marți, 31 mai 2016

SFÂNTA BISERICĂ VA SĂRI ÎN AER !

                                              31 Mai 2016,ora 16, 45 !

                                         Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea foarte temător ,asa :

                  ” Sfântul Ion !
              Sfânta Biserică ,va sări în aer ! ”

Dragii mei, cu siguranță este vorba de cumplitii teroristi, care vizeaza acum si Bisericile noastre; sau cine stie, or fi si in alta Țară Sfinte Biserici ,cu acest Hram al Sfantului Ioan Botezatorul, sau cu un alt Sfant ION.
Sau poate fi vorba de vreun Atentat, intr-o Sarbatoare a unui Sfant Ion, sau Ioan. Mie mi s-a spus: Sfantul Ion, si nu Ioan.
                        Image result for biserici
Eu fratilor, imi fac datoria de suflet, si scriu ce mi se arată si ce mi se spune de Sus cu VOIA  LUI DUMNEZEU, si prin GRAIUL  DUHULUI CELUI PREA SFÂNT.  
În rest,Autoritățile sunt acelea care ,trebuie sa fie numai ochi si urechi.  
Doamne, Dumnezeul nostru, Te rugăm apără-ne si ne păzeste cu mila si cu dragostea Ta infinită,pe noi robii Tăi,care păcătuim în fiecare clipă a vietii noastre.
                                              Cu dragoste,Maria. 

 

100 de comentarii:

  1. În aceasta seara, în jurul orei 23 , voi intra in direct la AGENTUL VIP,ANTENA STARS, prin SKIPE. Va astept cu drag !

    RăspundețiȘtergere

  2. Sa ne rugam si sa speram ca sfanta biserica nu va sari in aer, la propriu, poate ca va fi vorba doar de un secret urat care iese la iveala.
    Eu sper si vreau sa fie bine, e prea multa durere cu atentatele sinucigase....
    Teroristii vor sa ne sperie, sa bage spaima in noi. Spaima noastra este forta care le da curaj sa se sinucida in numele religiei lor.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes doamna Maria,dar as dori sa transmiteti pe postul Agentul Vip tuturor romanilor sa se roage mai mult in aceste vremuri tulburi cand razboiul bate la usa.Succes

    RăspundețiȘtergere
  4. WOW si felicitari ! Doamna va tinem pumnii !

    RăspundețiȘtergere
  5. Va urmarim cu drag.Alina

    RăspundețiȘtergere
  6. se poate intinpla in ate tari so intinplat deja ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunile crestine de la Ionesti .http://www.formula-as.ro/1998/341/societate-37/societate-285

    RăspundețiȘtergere
  8. Autoritatile din pacate intotdeauna reactionează cu efect întîrziat,ca si in Moldova,la aparitia acelui animal ciudat,care ucide animalele domestice a oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
  9. La piata Unirii intre Magazinul Unirii si Magazinul Cocor pe bd-ul I.C. Bratianu sta zidita intre blocuri o biserica minunata ce poarta hramul sfantului Ioan cel Nou. Alta biserica cu acest hram intr-o zona mai aglomerata decat zona Unirii nu cunosc. Inca de anul trecut, mi s-a aratat in biserica unde ma duc si unde este o pictura foarte veche cu sfantul Arhanghel Mihail, care se deterioreaza datorita celor de la ministerul culturii care aveau data de finalizare a restaurarii unei arhitecturi din patrimoniul national in 2007 si pe care au lasat-o in paragina, in partea dreapta sus, intre capul si sabia de foc a sfantului Arhanghel, conducatorul ostilor Domnului, cifra 24 si 6. Pe 24 iunie sarbatorim una din cele mai mari sarbatori ale crestinatatii; nasterea sfantului Ioan Botezatorul, inaintemergatorul Domnului nostru Iisus Hristos, cel mai mare dintre prorocii ce au pasit pe pamant si cel mai mic dintre sfintii din Imparatia Tatalui, cum bine spunea insusi Mantuitorul. Este posibil ca o mare tragedie sa se intample in acea zi minunata si binecuvantata de Dumnezeu. O sa fie intr-o zi de vineri si multe tragedii se cam intampla in ultimii 2 ani in zilele de vineri. Luna iunie va fi o luna plina si foarte incarcata de bune si de rele caci mari taine se vor aduna in luna ce urmeaza si multe sarbatori minunate si oranduite sunt din 10 in 10 zile. Pe 9 va fi Sfanta Inaltare a Domnului. Pe 19 Pogorarea Duhului Sfant. Pe 29 sfintii mari apostoli Petru si Pavel iar la jumatatea acestor sfinte si minunate sarbatori a crestinatatii pe 24 iunie, nasterea Sfantului Ioan Botezatorul. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea,caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, slava, marirea, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate "Sf. Ioan" nu se refera neaparat la hramul bisericii. Se poate intampla ceva - gen atentat, o alta explozie (nu neaparat provocata), sau un eveniment exploziv din punct de vedere emotional - in ziua sau in apropierea zilei de Sanziene care se apropie. Pentru ca aceasta zi e legata de numele Sf Ioan.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa nu fie vreo explozie din cauza instalatiei de gaz....

    RăspundețiȘtergere
  12. In dimineata aceasta la ora 7 avioanele fac numai cruci pe cer.Si multe cruci si nu întotdeauna le fac dar azi este cu dedicatie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Emisiunea dvs. de aseara , doamna Maria :

    http://antenastars.ro/agentul-vip/mesajul-unei-clarvazatoare-pentru-romania-cred-ca-va-fi-un-atentat-asupra-unui-bloc-id31221.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate ca "sfanta biserica va sari in aer" este la figurat?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. ar trebui legata de teroare in templu -craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Dumnezeu nu iubeste prezicatorii, vrajitorii si magicienii. Deuteronomul 18:10-15 Să nu se găsească la tine de aceia care trec pe fiul sau fiica lor prin foc, nici prezicător, sau ghicitor, sau vrăjitor, sau fermecător, Nici descântător, nici chemător de duhuri, nici mag, nici de cei ce grăiesc cu morţii. Căci urâciune este înaintea Domnului tot cel ce face acestea, şi pentru această urâciune îi izgoneşte Domnul Dumnezeul tău de la faţa ta. Iar tu fii fără prihană înaintea Domnului Dumnezeului tău; Căci popoarele acestea, pe care le izgoneşti tu, ascultă de ghicitori şi de prevestitori, iar ţie nu-ţi îngăduie aceasta Domnul Dumnezeul tău. Prooroc din mijlocul tău şi din fraţii tăi, ca şi mine, îţi va ridica Domnul Dumnezeul tău: pe Acela să-L ascultaţi

    RăspundețiȘtergere
  17. http://a1.ro/news/inedit/secretul-pe-care-meteorologii-il-ascund-un-front-atmosferic-periculos-a-ajuns-deasupra-romaniei-id494810.html

    E vorba despre furtuna care vine din vestul Europei si de faptul ca noi suntem in raza ei de actiune incepand de astazi.
    Adapostiti-va si feriti-va de descarcarile electrice. Au murit multi oameni trasniti.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  18. http://antenastars.ro/agentul-vip/mesajul-unei-clarvazatoare-pentru-romania-cred-ca-va-fi-un-atentat-asupra-unui-bloc-id31221.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa dea bunulsi dragutul Dumnezeu să oprească această nenorocire asupra sfintelor noastre biserici simbolul credinței românilor.Doamna Maria Gheorghiu am toată stima si respectul pentru tot ce faceți pentru noi Rimini.Vas ruga mult mult de tot să vă rugați pentru mine sa ma vindece Dumnezeu să mă facă sănătoasă cum am fost cînd ieram tinara.cu drag Isabela.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ion din Ionesti Arges este adevaratul slujitor al lui Dumnezeu este imparatul lumii noi ! probabil vor iesi multe la lumina si va fi o bulversare pt biserica , care se pare da din umeri si la canonizarea parintelui Arsenie Boca !

    RăspundețiȘtergere
  21. O romanca cucereste America .

    https://www.youtube.com/watch?v=xCoxGV7j71c

    RăspundețiȘtergere
  22. Dragi prieteni, vreau sa va intreb ceva! Cineva de pe blob se intreba unde este D-nul Alexandru Dragomir! Nu a mai scris aici de ceva timp,dar cred ca nu a parasit blogul.Ar fi "pacat" ca prieteni ca el, Emanuel, Mira,unii Anonimi sa paraseasca blogul! Desi,la un moment dat s-ar putea s-o faca deoarece stiti cum se spune "cine se aseamana se aduna",cu alte cuvinte, daca constiintele nu se trezesc nu are rost consumnul inutil de energie! Dar sa revin la D-nul Alexandru. Va mai amintiti ca dumnealui a postat aici cateva fragmente din seria de carti "Vorbind cu Dumnezeu" de Alberto Bacoi ?
    Intrebarea mea este;a citit cineva de aici aceste carti care sunt la dispozitia oricui, gratis pe siteul scriitorului? Si daca DA, cine? Multumesc pentru raspuns dar si pentru comentarii!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Dida(cred ca asa te cheama),marea majoritatea de aici intram in primul rand pentru mesajele pe care Maria le primeste si nu pentru ceea ce Alexandru ,Emanuel ,Gabriel tu sau sau orcine altcineva ar avea de spus;pentru ceea ce voi vreti sa transmiteti,cine doreste poate intra pe blogurile voastre(daca aveti)

      Ștergere
    2. Aplauzeee,18.1o,f.bine formulat.

      Ștergere
    3. Semnatura ei e prescurtarea de la ,, eu sunt Dumnezeu,,! Si detine intradevar blog cu denumirile urmatoare: Dumnezeu pe pamant, inspatelescenei2016 si altele. Vad ca a renuntat la blogul si titulatura de creator suprem. Prea multa suprematie strica! Pentru cine doreste sa faca o comparatie si sa descopere adevarata fata a acestei persoane, sa intre si sa citeasca ce sustine la ea pe blog si cum comenteaza aici ca si o nestiutoare ironizandu i pe prietenii acestui blog.

      Ștergere
    4. Anonim 1 iunie 2016, 18:10, te contrazic. Nu este chiar asa, ne intereseaza si parerile celorlati!Aceste dicutii au valoarea lor, deci daca tie nu-ti plac sau nu le gasesti interesante, nu esti obligat sa le citesti. Maria posteaza pentru noi dar cu siguranta si ea doreste sa cunoasca parerile celor care citesc aceste mesaje!

      Ștergere
    5. Anonim 2 iunie 2016 09:40,ai mai postat tu ceva asemănător...parcă? Nu prea ìnteleg la ce faci referire.Numai bine!🤗

      Ștergere
    6. Se vede de la multi kilometrii ca aceasta D e cel putin ciudata,se crede buricul pamantului,a tot stiutoare,etc,etc...

      Ștergere
    7. Anonim 2 iunie 2016, 08:57, daca nu iti place un blog anume, nu citi ce scrie acolo. Este atat de simplu. Alege ceea ce ti se potriveste tie.Sa nu uiti: o persoana are libertate de exprimare, deci nu poti limita pe nimeni sa se manifeste, poti sa alegi daca iei in considerare ceva sau nu, aceasta fiind alegerea ta doar pentru tine.

      Ștergere
    8. Cristina, referitor la neintelegerea ta: pe noi cititorii blogului ne intereseaza si parerile colegilor de blog, de aceea l-am contrazis pe colegul anonim. Pe cine nu intereseaza aceste comentarii poate alege sa nu le citeasca. Insa ele sunt necesare, parerea mea. Cand intram pe blog si citim despre subiectele postate ne intereseaza sa cunoastem si parerile altora despre acestea, nu-i asa? ... Am I right? :)

      Ștergere
    9. Anonim 2 iunie 2016, 15:41, de ce sa fie D ciudata? Tie iti pare asa din propriul tau unghi de vedere... Altii o inteleg perfect ce vrea sa spuna si sa transmita, deci unde e problema?

      Ștergere
    10. Se pare ca ceea ce se vehiculeaza despre d este adevarat. Nu este nimic mai mult decat un lup sub o blana de oaie!

      Ștergere
    11. Anonim 2 iunie 2016, 23:42, tu numai povestea cu lupul si oaia o sti? Pesemne esti inca pe la anii copilariei...

      Ștergere
    12. Anonim 2 iunie 2016,21:02,Da te ìnteleg acum după ce am văzut și eu acele blog-uri.Acum important e să urmăm calea noastră indiferent ce va urma.Mulțumesc pentru răspuns!Dumnezeu să te binecuvânteze!🤗

      Ștergere
    13. Dida,nu comenteaza mesajele Mariei ,ba chiar a spus despre ea ca este controlata mental...
      Dida a luat postura de "salvatoare",de iluminata si ea isi Impune invatatura sa si nu numai ea...
      Mi-a facut placere uneori sa comunic cu voi dar,nu imi place cand unii o fac pe atotstiutorii ,inteleptii si mari iubitori de semeni,pe scurt niste sfinti!
      Maria,iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi,pentru ceea ce esti!


      Ștergere
    14. Anonim 3 iunie 2016, 01:33,tu folosesti tehnica de manipulare aici iar lumea care citeste isi da seama. Vizavi de D gresesti in ceea ce sustii, imi pare rau dar nu ai dreptate.

      Ștergere
    15. Cristina, fiecare om e liber sa urmeze ceea ce doreste pentru el in viata lui, ce i se potriveste cel mai bine in functie de nivelul sau de evolutie. Deci decizia privind calea sa o va lua fiecare si nimeni in locul sau, pentru ca este dreptul fiecaruia in viata!

      Ștergere
    16. Cam puerila observatie, Anonim 3 iunie/ 00:31

      Ștergere
    17. Anonim 3 iunie 2016, 11:12, dovedeste ca sti lucruri mai inteligente decat povesti cu lupi si oi... mai ales cu "turme" de lupi, precum te-ai exprimat mai jos... ne-ar interesa lucruri mature din partea ta.

      Ștergere
    18. Anonim 3 iunie 2016, 11:12, puerila/nepuerila observatia exprima un adevar! Posteaza si tu ceva mai interesant ca sa ne intereseze si pe noi...

      Ștergere
    19. Eu sunt D poate insemna si -Eu sunt drac-

      Ștergere
    20. Anonim3 iunie 2016, 15:36,de ce gandesti aiurea? Poate sa insemne la fel de bine si -EU SUNT DRAGOSTEA-

      Ștergere
    21. Anonim 3 iunie 2016,09:55, Vă mulțumesc!

      Ștergere
  23. Catedrala mantuirii neamului ce hram va avea...langa vor sa faca moscheea-templu?...pe data de 10 12 2016 se va intampla ceva cu acestea?

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.apaceavie.ro/moastele-sfantului-ioan-botezatorul/

    RăspundețiȘtergere
  25. "Cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai inseta in veac, caci apa pe care i-o voi da Eu se va face in el izvor de apa curgatoare spre
    VIATA VESNICA."
    (Ioan 4:14) .....aseara am visat-o pe bunica mea care e decedata...ca mi-a zis sa ma duc sa-i dau bunicei mele apa...probabil s-a referit la cealalta bunica care e tot decedata????????...dimineata cautam sensul apei pe internet dar nu am gasit...abia acum am gasit acest citat...

    RăspundețiȘtergere
  26. https://saccsiv.wordpress.com/2015/04/22/de-ce-parintele-arsenie-boca-si-a-pictat-propiul-chip-in-reprezentarea-sfantului-ioan-botezatorul-de-la-biserica-din-draganescu/....Zian ...Sanzian...IOAN...parca se leaga...era ceva despe DUMNEZEU ZIANTUL!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,eu nu stiu,nu am vazut pictura dar stiu ca multi preoti(din cei adevarati-cu scuzele de rigoare)IL comparau cu Sf.Ioan Botrzatorul,unii,altii cu Sf.Ilie,chiar si IPS Laurentu de la Sibiu,cu drag Vasilica

      Ștergere
  27. http://poruncaiubirii.agaton.ro/articol/459/parintele-arsenie-boca-darul-lui-dumnezeu-pentru-poporul-care-striga-carte ...aici scrie despre Racla Sf.Ioan Botezatorul

    RăspundețiȘtergere
  28. poate despre acest lucru va fi breaking news

    RăspundețiȘtergere
  29. Parintele Arsenie zicea ca ne va da semne cu ajutorul apei!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica cum,cu ajutorul apei,mai da niste detalii,multumesc!

      Ștergere
  30. http://www.catedralaneamului.ro/index.php/26-actualitatea/evenimente/paraclis/232-hramul-paraclisului-catedralei-mantuirii-neamului-2

    RăspundețiȘtergere
  31. Dragii mei prieteni, unii dintre voi nu stiti de ca va aflati aici pe blogul D-nei Maria,dar nu-i nimic veti afla la un moment dat! Poate parerile unora dintre noi va zgarie orgoliul crestin (si eu sunt crestin
    ortodoxa)inradacinat de mii de ani. Va spun, ca ati fost ghidati din inalt chiar daca voi credeti alceva. Dumnezeu lucreaza prin oameni nu impotriva lor.
    Orice energie aduce o informatie care-ti este benefica si o vei constientiza cand va veni momentul.
    Va asigur ca va veni vremea cand informatiile care acum sunt "pionieze" va vor fi de folos.

    P.S. Cu D incep multe nume si cuvinte, dar fiecare ii atribuie numele si semnificatia pe nivelul constiintei sale.Cand eram copil imi placea sa dau nume oamenilor dupa infatisarea si atitudinea lor.
    Parerile noastre ne reprezinta, doar astazi, caci maine constiinta se schimba si intelegerile sunt altele.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu te mai ma da si tu mare filozof.... "EU SUNT D"..zi frate cine esti si facem un dialog pe temele dnei Maria

      Ștergere
    2. Absolut corect D!

      Ștergere
    3. Chiar asa,da-ti odata arama pe fata sau arata-ti rugina,eu cred ca esti pocaita fara Sf.Cruce sau neu age

      Ștergere
    4. Anonim2 iunie 2016, 18:25, dar curios mai esti frate!

      Ștergere
    5. Dar serios Anonim 2 iunie 2016, 20:53,acuma, care este problema ta? Daca nu iti place ce scrie cineva poti sa ignori, pe altii ii intereseaza, asa ca nu fi asa rau, caci parca nu iti sta bine, iti strica imaginea, pare ca ai invatat sa te exprimi urat... rugina aceasta este o problema in viata ta incat te-ai gandit sa folosesti acest termen? Vezi ca iti dai de gol problemele din viata ta... mai incetut cu vorbele urate, parca asa este civilizat...

      Ștergere
    6. Cand apare unu destept 5 idioti comploteaza impotriva lui.c-am asa o dadura-ti si voi astia curiosi in privinta lui EU SUNT D.

      Ștergere
    7. Complotul, arma invidiosilor... fac pe curiosii dar adevarul este ca sunt foarte invidiosi pe D! Nu-i lua in seama D, continua sa postezi!

      Ștergere
    8. Visati frumos in continuare cum ca ar fi cineva invidios pe o turma de lupi!

      Ștergere
    9. Anonim 3 iunie 2016, 08:19, care este problema ta mai exact? Cred ca este vorba de ceva mai urat la tine: o carenta in sufletul tau numita rautate. Lasa povestile deoparte cu "turme" de lupi si oi si alte cele asemenea ... posteaza si tu lucruri mature, cu valoare, care merita sa fie citite.

      Ștergere
  32. Pana si aici pe blog va certati!!!Nu-ti place o postare,treci mai departe!De ce trebuie sa fie schimbul asta de replici???Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, oamenii acestia care scriu de rau despre altii au placere in a denigra, nu pot sa treaca mai departe, linistiti, fara sa scuipe ceva venin peste altii. Sunt genul de oameni care doresc ca lumea sa se invarta in jurul lor dupa cum ei poftesc. Ei nu inteleg ca nu suntem identici. Nu stiu sa respecte alte pareri. Ii macina foarte tare acest lucru de aceea nu pot sta in pace. Cu certitudine acest lucru rau il fac si in viata de zi cu zi nu doar aici pe blog. Speram intr-o indreptare a lor, ar fi un lucru bun pentru ei.

      Ștergere
  33. Stiti ceva!M-ati facut tare curioasa de blogurile pe care le-ati mentionat ,voi intra si eu pe acolo sa vad ce scrie,dar daca voi spuneti ca sunt ale mele, inseamna ca suntem mai multi cei care au aceeasi viziune asupra vietii!

    Multumesc persoanei care spune ca semnatura mea este; "EU SUNT DUMNEZEU" deoarece a facut o remarca extraordinara despre sine insusi fara sa constientizeze.
    Pot sa te asigur draga prieten, ca de acum , viata ta va lua o intorsatura a credintei cum nu ti-ai imaginat!
    Cine declara astfel despre SINE devine farul care lumineaza in intuneric.

    Constientizati! Noi suntem partile care-L copleteaza pe Dumnezeu! Credinta, biserica,mantuirea,universul cu toata cunoasterea sa, se afla in interior;de acolo vine viata si raspunsurile voastre! Din exterior vine doar "inbtrancitul"care va face sa va retrageti in interior unde va veti descoperi.Ceea ce gasiti in interiorul vostru nu veti gasi in nici o scriere de om deoarece fiecare isi exprima intlegerea sa. Ceea ce eu scriu aici are menirea ca voi sa iesiti din blocaj si sa incepeti sa va puneti intrebari,iar raspunsurule corecte,adevarate sunt strict individuale,vin de acolo de unde voi "fiintati".
    Noi suntem toti DUMNEZEU (nu DUMNEZEI),dar si constiinte individuale cu trairi unice.Niciunul dintre noi nu stie ce traieste celalalt in interiorul sau.Nici siamezii care sunt lipiti prin cap nu au aceleasi sentimente si emotii,deoarece constiinta noastra este la nivel celular si nu in creier.Memoria noastra este tot celulara(probabil ati citit cum se schimba viata celor care au facut un transplant)!
    Dualitatea acestei lumi este manifestata tot la nvelul celulei.Acolo se afla intunericul dar si lumina.In aceste vremuri lumina devine primordiala si treptat scoate intunericul depozitat prin trairile noastre in urma alegerilor.Cand acest lucru se intampla apar si durerile corpului fizic deoarece trairile negative sunt extrem de dureroase,iar procesul este traumatizant daca nu-l intelegi. Refuz sa cred ca voi nu treceti prin aceasta transformare,fiindca energiile matura practic planeta.
    Nu scapa nimeni de 'masina de spalat" care va curata pana la cea mai mica '"pata"intunecata. Cei care pleaca dintre noi nu rezista acestei "spalari".Asa ca felicitati-va pentru ca inca sunteti aici!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  34. Ceea ce este de retinut despre d, este ca nu si asuma identitatea si face un joc dublu. Dar cu ce scop? Se pare ca esti un Dumnezeu mincinos. Iar cei din "ceata lui pitigoi" se recunosc imediat. Dai intr unul si tipa doi, sau chiar mai multi. Fiecare e o fiinta libera si poate sa judece adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 3 iunie 2016, 11:09,imi pare rau pentru tine dar esti total lipsit de respect, aceasta se deduce din postarea ta. Uita-te mai intai la tine: tu iti asumi identitatea? Si tu scrii ca si un anonim ... asa ca mai incet cu aruncatul bolovanilor caci sti bine ca cine face asa ceva... are un nume.

      Ștergere
    2. Hei 11.21,la acest comentariu de ce nu te-ai semnat"EU SUNT D"?ca-i al tau coment cum de altfel mai sunt si altele,mai sus.Vrei sa lasi impresia ca altii iti tin partea?

      Ștergere
    3. Te inseli Anonim 3 iunie 2016, 20:38, tu singur te amagesti...

      Ștergere
  35. Dar sa stiti ca sunteti multi care aparati ratacirile lui Didona.Smintelile la care face referire ,nu au decat o directie; Iad!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 3 iunie 2016, 21:00, aceasta din punctul tau de vedere... din punct de verdere al altora nu este asa! Unghiul tau nu se potriveste ... ce sa-i faci? Lasa ca nu-i suparare o sa intelegi alta data! Toate la timpul lor, caci fiecare are timpul sau!

      Ștergere
    2. Iadul nu e un "loc" in care te duci, e o traire evident negativa. Nici raiul nu e un "loc" ci trairea iubirii pure, a pacii si fericirii ca esti...

      Ștergere
    3. Da Coni, asa este!

      Ștergere
    4. Nu e o trăire,e real Raiul,ca și partea întunecată.Întreab-o și pe doamna Maria.Dar eu nu înțeleg de ce faci această afirmație.

      Ștergere
    5. Cristina, o pictura ar putea fi in forma clasica sau in forma mai abstracta, exprimand acelasi lucru. De ce vrem in rai? Pentru ca acolo consideram ca este bine, e bucuria, fericirea, divinitatea... aceasta traire poate fi inca de aici daca aduci in viata ta inca de pe acum: binele, bucuria, fericirea, divinitatea. De ce nu vrem in iad? Se subintelege...

      Ștergere
    6. Fiecare traieste in viata de apoi continuarea vietii de pe pamant. Ai fost bun, mergi in Rai, ai fost rau, mergi in Iad. E logic.

      Ștergere
    7. Anonim 4 iunie 2016,23:09
      Dacă ai fi crezut în Dumnezeu,poate
      ai fi putut avea ocazia să vezi cum e raiul.Păcat,ai să pierzi toate acele frumuseți.Crede-mă,Raiul există,Dumnezeu există.
      Și eu am fost ca voi(necredincioasă).Nu eu l-am căutat pe Dumnezeu,El ma căutat pe mine păcătoasa.Ia fost milă de mine și ma salvat din ghearele celui necurat.Dumnezeu e bun și așteaptă să ne întoarcem la el.Ai foarte puțin timp să te întorci la El,grăbește-te!Dumnezeu sa-ți călăuzească pașii pe drumul cel bun!🤗

      Ștergere
    8. Exact, este extensia vietii de acum! Corect! Deci sa fim spirituali! Sa traim frumos, sa ne iubim aproapele, sa ajutam pe cat putem, sa facem tot ce este bun incat fericirea sa fie prezenta in sufletul nostru, pentru ca aceasta sa continue si dincolo!

      Ștergere
    9. Insa sufletul lasa trupul si merge mai departe in forma sa ... dincolo nu mai vorbim de lucruri sau locuri fizice/materiale... este mai diferit insa trairea (buna/rea) este cea pe care ai avut-o in viata trupeasca... depinde cat ai crescut si cat te-ai format spiritual aici, cati "talanti" ai adunat in timpul vietii pamantene.

      Ștergere
    10. Cristina observ ca nu m-ai inteles. Revin la tine cu completari: sufletul nu este de esenta materiala (doar trupul este) iar ceea ce merge dincolo este doar sufletul in forma sa nonmateriala nu si trupul… nu a spus nimeni ca sufletul (sa ma exprim: bun) nu se intoarce la Dumnezeu de unde a si venit …. mai mult nu dezvolt caci sper ca intelegi si in fapt usor se subintelege…
      Relatia cu Dumnezeu este o relatie extrem de intima. Nu te grabi sa pui etichete de forma: credincios/necredincios pentru ca tu nu cunosti cum este un om in sufletul sau si ce legatura are cu Divinitatea si cat i s-a revelat. Ma bucur pentru tine ca ai inceput sa ai si sa dezvolti o relatie personala cu Dumnezeu, totusi, nu te grabi sa faci afirmatii decat atunci cand ai o certitudine 100%, pentru ca te poti insela in privita sufletului omului. Oare cine poate cunoaste deslusit sufletul unui om? Cu siguranta Dumnezeu!

      Ștergere
    11. De ce Dumnezeu este doar drept ortodox?
      Nu cumva suntem putin naivi sa credem ca Dumnezeu cel Atotputernic, infinit, omniprezent, si cu toate celelate calitati, poate fi doar in biserica ortodoxa?
      Unde este scris ca Dumnezeu este ortodox? Stiu, ortodox inseamna drept crstin, dar nu ma refer la acest lucru.
      De ce Dumnezeu nu s-ar manifesta si in celelate religii? De ce o religie e mai buna decat alta? Cine stabileste acest lucru: Dumnezeu sau oamenii? Care sunt interesele celor care il tin blocat pe Dumnezeu in propria lor religie, considerata de ei ca fiind cea adevarata?

      Ștergere
    12. Anonim 5 iunie 2016, 15:15, ai surprins bine aspectul! Da, religia este creata de om si nu la intamplare, ci avand ca scop interesul. Ce are interesul lor cu Dumnezeu in comun? Nimic!Avea dreptate iubitul nostru geniu Eminescu atunci cand a scris: Religia o fraza de dansii inventata... acesti "dansii" sunt cei care doresc sa tina omenirea blocata...acestia sunt cei care ne poarta pe degete si care au intrat pana in sanul bisericii si nu de acum ci de milenii, ei si-au permis sa modifice textele biblice in conformitate ci interesul lor merschin. Iar noi ramanem victimele...

      Ștergere
  36. "Ceata lui pitigoi" a acaparat blogul Mariei,precum o caracatita. Iar "tentaculele" sunt multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4 iunie 2016, 08:32,se constata la tine o amagire in forma continuata...

      Ștergere
    2. Atunci, unde sunt crestin ortodocsii? Ei de ce nu comenteaza?

      Ștergere
    3. Anonim 4 iunie 2016, 22:48, ai nevoie de ajutor?

      Ștergere
    4. De ce? Nu vezi ca nu mai posteaza nimeni care are cuvintele la el/ea?

      Ștergere
    5. Uite, te sprijinim cu ganduri bune...nu te mai simti singur caci si aceasta este o amagire!

      Ștergere
  37. Va doresc rugativa pentru mine să-mi dea Dumnezeu sănătate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 5 iunie 2016, 05:38, doar daca poti si vrei posteaza ce te necajeste.

      Ștergere
    2. Daca tu crezi in Dumnezeu si esti convins ca ai primit sanatatea pierduta, te-ai vindecat.
      Roaga-te si curata constiinta de pacate. Ele ingreuneaza procesul vindecarii.
      Crede si vei primi. Indrazneste sa ceri. :)

      Ștergere
    3. Vedem cu totii ce atacuri sunt lansate asupra bisericii ortodoxe de catre alte comunitati religioase care dispun de fonduri si persoane care depun o ampla activitate de prozelitism. Ma mira faptul ca valorile noastre spirituale autentice sunt ironizate si ne ratacim in invataturi straine traditiei si invataturii noastre ortodoxe. Ce este de ras in afirmatia anonimului care vorbea de lupul imbracat in piele de oaie(si nu fac referire la D)?Toata lucrarea crestina are la baza simplitatea .Diavolul castiga suflete inseland lumea ca el nu exisa ..amagitorul are intentii bune.

      Ștergere
    4. Anonim 5 iunie 2016, 21:58, intentia cu care a fost folosita experesia si mai multe... atitudinea, daca vrei un raspuns.

      Ștergere
  38. Biserica ortodoxa are ca element central pe IISUS HRITOS, ale carei invataturi le propovaduieste si le pastraza de la Inaltarea Sa pana astazi.Nu Dumnezeu este ortodox, noi (eu,tu,el,ea )suntem ortodosi.
    Una, soborniceasca si apostoleasca biserica, raul de apa vie, care a stabatut veacurlile la fel de curata, pastrand taina frangerii painii este biserica ortodoxa. As putea continua ,dar vreau sa intreb:cand au aparut celelate religii si cine a fost intemeietorul lor ? Omul.omul razvratit care a interpretat biblia dupa bunul plac,a intemeiat religii. Cum sa accept eu invatatura unor persoane binevoitoare ,care au aparut peste noapte ?Si va mai intreb; ce propovaduieste gresit biserica ortodoxa de se ridica atat de multi impotriva ei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta cu religiile e treaba mestesugita, depasea cu mult mintea omului de atunci... e mai mult decat intervetia omului.

      Ștergere