duminică, 29 mai 2016

ROMÂNIA ,CA UN BREAKING NEWS ! ÎN ROMÂNIA , SE VA PETRECE CEVA !

                                                      

                                            Image result for STEAGUL ROMA NIEI.

                                         29 Mai 2016,ora 4,23 ,zori de zi !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață, în zori de zi, un glas puternic m-a trezit ,graind asa:
                  ”Breaking  News ! 
              România ,ca un Breaking News !”  

Dragii mei, ceva de talie mondială, se va petrece în România si cu România.
Țara noastra,România, va veni vremea când, va fi pe primele pagini a tot ce inseamna mass-media. 
ROMÂNIA ,va deveni la nivel mondial , un :
                          Breaking  News ! 
Adică, o ultimă stire al acelui minut .
Sa fie oare vorba de,DEVESELU?
Sau sa fie ceva politic?
Eu nu cunosc mai multe; nu mi s-au descoperit!
Sa nadajduim însă,că nu va fi atât de rău.
Să nu uităm dragii mei, că: 
      România este Țara Duhului Sfant! 
Trebuie sa avem Credință si Nadejde,că va fi bine!
                                   Cu dragoste,Maria. 

56 de comentarii:

  1. cred ca e vorba de semnalul dat de putin conservelor rusesti sa se trezeasca din adormire,aviz sri-ului , ar putea fi un banal accident de tren programat.sau coloannei a 5-a a minoritarilor.-cracin

    RăspundețiȘtergere
  2. dar ar putea fi si cutremurul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. sau ar putea fi vorba de inundatii pe TIRNAVA.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Se stie deja ca Deveselu este in atentia vecinilor ! Apropouri vin in permanenta de la ei ! Inevitabilul este prezent !D-zeu sa aiba grija de noi si de copiii nostri !

    RăspundețiȘtergere
  5. in localitatea PLOPU Prahova astazi o punte de lemn s-a prabusit cu staful electoral alPSD-ului peste 20 persoane cazute au cazut ranindu-se printre care si o gravida-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,da,asta chiar ar putea fi de talie mondiala :)Nu-i asa,mos Craciun?

      Ștergere
  6. Am spus si eu,acum cîteva luni,de o "liniste dinaintea furtunii",ceva da,se va întîmpla,speram sa nu fie de rău.Si in plus,acum trei ani ,am avut o presimțire în luna iunie,ca peste trei ani,adica acum,va fii ceva,dar tare cred ,ca mai mult e de rău!Dumnezeu sa ne apere de orice râu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred cu certitudine că tot ce-a scris sfintul Arsenie Boca se adeveresc.spunea ca la un moment dat se va întîmpla ceva deosebit în România.și pentru scurt timp toate tarile se vor concentra atenția asupra noastră .să fie oare adevărat doamna Maria Gheorghiu?cum comentați?

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu de ceva timp am o presimtire rea,dar nu imi explic cauza!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totusi ai grija sa nu se petreaca chiar cu dumneata Maria Handic!

      Ștergere
    2. De rautate nu ducem lipsa!!!

      Ștergere
  9. Parintele ARSENIE BOCA despre Romania .... previziuni ....
    https://www.youtube.com/watch?v=Ni4Avv_Odcw

    RăspundețiȘtergere
  10. Printre atatea rele imaginare si, in acelasi timp, posibile, imi doresc sa fie vorba de o stire nemaipomenit de buna. Cred ca avem nevoie de o schimbare in bine. :)
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  11. Da Breaking News se va zice pe toate posturile din Romania ca Victor Poantă va fii pus iar priministru in toamnă.Dvs sunteți de vina ca v-ati rugat ca acest lucru sa se întâmple.Sau credeti ca el va demara proiectul construirii Noului Ierusalim după război in timp ce este priministru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre ce vina este vorba Anonim 29 mai 2016, 17:37? Cum adica e de vina ca s-a rugat? Tu nu sti ca implinirea rugaciunilor tine de voia lui Dumnezeu? Trezeste-te si nu mai scrie acuzatii aiurea, nu de alta dar dovedesti cat de multe cunosti despre spiritualitate.

      Ștergere
    2. Doamne ajuta!L-au hartuit destul pe nedrept.Maria H

      Ștergere
  12. Da se va petrece ca Victor Poantă va veni înapoi.Ufff..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta sa vina inapoi VICTOR PONTA!Incomparabil mai bun decat Iohannis si Ciolos cu adunatura lor de tehnocrati.
      VICTOR PONTA este un bun roman care si-a ajutat poporul, a facut lucruri bune,nu si-a batut joc de tara ca si cei de acum...
      Ii doresc mult succes lui VICTOR PONTA in tot ceea ce va face si ii mai doresc sa ajunga presedintele Romaniei! Tara aceasta si poporul roman are nevoie de el, nu de Iohannis si Ciolos cu incompetentii de tehnocrati... caci ne-au terminat economic, conform ordinelor straine, din afara Romaniei. Doamne ajuta, asa sa fie!

      Ștergere
    2. Anonim 29 mai 2016, 17:41, nu-ti bate joc de numele nimanui. Atata nu ai invatat in primii cei 7 ani?

      Ștergere
  13. Cu ceva timp in urma doamna Maria a primit un mesaj in care o voce pe un ton autoritar aproape ca ii poruncea sa scrie acele numere 1, 3, 19, 9. Pe data de 1 a fost Invierea Domnului. 3 nu stiu ce va fi este posibil acum pe 3 iunie sa fie vreun eveniment. Pe 9 iunie este Inaltarea Domnului. Pe 19 este Cinzecimea sau pogorarea Sfantului Duh. Cineva scria ca a primit niste mesaje despre data de 24 iunie. Pe 24 iunie este nasterea Sfantului Ioan Botezatorul, inaintemergatorul Domnului nostru Iisus Hristos la prima venire. Pe 13 mai luna trecuta s-au implinit 100 de ani de la prima aparitie a Maicii Domnului la Fatima inaintea celor 3 copii. Pe 13 iunie si in fiecare zi de 13 pana in septembrie sau octombrie s-a aratat copiilor si multimii si le-a prorocit. Calendarul nostru actual este dupa cel Gregorian fiind defalcat fata de calendarul Iulian cu 4 ani. In mod normalar insemna ca anul acesta nu este 2016 ci de fapt 2012 si s-ar putea ca maiasii sa fi avut dreptate cu profetiile lor. Oculta mondiala a disimulat adevarurile inclusiv numarul fiarei care nu este 666 ci 555 pentru a induce omenirea in eroare. Toate aceste date au insemnatate pentru iubitorii Lui Dumnezeu si este posibil ca anumite evenimente sa se intample. Ce va fi, numai Dumnezeu stie si toate sa se implineasca dupa voia Lui. Domnul sa ne aiba in paza si sa fie bland si milostiv cu noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tie, chiar iti plac numerele... :)

      Ștergere

    2. Anonim29 mai 2016, 17:47
      DESPRE ASTA E TOTAL FALS
      ´´numarul fiarei care nu este 666 ci 555´´

      Raspuns

      555 are 111 mijloc --- cei 3 de 1 sint FIara , balaurul si anTIHRISTUL ---- asadar stai linistit CA SINTEM pe pozitie si totul se intimpla conform LUI DUMNEZEU ... asadar NIMIC nu scapa de divinitate si NU EXISTA ERORI .... ha ha ha

      mai studiaza ca esti pe linga cu drumul ...

      Ștergere
  14. VICTOR PONTA, este un român adevărat,care ține cu poporul român ! VICTOR PONTA,merita sa vina in fruntea Țării, si va veni ! DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca asa spuneti dvs.Nu va contrazic.

      Ștergere
    2. Tine mai mult cu musulmanii de turci, ca le face moschee la Bucuresti, acum de pinde de care sunita sau siita, ca turcii sunt suniti, daca nu ma insel. Nici un conducator roman nu a indraznit sa faca asta.

      Ștergere
    3. Aveți dreptate D-na Maria că Victor Ponta este cel mai bun pentru România.Doamne ajuta să fie Victor Ponta în fruntea României după voia TA DOAMNE.Amin.

      Ștergere
  15. ARSENIE BOCA a spus :
    “Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va disparea , dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia, si va fi vai si amar de lume“
    sa ne spovedim si impartasim mai des, ca va sosi timpul cand se va lua Sfanta Liturghie la cer si nu se va mai savarsi pe pamant“

    Cei buni si drepti vor da jertfa mare de viata si sange, cei slabi, nimicnici si fatarnici vor ingrosa randurile dusmanilor nostri atat de mult, incat vor crede ca sunt numai ei, atotputernici si atoatestiitori.

    Parintele i-a spus ca pe Bucuresti s-a “ouat” de doua ori, referindu-se la bombardamente [dar si la cutremure], iar cand se va “oua” a treia oara Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului deoarece acolo forfotesc pacatele.

    sfarsitul lumii nu va fi asa cum gandim noi ca va muri toata lumea odata. Ci va muri pe rand. Intr-o parte de lume vor fi razboaie, in alta parte cutremure, in alta inecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute si fara de leac.

    ne-a citit [talmacit] din Biblie de la Apocalipsa ca se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, va bantui casele oamenilor, le va darama, le va nimici, se va calca om pe om, se va manca carne de om si se va bea sange de om. Cine va ramane din razboiul acesta va fi ales ca graul din pleava. Pleava zboara, iar graul ramane.

    RăspundețiȘtergere
  16. Se vede treaba ca resurse umane tara asta nu mai are , decat reciclaj . Odata eram renumiti prin intelectuali, oameni de seama si cultura , acum au aparut fripturistii dornici de vile , si off shore-uri .

    RăspundețiȘtergere
  17. ´´Ma, întoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului. Dar sa nu va întristati, ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”.

    Arsenie Boca

    RăspundețiȘtergere
  18. “Sunt ingaduiti de Dumnezeu si le ajuta [n.n. ingaduie] sa puna stapanire pe intregul glob pamantesc

    Ei vor ajunge sa cuprinda intreg pamantul [si] vor con­du­ce lumea. Pana atunci va fi bine de noi. Atunci se va vedea care este crestin adevarat, care [le] va rabda pe toate; care nu, va cadea in valul lumii“.

    RăspundețiȘtergere
  19. ´´Caci biserica din ini­ma noastra nimeni nu o poate darama“.

    RăspundețiȘtergere
  20. Insa Dumnezeu cere de la noi faptele si sufletele, atat. Trebuie sa fim dez­bra­cati de orice si numai pe Dumnezeu sa-l avem in suflet“.

    RăspundețiȘtergere
  21. Rugati.va neincetat , frati romani!

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria se semneaza cineva cu numele ,,craciun,,nu sunt eu V. CRACIUN.,si eu sunt cu V. Ponta...oamenii sunt orbi voteaza pe cei care sunt impotriva neamului romanesc,daca nu ne trezim vom ajunge in sapa de lemn,strainii nu ne iubesc,noi sa ne iubim tara s-o facem sa infloresca .Doamne Lumineaza-ne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maiii,dar care V?!Cumva vorbesti in numele meu?Doar eu ma semnez cu V-Viorica cea draguta :p Iti arde de glume?! hmm
      v

      Ștergere
  23. Poate este vb de mesajul ăsta:

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/05/romanie-curaj-nu-te-teme-romania.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi este dor de Alexandru Dragomir!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu. Si nu numai. Sunt multi care nu mai scriu mesaje. Poate se intorc si ne dau un semn ca sunt bine.

      Ștergere
    2. Pai daca Maria,da drumul numai la cei comvine,de accea nu prea mai scriu.

      Ștergere
  25. Imi este dor de Alexandru Dragomir!

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa vina V. Ponta sa ne salveze, din cea mai ramas dupa dezastrul asta facut de tehnocrati. El ramane singurul care a facut tot ce i-a stat in putere sa ne ajute, pe noi romanii amarati si umiliti de toate hoardele ce au trecut pe la putere. Ma rog la Sfanta Treime, sa-l aduca inapoi ! BRUNO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va veni,asa va fi BRUNO! Nu mai este mult! ...

      Ștergere
  27. Cu siguranta va fi o stire mare :venirea lui cristos pe meleagurile adevaratei tari sfinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta da, presupunere de om optimist si vizionar!

      Ștergere
    2. Madus,Iisus Hristos nu vine cu tam,tam..,El vine cand nu te astepti.Esti pregatit?

      Ștergere
    3. CORECT LILIANA si aici E SCRIS :
      40.Deci şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.

      MADUS NU VINE PE NICI UN MELEAG ---
      27.Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.



      dar DE CE nu se poate calcula clar cind vine desi se stie cind va veni uite aici

      14.Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.
      CONCLUZIA SIMPLA
      EVANGHELIA = TOATA LUMEA PROPOVADUITA =MARTURIE = SFARSITUL

      deci nu stie nimeni CIND va fi asta caci NU STIE NIMENI cind se va implini PROPOVADUIREA LA TOTI ....

      AVIZ CELOR CARE DAU DATE FIXE( ZI, AN SAU ALTE DATE ) ca SE INSEALA SI INSEALA SI PE ALTII ....PROFETI MINCINOSI despre care scrie aici
      24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.

      deci semne , minuni si alte lucuri CA SA AMAGEASCA chiar si pe cei ALESI( mai putini tari in credinta ) sau ALESI ( din lume ) Caci sa nu uitam cind IISUS a spus apostolilor ca SATANA a cerut ca SA VA CEARNA
      31. Şi a zis Domnul: Simone, Simone, iată satana v-a cerut să vă cearnă ca pe grâu;
      32. Iar Eu M-am rugat pentru tine să nu piară credinţa ta. Şi tu, oarecând, întorcându-te, întăreşte pe fraţii tăi.

      CREDINTA ADEVARATA se va pierde CU ORICINE propovaduieste GRESIT cu voie sau fara voie ... ATENTIE MARE cei sau cele care vorbesc fara sa stie ca intra la ACEASTA CATEGORIE si JUDECATA va fi ASPRA .....sE VEDE ASTA DEJA IN LUME SI CRESTE MINCIUNA .....

      FITI TARI SI CLARI IN CREDINTA ORTODOXA ca vremurile se tulbura din ce in ce mai mult si multi o sa pice DIN CAUZA LOR


      Ștergere
  28. Frati si sutori intru Hristos Domnu, nu va mai vaitati atat, vremurile vi si trec ca apa potopului, pentru ca nu vremurile sunt sub voia oamenilor ci oamenii sunt sub vremuri, iar vremurile sunt voia lui Dumnezeu Tatal care le randuieste dupa faptele noastre.
    Asa ca rugativa mai mult si POCAITI-VA mai mult si bunul Dumnezeu se va indura de noi si ne va ajuta sa trecem peste greutati si ne va da si timp de mantuire.
    Rugativa ca s-a ne dea conducatori cu frica de Dumnezeu si cu credinta multa, pentru ca nu mai astfel tara si poprul vor progresa.
    De va fi cutremur, inundatii sau razboi le vom trece mai usor daca vom fii uniti si rugatori.
    Credinta, dragostea, nadejdea, indelunga rabdare si ascultarea de Duhul Sfant ne va intarii si ne va mantuii.
    Doamne iarta-ne si ajuta-ne sa trecem cu bine peste toate cate ni lingadu-i pentru pacatele noastre. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna dimineata, fiti mai optimiști , mai pozitivi ...poate ca vom fi pe breaking news pentru ceva bun si frumos...eu prefer sa ma gandesc, de exemplu, ca echipa României de fotbal, va învinge echipa Franței in meciul de debut...asta da breaking news...o saptamana minunata tuturor....va-mbratisez cu drag, Dna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca ii lasa pe francezi sa castige avand in vedere ca joaca la ei acasa si e meciul de deschidere;-)))

      Ștergere
    2. A fost buna "predictia".:)))
      Parca-i vad aranjati la masuta cu reporterii explicand cat de mult au muncit ca sa nu dezamageasca gazdele. :)))
      Sa fim optimisti, poate vor da si ei un gol, dar poate o nimeresc pe cea a adversarului.;)
      Mira

      Ștergere