duminică, 29 mai 2016

O EXPLOZIE URIASĂ, CA O CIUPERCĂ DE FOC !

    xx                                                       29  Mai 2016,ora 6,08 dimineața !

                                                     Dragii mei,

În aceasta dimineață, în timp ce dormeam, mă trezeste o bubuitură asurzitoare, aud glasuri multe strigand si urlând, după care văd ceva sinistru,văd ceva cutremurător.
Vedeam dragilor, cu ochii închisi stând, vedeam inspre Est,o Explozie uriasă,ce luase forma unei Ciuperci de foc.
Asa :
.
Partea de deasupra a Ciupercii,  era neagra de fum si zgură,iar piciorul Ciupercii uriase,era din Jar,din foc viu si violent.  
Pământul de sub Ciuperca de foc, se înroșise precum un fier încins în foc. 
Dragii mei, din nefericire, vom auzi de o astfel de nenorocire! Căci un dezastru va fi o asemenea Explozie! Un Dezastru pentru Omenire!
Unde anume si când, eu nu stiu a va spune!
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa fim păziti si ocrotiti cu totii,de toate aceste nenorociri .
                                       Cu dragoste,Maria.
 

24 de comentarii:

  1. Ce ai vazut tu Maria este detonarea unei bombe ATOMICE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,asa este ! Din păcate,nimic bun ! Am primit acum ,in timp ce scriam, o zi, o dată anume, o lună, si un an. Voi scrie chiar acum,desi este 3 noaptea !

      Ștergere
    2. Deschideti o sticla cu vin si asteptati linistiti sfarsitul

      Si, in cazul unui conflict nuclear cu Rusia, Martin Koller ii sfatuieste pe locuitorii Europei de Est sa ”se relaxeze, sa deschida o sticla cu vin bun si sa astepte, umili, moartea”. Analistul a mai estimat ca, dupa un asemenea conflict, supravietuitorii ii vor invidia pe cei morti. In opinia lui Koller, un conflict nuclear va avea cel mai mare impact asupra Ucrainei, tarilor baltice, Norvegiei, Poloniei, Marii Britanii, Germaniei, Olandei si Belgiei,pentru ca majoritatea bazelor NATO sunt desfasurate in aceste tari.

      http://www.enational.ro/news/daca-nato-ataca-rusia-viii-ii-vor-invidia-pe-cei-morti-537833.html/

      Ștergere
    3. Putin: Nu vom avea de ales decat sa tintim Romania

      Rusia nu va avea de ales decat sa tinteasca Romania, dupa ce a inaugurat scutul antiracheta de la Deveselu, pe care Rusia il considera o amenintare directa la adresa securitatii, a declarat , vineri, Vladimir Putin, in timpul vizitei sale in Grecia. Este cea mai agresiva luare de pozitie a presedintelui Federatiei Ruse la adresa tarii noastre. Aceleasi ”masuri pentru a asigura securitatea Rusiei” vor fi luate si in ce priveste Polonia, a adaugat Putin, care a adaugat insa ca tara sa ”nu va viola niciun acord”. ”MAE reitereaza ca acest sistem nu este indreptat impotriva Federatiei Ruse sau a altui stat”, au raspuns autoritatile de la Bucuresti.

      http://www.enational.ro/news/daca-nato-ataca-rusia-viii-ii-vor-invidia-pe-cei-morti-537833.html/

      Ștergere
  2. Daca aceasta veste ai primit-o in urma celei expuse anterior, s-ar putea sa existe o conexiune intre ele si sa fie vorba de Deveselu!? Deja am fost instiintati sa nu ne speriem ca Domnul este cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. pai asta e. de-acum asteptam sa ne prajeasca rusii.
    sa ne facem crucea cat mai mare si sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem in rai

    RăspundețiȘtergere
  4. Oriunde va fi: Coreea, Orientul Mijlociu sau Europa, este o catastrofa planetara.
    Oare de ce nu invatam nimic din ororile trecutului. Mai ieri s-a comemorat tragedia de la Hirosima. Viata este atat de fragila, iar oameni orgoliosi, manati doar de instinct, pun in pericol oameni nevinovati care nu-si doresc altceva decat sa se bucure de viata.
    Doamne, da-le gand bun si zadarniceste planurile de nimicire a planetei!
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  5. am mai zis eu ca am visat un centru unde se dadeau curele si catarame militare iar eu ma bucuram ca pot sa iau cite doua-asta e mentalitate de rusi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este, imaginea arata o explozie nucleara la nivelul solului care poate fi produsa de o bomba sau de o explozie a unei centrale nucleare.
    Folosirea munitiei nucleare intr-un razboi mondial este putin probabila pentru ca:
    1 acest lucru ar duce la generalizarea folosirii acestui tip de munitie, pentru ca sunt multe state care pot sa foloseaca acest tip de munitie;
    2 efectele asupra mediului ar fi atat de distructive incat Pamantul nu ar mai putea fii locuit;
    3 efectele unui bombardament nuclear nu se pot controla pentru ca ele depinde foarte mult si de starea vremii si de relief;
    4 armamentul si munitia clasica actuala are o precizie ridicata si un efect la tinta similar cu cel al munitiei nucleare, asa ca necesitatea folosirii munitiei nucleare nu se mai justifica.
    Ori cat de nebuni ar fi cei care vor genera acest al 3 lea razboi nuclear nu cred ca va avea cineva curajul sa foloseaca primii acest tip de munitie. Hitler si Stalin cat au fost de nebuni, in al doilea razboi mondial nu a folosit arma chimica, cu toate ca o aveau.
    Dar din pacate, pericolul unei explozii la o centrala nucleara, accidental sau provocat exista.
    Mai trebuie stiut si faptul ca razboiul este impunerea politicii unui stat pe calea fortei, a armatei, si cum in politica exista multa minciuna si demagogie, amenintarea cu folosirea acestui tip de munitie se foloseste si se mai foloseste inca ca mijloc de agresare pshica a populatiei unui stat pentru ai diminua vointa de lupta a acestuia.
    Dar dupa 70 de ani de la prima folosire a acestui tip de munitie si de cunoastere a efectelor ei, nu cred ca intr-un razboi mondial in care peste 3/4 din state o pot folosi ca raspuns la o agresiune de acest tip, aceasta munitie o va folosi cineva.
    Dovada, se cauta folosirea altor tipuri de armanent, exemplu, care sa perturbe conctrolat clima si admosfera intr-o anumita zona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu subestimam, totusi, orgoliul coreanului sau al altor dictatori fara scrupule si lipsiti de rationament....

      Ștergere
  7. rusii au finalizat un robot metalic umanoid cu comanda de la distanta care poate intra in teritorii radioactive acum lucreaza la perfectionarea procesorului pentru alua decizii proprii.Ramine de vazut daca chinezii le vor da timp suficient.in Biblie scrie ca va veni rasa galbena fara cruce de la rasarit-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Craciun, toata lumea asteapta sa fie invadata de rasa galbena, fiindca asa scrie in Biblie si dat fiind realitatea actuala, puterea economica si militara este corecta o astfel de teorie. Dar in Sfanta Evanghelie nu scrie rasa galbena si usor a fost indusa si inoculata ideea ca rasa galbena va invada Europa, asociind culoarea galbena a unuia dintre cei 4 cai ai celor 4 calareti ai apocalipsei. In Biblie scrie ca va veni un popor fara cruce dinspre rasarit. Apoi Statul Islamic din Africa de Nord si Orientul Mijlociu, zona Asiei Mici, vi se pare ca musulmanii, "emigrantii" sunt un popor care are Sfanta Cruce? Eu nu stiam ca musulmanii si evreii sa aiba in frunte ca simbol de inchinaciune si biruinta Crucea Lui Hristos. Pana si Nostradamus spunea ca vor invada Rinul si Rhonul un popor fara cruce, si oare nu au facut-o si nu o fac deja? Nu vor toti in Germania caci Franta s-a cucerit singura aducand sclavi dintre cei fara cruce? Oare poporul fara cruce nu bantuie deja casele oamenilor si aduc urgie si spaima in sanul Europei? Deja se intampla toate cate au fost scrise dar trebuie sa mai avem si ochi sa vedem, urechi sa auzim si minte sa pricepem. Domnul sa ne aiba in paza si sa ne ierte pe noi pacatosii.

      Ștergere
    2. Si tot in apocalipsa spune ca armata lor va fi de 20 000 x 10 000= 200 milioane, si cauta pe net sa vezi ce tara a declarat ca are o armata asa de mare cu rezervisti cu tot, se vede ca esti o persoana care rastalmacesti totul cu mintea ta omeneasca si esti pe langa subiect.

      Ștergere
    3. Domnule Craciun aveam pretentii mai mari de la dumneavoastra, dar de data aceasta se pare ca erati obosit caci altfel nu-mi explic cum ati luat-o pe campii asa grav. Logica e logica si imaginatia are si ea un rost dar daca o amestecam cu realitatea inseamna ca avem probleme si necesitam ajutor de specialitate. In primul rand in Apocalipsa sfantului Ioan nu este pomenit poporul de la rasarit fara cruce si numarul lui. Este o confuzie mare si o amestecatura intre profetiile sfantului parinte Arsenie Boca, Nostradamus si Apocalipsa care a creat un amalgam si o mare tocanita in mintea dvs. Parintele Arsenie Boca spunea despre poporul de la Rasarit fara cruce care va bantui casele. Nostradamus vorbea despre camila, Rin si Rhon. Iar in Apocalipsa singura precizare de zeci de mii si mii de mii face referire la numarul armatelor de ingeri ai Domnului. 200 de milioane nu sunt pomenite nicaieri doar daca ii aduceti de acasa sau ati citit alta Biblie. Cat despre armata Chinei de 200 de milioane pe langa cele 2,3 milioane de militari activi si inca vre 1,2 milioane de rezervisti e cale lunga. Tehnica si tactica de lupta a dvs. in sec. 21, gen cata frunza si iarba doar Baiazid si Sinan Pasa v-ar sustine. O bomba cu neutroni si una termonucleara ar cam rezolva vreo 200 de milioane de chinezi pe care ii bagi in 3 trabante nu credeti? Ca sa va documentati mai mult referitor la capacitatea militara a Chinei intrati aici: http://mircea-blaga.blogspot.ro/2011/04/o-scurta-analiza-capacitatii-militaro.html?m=1

      Ștergere
  8. astazi m-a trezit un vis ca aveam cartile pline de un nisip sau praf care intrase prin geamul inchis ca la o furtuna-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mos Craciun,dar ce nopti nelinistite mai ai!Oare nu te-au obosit toate aceste vise?!
      Somn usor iti doresc!
      Craciunita

      Ștergere
    2. Pai daca esti Craciunita ar trebui sa fi langa Mos Craciun sa-l legeni putin sa adoarma,nu?!Multumesc,oricum,m-ai binedispus.

      Ștergere
  9. Ce fac, cuceresc un continent pentru roboti, ca pe un teren contaminat radioactiv nu poate traii nici o forma de viata cateva sute de ani.

    RăspundețiȘtergere
  10. oooo..asta-i grav!! fereasca Domnul..chiar daca nu e la noi, in timp o sa dam nastere la mutanti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Didona ia sa il intrebi pe Remer Ra cine a materializat Vortexul Anahata Planetara!?! executarea! Executarea! EXECUTAREA!

    RăspundețiȘtergere
  12. e confuzie nu eu am postat la anonim 20'30 -craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria sa fie cumva acest incident- http://radioiasi.ro/stiri/imagini-trafic-blocat-la-mihailesti-judetul-buzau-un-tir-cu-sute-de-butelii-a-luat-foc/

    RăspundețiȘtergere
  14. http://radioiasi.ro/stiri/imagini-trafic-blocat-la-mihailesti-judetul-buzau-un-tir-cu-sute-de-butelii-a-luat-foc/

    RăspundețiȘtergere
  15. https://m.facebook.com/severeweatherEU/photos/a.1423656947857402.1073741825.1377757209114043/1826564120900014/?type=3&source=48&ref=m_notif&notif_t=friend_confirmed

    RăspundețiȘtergere