joi, 12 mai 2016

RUSIA PREZINTĂ ONORURILE !

                                                                11 -12 Mai 2016,ora 1,05 noaptea !

                                                      Dragii mei,

Daca tot am început cu Politica, sa continuăm a desconspira, din tot ce ascunde Politica si Politicienii.
Iata ce spune un glas asta-noapte,tot in timp ce scriam pe Blog.
Citez:
                ”Rusia? (întreaba cu mare uimire un glas)

Iar un altul îi răspunde așa:
              Rusia prezintă Onorurile,Unirile și așa mai departe!”
După care, glasul dispare,iar eu m-am grăbit a scrie in caiet,iar acum,aici pe Blog.
Dragii mei,daca voi cunoasteti sau intuiti la ce se refera aceste cuvinte, astept cu nerabdare Comentariile voastre.   
                                   Cu dragoste,Maria. 

34 de comentarii:

  1. rusia si transnistrienii au sarbatorit victoria in al doilea razboi mondial

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi la deveselu, s-a dat in folosinta scutul ati-racheta. Un lucru extrem de periculos, pt o tara care nici armata nu are. E o chestie mascata a SUA cum ca apara si lupta pt libertate. Lupta de fapt pt scop propriu pe teritoriul altora si cand ne-or incalta rusii asa cum a prezis parintele Arsenie Boca, sa vedeti cum fug si cum noi vom ramane sub acupatie...atat cat o vrea bunul Dumnezeu. Chestiile astea ii vor infuria pe rusi. vedem

    RăspundețiȘtergere
  3. Nato irita Rusia si aia vor riposta! Ultimele lor arme,o racheta numita, cum altfel decat Satan, sta pregatita! Poate penetra fara probleme scutul de la Deveselu...Ma gandesc totusi ca nu pot fi asa idioti sa lanseze ,pt ca norul radioactiv va ajunge si la ei...

    RăspundețiȘtergere
  4. Va recomand sa urmariti emisiunea Teoria Conspiratiei de pe canalul 6tv pe youtube din data de 11.05.2016. Veti gasi raspunsuri la multe intrebari de pe acest blog.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  5. militaru eugen12 mai 2016 la 22:25

    Putin va da Basarabia ,Romaniei ..........de aici ......mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. SLAVĂ ŢIE MARIE DE JOS. BINECUVANTATĂ EȘTI TU ÎNTRE FEMEILE DE JOS,SLAVĂ ŢIE CĂ AI DIFUZAT ACEST BLOG BUN.TU ADUCI LUMEA PE CALEA CEA BUN.TU ADUCI LUMINA CEA BUN.TU ESTI IZVOR DE HRANA SUFLETELOR BUN.O SA SPUNETI CA AM LIPSA DE MODESTIE,DARR...SLAVITA SA FI TU MARIO CA MAI ADUS PE CALEA CEA BUN.O SA SPUNETI PROBABIL CA SUFAR DE MANDRIE,DARR...SLAVA TIE CA AI DIFUZAT ACESTE POSTARI CARE NE ARATA DRUMUL CEL BUN. CU RESPECT SI CU MULTA DRAGOSTE,INTINATUL SI PACATOSUL DE MINE. AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  7. Armata rusa nu va mai avea timp de razboaie.va trebui sa se ocupe de salvarea propriului popor din calea furiei creatorului terra.creatorul terra va abate asupra lor o ciuma bubonica si alte dezastre pe care le vor considera naturale si nu vor putea invinovatii pe nimeni.dupa ei vor urma arabii si americanii.ex:virusul zyka este un mesaj de la terra ca voi oamenii sa fiti atenti la forma capului si forma terrei.dar nu oamenii gandesc:eee e un tantar amarat cu nu stiu ce mutatii .asta e scapam noi si de asta ca doar suntem cei mai destepti.si putin cate putin cate putin.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus , Europa sva razboii cu Rusia . Din primavara anului viitor , cel mai tirziu . Nu am nici unul la mie dubii in privinta asta . Va incepe de la o disputa cu Grecia pt cele 6 MILE MARINE . Cind vei auzii de asta , mai lipsesc doar saptamini . Rusii vor ataca Turcia , masiv , din nord si din Marea Neagra , iar kurzi si Iranul din sud . Doua saptamini va dura Turcia . Problema noastra ....e ca facem parte din NATO , si va trebuii sa-i ajutam pe turci . Mare cretinatate ....cum doamne iarta-ma sa-i ajutam pe astia ? Aici se fede incapacitatea politicilor . Cind au doboritun avion rusesc , era cela mai buna scuza de a ridica problema asta , in cit orocedura NATO nu prevede abaterea unui avion , doar pt incalcarea granitelor ...E incr3dibil ca noi romanii , sa ne ducem la razboi inpotriva unei tari ortodoxe ca si noi , pt a-i "ajuta "pe turci !!!! NATO v-a pierde o prima batalie pe teritoriul Greciei , inpotriva rusilor . Ei urmeaza exemplul Germaniei din al doilea razboi mondial , blitz krig , razboi fulger pt a avansa cit mai mult si mai reoede in spatiul european . Facind asta, nu se pot folosi nuclearele , pt ca t-i le dai singur in cap . Cind v-a parea ca rusii sunt invingatori , vor pierde . Bataliile decisive vor avea loc in Praga , si alte 2 pe Ren ....Cumplita va fi razbunarea inpotriva populatiei ruse , aproape vor dispare . Cumplita va fi razbunarea soldatilor NATO inpotriva grecilor , pt ca-i vor ajuta pe rusi . Totul se va termina intre 2021 si 2022 . Umanitatea va avea un singur conducator , ce va instaura un singur guvern , mod de a guverna , o singura religie ....va sterge tot ce este vechi si va instaura un nou crestinism ....antic , primordial si nu corupt de om . Acel om v-a invata populatia intregii lumi ....cum sa....redescopere Dumnezeul in fiecare om . V-a parea ca-i duce pe toti de mina , pas dupa pas . Toate astea din 2022 in colo . 25 de ani v-a cunoaste umanitatea , cum doar a visat ...Era de aur . In ceruri se vorbeste de aceasta oerioada ...ca de aceea de mult promisa..,.Doar 25 de ani v-a dura rega4ul sau ...o data cu moartea sa din bateinete , la 3 ani de distanta ....omenirea se v-a intoarce acolo unde a fost inainte , mai rau . In doar 3 ani . Atunci va fi apocalipsa adevarata . Imediata ...
      Maria , o intrebare am . Ce gindesti tu personal despre baba Vanga ? E credibila sau era ...mai mult nebuna ? Cunosti profetiile ei despre Romania , nu ? Ce crezi tu despre toate astea ?
      O inbratisare tuturor ...

      Ștergere
    2. Si altceva Madus ....ciuma , bolile bactereologice , vor lovii Franta nu Rusia . In urma unui atentatal arabilor cu arme chimice . Simtomele vor fi un fel de ...,, bube " verzi . Dupa mine se trateaza de vaiol militar . Anul trecut , cred , Assad a declarat ca Isis a pus mina pe un depozit de acest fel ...se vorbea de aproape o tona disparuta , cu arme cu vaiol . In ianuarie , cred , la spitalul central din Paris , au fost furate 10 costume medicale pt medicii care lucrau cu bolnavi di Ebola .,..deci ....trage singur concluziile .

      Ștergere
    3. Ce sa intamplat in franta a fost fals flag.s-a intamplat cu acordul serviciilor secrete deci cu acordul guvernului.doar nu crezi ca nu erau bine informati si ca nu puteau preveni nenonorocirile alea.totul cu un scop.sa tina populatia la cutie sub teroare.e metoda capitalista de a tine sub control masele.adica teroarea.exact cum era pe vremea comunistilor ex comunist:autobuzul intarzia intentionat in statie 10-15 min pt ca oamenii sa nu se gandeasca ca acasa are copii flamanzi si frigiderul gol.oamenii se gandeau ca o sa intarzaie la servici si au probleme cu sefii.sti doar ce revolte au fost in paris cu ceva timp in urma.tine-i sub teroare si le poti fura din drepturi fara sa observe.

      Ștergere
    4. Oare atacatorii fac totul din convingere sau sunt convinsi?
      Cum se poate transforma peste noapte un om dintr-un iubitor de viata si cluburi intr-un sinucigas?
      E bine sa pui gratii in numele libertatii?
      Oare cei care pun conditii drastice de securitate sunt altfel decat sinucigasii?

      Ștergere
    5. Cu ce este mai prejos crima unui psihopat fata de crima in numele religiei?
      Mira

      Ștergere
    6. Sorin, bine ai revenit. Ai putea sa ne spui ceva si despre schimbarea polilor? Cand va avea loc, inainte sau dupa razboi? Si cum va fi afectata Romania - atat de schimbarea polilor cat si de razboi? Iti multumim anticipat daca iti faci vreme sa ne impartasesti ceea ce stii. Cu drag, A

      Ștergere
    7. Cred ca deja este in act . Indiferent de ce iese , ca notitii in presa , clima neobisnuita si inmultirea cutremurelor cred ca are legatura . Altveva este mai preocupant . Cred ca in decembrie , anul asta , vor veni citeva zile de intuneric total , la care oamenii de stiinta nu vor avea raspuns . Lucrul asta ga soeria omenirea mai mult decit orice ...Poate ca multi se vor intoarce la Dumnezeu in urma acestei sperieturi . Se va percepii ....micimea noastra ca simpli oameni . Vom mai vorbii despre asta atunci , cind va fi momentul . Nu cred ca Romania va fi afectata de razboi in mod direct . Doardoliurile , pt tinerii soldati nevoiti sa moara departe de tara sub steagul NATO . Nu ca NATO ar fi ceva rau ....dar s-au dovedit ...ingenui in a oroteja Turcia , pt pozitaia sa strategica , asumindu-si riscul razboiului cu rusii . Ei stiu asta , de planurile rusilor . Pt un specialist militar e usor de intuit intentiile lor , dupa noua linee de blindate ce au pus in picioare . 3 , 4 tipuri diverse , facute pe un singur sasiu . Inseamna ca pot fi intercambiabile pe front (piesele) , usor si rapid de consteuit in scurt timp etc etc .,..Astia se pregatesc ....Noi insa ....s-a ales praful de tot arsenalul nostru cu politicienii ce i-am avut . Ar fi trebuit sa repare si sa vinda tot . Cu banii facuti sa investeasca in nou armament . Mai putin dar de mai buna calitate . Ar trwbuii bagati in puscarie responsabilii acestui dezastru .

      Ștergere
    8. Interesant. Dar daca zici ca Romania nu va fi afectata de razboi direct, de ce ne-ar mai fi trebuit armament nou? Pentru descurajare? Oricum nu am fi putut descuraja Rusia niciodata...iar in NATO tot am fi intrat.
      Deci tu crezi ca cele 3 zile de intuneric vor fi in decembrie. Sper sa mai discutam subiectul asta, pentru ca este cel mai important. Insa cand soarele va incepe sa rasara din alta parte, clima noastra se va schimba. Daca polul nord va fi in Siberia (presupunand ca estimarile facute sunt corecte), in Romania ar urma sa fie climat tropical. Insa daca vor erupe vulcanii si pentru un timp soarele nu va mai incalzi Europa de la Italia spre est, atunci de fapt vom avea si mai mare frig. (Apropos, sper sa te intorci in tara... caci tot va fi mai bine ca in Italia...)

      Ștergere
    9. Ne-ar trebui armament nou , pt soldatii nostri ce vor lupta in tari straine (pe teritoriu strain ) inpotriva rusilor , mai intai si a arabilor dupa . De ex . daca te afli intr-un tanc T-55 si esti lovit de o racheta anti-tanc , echipajul arde de viu , instantaneu ...de multe ori prajiti in uleide motor . Intr-un tanc mai nou , de obicei rezista la aceste atacuri , dar daca nu ....ati dau timpul material sa iesi afara (din cauza depozitari munitiei in compartimente separate de echipaj ) Ce are armata romana e .....vai de mama noastra . Tipologie de armament din anii '60 .Cu toate astea , cind NATO va chiama , va trebuii sa ne ducem ...cu ce avem . De aia zic ca sunt niste criminali acei politici ce au conteibuit la dezastrul asta ...
      Stiu ca o sa fie mai bine in tara , dar toate la timpul lor . Nu grabesc nimic . Ha ha ha ..,, o inbratisare ...

      Ștergere
    10. Asa este, ai dreptate, Sorin. Multumim pentru precizati :)

      Ștergere
  8. Apar încet si extraterestri,in seara asta arata la careva canal tv,nu mai retin,de Nasa a fost inregistrat ceva pe cer,obiect neidentificat,Ozn

    RăspundețiȘtergere
  9. americanii slujesc lui antihrist impreuna cu capetele intunecate ale europenilor ! este ciudata conjuctura asta daca nu ne trezim .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUA este creatia evreilor khazari, e clar ce urmareste. Europa este destul de manjita cu mizerii, mai ales capetele. Sa ne trezim... ar cam trebui... dar... lipsa de cunoastere este un impediment, la care se mai adauga si opera de indoctrinare religioasa. Cam greu acest deziderat, bine ar fi sa se intample.

      Ștergere
  10. acelasi lucru e valabil si pentru musulmani, dupa cum s-a vazut au ocolit romania din ruta balcanica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. D_na Maria...începe unirea,Rusia-China-IRAN,de aici totul!!nu stiu iranul ce urmăreste???si eu am avut vise repetate legate de valuri tunami...Si ozn-euri pe cer care se luptau cu avioane de pe terra...oamenii fugeau disperați(se tarau pe burta)...Si clădiri daramate am vazut...cred ca am vazut la vârsta de 6 ani ce ati descris si dvs ...o farfurie zburătoare cu lumini albe intr o noapte.Am crezut ca am visat dar recent fratele mi a confirmat visul.Si el a crezut ca a visat!nu aveam cum sa visam la fel!va rog sa mi spuneti parerea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14,01:47. Știi ce e cel mai ciudat? Toți avem visele asemănătoare(inundații,cutremure,extratereștrii, etc). Dumnezeu ne dă voie să vedem pericolele care ne așteaptă, chiar și în vise.Bine, dar înafară de acele vise pe care le-ai avut,ai mai pățit și altceva? Să-ți dau un exemplu ce am pațit eu: pe la vârsta de 5 ani am fost operată. Problema e că eu i-am văzut în timpul operației pe toți din blocul operator,așa anesteziată cum eram. Mă aflam sus lângă tavan și mai venise un alt doctor și încă o asistenta ,erau foarte agitați. După ce mi-am revenit abia a doua zi din anestezie,l-am întrebat pe doctor de ce au venit și ceilanți doi.Doctorul a ramas uimit, nu înțelegea cum i-am văzut eu pe ceilanți 2. Asta a fost prima dedublare pe care am trăit-o. Au mai fost câteva, dar fără anestezie. Nu am invocat eu aceste stări, pur si simplu sa întâmplat fără voia mea. Unele au fost oribile.Atunci nu înțelegeam ce se întâmplă, dar acum toate au o logică ptr mine.
      Descoperisem împreună cu bunicii mei tot la vârsta de 5 ani,în timp ce ne jucam tabinet , cărțile de joc rămâneau lipite de mână mea chiar dacă ridicam mâna în sus deschisă,bunicul meu mi-a dat și o linguriță mică să o țin la fel,apoi una mai mare și nu cădea jos.Ptr că bunica mea sa speriat,nu am mai încercat niciodată să fac așa ceva, i-am promis. Visele, întâmplările ciudate, au o legătură.

      Ștergere
    2. Eu la varsta 8-9 ani am trezit tot cartierul.am fost disparut 4 ore.tata a venit de la servici pe la ora 22.ma trezit sa mananc .pana a preparat el mancarea eu m-am dus in pat sa astept.cand m-am trezit era ora 2 noaptea.eram pe pervazul acela lat din mozaic cum era pe vremuri la geam.stateam la etajul 1 .toti vecinii erau pe afara si prin casa.era casa vraiste.un vecin a batut cu lanterna in mine de afara si i-a atentionat pe cei din casa.doua doamne erau chiar la geam langa mine.am inghetat.am crezut ca ma vad.cei de jos strigau in gura mare ca sunt pe pervaz dar doamnele nu ma vedeau.cumva cred ca inca nu ma materializasem dar prin geam cei deafara ma vedeau.m-am furisat prin multimea din casa si am fugit sub canapeaua din sufragerie fara ca cineva sa ma observe.bineinteles ca cei deafara au dat buzna in casa si nu mai eram pe pervaz.au rascolit iara toata casa .s-au uitat si sub canapea cateva persoane si nu m-au vazut.aici poate a fost de vina si intunericul de sub canapea.in cele din urma ma gasit un vecin.tata era tare speriat credea ca m-au furat tiganii din casa sa ma vanda.mama a trebuit sa vina de la servici pt ca era sch.3.balamuc mare.poate chiar intraterestrii MAuDUS undeva.sau m-am dedublat cred ca asta e darul meu.prin dedublare poti sa sti multe despre ceilalti.practic daca sti sa o faci le poti sufla in ceafa celorlalti fara ca ei sa te vada

      Ștergere
    3. Madus,ce făceai tu,era doar un joc de copil....,toți copii se ascundeau în joacă,dar asta nu înseamnă "dedublare". Dedublarea e oribilă, nu cred că ai trăit așa ceva. Dedublarea se face de obicei când dormi,iar spiritu iese din corp și vede tot ce e în jurul lui,ba mai mult decât atât. Spiritul vede corpul jos adormit și viu,dar la o distanță foarte mică 1-2 metrii. Nu se poate departa foarte mult,decât prin multe exerciții şi durează mulți ani.Dacă se depărtează prea mult si prea repede, spiritu uită de unde a plecat,atunci intervin alte probleme.Poate intra chiar în comă.Nu se joacă cu aşa ceva! Sunt oameni la ora actuală care experimentează așa ceva,dar e foarte periculos.Poți să crezi ce vrei,dar atâta timp cât nu ești în starea celuilalt,nu ai cum să-l înțelegi.Sunt foarte puțini oameni care trăiesc astfel de experiențe. Iar doamna Maria,ceea ce privește trăirile dânsei,sunt un pic diferite,dânsa e dusă în timp şi reîntoarsă,fără prea multe probleme. Spiritul meu a ieșit din corpul viu și sa reîntors foarte repede din fericire,dacă nu puteam să intru într-o comă profundă. Știi, e cam complicată situația asta,nu ai cum să înțelegi.Doctorii care fac operații,au mai întâlnit situații asemănătoare și au început să priceapă despre ce e vorba. Vezi de ce suntem noi în urmă cu multe? Din cauza unora care, nu iau în calcul detaliile importante.

      Ștergere
    4. Fenomenul dedublarii este real si se intampla multora. Unii il fac constient, altii inconstient. Prin acest fenomen au fost marturii de calatorii chiar si pe alte planete in alte sisteme solare. Exista o legatura intre spirit si corp numita "firul de argint". Acesta se poate rupe intr-adevar in anumite conditii dar nu intri in coma, ci mori direct.

      Ștergere
    5. Şi când mă trezesc blocată,adică nu pot să mişc decât ochii,cum se cheamă? Nu ştiu dacă ştii la ce mă refer.Am pățit asta de vreo 3 ori. Dacă ştii ceva,poți să-mi explici? Mulțumesc!

      Ștergere
    6. Este o stare de paralizie care apare uneori celor care sunt cumva "blocati" intre starea de veghe și starea de somn.

      https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Paralizie_%C3%AEn_timpul_somnului#

      Aceasta stare de paralizie este prezenta intotdeauna când persoana este răpită de extraterestrii sau vizitată de entități negative. Singura soluție pe care au gasit-o cei răpiți sau cei vizitați de astfel de entități negative este sa invoce în gând numele lui Iisus Hristos și sa-i ceara ajutorul.

      Nu toți cei care au această stare insă sunt vizitați sau răpiți.

      Ștergere
    7. Emanuel,dar eu la vârsta de 5 ani ce puteam să știu de acest fenomen.E clar, a fost o dedublare inconştientă.Iar la celelante fenomene pe care le-am trăit,trebuiea neapărat să mă rog,să spun Tatăl Nostru și să-l rog pe Iisus Hristos să mă ajute să-mi revin din alcel blocaj.Dar î-mi reveneam doar cu rugăciuni,altfel nu.Nu ştiu dacă amândouă fenomene sunt asemănătoare
      s-au dacă au ceva în comun.
      Emanuel,și tu ai trăit ceva asemănător? Sunt un pic curioasă. Mulțumesc!

      Ștergere
    8. Eu nu am trait astfel de experiente.

      Ștergere
    9. Să știi că aici ai dreptate. Mai ajutat enorm.Doar mama știa ce am pățit eu,mă feream să le spun celorlalți,știam că sunt prea fricoși și nu sunt în stare să mă înțeleagă.🤔Cu ocazia asta am aflat ce mă frământa de atâta timp. Mersi!🤗

      Ștergere
  12. In copilărie,si eu,ca dvs la 6 ani,am avut foarte des vise,ca alergam prin focxdarimaturi,si imi cautam rudele,părinti,vedeam foc.Si acum am 44,e posibil sa se întîmple orice,doamne fereste-ne de toate relele,ca sîntem pe nicăieri,tinerii n-au făcut armată din 2007 încoace,ce s*-ar face la o adica?Intr-o zi,ne ocupă tara!

    RăspundețiȘtergere
  13. Rusia si-a primit-o in barba la EUROVIZION unde Ucraina a cistigat locul I cu melodia 1944 care descrie deportarea atunci a 250000 tatari din CRIMEA [AM MAI SCRIS EU UNDEVA ca sint de origine turcica-probabil asta i-a ajutat sa cistige in ciuda protestelor RUSIEI]-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. rusii acuza manipularea votului la Eurovizion ,dupa ei doar votuul la referendumul de anexare al Crimeii este legal fiidca e facut sub amenintarea armatei lor de ocupatie si urmat de deportarea celor care au refuza sa se prezinte la referendumul masluit cu armata rusa

    RăspundețiȘtergere