sâmbătă, 21 mai 2016

TEROARE ÎNTR - UN TEMPLU !


                                                 21 Mai 2016,ora 3,15 zori de zi.

                                             Dragii mei, 

Scriam ieri după amiază,un articol cu titlul: ”PERICOL  ÎNTR-UN  TEMPLU !”
Si iata dragilor  ,cum astazi in zori,în timp ce încă mai scriam pe Blog, aud glas speriat care spunea așa:
                             ” Scăpare într-un Templu.
                      Teroare într-un Templu !”
După care dragilor, glasul dispare, iar eu rămân uimită de cele auzite.
Dragii mei, din nefericire, ceva rău se va întâmpla într-un TEMPLU.
Si iata ca suntem avertizati de două ori, in decurs de doar cateva ore.
Nu stiu însă, unde se afla acest Templu, si care este.
Sa ne rugam dragii mei, pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, sa nu ingaduie a se dezlănțui iadul si in CASA  SA, indiferent de cultul religios.  
Doamne  ajuta! 
                                  Cu dragoste,Maria.

Iata si articolul meu,tot cu Templul:


                                               20  Mai 2016 ,ora 15,00 !

                                         Dragii mei, 

Tot astăzi după amiază dragilor, aud un glas care spune asa:

                                ” Ajung la TEMPLU !

Dar un alt glas, intreaba așa:

                                 Unde ai spus că ajungi?
                        La Templu!”
Dragii mei, din păcate vom auzi de alte nenorociri, care vor avea loc intr-un Templu.
                          
             Mare grija,celor care mergeti la Slujbă în Templu.
                                          Cu dragoste,Maria. 

14 comentarii:

  1. "Scapare si teroare", posibil ca anumite persoane sa fuga si sa isi caute adapost intr-un locas de cult insa vor fi urmariti...ca la Timisoara in '89

    RăspundețiȘtergere
  2. Ptr. Ovidiu !


    Dar si in atentia celor suferinzi de poliartrita reumatoida : sunt si oameni care s-au vindecat !
    Dumnezeu exista ! La scoala vietii, suntem toti elevi , iar Marele Maestru , ramane EL - Tatal Nostru . Postez mai jos un interviu din care fiecare va invata cate ceva . S

    https://www.youtube.com/watch?v=LkM5co4_li8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.
      Personal nu cred in povestea asta. O stiam de mult.
      Nu spune nimic concret care sa ajute pe cineva. Mi se pare o reclama mascata la dr. Veres si nu mai stiu cum o cheama care, de asemenea, spune ca a inviat din morti (mai avea doar cateva zile de trait) si s-a facut bine peste noapte pentru ca si-a dat seama ca, in copilarie, la ea in casa se folosea foarte frecvent cuvantul c..at.
      Nu judec pe nimeni dar mie nu imi inspira niciun pic de incredere.
      Asta nu inseamna ca nu sunt dispus sa incerc si ''altceva''.
      De aceea am apelat la: https://www.youtube.com/watch?v=3CWHXUAJapk
      Am facut 12 sedinte si ma simt mai bine, durerile nu au disparut complet dar mai astept. D-ul doctor spune ca dupa 1 Iulie voi avea rezultate mai bune, tratamentul facut de dansul facandu-si efectul in timp.

      Va multumesc inca o data si va apreciez atat pe dumneavoastra cat si pe toti aceia care au fost alaturi de mine cu un sfat sau un gand bun.

      Ștergere
    2. Nu fac reclama la nimic, insa va pot spune din proprie experienta:
      timp de 4 ani am avut o durere la umar non-stop. Zi si noapte.Am fost la o gramada de medici, atat clasici cat si cei cu medicina alternativ. Nimic. Nu stiau ce am. Nu le aparea nimic pe aparate. Mi-a trecut in numai 2 ore durerea, punandu-mi in camera timp de 2 ore o lampa cu lumina neagra (tuburile cu neaon din discoteci). Nu va dati seama cate dureri de oase, de cap, si multe altele sunt din cauza gandurilor noastre dar si ale celorlalti pe care le "agatam". Aceasta tub cu neo cu lumina neagra curata aura de aceste "engrame' si ia durerea. Daca aveti batrani sau persoane cu dureri de oase, sau chiar pentru dvs. - luati-va una - costa cam 50 de lei - si o sa vedeti cat de usori o sa va simtiti cand toate energiile negative care va dau dureri vor fi practic aspirate. Puteti ajuta fara nici un efort.

      Ștergere
  3. Sărutmîna, am o întrebare pentru matale. Cine este mai mare, Hristos sau mama lui? Dacă este Hristos, atunci să scrii mereu: "Să ne rugam bunului Dumnezeu și lui Hristos" pentru să nu se întîmple problema respectivă. Nu maici Domnului. Maica Domnului este o femeie care a murit ca și ceilalți muritori, nu s-a înălțat la cer precum Issus. Și mai am a 2-a întrebare. Văd că scrii mereu fecioara Maria. Nu știi că a avut fii și fice? Citește în Biblie la Matei 12, versetele 46,47,48,49,50 și la Matei 13, versetele 55,56. Deci nu mai este fecioară. A fost înainte și după ce la născut pe Hristos care in Românește înseamnă Mîntuitor. Din toate scrierile lui matale, numai aceste 2 lucruri mă supără foarte tare. Dar cred vedeniile pe care le ai matele. Despre treaba cu vedeniile scrie undeva in Biblie că: la sfîrșitul vremurilor bătrînii voștri vor prooroci. Sănătate și numai bine. Sper să nu fii supărată pe mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CICERONE ! DOMNUL nostru IISUS HRISTOS, este FIUL LUI DUMNEZEU, si este UNA cu TATAL si cu DUHUL SFANT.SFANTA TREIME ,UNA SUNT TOATE CELE TREI FIINTE: TATĂL, FIUL si DUHUL CEL PREA SFÂNT.
      MAICA DOMNULUI este PREA CURATA FECIOARA MARIA, care a primit în Pântecele Ei, pe IISUS HRISTOS ca sa se nasca din DUHUL SFANT. PREA CURATA FECIOARA MARIA, este FECIOARA si nu a cunoscut bărbat. Deci, nu mai are alti copii. PRUNCUL Iisus S-a nascut prin deschiderea miraculoasa a părtii superioare a abdomenului a PREA CURATEI FECIOAREI MARIA.Deci nu a nascut ca o femeie obisnuita, si asa a ramas FECIOARA de-a pururea.
      Atunci când MAICA DOMNULUI a adormit pentru vesnicie ,a fost mutată la CER, cu tot cu sicriul de argint si cu tot cu trupul din carne. Si nu-ti spun din BIBLIILE tale, ci din ceea ce am trait eu live.Deci ,MAICA LUI DUMNEZEU, sta de-a dreapta FIULUI Ei si MÂNTUITORULUI nostru, este FECIOARA si S-a ridicat la CER,cu tot cu trup si racla. După cum vezi,eu nu m-am enervat pe tine, si ti-am explicat ,ca nu cumva sa mergi din păcat in păcat.

      Ștergere
    2. Matale Cicerone Lichi sa iti vezi de treaba si sa dialoghezi pe propriul blog. Ca unul care spune ca nu vrea comentarii pe blogul lui dar cheama oamenii pe alte bloguri sa-si impuna adevarul sau, nu prea merita luat in seama. Sunt oameni cu adevarat valorosi care intra aici si posteaza fara aroganta si cu bun simt. Asa sa stii matele!

      Ștergere
    3. Esti martor al lui iehova domnule Cicerone?

      Ștergere
    4. Pentru " Anonim22 mai 2016, 12:28 "
      Nu sunt martor al lui Yehova. Sunt Evanghelist Crestin după Hristos. Nu am nume de Cult Creștin. Dacă vrei să cunoști mai multe despre mine intră pe blogul meu și în afara de Yoga citește tot dar, fără comentarii, că pentru acest mesaj confidențial trimis la Tanti Maria, am pierdut o grămadă de timp dînd răspunsuri la oameni. Să ai baftă.
      https://ciceronelichi.blogspot.co.uk/

      Ștergere
  4. Cu o atitudine ca a dvs. transmiteti in fiecare din noi atitudinea lui Toma . Misterul , sfidarea nu apartin oamenilor cu adevarat ,,inzestrati'' . Parerea mea, desigur. Dar, am si eu o intrebare care imi sta pe varful limbii : esti atat de inzestrat , atat de cunopscator , de ce nu opresti jaful din tara asta , de ce nu separi apele ca Moise, de ce nu aduci oameni capabili la conducerea acestei tari , de ce permiti tragedii cu zeci de morti ???? Eu nu pot face aceste lucruri , dar dvs. puteti , detineti ,,puteri''.
    Caci daca ati oprit un razboi ruso- turc , e un fleac ptr. dvs. de ex. sa inlaturati pe cine nu trebuie de la conducerea Romaniei .

    ,,Sunt foarte puține persoane în lumea asta cu putere asemănătoare mie ''. ...o fraza emblema si noi habar nu aveam !!!!

    ,,se vor naște copii din tinerii pe care îi voi aduce la lumină. Prin Duhul Sfînt, nu ca animalele prin sex, precum ne-am născut noi. '' - alta fraza care m-a luminat caci altfel nu as fi stiut cum am luat nastere .

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici nu cred ca se merita sa ne pierdem timpul comunicand cu un astfel de specimen...ignorati-l.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum am inteles de ce nu vrei comentarii pe propriul tau blog . Chiar daca ai intrat pe blogul altcuiva , problema ta ramane aceeasi .
    ,,De indata ce ai ajuns despre tine sa te crezi centrul pamantului, nu esti departe de paranoia '' :

    https://www.youtube.com/watch?v=WV4bnk1Ri6E

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate pt unii parintele Arsenie Boca spunea:sectarii merg in iad cu tot cu biblie .ei nu inteleg inoirea mintii deci ei se bazeaza pe mintea din om bolnava si biblia care presupunind ca o inteleg si sant pe o cale corecta . ei nu au sfinti , sarbatori , nu cred in fecioara Maria etc . Multi nu stiu ca Biblia din biserica ortodoxa au luato si ea trebuie insotita si de alte carti cu invatatura sfanta ! Prin rugaciunile adresate Fecioarei Maria primim tot ce ii cerem prin credinta deoarece o mama cand cere ceva de la copilul lui copilul sau trebuie sa faca si sa asculte , asta este porunca 7a , altfel ne am afla intro incalcare a acestei porunci . Ei pierd un ajutor incredibil din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si acesta s-a adeverit!Luare de ostatici intr-o biserica din Franta: Atacatorii au strigat Statul Islamic si i-au taiat gatul preotului
    http://www.ziare.com/europa/franta/luare-de-ostatici-intr-o-biserica-din-franta-atacatorii-au-fost-ucisi-1430435

    RăspundețiȘtergere