joi, 5 mai 2016

S - A ADEVERIT DIN PĂCATE ! INCENDIU DE PĂDURE ÎN CANADA ! PESTE 100 000 DE OAMENI, AU FOST EVACUATI DE URGENȚĂ !

                                                                  Dragii mei, 

Spuneam în direct la AGENTUL VIP, in noaptea de 25 aprilie 2016, printre altele, cum că, urmeaza sa auzim de un INCENDIU de Pădure pus de o mână criminală.
Deci ,in după amiaza zilei de 25 aprilie 2016, vedeam inspre Rasarit o Pădure foarte frumoasa si verde,iar in mijlocul Pădurii,vedeam doua mâini ce tineau o torță aprinsă,cu flacară mare si cu mult fum negru, de parca ar fi dat foc la un cauciuc. 
Aceste mâini urmau sa fie lăsate in jos,iar pădurea sa arda cumplit.
Din păcate,s -a adeverit cumplit ceea ce am spus in direct.
Iata:

Un oras intreg din Canada a fost evacuat, in urma unui incendiu de ...

stirileprotv.ro/.../un-oras-intreg-din-canada-a-fost-eva...
1 day ago - Un oras intreg din Canada a fost evacuat, in urma unui incendiu de proportii. 100 de pompieri s-au luptat sa stinga flacarile ...

Un întreg oraş din Canada, evacuat din cauza unui incendiu puternic ...

www.mediafax.ro/.../un-intreg-oras-din-canada-evacu...
1 day ago - Autorităile canadiene au emis ordine de evacuare pentru 80.000 de persoane dintr-un oraş situat în centrul Canadei, după ce un incendiu ...
You visited this page on 5/4/16.

Canada: Un oraș a fost evacuat din cauza unui incendiu în provincia ...

www.agerpres.ro/.../canada-un-oras-a-fost-evacuat-din...
Canada: Un oraș a fost evacuat din cauza unui incendiu în provincia Alberta. miercuri, 4 Mai 2016, 05:23 • Externe 1018 afişări. Aproape 30.000 de locuitori au ...Faptul ca am spus in direct, cu aproape doau saptamani in urma, la AGENTUL VIP,nu am mai considerat ca fiind  necesar,pentru a mai scrie  si pe Blog. 
Am gasit linkul dragilor,dar din păacte nu stiu cum sa procedez ca sa fie si auzit.
Iata:                      

Maria Ghiorghiu, vocea care a prezis câteva catastrofe care au marcat sfârşitul anului 2015 şi începutul lui 2016, a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP". Aceasta a avut viziuni înspăimântătoare, conform cărora, u

VIDEO / Visul unei clarvăzătoare care prevesteşte începerea războiului în România! "Cineva tace şi face"

Actualitate / 25 Apr 2016 / 23:15

Maria Ghiorghiu, vocea care a prezis câteva catastrofe care au marcat sfârşitul anului 2015 şi începutul lui 2016, a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP". Aceasta a avut viziuni înspăimântătoare, conform cărora, un război s-ar apropia de România.

Veştile despre ţara noastră se înrăutăţesc conform viziunilor pe care Maria Ghoirghiu, clarvăzătoare, le are. Aceasta a văzut un cutremur în România care va lua viaţa a 800 de oameni. Acesta este doar începutul căci, în urmă cu câteva zile, femeia ar fi văzut nişte tancuri cu motoarele pornite care vin spre România.
"Era un perete format doar din sticlă la E geografic. A început un cutremur puternic iar la câteva secunde un glas mi-a spus că peste 800 de persoane şi-au pierdut viaţa. A venit în camera mea în lumină albă Arsenie Boca. Merită canonizat cu prisosinţă. Era foarte trist. A privit spre mine, a privit în jur şi când a dispărut, măsuţa de la căpătâiul meu a început a se cutremura foarte tare. (...) Am văzut un câmp cu două şiruri de tancuri. Ieşea fum din ele şi cel care era în frunte, un soldat şi colegii lui au ieşit de acolo şi le-a făcut semn cu mâna că pot porni la drum, spre Sud-Vest, deci au plecat spre noi, aşa cred. M-am cutremurat. Cineva tace şi face", a declarat femeia în emisiune.

Vezi şi alte previziuni pe www.antenastars.ro!
Emisiunea "Agentul VIP" poate fi urmărită pe Antena Stars de luni până vineri începând cu orele 22:00.
A.C.
Citeşte şi:
VIDEO / România, pericol de catastrofă nucleară? "Mi s-a arătat exact cum a explodat"
VIDEO / România, viitoarea ţintă ISIS? Dialogul dintre doi terorişti care provoacă spaimă! "Oraşul vizat începe cu litera C"
VIDEO / Maria Ghiorghiu a prevestit tragedia de la Bruxelles, iar acum face noi dezvăluiri înfricoşătoare: "Vor fi atentate în România!"

Peste 100.000 de oameni, evacuați. Incendiile de pădure fac ravagii în Canada

de M.Z.   •   04 Mai 2016   •   18:30
Peste 100.000 de oameni, evacuați. Incendiile de pădure fac ravagii în Canada 418
Foto: pixabay.com
Un incendiu de pădure fac ravagii în Canada, astfel că 100.000 de oameni au primit ordin de evacuare, informează știritvr.ro.
Incendiile sunt în vestul Canadei, iar flăcările s-au apropiat de orașul Fort Macmurray, aflat în apropierea rezervorului energetic al țării, de unde se extrage țiței din nisipuri petrolifere.
Câteva case de la marginea orașului s-au făcut scrum și câteva benzinării au explodat. Spitalul, singurul din oraș, a rămas pustiu. Focul este combătut cu zeci de avioane și elicoptere cisternă și sute de pompieri.
                                                                 Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Si tot in acest video de mai sus ati spus de niste tancuri care vin spre Romania aici e linkul .. http://romaniabreakingnews.ro/foto-video-dragon-pioneer-2016-armata-sua-in-republica-moldova/

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta este linkul http://spynews.ro/actualitate/video-visul-unei-clarvazatoare-care-prevesteste-inceperea-razboiului-in-romania-cineva-tace-si-face-101221.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Focul si apa sunt entitati cu o putere extraordinara de purificare,acestea vin in locurile unde se acumuleaza foarte multa energie negativa emisa de oamenii inconstienti de puterea lor de creatie prin ginduri,vorbe si actiuni.
    Fricile, judecatile si neincrederea in iubirea Lui Dumnezeu aduc aceste "dezastre"asa cum le percepem noi.
    Deci, noi le aducem prin neputinta noastra de a invata lectiile compasiunii,iertarii si iubirii.
    Dumnezeu in iubirea Sa mare, ne lasa sa ne balacim in propriile alegeri.

    Omenirea trebuie sa invete ca responsabilitatea este a noastra nu a Lui Dumnezeu pentru ce se intampla in lumea noastra.Noi nu stim decat sa ne rugam de Dumnezeu sa faca minuni si sa ne apere de ceea ce creem noi,iar dragutul Dumnezeu ne spune ;" puterea este la voi, v-am dat daruri cand v-am creeat,folositi-le!
    Asumati-va responsabilitatea pentru ce creati!Orice gand este o entitate vie emisa in univers, care se uneste cu alte ganduri de aceeasi vibratie si formeaza un soare stralucitor sau un uragan.Noi creem aceste entitati.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur sa va vad mai de aproape,acesta fotografie va avantajeaza, fata de celelalte care inspira cumva, teama!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de acord...fotografiile de la avatar. Facebook.nu va avantajeaza...ne sperie...niste poze care inspira blandete ar fi mai potrivite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui ca blandetea sa si existe ca sa fie afisata. :)

      Ștergere
  6. Ce importantă are o poza? Este o imagine, nu esența omului. Aceasta este data de faptele sale.
    Ma gândeam la icoane. Ele exprima suferința, durere. Iar oamenii sunt marcați de acele imagini si reprezentări.
    Oare dacă am vedea in jur mai multă iubire, fete zâmbitoare, mâini gata sa te ajute când cazi am fi si noi mai buni? Mira

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are importanta poza Mira. Imaginea omului nu poate veni decat din esenta lui.

      Ștergere
  7. Un om smerit si curat asa arata....

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.doxologia.ro/cuvinte-duhovnicesti/limitele-libertatii

    RăspundețiȘtergere