luni, 23 mai 2016

CREDINȚA FĂRĂ FAPTE BUNE , ESTE MOARTĂ !

                                                              22 Mai 2016,ora 22,45 !

                                                   Dragii mei,
c
În aceasta seară dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva  frumos, pe un ton ca de cântec ,ceva ce cu totii stim din CARTILE  SFINTE.
Glasul spunea asa dragilor:
                      
                  ” Credința !
                Credința fără Fapte bune, este moartă! 
              Dacă Credință ai, și Fapte bune n-ai, totul e în zadar; nu te poți mântui!”

După care dragii mei, glasul înceatează a mai cânta astfel, si dispare.
Iar eu, rămân uimită ca de fiecare dată, si sunt extrem de fericita,că pot sa va împărtăsesc din CUVANTUL DUHULUI SFÂNT, asa cum eu Îl primesc de Sus, curat, imaculat și neîntinat.  
                    
Dragii mei, pentru a ajunge la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI, pentru ca sufletul nostru sa fie mântuit, trebuie sa schimbam ceva în viața noastra.
Trebuie ca din dragoste infinită pentru DUMNEZEU si pentru PREA  CURATA FECIOARA  MARIA, să împlinim PORUNCILE  LUI DUMNEZEU !
 Sa nu treaca nicio zi din viața noastra dragilor ,in care sa nu facem o fapta buna la cineva necajit si amărât.
Să ne spovedm la Preot, în cele patru Posturi rânduite de Sfanta Biserică; si astfel,ne vom învrednici ca sa primim Sfanta si Dumnezeiasca Împărtășanie, iar Scara la CER si locul în Împărătia Lui Dumnezeu, ne sunt pregatite, ca urmare a Faptelor noastre bune si a Credintei noastre de neclintit.  
Dragii mei, timpul vieții noastre se scurge nespus de repede. Sa incercam sa nu-l risipim în zadar, si sa dăm sufletului ce este al sufletului! 
Adica,cele trei VIRTUȚI DUMNEZEIESTI, care sunt: Credința,Nădejdea si Dragostea.
Aceste trei Virtuți Dumnezeiesti,sa ne rămână în inimă si-n suflet, strâns legate , si numai asa ,ne vom câstiga un loc în Împărăția Lui Dumnezeu.
Duminica dragilor, sa nu mai stăm în fața televizorului sau a internetului, ci sa mergem la Sfanta Biserică,la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, ca sa ne unim sufletul cu Hristos ,Domnul si Dumnezeul nostru,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea,Amin.
                                             Cu dragoste,Maria.   

29 de comentarii:

  1. Credinta noastra se reflecta in atitudinea si manifestarea noastra.Faptele bune facute conditionat de frica Lui Dumnezeu, si nu pentru recunoasterea Lui Dumnezeu in semeni si in tot ce ne inconjoara nu au o valuare divina cat sa duca la mantuire.
    Daca nu te regasesti pe tine,nici Dumnezeu nu se poate regasi in tine si vei trai un "veritabil iad",reflectand golul vinovatiei,al regretelor,al suferintelor si al
    rusinii.
    IADUL REPREZINTA FRICA CARE NE MACINA VIETILE!
    Am risipit sute de vieti fiecare,si am trait in umbra,cautand soarele ca orbii, fara a constientiza ca soarele suntem noi.
    Mantuirea apare cand descoperi "raiul propriu" al sufletului.
    Nu vei intra in Rai dupa moarte, daca nu l-ai descoperit cat ai trait aceasta viata!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scri numai vorbe "D"nu ai de unde sa sti tu ce este si cum va fi,ai grija de tine,nu esti in masura sa dai sfturi,sunt numai abureli si ichipuiri,lasa-neeeeeeeee,cine te crezi de fapt...

      Ștergere
    2. Dar tu cine te crezi Anonim 24 mai 2016, 08:08?

      Ștergere
    3. Draga Anonim 24 mai 2016, 08.08, daca tu nu ti-ai re-vazut lumina din tine, asta nu inseamna ca nu exista. Ai incredere ca o vei vedea si inca repede. Coni

      Ștergere
    4. Draga Anonim 24 mai 2016, 08.08, daca tu nu ti-ai re-vazut lumina din tine, asta nu inseamna ca nu exista. Ai incredere ca o vei vedea si inca repede. Coni

      Ștergere
  2. Intarestene Doamne sa ne putem duce crucea pana la final.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cand am tot zis de fapte si o tot intrebam pe Maria ce fapte a facut se pare ca am "macanit" degeaba. Daca vine de "sus" este bagat in seama dar totusi prea putin. F. putine comentarii vad pe marginea acestui subiect.

    De vorbaraie e satula lumea. Toti iti dau cu parerea, toti se dau viteji, dar cand e vorba de "pus mana" si de facut concret ceva nu stiu care pe unde sa se mai ascunda.

    Unde e habarnistul ala de mort de rasss din iaddd sa ne explice el cum doar credinta in Iisus ne mantuieste noi stand frumusel cu mainile in buzunar si comentand de pe margine?! Acus isi face aparitia troll-ul sa ne invete pe noi sa "luam aminteeee" :)

    Stiti cum s-a apucat Mikao Usui de cautat si de redescoperit pierduta arta a vindecarii cu palmele pe care o stiau si Iisus si Buddha? Cand a fost pus sa DEMONSTREZE in fata unor elevi de-ai sai ceea ce predica din BIBLIE! Oamenii l-au intrebat frumos: si poti sa ne arati si noua cum vindeca Iisus cu palmele ca sa credem si noi? Si omul a zis nu poate ca nu stie si s-a apucat sa cerceteze. Asa a aparut Usui Reiki Ryoho, adica metoda de tratament cu energie spirituala a lui Usui, nu cum cred unii si altii. Inspiratia lui Usui a fost chiar Iisus. D-aia tot zic eu ca sistemul asta il are in spate tot pe Iisus, dar na, daca vreti sa va convingeti trebuie sa incercati barem. :)

    Faceti un test: duceti-va la preotul vostru si puneti-l sa va vindece asa cum o faceau apostolii. POATE?! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce e importanta sanatatea fizica? Poate ca e singura avere a omului, iar lipsa ei il impiedica sa traiasca fericit pana la adanci batraneti.
    Oare sanatatea sufletului este mai putin importanta? De cate ori ne indepartam de Dumnezeu si ne pierdem in lume, sufletul nostru sufera, fiind vaduvit de legatura fireasca cu Dumnezeu de unde primeste indrumare.
    Ce folos este sa fii sanatos tun, fizic vorbind, daca sufletul este in mana vrajmasului?
    Nu orice vindecare fizica este spre mantuirea noastra, cum nu toate vindecarile nu vin de la Dumnezeu. De multe ori suntem inselati de asa zise vindecari pentru ca asa suntem castigati mai lesne de inselator.
    E mai virtuoasa o suferinta oferita lui Dumnezeu, decat o vindecare falsa, fara Dumnezeu.
    Dumnezeu alege sa te vindece doar daca aceasta este spre mantuirea ta.
    Se stie din Evanghelii ca nu Iisus vindeca, ci credinta bolnavului.
    Atentie ce vreti sa vindecati. Trupul si sa va pierdeti sufletul sau sufletul si vindecarea trupului nu mai conteaza?
    Bine ai revenit Emanuel. Ramai aici si vei avea doar de castigat. :)
    Mira

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mira, in terapie nu se vindeca doar trupul, o terapie este o chestiune mult mai complexa, are efect in primul rand pe constiinta... Emanuel v-a explicat de multe ori acest lucru. Daca sufletul este sanatos va fi si trupul sanatos. Daca trupul este bolnav e clar ca avem de a face cu blocaje pentru care trebuie identificata cauza spirituala. Medicamentele nu vor face decat sa amelioreze sau daca aparent au rezolvat problema, de fapt ea va apare sub o alta forma pentru ca nu a fost inlaturata cauza care a determinat perturbarea, omul nu a inteles unde greseste si isi va produce blocajul mai departe, imbolnavind astfel, in timp, trupul...

      Ștergere
    2. Exact, bine explicat. Vindecarea este holistica.

      Ștergere
    3. In terapii se face un schimb de energii: cel care cauta vindecarea plateste bani fizici, reali, iar, in schimb, primeste o vindecare pe care nu o vede, nimeni nu i-o garanteaza si care, de cele mai multe ori, nu se realizeaza. Cine e de vina? Bolnavul, pentru ca nu a avut credinta, in niciun caz terapeutul. Sunt terapeuti care traiesc foooarte bine, in lux, strangand energia banilor cu multa pricepere pe seama celor creduli si disperati sa se vindece, pentru a trai.
      Nu suntem toti orbi, vedem si noi ca "imparatul e gol". Degeaba va amagiti si ripostati. E gol imparatul!
      Iisus a vindecat si de fiecare data spunea: mergi in pace, nu mai pacatui, credinta ta te-a vindecat. Nu El vindeca, ci credinta celui bolnav. Nu am citit sa fi luat bani, ca schimb de energie corect. Nu am citit sa se fi imbogatit pe acest pamant. Nu am citit sa fi avut macar o casa unde sa se adaposteasca, sa aiba o perna a Lui unde sa-si puna capul sa doarma. Oare terapeutii de astazi, care vindeca cu m vindeca IIsus (asa zic ei), traiesc intocmai cum traia Iisus? Cine e oare Dumnezeul lor? Iisus sau banul?
      Un crestin adevarat ajuta fara sa ceara nimic in schimb, convins fiind ca munca lui va avea o rasplata intr-o alata viata. El se hraneste cu binele pe care il face, cu credinta ca facand bine, vei ajunge bine.
      Se zice ca bolile fizice sunt manifestarea pacatelor noastre. Daca vrei sa fii sanatos, asculta-L pe Dumnezeu si nu mai gresi. Nu ma refer la bolile incurabile care-si au radacinile in otravurile pe care le asimilam zilnic prin aer, apa, mancare, produse de igiena si curatenie etc.
      Un om care traieste zi de zi in iubirea lui Dumnezeu si de aproapele simte pe propria-i piele binecunatarile lui Dumnezeu. Un om al lui Dumnezeu accepta totul ca fiind parte din mantuirea lui, iar dorul lui cel mai mare este sa traiasca vesnic in prezenta Creeatorului si nu aici, pe Pamant.
      N-as vrea sa supar pe cineva cu aceste cuvinte, ar fi contrar cu cele 5 principii de viata dupa care se ghideaza. :)
      Am observat ca ai mereu grija ca Emanuel sau Didona sa nu fie atinsi. :) Esti ingerul lor pazitor si-i multumesc lui Dumnezeu ca existi. :)
      Continuati sa scrieti, continuati sa va manifestati.
      Mira

      Ștergere
    4. Mira cum interpretezi expresia:"credinta celui bolnav", cum intelegi aceasta? Comenteaza putin aceasta!:)

      Ștergere
    5. Mira,

      Uite ce scrie in biblie la faptele apostolilor:

      33. Şi cu mare putere apostolii mărturiseau despre învierea Domnului Iisus Hristos şi mare har era peste ei toţi.
      34. Şi nimeni nu era între ei lipsit, fiindcă toţi câţi aveau ţarini sau case le vindeau şi aduceau preţul celor vândute,
      35. Şi-l puneau la picioarele apostolilor. Şi se împărţea fiecăruia după cum avea cineva trebuinţă.

      Oamenii isi vindeau casele si pamanturile si TOTI BANII ii donau apostolilor ca acestia sa nu duca lipsa de nimic!

      De mici copii am fost INDOCTRINATI cu saracia si cu banii, asa ca astea sunt rani pe care trebuie sa si le vindece fiecare in parte.

      Banii nu sunt nici buni si nici rai. Ei doar sunt. Ce fac oamenii pentru a-i obtine aici este diferenta.

      Opusul iubirii nu este ura si nici frica ci LACOMIA! Dar de la lacomie la a trai intr-o cutie de carton pe strada si a manca din mila altora e cale lunga. Fa tu asta daca asa crezi ca o sa te mantuiesti. :)

      Oare omul care munceste cinstit nu are dreptul de a avea mancare si locuinta?! Si daca da, de ce ar trebui acel om in loc sa munceasca cinstit si sa-si castige painea si traiul zilnic sa stea sa le ofere doar altora GRATIS totul?! Aia ce ofera la schimb? Un multumesc din varful buzelor?! Si tu ce sa faci? In loc sa muncesti sa stai la fundul lor si sa-i vindeci si sa-i cureti de pacate ca apoi ei sa se intoarca linistiti la vietile lor si sa traiasca FIX LA FEL ca si pana atunci fara sa schimbe nimic in timp ce tu sa traiesti intr-o cutie de carton pe strada?

      TIMPUL este cea mai pretioasa resursa pe care o avem toti la dispozitie. Nu energia se plateste ci TIMPUL omului care sta la fundul tau ca tu sa te faci bine. Si tu vrei ca omul respectiv sa-ti doneze gratuit toata viata lui tie si altuia?! DE CE?! El ce primeste la schimb?

      Citeste povestea lui Mikao Usui si a cersetorilor si te vei convinge singura. Nu, nu-ti dau link, CAUTA!

      Ștergere
    6. De ce ma ispitesti? :)
      De ce te intereseaza? :)
      Crezi ca n-am altceva mai bun de facut decat sa raspund unui anonim pe un blog? :)
      O seara frumoasa, ingeras! :)
      Mira

      Ștergere
    7. Mira nu cauta nimeni sa te ispiteasca, de ce gandesti in acest fel? Of, of, of... Ar fi fost interesant subiectul credintei care vindeca... poate ar fi ajutat oameni cu probleme de sanatate care citesc acest blog...Toate bune! Doamne ajuta!

      Ștergere
    8. Credinta care vindeca este acea detasare de rezultat, e trairea vietii de zi cu zi ca si cum ar fi ultima, e cautarea imparatiei lui Dumnezeu mai intai si apoi toate celelalte vin de la sine, e bucuria ca poti sa zambesti, ca poti sa iubesti, pur si simplu, fara motiv, e deschiderea totala a inimii, eliberarea mintii de griji si limite, abandonarea si incredintarea totala in mainile lui Dumnezeu.
      Grijile de zi cu zi ne mananca din energia vindecarii, la fel si negativitatea si fricile de orice fel.
      Daca nu credeti in Cuvantul din Biblie, poate credeti in marturiile din filmul Secretul si Opus.
      Gasiti-va credinta si veti fi vindecati. E o cautare personala. Iar ceea ce veti gasi e posibil sa nu fie o vindecare fizica, ci o vindecare a relatiilor cu cei din jur, o vindecare a sufletului.
      Iar credinta aceasta e asemeni pasiunii cu care faci ceea ce-ti place cel mai mult sa faci, fara a te uita la ceas, fara ati pasa de ce zice unul si altul. Esti doar TU si DUMNEZEU. Tu il cunosti pe El, iar El te stie pe tine.
      Aveti incredere in medicii dedicati muncii lor, ei sunt adevarate unelte de vindecare in mainile lui Dumnezeu. Ii veti recunoaste usor, prin zambetul lor cald, prin caldura pe care o emana in jur, prin increderea pe care ti-o da atunci cand nu mai este speranta.
      Imi pare rau ca am luat prea personal mesajul. Imi prezint scuzele mele.Te iubesc. Multumesc. :) (E Ho'oponopono, terapia vindecarii prin iertare)
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!
      Mira

      Ștergere
  5. Fapta buna este practica credintei.
    Daca nu traim asa cum scrie in Evanghelie, daca nu o traim zi de zi, devine o carte ca oricare alta, una moarta.
    Atata timp cat va exista macar un singur credincios in vestea cea buna si care sa traiasca conform ei, Cartea Sfanta va trai prin credinta lui.
    Dupa roade ii veti cunoaste pe cei care cred. :)
    Un crestin credincios va face fapte bune in ascuns si nu va cauta recunoasterea lumii. Atunci isi va lua rasplata pe Pamant.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  6. Varianta japoneza
    (asa cum se gaseste in insemnarile primilor elevi ai lui Mikao Usui)

    Doar astazi,
    Nu te enerva, nu te ingrijora,
    Ci fii recunoscator,
    Fa-ti onest munca,
    Si arata bunatate celorlalti oameni.

    Daca va alegeti un maestru reiki, macar sa-l alageti pe cel/cea care respecta aceste principii si le aplica in viata lui/ei.
    Un om dezechilibrat, care nu crede in ceea ce vrea sa transmita, nu se poate vindeca pe el insusi, cu atat mai putin pe altii. Este doar un simplu om care iubeste banii si atat, iar pentru aceasta ar face orice.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca-mi permiteti, eu as interpreta "credinta celui bolnav
    ca o credinta bolnava sau dorinta acelui suflet de a experimenta starea de boala.Problema apare atunci cand uiti complet ca puterea de vindecare sta la tine si incepi sa te victimizezi,dand vina pe oricine inclusiv pe Dumnezeu.

    Da, este adevarat ca imbolnavirea trupului apare dupa ce sunt agresate celelalte corpuri energetice ale sufletului tau,prin alegerile pe care le-ai facut in timpul existentei tale (chiar in alta viata)
    Vindecarea nu poate veni decat daca incepem sa constientizam ce aspecte am creat in viata.Putem incepe cu autocontrolul si stapanirea emotiilor.
    Ori de cate ori avem un gand sau traim o anumita emotie,in organismul nostru sunt creati neurotransmitatori declansand procese fiziologice neurologice si psiho-emotionale de regenerare/insanatosire,sau negative care afecteaza vitalitatea fiintei, fiind precursoare bolilor.

    Folosind in mod adecvat cele cinci simturi plus al saselea simt care este iubirea-iertarea, fiecare dintre noi putem sa trezim in inlauntrul fiintei noastre, puterea tainica de vindecare
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, corect, asa este! Credinta cea care vindeca este rezultanta schimbarii constiintei individului iar schimbarea constiintei inseamna alinierea la modelul christic prin schimbarea felului de perceptie in sensul arominizarii cu Divinul, ce inseamna armonie cu Divinul si cum ajungem la aceasta: schimbari benefice in sufletului persoanei prin asimilarea cu adevarat de energie divina avand ca efect eliminarea carentelor spirituale, aceste schimbari pe structura sufleteasca in directia benefica vor aduce o schimbare a rationalului/a gandurilor noastre in directia buna iar toate acestea cu influienta foarte buna asupra trupului.
      Cum asimilam insa cu adevarat energia divina, energia Duhului Sfant, cand stim acest lucru?

      Ștergere
    2. Cum? Cand esti plin de iubire si recunostinta. :)
      Cand stii? Cand simti ca esti tu insuti/insati un suvoi curat de iubire si recunostinta. :)
      Mira

      Ștergere
    3. Punctat: "Cand simti ca esti tu insuti/insati un suvoi curat de iubire"!:)
      Bun: luam o persoana plina de tot felul: frici, nervi, deziluzie,etc. ... orice aiurea... cum ajunge sa simta acel suvoi curat de iubire? Cum procedeaza?

      Ștergere
    4. Nimic nu se obtine de-a gata, fara munca si hotararea de a schimba ceea ce nu e ok in viata ta.
      Mai intai stabileste intentia de a deveni persoana care vrei sa fii. Fa aceasta scriind intr-o agenda tot ce vrei sa devii, cu date precise cand vrei sa se intample, date rezonabile. Citeste in fiecare seara ce ti-ai propus si pune emotie, ca si cum deja ai primit ceea ce vrei. Important: actioneaza, cu fiecare pas sa te indrepti spre ceea ce iti doresti.
      Gandeste, comporta-te, fii in concordanta cu ceea ce vrei sa devii.
      Fii bland cu tine, inceteaza sa te critici pentru orice fleac. Invata sa te cunosti, sa te accepti asa cum esti, sa incepi sa iubesti ceea ce esti tu.
      Accepta gandurile negre, fricile, observa-le si lasa-le sa fie. Apoi accepta ca aceste stari au facut parte din tine si lasa-le sa plece, spunandu-le ca le multumesti pentru timpul cat ti-au fost tovarasi de drum, dar ca acum a venit timpul sa mergeti pe cai diferite. Ori de cate ori vine o frica recunoaste-o, poarta-te gentil si las-o sa plece. Pune in loc o emotie frumoasa, o bucurie, o melodie care te face sa te simti linistit, un verset din Biblie, oricare rezonezi tu cel mai bine (mie imi place: toate le pot intru Hristos, care ma intareste), chiar iubire.
      Zambeste mai des, chiar si atunci cand esti cazut si infricosat.
      Fii atent la tot ce te inconjoara. Cand mergi pe strada observa natura, copacii, florile, asculta trilurile pasarilor, cauta sa identifici cate mai multe mirosuri. E adevarat, in orase e cam dificil, dar sunt parcuri, zone in afara oraselor. Antreneaza-te sa vezi frumosul in jurul tau.
      Iarta-te si iarta-i pe cei care ti-au gresit. Daca nu o poti face fata in fata, gaseste-ti timp si cand te simti linistit gandeste-te la acea persoana si spune in gand: imi prezint scuzele pentru ce ti-am gresit..., te rog iarta-ma, te iubesc, multumesc. E vital sa pui emotie in aceste cuvinte, sa le simti.
      Fii mereu sincer cu tine insuti si cu cei din jur. Alege sa spui adevarul. E greu, e dur, dar e metoda cea mai eficienta de a avea o constiinta curata.
      Roaga-te, stabileste o comuniune cu Dumnezeu, re-leaga relatia cu El. E bine sa mergi la biserica, acolo esti inconjurat de oameni care fac acelasi lucru: se roaga. Lasa Cuvantul lui Dumnezeu sa-ti vorbeasca. Citeste din Sfanta Scriptura. Aminteste-ti ca la inceput a fost Cuvantul, iar Cuvantul era la Dumnezeu si Cuvantul era Dumnezeu. Prin cuvintele scripturii te intalnesti cu Dumnezeu care iti vorbeste.
      Lasa-te in voia lui Dumnezeu. Cand iei o decizie lasa-ti un spatiu cat o intrebare: e bine Tata ce vreau sa fac? si asculta intuitia.
      Constiinta e legatura ta cu Dumnezeu. Daca ai principii morale sanatoase constiinta te va ajuta sa respecti vointa lui Dumnezeu. O gasesti in cele 10 porunci si, mai pe scurt, in porunca iubirii de Dumnezeu si de aproapele.
      Acorda-ti timp. E o noua rutina a vietii, iar aceasta nu se poate implementa mai devreme de 21 de zile, cu conditia sa faci acest lucru zilnic.

      Ștergere
    5. Gaseste-ti propriul ritm, nu forta nimic, nu lasa pe maine ce poti sa faci acum.
      Vor aparea in viata ta persoane care te vor ghida pentru o perioada. Ele rezoneaza cu noua ta vibratie a sufletului tau.
      Citeste si documenteaza-te. Lasa informatiile sa vine si nu le judeca. Vor fi diferite de ceea ce ai stiut si ai trait pana acum.
      Nu te atasa de oamenii noi veniti, de nimic. Bucura-te de ceea ce traiesti. Nu cauta fericirea in alta parte decat in tine insuti. Nimeni nu este responsabil sa te faca fericit.
      Lasa inima sa iubeasca nu pentru ceva anume sau cineva anume. Doar iubeste.
      Priveste mai des la cer. Acolo este Tatal tau.
      Opreste-te sa te mai ingrijorezi. Totul este asa cum e bine sa fie. In cea mai grea experienta este o oaza de bine.
      Ridica-te cand cazi si nu-ti plange de mila. Nu cersi atentia celorlalti.
      Priveste cu detasare vestile proaste.
      Munceste si fii corect.
      Multumeste mereu lui Dumnezeu si fii recunoscator pentru darul vietii.
      Doar FII actorul principal al propriei vieti. :) Ai curajul sa spui nu cand simti ca altii vor sa fii actor secundar in viata lor. :)

      Nu lua tot de bun. Nu te inchide in limite si iesi din cutia mintii tale. Alege ce ti se potriveste. Devino cu fiecare zi cel mai bun din ceea ce poti fi.

      Mira

      Ștergere
    6. Ai postat frumos Mira!:)
      Fricile, deziluziile, toate relele care inspaimanta sufletul sunt iluzii. Aminteste-ti cand apar acestea ca nu sunt din natura ta ci ele sunt doar niste virusi atasati la mental cu extensie pe suflet. Sufletul daca este conectat la Iubirea Divina despre care ai postat corect ca se simte ca un suvoi continuu, are aceasta tarie sa inteleaga faptul ca sunt virusi si sa-i recunoasca, ei manifestandu-se prin neliniste de multe ori. Acest suvoi poate fi mai mic, mai mare dar si foarte mare! Cu cat este mai mare cu atat fricile si alte rele nu mai au loc chiar daca uneori incearca. Deci sa marim acest suvoi care curge in premanenta in suflet si sa nu mai acordam atentie acestor frici si altor rele, neacordand atentie acestor stari ele se vor autodesfiinta …vor disparea de la sine, pentru ca nu le mai hranim cu energia noastra… ele exista atata vreme cat le dam energia noastra. Deci sa schimbam frecventa catre benefic, sa ne alimentam cu energia dumnezeiasca, sa iubim tot ce este bun si frumos, pacea, linistea si viata noastra va merge in directia buna, pentru ca omul ajunge sa fie ceea ce gandeste … doreste-ti cu emotie din tot sufletul binele, iubeste orice are viata, ajuta daca poti, fii indragostit de frumos, nu fa nimic care sa aduca rau si dauna fiintelor de pe acest pamant pentru ca si ele au drept aici iar ce tie nu-ti place nici altuia nu face, fii divin, lasa aceasta sa fie natura ta …

      Ștergere
  8. Emanuel,

    Multumesc pentru mesaj.
    Iuda era cel care avea grija de banii donati. A fost tare intristat cand femeia pacatoasa a "aruncat" pe picioarele Mantuitorului un parfum atat de scump, care valorificat, ar fi hranit multi saraci.
    Tot ce dadeau oamenii ca multumire pentru vindecarea primita nu era in folosul propriu al lui Iisus, ci al celor nevoiasi. Scopul lui Iisus era altul decat sa adune comori pe pamant. Nu acelasi lucru pot spune despre majoritatea maestrilor de orice fel, din orice religii. Cand Iisus a inviat n-a luat cu el nimic, nici macar panza cu care i-a fost infasurat corpul, fata.

    Nimeni nu spune sa nu muncesti si sa-ti castigi painea cea de toate zilele cinstit. Multi inteleg ca fraierirea altora cu fel de fel de promisiuni de vindecare este o munca cinstita. :)
    Nu e vinovat, ca sa nu spun altfel, cel care primeste, ci cel care da. :)
    Sa nu-i judecam pe cei care traiesc in cartoane pe strazi. Uneori unii ca acestia sunt mai aproape de Dumnezeu decat orice guru. :)
    Nu e ok sa stai pe strazi, dar acest dezechilibru este creeat de oamenii lacomi, care aduna si nu se mai satura, inconstienti de finalitatea tuturor fiintelor. Si, din pacate, vor fi din ce in ce mai multi oameni care vor dormi in strada. Aminteste-ti de cei care au luat credite si acum, oricat ar munci, tot nu pot acoperi lacomia bancilor. Practic sunt sclavii lor.
    Sunt de acord cu orice munca merita retribuita. Pentru un rezultat vizibil si palpabil, o rasplata in bani, e un schimb corect. Dar pentru un tratament energetic, care nu se stie daca functioneaza, daca are efect, de ce sa dau bani fizici? Doar pentru ca ti-am mancat din timp? :)))) Pai, aici, e responsabilitatea ta cu ce alegi sa-ti valorifici timpul pierdut. :) In timpul pierdut cu fel de fel de vindecari energetice, care nu stii daca au efect sau nu, poti sa faci o cu totul alta munca, mai profitabila, daca esti orientat spre dobandirea unui trai lipsit de griji. A ajuta pe cineva dezinteresat e o adevarata maiestrie si vocatie. Cel ajutat, daca e constient de necesitatea uni echilibru intre a da si a primi, iti va fi recunoscator, fie material sau printr-o rugaciune sincera. Daca nu, va suporta consecintele dezechilibrului creeat. Nu-ti faci niciun bine daca judeci persoana careia ii faci un bine daca gandesti ca respectivul/respectiva se va intoarce fix de unde a plecat, dupa toata stradania ta. Unde este increderea ca totul este asa cum e bine sa fie? Practic, anulezi vindecarea, ca sa vorbesc pe limba ta. De aceea ziceam ca e bine sa ne alegem cu grija vindecatorii.... Inca nu s-a nascut omul care sa-l egaleze pe Iisus care sa vindece fara sa judece. :)

    Emanuel, tu nu stii sa multumesti cand primesti ceva. Lucreaza mai mult la capitolul recunostinta si vei primi mai mult decat indraznesti sa ceri. :)

    Fiecare primeste atat cat daruieste. :) Daruieste totul si vei primi Totul! :)

    Cat despre cautat, am cautat deja singura acum multi ani si am gasit. Inca mai caut si nu astept ca tu sa-ti sacrifici timp pentru mine. Drept pentru care nu-ti voi mai scrie nimic. :) Nu atata timp cat nu esti pregatit sa mananci hrana tare. :)

    Mult succes in efortul tau de a evolua. Continua sa scrii, sa te manifesti, vei avea doar de castigat. :) Nu lua in seama trolii. :)) Ei sunt creeati de tine, tu ii atragi, iar cand ai sa intelegi cum, ai sa scapi de ei. :) Nu renunta acum, dupa ce ai aruncat seminte in ogor. Asteapta sa germineze, sa creasca si apoi te vei bucura si de roade. :)

    Imi pare rau daca prin ceea ce am scris te-am tulburat. Imi prezint scuzele pentru orice impolitete sau ce consideri tu ca te-a tulburat. Te iubesc (asa cum fiecare om tanjeste in sinea lui sa fie iubit, neconditionat) pentru ca stiu ca esti farama din Dumnezeu, asa cum suntem toti. Iti multumesc pentru timpul acordat.

    Fii binecuvantat!
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  9. Raspund Anonimului 08/08; si daca stiu!!! Iar la intrebarea "cine te crezi" voi raspunde ce cred eu despre tine!
    A venit vremea sa realizezi ca esti cu mult mai mult decat s-a dorit sa stii! Esti venit in misiune pe acest Pamant(acum cateva milenii).Misiunea ta este sa aduci cat mai multa Lumina,iar conditia sa te intorci ACASA este sa-ti amintesti ca, tu esti Lumina care lumineaza aceasta lume.Nu-ti amintesti aceasta,ba mai mult o si respingi atunci cand cineva te recunoaste, nu faci decat sa te reincarnezi viata dupa viata aici pana cand vei realiza Sinele tau.
    Mantuirea inseamna ca Fiinta umana devine constienta de natura sa reala,care o anima,de originile sale,de energia care salasluieste in ea.Intotdeauna vor aparea mesageri trimisi de Dumnezeu la cererea ta sa te ajute sa-ti amintesti dar alegerea iti apartine!
    Acum te lassssss...,sa-ti faci alegerea!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru cei curiosi de povestea lui Usui cu cersetorii din Tokio:

    Dorind să vindece şi pe alţii el şi-a petrecut următorii şapte ani vindecând oamenii săraci şi cerşetorii din Tokio, trimiţându-i şi la preot pentru a găsi de lucru şi a scăpa de sărăcie. După cei şapte ani de colindări, el a început să observe în incursiunea să fete cunoscute, fiind cei pe care cu timp în urmă îi vindecase chiar el. Întrebându-i de ce se regăsesc în sărăcie şi boala, aceştia i-au răspuns că viaţa în afara oraşului cerşetorilor era deosebit de grea şi că a cerşi pentru o bucată de pine era mult mai uşor. Aşa se face că ei au renunţat la darul vindecării, ca şi cum nu ar fi avut nici o valoare, complăcându-se în vechiul tipar de sărăcie, neputinţa şi boala.

    Întristat, Uşui a înţeles că odată cu vindecarea nu i se oferise şi recunoştinţa, deoarece se concentrase pe durerile fizice fără a avea de a face cu problemele spirituale. Astfel, el s-a întors la mănăstire pentru a medita asupra acestui lucru făcându-şi un plan. A hotărât să călătorească din sat în sat, să aleagă un loc public unde să se aşeze cu o torţă aprinsă în mână. Când oamenii veneau la el şi-i spuneau că nu are nevoie de o torţă aprinsă în lumina zilei, dr. Mikao Uşui răspundea că îi caută pe aceea care sunt interesaţi să se îmbunătăţească pe ei înşişi.

    RăspundețiȘtergere