marți, 31 mai 2016

STEAUA LUI DUMNEZEU ! LUMINA DUHULUI SFÂNT !

                                                       30 Mai 2016,ora 15,25 !

                                                    Dragii mei, 

Astazi după amiaza, în timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, văd totusi înspre Apus, un Cer bleu senin, ca un amurg.
Pe Cer dragilor, cu fața spre mine, stralucea puternic o singură STEA.

.
Asadar dragilor, închipuiti-vă un Cer bleu senin, încă de ziuă, pe care vedeti doar o singură STEA,care pulseaza precum o inimă, si care se mareste atunci când pulseaza.
Steaua era unică ! Avea culoarea galben crud ! 
Pe Bolta Cereasca ,nu mai exista nicio STEA si nici LUNĂ! 
Dragii mei, STEAUA care mi-a fost arătată, am simtit-o în sufletul meu, ca pe STEAUA de la BETLEEM.
Am simtit pace, dragoste,si liniste sufleteasca.
                                          Cu dragoste,Maria. 

46 de comentarii:

  1. Se apropie venirea pe lume a pruncii SAPTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hristos a inviat! Bunul Dumnezeu ne iubeste pe toti, si ne va arata multe minuni pentru ca in luna iunie avem 4 sarbatori cu o foarte mare putere Divina.Nu stiu daca si in alti ani toate aceste sarbatori au fost in luna iunie.Sa ne bucuram cu totii ca traim in aceasta tara care va fi sfanta.Eu imi doresc ca si sfantul Sinod al Romaniei sa acepte profetia facuta de doamna Maria ca IISUS va veni in Romania si tara noastra va fi Noul Ieruralim. Multumim Bunului Dumnezeu ca ne-a ales ca tara sfanta. Va multumesc doamna Maria pentru toate informatiile de la Duhul Sfant.Eu cand citesc despre IISUS si Maica sfanta parca sunt alta persoana, primesc un aer curat si parca imi revine vederea mult mai clara. Doamne ajuta.

      Ștergere
    2. Da,aceasta lumina de pe Cer o va calauzii,acest OZN.

      Ștergere
    3. Planeta X,Nibiru

      Ștergere
  2. Sa înțeleg ca ne vesteste cea de a doua venire? Câta bucurie!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va bucurati degeaba,mai e pana atunci,vom trece prin multe greutati si probleme.

      Ștergere
    2. Linistiti-va, a doua venire va fi toamna, la seceris, indiferent de an. Urmariti caalendarul biblic.
      Mira

      Ștergere
    3. Dar de unde sti Mira aceasta?

      Ștergere
    4. Pina la venireaDomnului,mai avem multe de tras.

      Ștergere
    5. Din calendarul biblic. :) Iisus a fost evreu, iar Patimirea lui a coincis cu sarbatoarea Pastelui la evrei. Ei au sarbatori primavara si toamna. Sarbatorile de primavara le-a implinit Iisus, la litera, la prima Lui venire. La fel, la a doua Lui venire, le va implini, la virgula, la sarbatorile de toamna. Iisus a venit sa IMPLINEASCA ceea ce a fost scris. :)
      E logic. Primavara semanam, iar toamna culegem roadele.
      Asa ca aveti grija ce semanati in sufletul vostru, in mintea voastra. Veti culege roadele a ceea ce ati semanat cu atata grija in mintea si sufletul vostru. Se stie ca daca vei semana seminte de neghina nu vei culage spice de grau manos. :)
      Mira

      Ștergere
    6. Secerisul e vara,toamna se aduna porumbul.

      Ștergere
    7. Dar Mira tu ai certitudinea ca Biblia este integra 100% si nu a fost nici un pic modificata in functie de anumite interese?

      Ștergere
    8. Nu conteaza ce certitudini am eu.
      Oricat de modificata sau nu ar fi Biblia am certitudinea ca Adevarul va triumfa.
      Mira

      Ștergere
    9. Va trimufa, legat de aceasta nu sunt dubii, asa va fi si asa s-au pornit lucrurile, nu exista cale de intoarcere!... ci doar mare grija cu scrierile...vorba aceea: caci "nu tot ce zboara se si mananca" aici pe acest pamant atat de macinat de multe lucruri si interese!

      Ștergere
  3. Doamna Maria am un mesaj pe care l-am primit azi dimineata.Am auzit un glas care era tare panicat si a strigat tare de se auzea peste tot si in acelasi timp vedeam niste cuvinte mai multe scrise in aer asa: Nimic nu va mai fii ce a fost Totul se va schimba.Începe conflictul militar si Unificarea armatelor americane si ale lumii întregi.

    Si asta era scris in aer si citeam aceste rânduri prin care glasul mi le recita pe un ton grav.
    Si scria mare ca Începe conflictul militar adică Al treilea război mondial.

    RăspundețiȘtergere
  4. Non-practica Reiki
    Frans Stiene
    “Vindecarea incepe atunci cand nu incerci sa faci nimic. Aceasta este practica non-practicii”
    — Thich Nhat Hanh
    Inainte de a elabora mai mult pe marginea citatului de mai sus, vreau sa clarific foarte bine faptul ca este totusi vorba aici despre o practica ce trebuie aplicata, despre a fi implicat si dedicat in timp ce ne perfectionam abilitatea de a vindeca si a evolua. Citatul nu se refera la dilema / jocul de cuvinte “a practica sau a nu practica”, ci la starea pe care o avem in timp ce practicam.
    Practica actioneaza ca un buton declansator pentru noi toti, din diverse motive. Puteti citi aici pareri despre importanta si valoarea practicii.
    Atunci cand un adevar este enuntat, el tinde sa fie valabil in toate domeniile deoarece el reprezinta adevarul. De asemenea, este placut sa obtii confirmare si validare pentru acelasi adevar pe care l-ai observat si predat timp de multi ani. Adevarul specific exprimat in acest citat se aplica foarte bine la Reiki in forma sa de practica prin contactul mainilor.
    La un curs de reiki, introducerea pe care o fac eu referitoare la practica Reiki pentru sine sau pentru ceilalti include intotdeauna cele mai jos, inainte de orice alte specificatii:
    Este in natura Reiki sa curga. Reiki incepe sa curga imediat ce exista contact sau la prima pozitie a mainii. Reiki curge pentru ca ai fost pregatit corespunzator, ai primit o initiere Reiju adecvata (Initiere Japoneza), si exista intentia de a oferi Reiki siesi sau altcuiva. Nu exista nici un buton de pornire pentru a face Reiki sa curga.
    Nu este nevoie sa vizualizam Reiki, sa-i atribuim o culoare, sa-l directionam intr-un anumit fel, sa-l trimitem spre un anumit organ, sau orice alt fel de manipulare pe care o poate inventa mintea noastra. Nici una dintre aceste manipulari nu va amplifica Reiki, si de fapt va face exact contrariul. Fii asemenea unui canal gol si lasa Reiki sa curga prin tine! De ce? Pentru ca Reiki este o stare de a “NU face”!
    Daca suntem concentrati “sa facem”, atunci Reiki se detaseaza si ne lasa pe noi sa fim in lumina reflectorului. Daca in schimb nu facem decat sa punem mainile, Reiki are posibilitatea de a curge prin acel  spatiu gol creat, menit pentru a fi si a permite.
    Cum se face ca ne scapa aceste adevaruri? Pentru ca abordam Reiki dintr-o perspectiva lumeasca de A FACE specifica societatii actuale.
    In orice alt domeniu suntem invatati, educati sau instruiti ni se spune intotdeauna ce “sa facem”. Formarea noastra este spre “a face”. Din moment ce nu am cultivat o alta abordare, suntem imediat tentati “sa facem” Reiki, si acest lucru este regretabil.
    Pentru ca… Reiki este o stare de “A FI”.
    Este in natura Reiki sa functioneze in acest fel, dar adesea imi doresc ca toti practicantii sa adopte aceasta abordare. Cand vine vorba de vindecare, cu cat suntem mai detasati de concepte cu atat mai bine. Cu cat mentinem lucrurile mai simple in privinta vindecarii, cu atat mai bine functioneaza.
    Cu siguranta exista subtilitati si diferite nivele de cunoastere in ceea ce priveste vindecarea, dar evolutia vindecarii propriu-zise este intotdeauna non-conceptuala si simpla. Se produce direct, spontan si de la sine generat. Niciodata vindecarea nu poate veni din exterior si este vorba efectiv despre activarea unei “seminte” care exista deja.
    Asa cum am mentionat intr-un articol precedent, in cazul unei rani fizice sau emotionale, samanta vindecarii ei exista deja in interior de la inceput si pentru toata perioada cat persista rana. Vindecarea nu poate fi ‘facuta’, dar poate fi facilitata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu Reiki cel mai bun mod de a facilita este de a aplica Reiki si a elimina din proces propriile intentii, obisnuintele mentale si atasamentele emotionale. (subl. trad.)
    Aceasta este o abordare/atitudine potrivita a fi aplicata de toti terapeutii. Multe sisteme de vindecare implica practicantul mult prea direct si intr-un mod intelectual, sau se bazeaza pe metodologii complicate.
    Pentru mine, este o binecuvantare faptul ca in Reiki practicantul ramane constient si prezent, si de asemenea nu se impotriveste, si se detaseaza astfel incat samanta vindecarii sa se auto declanseze din interior.
    Practicantul este non-activ in timpul unei sesiuni de Reiki, iar acest lucru este diferit de a fi inactiv. Totusi practicantul este si ne-activ, si mai ales nu este “ocupat” in timp ce ofera Reiki.
    Acest lucru poate suna dificil, dar multumita starilor de pace, profunzime, compasiune si prezenta pe care le aduce Reiki, practicantul are posibilitatea de a fi prezent in acele momente.
    De asemenea este o mare usurare doar sa fii martor cum infloreste samanta vindecarii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos, domnul Emanuel ! Felicitari ! Oamenii care au de spus ceva si dau si acel ceva in acelasi timp, sunt oameni alesi . Cu stima , S.

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu am primit mesajul:"nimic nu v-a mai fi ce-a fost"

    RăspundețiȘtergere
  8. Va apare si mireasa curand.Ea trebuie sa fie pregatita inainte de războiul Armaghedeon si după război va începe nunta in Noul Ierusalim.Este o taină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce miresa sa apara,Miresa Lui Iisus e Sfanta Biserica,Vasilica.

      Ștergere
  9. Prichici,sti foarte bine ca Smintelile la care faci referire cum ar fi si reiki,aduc bani de la fraierii pe care i-i "imbrobodesti"cu reiki al tau,dar ei saracii nu stiu ca energia cu care se crede ca vindeca,vine de la diavol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 31 mai 2016, 20:20, nu mai aduce jigniri Sistemului Reiki pentru ca nu ai deloc dreptate. Ti-am scris civilizat si te rog sa te opresti cu treaba aceasta aici.

      Ștergere
    2. Iti dai seama Anonimule ce baiat de baiat e diavolul asta de ne da energie vindecatoare? :)))

      Daca ai stii cati oameni au scapat de "cutit" si de operatii costisitoare si din care iti revii foarte greu cu "sminteala" asta de Reiki te-ai gandi de doua ori inainte sa vorbesti.

      Reiki-ul e ca o "pastila": daca vrei s-o iei bine, daca nu nu te forteaza nimeni, stai linisit ca nu o sa te alerge nimeni pe strada sa te trateze cu Reiki. :P

      Iar in privinta sufletului meu eu zic sa te preocupi de al tau, de al meu am eu grija.

      Multumesc.

      Ștergere
    3. Bai Anonim 31 mai 2016, 20:20 esti vreun popa?HALAL gandire ai,acuma cand spiritualitatea a avansat pe cand tu esti rau inapoiat.

      Ștergere
    4. Oare Tatal din ceruri nu s-a saturat sa tot atribuim celui fals minunile Lui?
      Cata rabdare are cu noi toti.....
      Dumnezeu ne-a chemat s FIM copiii Lui, sa-L recunoastem pe El de Tata si sa-L iubim.
      Cat de incalciti la minte suntem noi cand ne ciondanim din nimic...
      Mira

      Ștergere
    5. Anonim 31 mai 2016, 22:41, CE AI PATIT?...ce vorbe sunt acestea care incep cu "BAI"... esti in regres, din cate se observa... sau te-ai iritat cumva?

      Ștergere
    6. Intru totul de acord Emanuel! Corect! Te salut!:)

      Ștergere
    7. Mira, te rog, la ce te-ai referit cand ai scris:
      "Oare Tatal din ceruri nu s-a saturat sa tot atribuim celui fals minunile Lui?"

      Ștergere
    8. Anonim 31 mai 2016, 20:20, tu ai scris numai sminteli acolo... in ce vremuri traiesti? Evul mediu cumva? Sau esti vreun popa denaturat?

      Ștergere
    9. Ma refer la faptul ca atunci cand Dumnezeu, prin uneltele lui credincioase, infaptuieste minuni in vietile oamenilor, se gasesc cativa care atribuie aceste merite potrivnicului, stii foarte bine la cine ma refer. Acest inselator poate sa faca orice sa apara in viziuni, sa se transforme in inger de lumina etc., dar la un singur lucru nu se pricepe: sa dea viata. Oare nu se manifesta Dumnezeu prin mana medicului care cu bisturiul inlatura o tumora, redand astfel bolnavului sanatatea? Oare vindecarile miraculoase intermediate de vindecatori nu sunt tot de la acelasi Dumnezeu care se foloseste de vindecatori ca de niste vase prin care curge energia necesara celui bolnav, aflat in suferinta? Imagineaza-ti oamenii ca fiind niste baterii care au nevoie pentru a trai sa se alimenteze mereu de la sursa care nu este altcineva decat Dumnezeu. Cand oamenii taie aceasta legatura cu Dumnezeu in corpul lor se manifesta boala fizica sau sufleteasca. Atunci alearga disperati sa se vindece la medicii care repara trupuri macinate de boli sau oameni conectati mereu la energia vitala: preoti, tamaduitori, si chiar sfinte moaste. :)
      Mira

      Ștergere
    10. Multumesc Mira pentru ca ai raspuns!:)Asa este!Doamne ajuta umanitatii sa se ridice la un nivel atat de inalt incat sa nu mai produca nici un blocaj in interior! Energia divina sa curga din belsug in fiecare din noi incat sa devenim divini asa cum Dumnezeu a dorit de la inceput pentru noi!Cu toata dragostea din partea mea!:)

      Ștergere
    11. Bun raspuns!Bravo Emanuel!Iar in privinta Reiki ai mare dreptate!!!Asa este!:)

      Ștergere
    12. INGERII CAZUTI si invataturile lor

      https://www.youtube.com/watch?v=xib1qGQ4H0s

      Ștergere
  10. Draga Mira,nu stiu daca esti constienta cat de importanta este remarca ta "Oare Tatal din ceruri nu s-a saturat sa tot atribuim celui fals minunile Lui?"
    Foarte putini oameni au reusit sa descopere falsul care-si atribuie divinitatea si controlul acestei lumi.
    Oamenii asteapta pe Christ dar si pe antihrist nestiind ca aceste entitati sunt aici si pe deasupra se inchina exact cui nu trebuie. Daca incerci sa le deschizi ochii te catalogheaza diavol."Hotul striga hotul"
    EU SUNT D

    P.S Doamna Maria,respect decizia d-vst de a-mi restrictiona anumite pareri,dar vreau sa intreb;cat de puternica este credinta d-vs daca va speriati de niste pareri care au rolul de invatare?
    Multumesc pentru tot, dar si pentru raspuns?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D. ce ai scris tu aici este foarte profund... dar ai reusit sa vezi falsul acesta... Din pacate da, este prezent si in biserica, de aceea preotii dorm si lasa poporul sa se piarda... de aceea ascund invatatura reala si nu o spun oamenilor, de aceea umanitatea a ramas atat de in urma...

      Ștergere
    2. Draga D, esti o fiinta deosebita.
      Iti inteleg dorinta ta de a trezi constiinta oamenilor pentru ca realitatea sa fie mai preitenoasa. Fii ceea ce esti chemata sa fii, sa te manifesti, indiferent de piedicile intalnite. Dumnezeu a pus in fiecare din noi cate un talent pe care e bine sa-l descoperim si sa il folosim. Ai ingaduinta pentru cei care nu te inteleg si roaga-te ca Adevarul sa triumfeze.
      Cat pentru cei care nu sunt de acord cu ceea ce scrie D, ii inteleg si ii respect. Asa simt ei sa se manifeste, iar acest lucru este bun. E bine sa spunem ceea ce gandim si simtim cu cuvintele cele mai frumoase, nu pentru ca persoana careia ne adresam nu merita, ci pentru ca ele sunt cartea noastra de vizita si ne reprezinta.
      Suntem chemati sa fii cei mai buni din ceea ce putem fi, suntem chemati sa fim sfinti asa cum Tatal nostru din cer este sfant. Daca reusim sau meritam aceasta onoare, doar Dumnezeu stie si judeca. Datoria noastra este sa ne slefuim zi de zi sub Cuvantul lui Dumnezeu.
      Ii incurajez pe toti sa faca comentarii daca simt sa faca acest lucru, chiar daca nu sunt de acord cu majoritatea opiniilor. Si-i incurajez sa se respecte, mai intai, pe ei insisi.
      Sa-i multumim doamnei Maria ca ne ingaduie sa scriem pe blogul dumneaei. Sa folosim aceasta favoare cu intelepciune.
      Mira

      Ștergere
    3. Ai scris foarte frumos Mira! Apreciez!

      Ștergere
  11. Cititi cartile lui Cristian Ganescu bazate pe dezvaluirile lui Eugen Nicolae Gisca. Sa aflati si voi adevarul .
    Eugenia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felul in care spui:" Sa aflati si voi adevarul" :))Vai de sufletele noastre,daca nu era Gasca!Nui asa Eugenia draguta?Multumim, oricum ca-ti faci grji pentru noi :)
      v

      Ștergere