joi, 5 mai 2016

O NOUĂ PLANETĂ, CU O ALTĂ LUME ! DISPARITIILE AVIOANELOR, ALE VAPOARELOR, ALE ANIMALELOR, DAR SI ALE OAMENILOR ,, SUNT SECRETUL NEDESCOPERIT PÂNĂ ACUM !

                                              Noapte de 3 - 4 Aprilie 2016 ,ora 1,05 !

                                                  Dragii mei,

În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, ceva mai mult decât uimitor am văzut si auzit.
De secole la rând, se intreaba Lumea intreaga, unde dispar animalele fara de urma, u nde dispar avioanele,vapoarele, si chiar si oamenii.
S-a descoperit de multe ori, că unele vapoare sau avioane au apărut după o suta sau mai multe de ani, fireste fara oameni in ele, Dar nimeni până acum, nu a elucidat pe deplin disparitia acestora, ci au fost doar speculatii, simple presupuneri.
 Dar iata dragilor, că prin bunăvoința Bunului Dumnezeu si a Maicii Luminii care se roaga pentru noi, asta-noapte mi s-a arătat, unde dispar Avioanele,Vapoarele, si tot ce nu lasă urmă pe Pământ,după disparitia lor.
Dragii mei, desi eram cu ochii pe monitor,vedeam deasupra mea, de parca as fi avut un ochi în crestet, cum se face pur si simplu o gaură în bolta cereasca și senina.
Dincolo de  Bolta cereasca senină, văd o altă PLANETĂ ce arată ca niste Sori adunati la un loc; circa 50 de Sori asezati circular ce aveau o Lumină galben -aurie orbitor de stralucitoare . 
                                           

                                                Image result for OZN.
Planeta aceasta nouă, părea numai din Soare făcută.
De sus, de pe această Planetă ca de Soare, se formeaza până pe Pământ un cilindru urias de Lumina densa, asa ca la OZN-uri.   ..
Închipuiți-vă dragii mei,că SOARELE nostru ar fi scufundat în norii albastri, si ar fi mare cât 50 de Sori la un loc, iar razele acestor Sori, s-ar canaliza toate sub forma unui cilindru,care se intinde de Sus până jos pe Pământ.
  .
Un glas, imi spune ceva uluitor.Iata:
                     ”Uite așa dispar Avioanele,Vapoarele, animalele,păsările ,si chiar oamenii!”
Din aceasta clipă dragilor, vedeam cum LUMINA cilindrica,aspira Avioanele din zborul lor, si-ntr-o clipită acestea ajungeau pe PLANETA ca de Soare;păreau ca niste jucarii in mijlocul Luminii trimisă de pe Planeta de dincolo de CER.
Apoi ,vedeam Vapoarele care erau atrase ca de un magnet extrem de puternic in Lumina cilindrica.Parca ar fi fost frunze duse de vand, si nicidecum asemenea obiecte extrem de grele.  
Unul după altul, avioanele si vapoarele urcau forțat prin mijlocul Luminii cilindrice.
Cand ajungeau sus, păseau ca pe un prag în Lumina galben aurie, ce făcea parte din Cerul senin.
Animalele, păsarile, erau ca niste mici puncte în Lumina care le arunca sus, pe PLANETA ca de Soare.
Cand nu mai era nimic in Lumina care lua de pe Pământ pentru PLANETA ca de SOARE, vedeam cum pe PLANETA ca de Soare, se plimba un om pitic si gras, ținând de mânuță un copilas mic, ce nu avea mai mult de 80 cm, dar care,mergea pe jos pe Planeta ca de Soare.  În jurul lor, mergeau păsări adevărate;gainile noastre de pe Pământ. 
Planeta aceasta nouă, era locuită dragii mei. 
Locuitorii Planetei ”hoațe”,erau pitici si grași, si aveau pe langa ei, animalele noastre. 
 .
 Așadar dragii mei, nu TRIUNGHIUL BERMUDELOR,inghite avioanele si vapoarele, ci locuitorii noii Planete ca de Soare, ce se asemănau f bine ca și înălțime cu Extraterestrii Prietenii nostri.
După cum vedeti dragii mei,PLANETA de Soare,asa cum imi place mie s-o numesc, aceasta si locuitorii ei pitici, probabil micutii omuleti gri, se fac vinovati pentru disparitia misterioasa a multor Avioane si a multor vapoare pline cu oameni si marfa.
Iar aceste Avioane si vapoare dispărute misterios, apar după zeci si sute de ani (unele dintre ele),la locul de unde au fost furate de Lumina aurie.
Nu suntem singuri in Universul acesta mare ,dragii mei Prieteni.
Asa cum nici TRIUNGHIUL BERMUDELOR, nu se face vinovat de disparitia a multor avioane pline cu pasagei,precum si a vapoarelor pline cu oameni.
Am plâns de bucurie dragilor, după ce am vazut unde si cum dispar Avioanele, vapoarele, animalele si aomenii.
De secole intregi se cauta raspuns la aceste intrebari, și iata cum ,BUNUL DUMNEZEU mi-a ingaduit sa cunosc această mare TAINA .
Sa multumim dragilor,LUI DUMNEZEU  si MAICII DOMNULUI,pentru toate DARURILE pe care le revarsa asupra noastra,precum si pentru DARUL ce L-a revărsat din plin peste România aleasa,ca fiind viitorul Nou Ierusalim, in care Scumpul nostru Mântuitor va veni pentru a doua oara pe Pământ.
Asa sa ne ajute Dumnezeu si Măicuța Domnului,Amin !
                                          Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata aici dragilor,cateva linkuri, cu disparitii de avioane si vapoare, si care au ramas până astăzi, deci, numai până astazi,neelucidate.
Căci de astazi inainte ,stim cu exactitate unde dispar si cine le ia.







Un vapor a reaparut in Triunghiul Bermudelor la 90 de ani de la disparitie.


GhostShip
In data de 20 mai, garda de coasta cubaneza a anuntat ca a interceptat o nava fara capitan si echipaj la bord, care se indrepta spre Cuba. Specialistii cubanezi sustin ca este vorba despre nava SS Cotopaxi, care a fost data disparuta, in decembrie 1925.
Disparitia navei a fost asociata cu Triunghiul Bermudelor. Cubanezii au depistat prima data vaporul in data de 16 mai, cand au incercat sa intre in comunicatie cu echipajul navei. Demersurile in acest sens au esuat, iar cateva zile mai tarziu, marinarii cubanezi au putut sa patrunda la bordul navei.

Savanți ruși susțin că au elucidat misterul Triunghiului Bermudelor ...

www.agerpres.ro/.../savanti-rusi-sustin-ca-au-elucidat-...
Dec 15, 2015 - Fenomenul "Triunghiul Bermudelor este un efect al reacțiilor hidraților de gaze naturale" (așa cum este hidratul de metan), susține omul de ...

Misterul Triunghiului Bermudelor a fost elucidat. Iată ce fenomen ...

www.efemeride.ro/misterul-triunghiului-bermudelor-a...
Triunghiul Bermudelor este locul care poartă cea mai mare amprentă a misterului de pe Terra. De-a lungul timpului, numeroase avioane sau vapoare au fost ...

Adevărul despre Triunghiul Bermudelor. Oamenii de știință au ...

www.efemeride.ro/adevarul-despre-triunghiul-bermud...
Triunghiul Bermudelor - numit şi "Triunghiul Diavoluui" - este cunoscut în lumea întreagă ca fiind un loc bântuit, în care avioane şi nave maritime au dispărut.
Ei au constatat ca este vorba despre un vapor vechi de o suta de ani, care se numeste SS Cotopaxi. Evident ca la bord nu se gaseau marinari. La bordul vaporului a fost descoperit jurnalul de bord Din pacate, nu era nimic consemnat cu privire la incidentul care s-a produs si a dus la disparitia echipajului si implicit a vaporului.
Toate consemnarile din jurnal se opresc la data de 1 decembrie 1925. In data de 29 noiembrie, vasul Cotopaxi pleaca din Carolina de Sud spre Cuba. La bord erau 32 de marinari sub comanda capitanului Meyer si avea o incarcatura de 2340 de tone de carbon. Doua zile mai tarziu, vaporul a fost dat disparut.
Ministrul afacerilor externe din Cuba a declarat ca se face o ancheta cu privire la acest eveniment si ca misterul care s-a creat in jurul Triunghiului Bermudelor trebuie dezlegat, dat fiind faptul ca aceasta ruta este tot mai ocolita de navele maritime comerciale, situatie care afecteaza Cuba.
Triunghiul Bermudelor este o zona dificil de a fi definita, care acopera Miami, Puerto Rico si Bermudele.
Reaparitia acestui vapor a suscitat interesul lumii stiintifice si chiar o echipa de specialisti s-a deplasat in Cuba, in vederea dezlegarii misterului acestei disparitii, scrie Efemeride.
28 martie 2016

46 de comentarii:

  1. Un "prieten " care i-ti răpește omul, vaca,avionul, pana la urma cum i-l consideri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hot,ca daca rapeste-fura si daca fura nu-ti e prieten ci DUSMAN:Parerea mea cert:e o nava extraterestra,nava-mama,nu este o planeta,acei sori sunt luminile ei,Milena

      Ștergere
    2. Nicu.hoti , dusmani , fara inima et c,etc,etc.

      Ștergere
  2. Visam la un nou pamant cu oameni buni dar se pare ca tot aici o sa ne chinuim asta este voia Lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa o fi disparut si avionul acela de nu-l mai gasesc, MH370?

    RăspundețiȘtergere
  4. Si este permis de catre Dumnezeu sa fim ~furati~ in halul asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu este atat de complex iar religia/religiile sunt atat de puierile incat habar nu avem noi cate se permit, de ce si pt ce! Cum evoluam si pana cand..

      Ștergere
    2. Ai dreptate Diana V.asa este,Milena.

      Ștergere
    3. Hmm,vedeti,aici e intrebarea,de ce ii lasa Dumnezeu sa faca asa ceva?Milena

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Dumnezeu stie ce face,si mai ales de ce face!!!

      Ștergere
  5. De ce le fura vapoarele,avioanele,oameni si chiar păsări ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Si cum se va demonstra vreodata existenta a ceea ce spuneti , doamna Maria ? Daca aceste persoane nu vor veni ele inspre noi , nu se vor afisa ele in fata noastra , cum si cand si cine va descoperi existenta acestor altor oameni , planete , lumi paralele in care exista viata ? Ei vin si fura de la noi animale si noi ce vom avea de la ei ? Tot furati ramanem , dam de alti hoti ? Astia daca sunt atat de evoluati , cum de nu au tot ce le trebuie , care este scopul lor ? Macar de ar fura pe cine trebuie , avem destule legume prin parlament !! Ce ar fi sa citim in ziare intr-o dimineata lista cu disparutii fara urma : Vanghelie, Nastase ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ziarul de dimineata sa scrie asa: Johannis si-a dat DEMISIA, Ciolos si-a dat DEMISIA, guvernul de tehnocrati NU MAI EXISTA. Ce zici Anonim 5 mai 2016, 09:03, ce stiri minunate ar fi, nu-i asa? Ce s-ar mai scapa tara aceasta de blocaje si hiene ... Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Iohannis si mai ales Ciolos ca e mic asa ca ei,ha,ha,ha,eu cred ca mananca tot ce fura de pe pamant,din Iohannis ar avea ce manca ca acuma s-a ingrasat a dat de maaaaaai bine,Milena

      Ștergere
    3. Nicu. Extraterestrii au asfel de maniere ??? nu e de ajuns cat ne furam intre noi oamenii. Nu cred in faptul ca vor venii sa ne salvaze , Nu mai am incredere in mama , dar in extraterestrii hoti.

      Ștergere
    4. Inseamnă ca o duc bine daca acum sant grasi. Daca sant canibali , am pus-o ... ne papa pe restu care mai raman . Radem noi , radem, e... da nu se stie .

      Ștergere
    5. Era bine daca erau canibali ca se mancau intre ei ;-)))

      Ștergere
  7. Da foarte interesanta viziunea..dar credeam ca spuneti ceva de ascensionarea pamantului nostru si transformarea ei intr-un pamant nou dar in fine,,vroiam si eu sa zic ceva ,am visat azi dimineata un munte mare de foc pe cerul senin si albastru al Romaniei eram la cumparaturi intram linistita din magazin in magazin si la un moment dat ridic capul si vad coborand din cer un asteriod cu foc care a cazut peste un oras din tara noastra si eu am fugit cat am putut si ceilalti oameni din jur la fel ,,si cand m-am uitat la departare de un 1 km. era numai foc care se intindea pe zeci de km ca un fel de flama a unei explozii din cauza caderii asteroidului sau meteorit ,era groaza si foc in jur asta am vazut ,cred ca se apropie acest asteroid de pamant.Vreau sa spun ca acesta este unul din visele mele profetice ,si cam toate s-au adeverit pana acum,acuma ramane intrebarea pe cand va cadea ??
    Mo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. MO ,
      Nu cumva ati avut viziunea a ceea ce s-a intamplat ieri in Canada? 80.000 de oameni evacuati dintr-un oras din cauza unor incendii ? Si intr-adevar oamenii fugeau speriati in masini si cum puteau !!!

      http://www.puterea.ro/externe/incendiu-intr-un-oras-din-canada-toti-locuitorii-au-fost-evacuati-136206.html

      http://www.bbc.com/news/world-us-canada-36205344

      Ștergere
    2. Si eu am visat ca o minge mare de foc care venea din cer spre noi.Ciudat era faptul ca nu eram deloc speriata in vis.Poate a fost un simplu vis.Cand am visat eu,dna Maria nu postase mesajul cu asteroidul,adica nu m-am gandit acolo,apoi cand am vazut postarea dumneaei m-am cam speriat sincer sa spun pt ca am facut legatura cu visul .Totusi poate nu va fi,asta vreau sa cred,nu mai vreau sa gandesc negativ,nu-mi face bine,cum nici voua nu va face bine.Cu drag,Alina

      Ștergere
    3. Multumesc pentru linkuri,am vazut si nu este viziunea ce a fost ieri in Canada , am vazut momentul cand un asteroid sau meteorit de foc a facut impact cu pamantul peste un oras din tara noastra ,nu dau nume pentru ca nu cumva sa sperii pe cineva.Dar nu neaparat poate cadea la noi poate fii peste o alta zona sau alta tara ,dar visul a tinut sa-mi arate ca ceva vine spre Terra si momentul este aproape.
      Mo

      Ștergere
    4. sa nu va moara cineva drag din fam..! cand mi-a murit verisoara am visat un cutremur mare si eram speriata si casa se hatana si-mi pica moloz in cap.. a venit ca un trasnet moarte ei mai ales ca avea 26 de ani.

      Ștergere
    5. Se tot vorbește in mediul online de apropierea planetei X de Pământ si de o posibila ciocnire cu aceasta sau o luna a acestei planete care o însoțește in plimbarea ei prin spațiu.
      Dacă sunt persoane care au vise in care li se arată o ciocnire cu un corp ceresc este posibil ca prin acestea sa primim avertizări.
      Noi suntem fericiti, totul ne merge bine, trăim intr-o bula in afara lumii acesteia, altfel nu-mi explic de ce informațiile zilnice cu care suntem bombardați sunt despre ce rochița si-a luat cutareasca, cine cu cine s-a cuplat, justiție televizata si circ pe pâine sub forma de emisiuni cultural educative si dezbateri politice.
      Suntem atât de departe de adevăratele preocupări privind evoluția noastră!
      Dar de ce sa ne întristăm, mai bine ne gândim la următoarea escapada in club sau la mare ca sa ne distram! ;)) Măcar dacă e sa vina apocalipsa sa ne găsească împreuna in club, trăindu-ne viața! Asta ca sa fiu in ton cu informațiile momentului. Mira

      Ștergere
  8. Si de ce fura animale si vieti omenesti , sunt incapabili sa se reproduca ? Si la aia cinstea se vede ca e cap de afis . Noi suntem pentru ei cobai , ne studiaza, ne testeaza , nu-i intereseaza o confruntare cu rasa noastra , ne trateaza de pe pozitii superioare . O curiozitate insa as avea : oamenii luati de aici , calatorii din avioane si de pe vapoare ce fac acolo , cu ce se ocupa , cum se folosesc de ei ? Iar gainile si vacile teleportate de aici le tin in ferme , le ingrijesc sau ce fac cu ele ?

    RăspundețiȘtergere
  9. daca si MO a ajuns profeta... eu sunt Illuminati :)

    nu inteleg de ce iti dai atata importanta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de ce sa nu vorbească despre experiențele ei? Poate cineva este interesat de ceea ce spune. Dacă ai si tu ce sa ne spui, scrie! Vei fi la fel de important! Mira

      Ștergere
  10. triunghiul bermudelor e o poarta spre o alta lume..nimic mai mult. s-a descoperit acolo jos o mega piramida din cristal, care la un moment astral se activeaza si care-i pica prin preajma il inghite. il materializeaza intr-o alta lume. are deschidere si spre shambala si spre agartha. e o lume minunata in jurul nostru, nevazuta, dar sincer nu mi-ar placea sa fiu ,,furata,, fara voia mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stii ca ,citez,'e o lume minunata in jurul nostru'?

      Ștergere
    2. Acel megacristal este ramas din vremea atlantilor...

      Ștergere
    3. Diana,am cotrobait pe la tine :) si imi plac filmuletele pe care le-ai postat; tocmai l-am vizionat pe cel cu Valentina.
      multumesc :)
      Viorica

      Ștergere
  11. Ce spuneti de descoperirea asta? http://jurnalul.ro/it/stiinta/descoperire-uimitoare-a-astronomilor-trei-planete-din-apropierea-terrei-ar-putea-gazdui-viata-713494.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu de multe ori mi-am pus o intrebare inversa : daca exista viata pe alta planeta , exista oameni , fiinte evoluate de ce nu se implica in salvarea altor vieti din galaxie , de ce nu opresc crimele si razboaiele , de ce nu le zadarnicesc faptele si gandurile , de ce se uita ca niste spectatori la un teatru ? Detin tehnica avansata de comunicare mentala , pot teleporta orice de oriunde , cum e posibil sa asiste la distrugere , la exterminarea unei alte rase ? Asta doresc estinctia noastra ? Sa ia de aici doar ceea ce ei vor pentru a face acolo muzeu in aer liber ?! Ce tip de religie au indivizii astia , cine ii conduce , cu ce se ocupa , ce mananca si cum e viata lor ? Aveti acces sa intrati acolo , doamna Maria ? Ne-ati starnit curiozitatea cu articolul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. un lucru interesant il spune initiatorul proiectului Venus de pe net , nu va intrebati daca este viata inteligenta in spatiul cosmic ! intrebativa daca este viata inteligenta aici pe pamant ?

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.antena3.ro/actualitate/inedit/bizar/vestea-bomba-despre-avionul-disparut-de-pe-radare-a-fost-gasit-cand-am-deschis-usa-ne-am-cutremurat-275208.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Traiesc mai mult ca noi ?
    Sunt avansati in medicina ?
    E o planeta a pacii , a armoniei , e o planeta noua, veche ?
    De ce ne ignora ?
    Ce fac cu obiectele luate ?
    Au evoluat cum : prin tehnologie , inteligenta , reincarnare , acces la alte surse ??? Care ? Cum? De cand ?

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.descopera.ro/stiinta/2738074-top-10-disparitii-misterioase

    RăspundețiȘtergere
  18. deci ET vin la pescuit...pur si simplu...ia s avedem ce am prins...o hamsie, o cizma, un avion...etc

    RăspundețiȘtergere
  19. asacum dispar pestii la undita...asa dispar si oamenii..probabil si pestii se cred singuri in Univers...

    RăspundețiȘtergere
  20. Cele 7 Trambite ale Apocalipsei | Invazia Demonica a Primului Vai Despre caderea asteroidului aici la minutul 5:38 https://www.youtube.com/watch?v=JVNkrJpnJQ8

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere