duminică, 15 mai 2016

GUVERNUL CIOLOȘ SI GROAPA DE GUNOI !

                                                   Noapte  de 14 -15 Mai 2016,ora 0,45 !

                                                   Dragii mei,

Chiar acum când scriam la articolul anterior, aud un glas care spune ceva uluitor.
Glasul a spus asa:
               ” Guvernul Cioloș și groapa de gunoi!”


Moment în care, văd spre sud o groapa mare de gunoi,care fumega continuu,iar prin fața gropii de gunoi, trece cu capul in jos, chiar primul ministru actual al României, Dacian Ciolos.
Dragii mei, eu am mai scris despre acest guvern si despre acest om ,care conduce Guvernul.
Dacian Ciolos ,va fi presat de imprejurari, si își va da Demisia. 

Image result for GROPA DE GUNOI.
Si este mai bine asa, deoarece, niciodata in România de la REVOLUTIE încoace,nu s-a întâmplat ceea ce se întâmplă acum ,cu asa zisii tehnocrati,și total incompetenti.
GUVERNUL  CIOLOȘ, va fi dat la groapa de gunoi !
Adică,va fi desființat !
Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului ,ca sa ne ajute si sa facă ordine în scumpa noastra Românie !
                                     Cu dragoste,Maria. 

18 comentarii:

  1. Am citit recent o informație, potrivit căreia România va prelua gunoiul stivuit pe străzile orașului Napole (cred), pentru a fi procesat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,a fost anuntat si la tv.despre gunoiul din Napole care va fi adus in Romania!

      Ștergere
  2. din pacate romania a devenit o groapa de gunoi pentru alimente expirate-merluciu cu viermi ,carna expirata adusa de spanioli din america latina si reambalata cu termene noi de garantie intii in spania apoi in romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat,ce mare rusine pentru actuala conducere a tarii???
    Am ajuns groapa de gunoi!!!
    Rusine sa le fie....

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua .Doamnă Maria as vra să întreb dacă cineva de pe acest Blog știe cum se citește Paraclisul Maicii Domnului .De unde și pina unde în prima zi a doua a treia s.m.d.Sau chiar și dv.dacă aveți puțin timp să mi spuneți .Va mulțumesc.Veronica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paraclisul Maici Domnului se citește 40 de zile.Aduce cu sine înfăptuirea unui miracol,prin îndeplinirea dorinței pe care o doriți. De obicei se îndeplinește foarte repede.Aceast paraclist e foarte puternic, mai încearcă si "Brâul Maici Domnului " ! Dumnezeu să vă ajute pt îndeplinirea cerințelor!

      Ștergere
  5. stiiti ce fac romanii cu carne din spania reetichetata de 3-4 ori o fac conserve la scandia-sibiu si o retrimit in spania si vestul europei ca foarte eco si proaspata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Problema gunoiului este una serioasa. Se arunca foarte multe ambalaje si lucruri care nu le mai folosim, fara sa le sortam. Pungile de plastic traiesc mai mult decat noi. E mostenirea noastra pentru stranepoti.
    Nu inteleg de ce importam gunoi? Suntem experti in sortarea lui sau nu ne pasa de natura si ce lasam in urma, bani sa se adune in conturile celor destepti.
    Romania, din tara minunata cu paduri de brazi, izvoare si ape tamaduitoare, va ajunge cu aceste gunoaie un loc urat cu aer greu de respirat si ape toxice.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca Ciolos va face asa ceva chiar trebuie sa demisioneze,mi se pare strigator la Cer,sper sa nu se intample asa ceva.Mai de mult se vorbea ca aduc in Romania deseuri toxice.Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare se va ridica un roman drept care sa iubeasca tara noastra si sa de-a de pamant cu tradatorii?

    RăspundețiȘtergere
  9. Atata timp cat nu indepartam sau sa incercam sa indepartam "gunoiul" care ne inconjoara zilnic in viata fiecaruia, nu putem avea aceasta izbanda de a spune ca am facut "curatenie"cat de cat in jurul meu.Curatenie morala,fizica,sentimentala .....etc.
    Dar sa fim realisti.numai cei ce au CURAJ (sange in instalatie),pot face "curatenie" in jurul lui, caci suntem multi care din gura suntem cei mai tari.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  10. La groapa de gunoi cu Iohannis, Ciolos si cu tehnocratii, ei merita sa ajunga acolo caci nu-s buni de nimic, au tradat increderea romanilor. La gunoi cu ei!Incompetentii...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumesc Cristina pt.sfat,deci de la un capăt la altul în fiecare zi ,nu din cîte am înțeles,?Mulțumesc încă odată .Veronica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, în fiecare zi se citește ,cap coadă, timp de 40 de zile.Dacă ai răbdare și eu cred că tu ai ptr. că ești credincioasă.Dumnezeu să te ajut și să-ți îndeplinească dorința!

      Ștergere
  12. Doamna Maria s-a adeverit mesajul cu Dacian Ciolos si groapa de gunoi..ia vedeti suna exact ca in mesajul dvs? Sunteti incredibila se adevereste tot ce spuneti.

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/gestul-facut-de-dacian-ciolos-la-actiunea-de-ecologizare-a-parcului-national-vacaresti-nu-mai-este-o-groapa-de-gunoi.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Azi pe facebook a circulat toata ziua stirea cu Ciolos si groapa de gunoi.

    RăspundețiȘtergere