vineri, 27 mai 2016

MOARTEA MEA , VA FI LA 24 IULIE 2039 !


                                            Dragii mei, 

Ca să  vă convingeţi  de ADEVĂR , iată că în această noapte, voi scrie ziua si anul plecării mele la DOMNUL !
                                        
                     Noapte de 24 - 25  iulie  2008 ,ora 2,38 !

     Mă rugam la această oră foarte târzie , si la un moment dat, aud un glas fratilor, care ma strigă pe nume.
Citez :
              "Maria ! 
    Îmi dau lacrimile, si continui ca sa ma rog aşa : 
           Doamne! Te implor, dăruieşte-mi viaţă, doar cât să-Ţi slujesc Ţie ! 
           Numai cât să pot a-Ţi sluji Ţie, atât sa-mi dăruiesti viaţă !
Şi aud un glas fratilor, un glas ce vine din Ceruri, si care ,rasuna dumnezeiesc de frumos. Citez :
                           Doar  31 !
Eu întreb, cu glasul sufletului meu :
                          Doar 31 ?
Iar răspunsul, a venit tot din Ceruri :  
                          Da ! Doar 31 !
                   Doar 31 de ani de viaţă,
                                  e mai scump decât...!"  

Iar glasul din Cer, nu mai continuă !
Numai eu dragilor, rămân uimită, uluită de cele auzite, si fac calculul imediat. În 2008 aveam 47 de ani. Am adunat la vârsta mea din acel moment, încă 31 de ani pe care mi-i doresc a-i trăi ,numai cât să pot sluji Domnului,trup si suflet, inima si cuget. 
Aşadar dragii mei,după calcul  reiese că , în anul 2039 ,la 24  iulie voi pleca la DOMNUL!
Până atunci însă, trebuie sa ma straduiesc sa scriu toate câte am în cele circa 200 caiete ,adunate de-a lungul celor 17 ani, precum si toate câte mi le descopera Bunul Dumnezeu ,în prezent , zi si noapte.
Cum mai sunt doar 24 de ani, vă promit ca veti gasi pe Blog, ca si până acum, numai si numai ADEVARUL  LUI  DUMNEZEU,si că nimeni si nimic lumesc, nu ma va putea opri  a scrie aici pe Blog, atât timp cât va rezista Internetul.
Dragii mei, sa nu ne adunam Comori pe Pământ !
Comorile fratilor, sa le adunam în Ceruri ! 
Cum? Prin bunatatea inimii si a sufletului, prin grija si mila fata de Aproapele, prin CREDINTA  neclintita în Dumnezeu si-n Maica Domnului, prin Post si Rugaciune, prin respectarea si împlinirea Poruncilor Lui Dumnezeu !    
Moartea  nu exista fratilor ! Moartea despre care vorbim noi, nu este Moarte ! Ci este un somn vesnic, prin care ne lăsam trupul pe Pământ, iar Sufletul se întoarce la Dumnezeu, căci El l-a creat.
Pentru mine, va fi o mare bucurie când voi pleca la Domnul!
Dar până atunci, trebuie sa fac faţă, la toate câte Dumnezeu îmi porunceste ca sa le împlinesc.
                                      Cu dragoste, Maria.

45 de comentarii:

  1. Fiecare are un rol in viata de pe pamant, trupul ne este doar o casa unde locuieste sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  2. O dai la intors, ziceai ca nu exista decat o singura viata ...cu toate ca in insusi Crezul spune: astept invierea mortilor ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa te rusinezi,pentru ca ma acuzi degeaba!
      Niciodata nu am spus sau scris, că nu ar exista VIAȚĂ după MOARTE!
      Pe PĂMÂNT avem O SINGURA VIAȚĂ, si NU TRAIM de DOUĂ ORI! Nu exista REÎNCARNARE! Dar VIATA avem vesnica, după ce ne lăsam trupul din PĂMÂNTUL din care am fost luati.

      Ștergere
    2. conceptia reincarnarii sufletelor in mai multe vieti pamantene este o falsa realitate. o scornitura a duhurilor demonice care poseda corpurile umane de sute, mii chiar milioane de ani. pentru a castiga multe suflete ... le iau cu bombonica! scopul fiind amanarea pocaintei si uite asa in iad ajung toti acesti naivi.

      Ștergere
    3. Imi pare rau Maria despre tine.
      Cum citesti in Crez: astept ..INVIEREA mortilor.Pune pana, studieaza, si ai sa intelegi poate de la amicii tai ceva. Dar nu cred!

      Daca nu exista reincaranare, asa cum tu singura spui, te intreb un lucru: de ce l-au intrebat pe Iisus : esti tu Ilie? Ioan 1:2 "Şi ei l-au întrebat: Dar cine eşti? Eşti Ilie? Zis-a el: Nu sunt. Eşti tu Proorocul? Şi a răspuns: Nu. "...deci ei credeau in reincarnare...De ce nu lea dat peste nas Iisus sa le spuna:cum puteti spune asa ceva? Pai vezi? Nu ai inteles nimic din Biblie....2. Daca nu ar exista reincarnare cum explici tu acele talente ale copiilor de cativa ani care sustin concerte de exemplu? Pai nu ai raspuns la nici una din acestea.
      O sa spui - e un dar de la D-zeu...Fals. E munca lor din alte vieti. D-zeu nu da la unii mai mult si la altii mai putin...ar insemna ca nu ar fi nepartinitor, ceea ce nu l-ar mai face D-zeu.
      Citeste, studieaza, incearca sa intelegi ceva din Cuvantul Domnului, si pe urma vino cu idei luate de la altii.

      Ștergere
    4. Pentru anonim 23:31

      Defineste "pocainta"....habar nu ai. Cuvintel luate din biserica, fara sa ai habar de ele. Ce este Iadul..? Iar nu ai habar...deci, daca nu ai habar de nimic..nu are rost sa stau de vorba cu tine.

      Ștergere
    5. Asa este anonim 23:31.
      Erezia strica sufletele,le murdareste atat de tare incat ereticul care moare nepocait se duce direct in iad.
      Parintele Cleopa marturisea ca,,cea mai mare nebunie si paganitate si ratacire de la adevar este de a crede cineva ca dupa moarte sufletul omului intra in alte trupuri de oameni,dobitoace..."
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    6. Anonim 27 mai 2016, 23:31, ce raspuns ai da la intrebarea daca esti atoatestiutor?

      Ștergere
  3. Bună seara Doamna Maria .Din cele spuse de dumneavoastră în acest articol să înțelegem că venirea lui Iisus Hristos a doua oară va fi fără dumneavoastră?Sincer cînd am citit articolul am simțit un nod în gît care doare foarte rău.Apoi miam zis moartea face parte din viața și nu trebuie să ne întristeze ci din contră e o bucurie imensă căci în sfirsit suntem împliniti acolo în cer.Vas ruga dacă se poate rugatil pe Tatăl ca si noi și copii noștri să mergem acolo cînd ne va veni timpul.Va iubesc si va mulțumesc pt.toate trăirile pe care ni le împărtășiți.Va pup .Veronica

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa aveti multa sanatate , doamna Maria , sa va bucurati de toata familia si de toti nepoteii , sunteti un om deosebit si curajos . Ceea ce dvs. ne spuneti , poarta amprenta unei alte lumi, dimensiuni . Cuvintele sunt diferite , au uneori o tenta arhaica , alteori este schimbata ordinea in micul enunt , ca si cum ar veni tradus din alta limba . Scrierea pe care dvs. o redati este cred unica in ansamblul ei , dvs. redati cu exactitate ceea ce Mantuitorul - ,,acel glas'' va spune . Apoi mai este faptul ca reusiti sa captati evenimente de pe tot mapamondul . Cat ar vrea cineva sa puna in dubiu spusele dvs. , ramane dezarmat la citirea textelor asa de alambicate , codate , alteori socant de exacte mai ales , atunci cand previziunile dvs. devin pura realitate . Personal va doresc sa ajungeti la o varsta patriarhala, nimic nu este batut in cuie , iar Domnul are nevoie de slujitori buni ca dvs aici printre noi . Cu stima. S.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, in acesti 24 de ani, trebuie sa se intample nasterea lui Sapte, sa ne întâlnim cu extraterestrii fata in fata si cine stie ce mai descoperim in cartea cu al lui Dumnezeu Cuvant, nu? Pana atunci va venii si Iisus? Va veni si pacea vesnica pe Pamant?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai raspuns nimic desi cred ca avand imaginea de ansamblu, detinand toate acele informatii, ai putea foarte bine. Sau nu iti este ingaduit? Parca spuneai ca vom trai cu totii sa vedem implinite toate acele vizualizari ale tale! Deci si tu, nu? Multumesc, Maria!

      Ștergere
    2. Da ! Vom trai cu totii, zile uimitoare, zile uluitoare, zile cum nu vor mai fi în nicio ȚARĂ!
      Sa avem CREDINȚĂ, NADEJDE si DRAGOSTE si puțintică răbdare ! Acestea se vor împlini la timpul lor, iar eu le voi anunța în acele zile. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  6. Nu trebuie sa se rusineze anonim 20.19, chiar deloc. Ati spus, intr-adevar, ca exista doar o singura viata. Dar oare care pamantean stie cu adevarat??? Credeti ca stiti chiar tot? Ma indoiesc ca da. Sincer sunt chestiuni pe care nu le primiti de dincolo. Chiar nu are rost sa ne contrazicem. Fiecare primeste informatia in "scopul dat". Deci... ne mai gandim si aflam adevarul dupa ce ajungem "dincolo"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru: Anonim 23:14

      "Părerile omului sunt întotdeauna direct proporționale cunoștințelor sale". Atat i s-a relevat pana acum lui Maria, atat sustine.
      Lectura frumoasa..

      Partea 1
      1. Este un lucru cert că noi trăim, gândim și acționăm; nu este mai puțin cert că noi vom muri. Dar încotro vom merge când vom părăsi pământul? Ce se va întâmpla cu noi? O vom duce mai bine sau mai rău? Vom continua să existăm sau vom înceta a mai trăi? “A fi sau a nu fi”, este alternativa ce ne este prezentată. Va fi pentru totdeauna sau deloc. Va fi totul, sau nimic; vom trăi etern ori vom înceta a exista odată pentru totdeauna. Alternativa merită să fie luată în considerație.
      Fiecare simte nevoia de a trăi, de a iubi, de a fi fericit. Oferiți-i cuiva, ce se crede pe punctul de a muri, vestea că viața sa va fi prelungită, că ora morții va fi amânată – mai mult decât atât, spuneți-i că va fi atât de fericit cum nu a fost niciodată – iar inima îi va pulsa plină de bucurie și speranță. Dar pentru ce motiv aspiră inima umană în acest mod instinctiv după fericire, dacă este de ajuns o răsuflare pentru a-i risipi speranțele?
      Poate fi ceva mai agonizant decât idea că suntem condamnați la nimicire totală si deplină, că cele mai dragi sentimente, inteligența, cunoștințele noastre, obținute cu atâta trudă, vor dispărea toate, vor fi aruncate și pierdute pentru totdeauna? De ce luptăm pentru a deveni mai ințelepți sau mai buni? De ce trebuie să ne înfrânăm dorințele? Pentru ce trudim cu asemenea efort și studiu, dacă străduințele noastre nu vor da roade? Dacă în curând, posibil mâine, toate acțiunile noastre nu ne vor mai fi de folos? Dacă a fost aceasta într-adevăr condamnarea noastră, atunci o mare parte din omenire ar fi de o mie de ori mai rea decât sălbaticii; deoarece bruta trăiește cu totul în prezent, pentru a-și satisface poftele fizice, fără neliniște chinuitoare, fără aspirații tulburătoare, care să dăuneze desfătării din ora ce trece. Dar o intuiție ascunsă și invincibilă ne spune ca acesta nu poate fi destinul nostru.
      2. Credința în nimicire în mod necesar face omul să-şi concentreze gândurile pe viața sa actuală. Ce poate fi mai ilogic decât să ne deranjăm în legătură cu un viitor ce nu credem că va exista? Şi cum celui a cărui atenție este, astfel, îndreptată exclusiv către viața actuală în mod firesc situează propriul interes deasupra intereselor altora, această convingere este cel mai puternic stimulent al egoismului, iar cel ce îl stâpânește este în perfectă concordanță cu el însuși când afirmă : “Să ne distrăm cât de mult putem în această lume, atât timp cât trăim; să ne asigurăm toate plăcerile pe care prezentul ni le poate oferii, având în vedere că după moarte totul se va sfârși pentru noi; și să ne grăbim să ne asigurăm momentele de distracție, pentru că nu știm cât va dura viața noastră”. Precum unul care la fel de consistent ajunge la următoarea concluzie – cea mai periculoasă pentru bunăstarea societății este: “Să ne asigurăm distracția, prin orice fel de mijloace; motto-ul nostru să fie : ‘Fiecare pentru el’ lucrurile bune ale vieții sunt premiul pentru cel mai priceput”.
      În cazul în care câțiva sunt reținuți, din respect pentru opinia publică, la a duce acest plan la proporții maxime, ce constrângere există pentru cei ce nu stau încremeniți în fața vecinilor, ce privesc legea umană precum o tiranie exercitată numai asupra acelora ce se doresc a fi suficient de inteligenți încât să şi-o faca acesiblilă, și care în mod consecvent se folosesc de toată ingenuozitatea pentru a se eschiva atât de cerințe cât și de penalitățile acestei legi? Dacă oricare doctrină merită etichetată ca fiind dăunătoare și anti-socială, este cu siguranță, aceea a anihilării, deoarece distruge sentimentele solidarității și fraternității, unica bază a relațiilor sociale."

      Ștergere
    2. Partea 2:

      "Să presupunem că o întreagă națiune a obținut, într-un mod sau altul, certitudinea că, la sfârșitul unei săptămâni, a unei luni sau a unui an, va fi complet distrusă, că nici o persoană din populația sa nu va fi lăsată în viață, ca ei toți vor fi complet distruși și nu va ramâne nici o urmă a existenței lor. Care, în acest caz, ar fi comportamentul adoptat de oamenii astfel condamnați unei distrugeri sigure și anticipate, în timpul scurt ce le rămâne pentru a trăi? Vor munci pentru îmbunătățirea lor morală ori pentru distrugerea lor? Vor continua să muncească pentru viața lor? Vor respecta cu scrupulozitate drepturile, proprietatea și viața vecinilor? Se vor supune legilor țării căreia aparțin, sau oricărei influențe, chiar si celei de origine autoritară, cea mai legitimă dintre toate? Vor recunoaște ei existența vreunei îndatoriri? Cu siguranță că nu. Bine - decăderea socială pe care ne-am imaginat-o, după cum am ilustrat, preluând o întreagă națiune, este cauzată, în mod individual, treptat, de doctrina anihilării. Dacă consecințele practice ale acestei doctrine nu sunt atât de distructive pe cât ar putea fi pentru societate, se datorează în primul rând existenței celor, ce se află printre numeroșii a căror vanitate este flatată de titlul de “liber cugetător”, mai degrabă lăudăroșenie decât necredință totală, mai mult îndoială decât convingere, mai multă teamă de anihilare decât vor să arate; iar în al doilea rând, deoarece cei ce într-adevăr cred în anihilare sunt o foarte mică minoritate, și sunt, prin urmare, influențați în ciuda propriei convingeri de opinia contrară și ținuți sub control de forțele rezistente ale societății și ale Statului: dar dacă o necredință absolută într-o existență viitoare ar ajunge să fie conștientizată de majoritatea omenirii, dizolvarea societății ar urma în mod necesar. Propagarea doctrinei anihililării va duce în mod inevitabil la acest rezultat.2
      Dar oricare vor fi consecințele doctrinei anihilării, dacă aceasta ar fi adevărată, va trebui să fie acceptată; căci, dacă anihilarea ar fi destinul nostru, nici sistemele filozofice contrare, nici daunele morale și sociale ce rezultă din cunoşterea noastră că ne așteaptă asemenea destin, nu ne-ar putea prevenii de anihilare. Și este inutil să încercăm să mascăm faptul că scepticismul, îndoiala, indiferența, câștigă teren în fiecare zi, cu toate eforturile diverselor mase religioase de a săvârși contrariul. Dar dacă sistemele religioase ale zilei sunt fără putere împotriva scepticismului, acest lucru se datorează lipsei de arme necesare pentru a lupta împotriva inamicului. Astfel că, dacă a fost permis învățăturii lor de a rămâne într-o stare de imobilitate, curând se vor înrăutăți, inevitabil în timpul conflictului. Ceea ce lipsește acelor sisteme – în această eră pozitivistă, când oamenii pretind să înțeleagă înainte de a crede – este confirmarea doctrinelor acestora prin fapte și prin concordanța cu descoperirile Științei Pozitive. Dacă sistemele teoretice susțin alb pe când faptele arată negru, trebuie să alegem între o apreciere luminată a evidenței și o acceptare oarbă a relatărilor arbitrare. "

      Ștergere
    3. Dar ce ne intereseaza pe noi cand o sa parasesti tu planul acesta fizic?

      Ștergere
    4. Cata rautate! Cata neiubire de sine!

      Ștergere
  7. Dar unii au fost dincolo de moarte și s-au reîntors.Au povestit tot ce au văzut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ghiorghiu Maria ITI garantez ca vei muri mult mai repede decat CREZI tu si iti imaginezi! A.M. zis!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria Ghiorghiu28 mai 2016, 23:02

      MARIUS ADRIAN CREȚU ! Mă ameninți??? Crezi că traim în codru??? Sa-ti fie rusine ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ierte si sa-ti arate tie ADEVARUL SĂU !

      Ștergere
  9. Ghiorghiu Maria nu A.M. nimic cu tine in afara de nu a mai spune nimic RAU despre MINE!?! In rest Pace, Iubire, Adevar ca EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH) dincolo de timp si de spatiu si dincolo de nume sau forme!!! Stai calma si lina ca lucrurile vor decurge conform Planului Divin atat pentru Romania ccat si pentru Terra! A.M. zis!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crețu Adrian,iar o iei pe aratura mai băiatule?

      Ștergere
  10. Asta e pt Marius .....Marius , vezi ce frumos suna ? Ce nu inteleg eu (ca tu auzi voci ce-ti spun lucruri , eu te cred si inteleg drama ta ) deci ...ce nu inteleg eu , de ce te semnezi cu numele asta haios ? Msre Avatar stii l a ce te duce cu gindul ? La filmul ala de la Holywood ....Ce este de spiritual in Holywood ? Dupa ....nu judeca oamenii de-ti dau de nebun , pt ca nu e drept . Daca te semnezi asa ....ce piate gindii omul ? Raspunde sincer !!! Ce pretentii ai semnindu-te asa ? Eu intuiesc ce este in sufletul tau ....siu ce drama traiesti incercind sa comunici si nimeni sa te i-a in serios . A-mi imaginez.....nu trebuie sa fie usor ...dar ....nu tii cont de ceilalti . Viata este un echilibru delicat . Nimic poti brusca fara consecinte ....Nu este nevoie ....totul decurge usor usor inspre ....adevar , mai d3vreme sau mai tirziu . De ce faci ...aroganta asta cu aceasta semnatura ? Stii ce soune psicologia despre asta ? Ca simti nevoia sa d3monstrezi ca esti ....special , mare ...important . Exista o prostie mai mare decit asta ? Natura (expresia divinului ) are nevoie sa fie Mare ? Importanta ? Mareata ? NU ! A i avut urechi pt a ma auzii ...ptofund ? Natura e simplitate ....Dumnezeu e SIMPLITATE ! Cum te poate lua unul in serios cind te semnezi cu ceva .....mare ? E opusul Tatalui .....Deci ....ce trebuie tu sa intelegi .....e ca TU nu ai sa d3vii niciodata important in "maretie "ci in ....putin . Acel Marius simpku , curios ....eu stiu ca inca mai este ....de ce vrei sa-l transformi in ceva ....monstruos ? Pt ca esti sensibil si nimeni nu te intelege ? Intoarce-te sa fii copilul ce ai fost ...eu nu te accept adult , asa cum apari ....Intoarce-te , nu te teme ....ai demonstrst curaj in viata ta , cred ....ce se vrea sa redevii simplu , si nu un Mare Avatar .....asa eu te pot ....indragi , accepta . Altrimentri ....nu o cere ...TU ....ai inteles ce am vrut sa-ti comunic ? Astept raspunsul tau
    PS Niciodata omul trebuie sa-si impuna forta , ideea pemun altul . Devine prepotenta . Grija noastra de toate zilele e sa Nu deranjam alte FIINTE ! Intelegi ? Oameni , animale , gize ....nu deranja viata ! Traieste si admira creatia in alte forme . De-ti cer prea mult sa vorbesti cu ele ....macar sa ai grija lor ....ca de copii tai . Inchei cu un ....citat . Al cui nu o zic ....dar tu citeste-l de zece ori , si iar ...:
    "Tatal nu iubeste omul cu o mentalitate materialistica , zicind asta intelegind , ce are o mare considerare de sine insusi , ignorind astfel vointa Sa si a fiilor Sai "
    Eu sper din tot sufletul , ca tu sa nu fii doar un nebun (cum gindesc toti) ci doar prea sensibil pt lumea asta . Asa fiind , ar insemna , ca nu am, pierdut timp sciindu-ti , si am outut sa-ti fiu de folos , in micul meu . Astept un raspuns , de ce vrei sa apari ...MARE cind Tatal e in ......Mic si Mare ....daca cineva te ...loboseste , te tormenteaza (voci ) ....zi-le .... ....CA NU EXISTA ! Si te vei elibera !

    RăspundețiȘtergere
  11. Marele Avatar care tot ameninta, cred ca esti cu pluta baiatule, esti bolnav, confuz. Nu spurca blog-ul !! Du_te cu planurile tale si amenintarile ca sa nu te scutur de praf.
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
  12. Marius, fiecare dintre noi alegem ce vrem sa fim. Alege ceea ce este bun, alege binele.
    Raul este lesne de ales. Cand arunci cu vorbe grele te simti un Mare Avatar, dar, daca ai sa stai sa te analizezi, in toata maretia ta simti un gol imposibil de umplut. Si atunci cauti sa mai arunci cu bolovani, doar asa simti si tu ca esti vizibil, mare.
    Relaxeaza-te, nu e nevoie sa fii mare, doar fii tu insuti. :)
    Fii bun cu tine, invata sa te iubesti si sa te apreciezi, roaga-te lui Dumnezeu sa te ierte si iarta-te pe tine insuti. Multumeste-i lui Dumnezeu pentru darul vietii si invata sa o traiesti cu folos, pentru dezvoltarea ta ca om, ca fiu al lui Dumnezeu.
    Daca ai dificultati, apeleaza la specialisti si respecta-le indrumarile si recomandarile.
    Fii copil, dar nu unul razgaiat, ci unul cu minte care asculta de indrumarile Tatalui si le implineste.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragi prieteni,renuntati la a va impotrivi reincarnarii caci uitarea in care am fost cufundati cu totii, ne-a facut sa credem ca avem doar o viata pe acest Pamant.
    Credeti sau nu fiecare dintre noi am avut zeci sau chiar sute de vieti aici, iar daca inca suntem pe aici inseamna ca in celelalte nu am reusit sa ne trezim la adevaratul Sine.Cand te trezesti la Cine Esti nu mai esti conditionat de aceasta dimensiune caci te-ai ridicat din aceasta.Calatoria va continua pe alte planete cu alte experiente.

    Cat despre moarte, va pot spune ca este cea mai impresionanta experienta din viata pamanteana.
    Moartea repezinta invierea ta ca fiinta. Cat traiesti in viata aceasta existi iar cand mori fiintezi.
    Somnul cel de veci este aceasta stare de incarnare repetata pentru ca nu stii cine esti identificandu-te cu personalitatea ta,si te tot intorci cu dorinta si increderea ca de aceasta data iti vei aminti.
    Moartea este doar dezbracarea de acest corp, care este un dar al Divinitatiii, pentru experimentarea separarii de Esenta noastra.

    Va spun un secret;este mare coada si dorinta a lumii subtile de a veni pe Pamant in aceste vremuri.Sunt unii care vin si pentru cateva ore sau zile,ca sa nu va spun ca in viata unei constiinte se perinda mai multe suflete. Adica tu cea care a nascut copii nu esti tot tu (acelasi suflet) cea care devine soacra.Da, stiu vi se pare ca bat campii dar pot sa va asigur ca treburile subtile nu sunt ceea ce stim noi.Suntem atat de nestiutori si de ignoranti incat "murim"fara sa ne maturizam la nivel spiritual.

    Incercati sa intelegeti ca de mii de ani am fost tinuti intr-o frecventa de vibratie(666Hz),adica o stare de totala prostie in privinta spiritualitatii.
    Daca unii dintre noi stim niste lucruri, cu fiecare zi care trece realizam cat de nestiutori suntem.
    Pe Dumnezeu nu-L putem cunoaste cu mintea noastra umnana,deoarece orice am crede insseamna limitare.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MESAJ DIVIN : NU NE NASTEM DE DOUĂ ORI ! NU EXISTĂ ...
      https://plus.google.com/.../a9365pyqDoW
      Translate this page
      Maria Ghiorghiu
      Jan 18, 2016 - MESAJ DIVIN : NU NE NASTEM DE DOUĂ ORI ! NU EXISTĂ REÎNCARNARE !!!

      Ștergere
  14. Si eu zic ca nu exista reincarnare ! E diferit de cum poate intelege omul , in general . Timpul nu e o linie dreapta , ci un cerc . Pe acest cerc sunt evenimente , manifestari ale Divinului . Cum se animeaza aceasta viata ? Cu lumina , sau duh sfint . Dar lumina .....cine o produce ? Pt ca a lumina , inseamna ca trebuie sa existe ceva ce o creaza .....ma intelegeti pina aici ? Acel ceva .....este in centrul acelui cerc (timp ) cu legaturi cu fiecare viata in parte ....indiferent daca pe un punct al cercului e csris 1 200 sau 2050 .....ma urmariti in continuare cu atentie ? Bine ....asadar , ai la dispozitie doar aceasta viata ....ACUM ...posibil in sute de forme in acelasi timp ...ha ha ha ....deci ....1 00 de vieti se INTIMPLA ACUM ! Sfintenia , sau a deveni , sau a te reintoarce in Tatal ....inseamna A CADEA in acel punct , din mijloc , fara timp , in afara timpului in care toate au loc ACUM ! Deci ....nu mai esti Ion ....acela a ramas pe cerc , ci picatura ce a cazut in ocean devenind astfel oceanul insasi ....Dumnezeu . In afara timpului si a spatiului ....Punctul din care totul iese ....Asta inseamna ca ....nu exista nici un sir de vieti ....in secventa . Nu exista reincarnare , in concluzie ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superb Sorin! Foarte logic si frumos explicat. In plus, fara nici un fel de greseli :)

      Ștergere
    2. Bravooo Sorine!Ai un like de la mine, pt ca ai spus un mare adevar ca NU EXISTA REINCARNARE!si iti mai dau un LIKE,daca ii spui Didonei(D),sa nu ma mai "sminteasca" atat cu reincarnarile ei,sa ma lase sa raman asa...in frecventa joasa de vibratie,,stare de totala prostie in privinta spiritualitatii".
      Sorine,imi este teama pentru Didona,ca ajungand la o vibratie asa de inalta,sa nu care cumva sa ramana ,,agatata" pe undeva...:)))
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    3. Depinde cum privesti Sorine: daca privesti "liniar" atunci da, exista reincarnare, daca privesti "concentric" atunci toate vietile pe care le experimenteaza sufletul sunt deodata DAR indiferent de cum privesti concluzia este aceeasi: sufletul experimenteaza mai multe vieti sau mai multe "reintrupari".

      Iar tu Liliana mai ai multe de invatat dar toate la timpul lor.

      Ștergere
    4. Si inca ceva Sorine: nu este nimic ciclic ci lucrurile evolueaza in "spirale". Nimic nu se repeta, totul se transforma si evolueaza (si aici ma refer in primul rand la constinta).

      Daca totul s-ar petrece intr-un cerc nimeni n-ar mai invata nimic. In spirala exista evolutie (a constintei) si din punctul asta de vedere teoria ta e nitel gresita.

      Planetele nu orbiteaza in jurul soarelui intr-un cerc ci intr-o spirala caci si soarele orbiteaza in jurul centrului galaxiei si tot asa, intelegi? Nimic nu se repeta, totul evolueaza asadar ideea de reincarnare este mai "sustenabila" decat toate vietile deodata dar oricum ai privi problema din punctul meu de vedere este clar ca sufletul experimenteaza mai multe existente (in trupuri diferite).

      Ștergere
    5. Te salut Emanuel . Ciclic ...pot fi ...acele asa zise cercuri . Continuind din unul in altul seqmana cu o spirala . Asa este ....Constiinta ....
      Cum sa incep ...mai pe departe ...
      Chestia cu evolutia unui suflet ...este periculoasa la fel ca si o indoctrinare oarecare ...Ma explic :
      De ce sta omul pe acel cerc si nu s-e intoarce la sjrsa ? Imaginati-va o roata , cu oistea , iar din aceasta pleaca razele . De ce nu se intoarce omul ...acolo ? In primul rind omul e sclav ! Sclav al fricii . Stind pe acel cerc , viata sa e condusa ..nu de el , ci de intimplare . Se chiama gind asociativ . Omul doar asa gindeste . Ex : "Am fost in Africa ...multi oameni negri ....NEGRU era frumoasa rochia neagra a amantei mele cind am cunoscut-o la acel revelion ....REVELION cit am mai baut atunci , si cum mi-a fost rau ...RAU ...sunt preocupat de radiografia la ficat , pare un semn rau , ingrijorator ....Daca afla nevasta-mea ca am fost cu amanta in ..e ingrijorator ...etc etc etc ....Oameni buni ...nu iesiti niciodata din virtejul asta ! Treziti-va ! Va duce unde vrea el . Gindurile voastre .....opriti-va si priviti pt un minut . Par o maimuta beata ! Asta e unul . Doi ...Cum de ramineti pe cerc , nevroind sa intrati in ..centru ? Fac un exemplu :motanul meu a crescut in casa , cu mine ...daca maine vine un alt motan profet de meserie , si a-i spune :" Ce naiba faci tu in sufragerie aici ? Stii ca afara e plin de paduri , copaci animale , prazi ? " Yago al meu ar raspunde :"Afara ? Afara unde ? Chiar afara ....!?!? Nici nu vreau sa aud ! E periculos , poate fi omul negru ce ma maninca ...fugi de aici ...nu ma ispitii , nu vreau sa aud !"
      Vorbeam de voi ....nu numai de Yago ! Sunteti morti de frica ! Va e frica mai mult decit de moarte ...de acel centru ....
      Incerc sa ma explic altfel ...
      Continua ...

      Ștergere
    6. Urmare ...Deci ...stind in convincerile noastre , se ramine pe cerc , in afara . Ce se experimenteaza intrind ? As vrea , in timp ce cititi , sa va opriti gindurile , intrind in voi , umarind acelste puncte ce am sa le pun .....................ce este acolo , inauntrul vostru ? NIMIC ! NIMIC DE NIMIC . In timp ce spalati vasrle , sau orice altceva , v-i s-a intimplat sa va vedeti ?E o senzatie intima , va vedeti ca faceti ...ceva . E acel gol . Daca cu timpul , reusiti sa ramineti ...., macar citeva zeci de secunde ....de o -ti fi norocosi ..sr va intimpla ...o explozie inauntrul vostru ..caderea in CENTRU ! Cum de fugiti mereu sa stati cu voi insiva , ? (pt aceea e singura voastra natura reala ) . Fiind prizonieri de gindul asociativ , ce l-am descris mai sus . Apoi ....cum realitatea voastra , pe cerc , e iluziie , e ireala .....judecati , pt a va da un fundament . Judecati nu dupa principii ale voastre ...ci a altora , ce v-au placut cum suna , si v-i le insutisi ! Nu sunt ale voastre ! Vreti sa intelegeti ? Deci judecind altii ....pe voi insiva , plingindu-va ( nefiind constienti ca sunteti voi ce va creati realitatea,) SI CAUTIND APROBAREA ALTORA ! !! Toate astea ...va tin legati de cerc ...asa facind , nu puteti cunoaste . Certetele voastre le cautati in doctrine , filozofii , religii ...uitind ca sunteti voi insiva TEMPLUL ! Deci ...eu unul, nu am sa partecip la acest joc niciodata . Vreti conferme ? Niciodata le voi da ! Eu va zic .....fiti liberi ....LLiberati-va de frica ! Atit cit suntetiprizonierii ei , nu veti cunoaste libertatea ! E imposibil ....Nu sistemul ne face sclavi ....masoni , et , religii , culturi , educatie ...ci FRICA ! Nu puteti fi liberi de a cunoaste Tatal , pina cind nu renuntati la frica .....Frica ce va face sa va ancorati in teorii , (care mai bune , altele mai putin) teorii ce va tin ....departe ....Asa ca este nevoie de o ,, lunga evolutie " Fals ! ACUM intra in ....acel mijloc , nu dupa o lunga evolutie ....nu amina , pt ca totul devine o scuza pt a trage de timp . Nu sunt gata , a-mi lipseste ceva ..sarpele .kundalini nu e la un nivel superior ....ACUM OPRESTE-TE SI CAZI ....! Intelegi ca sunt toate scuze ? Fii cinstit cu tine insuti omule ....
      Continua ...

      Ștergere
    7. Continuare ...Ziceam ....daca voi va asteptati sa aveti confirmari....nu sunt omul potrivit ! Am sa incerc din rasputeri , orice e posinil , sa darim din temelii toate convincerile omului ....Nu-mi cereti confirmari ....Ar mai fii de spus , ca cheile , modul de a intra inauntru , a fost ascuns omului . Cum raspundea Isus "Omul a crezut ca Dumnezeu e doar Tata , crezind raul cealalta jumatate , Mama . De atunci patul nuptzial a ramas gol " Omul crede ca Dumnezeu e Tata ....cind de fapt este Tatal si Maica !. Injumatatindu-l , s-a crezut ca o parte este rau , iar aialalta buna . Fals ! Scriiturele sunt sacre ....dar cineva cite odata , a adaugat citeceva . Creind confuzie ....
      "Simon Petru a zis :
      "Invatatorule , indeparteaza Maritza dintre noi , pt ca nu e demna ca femeie sa asculte "
      Paul :"Iesi afara femeie din casa Domnului , pt ca nu esti vrednica , in cit femeie "
      Ei bine ...eu i-as lua de barbi , si i-as pune ingenunchi , in fata voastra fetelor , sa va ceata iertare ! Asa zisii sfinti ...putini dintre ei sunt in rai...majoritatea putrezesc in iad , de exista . Trebuie sa fii platit amarnic acesti netrebnici "Ce au facut precum cainii ce se oun in ieslea boilor . Nu maninca nici ei , dar nici pe boi a-i lasa sa manince " Pt a deslusi unde e corect si unde nu , acum , e greu ....Trebuie sa fi un ....initiat in ala Tatalui , ca sa zic asa ...Nu zic ca sciiturile sunt de aruncat , ci ca au fost profanate . E necesar un NOU (vechi , primordial) crestinism . Acela -ti indica strada .....Eu unul , chiatdeam cautat mult , credeti-ma , nu am gasit nimic mai bun . Poate pt ca e adapt mie , o fi o chestie personala , dar ....numas putea sa ma exprim in alt fel decit un Isus in evangheliile interzise , gnostice . Sunt cele mai vechi din toate si fiind descoperite si traduse de curind (anii 50) nu au fost contaminatede om . Cu exceptii ....din pacate pt voi . In limba romina nu exista o traducere fidele a evangheliei lui Toma . Vazind textul in aramaica , si ce au tradus ei ...In nici o varianta !
      Asa ca ....lasati-va de a o lungii la infinit , sscunzindu-va in spatele teoriilor (repet, astea indiferent care , va tin ancorati de periferie ) si aruncati-va , predati-va Tatalui , ce altul nu e ca acea Liniste din inauntrul vostru .
      Emanuele ...constiinta .....e energia emanata de acea tacere ! Nimic mai mult sau mai putin . Ramanind in acel gol .....faci saltul . Atita timp cit acea energie o irosesti cu roata gindurilor asociative , cu atentia distribuita .....in jur , in exterior , in a judeca altii , pe sine insusi , in a cauta aprobare a comportamentului nebun al sau , acesta nu va devenii niciodata un individ UNIC . Va amina ....Toate problemele si greutatile ce omul le inventeaza , intre cele doua singuratati (vii singur pe lume ...si singur vei pleca , chiar de ai sa fi inconjurat de o suta de persoane ) toata aceasta ....birfa , vorbaraie , a un unic scop :A TE TINE DEPARTE DE CENTRU ! Deci ...nu este necesara multa teorie , buna sau rea , ci un bun baston , cu care sa pleznesti omul peste cap pina deschide ochii . Fugiti oameni , de orice asa zis maestru , ce va da aprobarea sa . In 90% din cazuri , acela ...aseaza masa , pune conditiile unei ridicari de energie a multimii , iar apoi , dindu-va aprobarea sa .....hraneste demonul ce are inauntru , cu vitalitatea sa . Un maestro adevarat e rar ( nu eu in nici un caz) . In timp ce el vorbeste , tu te poti sintoniza pe vibratia ce el o degaja , si atunci ....poti cadea in ceea ce de unul sigur, nu o faci . Din frica ....Inchei , ma dor degetele , am obosit ....Apropo .....Mira , sora draga , eu stiu ca ai baut....de la acelasi izvor deci ....arata-le oamenilor din unghiul , punctul tau .....ce eu incerc asa de greu sa descriu . Sti ca noi de fapt ....nu prea am avea multe sa ne spuneam ....ce ar fi de spus ? Poate doar .....................
      .......................Ah ah ah

      Ștergere
    8. PS Nu va mai certati , ca nu sunt reale ,, dusmaniile voastre " . Umplem acel gol intre viata si moarte ...cu relati de tot felul , precum si cu conflicte . Totul pt a nu intra in EL ....Nici unul suntem mai breaz, asa ca ....
      EU SUNT D ./ Esti o fata sensibila , inceteaza cu a enunta teorii. Foloseste cuvintele tale , povesteste inprejurari cind ...strada ti-a fost iluminata pt o secunda , povesteste ,, miracolul , ce fiind sensibila sigur de multe ori l-ai percepit . Cuvintele tale , nimic schematic , pt ca nimeni va vroi sa te asculte . Ajunge rece mesajul , pe cind tu nu esti asa . Expune-te ....ce ai de piedut ? La urma urmei ...e totul Maya , nu ?
      Liliana ....daca ar venii Isus maine , ce propune un alt mod , ce ar da de pamint cu toata traditia ....ai fii in stare sa renunti la totul si a-l urma ? Esti sigura ca l-ai recunoaste ? Pt ca daca ma gindesc ce a facut Isus cu Farisei ...nu prea era ,, traditional " ...Ha ha ha ...Pace tie...

      Ștergere
  15. Poti sa renegi reincarnarea dar sa accepti ca existi tu,acelasi tu in mai multe dimensiuni iar in fiecare dimendiune mai multe aspecte si tot asa..
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te sustin Didona in privinta reintruparii! Asa este: EXISTA!

      Ștergere
  16. Uitase-m ....ETERNITATE ......nu inseamna ceva .....lung , ci ....ACUM ! Vine din greaca antica ethernatos (parca ) inseamna : Acum cu Dumnezeu .....in ce limba sa vi-o mai zic ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Recitind totul , mi-am dat seama ca , chiar daca nevroind , in mod indirect , as fi putut ,, lovi"in Emanuel ., atunci cind ma refeream la maestri asa zisi . El fijnd un maestru reiki . Ceea ce eu ,, simt "de acest om ...e ca e o persoana simpla si sensibila . deci nu asociati el la ce am scris . Aceia sunt SARLATANI . Nimic de sensibil , uman ...cum de multe ori a dovedit Emanuel , expunindu-se ....de multe ori ca posrda in abundanta . Ce as putea sigur sa va zic e ca ...nu stiu la ce nivel de maestru este in disciplina sa .....dar ca e un om curat ...DA ! Oameni ce eu , si noi toti am vrea in jurul nostru , ca prieteni ....
    PS Nu te-am periat Emanuel ....stai linistit ...doar prea putin am zis , din ce meriti ....O viata buna .....

    RăspundețiȘtergere
  18. A spune adevarul despre Emanuel nu inseamna ca-l periezi, ci te recunosti prin el. El este doar o oglinda, bine slefuita, curatata zilnic, in care iti poti vedea reflexia ta, asa cum este ea in acest moment. Iti place ce ai vazut si esti multumit. :)
    Daca nu-ti place ce vezi, nu e vina oglinzii. Nu arunca cu bolovani sa o spargi sau cu noroi sa o murdaresti, ci lucreaza cu tine; reflexia din oglinda iti apartine.
    Cu totii suntem oglinzi bine slefuite numai ca uitam sa o mentinem curata zi de zi. :)
    Mira

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era doar un mod de a zice Mira ...!?

      Ștergere
    2. Probabil cam tot asa cum didona e oglinda ta. Nu?

      Ștergere
  19. Bravo, Mira!!! Ai descris minunat!

    RăspundețiȘtergere