vineri, 27 mai 2016

MĂTUȘA MEA ,S-A ÎNTORS DIN MORTI, CA SA-SI IA RĂMAS BUN ! EXISTĂ VIAȚĂ , DUPĂ MOARTE ! S

c
                            8  Octombrie 2006 , ora 4,50  zori de zi !

                                                                    Dragii mei, 

                Există  Viaţă, după  Moarte !

                     Niciodată să nu vă îndoiţi , de acest lucru !

                         O  Poveste adevărată,
                                     trăită live de mine !

Dormeam la această oră, din zorii  zilei de 8 octombrie 2006 !
Brusc, O Lumină albă orbitor de strălucitoare, imi luminează ochii mei, si mă trezesc ,dar nu eram în patul meu, ci eram în holul casei mele, deschizând uşa spre afară.
Văd dragilor, cum din curte  de afară, vine spre mine O altă Lumină albă orbitor de strălucitoare, ca o rază conică.
Din acea Rază conică, vine spre mine Mătusa mea, care murise cu doi ani înainte. Adică în 2004!
Mătusa mea, Aurelia Tudoran ,a fost un excelent  Profesor Medic Pediatru, la Spitalul de Copii ,Sfanta Maria din Iasi.
Într-o zi de vară, când a venit de la serviciu, a intrat în cadă sa facă o baie caldă.
Iar nu după prea mult timp, de când intrase în cada, a fost gasita inconstientă în apa din cadă;făcuse un accident cerebral.
În circa 2 saptamani s-a stins, dar fară a putea ,să ne luam rămas bun una de la alta.
Dragilor,  mătuşa mea cât a fost în viață ,nu stia ceea ce eu traiam si traiesc zilnic, din Minunile  Lui Dumnezeu si ale Maicii Domnlui. Eu nu spuneam la nimeni, pentru ca m-ar fi crezut nebună.
Si iată dragilor, cum in această dimineaţă, deschid uşa de la holul casei mele, si din Raza de LUMINA albă, vine într-o rochie albă, tot din lumină, vine spre mine, păşind ca pe valuri, vine mătusa mea.
                            
                                                    
Cand a ajuns la prag, rochia ei de lumina albă, s-a transformat într-o rochie bleu, pe care eu o cunosteam, ca fiind a ei.
Matusa mea, întinde mâinile spre mine, dar nu putea ajunge la mine, desi trecuse pragul si eu eram în faţa ei. 
Atunci fac eu un pas spre dânsa, moment în care ,ea mă prinde de mijloc, în braţele ei, si mă ridică în sus de la pământ, şi strigă plângând de bucurie :

                      "Luminate !
     Şi aşa strângându-mă la pieptul ei, priveste spre Cer, căci nu mai existau ziduri, ci numai Cerul senin, si strigă iar mătuşa mea:

                  Luminate, am văzut-o !
             Am văzut-o, Luminate !"

Şi mă privea în ochi, mă mângâia pe obraji, si continua sa privească Cerul senin si orbitor de stralucitor, strigând la Mântuitorul : 
                       Luminate, am văzut-o !

Preţ de câteva secunde , m-a ţinut mătusa mea în braţele sale, după care, Lumina albă orbitoare ce venea din Raza conică, a absorbit-o pe un fond muzical dumnezeiesc, în care auzeam aceste cuvinte :

                 "Lăudaţi-L pe El !
               Lăudaţi-L pe El !
     Lăudaţi-L pe El, în chimvale şi în alăută ! 
     Fericiţi cei smeriţi şi săraci şi bogaţi !
     Numai binecuvântaţi!"
                    
                  Image result for iisus
Apoi dragii mei, tresalt puternic de parca as fi cazut dintr-un copac, deschid ochii mei ,si cu lacrimi de bucurie, scriu toate cele vazute si auzite. Eram uimită,eram uluită ,de cele vazute si auzite!
Matusa mea s-a întors din morţi, si m-a îmbratisat, vorbind în acelasi timp cu Mântuitorul, arătându-I cât este de fericită că m-a găsit ,si că eram in bratele ei.
Asa cum am mai spus, mătusa mea ,medic fiind, nu a stiut niciodată ceea ce eu traiam, si-mi notam în caietele de suflet.
Si iată dragilor, că după ce a murit , sufletul ei ajungând acolo Sus la Mântuitorul, a aflat ceea ce Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, îmi îngăduie a vedea si a auzi.
Iar pentru viaţa ei smerită, si pentru salvarea multor vieţi, a mii de copilasi, pentru bunătatea sufletului ei, Mântuitorul i-a îngăduit să ajungă la mine, să ajungă pe Pământ, pentru doar câteva clipe.
Dragii mei , dacă ar fi să aleg,între viaţa de acum si viaţa veşnică, aş alege cu toată dragostea sufletească ,viaţa cea vesnică.
Dar , cum nu pot eu să hotărăsc pentru mine, las pe BUNUL si PREA MILOSTIVUL  DUMNEZEU, să hotărască ceea ce voieste El cu mine, cu viaţa mea ,de pe acest Pământ.
Eu mă supun trup si suflet ,Voii  Sale, si cu buna stiinţă ,niciodată nu voi ieşi din al Său Cuvânt .
    Şi voi dragilor, să fiţi smeriţi cu sufletul ,să fiţi buni cu inima, şi să nu vă abateţi, de la împlinirea Poruncilor Lui Dumnezeu.
Dăruiţi dragoste si bunătatea inimii voastre ,si veti primi de la DUMNEZEU si de la MAICA  DOMNULUI  , însutit ,din ceea ce ati dăruit Aproapelui vostru, si chiar dusmanilor vostri.
                               Cu dragoste, Maria.  

16 comentarii:

  1. Multumesc ca ati raspuns atat de prompt comentariului meu de la postarea despre Dem Radulescu, neasteptat de prompt! Chiar ma intrebam daca chiar aveti timp si rabdare sa cititi ce scriu oamenii pe blogul dvs. Sunt putin speriata, chiar nu ma asteptam sa fie atat de simplu sa comunic direct cu dvs. Mie imi este tare dor de tata, imi vine sa urlu, si in acelasi timp ma gandesc ce pot sa fac pentru iertarea pacatelor lui. Ma rog seara impreuna cu copilul meu pentru el, cand am ocazia dau de pomana, dar nu zilnic asa cum ar trebui, poate. Nu stiu daca el e bine, nu vreau sa-l supar pe Dumnezeu cu ingrijorarea mea. Multumesc ca-mi dati ocazia sa spun ce am pe suflet, imi cer scuze ca va retin din treburile dvs, sunt sigura ca sunt si altii ca mine cu sufletul rupt de dor si de regrete in urma plecarii celor dragi si cred ca ar fi binevenit de cate ori puteti sa ne mai spuneti despre lumea de dincolo si cum putem sa ne asiguram ca ii vom revedea pe cei dragi ( eu ma gandesc ca, avand multe pacate, vom merge mai intai in iad, apoi prin pomenile si rugaciunile celor ramasi, vom fi scosi de acolo si dusi in Rai unde sa fim impreuna, dar sa ma ierte Dumnezeu daca din nestiinta sau din ispita diavolului gresesc cu ceva in ceea ce spun, este doar o parere, oricate carti otodoxe am citit am gasit doar despre vamile vazduhului, Judecata particulara si de obste, si ca cei buni vor fi cu cei buni in Rai, ia ceilalti in iad, dar asta inseamna ca se poate sa nu mai fim impreuna niciodata. Si cu dragostea si dorul care nu pot fi intrerupte de moarte cum ramane? Dumnezeu e dragoste , nu? ). Inca o data scuze ca am scris prea mult si multumiri ! ( am scris ca sa pot comunica cu dvs, deci este hotararea dvs daca lasati comentariul sa fie vizibil pe blog, pentru mine ceea ce conteaza este ca dvs cititi ce scriu).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga CK,
      Iti inteleg perfect durerea prin care treci.O durere mistuitoare,sfasietoare...
      Si eu mi-am pierdut ambii parinti,tatal iar mai tarziu mama.Dupa ce a plecat mama mea,am plans vreo cativa ani,aveam remuscari,regrete,iar dorul ma chinuia enorm.Vorbeam in gand cu ea,o rugam sa ma ierte,etc
      Eram distrusa,nu-mi gaseam linistea,pana cand mi s-a aprins ,,o luminita".Mi-am spus,,In loc sa vorbesc cu Dumnezeu ,eu ce fac?
      Ei..si asa am inceput sa ma rog Bunului Dumnezeu sa ma ierte pt toate cate i-am gresit mamei si tatalui..
      Asa m-am gandit eu atunci,ca numai Dumnezeu poate sa-mi salveze parintii,prin rugaciunile mele,dar pentru asta tebuia sa ma schimb eu,sa fac curat in inima mea,sa am o relatie buna cu El.
      Draga CK,lipeste-te de Dumnezeu cu toata inima si cu toata puterea ta,numai in El sa-ti pui nadejdea,mila si bunatatea sa te insoteasca mereu,ramai in dreapta credinta,citeste din Sfanta Scriptura,roaga-te pentru sufletul tatalui tau si cu siguranta ca la vremea potrivita ,te vei reintalni cu el.
      ,,Lupta"pt Viata Vesnica! Dumnezeu sa-l ierte pe tatal tau,si pe toti cei care au plecat dintre noi!

      Ștergere
    2. CK constiinta tatalui tau s-a reincarnat in trupul pruncului care s-a nascut sau urmeaza sa se nasca in cadrul familiei tale.poate fi chiar copilul,nepotul tau sau copilul unei rude apropiate.

      Ștergere
  2. Impartiti ce ii placea lui unor oameni saraci , ce fel de mancare prefera, ce vin bea . Aprindeti multe lumanari la morti la biserica pentru sufletul lui si o sa va gasiti impacarea si linistea .

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga CK,

    Stiu prin ce treci si iti respect durerea si dorul. Tatal meu a murit cand aveam doar 13 ani abia impliniti si cand aveam cea mai mare nevoie de el. Anul acesta se implinesc 27 de ani de cand a plecat la Domnul, iar dorul este la fel ca in ziua cand a inchis ochii pentru totdeauna.
    Stiu ca este intr-un loc mai bun, cu Dumnezeu. Nu este zi sa nu amintesc in rugaciunile mele pe tata si toti cei dragi mie care au plecat mai devreme la Tatal.
    Rugaciunile, slujbele, pomenile cred ca ajuta atat sufletul celui plecat cat si vindeca sufletele celor ramasi.
    Cand ne nastem primim darul vietii, dar si sfarsitul ei. E legea firii.
    Sunt dureroase aceste despartiri, ai vrea sa il mai vezi macar o singura data, sa-ti mai vorbeasca, dar nu avem decat simturile acestea limitate. Nu s-a inventat "ecograful" ca sa putem vedea ce este dincolo, daca totul este bine. :)
    Ca orice durere, trece. Raman amintirile frumoase si credinta ca ne vom reintalni dincolo. Doar atunci cand suntem chemati, nu mai devreme. :)
    Rugaciunile si faptele bune ajuta foarte mult, atat pe tine cat si pe tatal tau.
    Daca ar fi existat o alta cale, mai usoara, fara durere si dor, poate ca ar fi fost mai bine. Din pacate traim intr-o lume duala, cu libertatea de a alege intre bine si rau.
    Bucura-te de viata care o traiesti, de copilasul tau, de cei dragi tie si accepta ca pana la sfarsitul vietii vei avea si acest dor de cei dragi plecati intr-o lume mai buna.
    Te imbratisez cu drag si-ti multumesc ca ne-ai impartasit durerea ta.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.spiritus.ro/RAZVAN/teologia_si_reincarnarea.htm

    RăspundețiȘtergere
  5. CK cauta un preot cu har si vorbeste cu el aceasta durere din suflet, te va ajuta si cred ca pacea se va aseza in suflet. Neaparat sa vorbesti cu un preot... iti va da sfaturi de folos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asteptam de mult acest subiect. VATA DUPA MOARTE. , va multumesc si va respect

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria,am gasit scris in Biblie ca între oamenii vii si cei morți e o mare"prapastie" ca nu putem lua legătură cu cei morți.tatăl meu a decedat in urma cu 10 ani.Imi este ff.dor de el,il visez câteodată.cred ca e f.important cum ne trăim viața pe pământ,sa ne mantuim ca sa ajungem in împărăția lui Dumnezeu si a Fiului ISUS HRISTOS!Biblia spune lămurit ca e f.îngustă calea,putini sunt cei ce ajung acolo.D-zeu sa ne mantuiasca sufletele!Dragoste tuturor!Mariana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Mira,
    Este incredibil cum Bunul Dumnezeu imi raspunde la unele curiozitati,de ex:Azi noapte,mi-a "zburat"gandul spre tine si l-am intebat pe Dumnezeu,,Doamne oare cati ani are Mira,oare este de-o varsta cu mine sau mai tanara? Si iata ,prin postarea ta de mai sus,mi-a raspuns la aceasta pura curiozitate.
    Draga Mira,daca sufletul tau este asa de frumos(si cred ca este),precum te exprimi in postari,cu certitudine vei avea acces la Viata Vesnica si te vei reintalni cu tatal tau si cu cei dragi tie.
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe tatal tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru gandurile bune, Liliana!
      Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa aduca pacea si alinarea in sufletul tau bun.
      Imi pare rau pentru parintii tai, Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
      Te imbratisez cu drag,
      Mira

      Ștergere
  9. Va multumesc pentru cuvintele de suflet! Odihna usoara tuturor celor dragi pe care , cu mila Domnului, ii vom revedea, Dumnezeu sa-i ierte si pe noi sa ne ajute sa ne mantuim !

    RăspundețiȘtergere
  10. "Treceam in mijlocul unui vechi cimitir si unul dintre discepoli i-l intreba pe Isus :
    "-Ce ramine din acei saraci korti , in afara de oasele lor ce se vor transforma in tarna si in care zi , cei ce sunt morti , se vor trezi din odihna lor si in care zi va incepe pentru ei viata si lumea noua ?"
    Isus atunci raspunse :
    "-Va-ti lasat distrati prea mult de acele gropi si acele oase . Ceea ce voi asteptati s-a intimplat deja . Dar voi nu va dati seama si continuati sa zice-ti : mortii sa se odihneasca in pace "
    Moartea nu exista , incit in univers nimic moare . Ce se intimpla are un alt nume : se transforma ....Totul se transforma , se schimba , creste ....Uita-te atenta in jurul tau ....ce vezi ? Anotimpurile , zilele....Antai primavara , vara toamna unde toate sunt pline de viata ...iar apoi iarna , unde pare tot congelat , mort . Si iar din nou ....primavara ....Intelegi ? La fel si zilele ...Dimineata are chipul unui copil , e totul nou , gesel in natura . La amiaza este totul stabil , puternic ...seamana cu chipul unui tinar ...iar apoi seara . Lumina incepe sa diminueze , viata pare un pic ....obosita dupa o zi de agitatie ....seamana cu batrinetea . Are calmul bateinetei ....Si dupa vine noaptea ! Totul e liniste , nu se aud pasarile ....Oare or fi moarte toate ? Cine -ti poate raspunde? Trebuie sa astepti dimineata urmatoare ....pt a vedea cum viata reincepe ...parca cu o si mai mare vitalitate , energie , forta ....Asa ca draga mea ......tatal tau nu a murit ...ci a intrat intr-o alta camera , unde se odihneste dupa o ....zi de incercari grele ....Cauta-i privirea .....in viata noua ce o intilnesti in drumul tau ! Uita-te atenta la ochi copiilor ...citeodata a-ti va parea ca e ...nu in unul ...ci in zeci de copii . Asta pt ca noi toti ...venim din acelasi loc "Acolo unde lumina se creaza ..."si in asta suntem frati si surori ...
    Ps Odata pe blog descriam experienta mea de moarte clinica ce am avut-o la 13 ani . Ce trebuie sa stii ...e ca atunci cind doctorii m-au adus inapoi , eu ....am inceput sa pling de disperare , deznadejde ! E4a prea frumos acolo . Cu toate ca acum , dupa 30 de ani a-ti pot spune ca era ca intr-un ...vis . Se viseaza noaptea (citeodata ) . Ha ha ha ....Nu fii trista ....fa ca vechii daci ce rideau in fata mortii si olingeau la nasterea unui copil . Stiau ei ce stiau . Si nu uita ....intr-o zi vom murii . SUNTEM DOAR IN TRECERE , pe aici ...

    RăspundețiȘtergere
  11. "Mortii" nostrii sunt doar la un gand distanta de noi.
    Vorbiti-le ca si cand ar fi in fata vostra si le puteti cere o dovada ca sunt langa voi,si o veti avea,doar sa fiti atenti.
    Cei plecati, merita venerati nu plansi ca doar ei s-au trezit pe cand noi suntem cei morti,pe noi trebuie sa ne plangem.Ei ar trebui sa planga pentru noi nu noi pe ei.
    Omul nu poate trai fericire vietii care este un dar, din cauza neintelegerii mortii. Frica de moarte ne impiedica sa traim.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  12. Am descoperit articolul Dv cautand dovezi in plus pentru a mi se confirma ca cei morti ne vad. Mi-e tare dorul de sotul meau... Trei ani nu m-au facut sa-l uit... si nici nu vreau. Astept sa plec sau sa vine Sf Enoh si Ilie sa mi-l redea. Iertati-ma! Va multumesc pentru articol si va doresc mantuire
    Cu stima,
    Paula

    RăspundețiȘtergere