miercuri, 11 mai 2016

MARIA ! DUMNEZEU TE -A ALES PE TINE , PENTRU NOI !

   c            fotografia ta de profil      MARIA !  

DUMNEZEU TE -A ALES  PE TINE , 

                                PENTRU NOI !

                                           20  Octombrie  2013, ora 17 ,50 ! 

                                               Dragii mei, 

Eram obosită si chiar am adormit puțin în această după amiază. Când aud un glas care spune cu dragoste si cu blândețe așa :


             Dumnezeu este Mare și le orînduieste pe toate!

       Maria! 
     Dumnezeu te-a ales pe tine, pentru noi !” 

Dragii mei ,închipuiţi-vă  ce am simţit şi ce simt eu în suflet, la auzul acestor DUMNEZEIEŞTI CUVINTE !
În primul rând, am simtit o iubire infinită pentru Bunul Dumnezeu si pentru Măicuța Domnului,si grija că ,trebuie să împlinesc VOIA SA, indiferent de câti spini vor apărea in calea mea ,care-mi  vor rani trupul, inima si sufletul.  
DUMNEZEU mă va intreba pe mine roaba SA, cum am înmultit Talantul sau Talantii pe care mi I -a dat,pentru a aduce la CREDINȚA cea adevarata pe Semenii mei, pe Semenii nostri. 
Iar eu,va trebui sa dau socoteala, de felul cum am împărtit si înmultit DARUL SĂU. 
Dragii mei, dacă veţi crede în DUMNEZEU şi-n MAICA  DOMNULUI, veţi dobândi ÎMPĂRĂŢIA CEREASCA ! 
 Deci, nu aveţi nimic de pierdut, ci numai de câştigat.
Dacă nu veţi crede în DUMNEZEU, veţi pierde totul; inclusiv  sufletul, pe care cumplitul diavol îl vânează încă de la naştere. 
Deci ,dragii mei , alegeţi între ÎMPĂRĂŢIA CEREASCĂ şi cumplitul foc veşnic al iadului.
Eu v-am spus vouă tuturor, pentru ca voi să nu rătăciţi cumva, CALEA cea bineplăcută LUI DUMNEZEU !
 Sunteţi cu toţii botezaţi, aveţi în suflet  LUMINA  ÎNVIERII  LUI  HRISTOS.
Aveţi mare grijă, şi nu O lăsaţi ca să se stingă !
LUMINA  este a LUI  HRISTOS DOMNUL ŞI  DUMNEZEUL nostru, iar ÎNTUNERICUL,  este al diavolului.
         DUMNEZEU, ne spune aşa :

              "CÂTĂ  VREME  MAI  SUNTEŢI  ÎN  LUME, CĂUTAŢI  LUMINA" !
Iata dragilor:

ADEVARATA LUMINA VENITA IN LUME – Lumina invierii noastre – Lumina care nu se stinge niciodata !

by George Danciu
Ioan 8.:12 “Isus le-a vorbit din nou, si a zis: Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine, nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii”
Geneza 1:3-4 “Dumnezeu a zis: Sa fie lumina! Si a fost lumina. Dumnezeu a vazut ca lumina era buna; si Dumnezeu a despartit lumina de intuneric”
Iov 29:3 “cand candela Lui stralucea deasupra capului meu, si Lumina lui ma calauzea in intuneric!”
Psalm 97:11 “Lumina este semanata pentru cel neprihanit, si bucuria pentru cei cu inima curata.” (vezi Ps. 96.12, Biblia Ortodoxa).
Proverbe 13:9 “Lumina celor neprihaniti arde voioasa, dar candela celor rai se stinge.”

Isaia 49.6 “De aceea, te pun sa fii Lumina neamurilor, ca sa duci mantuirea pana la marginile pamantului.”
Isaia 60:19-20 “Nu soarele iti va mai sluji ca lumina ziua, nici luna nu te va mai lumina cu lumina ei; ci Domnul va fi Lumina ta pe vecie, si Dumnezeul tau va fi slava ta. Soarele tau nu va mai asfinti, si luna ta nu se va mai intuneca; caci Domnul va fi Lumina ta pe vecie, si zilele suferintei tale se vor sfarsi”

Ioan 1:7-9 “El a venit ca martor, ca sa marturiseasca despre Lumina, pentru ca toti sa creada prin el. Nu era el Lumina, ci el a venit ca sa marturiseasca despre Lumina. Lumina aceasta era adevarata Lumina, care lumineaza pe orice om, venind in lume” – vorbind despre Ioan Botezatorul si despre Domnul Isus Cristos.
Ioan 3:19 “Si judecata aceasta sta in faptul ca, odata venita Lumina in lume, oamenii au iubit mai mult intunericul decat lumina, pentru ca faptele lor erau rele.”
Ioan 12. 35-36 “Isus le-a zis: Lumina mai este putina vreme in mijlocul vostru. Umblati ca unii care aveti lumina, ca sa nu va cuprinda intunericul: cine umbla in intuneric, nu stie unde merge. Cata vreme aveti lumina printre voi, credeti in lumina, ca sa fiti fii ai luminii”

Faptele Apostolilor 13:47 “Caci asa ne-a poruncit Domnul: Te-am pus ca sa fii Lumina Neamurilor, ca sa duci mantuirea pana la marginile pamantului”
I. NU obiceiurile oamenilor aduc lumina
• NU sarbatoarea “Sfintelor Pasti”
• NU tinerea unor obiceiuri
• NU faptul ca te-ai nascut intr-o anumita familie (de credinciosi, sa zicem)
• NU o anumita randuiala (traditie) de slujire
• Nu aprinderea de lumanari (indiferent de catre cine) si luarea de lumina
• NU “lumina” adusa cu avionul

II. Care este izvorul Luminii?
a) Domnul Isus Cristos Cel Inviat
El a zis: Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine, nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii (Ioan 8.12).
b) Cuvantul Sfintei Scripturi
“Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele, si o lumina pe cararea mea.” (Ps. 118.105. Biblia Ortodoxa, “Faclie picioarelor mele este legea Ta si lumina cararilor mele.”)
c) Duhul Sfant
Ioan 14.26 “ Dar Mangaietorul, adica Duhul Sfant, pe care-L va trimite Tatal, in Numele Meu, va va invata toate lucrurile, si va va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.”
Ioan 16.13 “ Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit, si va va descoperi lucrurile viitoare.”

• Lumina se primeste prin invierea noastra din mocirla pacatului la o viata noua impreuna cu Cristos: Prin Har si Credinta. Si acestea vin de la Dumnezeu.
Efeseni 2:1-9 “ Voi erati morti in greselile si in pacatele voastre, in care traiati odinioara, dupa mersul lumii acesteia, dupa domnul puterii vazduhului, a duhului care lucreaza acum in fiii neascultarii. Intre ei eram si noi toti odinioara, cand traiam in poftele firii noastre pamantesti, cand faceam voile firii pamantesti si ale gandurilor noastre, si eram din fire copii ai maniei, ca si ceilalti. . Dar Dumnezeu, care este bogat in indurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, macar ca eram morti in greselile noastre, ne-a adus la viata impreuna cu Cristos (prin har sunteti mantuiti). El ne-a inviat impreuna, si ne-a pus sa sedem impreuna in locurile ceresti, in Cristos Isus, . ca sa arate in veacurile viitoare nemarginita bogatie a harului Sau, in bunatatea Lui fata de noi in Cristos Isus. Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni. Caci noi suntem lucrarea Lui, si am fost ziditi in Cristos Isus pentru faptele bune, pe care le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte, ca sa umblam in ele.”
• Lumina este primita de cei ce sunt fii ai luminii si fii ai zilei:
1 Tesaloniceni 5: 5, 8 “ Voi toti sunteti fii ai luminii si fii ai zilei. Noi nu suntem ai noptii, nici ai intunericului. Dar noi, care suntem fii ai zilei, sa fim treji, sa ne imbracam cu platosa credintei si a dragostei, si sa avem drept coif nadejdea mantuirii.”
• Lumina nu se primeste Noaptea, lumina nu este pentru fiii intunerecului.
El se indura dupa planul Sau si Voia Sa. Lumina si credinta nu are nimic de-a face cu l moastele sau a icoanele facatoare de minuni, cu asa zisele “obirecte” de cult ortodox care sunt folosite de magnet, cu precadere in anumite zile, cand e potop de popor!
Ioan 8.39-47 “ …Isus le-a zis: Daca ati fi copii ai lui Avraam, ati face faptele lui Avraam. Dar acum cautati sa Ma omorati, pe Mine, un om, care v-am spus adevarul, pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Asa ceva Avraam n-a facut. Voi faceti faptele tatalui vostru. Ei I-au zis: Noi nu suntem copii nascuti din curvie; avem un singur Tata: pe Dumnezeu. Isus le-a zis: Daca ar fi Dumnezeu Tatal vostru, M-ati iubi si pe Mine, caci Eu am iesit si vin de la Dumnezeu: n-am venit de la Mine insumi, ci El M-a trimis. Pentru ce nu intelegeti vorbirea Mea? Pentru ca nu puteti asculta Cuvantul Meu. Voi aveti de tata pe diavolul; si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru. El de la inceput a fost ucigas; si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii. . Iar pe Mine, pentru ca spun adevarul, nu Ma credeti. Cine din voi Ma poate dovedi ca am pacat? Daca spun adevarul, pentru ce nu Ma credeti? Cine este din Dumnezeu, asculta cuvintele lui Dumnezeu; voi de aceea n-ascultati, pentru ca nu sunteti din Dumnezeu. “

• Cine isi iubeste fratele este in lumina (in familie, fratii romani, “fratii” de pretutindeni)
Epistola 1 Ioan cap 2:3-11
“ Si prin aceasta stim ca Il cunoastem, daca pazim poruncile Lui. Cine zice: Il cunosc, si nu pazeste poruncile Lui, este un mincinos, si adevarul nu este in el. Dar cine pazeste Cuvantul Lui, in el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desavarsita; prin aceasta stim ca suntem in El. Cine zice ca ramane in El, trebuie sa traiasca si el cum a trait Isus. Preaiubitilor nu va scriu o porunca noua, ci o porunca veche, pe care ati avut-o de la inceput. Porunca aceasta veche este Cuvantul, pe care l-ati auzit. Totusi va scriu o porunca noua, lucru care este adevarat atat cu privire la El, cat si cu privire la voi; caci intunericul se imprastie, si lumina adevarata si rasare chiar. Cine zice ca este in lumina, si uraste pe fratele sau, este inca in intuneric pana acum. Cine iubeste pe fratele sau, ramane in lumina, si in el nu este nici un prilej de poticnire. Dar cine uraste pe fratele sau, este in intuneric, umbla in intuneric, si nu stie incotro merge, pentru ca intunericul i-a orbit ochii.. “
                       Cu dragoste, Maria.

22 de comentarii:

  1. Este adevarat,ati fost aleasa pentru noi sa ne ajutati la trezirea noastra.
    Sa ne aratati cum putem descoperi calea de intoarcere ACASA.
    Sa ne indrumati sa calatorim inauntrul nostru pentru a descoperi adevarul nostru.
    Sa ne faceti sa ascultam de inima.
    Sa recunoastem intunericul din noi,si sa invatam sa-l stapanim.
    Sa recunoastem Lumina in interiorul nostru si mai ales Sursa acesteia.
    Sa ne amintim ca ne-am oferit voluntari sa asistam ascensiunea unei fiinte planetare.
    Sa ne iubim unii pe altii si mai ales sa ne iubim pe noi insine.
    Sa ne amintiti ca suntem fiinte spirituale in experienta umana.
    Sa ne ghidati catre Unitatea din care am plecat.Unitate care arata ca toti suntem fii Lui Dumnezeu,ca toti suntem la fel de speciali ca toti suntem MICI SORI care formeaza MARELE SOARE CENTRAL -DIVINITATEA -SURSA A TOT CEEA CE ESTE -TATAL-MAMA DUMNEZEU!

    Tie cititorule,iti spun! ESTI o mare Fiinta de Lumina care ai fost aleasa de Divinitate sa indeplinesti "MISIUNEA PAMANT"! ESTI un lider acolo de unde ai venit,un spirit puternic care s-a pregatit multe vieti pentru a implini aceasta misiune!
    ESTI lumina in fata careia intunericul tremura de frica!
    Misiunea Pamant in care toti suntem inplicati va fi scrisa in arhivele ceresti(ACHASA) pentru ca va afecta acest sistem solar. Atat de important Esti!
    Crede aceasta! Deoarece ASTA ESTI SI MAI MULT DECAT ATAT!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este!! Toti suntem la fel de alesi, la fel de speciali ca si Maria! Fiecare cu darul sau.

      Ștergere
    2. Priviti si va mirati!! Didona in toata ,,splendoarea "ei
      ,,Tatal-mama Dumnezeu".Doamne,iarta-ma!

      Ștergere
    3. Duhul Sfant in ebraica este de gen feminin.

      Ștergere
    4. EU SUNT D esti prea zeloasa.ai luat-o pe urma lilianei dar la polul opus.nu vreti sa intelegeti nici una ca toti cei care fregventam blogul mariei am luat-o fiecare pe calea lui si ca nimic si nimeni nu n-e mai poate intoarce din drum oricate argumente aduceti.totul e in zadar si prea tarziu.spune-mi tu de unde stiu eu ca tu ai studiat jurnalistica si ca porti ochelari cu lentile cu dioptrii diferite.

      Ștergere
    5. Iar tu liliana de ce ti-ai vopsit parul decurand?

      Ștergere
    6. Yes!!! Duhul Sfant este partea feminina a lui Dumnezeu/a Dumnezeirii! Foarte bine surprins!

      Ștergere
    7. Draga Madus,oare de ce nu ma surprinzi!
      Sincer,chiar imi pare rau pentru tine,pt calea care ai decis sa o alegi.
      Madus!nu este prea tarziu(cum spui tu),sa te intorci la Iisus Hristos,numai trebuie sa-ti doresti din tot sufletul.Nu te juca cu mantuirea ta!
      Stii f bine ca,calea pe care mergi este Uraciune pt Dumnezeu.
      Citez din Bibile-Deuteronomul18/10,11,12
      ,,Sa nu se gaseasca la tine de aceia,care trec pe fiul sau fiica lor prin foc,nici Prezicator,sau Ghicitor,sau Vrajitor,sau fermecator,
      Nici descantator,nici chemator de duhuri,nici mag,nici de cei ce graiesc cu mortii.
      Caci URACIUNE este inaintea Domnului tot cel ce face acestea,si pentru aceasta URACIUNE il IZGONESTE Domnul Dumnezeul de la fata ta."
      Doamne Dumnezeule iarta-l!

      Ștergere
    8. Sa intelegem ca Madus a avut dreptate, Liliana si-a vopsit parul decurand?

      Ștergere
    9. Daca Dumnezeu vine astazi, de care parte ai vrea sa te gaseasca?
      Liliana este o persoana deosebita si nu merita sa o luati in ras.
      Cine rade la urma, rade mai bine.
      Mira

      Ștergere
    10. Ma abtin Mira...

      Ștergere
    11. Cu ce va imbogatiti voi sufleteste daca ii jigniti pe ceilalti? Sau aveti avantaje materiale daca sunteti rautaciosi?
      Oamenii sunt diferiti, gandesc diferit. Cand vom accepta sa ne respectam, indiferent de credinte si convingeri?
      Mira

      Ștergere
    12. Ce ni se intampla nu este decat rezultatul actiunilor noastre din trecut!

      Ștergere
    13. Împacați-vă cu toți! Împacați-vă cu Dumnezeu oameni buni! Vă spun oameni buni, ptr că sunteți sufletiști şi buni cu toți după acest blog. Vă luați apărarea unii la alții, foarte bine!
      Mira ai dreptate, nimeni nu va avea nici un avantaj material s-au sufletesc , fiind răutăcioși!!! Vă doresc tot binele din lume și protecție Divină!

      Ștergere
  2. Lili nu te mai consuma atat pt mine si fiul si fica mea.mai bine uita-te in jos la adevaratul creator,iar atunci cand apa iti va trece de genunchi nu e prea tarziu sa fugi in zona intracarpatica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nou,Madus,nu ma surprinzi!
      De ce ti-as asculta sfaturile Madus? Tu te inchini Dumnezeului care a creeat Cerul si Pamantul?Tu spui vreodata rugaciunea :Tatal nostru care esti in Ceruri?
      De ce sa privesc in jos? Unde se afla Tatal nostru?In Ceruri,Madus,in Ceruri.
      Eu numai spre Domnul imi voi atinti privirea,in Domnul Dumnezeul meu imi voi pune nadejdea si Dumnezeul meu ma va asculta.
      Da,Madus,asa am pornit la drum...L-am intrebat pe Dumnezeu, daca rugaciunea Tatal nostru ,ajunge la El in ceruri.Si mi-a raspuns.
      Deci,va spun tuturor,din proprie experienta,ca rugaciunea Tatal nostru care esti in Ceruri, ajunge la El.

      Cred totusi, ca pe Emanuel in special si pe alti curiosi
      i-ai surprins!Da,Emanuele si crestinii se vopsesc.
      Crezi ca pe Dumnezeu il intereseaza daca esti vopsit sau nu,daca porti batic sau nu,daca porti fusta sau pantaloni..Nicidecum,El se uita la inima noastra,sa nu ne batem joc de invataturile Lui,sa ne straduim sa respectam poruncile....

      Ștergere
    2. Dacă credeți ca împărăția este în cer păsările vor ajunge înaintea voastră. Iisus.

      Ștergere
    3. E clar ca imparatia nu este din lumea aceasta.
      Mira

      Ștergere
    4. Imparatia este inauntrul nostru Mira, numai trebuie sa constientizam... daca o cauti, cauta acolo in suflet, caci acolo este punctul de legatura...

      Ștergere
    5. Ceruri nu inseamna cerul fizic...

      Ștergere
  3. Orice informatie/experienta noua are potentialul de a schimba omul.

    Daca vreti sa stiti unde se afla Duhul Sfant in voi va trebui sa veniti la un curs de gradul I de Reiki. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu, Emanuel, am inteles din primul moment. :)
    Mira

    RăspundețiȘtergere