luni, 9 mai 2016

NU TE LUA DRACE , DE CUVIOASA PARASCHEVA !

                  .
                                        9 Mai 2016,ora 4,15 zori de zi !

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, m-au trezit multe glasuri ca de Ingeri,ce aduceau închinare si laude, Prea Sfintei Cuvioase PARASCHEVA de la IASI,asa precum în linkul de mai sus.
Dar in timp ce glasuri ca de Îngeri, aduceau slava Prea Sfintei Cuvioase PARASCHEVA de la IASI,un glas de bărbat intervine, si spune pe un ton poruncitor asa :



                            .
Citez :
                     ” Cu ce pecete.....,dar nu te lua drace de Cuvioasa Parascheva !”
Iar glasul dispare dragilor, si se aud din nou, cor de INGERI care cântau MAICII noastre, Sfântei Cuvioasei Parascheva de la IASI. 
                             .

Dragii mei, ceva se va intampla  la Mitropolia IASI,acolo unde se află Sfintele Moaste ale Prea Cuvioase PARASCHEVA.
Ceva rău, si nu bine!
Dar după cum vedeti fratilor ,DUMNEZEU nu ingaduie si nici nu va ingadui ca diavolul să-si ducă planul la bun sfarsit.
Orice s-ar intâmpla la MITROPOLIA Iasi , RACLA  cu MOASTELE SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA ,va fi ocrotita de DUHUL CEL PREA SFÂNT. 
Să ne rugam si noi dragilor, la PREA CUVIOASA PARASCHEVA,care este grabnic ajutătoare si mijlocitoare ,celor care se inchina si se roaga Ei, si care, cu adevarat face MINUNI, atunci cânt I se cere prin Rugaciune de noi credinciosii.
O Minune s-o rugam ca sa faca si cu noi dragilor, cu Țara noastra, ca sa fim sanatosi, sa ne intarim in Credință ,si sa fie pace si liniste in casele si-n sufletele noastre, precum si-n ȚARĂ ,dar si in LUME, Amin !
                                                        Cu dragoste,Maria.
                                              

30 de comentarii:

  1. http://m.crestinortodox.ro/sarbatori/sfanta-cuvioasa-parascheva/vesmantul-sfintei-parascheva-142248.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam de atatea ori se schimba vestimentele Cuvioasei...urmeaza a cincea schimbare si poate atunci...ceva se va întâmpla

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga, Maria, eu azi dimineata pe la 6.30-7.00 am visat navete multe de ozn-uri, farfurii cu margini rotunde si mai grosute iar in centru acel rotund-jumatate de sfera , rozee dar uun roz galbui ..ceva amestecat ..si veneau multe, multe una langa alta dinspre apus spre rasarit ... apoi am visat oameni multi ..cam batrani in sensul ca erau trecuti de vreme desi unii la infatisare erau tineri (e greu de explicat ...adica cum? tineri dar batrani ? da! asa am visat)iar ei erau ...ei ..printre noi - oamenii . intelegeti? apoi cineva a spus ca ei mananca carnede caini.
    urat vis care m-a pus pe ganduri... Sa fim cum ai zis si tu: cu mintea si sufletul de veghe tot timpul. sa ne apere Dumnezeu de invadatori nepoftiti! Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi de cineva bolnav grav in familie sau de cineva cunoscut la care tii .

      Ștergere
    2. Haideti va rog frumos sa lasam visele deoparte.visele sunt vise nu sunt previziuni.nu mai incercati sa dati o conotatie viitorului cu ajutorul viselor.mai bine postati intamplari ciudate din viata voastra dar care sa fie reale nu aberatii.visele sunt vise.

      Ștergere
    3. Unele vise sunt premonitorii! Ești înștiințat ce ti se va intampla peste zi! Daca ție nu ti s a întâmplat, nu inseamna ca ele nu exista! Vorba ceea, ,,Satulul nu crede flamandului!,,

      Ștergere
    4. ..ASA ESTE : Am aflat o veste despre cineva cunoscut la care tineam .. Dar cum ai interpretat acest vis ???
      Eu totusi ma gandesc la "cotropirea" corpurilor umane de niste extrafiinte nu tocmai angelice ...

      Ștergere
  4. Parintele Arsenie Boca - Omul lui D-zeu . Vizionare placuta !:

    https://www.youtube.com/watch?v=F02C_C7ac1I

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara! Doamna Maria va rog mult de tot daca se poate si sunteti cit de cit informata despre sufletele copiilor avortati.... ce am putea face pentru ei si ce se intimpla cu ei. E bine sa dam pomana si pentru ei sau cum am putea sa le ushuram suferinta? Va multumesc mult pentru orice fel de informatie....ca cred in cuvintul dumitale si nu stiu de unde ash mai putea afla despre asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.doxologia.ro/viata-bisericii/interviu/parintele-cleopa-de-la-sihastria-despre-pacatul-avortului-despre-fiinta

      Ștergere
    2. Violeta Jumir 10 mai 2016, 00:02, daca sunteti in aceasta situatie bine este sa botezati copii, de asemeni faceti orice lucru bun care ajuta la salvarea vietilor copiilor care au nevoie de ajutor!

      Ștergere
  6. Visele nu inseamna ca se va întîmpla acel lucru,ce visezi,rareori e ca ce visezi,e si acelasi lucru.Eu am cumparat cindva,carte de talmacit vise,e destul de greu,sa descifrezi visul,iti trebuie cam toate detaliile din vis,si daca nu găsesti un lucru visat în carte,cauti alta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 10 mai 2016, 00:52, trebuie sa ai dar pentru asa ceva. Altfel e greu si nu le poti lega cum trebuie.

      Ștergere
    2. Nu e bine sa cautam raspunsuri in vise. E chiar un obicei care nu convine cu crdinta crestina.
      E adevarat ca pot exista vise premonitorii, insa pe acelea le diferentiezi intr-un fel de restul.
      Dumnezeu ne-a lasat legea si profetiile transmise prin profetii sai. Singura noastra preocupare sa fie aceea de a fi in ascultare de Cuvantul sau. Semnele timpului sunt evidente, mai avem nevoie si de ochi sa le vedem si minte sa le intelegem.

      Ștergere
    3. Este un dar pe care Iosif l-a avut si Daniel la fel!

      Ștergere
    4. Corect spus dar. Dumnezeu descopera oamenilor planurile sale prin cei alesi de El si pe care i-a inzestrat cu acest dar. :)
      Mira

      Ștergere
  7. Se stie ca Sfanta Parascheva are trei vestminte pecetluite sub cele noi..

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu este impartial si nu conditioneaza iubirea Sa.
    Astfel nu are preferinte in a alege doar pe unii dintre copii Sai.
    Alegerea este a noastra de a asculta si mai ales de a intelege comunicarile Sale sau a fratilor celesti.Toti avem daruri date de creator,doar sa le descoperim.

    Visele sunt foarte importante,dar nu le poti decoda decat daca ai o constiinta dincolo de 3D.

    Daca vreti sa aflati parerea mea legata de copii avortati, sa stiti ca ei nu sufera in nici un fel fiind spirite foarte evoluate si respecta alegerea mamei de a renunta la sarcina.Iar daca avortul a fost spontan inseamna ca spiritul care dorea o intrupare s-a razgandit.
    Este nevoie doar de intelegere spirituala si in nici un caz de drame si frica de judecati pentru alegerile care le face fiecare spirit din natura sa divina.
    Dumnezeu iubeste orice stare a noastra indiferent ca suntem idioti,prosti ignoranti,rautaciosi sau iubitori; doar noi nu reusim sa invatam sa ne iubim starea pe care am ales-o noi insine s-o experimentam, ba mai judecam si acuzam.Astfel avem de invatat lectia iubirii si acceptarii.Dragostea pe care unii dintre noi o impigem in fata celorlalti este falsa latura a egoului care are nevoie de adoratie,. Atata timp cat nu reusim sa intelegem orice fel de manifestare a aproapelui nu stim ce-i iubirea.Iubirea elibereaza nu constrange!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. DOAMNE DUMENZEUL meu, TE implor iarat-i pe cei care cred ca nu este O CRIMA,ca sa omori un prunc nenascut, si spun ca nu suferă.
      Iata D , poate asa te vei convinge ca PRUNCUL nenascut sufera si-l doare, asa cum te doare si pe tine,cand te lovesti sa te arzi...!ne mai miram că DUMNEZEU ni-i ia pe cei dragi si scumpi de langa noi in floarea vietii. Dar noi ce facem? Ne rasculăm împotriva SA, si omorâm VIATA din pântecele nostru. Fiecare avort facut, va avea cel putin o consecinta grava, asupra familiei respective. VIDEO ŞOCANT / Un medic a filmat fătul scos dintr-un avort şi era viu! Imaginile care vor schimba percepţia lumii
      VIDEO ŞOCANT / Un medic a filmat fătul scos dintr-un avort şi era viu ...
      spynews.ro/.../video-socant-un-medic-a-filmat-fatul-sc...
      Translate this page
      Oct 8, 2014 - VIDEO ŞOCANT / Un medic a filmat fătul scos dintr-un avort şi era viu! ... tuturor femeilor că după două - trei luni de sarcină, avortul este chiar o crimă. A.B. ... În aceeaşi zi, Domnitorul Carol I al României a depus jurământul de ...

      Ștergere
    2. ,,.Dragostea pe care unii dintre noi o impigem in fata celorlalti este falsa latura a egoului care are nevoie de adoratie,. '' Doamna , dumneata te auzi ce vorbesti ??? Adica daca unul din noi , isi manifesta afectiunea sincera , curata fata de prieteni , familie , cei dragi cade in pacatul adoratiei ????!!!! Linguseala , adoratia sunt cu totul altceva ! Adica daca eu imi iubesc sotul , sora , mama ....imi satisfac latura egoului ?? Atat de pervertiti am ajuns ? Vai de capul meu, am trait sa o aud si pe asta !

      Ștergere
    3. DUMNEZEU nu iubeste orice stare a noastra!!!
      DUMNEZEU ne-a înzestrat cu IUBIRE, cu CREDINȚĂ si cu RABDARE.
      Noi suntem cei care alegem ,cum sa traim in singura viață pe care o avem!
      Daca copilul tau se duce in foc,sau umbla cu cutitul, sau fumeaza si bea, si tu îi spui ca nu e bine, ce faci? Il iei in brate si-i spui, lasa fă asa cum vrei tu?! Sau il scuturi un pic, atât cat timp mai poti pâna creste , si-i arăti CALEA cea buna de urmat??? DUMNEZEU este BUN,dar este si DREPT! Cel care greseste si nu se spovedeste,si nu implineste PORUNCILE SALE,este pedepsit si in aceasta viata trecatoare,si mai rău, este pedepsit pe vesnicie in viata de după moarte. Asadar nu te culca pe -o ureche, că poti sa faci ce vrei , că poti omorâ pruncii nenascuti, sau ca poti sa-ti bati joc de APROAPELE tau, pentru ca DUMNEZEU oricum te iubeste.

      NU !

      DUMNEZEU iubeste pe FIII SĂI, numai daca acestia se caiesc, se spovedesc ,se invrednicesc a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE, si nu mai repeta păcatul spovedit.
      Urâciune este in Fața Lui Dumnezeu, mândria ,lăcomia, necredinta, neiubirea față de Aproapele, ura, batjocura față de Aproapele tau, zgarcenia, uciderea de prunci nascuti sau nenascuti,uciderea si molestarea fizica si psihica a Aproapelui tau.
      Tot ce este inafara PORUNCILOR LUI DUMNEZEU, si oamenii le fac de buna voie si cu buna stiință, isi vor primi rasplata lor, după faptele lor.
      Asa cum in LUMEA in care traim ,exista LEGI cărora trebuie sa ne supunem, căci altfel suntem pedepsiti,tot asa si la DUMNEZEU ,mai tare trebuie sa urmăm PORUNCILE SALE, căci altfel, vom fi pedepsiti atât in aceasta viata,dar mai ales si mai crunt , in viata cea vesnica, de nu ne vom căi, si de nu le vom marturisi la PREOT.
      Draga D, ai grija mare si nu-ti crea propriile LEGI, căci vei cădea singură in mreaja lor si nimeni nu te va mai putea scoate din ele.

      Ștergere
    4. Avortul, ca actiune planificata, facuta cu voia, este un lucru groaznic. Celor care pot da viata: NU faceti avort cu voia, fiti destepte, intelepte, mai bine preventie decat sa ajungeti la aceasta actiune: avort cu voia!Iubiti viata NU luati viata!
      Legat de pierderile de sarcina, fara voie, caci se poate intampla, celor insarcinate: evitati schimbari majore in perioada sarcinii!Fiecare fiinta care vine la intrupare are o misiune personala iar aceasta ca sa poata fi indeplinita are nevoie de coordonatele specifice. Daca acestea nu mai sunt aceleasi... se poate intampla ... o pierdere de sarcina fara voie!

      Ștergere
    5. Anonim11 mai 2016, 10:43, cred ca Didona s-a referit la dragostea egoista, nu la cea curata. A facut referire la "unii", nu la toata lumea. Atunci cand iubesti asteptand ceva in schimb sau avand pretentii asupra celeilate fiinte, vorbim de o "drgoste" egoista, aceea nu este dragoste... atunci cand iubesti neconditionat, neasteptand ceva in schimb, cand nu exista sentimentul posesiunii celuilalt, vorbim de o dragoste adevarata.

      Ștergere
  9. Oare cum intelegem noi legea divina a liberului arbitru pe care a implementat-o Creatorul Creatiei Sale, daca acesta judeca alegerile noastre?
    Deci, da o legea in care noi avem dreptul sa experimentam ceea ce alegem si apoi ne trage la raspundere pentru ce am facut!
    Ce inseamna ca dumnezeu este iubire neconditionata daca ne iubeste "numai daca"facem anumite lucruri?
    Dragii mei,incercati sa intelegeti mesajul,nu mai scoateti din context anumite pasaje care credeti ca va irita constiinta!
    Mai oameni buni, Dumnezeu nu este om, nu are ego, care sa reactioneze ca noi. Daca Dumnezeu ar fi om l-am limita la nivelul mentalului nostru.

    Sa iubesti este cel mai frumos sentiment,dar majoritatea omenirii nu a stiut sa iubeasca neconditionat asa cum suntem noi iubiti de Creatorul nostru.
    Credeti ca suntem in stare sa daruimm iubire cuiva care face un "rau"copilului nostru,intelegand ca la nivel de suflet copilul meu si acel cineva, au avut o intelegere inainte de a se naste in aceasta viata sa experimenteze acel"rau",!Avem atata intelegere cat sa iertam dar si sa iubim acea manifestare?
    Noi ne putem ruga pentru oricine si pentru orice situatie dar nu putem interveni in alegerile nimanui stiind ca nimic nu-i intamplator in Imparatia Lui Dumnezeu.
    Rugaciunea cea mai indicata este pentru binele cel mai inalt al celui care se afla in impas,dar fara acordul Sinelui sau Inalt nu poti aduce nici-un fel de modificare in planul sau de viata.
    Noi putem compara dragostea noastra conditionata cu dragostea Lui Dumnezeu care nu intervine in alegerea unora dintre noi de a comite omoruri,violuri si altele?
    Credeti ca Dumnezeu este atat de limitat incat nu ar putea impiedica asemenea manifestari? Ehei.. cum comparati dragostea noastra cu dragostea divina?
    Pot spune ca Divinitatea este interesata de modul nostru de a iubi,de sentimentele noastre,de emotiile noastre, dar nu este acea Iubire din care am fost creati.Aceea Iubire este cea la care trebuie sa ne intoarcem ca sa atingem Mantuirea,altfel ....
    Doamna Maria,si toti ceilalti va multumesc pentru grija dvs duhovniceasca!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. D , tu traiesti intr- un balon de sapun roz! Suntem in pragul razboiului, musulmanii ne cotropesc azi maine, si tu o tot ti cu esente, iubiri...Sa ne rugam la Dumnezeu,sa ne ierte si sa ne intareasca pt ce urmeaza sa vina! Ca bine nu va mai fi! Iisus, a spus, eu plec...dar vine stapanitorul lumii acesteia...care nu are nimic de a face cu mine...asa ca ce iubire de aia absoluta vezi tu? As te iubeste mama si tata, cand esti copil..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim11 mai 2016, 22:06, omul devine ceea ce gandeste. Gandesti in sens distructiv nu te astepta la prea multe...ca sa fie bine umanitatea trebuie sa se schimbe la nivel de constiinta.

      Ștergere
  11. Dar nu poti sa nu vezi ce este in jurul tau,ce om cu mintiile in cap, isi poate dori razboiul? Copiii mei sunt inca mici,nici nu vreau sa ma gandesc...dar lumea asta acolo se indreapta,din nefericire!Oricat de mult ai vrea tu, altii fac jocurile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12 mai 2016, 06:37, tu nu iti doresti razboiul, dar mentalul colectiv aceasta emite. Cu o randunica nu se face primavara. Trebuie sa fie mai multi cei care emit benefic decat cei care emit aiurea ... iar razboiul nu se mai intampla. Dar ajungem oare la acest fapt?

      Ștergere
    2. Anonim 12 mai 2016, 06:37, da, fac jocurile insa NOI ii putem bloca in jocurile lor daca ajungem la un alt nivel de constiinta si in felul acesta nu ne mai pot face rau!

      Ștergere
  12. O fi ceea ce se intampla zilele acestea?

    RăspundețiȘtergere