vineri, 27 mai 2016

VAPORUL S -A SCUFUNDAT DIN NEFERICIRE ! S - A ADEVERIT DIN PĂCATE !

                                              Dragii mei, 

Scriam în urmă cu doar câteva zile un articol cu titlul:      

”Un vapor în mijlocul unei furtuni cumplite!”     

Iata dragii mei, articolul meu, iar mai jos de articol, Tragedia care s-a întâmplat astazi în Thailanda din păcate.         

                                            19  Mai 2016,ora 22,30 !


                                               Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor ,desi eram cu ochii pe monitor,văd inspre Apus , o furtună cumplită pe Ocean (Mare), precum și un Vapor pe vârful furtunii cumplite,care cu greu mai putea rezista.
Precum bate vantul cu 200 km la oră,tot asa era purtat si VAPORUL in mijlocul furtunii cumplite.  .
Image result for vapoare

Dragii mei, din păcate vom auzi de un VAPOR in mare pericol de a se scufunda, in valurile extrem de mari si furioase ale Oceanului sau Mării.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului ,ca sa reziste si sa nu moară oameni.
                                    Cu dragoste,Maria. 
 

O româncă a murit în Thailanda. Vaporul în care se afla a naufragiat ...

www.dcnews.ro/o-romanca-a-murit-in-thailanda-vapo...
1 hour ago - La bordul vasului Ang Thong Explorer se aflau 32 de pasageri şi patru membri ai ... "Vaporul de mare viteză a naufragiat din cauza condiţiilor ...
55 mins ago - La bordul vasului Ang Thong Explorer se aflau 32 de pasageri şi patru membri ai ... „Vaporul de mare viteză a naufragiat din cauza condiţiilor ...

Mai mulţi morţi şi dispăruţi, după un naufragiu în largul Thailandei. O ...

www.romaniatv.net/trei-morti-si-un-disparut-dupa-ce-...
1 hour ago - Mai mulţi morţi şi dispăruţi, după un naufragiu în largul Thailandei. ... La bordul vasului Ang Thong Explorer se aflau 32 de pasageri şi patru ...

O româncă a murit în Thailanda după un accident nautic în urma căruia un vapor a naufragiat

Autor: Otilia Matei | vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii | 224 Vizualizari
Accidentul a avut loc în apropierea insulei Samui
Un vapor de mare viteză a naufragiat joi seara în apropierea insulei Samui din sudul Thailandei. În urma accidentului nautic s-au înregistrat trei victime, printre care se află şi o româncă, iar un turist britanic este dat dispărut.

Joi seara, din cauza condiţiilor meteorologice, un vapor de mare viteză a naufragiat în apropierea insulei Samui din sudul Thailandei. Incidentul a înregistrat trei victime, printre care şi o româncă, iar un alt turist este dat dispărut.
Pe puntea ambarcaţiunii Ang Thong Explorer se aflau 32 de turişti şi patru membri ai echipajului. Printre călătorii de pe vas erau mai mulţi români care au reuşit să fie salvaţi.
"Vaporul de mare viteză a naufragiat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi din cauza vitezei", a declarat Apichart Boonsriroj, comandantul departamentului de poliţie din provincia Surat Thani, unde s-a produs naufragiul, citează Gândul.
Thailanda este paradisul tropical al turiştilor în ciuda repetatelor avertizări în ceea ce priveşte gradul scăzut de siguranţă maritimă. Plajele luxuriante sunt un argument mult mai puternic decât propria siguranţă.
Un alt bărbat de origine britanică este dat dispărut, a precizat Boonsriroj, adăugând că o persoană a fost acuzată ca fiind responabilă de decesul celor trei persoane.
Thailanda este una dintre destinaţiile de top ale turiştilor în ciuda gradului scăzut de siguranţă maritimă şi a mijloacelor de transport precare.
Anul acesta se aşteaptă ca numărul de turişti din ţară să ajungă la un record de 32 de milioane, în comparaţie cu cei 29,88 milioane de turişti înregistraţi anul trecut, majoritatea provenind din China. Sursa:

Un comentariu: