joi, 19 mai 2016

UN NUME MISTERIOS ! IBRAHIM BILL !

                                                17 Mai 2016,ora 4,15 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori, un glas puternic imi striga în tâmpla dreaptă așa:
                    ”Ibrahim Bill.
                Potriviri între politicieni !”

Dragii mei, eu nu cunosc si nici nu am auzit despre aceasta persoana. Dar cu siguranță în timp, vom auzi împreună de acest om.Ceva va iesi la iveală.
Daca voi ati auzit ,sau il cunoasteti pe acest om ,astept cu drag si cu mult interes ,Comentariile voastre !
                                 Cu dragoste,Maria.  

11 comentarii:

  1. Sărutmîna tanti Marie. Numele Ibrahim este folosit foarte mult în limba Turcă, cu totul că provine de pe la evrei, Ibrahim/Aibrahim. Dar cuvîntul "Bil" este original în limba turcă. Bilmek = a știi. Dar la o poruncă spui ceea ce ai de spus și la sfîrșit închei cu "bil" să știi să ai la cunoștință. Ex: Vezi că aceia sunt foarte răi. "Bil bu!" Să știi asta! Deci, numai cuvintul "bil" cu exclamare, înseamnă să stii, să ai la cunoștință și să nu uiți. Eu vorbesc, scriu și citesc în limba Turcă, ca în Română. Am trăit 13 ani în Istanbul din care ultimii 4 ani am lucrat pentru Poliția și procuratura Turcă, ca translator oficial și voluntar la 3 secții de poliție, le reparam și programam calculatoarele. Cred că am fost primul și ultimul Român care am lăsat amintiri frumoase ca Român pentru mulți polițai și oameni mari din Istanbul. Am reparat și programat calculatoarele la peste 30 de Hotele de Lux și Pensiuni din zonele turistice ale Istanbulului. Cei 4 ani (2004-2008) Deci, bil! să știi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo cicerone , frumos interpretat ! Probabil este o atentionare a cuiva ptr. numitul Ibrahim . Incredibil cum capteaza domana Maria aceste franturi de mesaje, acesta multitudine de informatii .

      Ștergere
  2. D-na Maria , Ibrahim Bil este un cantaret de origine araba. Cu acelasi nume , apare si un fost jucator de fotbal, de origine turca, care a jucat la Izmir. BRUNO

    RăspundețiȘtergere
  3. Ibrahimovic la plecarea de la P.S.G. a folosit o celebra expresie.defapt cred ca e o lozinca a imperiului roman:am venit,am vazut,am cucerit.sa fie oare semnalul pt inceperea celui de-al 3-lea razboi mondial.se stie ca multe vedete sunt racolate de francmasoni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MADUS, eu m-am gandit la vreun terorist care se putea afla, in AVIONUL prabusit de curand. Ce spui?

      Ștergere
    2. Posibil dar e greu de aflat.lista cu pasageri cred ca este la anchetatori si nu o vor face publica prea curand.poate doar cand vor avea certitudinea ca a fost un act terorist.poate dura ani.

      Ștergere
    3. Totusi daca ma gandesc mai bine pt anchetatori ar fi bine daca ar sti de ibrahim bill pt ca ar putea confrunta cu numele de pe lista pasagerilor.

      Ștergere
  4. Bill...inseamna datorie??? Achita pe cineva...???

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit mai multe articole de aici, draga Maria. Stiu si eu? Poate interpretarile date de mintea omeneasca nu sunt intotdeauna ceea ce vrea mesajul sa transmita?

    Daca va fi o potrivire intre politicieni, as zice ca vor fi intelegeri intre Turci/Arabi (Ibrahim) si americani (Bill).

    Om trai si om vedea, nu?

    RăspundețiȘtergere