sâmbătă, 14 mai 2016

TATĂL MĂDĂLINEI MANOLE , ERA TARE BOLNAV !


                                                             14 Mai 2016 ,ora 16,05 !

                                                       Dragii mei, 

În aceasta după amiaza, în timp ce ma odihneam puțin, aud un glas care spune asa:

                     ”Arătați impecabil !”

Moment în care, văd la Sud -Est,un zid deschis la culoare, care era luminat în auriu ,de un Soare nevazut.
În picioare, lipit cu spatele de zid  ,îmbrăcat cu un costum gri deschis la culoare si cu o cravata la gât, nebarbierit, trist si suferind tare, stă tatăl Mădălinei Manole,Ion Manole.  
.
La auzul acestor cuvinte, cum că :arăta impecabil, Tatăl Mădălinei Manole, dă trist din cap, iar lacrimile din ochii lui ,se amestecau cu sudorile reci, de pe fruntea si fața sa.
Ion Manole ,era singur lipit de acel zid luminos, era tare suferind, și nu mai avea glas ca sa raspundă. 
 .
Dragii mei, stim cu totii că tatăl Mădălinei Manole, este tare bolnav trupeste ,dar si sufleteste,pentru că, nu-si poate vedea nepotul ,si-l mistuie pe dinauntru dorul de copila sa ,care nu mai este printre noi.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, ca sa fie sanatos alături de mama Mădălinei, si sa-si poata strange in brate nepotelul scump si drag,pe puiutul Mădălinei.
Doamne Ajuta ,ca sa se intample o MARE MINUNE.
                                       Cu dragoste,Maria. 



MĂDĂLINA MANOLE , ÎŞI CHEAMĂ TATĂL ALĂTURI DE EA ! AM ...

https://plus.google.com/.../4RXweGUxDLc
Sep 22, 2014 - MĂDĂLINA MANOLE , ÎŞI CHEAMĂ TATĂL ALĂTURI DE EA ! AM VĂZUT PE MĂDĂLINA MANOLE , SUS ÎN CERURI ! MĂDĂLINA , ÎŞI AŞTEAPTĂ FERICITĂ ...

7 comentarii:

  1. PS;IN visele mele cutremurul din romania era dimineata devreme inainte de trezirea din somn-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat de Madalina , biata de ea ! Si eu totusi nu cred in sinuciderea ei , cred insa ca atmosfera din casa , traiul cu sotul si soacra obsesivi si posesivi , nemultumirea ei ca a dat gres maritandu-se cu un om sub nivelul ei , a dus-o la disperare si depresie . Concord cu starea parintilor ei pentru ca ramai gol , pustiu cand iti pierzi copilul . Iar la cate rautati li s-au pus acestor oameni pe spate , normal ca te imbolnavesti . Doar un parinte stie cat isi iubeste copilul si il asteapta sa vina acasa . S-a speculat ajutorul pe care ea il dadea alor ei . Si de ce sa nu il dea ? Si eu cand merg la ai mei ma duc incarcata , asta e treaba mea , nu ma uit la reprosurile din spate , asa voi face mereu pana cand ei nu vor mai fi . Pacat ca socrii Madalinei nu au gasit in acesti ani o modalitate ca bunici sa inlesneasca din partea lor intrevederea cu nepotul pentru parintii ei . Nu moral, ci crestineste , intr-un cadru oficial , puteau sa incerce , insa asta denota frica de adevar , frica de a da piept cu realitatea , frica ca acest copil va cauta peste 6,7 ani pe cont propriu toate informatiile care in timp ii sunt negate , ascunse. Pacat, pentru ca de ceea ce ti-e frica, nu poti scapa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Socrii nu sunt crestini.
      Copilul este crescut deja spalat pe creier si n-o sa caute adevarul pana cand n-o sa iasa de sub influienta celor care, cel putin moral, sunt partasi la moartea Madalinei.
      Dumnezeu e singurul care face dreptate si nu va intarzia cu sentinta Lui.

      Ștergere
    2. Am fost martori multi dintre noi la incercarile multor tineri in ceea ce priveste originea lor, radacinile , familia care i-a abandonat la nastere . Asta e glasul sangelui , dorinta oricui care creste ori fara un parinte , ori fara ambii , ori ii este negat dreptul la relationare cu celalalt . Se traverseaza oceane ca sa stai fata in fata cu propria ta identitate , la cel mic al Madalinei este doar chestie de timp si va dori sa stie singur ce s-a intamplat. In anii de liceu va cauta el rudele mamei , informatii pe internet , etc. Cu cat ii vor spala creierul , cu atat vor asista la efectul bumerang a ceea ce fac .

      Ștergere
  3. Doamna Maria,știți dacă este adevărat Madalina,să sinucis! O rugăminte ..dacă știți despre acest mister ! Părinții Mădalinei .ar fi interesați ! Va mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu cred că sa sinucis de vreme ce Doamna Maria a văzuto sus în ceruri

    RăspundețiȘtergere
  5. Puteți relata ce a scris d- mna Maria , despre Madalina! Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere