luni, 30 mai 2016

VICTOR PONTA, NU PLECA ! ASTA ESTE ȚARA TA !

                                     28  Mai 2016,ora 6,23 dimineața !

                                              Dragii mei,

                            .

În aceasta dimineață, m-au trezit multime de glasuri, care strigau la unison, asa:
                ” Victor Ponta , nu pleca!
              Asta este Țara ta !
               Victor Ponta ,nu pleca ! 
              România-i Țara ta !”
Dragii mei, stiu că sunteti multi dintre voi, care din prea multă mândrie si răutate, din prea mult egoism, vă place sa tăvăliți prin noroi, numele acestui român autentic.
Acest om, VICTOR PONTA, a ținut si tine cu românul de rând.
A redeschis scolile închise de regimul băsist Boc; a redeschis spitalele închise de acelasi regim ,care ne-a furat Țara; a dat salariile înapoi,tăiate de Boc si Băsescu; a dat pensiile înapoi, tăiate de Predoiu,Boc si Băsescu si cu toata clika lor, in frunte cu UDREA.  
Victor Ponta a marit ajutorul de crestere a copilasilor; le-a marit alocatiile, a ieftinit medicamentele si alimentele,etc,etc,etc.
Acest OM, a fost si este român adevărat!
 Mă rog pentru el si familia sa, ca sa-l țină Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului, sanatos, si sa ajunga din nou la cârma României!
În acest Mesaj, se pare că acest om, va dori sa plece din ROMÂNIA, din pricina răutătii unor diasporeni, precum si a cotracandidatilor săi.
Dar eu stiu sigur că, de aceasta dată VICTOR PONTA, nu va ma lăsa frâiele ROMÂNIEI, în ghearele hienelor si - ale șacalilor.  
                                  Cu dragoste,Maria.
P.S.
Comentariile necuviincioase, care contin injurii si jigniri,pe acest subiect si nu numai, vă asigur că nu le voi publica!
                       
 

59 de comentarii:

  1. Daca este pentru romani si Romania Dumnezeu sa-l ajute sa ne conduca prin aceste vremuri tulburi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci de ce a aprobat construirea moscheiei la Bucuresti, pentru ca este eoman adevarat sau ALBANEZ????

      Ștergere
    2. Pentru ca vrea musulmani in tara noastra,,este de origine turc-albanez,de religie musulman..

      Ștergere
    3. Hristos a inviat! Ce -i care il iubim pe IISUS nu avem voie sa facem politica chiar daca sustinem pe unele persoane totul este in taina.Bunul Dumnezeu sa-i ajute pe ce-i care merita sa conduca tara.Si IISUS HRISTOS poate sa conduca Romania cu a lui putere Divina. Doamne ajuta.

      Ștergere
    4. Lasati-L pr Dumnezeu sa ne conduca si sa ia decizii. Rugati-va sa ne dea un conducator bun pentru perioada grea in care trecem.
      Incetati sa-I mai spuneti lui Dumnezeu ce este bine, stie El mai bine decat noi.
      Mira

      Ștergere
    5. Victor-Viorel Ponta (n. 20 septembrie 1972, București) este un om politic român cu origini albaneze și italiene,[1] care a deținut funcția de prim-ministru al României din 7 mai 2012 până la demisia sa în 4 noiembrie 2015.[2] Victor Ponta este președinte al Partidul Social Democrat din februarie 2010 și deputat de Gorj. A fost copreședinte al Uniunii Social-Liberale, alături de liberalul Crin Antonescu.

      https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Victor_Ponta

      Ștergere
    6. Anonim 30 mai 2016, 20:10, VICTOR PONTA ESTE SI A DOVEDIT CA ESTE UN BUN ROMAN, DEMN DE TOATA INCREDEREA!DUMNEZEU SA-L OCROTEASCA TOT TIMPUL!

      Ștergere
  2. Te pup Maria ! Doamne-ajuta sa fie asa ! Cred ca, aproape toata Romania, se roagă pentru asta ! Sistemul asta nenorocit si U.E., care ne-distrus, trebuie sa dispară ! Pentru ca, ne-a distrus ! Fiecare cu interesele cu interesele lui! Cert este, ca ne-a distrus ! Numai avem nimic ! Da ! Avem nevoie de oameni ca Victor Ponta, de Călin Popescu Tăriceanu ! Sunt singurii care vorbesc in spațiul public despre acest sistem creat de Băsescu si sustinut acum cu înflăcărare de Iohannis ! Dragi români , i-ati mai da votul lui Iohannis, ca se pregateste sa mai stea 5 ani, in condițiile in care, nu a facut absolut, dar, absolut nimic, ba din contra, ne-a nenorocit si mai rau ?! Ar trebui, sa facem scut sa ne apărăm oameni ca Ponta, ca Tăriceanu ! Eu, îmi doresc din tot sufletul ca acesti oameni sa conducă Romania ! Sunt doi oameni puternici si pot s-o facă ! Dar,au nevoie de noi , de noi toti ! Trebuie, sa ne recuperăm valorile, demnitatea si libertatea inapoi ! Trebuie sa ne recuperăm Romania ! Trebuie, s-o facem pentru copiii nostrii, pentru nepoții nostrii ! Cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si, încă ceva, Maria ! Acum, am recitit din nou, mesajul tau, primit de la Duhul Sfânt ! Ai mai multe informatii, ca Ponta va revenii, la cârma țării ? Stim cu toții ca, a plecat de la guvernare fortat de sistem si Iohannis si P.N.L. ! Va aduc aminte, oameni buni, ca acelasi sistem si Iohannis si tot P.N.L-ul la un loc, băteau câmpii la televizor ca si, acum ,dar, acum pt. Tăriceanu, cereau in fiecare zi demisia ! 12 cu 24 din zi asta făceau ! Si, astia vor la guvernare ! Trădătorii astia, care de doi ani, de când au rupt U.S.L.nu au facut nimic pentru tara ! Toți sunt răi, numai ei sunt buni ! Dar, ei nu au facut nimic, decat ceartă, scandal si contra la tot si la toate ! Maria, despre Iohannis, Duhul Sfânt nu ti-a transmis nici-o informație ? Lui, sistemul nu-i face un dosar penal , si asta , chiar ar fii pe drept, pentru ca, acolo chiar sunt falsuri ? Isi va duce mandatul pana la capăt ? Ar fii, rau pentru noi ! Multumesc Maria ! Cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonim o5.26,sti ce inseamna 12 cu 24,as fi curioasa.

      Ștergere
    2. Adica 24 de ore din 24 erau tocati la tv, asa cum sunt tocati toti cei care ne conduc, fie buni sau rai. Atat stim sa facem din pacate.

      Ștergere
    3. 24 de ore din 24 e altceva,eu te-am intrebat de 12 cu 24 ce inseamna,folosim asa doar vorbe?

      Ștergere
  4. Și ieu și soțul meu dorim să si vrem cea ce si dumneavoastră doamnă Maria Gheorghiu doriți să conducă tara asta.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.o5.33"si ieu"si ieu,pardon,adica si eu!!!!!!

      Ștergere
  5. Sa dea Dumnezeu sa ajunga iar in fruntea tarii

    RăspundețiȘtergere
  6. Victor Ponta merita sa fie președinte

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot aud vorbindu-se la tv ca la noi in Romania se va naste al doilea mesia.Exista al doilea mesia?Pentru ca eu stiam doar de unul adica Iisus Hristos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va incredeti in profeti mincinosi,,,Mesia este Unul.IISUS HRISTOS.

      Ștergere
    2. Iisus Hrisos faca-se voia Ta!

      Ștergere
    3. Nu există un al doilea mesia,poate antihristul care se va da drept mesia.De aceea ne apare Iisus ìn vise în perioada aceasta,ptr a face diferența dintre cel real și cel fals.
      Există un singur Mesia și acela e Iisus Hristos.
      Pe YouTube sunt mulți oameni care răspândesc multe informații false despre Iisus Hristos și despre credință în general...,dar fiți atenți căci nu toate sunt adevărate!

      Ștergere
    4. Se va naște prunca SAPTE

      Ștergere
    5. Anonim 30 mai 2016,11:22
      Numai Dumnezeu știe.

      Ștergere
    6. Minti Cristina,numai dna Maria stie!

      Ștergere
    7. Dragă anonim,observ că te cam iei de toată lumea și vorbeşti în numele tuturor.Intri sub anonimat și încerci să-i copiezi pe toți. Nu e frumos ce faci!Știu ce vrei să faci,...să creezi conflicte și confuzie.Încetează te rog frumos!
      Nu e prima oară când observ ce faci.Încearcă să-ți regăsești liniștea sufletească și echilibru emoțional.Pacea fie cu tine,dragă anonim și nu mai crea confuzie,căci s-ar putea să cadă oameni nevinovați la mişloc și e păcat.Numai bine

      Ștergere
    8. Pai nu în România se va naște prunca SAPTE ?

      Ștergere
    9. Draga Cristina, nu te mai necaji din pricina unor cuvinte. Daca tu stii cine esti niciun cuvant urat nu te poate atinge pentru ca tu nu te identifici cu acesta. Te-ai gandit ca acea persoana a spus, de fapt, adevarul despre ea insasi aruncand cu vorbe?
      Iart-o! Nu stie ca doamna Maria stie tot ce stie de la Dumnezeu. :)
      Mira

      Ștergere
    10. Draga mea Mira,nu ma deranjezat cum ma făcut,ci ce a vrut să creeze.A vrut acel anonim să mă ispitească să postez altceva ptr a crea un conflict.Cum ma jignit pe mine,defapt sa caracterizat pe el/ea însuși.Nu poți să faci un om "mincinos" fără probe și fără argumente.
      Viața noastră e scrisă în cartea vieții,iar Dumnezeu știe dinainte ce se va întâmpla cu noi toți,chiar și cu cei care vor urma să se nască.Deci am răspuns corect la întrebarea și nu am jignit pe nimeni cu nimic.

      Ștergere
    11. Mira, î-ți mulțumesc pentru sprijinul acordat .Ești un om minunat și sari în apărarea oamenilor care simți tu că sunt judecați pe nedrept. Ești cumsăcade și ai un suflet mare.O să fii răsplătită de Dumnezeu ptr bunătate ta.Numai bine!

      Ștergere
    12. Dragă Anonim 16:47,nu știu.Și te rog frumos,nu mai insista...Eu sper ca tu să fi înțeles.Numai bine!

      Ștergere
    13. Nu e oare ciudat cum ne jucam cu cuvintele?
      Cand cineva spune despre noi: esti mincinos, de exemplu, suferim si spunem: uite cum m-a FACUT cutarica. Recent am inteles ca e nefiresc folosit acest verb A FACE cand e vorba de jigniri. Noi am fost FACUTI de catre Dumnezeu in momentul zamislirii noastre, cand ne-a daruit viata in trupul acesta pamantesc.
      Cand cineva arunca cu injurii in dreapta si in stanga, el se autocaracterizeaza. Adica vede in celalalt ceea ce este.
      Normal si firesc, persoana jignita se supara, e primul impuls. Dar daca sta bine si se gandeste, isi da seama ca acel cuvant nu i se potriveste, daca este sincera cu ea insasi si se cunoaste cum este. Atunci inceteaza a mai asimila jignirile de tot felul ajungand sa zambeasca ori de cate ori se autocaracterizeaza acuzatorul.
      Un intelept nu te va jigni niciodata, tocmai pentru ca deja stie acest micut secret. :) El te va ajuta sa te cunosti si sa-ti recunosti slabiciunile cu blandete, ridicandu-te ori de cate ori cazi in oceanul cuvintelor deznadejdii (sunt un prost, sunt un nenorocit etc.) numit si autocritica sau autobiciuirea propriului suflet. Maiestria vine atunci cand nu mai ai nevoie de cineva care sa te ridice ori de cate ori cazi in capcana cuvintelor aruncate la nervi si invidie si intelegi ca "problema" nu este la tine, ci la acuzator.
      Multumesc, Cristina, pentru cuvintele frumoase. Ele reflecta ceea ce este mai bun din tine. :) Dezvolta aceasta parte a ta si zambeste chiar si atunci cand te afli sub ploaia cuvintelor jignitoare. :) Iarta-l pe loc si roaga-te lui Dumnezeu ca aruncatorul de cuvinte sa ajunga si el ziua cand va intelege ca prin actiunea lui nu-ti face tie rau, ci lui insusi. :)
      Mira

      Ștergere
    14. Mira,ìn lumea asta rea,prea puțini oameni sunt buni cu adevărat,iar când găsești un om bun se cunoaște dintr-o mie.
      Pe mine chiar mă ajută în general sfaturile pozitive și de cele mai multe ori le iau în calcul.Mulțumesc pentru sfaturi! Dumnezeu să te binecuvânteze!🤗

      Ștergere
    15. Lumea nu este nici rea si nici buna. Este asa cum o vedem prin prisma sentimentelor noastre.
      Sunt oameni care cred ca nu se plateste nimic si continua sa faca lucruri contrare voii lui Dumnezeu. Sa-L lasam pe Dumnezeu sa-i judece. Noi putem doar sa invatam sa iertam si sa ne rugam sa fim iertati.
      Mira

      Ștergere
  8. Toti au o vina comuna.toti si fecare in parte isi urmaresc doar interesul propriu.Sau poate gresesc?Au micsorat tva-ul la 9 si 20 la suta dar toate preturile s-au dublat,alimente si medicamente.Asta-i roman adevarat cu dragoste de tara?Si sunt multe de spus.Daca postarea nu e pe plac nu-i musai sa fie pubicata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maaai Anonim 30 mai 2016, 09:42 ce ai frate? Tu ce urmaresti de fapt? Iti plac Iohannis si Ciolos ... inseamna ca o iubesti pe Merkel si pe Soros si mai inseamna ca nu-ti iubesti tara ci pe vanzatorii de tara. Desteapta-te romane din somnul cel de moarte... caci e vremea!

      Ștergere
    2. Dezbinati suntem usor de cucerit.
      Toti suntem romani si asa trebuie sa ramana!

      Ștergere
  9. ma gandesc ca adevaratul stapan al pamantului ar fi Ioan botezatorul ! Domnul Isus Hristos a spus : nu este nimenea mai mare ca el si si El sa lasat botezat de el , nici biseria nu poate vorbi parca de acest fapt de ne tagaduit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus Hristos de obicei vorbea în pilde, ptr a fi înțeles doar cei aleași cu Har de la Dumnezeu.

      Ștergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=S12T7bHUVHw

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim 15:39 ! Pai, Iohannis , Ciolos cu sistemul lor de trădători, chiar merita sa fie tocat 12 cu 24 !

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga anonim 14:38 ! 12 cu 24 , inseamna, 12 ore din 24 ore !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu draga 19.46,acest 12 cu 24 este folosit de cei ce lucreaza 12 ore si au liber 24 de ore,si in spitale se lucreaza asa si in alte profesii,in acel comentariu de mai sus este folosit gresit.

      Ștergere
  13. Un adevarat roman :)
    Victor-Viorel Ponta (n. 20 septembrie 1972, București) este un om politic român cu origini albaneze și italiene.
    sursa:wikipedia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim30 mai 2016, 20:47... Da, Victor Ponta este un adevarat roman care a facut bine romanailor si tarii noastre. Nu acelasi lucru se poate spune despre banda de tradatori Iohannis si Ciolos &Co.

      Ștergere
  14. Doamne ai grija, Doamne de Victor Ponta si de cei care cu adevarat iubesc Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca astia cu Psihotronica v-a spalat creierul bine de tot.Vai de capul vostru cu totii golanii vostri ,politica v-a inrait nu mai sunteti umani,de credinta nu mai stiti ,aveti numai politica in cap..Anonim

      Ștergere
    2. Sa vina razboiul ala ca se vedeti voi cum Victor Ponta e primul care isi face valiza si fuge departe,, atunci vedeti voi ce roman mai este acela.ii veti vedea adevarata fata abia atunci.

      Ștergere
    3. Anonim 30 mai 2016, 22:37, ce-i aceasta, strategie de manipulare? Vezi ca se observa! Din pacate aceasta este: Iohannis, Colos si tehnocratii vor pleca!Este timpul!!!

      Ștergere
  15. Doamne ai grija de Victor Ponta si de cei care iubesc Romania.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu judec politicienii dupa FAPTE nu dupa ceea ce spun.

    FAPTE: a marit pensiile si salariile si a scazut tva-ul. Mie imi convine. Mai vreau masuri din astea. Plus ca imi place de fata lui. E tanar, jovial, in putere si imi da o stare de bine. Multi dintre politicieni imi dau o stare de greata, el nu. Ma uit la Iohanis si imi vine sa plang. Sa-mi spuneti si mie politicianul ala care nu fura sa-l pup pe ambii obraji. In rest daca e vreunul care se mai gandeste si la altii (si transpune asta si in FAPTE) nu doar la propriile buzunare eu pe ala il votez.

    Imi pare bine ca s-a impotrivit FMI-ului (Furtului Monetar International)

    Mno, eu nu vreau sa-l ridic in slavi pe Viorel Ponta dar e dintre putinii care a facut ceva pentru tara asta si eu pentru asta ii sunt recunoscator.

    RăspundețiȘtergere
  17. Emanuel, pentru aceasta postare, cat se poate de clara, ai asigurata publicarea tuturor comentariilor tale in viitor! (indiferent de continutul lor) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e posibil. :)
      Dar daca ai citit care sunt conditiile plublicarii mesajelor, vei vedea ca ele e bine sa fie lipsite de jigniri.
      Doamna Maria nu s-a ferit sa publice mesaje care nu o puneau intr-o lumina favorabila, tocmai pentru a asigura un echilibru intre laude si mustrari. :)
      Mira

      Ștergere
    2. De acord, un echilibru foarte bine controlat :)

      Ștergere
    3. Anonim 1 iunie 2016, 04:26, hai lasa ranchiuna deoparte, nu fi asa necajit...dar intelege si tu ca nimic nu este vesnic! Ce sa le faci daca nu au fost in stare sa conduca o tara, spune si tu acuma? E normal sa se doreasca schimbarea lor, pentru ca poporul nu mai poate... iar cu Emanuel nu ar trebui sa ai vreo treaba, el si-a exprimat doar propria lui opinie, are acest drept, nu-i asa?

      Ștergere
  18. Este si părerea mea...Victor Ponta nu a fost destul de copt dar a făcut multe ot România..nu degeaba a fost amenințat el si familia lui...Este ales pt Romania ..nu uitați că el a plătit împrumutul fmi și a refuzat altul...povestea cu moscheea este o diversiune ..Basescu a promis terenul si moscheii sunt si azi ,si in Constanta si București și alte orașe...
    La fel de falsă este si lupta doctrinară ,stânga -dreapta, care nu există.Este doar lupta lui satan si oamenii lui adunați în new-age ,unde sunt oamenii lui Soros si infiltrați în toate instituțiile statului roman si creștinismul adevăratului Dumnezeu ...Ponta cu bune si rele ESTE CRESTIN...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu in totalitate, asa este. Victor Ponta a demonstrat ca este patriot, cu valori morale crestine. Dumnezeu va avea grija de el si noi ii vom fi alturi.

      Ștergere
  19. Draga Maria te intreb in felul urmator-stii ca Ponta a fost la Prislop ,daca imi amintesc bine,si preotul i-a zis daca ia icoana sa arate ca este om serios,daca minte atunci aceasta il va pedespi. Nu stiu daca am inteles bine ce a spus,dar spune-mi e un om serios ? Nu vreau sa fiu rea ,dar s-a scris ca el a facut mult rau unor persoane ,aici nu vreau sa comentez.Nu stiu cum vezi tu imaginile care ti se arata ,dar normal ar fi sa fie complexe si usor de inteles. Si te rog sa-mi spui daca el este omul cu mana de fier. Se zice ca acel om cu mana de fier va salva Romania.Si am mai inteles ca avand pe Ponta la conducere nu avem deschidere spre Europa. Draga Maria eu nu stiu cum il vezi pe acest om patriot cand s-a spus ca este prieten cu Putin. Nu inteleg ce au vazut ingerii care-ti trimit mesaje ce au vazut la el si de ce se considera ca este patriot.Desigur ,tu nu publici mesajul,intrebarile mele nu vor fi pe placul tau,desi nu e prima data cand nu le publici si te-as ruga sa ma lamuresti,daca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  20. Politica aici ?,de ce?fratilor trezitiva

    RăspundețiȘtergere