de Dumnezeu si de aproapele si este intristat cum un frate al aceluiasi Tata are ochi dar nu vede, are urechi, dar nu aude, are inima, dar nu iubeste.
      Ce te impiedica sa accepti ca TOTI suntem fii aceluiasi Tata?
      Mira

      Ștergere
    6. Emanuel, deschide-ti inima si accepta-i si pe cei care se considera crestini ortodocsi. Am o veste buna pentru tine: indiferent de etichetele si poreclele pe care ni le punem si cu care ne autointitulam suntem facuti din acelasi lut si suntem copiii aceluiasi Tata. Iar El ne-a chemat sa ne iubim unii pe altii asa cum El ne iubeste, asta daca si noi Il iubim si-L acceptam pe El ca Tata.
      Te rog, fii bun!
      Mira

      Ștergere
    7. Pai eu n-am nimic cu ortodocșii, doar sunt și eu unul dintre ei, doar ca ei au ce au cu restul lumii. :)))

      Ștergere
    8. Ohoo... "crestinul ortodox" ce mai faci ... mori de rassss din nou sau ai scapat de obsesie?

      Ștergere
    9. Ce va mai place sa va provocati! :)))
      E semn de iubire multa intre voi.
      Emanuel deja stii acest lucru.
      Mai ramane sa recunoasca si "un crestin ortodox" ca viata fara Emanuel nu e VIATA. :))) Recunoaste ca te-ai reactivat cu postarile lui Emanuel. Ai mult de munca cu fiecare comentariu al lui, sa-l comentezi de n ori. Esti ca un copil rasfatat. Stii ca esti iubit fara margini de Dumnezeu , dar vrei noi si noi dovezi de iubire. Stii ce Emanuel este fratele tau, dar tu gelos pe faptul ca este mai harnic decat tine in ale credintei si iubirii, il ataci fara motiv.
      Ramai cu noi, Emanuel, doar asa il va apuca harnicia si pe fratele crestin ortodox. :)
      Mira

      Ștergere
    10. Mira si pridikischh
      36.Vă spun că pentru orice cuvânt deşert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecăţii.
      37.Căci din cuvintele tale vei fi găsit drept, şi din cuvintele tale vei fi osândit.

      AM VAZUT pina acum ca ADEVARUL nu va place .... si ce sa ii faci TOT EL ESTE si CALEA si VIATA si in afara de EL = IISUS HRISTOS nu e decit MINCIUNAAAAA ....

      doare ? OHO se vindeca ... DURERILE FACERII se uita cind o sa deveniti NASCUTI din NOU ... capisci MIRA ? sau vrei mai multe dureri ? ha ha ha
      acelasi CRESTIN ORTODOX

      PS mai harnic ca mine IN ORTODOXIE nu cred DAR E POSIBIL sa DEVINA si asta aduce SI MAI MULTA SATISFACTIE , dar momentan E DEPARTE de a fi acolo , SI POSTARILE LUI SI ALE TALE sint MARTURIE ca sinteti DEPARTEEEEEE ... ha ha ha

      mai studiaza si ia de aici
      21.Şi în numele Lui vor nădăjdui neamurile".matei 12


      30.Cine nu este cu Mine este împotriva Mea şi cine nu adună cu Mine risipeşte. matei 12

      deci mira NU EXISTA cale de mijloc CI ORI ESTI CU IISUS in TOTALITATE ori impOtriva lui

      si inca ceva simplu
      IISUS S-A DUS LA PACATOSI SA LE IERTE PACATELE , NU SA LE PROPOVADUIASCA ca vai ce bune sint .... deci fi foarte atenta si nu FA CONFUZII .....
      ha ha ha

      SEMNAT
      CRESTIN ORTODOX








      Ștergere
    11. Mai CRESTIN ORTODOX, Iisus s-a dus la pacatosi sa-i invete invataura de Sus, sa-i ajute sa se schimbe! Aceasta a fost principala lui misiune si exact aceasta a si facut... ca oamenii nu l-au inteles si l-au rastignit... a fost greseala si pierderea lor!

      Ștergere
    12. CRESTIN ORTODOX, Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    13. Dragă Creștin Ortodox,hai împreună să fim unu cu Iisus Hristos și să le dăm sfaturi bune!Poate într-o zi se vor îndrepta,mai există o speranța din dată ce încă mai suntem în viață,mai avem ceva timp la îndemână ptr. a ne îndrepta cu toți.Da e clar tu vb din Biblie se vede,dar hai să facem noi primii pași și să-i ajutăm să înțeleagă Biblia,căci e foarte grea și nu oricine o poate înțelege.Pace vă doresc și fiți mai buni,mai înțelegători,mai blânzi.Iar Mira e o ps bună să știi,ia apărarea tuturor ps care sunt jignite.

      Ștergere
    14. Anonim1 iunie 2016, 17:13 si Cristina1 iunie 2016, 20:30
      7.Pe voi lumea nu poate să vă urască, dar pe Mine Mă urăşte, pentru că Eu mărturisesc despre ea că lucrurile ei sunt rele. ioan


      18.Dacă vă urăşte pe voi lumea, să ştiţi că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât. ioan 15

      marturissirea despre FAPTELE RELE ale lumii asteia si a universului ADUCE URA

      NU VA TEMETI ca lupta este usoara cind aplicati
      cuvintele lui IIsus Hristos SI NU UITATI NICIODATA CA orice cuvint spus de IISUS HRISTOS ESTE DIN TRUPUL LUI CACI SCRIS ESTE :
      IOAN 1
      2.Acesta era întru început la Dumnezeu.
      3.Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.

      14.Şi Cuvântul S-a făcut trup şi S-a sălăşluit între noi şi am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr.

      1.Eu sunt viţa cea adevărată şi Tatăl Meu este lucrătorul.
      2.Orice mlădiţă care nu aduce roadă întru Mine, El o taie; şi orice mlădiţă care aduce roadă, El o curăţeşte, ca mai multă roadă să aducă.


      si ca sa vedeti ca invatatura lumii si a universului ACESTA
      nu are nimic in comun cu invatatura divina UITE AICI :
      19.Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".1 CORINTENI 1

      concluzia simpla de retinut

      STIINTA LUMII ACESTEIA SI A UNIVERSULUI TOT este diavoleasca SI VA FI NIMICITA ..... aviz amatorilor si amatoarelor ......

      Ștergere
    15. TE CITEZ
      Anonim1 iunie 2016, 17:13
      Mai CRESTIN ORTODOX, Iisus s-a dus la pacatosi sa-i invete invataura de Sus, sa-i ajute sa se schimbe!

      FALS

      de ce ? simplu
      invatatura de sus ESTE NASTEREA DIN NOU si nu are nici un fel de schimbare ci TOTALA LEPADARE DE SINE ... atentie mare la tot felul de astfel de minciuni new -ageiste ....

      3.Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva de sus, nu va putea să vadă împărăţia lui Dumnezeu.

      ..........

      7.Nu te mira că ţi-am zis: Trebuie să vă naşteţi de sus.

      13.Şi nimeni nu s-a suit în cer, decât Cel ce S-a coborât din cer, Fiul Omului, Care este în cer.

      sa se retina ......

      Ștergere
    16. Draga Cristina, iarta-l pe Crestin Ortodox. Intelege-l si lasa-l sa se manifeste. Nu mai pune la suflet totul. Alege din ceea ce scrie ce este bun si multumeste-i. Este si el un copil al lui Dumnezeu, ca noi toti. Si copiii sunt foarte diferiti: unii sunt cuminti si cauta sa nu deranjeze, altii sunt zgomotosi si vor sa fie centrul Universului. Cert este ca toti copiii vor sa fie iubiti si acceptati asa cum sunt ei.
      Gandeste-te la Isus. Cand era pe cruce, dupa toate umilintele, durerile, bataile si tot chinul, L-a rugat pe Tatal nostru din ceruri sa ne ierte ca nu stim ce facem. Orice vorba a unui anonim aruncata pe blog este infinit mai mica decat suferinta Mantuitorului si se cuvine sa invatam din aceasta.
      Mira

      Ștergere
    17. Dragă Creștin Ortodox,lupta nostră să fie iubirea pe care trebuie s-o împărtășim tuturor egal. Crede-mă numai așa vom câștiga!Am înțeles acestea de curând și eu eram la fel ca tine și am realizat că am greșit enorm.Nu știu dacă mă înțelegi🤔
      Tu chiar crezi că pe mine nu mă urăște nimeni? Ba da,dar trebuie să ne iubim frații,căci singuri nu putem trăi,avem nevoie unii de alții și ei au nevoie de iubire,tocmai de aceea trebuie să-i
      iubim din toată inima.Iubirea face parte din creația Lui Dumnezeu.Te iubesc Creștin Ortodox și hai să fim ca frații!😊 Pacea fie cu tine dragă Creștin Ortodox!!🤗

      Ștergere
    18. Dar mai "crestinucule ortodox" daca erau aceia nascuti de sus erau perfecti mai fratiorule, nu mai trebuia sa vina Iisus sa-i invete, caci erau divini din Duh, pesemne ca nu au fost ... daca l-au rastignit!

      Ștergere
    19. Mira ai dreptate,dar eu nu am nimic cu Creștin Ortodox,să se manifeste cum dorește,am încercat să-l ajut să înțeleagă că Iubirea de frate e importantă.Dumnezeu ne iubește pe toți egal și așteaptă ca noi păcătoșii să ne îndreptăm.Pacea fie cu toți!🤗

      Ștergere
    20. Mai copii voi nu pricepeti PRIMI pasi si incercati sa vorbiti ???
      deci LUATI AMINTE un lucru simplu
      LASATI FILOSOFEALA ca ORICE CUVINT ESTE TRUPUL VOSTRU .... REPET CA SA VEDETI ... ORICE CUVINT ESTE TRUPUL VOSTRU si toate se aduna SI DACA CUVINTELE SINT RELE SI MINCIUNI , DEVIN TRUP LIPSIT DE DUH SI necazurile , apoi BOLILE VA PASC mai depvreme sau mai tarziu CA SA ECHILIBREZE prostiile voastre si ASTA E IUBIREA DIVINA .... DECI DACA HRANA ESTE TRUPUL SI SANGELE LUI HRISTOS SI APLICATI

      Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura ...

      pricepeti CA ORICE CUVINT ROSTIT ESTE ORI HRANA ORI OTRAVAAAAA .....

      ASADAR STIU FOARTE BINE CE SPUN SI STIU FOARTE BINE CA ´´ CALDICEII ´´ ( FOARTE MULTI SUNTETI ASTA , DIN PACATELE VOASTRE ) VOR FI SCUIPATI DIN GURA DOMNULUI caci scris ESTE
      15.Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
      16.Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.

      deci ATENTIE MARE ca sinteti CUM NU TREBUIE ( ´´ iubitori ´´ MINCINOSI )..DESIGUR CA LUMEA ASTA VA POATE IUBI CU DUHUL EI dar nu uitati ca scris este

      duhul lumii acesteia VA PIERI
      1 IOAN
      15.Nu iubiţi lumea, nici cele ce sunt în lume. Dacă cineva iubeşte lumea, iubirea Tatălui nu este întru el;
      16.Pentru că tot ce este în lume, adică pofta trupului şi pofta ochilor şi trufia vieţii, nu sunt de la Tatăl, ci sunt din lume.
      17.Şi lumea trece şi pofta ei, dar cel ce face voia lui Dumnezeu rămâne în veac.

      VORBITI FARA SA PRICEPETI NIMIC si mai aveti si ingamfarea ´´ ca le ziceti bine ´´´....

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    21. Anonim2 iunie 2016, 19:31
      uite aici acel ´´ VA ´´ din text spune ca de sus NASTEREA este in IISUS HRISTOS si perfect ESTE DOAR EL ... asadar IN EL SI PRIN EL poti primi HARUL dar uiti un lucru simplu
      harul este INFINIT LA INFINIT LA INFINIT de mare si DEPINDE DE CURATENIA INIMII TALE .... deci MAI STUDIAZA ca ce spui sint prostii MARI ....

      si o taina REVELATA pentru tine este ca

      DUHUL determina TRUPUL si trupul este DUHUL caci scris este

      DACA NU VETI MINCA SI NU VETI BEA SANGELE MEU NU VETI INTRA
      IN IMPARATIA CERULUI CACI EU SINT USA spune IISUS HRISTOS .... DECI E SI TRUP IN INCHINARE

      aviz celor care vorbesc fara sa stie despre ´´ inchinarea IN DUH SI ADEVAR ´´ SI UITA CA IISUS ESTE CALEA ADEVARUL SI VIATA

      CONCLUZIA SIMPLA
      INCHINAREA IN DUH , ADEVAR , CALEA SI VIATA = IISUS HRISTOS ==INCHINAREA IN TRUPUL LUI HRISTOS = INCHINAREA IN BISERICA

      cei care sint IN AFARA BISERICII nu au NICI UN FEL DE INCHINARE IN TRUPUL LUI HRISTOS si nici o legatura cu DUMNEZEU

      ACEIA SINT AI LUMII ASTEIA SI TATAL LOR ESTE DIAVOLUL , STAPINITORUL LUMII SI A UNIVERSULUI ACESTUIA

      2.În care aţi umblat mai înainte, potrivit veacului lumii acesteia, potrivit stăpânitorului puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării, Efeseni 2


      si asta TREBUIE sa se intimple cu toti care DORESC sa vorbeasca , altfel sint mincinosi si vorbesc din omul cel vechi , omul lumii asteia pline de pacate

      22.Să vă dezbrăcaţi de vieţuirea voastră de mai înainte, de omul cel vechi, care se strică prin poftele amăgitoare,
      23.Şi să vă înnoiţi în duhul minţii voastre,
      24.Şi să vă îmbrăcaţi în omul cel nou, cel după Dumnezeu, zidit întru dreptate şi în sfinţenia adevărului.


      deci voi vorbiti DIN OMUL CEL VECHI si MINCIUNILE sint acceptate de lumea asta SI NU PRICEPETI ce spun , dar CIND VA DEZBRACATI DE OMUL VECHI si va imbracati DE SUS vedeti OMUL CEL NOU si totul devine SIMPLUUU

      asadar vedeti ce om vorbeste in voi .....
      aviz amatorilor si amatoarelor

      Ștergere
    22. Cristina2 iunie 2016, 19:23
      IUBIREA APROAPELUI

      25.Pentru aceea, lepădând minciuna, grăiţi adevărul fiecare cu aproapele său, căci unul altuia suntem mădulare.

      Ștergere
    23. Mira2 iunie 2016, 16:29
      14.Omul firesc nu primeşte cele ale Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt nebunie şi nu poate să le înţeleagă, fiindcă ele se judecă duhovniceşte.

      Ștergere
    24. Anonim2 iunie 2016, 19:31
      Iisus Hristos, şi pe Acesta răstignit.

      1.Şi eu, fraţilor, când am venit la voi şi v-am vestit taina lui Dumnezeu, n-am venit ca iscusit cuvântător sau ca înţelept.
      2.Căci am judecat să nu ştiu între voi altceva, decât pe Iisus Hristos, şi pe Acesta răstignit.


      INTELEPCIUNEA PROPOVADUITA
      5. Pentru ca credinţa voastră să nu fie în înţelepciunea oamenilor, ci în puterea lui Dumnezeu.
      6. Şi înţelepciunea o propovăduim la cei desăvârşiţi, dar nu înţelepciunea acestui veac, nici a stăpânitorilor acestui veac, care sunt pieritori,
      7.Ci propovăduim înţelepciunea de taină a lui Dumnezeu, ascunsă, pe care Dumnezeu a rânduit-o mai înainte de veci, spre slava noastră,

      .........



      Ștergere
    25. Anonim 3 iunie 2016, 13:55, nu despre aceasta era vorba? Ce este oare propovaduirea? Ia zi si tu ... Iisus a venit sa popovaduiasca iar apostolii au continuat. Ce facea Iisus oare toata vremea? Nu vorbea multimilor? De ce?... asa numai ca Ii placea Lui? Nu! El a venit exact pentru aceasta, sa ridice nivelul de constiinta a oamenilor din acea perioada, aceasta ca un pas inainte ... dar faptul ca l-au rastignit a fost alegerea evreilor.

      Ștergere
    26. Anonim3 iunie 2016, 20:58
      te citez ´´El a venit exact pentru aceasta, sa ridice nivelul de constiinta a oamenilor din acea perioada, aceasta ca un pas inainte ´´

      total FALSSSSS ..... pocaiti-va CA SA APROPIAT IMPARATIA CERURILOR ---- pocainta ESTE CONTRARA RIDICARII NIVELUI DE COSTIINTA caci constiinta UMANA este DECAZUTAAAAA si e plina de PACATE .... iisus A VENIT SA OMOARE OMUL VECHI si SA PUNA OMUL NOU IN LOC ... nu tin VRAJELILE NEW AGE-ISTE CU ´´ NIVEL DE CONSTIINTA ´´ CA EVA A CAZUT DE ACOLO .... ha ha ha

      CONFUNZI LUCURUILE PETRU CA DUHUL TAU ESTE LUMESC si NU ARE NIMIC CU EVANGHELIA IMPARATIEI CERURILOR

      deci ca si concluzie

      FI PROST IN LUME SI UNIVERS CA SA PRIMESTI HARUL DE SUS .... ciudat nu ? EI BINE mai in gluma mai in serios si stiu mistocarelile a adresa crestinilor cu acest verset :
      3.Fericiţi cei săraci cu duhul, că a lor este împărăţia cerurilor.

      Fericiţi cei săraci cu duhul,= fiti prosti FATA DE LUMEA ASTA SI UNIVERS

      EI BINE EXACT ASTA E cum e scris si spune ca FITI PROSTI PENTRU LUMEA ASTA SI UNIVERSUL ASTA ca sa mosteniti IMPARATIA CERURILOR

      sau a DOUA TAINA care NU E VAZUTA este o virgula si anume
      3. Fericiţi cei săraci ,cu duhul că a lor este împărăţia cerurilor.

      FERICITI CEI SARACI , CU DUHUL = SARACI IN FARADELEGI , CU DUHUL UMAN CURAT

      asadar DUHOVNICESTE se vede IMPARATIA CERURILOR si lumeste NU SE PRICEPE si este ORBIRE VAZATORILOR IN RATIUNE

      deci IISUS VORBEA MULTIMII IN PARABOLA ( CUVINT LA CARE DACA ai VEDEA adevarul LUI ai ramine uimit DE FRUMUJSETEA CONCRETA si ai intelege instant cuvintele lui IISUS ´´ TOTUL VA TRECE , dar CUVINTELE MELE nu vor trece

      DUHUL SFINT = CUVINT = VIATA = TRUP = CALEA = IISUS HRISTOS

      asadar filozofezi DEGEABA ca nu ai inteles ce spun eu

      mai studiaza si RUGACIUNEA te ajuta sa pricepi

      sfinta biserica E PLINA DE HAR si mai mergi pe acolo si cu cit esti mai des in ea cu atit O SA VEZI MAI MULTE ....
      mult succes

      Ștergere
    27. Anonim,nu confunda cu egos-ul!Pai care este efectul pocaintei? Ce se intampla cu persoana aceea in interiorul sau?Ia gandeste-te un pic!

      Ștergere
    28. Anonim4 iunie 2016, 22:15

      Nasterea DIN NOU( BOTEZUL ) inseamna MOARTE COMPLETA LA PROPRIU A OMULUI VECHI
      pocainta este moartea omului vechi IN TOTALITATE .... fara nu merge si NU ESTE POCAINTA si de asta NU SE VEDE in om CA NU PRICEPE simplu ...

      3.Au nu ştiţi că toţi câţi în Hristos Iisus ne-am botezat, întru moartea Lui ne-am botezat?galateni

      POCAINTA = MOARTEA OMULUI VECHI IN TOTALITATE

      asadar MAI STUDIAZA un pic CA NU MERGE filosofeala umana la DUHOVNICIE .....

      Ștergere
    29. Cunosc foarte bine notiunea. Insa nu se rezuma la apa. A muri omul vechi in totalitate inseamna o chestie foarte mare. Pocaitii care cred ca se duc si se baga in apa si gata: a murit omul vechi ca sa iasa din apa noul om, se inseala rau de tot. Cunosc si pe aia, niste fatarnici si prefacuti, au o mie de fete...mintea tot la cele pamantene o au: haine, mancare buna , masini si bani...care e mai tare din "parcare", asta e regula la ei... Nu, omul vechi a murit atunci cand nu mai traieste dupa trupul din carne, respectiv madularele trupului cu pofetele au murit iar inauntru este un alt om nascut din Duh, care face voia lui Dumnezeu dar nu prin fortare rationala (cum fac pocaitii) ci pentru ca natura lui este asa. Este natural nu artificial.

      Ștergere
    30. Iisus Hristos, şi pe Acesta răstignit.
      Aşa şi cele ale lui Dumnezeu, nimeni nu le-a cunoscut, decât Duhul lui Dumnezeu.
      12.Iar noi n-am primit duhul lumii, ci Duhul cel de la Dumnezeu, ca să cunoaştem cele dăruite nouă de Dumnezeu;
      13.Pe care le şi grăim, dar nu în cuvinte învăţate din înţelepciunea omenească, ci în cuvinte învăţate de la Duhul Sfânt, lămurind lucruri duhovniceşti oamenilor duhovniceşti.

      ..............

      Ștergere
    31. Ioan 3, destul de gresit innterpretat de multi, iar de versetul 8 se cam feresc multi sa-l comenteze pentru ca nu il inteleg, motivul: nu s-au nascut din nou oricat se zbat sa faca pe desteptii.

      Ștergere
    32. Anonim6 iunie 2016, 20:43
      ha ha ha
      ia de aici SIMPLU ce inseamna SI NU SE FERESTE NIMENI DE NIMIC ....HA HA HA
      8.Cine săvârşeşte păcatul este de la diavolul, pentru că de la început diavolul păcătuieşte. Pentru aceasta S-a arătat Fiul lui Dumnezeu, ca să strice lucrurile diavolului.

      oricum nu pricepi FEMEIE deci lasa vrajelile .....la ioan 3
      8. Vântul suflă unde voieşte şi tu auzi glasul lui, dar nu ştii de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine e născut din Duhul.

      asadar stim ca imparatia cerurilor NASTE omul NOU ... e cel mai simplu verset posibil .... ha ha ha

      Ștergere
    33. te citez Anonim6 iunie 2016, 17:15
      Cunosc foarte bine notiunea.

      Notiunea DA , ce am spus eu NU ....REPET CA SA RETI macar

      3.Au nu ştiţi că toţi câţi în Hristos Iisus ne-am botezat, întru moartea Lui ne-am botezat?galateni

      deci MOARTEA INTAI = LEPADAREA TOTALA DE OMUL VECHI (BOTEZUL ORTODOX ) SI APOI NASTEREA DE SUS CONFORM VERSETULUI .

      Nu te mira că ţi-am zis: Trebuie să vă naşteţi de sus.

      STIM EXACT cum e nasterea de sus pentru astea care au impresia ca inteleg ce spunem noi
      VERSETUL 8
      8. Vântul suflă unde voieşte şi tu auzi glasul lui, dar nu ştii de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine e născut din Duhul

      CRESTIN ORTODOX
      13.Şi nimeni nu s-a suit în cer, decât Cel ce S-a coborât din cer, Fiul Omului, Care este în cer.
      STIM EXACT DE UNDE BATE DUHUL SFINT SI ESTE EVANGHELIA IMPARATIEI CERURILOR( IN SFINTA SCRIPTURA ESTE SCRISA FOARTE CLAR ) - APOSTOLII L-AU PRIMIT SUB FORMA LIMBILOR DE FOC . L-AU DAT MAI DEPARTE ARHIEREILOR , PREOTILOR SI NOI ..ORTODOXIA ESTE SIGURA CREDINTA ADEVARATA .. deci lasa vrajelile Anonim6 iunie 2016, 20:43.....

      Ștergere
    34. 20.Ştim iarăşi că Fiul lui Dumnezeu a venit şi ne-a dat nouă pricepere, ca să cunoaştem pe Dumnezeul cel adevărat; şi noi suntem în Dumnezeul cel adevărat, adică întru Fiul Său Iisus Hristos. Acesta este adevăratul Dumnezeu şi viaţa de veci.

      Ștergere
    35. Ce valoare are botezul cand copilul este mic, ala nu-i botez din Duh in adevar, este o inchipure ... stai linistit ca e doar o metoda de a acapara... oricum biserica ii tine in necunoastere pe multi... asta face biserica.

      Ștergere
    36. “8. Vântul suflă unde voieşte şi tu auzi glasul lui, dar nu ştii de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine e născut din Duhul”

      Cel nascut din nou, din Duh, este liber de materialism, nu mai este legat de viata aceasta trecatoare si placerile ei… lanturile robiei au fost rupte iar sufletul s-a eliberat… cele vechi s-au dus…

      Ștergere
    37. Anonim7 iunie 2016, 23:44
      Cel nascut din nou, din Duh, este liber de materialism, nu mai este legat de viata aceasta trecatoare si placerile ei… lanturile robiei au fost rupte iar sufletul s-a eliberat… cele vechi s-au dus…


      falsssss


      atita timp cit RESPIRI pe pamintul asta ESTI MATERIAL .... AI PRICEPUT ? deci AERUL e material , APA e MATERIal SI CORPUL TAU este MATERIAL .... deci NU ESTI NASCUT DIN NOU SI NICI NU AI DUHUL IN TOTALITATE ... DECI ESTI MATERIALLLLL .... pina sus E MULTTTT de parcurssss ....

      Duhul SI TRUPUL DUHOVNICESC sint NASTEREA DIN NOU .....VAZUTA DE APOSTOLI la SCHIMBAREA LA FATA ....

      asadar MAI STUDIAZA ca NU TIN FILOZOFIILE la mine .am vazut prostiile astea de cind ma stiu SCRISE de tot felul de HABARNISTI si HABARNISTE .....

      FARA MINE NU PUTETI FACE NIMIC a spus IISUS HRISTOS deci NU TE NASTI DE SUS fara EL SI EL STIE CLAR DE UNDE VINE DUHUL CACI ESTE DUMNEZEU -FIUL ....

      ha ha ha

      Ștergere
    38. Anonim7 iunie 2016, 11:20
      Ce valoare are botezul cand copilul este mic, ala nu-i botez din Duh in adevar, este o inchipure ... stai linistit ca e doar o metoda de a acapara... oricum biserica ii tine in necunoastere pe multi... asta face biserica.



      FALSSSSSS

      O VALOARE INESTIMABILA cind E COPIL caci E PURRRRRRR si lipsit de INTELPECIUNEA LUMII ASTEIA .... DECI STIE EXACT ADEVARATUL BOTEZ SI SE NASTE IN DUMNEZEU PRIN TRUPUL LUI IISUS HRISTOS = BISERICA .... Lasati COPII sa VINA LA MINEEEE si NUUUUU ii OPRITI a spus IISUS HRISTOS ca UNORA CA acestiaaaaaa LE APARTINE IMPARATIA CERURILOR .... ohhhoooo PINA NU VETI FI CA PRUNCI nu veti intra in imparatia cerurilor

      PROSTIA UMANA care nu intelege NIMIC din creatia DIVINA

      asadar MAI STUDIAZA ca HABAR NU AI ....

      Ștergere
    39. CONCLUZII SIMPLE ca SA VEDETI ACUM ca se pare CA SUNTETI ORBI daca scrieti dupa aceste VERSETE prostiile voastre de mai jos ..... repet si cu explicatii ... ha ha ha

      1 .FIUL LUI DUMNEZEU = PRICEPERE = CUNOASTEM = DUMNEZEU ADEVARAT
      2. NOI = IN DUMNEZEU = INTRU FIUL LUI DUMNEZEU = IISUS HRISTOS = DUMNEZEU ADEVARAT = VIATA DE VECI



      20.Ştim iarăşi că FIUL LUI DUMNEZEU a venit şi ne-a dat nouă PRICEPERE , ca SA CUNOASTEM pe Dumnezeul cel adevărat; şi noi suntem IN Dumnezeul cel adevărat, adică INTRU Fiul Său Iisus Hristos. Acesta este adevăratul Dumnezeu şi viaţa de veci.


      CAPISCI acum vorbitorilor IN DESERT ????

      Ștergere
    40. Anonimule vorbim de pofte catre cele lumesti aici cand ne referim la materialism... mai studiaza si tu ce e cu notiunea aceasta ca nu ne putem intelege...una se spune si altceva intelegi... offf...

      Ștergere
    41. Vizavi de botez: autentic este cel cu Duh Sfant, nu are legatura cu copii mici. Copii aceia nu stiu pe ce lume traiesc, nu pot face alegeri si nu-si amintesc nimic... de aceea unii dintre ei ajung niste betivi, curvari si criminali... exact din aia botezatii de mici... Anonim draga, aia care fac asa ceva nu-s din Duh Sfant niciodata (cu toate ca cica au fost botezati de mici) ... ei sunt din ala Intunecat care ii conduce si pe care il slujesc de cand deschid ochii pana se pun sa doarma.
      Iar faza cu lasati copii sa vina la mine se refera la starea pe care trebuie sa o ai ca sa te poti naste din nou... exact ca un copil... nu este aceasta o baza care sa stea ca o explicatie referitoare la botezul copiilor mici, este altceva...
      Insa biserica o da inainte cu botezul copiilor mici ca sa isi asigure efectivul de enoriasi, dar nici de acei enoriasi care o iau pe aratura gen: alcoolici, curvari, batausi, criminali, etc. nu se ocupa cum trebuie... in primul rand aceia nu trebuiau sa ajunga in acea stare... de ce au ajuns asa? Din "prea completa" invatatura oferita de preoti... tu nu vezi ca ii intereseaza numai cati bani le dai anual, inca vin si iti bat pe la usi... numai cu Iordanul cum umbla... inca din Decembrie... frumos le sade... alearga dupa bani ca si capiatii...

      Ștergere
    42. Anonim8 iunie 2016, 17:13
      Anonimule vorbim de pofte catre cele lumesti aici cand ne referim la materialism... mai studiaza si tu ce e cu notiunea aceasta ca nu ne putem intelege...una se spune si altceva intelegi... offf...


      SERIOSSSS???

      orice POFTA cit de mica ESTE MATERIALISM iar de ce spui tu ESTE PATIMMMAAAA = POFTAAAA MAREEEE

      deci stiu ffffff bine ce spun , MAI STUDIAZAAAAAA ca esti deapARTE DE NOTIUNI

      ha ha ha

      Ștergere
    43. Anonim8 iunie 2016, 17:28
      iti raspuns simplu SI GINDESTE PROFUND la nedumerile tale de mai sus :
      MULTI invatatori , PUTINI parinti .... deci toti vorbesc IN TOATE DOMENIILE FARA SA STIE ca sunt ´´ educati ´´ adica ´´ profesori ´´´DAR PUTINI care APLICA si vorbesc din experienta SI AIA CARE VORBESC DIN EXPERIENTA sint interpretati GRESIT de profesori de asta NU SE INTELEGE NIMIC .....

      DECI UITE SI VERsETELE ca SA MEDITEZI la ele si apoi mai discutam ce si cum si unde ce este .... ha ha ha
      15. Căci de aţi avea zeci de mii de învăţători în Hristos, totuşi nu aveţi mulţi părinţi. Căci eu v-am născut prin Evanghelie în Iisus Hristos.

      concluzia simpla
      prin EVANGHELIE se NASTE in IISUS HRISTOS = BISERICA


      ASADAR TOATE SCRISE aici mai sus sau mai jos GINDITE FOARTE BINE si apoi TOTUL E SIMPLU ... SUCCES la toti si toate CA SA VADA ce si cum ADEVARUL , CALEA SI VIATA

      CRESTIN ORTODOX ....

      Ștergere
    44. Anonim 8 iunie 2016, 18:00 & 18:07, ceea ce tu numesti om stapanit de pofta/pofte altii numesc om materialist stapanit de materialism, respectiv care traieste doar pentru cele materiale considerand valabila in acelasi timp nonexistenta sufletului, aceasta ca sa ajungem la un punct comun in aceasta conversatie.
      Acela nascut din Duh este eliberat de pofte (fac referinta intr-un mod simlar modului tau de exprimare)...deci nu mai este rob acestora. Ca sa fie mai clar ce am dorit sa-ti transmit de la inceput vizavi de nasterea din nou, expun urmatorul pasaj:

      Epistola catre Romani a Sf. Apostol Pavel, cap. 8

      "5. Caci cei ce sunt dupa trup cugeta cele ale trupului, iar cei ce sunt dupa Duh, cele ale Duhului.
      6. Caci dorinta carnii este moarte dar dorinta Duhului este viata si pace;
      7. Fiindca dorinta carnii este vrajmasie impotriva lui Dumnezeu, caci nu se supune legii lui Dumnezeu, ca nici nu poate.
      8. Iar cei ce sunt in carne nu pot sa placa lui Dumnezeu.
      9. Dar voi nu sunteti in carne, ci in Duh, daca Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi. Iar daca cineva nu are Duhul lui Hristos, acela nu este al Lui.
      10. Iar daca Hristos este in voi, trupul este mort pentru pacat; iar Duhul, viata pentru dreptate,
      11. Iar daca Duhul Celui ce a inviat pe Iisus din morti locuieste in voi, Cel ce a inviat pe Hristos Iisus din morti va face vii si trupurile voastre cele muritoare, prin Duhul Sau care locuieste in voi.
      12. Drept aceea, fratilor, nu suntem datori trupului, ca sa vietuim dupa trup.
      13. Caci daca vietuiti dupa trup, veti muri, iar daca ucideti, cu Duhul, faptele trupului, veti fi vii.
      14. Caci cati sunt manati de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu.
      15. Pentru ca n-ati primit iarasi un duh al robiei, spre temere, ci ati primit Duhul infierii, prin care strigam: Avva! Parinte!
      16. Duhul insusi marturiseste impreuna cu duhul nostru ca suntem fii ai lui Dumnezeu.
      17. Si daca suntem fii, suntem si mostenitori - mostenitori ai lui Dumnezeu si impreuna-mostenitori cu Hristos, daca patimim impreuna cu El, ca impreuna cu El sa ne si preamarim."

      Daca preotii ar explica mai bine enoriasilor cele de mai sus si daca acestia ar intelege (aici includem tot, inclusiv efectele), cu siguranta nu ar mai fi atatia impatimiti dupa diverse... si nu ar mai tine in ei tot felul de duhuri necurate, un pas spre eliberare... dar deocamdata situatia este diferita... dupa cum observam.

      Ștergere
    45. DUHUL NU INTRA IN OM DACA NU SE SCHIMBA TRUPUL .....deci nu te asti din nou FARA POST , rugaciune ca stim ca ´´ acest tip de duhuri NU IES fara POST si rugaciune ´´

      VERSETELE TALE CA EXEMPLU ... HA HA HA .... ORBII nu vad nici cu ele in fata ....

      11. Iar daca Duhul Celui ce a inviat pe Iisus din morti locuieste in voi, Cel ce a inviat pe Hristos Iisus din morti va face VII si TRUPURILE VOASTRE cele muritoare, prin Duhul Sau care locuieste in voi.

      mediteaza PROFUND la cuvintele CU LITERE MARI ca ESTE SCRIS
      GUSTATI CA BUN ESTE DOMNUL
      EU SINT PAINEA DE SUS
      ETC ETC ETC
      deci POFTA DUHOVNICEASCA este tot POFTA si ESTE BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ... Sfinta IMPARTASANIE cu Sangele SI TRUPUL lui HRISTOS este HRANA TRUPEASCA SI DUHOVNICEASCA SI FACE TRUPUL VIUUUUUUUU SI NEMURITOR CA SCRIS ESTE :
      CHIAR DE VETI MURI , VETI FI VII IN HRISTOS DOMNUL NOSTRU (SFINTELE MOASTE SINT ADEVARUL CLAR )

      deci MAI STUDIAZA ca filozofezi DEGEABA
      ai pus versete LUNGI si ai vorbit NIMIC ....

      DIN PACATE NU SE APLICA LA TINE ACESTE VERSETE
      16. Duhul insusi marturiseste impreuna cu duhul nostru ca suntem fii ai lui Dumnezeu.

      PATIMA IN HRISTOS ESTE BUNA
      daca patimim impreuna cu El, ca impreuna cu El sa ne si preamarim."

      nu iau fiecare verset in parte SA ITI ARAT ca NU PRICEPI ce scrie acolo caci DUHOVNICESTE se pricepe SI NU ETI INCA ACOLO ....ce am scris eu pina acum ramine valabil si ia incet PAS CU PAS si apoi VA ACTIONA cum trebuie asupra ta

      Ștergere
    46. Anoniiiim 9 iunie 2016, 11:56, parca noi vorbeam de pofele celelalte in context ... nu de setea de Dumnezeu. Normal ca postul curata mai ales sufletul, daca sti cum sa-l tii... din ala negru ...si pe mai multe zile...bun. Duhul Sfant nu se poate aseza intr-un loc intoxicat cu duhuri necurate...
      Este ok spovedanie si impartasire dar te intreb ceva: te spovedesti si te impartasesti si mergi apoi si faci aceeasi gresala, cum iti suna asta? Iar si iar aceeasi tampenie... na, cu asta cum e?
      Sa nu numim patima in Hristos, mai bine sete de Hristos... pare mai asezata aceasta expresie ;)

      Ștergere
    47. Anonim9 iunie 2016, 16:25
      Este ok spovedanie si impartasire dar te intreb ceva: te spovedesti si te impartasesti si mergi apoi si faci aceeasi gresala, cum iti suna asta? Iar si iar aceeasi tampenie... na, cu asta cum e?

      Simplu
      FARA MINE NU PUTETI FACE NIMIC - a zis IISUS HRISTOS

      deci NU LEGEA mantuieste ci CREDINTA

      deasupra e NADEJDIA

      deasupra DRAGOSTEA

      ce ajuta la RIDICARE oricarei caderi ? RUGACUNEAAAAAA ..... cind esti JOS in caderile tale , genunchii SE ROAGA , cind te ridici HRISTOS te imbratiseaza in RUGACIUNE .....

      NIMENI NU VA PUTEA SPUNE CA NU A PUTUT SA SE ROAGE .....

      Ștergere
    48. Corect ar fi ca acela care s-a spovedit sa fi inteles ca a gresit si sa nu mai repete. O gresala inteleasa/constientizata nu se mai repeta... daca insa te-ai spovedit doar de suprafata, sanse sunt de a repeta...

      Ștergere
    49. Anonim10 iunie 2016, 23:07
      PRIVEHGEREA inseamna sa NU CAZI caci scris este :

      PRIVEGHEATI si va rugati ....

      SI ATENTIE MARE LA ASTA


      concluzia simpla

      POTI CADEA ORICIND daca NU PRIVEGEHEZI, NU TE ROGI etc etc etc .... deci spovedania AJUTA , nu GARANTEAZA ca nu cazi ..... NU FA CONFUZII ....

      SI SFINTII AU CAZUT si S-AU RIDICAT ... toti SINTEM PACATOSI , si ORICE PACAT este CADEREEEEEE , si CHIAR DE NU FACI UNUL si il faci pe altul , AI CAZUTTTTTTT .....

      12.De aceea, cel căruia i se pare că stă neclintit să ia seama să nu cadă. 1 corinteni 10
      .NIMENI NU ESTE FARA DE CADERE ( PACAT ) SI UITE AICI
      1 PETRU
      18. Şi dacă dreptul abia se mântuieşte, ce va fi cu cel necredincios şi păcătos?
      19.Pentru aceea, şi cei ce suferă, după voia lui Dumnezeu, să-şi încredinţeze Lui, credinciosului Ziditor, sufletele lor, săvârşind fapte bune.

      CONCLUZIA SIMPLA
      deci SUFLETUL INCREDINTAT LUI DUMNEZEU , FACIND FAPTE DE CREDINTA ADEVARATA ORTODOXA caci scris este :

      ´´credinta FARA FAPTA , si fapta FARA CREDINTA moarta este´´

      credinta ORTODOXA SI FAPTA EI sinnt placute lui DUMNEZEU SI FIULUI SAU IISUS HRISTOS , RESTUL SINT APA DE PLOAIE SI minciuni si apartin DUHULUI LUMII ACESTEIA ....

      NU CONFUNDATI , amatorilor si amatoarelor ....


      Ștergere
    50. Anonim, orice om trebuie sa vegheze, asa este!Dar daca tu ai facut o gresala si ai inteles perfect ca este rau, o vei mai face? Cu siguranta sunt sanse mici, insa a veghea este evident o preventie!

      Ștergere
    51. Anonim11 iunie 2016, 21:29
      ORICE GRESEALA FACI este legatura ta cu RAUL .Daca ai facut una SI NU O MAI FACI PE AIA , nu inseamna ca esti CURAT ci ca faci ALTA si atunci SE INCLUDE si pe aia pe care nu o mai FACI , de asta NU EXISTA LAUDA si om FARA DE PACAT , caci daca 99,99% esti CURAT si AI 0,1% MURDAR inseamna CA ESTI MURDARRRRR .... si o haina ALBA complet CARE ARE O MICA PATA este PATATA nu alba .... si TOTI VAD PATA nu ca e haina alba ..... asa e la orice PETRECERE unde
      omul care isi stropeste haina CURATA CU ORICE : mincare , bautura etc etc etc SE DUCE si o CURATA , apoi merge la petrecere in continuare .... DACA AM VEDEA , NOI CU NOI CIT DE MURDARI SINTEM toti AM FI NUMAI IN APA ( SPOVEDANIE , IMPARTASANIE ) dar pentru CA DUMNEZEU NE IUBESTE opreste aceasta vedere si rabda indelung CA SA NE CURATIM PACATELE ( MILIARDELE DE PETE de pe noi ) caci NIMIC NECURAT nu ajunge LA DUMNEZEU ....DECI TOTI SUNTEM PACATOSI si CEI CARE SINT MAI CURATI ´´ SA DUCA UNU ALTUIA GREUTATILE ´´ si aici E CHEMAT PREOTUL la slujirea aceasta INALTA ....


      ps toti care isi bat joc de preoti , care sint beti , care cer bani etc etc etc , UITAAAAAAA DESSSSS ca acestia SPOVEDESC si PACATELE ENORIASILOR LOR SI ACESTE PACATE II ATACA si POT CADEA MULT MAI USOR decit enoriasii care au numai pacaTELE LORRRRR .... DECI ATENTIE MARE CA ORICE VIDEO-CLIP CU BATJOCORIREA PREOTULUI , INDIFERENT DE CATRE CINE este UN PACAT DE MOARTE PENTRU CEL SAU CEA IN CAUZA caci DIAVOLUL OMOARA PE CEL CARE DUCE POVERILE MULTORA SPOVEDITI LA EL prin IISUS HRISTOS ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      ps batjocura unui preot este BATJOCURA LUI IISUS HRISTSOS DIN ACEL PREOT PE CARE la PRIMIT LA HIROTONIRE si e vai si amar de cel care o face SI MAI ALES CA SMINTESTE PE MULTI DUCIND A PIERZANIE .....


      CEI CARE NU POT DUCE PACATELE ALTORA ar fi bine SA SE ABTINA sa critice pe cei CARE CAD SUB POVARA PACATELOR ALTORA ( PREOTII ) ..... cei care NU MILUESC PE ALTII sint cei care SINT PRIMII care batjocoresc MILUINTA PREOTULUI care da SFINTA IMPARTASANIE CELOR PACATOSI dupa CE I-A SPOVEDIT SI A POSTIT SI S-A RUGAT IMPREUNA CU EIII .....

      NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA CA O SA REGRETATI AMARNIC
      DACA PE CEL CARE ISI PUNE SUFLETUL pentru oile sale este omorit si eliminat


      Ștergere
    52. Anonim 12 iunie 2016, 16:10, nu a spus nimeni ca esti curat, insa tot ai mai facut un pas prin a intelege ca e gresit ceva care inainte il coniderai firesc... neintelegand gravitatea. Acuma, cel care reuseste sa nu se mai manjeasca sa zicem cu raul, este cel care a reusit sa se detaseze complet de lucrurile lumesti... caci nu poti sluji la doi stapani...

      Ștergere
    53. Anonim 12 iunie 2016, 16:10,in ce priveste preotii: pai ar cam trebui sa poata duce, parerea mea si nu este un atac la adresa lor ci din contra mi-ar place sa-i vad mai vrednici, insa acestia ar trebui sa fie la un anumit nivel si poata sa faca fata... totusi exista preoti cu har, toata consideratia pentru ei...

      Ștergere
    54. Anonim12 iunie 2016, 23:29
      Crezi ca e usor sa fi preot ??? uite aici despre Apostoli
      Şi am zis ucenicilor Tăi să-l alunge, dar ei n-au putut.
      deci NEPUTINTA de a alunga prin POST si RUGACIUNE , desi erau VREDNICI de a scoate pe altii demoni din om

      Iisus :
      19.Iar El, răspunzând lor, a zis: O, neam necredincios, până când voi fi cu voi? Până când vă voi răbda pe voi? Aduceţi-l la Mine.

      APOI SA VEDEM CUM FARA BOTEZ orice prunc poate fi POSEDAT ( aviz celor care NU IL BOTEAZA DE MIC , sansa de a fi posedat copilul pina la botezul LA MATURITATE este MAREEE ´´)
      20. Şi l-au adus la El. Şi văzându-L pe Iisus, duhul îndată a zguduit pe copil, şi, căzând la pământ, se zvârcolea spumegând.
      21. Şi l-a întrebat pe tatăl lui: Câtă vreme este de când i-a venit aceasta? Iar el a răspuns: din pruncie.
      22. Şi de multe ori l-a aruncat şi în foc şi în apă ca să-l piardă. Dar de poţi ceva, ajută-ne, fiindu-Ţi milă de noi.

      CONCLUZIA SIMPLA
      PRUNCIE -COPIL - POSEDAT ( ARGUMENT FOARTE DUR pentru cei care isi permit SA NU ISI BOTEZE PRUNCUL si sa il lase LA ATACUL DIAVOLESC , apoi cu mult psot si rugaciune VOR REUSI si ASTA E PEDEAPSA neascultarii ADEVARULUI , PE CARE EI AU ALES-O ca parinti )

      aici E CREDINTA PUTERNICA si E GREU SA FI VREDNIC DE ASA CEVA ( sa fi extrem DE CURAT cu inima )
      23.Iar Iisus i-a zis: De poţi crede, toate sunt cu putinţă celui ce crede.
      24. Şi îndată strigând tatăl copilului, a zis cu lacrimi: Cred, Doamne! Ajută necredinţei mele.
      25.Iar Iisus, văzând că mulţimea dă năvală, a certat duhul cel necurat, zicându-i: Duh mut şi surd, Eu îţi poruncesc: Ieşi din el şi să nu mai intri în el!
      26. Şi răcnind şi zguduindu-l cu putere, duhul a ieşit; iar copilul a rămas ca mort, încât mulţi ziceau că a murit.
      27. Dar Iisus, apucându-l de mână, l-a ridicat, şi el s-a sculat în picioare.

      concluzia
      IISUS A SCS DEMON DIN PRUNCUL POSEDAT , COPIL...

      si aici raspunsul pentru parintii care NU IL BOTEAZA si apoi asteapta miracole de la preotii SI ii si mai acuza ca boteaza de mici si RESPECTA clar SFINTA SCRIPTURA

      28. Iar după ce a intrat în casă, ucenicii Lui L-au întrebat, de o parte: Pentru ce noi n-am putut să-l izgonim?
      29. El le-a zis: Acest neam de demoni cu nimic nu poate ieşi, decât numai cu rugăciune şi cu post.

      vreti asta PARINTII care NU VA BOTEZATI PRUNCUL DE MIC ???
      sa nu spuneti ca nu ati stiu CIND ATI DECIS sa DATI PACATELE VOASTRE asupra COPILUI SI NU L-ATI LASAT SA VINA LA IISUS ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      PREOTII SINT OAMENI care SE CURATA mult mai mult decit orice om SI ORICE SLUJBA aduce OBLIGATIA de a fi curati LA LITURGHIE .... sint curati prin diferite lucururi POST RUGACIUNE etc etc etc si DEMONII ies DIN OAMENI LA SFINTA SPOVEDANIE si POT ATACA CURATENIA PREOTULUI .... omul SPOVEDIT pleaca linistit acasa si fericit SI PREOTUL RAMINE cu demonii aceluia SA LUPTE ... apoi ALTII IL CRITICA ca E BEAT , ia bani etc etc etc si nu e vredvnic DAR NU VAD DEMONII care il RUP in bucati , etc etc etc

      SA LUAT AMINTE ...... NU E DE JOACA CU MANTUIREA ORICARUI OM .....

      Ștergere
    55. Anonimule, uite daca as fi fost preot il luam ca exemplu pe Parintele Arsenie Boca... si ei pot mult mai mult, stiu ca nu este usor sa fii preot insa se poate si mai mult! Uite la preotii cu har ce superb fac fatza!Toata consideratia pentru ei caci am avut ocazia, sunt super acestia!

      Ștergere
    56. Anonim13 iunie 2016, 22:45 ,
      te citez ´´ uite daca as fi fost preot il luam ca exemplu pe Parintele Arsenie Boca..´´

      RASPUNS
      ARSENIE BOCA a fost preot CALUGAR --- asta ai scos din analiza ta ----CALUGAR ... este o diferenta MARE intre preot CASATORIT si preot CALUGAR si HARUL e la ambii , desi diferit ca intensitate....exemplu tau ESTE FOARTE BUN , dar NU SE APLICA IN DISCUTIA NOASTRA ....
      deci repet
      NU ARGUMENTA cu preot CALUGAR la discutia cu preot DE MIR ( CASATORIT )......

      E O DISCUTIE LUNGAAAA si nu e cazul sa o desfasuram aici .......

      si ca sa repet si cu VERSETELE si apoi te las pe tine sa le analizezi , gindind ....

      Pavel
      32. Dar eu vreau ca voi să fiţi fără de grijă. Cel necăsătorit se îngrijeşte de cele ale Domnului, cum să placă Domnului.
      33.Cel ce s-a căsătorit se îngrijeşte de cele ale lumii, cum să placă femeii.

      o GRESEALA fatala la 33 DACA CEL IN CAUZA APLICA si de multe ori APLICA ASTA caci cea de linga el NU ARE CHEMAREA PROFUNDA DE SLUJIRE si atunci apare :´´vor avea suferinţă în trupul lor´´

      28.Dacă însă te vei însura, n-ai greşit. Numai că unii ca aceştia vor avea suferinţă în trupul lor. Eu însă vă cruţ pe voi.

      deci casatoria preotului cu FEMEIA care NU SLUJESTE DOMNULUI CUM TREBUIE SI CU O CREDINTA ASEMENEA SOTULUI EI este UN GHIMPE si poate oricind sa determine caderea preotului DACA O ASCULTA CACI SCRIS ESTE :36.Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.

      35.Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
      36.Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.

      deci SINT NISTE SUBTILITATI PE CARE MULTI NU LE VAD dar judeca , si gresesc amarnicccccc ......

      aviz amatorilor si amatoarelor .....

      NU JUDECATI LUCRURILE DUHOVNICESTI , cu duhul lumii CA HULITI si E MARE PACAT .....


      DECI NU ESTE USOR sa FI ORTODOX dar E UN JUG USOR SI SUPERB cind VEZI ADEVARUL CALEA SI VIATA .....JUGUL LUMII este INMULTIREA PACATELOR CARE TE LEAGA DE PAMINT SI TOT UNIVERSUL si NU O SA POATA OMUL ZBURA CATRE IMPARATIA CERURILOR CARE INCEPE DINCOLO DE MARGINILE UNIVERSULUI VIZIBIL .... in TOT ACEST UNIVERS DE CARE VORBESTE STIINTA sint demonii SI VAZDUHUL INTUNERICULUI si stapinitorul acestui veac..... daca ai citit SCARA si vezi scara in bisericile ORTODOXE , ea trece prin TOT UNIVERSUL VIZIBIL SI ACOLO SINT VAMILE UNDE FIECARE OM DUPA MOARTE VA DA SOCOTEALA SI JUDECATA E FFFFFF DURAAA CU VEDErea directa a demonilor , de care vorbeste ortdoxia .....

      deci calatoriile in universul vizibil , pe alte planete, DIN ALTE PLANETE , cu rapiri si modificiari umane si alte bazaconii SINT POPULATE DE DEMONII VAZDUHULUI ( toti extraterestrii si DEMONI si viziunile lor sint MINCIUNI ) ......

      crestin ORTODOX



      Ștergere
  14. Omenirea ca si constiinta colectiva se va mantui doar atunci cand, invatand lectia IERTARII, va ierta ceea ce este de neiertat devenind atotputernica devenind ca Dumnezeu.
    Atunci nu ar mai avea nevoie de interventia Divina.
    Cum ar fi daca maine am putea ierta"ceea ce nu poate fi iertat'?

    Cel ce va ierta, nu va mai fi nevoit sa-si dobandeasca
    iertarea!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. legea IERTARII ?
      hmmm si a ierta inseamna a PROPOVADUI PACATUL ? nu de alta dar multi confunda IERTAREA PACATOSULUI si INDEREPTAREA LUI cu toleranta pacatului sub forma ´´ iertarii ´´

      nu confunda, ca a ierta pe pacatos nu e egal cu a fi de acord cu pacatul .... deci IARTA omul pacatos , JUDECA aspru PACATUL lui .... iubeste omul CA PE TINE INSUTI , arde PACATUL LUI cu rugaciunea si JUDECA PACATUL eliberind OMUL .... deci atentie mare CA MINCIUNA nu e in adevar ....

      Ștergere
    2. Anonim 31 mai 2016, 16:38, defineste IERTAREA, din punctul tau de vedere si cu cuvintele tale!

      Ștergere
    3. Anonim31 mai 2016, 22:27
      Cind definesti un lucru fara SA VEZI cuvintul NU AI FACUT NIMIC ... cind va sosi timpul o SA VEZI cuvintul iertare ce TAINA are si apoi o sa pricepi CE SI CUM ....pina nu ai ajuns acolo orice definitie ESTE NIMIC in comparatie cu ADEVARUL lui .... multi vorbesc fara sa stie .... de asta duhul si invatatura lumii ACESTEIA nu are nimic in comun cu DUHUL SI INVATATURA DIVINA .... total DIFERITE ...

      Ștergere
    4. Asa este D! Da, celui care iarta i se va ierta! In Rugaciunea domneasca avem: "... Si ne iarta noua greselile noastre,precum si noi iertam gresitilor nostri." Deci sa ne iubim aproapele, sa nu uitam ca suntem atat de trecatori pe aici, ce rost are sa ne uram aproapele si sa ne impovaram sufletul ... poate acela inca nu a invatat multe lucruri si de aceea ne intristeaza cu anumite fapte sau vorbe ... decat sa-l uram mai bine sa ne amintim faptul ca acela are nevoie de noi, de ajutorul nostru, de iubirea noastra! Astfel va vedea in noi un exemplu, ajutandu-l in felul acesta sa se schimbe in sufletul sau ...

      Ștergere
  15. Eliberati profetiile,razboiul,apocalipsa si creeati un Pamant asa cum v-ati dori,la voi sta puterea de schimbare nu la cei cu mintea bolnava, care va impinge sa va concentrati energiile pe ce-si doresc ei!
    Noi alegem daca aceste profetii ajung sa se manifeste.
    Imaginati-va ca s-a profetit o planeta Pamant scadata in lumina,bogatie,fericire,pace etc. Acsati-va pe ceea ce doriti, NU pe ceea ce nu vreti! Energiile care sunt pe planeta acum materializeaza tot ceea ce gandimd si rostim intrun timp relativ scurt, Universul ne serveste, dar raspunde numai cu DA,de aceea trebuie sa avem grija ce anume dorim sa manifestam.
    Doar fiti atenti un pic la viata voastra si veti avea dovada!

    Cea mai indicata rugaciune ar fi;Doamne, ma rog Tie pentru binele cel mai inalt al planetei si al omenirii!
    Si asa este!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre care NOI vorbesti ?
      despre care planeta ?

      Ștergere
    2. EU SUNT D , ESTI SPALATA PE CREIER,CA MULTI ALTII CARE CITESC BLOGURILE ALEA MINCINOASE .MAI CUNOSC NISTE SPALATI PE CREIER CARE GANDESC CA SI TINE ,SI SINCER SUNT DEPARTE RAU DE ADEVAR,O SA VA DATI VOI SEAMA CAND VA VENI TIMPUL.MAI MULTE NU VREAU SA ZIC CA NU VREAU SA INTRU IN AMANUNTE CE SI CUM.

      Ștergere
    3. IMI PARE RAU CA DIAVOUL A REUSIT SA VA PRINDA IN LATURA AIA GLOBALISTA A NEW AGE PE CARE O PROMOVEAZA AMERICANII DE CEVA TIMP.SI STII BINE CA AMERICANII SUNT RAUL PE PAMANT ,EI SUNT ADEVARATII CABALISTII PE CARE II TOT POMENESTE EI PE BLOGURI, DAR LUPUL STIE SA FIE PRADATOR E DE MESERIE,VA HALESTE PE TOTI ,ASA CA AVETI GRIJA ..MAI BINE ASCULTATI DE DOAMNA MARIA CA EA SPUNE ADEVARUL NUMAI DE LA DUHUL SFANT SI NU VINE DE LA CABALA CUM CREDETI VOI ASTIA SPALATI PE CREIER. DOAMNE TREZESTE-O PE SUBSEMNATA "EU SUNT D" CA E RATACITA TARE IN AVENTURILE CABALISTILOR.

      Ștergere
    4. Foarte frumos ai scris D, ai pus multa intelepciune in aceasta expunere, adevarat fiecare cuvant!

      Ștergere
    5. RETINE D ,ca adevaratii cabalisti sunt americanii cei care provoaca distrugeri in urma lor, de aceea ei vor fii spulberati de tot la mania viitoare a lui Dumnezeu.

      Ștergere
    6. Anonim 31 mai 2016, 22:14, ai probleme cu Cabala? Te anunt ca habar nu ai ce este aia, aceasta ca sa te trezesti si sa nu mai aduci invinuiri nefondate. Daca te pasioneaza Cabala studiaz-o mai intai si vei intelege ca ceea ce D posteaza nu are nici o legatura cu Cabala. Se vede ca nu cunosti prea multe.

      Ștergere
    7. PENTRU D:
      Nu stiu ce ati studiat, insa ceea ce postati dvs. este extraordinar. Nu va cunosc insa pot sa va spun doar ca sunt de acord întru totul cu ceea ce scrieti. Aceleasi simtiri le am ca si dvs. Noi creme evenimentele prin gândirea noastra. Deci : copii ai bunului Dumnezeu, gândiți pozitiv , aduceți iubirea in sufletele voastre, si Universul va lucra PENTRU noi
      in ceea ce ne dorim cu adevarat. In gândurile si in sufletele noastre sa existe doar dragoste, iubire fata de tot ce ne înconjoară, bucurie pentru ca existăm si pt ca Forțele Universului ne pot răspunde in acelasi mod in care gândim. Faceti exercitii de relaxare si o sa vedeti lumea mult mai buna , ajutați pe cei din jurul vostru sa simtă aceste bucurii.

      Ștergere
    8. PENTRU D:
      Nu stiu ce ati studiat, insa ceea ce postati dvs. este extraordinar. Nu va cunosc insa pot sa va spun doar ca sunt de acord întru totul cu ceea ce scrieti. Aceleasi simtiri le am ca si dvs. Noi creme evenimentele prin gândirea noastra. Deci : copii ai bunului Dumnezeu, gândiți pozitiv , aduceți iubirea in sufletele voastre, si Universul va lucra PENTRU noi
      in ceea ce ne dorim cu adevarat. In gândurile si in sufletele noastre sa existe doar dragoste, iubire fata de tot ce ne înconjoară, bucurie pentru ca existăm si pt ca Forțele Universului ne pot răspunde in acelasi mod in care gândim. Faceti exercitii de relaxare si o sa vedeti lumea mult mai buna , ajutați pe cei din jurul vostru sa simtă aceste bucurii.

      Ștergere
    9. Arde dreptate D!Este o vorba din batrani: De ce ti-e frica nu scapi! Si este foarte adevarata. Poate ati patit…Emotiile noastre au efect asupra noastra: ti-e frica? … ti-e foarte frica?... toata vremea te famanti cu acea frica? … O vei arage acea situatie de care ti-e frica…ea va fi prezenta in viata ta …
      Emotiile noastre negative pot avea un efect distructiv asupra noastra daca le intretinem si le hranim cu energia noastra.Deci este important cum gandim si de ce emotii suntem stapaniti… Deci emotia noastra atrage situatia in viata noastra. Ai ganduri insotite de emotie negativa… nu fii mirat ca lucrurile nu merg bine… ce vei cere aceea vei primi… deci mare atentie la ce ceri, respectiv echivalentul: la ce ma gandesc si pun emotie… voi primi… daca pui emotie inseamna ca esti incredintat despre acel ceva... "Daca veti cere si veti crede ca ati si primit va va fi dat voua"... foarte adevarata...
      Fii bun, iubitor, bucuros, ai emotii care izvorasc de aici… viata va fi si ea frumoasa…
      Ce trebuie sa fac ca sa fiu bun, iubitor, bucuros… fericit? Asimileaza divinitate in suflet, lasa conexia cu Dumnezeu sa fie, sa curga si sa hraneasca sufletul … iar toata acestea bune vor exista… ar fi altceva mai important pentru tine? Deci incotro? ...

      Ștergere
  16. Bună ziua .Ase este și eu ieri după amiază eram afară în grădină cînd de odată am auzit niste sunete ciudate cam citeva zeci de secunde și mi-am dat seama că sunt de trimbita deși eu nu cunosc acest instrument .Și nu e pt prima dată .Nu am spus nimănui pt.că să nu fiu considerată nebuna .Vero.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vero și noi am auzit un sunet de afară, de la un instrument muzical,nu era ceva asemănător cu instrumentele noastre,era diferit și răsuna cu putere.Nu ești singura,stai liniștită. Dacă auzeam doar eu,ziceam;mi sa părut,dar 3 ps.din casă au auzit.Nu sunt întâmplătoare toate câte se întâmplă la ora actuală. Numai bine vă doresc!

      Ștergere
  17. Rugaciuni deosebit de puternice le gasiti si pe:
    www.dinimaginatie.blogspot.it. Alte sit-uri cu mesaje si rugaciuni din Cer: www.revelatiialecerului.wordpress.com. Aici sunt mesajele primite de Pedro Regis din Anguera si Maria de Luz.

    RăspundețiȘtergere
  18. Va multumesc ca-mi publicati comentariile. Bineinteles si mesajele primite de domnia voastra sunt Paine din Cer pentru noi. Corinne

    RăspundețiȘtergere
  19. Exercitiu de imaginatie:

    Pe un taram de vis, unde toate frumusetile la care doar sufletul are acces, sta un Tata. Cu grija el pregateste fiecarui copil al lui un loc unde sa se odihneasca, pregateste mancaruri felurite si nemaipomenite ca sa-si hraneasca copiii osteniti de drum. Apoi el se asaza si asteapta privind in zare intoarcerea fiecarui copil. Si-i vede venind, rand pe rand, care mai de care mai ranit, mai nefericit, incrancenati unii impotriva celorlalti. Cu grija Tatal isi trateaza fiecare copil in parte, cu aceeasi iubire si daruire, ii aseaza pe fiecare la locul lui dinainte pregatit. La ospat ii intreaba de ce au venit in casa lui atat de zdruncinati si invrajbiti, iar ei raspund ca nu s-au recunoscut intre ei pe Pamant ca fiind frati ai aceluiasi Tata pentru ca fiecare sustinea ca Tatal are un al nume. Atunci Tatal rade si le spune: e adevarat, Eu am multe nume si fiecare dintre voi a avut dreptate. Am lasat acest lucru sa se intample pentru a va putea recunoaste intre voi ca frati nu dupa numele meu, ci dupa scanteia de dumnezeire din voi. Acum, ca stiti Adevarul, nu va pare rau ca v-ati purtat contrar poruncii mele de a va iubi unii pe altii asa cum Va iubesc Eu pe voi? Daca m-ati fi ascultat ati fi venit aici fericiti si cu amintiri frumoase din aventura vietii de pe Pamant.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mira
      te citez ´´Exercitiu de imaginatie:´´

      raspund

      NU MAI DORMI ca ADEVARUL nu e imaginat CI ESTE .... asadar visele sint halucinatii ale propriului creier si arunca-le ca te prostesc si mai mult

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR care intra la capitolul ´´ SA NE IMAGINAM ....

      ha ha ha

      trezireaaaaaaa si la treaba

      Ștergere
    2. Mai cite-l pe Jung , stimabile . Interpretarea lor e stiinta , nu ,,capra cu 3 iezi ''!

      Ștergere
    3. Crestin ortodox, Multumesc!

      Ștergere
    4. Mai Crestin orotdox , dar cu credinta cum e? Trebuie sa crezi ca ai si de nu ai inca... pai? Mira are drepate, nu a gresit deloc!

      Ștergere
    5. Da, cu mainile la treaba si cu mintea, inima si sufletul la Dumnezeu.
      Munca innobileaza omul.
      Mie imi place sa ma gandesc si la momentul cand Dumnezeu mi se va dezvalui asa cum este, ma pregatesc cum stiu eu mai bine. Sper sa nu-l dezamagesc si sa ma primeasca cu bratele deschise in casa Lui si sper ca acolo sa fim cu totii, fiecare la timpul nostru.
      Multumesc Crestin Ortodox Anonim (eu ti-as spune Gheorghe, daca imi permiti, pentru inversunarea cu care lupti cu balaurul pentru Dumnezeu). :)
      Mira

      Ștergere
    6. Iisus Hristos, şi pe Acesta răstignit.
      Aşa şi cele ale lui Dumnezeu, nimeni nu le-a cunoscut, decât Duhul lui Dumnezeu.
      12.Iar noi n-am primit duhul lumii, ci Duhul cel de la Dumnezeu, ca să cunoaştem cele dăruite nouă de Dumnezeu;
      13.Pe care le şi grăim, dar nu în cuvinte învăţate din înţelepciunea omenească, ci în cuvinte învăţate de la Duhul Sfânt, lămurind lucruri duhovniceşti oamenilor duhovniceşti.

      Ștergere
    7. Mira ,
      GHEORGHE sa fie dar sa nu zica astia ca m-am reincarnat CA NU E ADEVARAT .... ha ha ha ha ha .....

      REINCARNAREA NU EXISTA .... asta sa se retina ...

      Ștergere
    8. Pai nu esti atunci GHEORGHE... :)

      Ștergere
  20. Breee... D-nule/ D-na Anonim 16/30,imaginatia si sentimentele sreprezinta limbajul sufletului,dar dumneata nu ai cum sa stii cat timp in cap ruleaza programul invataturii care a avut rol de incatusare a mintii.
    Cand spui, trezirea.. de fapt este vocea sufletului dumitale pe care nu o constientizezi. Nici macar nu stii ca dormi dus, mergand prin lume! Din pacate sunt multi ca dumneata care merg cu felinarul aprins, ziua in amiaza
    mare!
    Iar despre vise, iti pot spune ca nu sunt halucinatii asa cum afirmi dumneata ci sunt calatoriile Tale in corp energetic in lumile subtile (acolo de unde vii Tu ca Esenta) unde mergi cu diferite treburi.Cum adormi in fizic, imediat sufletul isi imbraca corpul de lumina si o zbugheste, fiindca el nu are nevoie de odihna si pe deasupra doreste sa mai scape de limitarile constiintei tale limitate care debiteaza numai.... iluzii!
    Cand corpul fizic doarme sufletul se elibereaza de constrangerea egoului care "nu-si mai incape in piele"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.lumea întreagă zace sub puterea celui rău.
      2.păziţi-vă de idoli.

      eu sint d ,NU ESTI D.... mintea ta E PLINA DE PACATE SI DEMONI ....
      eva SI/A IMAGINAT ca este ca Dumnezeu ASCULTIND sarpele SI TOTI am cazut din rai .....si CA SA VEZI uite si versetele cu '' eu sint d '' aici .... ha ha ha
      4.Atunci şarpele a zis către femeie: "Nu, nu veţi muri!
      5.Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul".

      eva a ascultat de eu sint d* sarPe prin ''nu veţi muri=IMAGINATIE si au ramas GOI SI SE RUSINAU SI MURIMMMM ....
      IMAGINATIA este MINCIUNA celor DEREGLATI si MOARTE clara ... aviz amatorilor si amatoarelor
      concluzia
      eu sint d e de la sarpe .... ha ha ha si NU ESTI D ..... lasa vrajelile cu iz de intelepciune CA NU TINe , femeie .....

      19.Ştim că suntem din Dumnezeu şi lumea întreagă zace sub puterea celui rău.
      20.Ştim iarăşi că Fiul lui Dumnezeu a venit şi ne-a dat nouă pricepere, ca să cunoaştem pe Dumnezeul cel adevărat; şi noi suntem în Dumnezeul cel adevărat, adică întru Fiul Său Iisus Hristos. Acesta este adevăratul Dumnezeu şi viaţa de veci.
      21. Fiilor, păziţi-vă de idoli.

      VEZI ????? TU NU ESTI D

      Ștergere
    2. Ohoo, Anonim3 iunie 2016, 16:28, tu inca nu ai facut pace cu femeia/femeile? Cata fierbere ai in tine... incetisor... se observa totusi ca ai scapat de obsesia ta de a muri de rasss... e bine... deci mergem la etapa urmatoare... incetisor mai rezolvi din ele! Cu incredere ca le rezolvi!!!

      Ștergere
    3. Anonim3 iunie 2016, 21:04
      ha ha ha = bucurie
      rasul E TOT timpul cind citesc prostiile voastre ca demonii incearca cu cine NU E ATENT astfel de jocuri
      caci scris este :
      filipeni
      4.Bucuraţi-vă pururea întru Domnul. Şi iarăşi zic: Bucuraţi-va

      asadar , dupa cumm ma asteptam NICI ASTA NU AI INTELES-O
      si era asa simplu din scrierile mele .....
      ha ha ha

      Ștergere
    4. Ma bucur ca ai scapat de obsesia aceea! E bine! Bravo!

      Ștergere
  21. Raspund Anonimului care se intreaba ce am studiat!
    Ceea ce eu am studiat a venit ca ghidare inalta in momentul in care am cerut sa cunosc ceea ce mintea mea nu cunoaste,deoarece de mic copil am stiut ca aceasta nu-i lumea reala din care vin.Si eu am experimentat uitarea ca aproape toata lumea dar in momentul in care au aparut amintiri din vietile trecute sau cele paralele, cum doriti sa le numiti,ca-i tot aia, am stiut ca sunt si pot mai mult decat ce m-a invatat aceasta societate.
    Trezirea incepe in momentul in care constiinta iese din uitare si realizezi ca tot ceea ce te inconjoara face parte din tine.Atunci nu mai poti rani pe nimeni deoarece simti ranile pe care le provoci in toata fiinta ta.
    Si cel mai important este cand constientizezi ca divinatea la care te inchinai era o iluzie fabricata de cei care si-au atribuit aceasta putere de control asupra omenirii, de milenii.Cand se intampla aceasta, durerea este covarsitoare,dar in timp(mult timp) incepi sa te vindeci intelegand si aplicand lectia IERTARII,care este esentiala in MANTUIRE,care este de fapt descoperirea caii care te ajuta sa te intorci ACASA, adica in bratele ADEVARATULUI DUMNEZEU, IN UNITATEA din care am plecat toti, inclusiv cei care si-ai pierdut Lumina.
    Prin invatarea lectiei IERTARII reusim sa-i aducem si pe acestia ACASA acolo unde le este locul.
    Chiar daca veti arunca cu pietre neintelegand mesajul, vreau sa va spun ca asta este misiunea multora de pe Pamant!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei sa spui ca Domnul nostru IIsus este o "iluzie fabricata"?!
      Daca vrei ca mesajul tau sa fie inteles corect ar fi bine sa te exprimi mai clar.

      Ștergere
    2. Draga Anonim 3 iunie 2016, 00:35, nu ai inteles ce a vrut sa spuna D. Se refera la falsificatorii istoriei, la masonerie care manipuleaza omenirea de mii de ani ... din pacate acestia s-au infiltrat si in biserca ocultand o parte din adevar ... parintele Arsenie Boca a facut referinta la lucrarea masoneriei numind-o "uraciunea pustiirii" si "hidra cu rasuflare otravitoare" ... spunand ca ea va intra pe furis chiar si in sanul bisericii murdarind suflete. Iluzia creata de acesti nemernici cade cand reusesti sa-i vezi fata acestei lucrari care este prezenta peste tot. "Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică."...

      Ștergere
  22. Cei care striga "spalatii pe creier" nu constientizeaza ca striga in "oglinda"!
    Ii asigur de toata compasiunea mea!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  23. Despre cabalisti va pot spune doar un pic caci intregul adevar ar provoca dureri teribile ale mintii unora.
    Americanii,asa cum ii vezi dumneata, sunt doar marionetele adevaratilor controlori ai acestei lumi.
    Intunericul care a stapanit aceasta lume nu se mai afla pe planeta Pamant fiindca a avut grija ADEVARATUL DUMNEZEU de aceasta, dar au ramas acolitii lor care nu vor sa se intoarca la Lumina. De aceea tot continua sa atace Lucratorii in Lumina prin subordonatii lor care sunt controlati mental.
    Sunt multe de spus dar nu toti sunt pregatiti pentru astfel de informatii.
    Astfel de persoane care se agata de starea lor de nelumina se aduna acolo unde Lumina este mai puternica precum gandaceii din jurul felinarului.Ei simt Sursa Divinitatii dar sunt foarte speriati deoarece cu cat se apropie mai mult de Lumina cu atat intunericul iese la suprafata iar acesta doare rau de tot cand incepe sa se transforme.Cand spun ca doare ma refer la dureri ale corpului emotional,mental si de abia apoi corpul fizic. Am trecut prin toate aceste dureri,deci stiu despre ce vorbesc.Am avut multe energii negative de transmutat. Cand auziti de sinucideri si violente asupra altora sa stiti ca mentalul si emotionalul acelor persoane nu rezista transformarii.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT D Anonim2 iunie 2016, 10:42
      vrajeli demonice SI legiuni de prostie TE CITEZ ´´Intunericul care a stapanit aceasta lume nu se mai afla pe planeta Pamant ´´
      IA DE AICI diavole CA SCRIS ESTE :
      potrivit veacului lumii acesteia, potrivit stăpânitorului puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării, EFESENI

      si

      nu uita ca daca ai fost botezat si ai aceste texte lepezi harul lui hristos


      21.Nu lepăd harul lui Dumnezeu; căci dacă dreptatea vine prin Lege, atunci Hristos a murit în zadar.

      concluzia este CA TU ATACI pe iisus hristos SI ASTA SE NUMESTE ca esti profet mincinos si propovaduitorul lui ANTIHRIST CACI STIM DE LUMINA SATANEI si FACEM deosebire FOARTE BINE , AMAGITORULE DE OAMENI ....NU ITI VA MERGE

      aviz amatorule ....


      Ștergere
    2. Anonim3 iunie 2016, 16:42, citeste si tu mai bine postarile, ca sa poti raspunde caci dai raspunsuri pe langa subiect.

      Ștergere
    3. Anonim3 iunie 2016, 16:42, D a spus clar:

      "Intunericul care a stapanit aceasta lume nu se mai afla pe planeta Pamant fiindca a avut grija ADEVARATUL DUMNEZEU de aceasta, dar au ramas acolitii lor care nu vor sa se intoarca la Lumina"

      Cand s-a referit la Intuneric, s-a referit la o anumita entitate intunecata...ca sa pricepi...

      Concluzia este ca nu citesti cu atentie... sau nu ai inteles. Ti-am scris frumos, fara jigniri, tu insa mai corecteaza-te la comportament, spre un bine al tau.

      Ștergere
    4. Anonim3 iunie 2016, 20:39
      Anonim3 iunie 2016, 21:14

      DACA TACEATI ´´ FILOsOFI ´´erati dar acum SA VEDETI prostia voastra

      PAMINNTUL si tot universul e plin de demoni ...
      VERSETE CLARE si CITITI ca sunteti HABARNISTE :
      12. Cum ai căzut tu din ceruri, stea strălucitoare, fecior al dimineţii! Cum ai fost aruncat la pământ, tu, biruitor de neamuri!
      13. Tu care ziceai în cugetul tău: "Ridica-mă-voi în ceruri şi mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi aşeza jilţul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălaşul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte.
      14. Sui-mă-voi deasupra norilor şi asemenea cu Cel Preaînalt voi fi".
      15. Şi acum, tu te pogori în iad, în cele mai de jos ale adâncului!

      CONCLUZIA SIMPLA
      unde e raul ? simplu
      pamint
      interiorul pamintului
      adica peste tot pamintul

      si acum pamintul BLESTEMAT din geneza
      ´´blestemat va fi pământul pentru tine!´´

      si acum sa VEDEM mai departe prostiile tale si sper ca ai priceput despre pamint si in pamint

      ACUM SA VEDEM universul TOT plin de demoni
      31.Acum este judecata acestei lumi; acum stăpânitorul lumii acesteia va fi aruncat afară.

      ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.
      CONCLUZIA
      TOT UNIVERSUL


      asadar despre ce vorbesti ??? jignire ? PROSTIA TA ( postarile tale sint dovada )te JIGNESTE mai mult decit as putea sa o fac eu vreodata SI poti sa te razvratesti cit vrei CA DREPTATEA demonilor nu exista ci ESTI INSELATA de ´´ sa fi buna ´´ SI ´´ SA VORBESTI FRUMOS ´´ pina ITI IA SUFLETUL COMPLET .... asadar LUP in piele de oaie lasa vrajelile
      ....
      aviz amatorilor si amatoarelor care SINT AMAGITE SI AMAGITI de vorbe frumoase si NU VAD ESENTA ADEVARULUI CAII SI VIETII

      7 ´´Pui de vipere, cine v-a arătat să fugiţi de mânia ce va să fie?´´ matei 3


      Ștergere
    5. D NU STIE ce spune ...

      CER NOU si PAMINT NOU .... cerurile ( tot universul ) si pamintul ASTA vor PIERIII ... ASA CA nici o paguba si FITI TREJI SI STATI FARA FRICA .... DUMNEZEU are totul sub control SI CREDINTA ORTODOXA se caleste si devine ADEVARATA in aceste clipe ....
      2 2etru 3
      9.Domnul nu întârzie cu făgăduinţa Sa, după cum socotesc unii că e întârziere, ci îndelung rabdă pentru voi, nevrând să piară cineva, ci toţi să vină la pocăinţă.
      10.Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, şi pământul şi lucrurile de pe el se vor mistui.
      11.Deci dacă toate acestea se vor desfiinţa, cât de mult vi se cuvine vouă să umblaţi întru viaţă sfântă şi în cucernicie,
      12.Aşteptând şi grăbind venirea zilei Domnului, din pricina căreia cerurile, luând foc, se vor nimici, iar stihiile, aprinse, se vor topi!
      13.Dar noi aşteptăm, potrivit făgăduinţelor Lui, ceruri noi şi pământ nou, în care locuieşte dreptatea.

      Ștergere
    6. Vezi ca nu citesti cu atentie... D spune:
      "(...) dar au ramas acolitii lor care nu vor sa se intoarca la Lumina."
      Acesti acoliti nefiind in Lumina, se subintelege ca sunt altceva... malefici. Vorbiti in acest caz de lucruri echivalente dar fiecare in limbajul sau.

      Ștergere

    7. Anonim4 iunie 2016, 22:31
      19.Ştim că suntem din Dumnezeu şi lumea întreagă zace sub puterea CELUI RAU

      ........
      20.Ştim iarăşi că Fiul lui Dumnezeu a venit şi ne-a dat nouă pricepere, ca să cunoaştem pe Dumnezeul cel adevărat; şi noi suntem în Dumnezeul cel adevărat, adică întru Fiul Său Iisus Hristos. Acesta este adevăratul Dumnezeu şi viaţa de veci.
      21. Fiilor, păziţi-vă de idoli.

      Ștergere
    8. Daca ai sti cata lume face idolatrie, toti aia NEnascuti din nou ... Cei nascuti din nou dar in adevaratul sens, nu povesti de-ale sectarilor, caci aceia bat campii toata ziua -doar aceia sunt autentici iar restul un zero mare. Nu exista intre, ori esti alb ori esti negru, intre este nonsens.

      Ștergere
    9. Anonim6 iunie 2016, 20:37
      EXACT numai ca de multe ori albul se CONFUNDA cu negrul

      vezi sa nu analizezi GRESIT si sa alegi negrul in loc de alb la acei AUTENTICI ....
      aviz amatorilor si amatoarelor

      Ștergere
    10. NU exista posibilitate de incurcatura... cine are duhul lumii va pica cine are Duhul lui Dumnezeu, nu are cum...

      Ștergere
    11. fara BISERICA= TRUPUL LUI HRISTOS , NU AI NICI O SANSA ...

      cel care A COBORIT de sus POATE NASTE de sus SI BISERICA = TRUPUL lui IISUS face asta ... Duhul lui DUMNEZEU NU VINE unde NU ESTE TRUPUL LUI HRISTOS ....

      aviz amatorilor si amatoarelor ----
      crestin ORTODOX ...

      DUMNEZEU TATAL cu DUHUL SFINT adumbresc PE FECIOARA MARIA care NASTE BISERICA = IISUS HRISTOS ....

      si CUVINTUL s-a facut TRUPPPPP (DUMNEZEU = CALEA si Duhul ADEVARULUI- DUHUL SFINT s-a facut trup DE VIATA IISUS HRISTOS ) PREASFINTA FECIOARA MARIA a adus PE PAMINT PRIN NASTERE TRINTATEA , TATAL , FIUL SI SFINTUL DUH in IISUS HRISTOS ....

      DECI CRUCEA E FORMATA DIN
      1DUMNEZEU TATAL
      2 DUMNEZEU SFINTUL DUH
      3 DUMNEZEU FIUL = IISUS HRISTOS
      4 SFINTA FECIOARA MARIA

      deci 3 in 4 =34
      2 in 1 =21
      1 in 2 =12

      34 si 33( moartea lui IISUS HRISTOS )
      7





      Ștergere
    12. Cand spunem biserica lui Hristos ne referim la credinciosi, nu la ziduri, sa fie clar acest lucru, d.p. meu de vedere. Insa atentie: nu tot ce se numeste credincios si este... in adevar. A fi botezat de mic copil, facand apoi o gramada de tampenii in timpul vietii (sa zicem inlcusiv crima)... cert este ca acela nu face parte din trupul lui Hristos, acela este "membru" in alta parte...prin alegerea sa, chiar daca apare in evidentele institutiei biserica.

      Ștergere
    13. Anonim8 iunie 2016, 22:49
      FALSSS

      templullui SOLOMON A FOST casa lui DUMNEZEU facut pentru DUMNEZEU ... asadar TEMPLUL ERA ZIDUL CONCRET a lui dumnezeu
      BISERICA este SI ZIDUL ( LOCASUL ) si fara TRUPUL lui HRISTOS nu exista DUHUL lui HRISTOS ..... HRISTOS ESTE trup
      , ADICA BISERICA si SUFLET ( DUHUL SFINT DIN EA ) .... deci
      FARA BISERICA = TRUP = ZID nu exista mantuire .....

      2. FARA BOTEZ nu exista NICI O SANSA sa intri in imparatia cerurilor SI CEI MICI pot SI EI MURI pina sa ii botezi tu SI VEI FI JUDECATA ca NU LE-AI FACUT BOTEZUL si ca LE-AI OPRIT SANSA de a intra .... ASADAR ORICINE OPRESTE UN COPIL
      SA SE BOTEZE si acesta MOARE inseamna ca NU INTRA IN IMPARATIA CERURILOR si VINOVATII VOR PLATI PENTRU NECREDINTAAAAAAAAAAAAAAA si e fffffff gravvvvvvvvv

      deci repet si pentr tine CRIMA a facut si MOISE , si DAVID si multi PACATOSI in VT si SAUL, TRANSFORMAT IN PAVEL IN noul TESTAMENT SI S-AU INTORSSSSS din caderile lor .... argumentul CU TIMPENII facute de cei botezati NU STA IN PICIOARE in discutie CA SE DISCUTA DUHOVNICESTE ....

      ORICE OM ESTE PACATOS SI CINE SPUNE CA E FARA DE PACAT , MINTEEEEEEEE CACI SCRIS ESTE IN SFINTA SCRIPTURA ACEST ADEVAR

      de la EVA in coace TOTI MORRRRRRR , SI STIM FOARTE BINE CA PACATUL ADUCE MOARTEA ..... deci o concluzie simpla PACATUL
      ESTE MOARTE SI NIMENI in AFARA DE IISUS HRISTOS nu a inviat
      DIN MORTI CU MOARTEA PE MOARTE CALCIND

      ASADAR ANONIM ORICINE SE LASA DE FARADELEGI , INCLUSIV CRIMA ESTE PRIMIT IN IMPARATIA CERURILOR

      primul care a intrat in rai A FOST UN HOT SI CRIMINAL pe cruce .... inaintea lui NIMENI DIN CEI DREPTI NU AU FOST IN RAI ca raiul ERA INCHIS ( VEZI GENEZA )


      deci NU GINDESTI DUHOVNICESTE si NU PRICEPI ACESTE LUCRURI SIMPLE


      repet

      BOTEZUL ESTE PECETEA SI POSIBILITATEA DE A INTRA IN RAI....
      NU IL AI , NU INTRI NEAVIND NICI O SANSA ...

      mai studiaza CA DACA AR FI SA VEDEM la tine PACATELE TOATE ai fi mai INTELEPT in judecati FALSE , CACI DIN LEGE NU SE MANTUIESTE NIMENI si DACA AI INCACAT O SINGURA PORUNCA LE-AI INCALCAT PE TOATE .... CHIAR DACA NU AI FACUT CRIMA , DAR AI MINTIT , ESTI SI MINCINOS SI CRIMINAL DEOPOTRIVAAAA


      SA LUATI AMINTE TOTI CARE VA CREDETI FARA DE PACATE , CA NU SINTETI ......

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    14. Anonim8 iunie 2016, 22:49
      SA TI MINTE CA DE CITE ORI INTRI IN BISERICA ORTODOXA INTRI IN MOD CONCRET IN TRUPUL LUI HRISTOS SI TAINIC te unesti cu el caci scris este EU SINT USA , CINE VA INTRA PRIN MINE VA INTRA SI DE ASTA OMUL CARE STIE MAI PUTIN se simte bine cind IESE caci trupul omului iese cu bucati din trupul lui Hristos ( cuvintul S-A FACUT TRUP ) ...... biserica este VITA lasata SPRE POMENIREA lui iisus hristos IN SFINTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIEEEEE CACI SCRIS ESTE ´´ CUVINTELE MELE NU VOR TRECE ´´ SI ´´ JUGUL MEU ESTE USOR ´´ DECI LUATI-LLLLL ......

      PUNCTUL TAU DE VEDERE ESTE IRELEVANT SI FALS CACI SCRIS ESTE :
      EFESENI 5
      precum şi Hristos este cap Bisericii, trupul Său, al cărui mântuitor şi este.

      VEZIIII ???

      concluzia simpla :
      BISERICA ESTE ZIDUL ca E TRUP
      HRISTOS ESTE CAP

      ps : daca AI VEDEA CE TAINE are cuvintul BISERICA ai fi numai in ea , dar desi ai ochi ESTI ORBBBBBB .....

      IISUS HRISTOS A ZIS ´´ CUVINTELE MELE NU VOR TRECE ´´ si SINT TRUPUL SI SANGELE LUI

      inteleptule GINDESTE profund si CAUTA SINCER si vei gasi .... sau ramai ORB dupa cum alegi ....

      SILITI-VA sa castigati imparatia cerurilor caci scris este :
      ´´ împărăţia cerurilor se ia prin străduinţă şi cei ce se silesc pun mâna pe ea.´´


      dar daca NU STII despre imparatia ceruilor ADEVARURILE cum crezi ca intri ???? AHA

      trupul si sangele lui HRISTOS = Biserica lui DE PE PAMINT si Duhul sfint din ea

      ORTODOXIA este singura cale care te duce in imparatia cerurilor ...

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR ca NU INTRATI fiind pe calea largaaaaaaaaaaaa .....

      Ștergere
    15. Ioan 10
      9.Eu sunt USA : de va intra cineva PRIN Mine, se va mântui; şi va intra şi va ieşi şi păşune va afla.

      Ștergere
    16. Ma repet: botezul adevarat este cel cu Duh Sfant iar asta se intampla doar cand vine vremea pentru fiecare... . Adevarata biserica sunt credinciosii nu zidurile, Biserica Vie a lui Hristos. Tu cauta-L pe Hristos printre ziduri cand El este de fapt in inima si in sufletul omului... caci Imparatia acolo este in noi si pe urma in afara. Succes!!! Daca ai interes exista un film, ii spune Stigmata, este frumos, cauta-l, ti-l recomand :) ...

      Ștergere
    17. Anonim9 iunie 2016, 12:34 TINE MINTE SI
      LASA VRAJELILE
      BISERICA VIE A LUI HRISTOS ARE SEDIUL IN TRUPUL LUI HRISTOS ( TOATE BISERICILE ORTODOXE CA SI LACAS ) .... IN NATURA SI IN TOT UNIVERSUL SINT DEMONIII .... asadar pina la a VEDEA in tine , INIMA TA E PLINA DE PACATE si NU LE POTI ELIMINA FARA BOTEZ , SPOVEDANIE , IMPARTASANIE SI SFINTA LITURGHIE CACI SCRIS ESTE
      Trupul si sangele lui Hristos ESTE HRANA IMPARATIEI CERURILOR si POMENIREA VESNICA A LUI .... NU MANINCI DIN TRUPUL ( BISERICA LUI - ORTODOXA) te usuCI SI VEI IN FOC CACI nu aduci roada VREDNICA DE POCAINTA ....NU TE JUCA CU MANTUIREA TA ca demonii NU AU MILA si NOTEAZA TOT CE AI SCRIS SI TE JUDECA ASPRU SPRE PIERZANIA TA .... ACUM ESTI VITEAZ , dar LA ATAC DIRECT DEMONIC o sa fugi mancind pamintul IN TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA DE ZIDURI .... ASADAR ACOLO IN BISERICA SINT sfintii SI greu intra demonii .... totul e REAL SI CLAR ....

      esti AFARA din trupul lui HRISTOS ( biserica ) DECI NU POTI INTRA IN IMPARATIA CERURILOR ... RAMAI IN IAD LA ALEGEREA TA

      sa nu uiti CA AI ALES IADUL cu ce ai scris mai sus
      ai fost avertizat si DIN CUVINTELE TALE POTI PIERI prin MINCUNA , daca nu te lasi de faradelegi

      aviz amatorilor si amatoarelor de vorbe desarte

      Ștergere

    18. Anonim9 iunie 2016, 12:34
      TE CITEZ ´´ El este de fapt in inima si in sufletul omului..´´.


      RASPUNS
      care inima ?? CACI SCRIS ESTE :
      Dar cine poate să se mântuiască?
      26.Dar Iisus, privind la ei, le-a zis: La oameni aceasta e cu neputinţă, la Dumnezeu însă toate sunt cu putinţă.

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR CARE AU IMPRESII DE DUH SFINT cind sint plini de pacate .... DIAVOLUL NU DOARME
      si FITI VIGILENTI .....

      ´´ PRIVEGHEATI si VA RUGATI ......´´
      ........

      Ștergere
    19. Anonim9 iunie 2016, 12:34
      te citez
      ´´Adevarata biserica sunt credinciosii nu zidurile, Biserica Vie a lui Hristos. Tu cauta-L pe Hristos printre ziduri cand El este de fapt in inima si in sufletul omului..´´
      raspuns :

      FALSSSSS
      incalci SFINTA SCRIPTURA SI ESTI MINCINOS ( DIAVOLUL E TATAL MINCIUNII si NU ASCULTA DE EL CA TE AMAGESTE )
      SFINTA SCRIPTURA SPUNE :
      19.Ştim că suntem din Dumnezeu şi lumea întreagă zace sub puterea CELUI RAU ´´
      UNDE NU E RAUL ? ???
      AICI
      IN BISERICA DE ZIDURI CACI SCRIS ESTE :

      EFESENI 5
      precum şi Hristos este cap BISERICII , TRUPUL SAU , al cărui mântuitor şi este.

      PS : acum sa vad intelepciunea ta si sa vad daca reusesti sa raspunzi la o intrebare

      cum SA VEDEM ca TEMPLUL s-a transformat IN BISERICA SI CE ARE IN PLUS biserica FATA de templu ????

      GREA INTREBARE , STIU , dar Biserica ESTE TEMPLU cu ceva in plus

      exact cu partea care o cauta omul
      care este ???

      HA HA HA

      CRESTIN ORTODOX







      A

      Ștergere
    20. Te intreb pe tine asa:
      un alcoolist, membru in biserica care toata viata a baut si a injurat si a facut numai rau... dar era membru in biserica, a murit in aceasta forma, chiar cand a murit era beat... unde a ajuns? Repet: era botezat de mic la biserica si a ramas membru in biserica, si-a platit betivul taxele la biserica, sa zicem... na, unde a ajuns, in rai sau in iad?

      Ștergere
    21. Anonim9 iunie 2016, 19:30
      RASPUND ASA
      SFINTA SCRIPTURA
      INTAI BOTEZUL OBLIGATORIUUUUU FOARTE CLARRRRR
      1 BOTEZUL MANTUIESTE PRIN DESCHIDEREA CUGETULUI CATRE DUMNEZEU ( FARA NU A NICI O DESCHIDERE ) ...
      1 PETRU 3

      care puţine suflete, adică opt, s-au mântuit prin apă.
      21. Iar această mântuire prin apă închipuia botezul, care vă mântuieşte astăzi şi pe voi, nu ca ştergere a necurăţiei trupului, ci ca deschiderea cugetului bun către Dumnezeu, prin învierea lui Iisus Hristos,

      DECI BOTEZUL MANTUIESTE IN VT PE CEI 8
      BOTEZUL MANTUIESTE PRIN DESCHIDEREA CUGETULUI CATRE DUMNEZEU

      fara botez NU EXISTA MANTUIRE


      si ca sa raspund si la pacatos UITE AICI alegerea CELUI IN CAUZA de pe cruce
      AMBII PACATOSI SI PE CRUCE
      unu ISI RECUNOASTE PACATUL SI SPUNE CLAR CE DORESTE SI SINCER
      si altul E CA TINE si MUSTRA ce si cum ...

      si cine a fost matuit ????


      GINDESTE Anonim9 iunie 2016, 19:30
      Atunci când Mântuitorul a fost răstignit pe Cruce, împreună cu El au mai primit aceeaşi osândă şi doi tâlhari. Precum ştim, unul dintre ei L-a recunoscut drept Dumnezeu adevărat, iar celălalt L-a hulit.

      DECI CEL CARE IL HULESTE NU ARE PARTE DE RAI

      DECI DACA E IN BISERICA SI A PASTRAT PINA LA CAPAT CREDINTA ORTODOXA SI NU A HULIT-O si A CAZUT SI S-A RIDICAT etc etc etc , deci a FACUT SI RIDICARI chiar daca la final a fost beat , SE UITA LA INIMA LUI DUMNEZEU .... si a ajuns in RAIIIIIII .....

      deci NU ANALIZEZI DUHOVNICESTE si atunci NU STII ce spun

      DA-MI OMULE , INIMA TA - SPUNE DOMNUL DUMNEZEU IN PSALMI

      deci INIMA SE ANALIZEAZA si sa nu uitam CA LI S-A SPUS CARURRILOR SI FARISEILOR CA VAMESII , PROSTIUATELE SI ALTII care s-au intors la IISUS HRISTos AJUNG inainte IN RAI SI IMPARATAIA CERURILOR .... deci NU JUDECA OMENESTE , lucrrurile DUHVNICESTI caci gresesti AMARNIC ..... LUCURURILE DIVINE SE JUDECA DUHOVNICESTE si pentru cei umani ESTE SCRIS ´´ NU JUDECA CA SA NU FI JUDECAT ´´ pentru ca JUDECATA ESTE UMANA si NU DUHOVNICEASCA si atunci GRSEALAAAAAA maxima

      aviz amatorilor si amatoarelor care CONFUNDA JUDECATA UMANA CARE E INTERZISA cu JUDECATA DUHOVNICEASCA CARE ESTE ERMISA caci SFINTII VOR JUDECA LUMEAAAAAAA ....TOATE SINT SCRISE IN SFINTA SCRIPTURAAAAA ....





      Ștergere
    22. Bineinteles ca nu judecam omeneste, insa bine ar fi ca inca din tipul vietii acesteia sa rascumparam ceva timp, nu-i asa? Pana la urma sunt importanti si "talantii"...

      Ștergere
    23. Anonim10 iunie 2016, 23:13

      un lucru SIMPLU .... daca ESTI SFINT , sa zicem , la nivelul INALT DE LINGA TRNUL LUI DUMNEZEU , ORICE PACAT al aproapelui tau , ACEL BETIV , il PLATESTI tu cu virtutiile tale SI acel OM este SALVATTTT .... asta face BISERICA ORTODOXA in TRUPUL SI SANGELE LUI HRISTOS cind POMENESTE MORTII si DA DE POMANA IN NUMELE LOR caci scris este :

      PURTATI-VA POVERILE UNII ALTORA ....

      IISUS HRISTOS A LUAT PACATELE TUTUROR ASUPRA SA , si FARA DE PACAT a platit CU MOARTEA PE CRUCE si A CURATAT PE TOTI in SANGELE LUI .... deci NIMENI nu este LASAT deoparte IN BISERICA ORTODOXA chiar daca NU A REUSIT SINGUR sa scape de faradelegi .... SINCERITATEA INIMII OMULUI SI PLINSUL SINCER CURATA ORICE PACAT CHIAR DACA NU A FACUT NICI O FAPTA BUNA la VEDERE CA NOI ASTIA ´´ INTELEPTI ´´ sa vedem indreptarea .....

      ps CEL CARE SE JUDECA SINGUR SINCER SI SE CONDAMNA , NU VA AJUNGE LA JUDECATA( VEZI TILHARUL DE PE CRUCE-PRIMUL IN RAI ) ......
      1 CORINTENI 10
      13.Nu v-a cuprins ispită care să fi fost peste puterea omenească. Dar credincios este Dumnezeu; El nu va îngădui ca să fiţi ispitiţi mai mult decât puteţi, ci odată cu ispita va aduce şi scăparea din ea, ca să puteţi răbda.

      DECI SCAPAREA OMULUI DE PACAT , TOT DUMNEZEU ESTE CACI SCRIS ESTE , DUPA CUM AM MAI SPUS

      ´´ FARA MINE NU PUTETI FACE NIMICCCC´´ A SPUS IISUS HRISTOS

      DE ORICE PACAT SE SCAPA NUMAI PRIN SI IN NUMELE LUI IISUS HRISTOS SI SFINTA LUI CRUCE PRIN SFINTA IMPARTASANIE = TRUPUL SI SANGELE LUI IISUS HRISTOS , BISERICA ORTODOXA



      CRESTIN ORTODOX

      PS 31. De aceea, ori de mâncaţi, ori de beţi, ori altceva de faceţi, toate spre slava lui Dumnezeu să le faceţi.


      Ștergere
    24. Normal ca prin Iisus Hristos, insa bine este ca persoana sa inteleaga si sa constientizeze pacatul, respectiv unde greseste si ce greseste incat sa nu mai repete.

      Ștergere
    25. Anonim11 iunie 2016, 21:26
      IDEAL ar fi ca orice OM sa se uite PROFUND in EL INSUSI si acolo sint miliarde de pacate ..... dupa ce face asta , NU O SA MAI AIBA TIMP FIZIC sa analize pacatele altora ... ha ha ha

      tacerea ar fi singura modalitate de comunicare intre oameni
      ha ha ha

      Ștergere
    26. Pai in primul rand cred ca acolo trebuie sa se uite fiecare, de acord!Insa sa mai si faca ceva pentru a se mai lumina... caci stim ca este important! Cand mergem dincolo sa avem si noi ceva "talanti"...

      Ștergere
    27. Anonim13 iunie 2016, 22:47
      te citez :´´Insa sa mai si faca ceva pentru a se mai lumina.´´
      Raspuns :
      Singurul lucru pe care sa il faca omul este SA SE CURETE de pacate , ca LUMINA E IISUS HRISTOS si DUHUL SFINT il invata toate ....

      Stiinta Duhului Lumii NU LUMINEAZA ci INTUNECA, si NICI O STIINTA DE PPE PEMINT nu il va gasi pe Dumnezeu .....

      concluzia simpla :

      Stiita si religia NU SINT COMPATIBILE caci scris este :

      Ioan
      14. Iar la jumătatea praznicului Iisus S-a suit în templu şi învăţa.
      15.Şi iudeii se mirau zicând: Cum ştie Acesta carte fără să fi învăţat?
      16.Deci le-a răspuns Iisus şi a zis: Învăţătura Mea nu este a Mea, ci a Celui ce M-a trimis.
      17.De vrea cineva să facă voia Lui, va cunoaşte despre învăţătura aceasta dacă este de la Dumnezeu sau dacă Eu vorbesc de la Mine Însumi.
      18.Cel care vorbeşte de la sine îşi caută slava sa; iar cel care caută slava celui ce l-a trimis pe el, acela este adevărat şi nedreptate nu este în el.

      concluzia simpla
      INVATATURA LUI IISUS NU ESTE invatatura lumii acesteia ( duhul ei ) de asta a spus ca prima din fericiri este
      FERICITI CEI SARACI CU DUHUL , caci a lor este imparatia cerurilor este exact FITI PROSTI pentru lumea aceasta( duhul lumii acesteia ) pentru a primi invatatura imparatiei cerurilor SI A INTRA in ea ...

      INVATATURA LUI IISUS = VOIA TATALUI
      INVATATURA LUI IISUS = SLAVA TATALUI
      INVATATURA LUI IISUS ESTE IMPARATIA CERURILOR

      NU CONFUNDATI invatatura VIETII cu invatatura lumii , A MORTII .....

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  24. Draga D, zambeste! Din tot sufletul. Va veni ziua cand Dumnezeu ne va trezi pe fiecare in parte. Sufletul nostru tanjeste dupa El. Atunci vom intelege ca ne-a creeat atat de diferiti pentru ca sa nu ne plictisim pana ajungem la El. :))
    Cu cat ne incrancenam si opunem rezistenta, oamenii si situatiile mai putin placute, se inchapataneaza sa persiste in viata noastra. Ii tinem cu gandurile si asteptarile noastre. Eliberati de mintea noastra vor face loc lucrurilor si oamenilor frumoase/frumosi in viata noastra.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 6.Nimeni să nu vă amăgească cu cuvinte deşarte, căci pentru acestea vine mânia lui Dumnezeu peste fiii neascultării.

      Ștergere