luni, 2 mai 2016

IISUS HRISTOS FACE O MINUNE !


                       8  Aprilie  2004 , ora 6,26 dimineaţa !

                
                                                Dragii mei,

Stau în pat ,stau cu ochii închişi şi privesc frumuseţea Cerului  nopţii  albastre catifelate, pe care eu o vedeam cu ochii închişi.
Brusc, aud un glas care îmi spune tare aşa :

                  "Auzi  doamnă, vreau să  fac ceva ! 
                    Acuma , vreau  să  scot Jihadul !
                   Acum vreau  să..."!

Şi glasul se pierde ca un ecou, iar eu nu mai sunt în pat cu sufletul ,ci sunt dusă de BUNUL  DUMNEZEU  în alt loc ,şi anume, într-o Sfantă Biserică.
Aici multă lume şi multă îmbulzeală. Lângă mine văd două fetiţe de câtiva anişori care vorbeau tare ,si eu am incercat sa le spun ca trebuie sa stea cuminţi la Sfanta Biserică. Eu sunt în faţa SFINTEI  ICOANE  cu IISUS  HRISTOS , care este aşezată la baza SFINTEI  CRUCI din SFANTA  BISERICĂ. 
Privesc cu durere la Sfanta  Icoana asezată pe jos, langa Sfanta Cruce, deoarece ,lumea din Biserica Domnului se îmbulzea, iar cu picioarele lor loveau si SFANTA  ICOANA. 
Când priveam la SFANTA  ICOANA cu IISUS  HRISTOS, mă vedeam pe mine exact asa cum sunt in realitate,ca și cum aș fi privit  într-o oglindă. 
Deci, îmi vedeam chipul  meu în Sfanta  Icoana cu Chipul Mantuitorului .
Lumea mă împingea ,şi era să cad peste  SFANTA  ICOANA !
Strig din mijlocul multimii, la Părintele care stătea pe un scaun şi...dormita ! Îi spun durerea  mea, si se pare că si el este de acord cu mine, si ca lumea nu trebuie sa se impinga unii in altii ,iar ICOANA cu IISUS HRISTOS, nu trebuie sa stea pe jos !
Privesc cu uimire la Părintele de pe scaun ,si vad că este negru tot pe sub nas, pe gură şi pe bărbie, ca şi cum ar fi fost dat cu tăciune.
Una din acele două fetiţe, mi se adresează aşa :

                       "Doamnă , auzi  doamnă , eu vreau să..."! 

Şi fetiţa tace, nu mai continuă.
Acum mă apropii de SFANTA  ICOANĂ  cu IISUS  HRISTOS ,cea care era pe jos langa Crucea din lemn.
 O privesc cu uimire mare deoarece,mă vedeam pe mine în CHIPUL  LUI  IISUS  HRISTOS, ca într-o oglindă.
Simt cum buzele gurii mele sunt îmbibate în apă rece, şi-mi văd chipul meu, în CHIPUL  LUI  IISUS, și cum de pe obrazul meu stâng, se prelingea un fir de apă rece ,aşa îl simţeam;un fir de apă care nu cădea de pe obrazul meu. Stătea acolo si strălucea ca untdelemnul, deşi o simţeam foarte rece. Apa se oprise pe buzele mele în care ţineam ca prin MINUNE şi un fir de busuioc.
Deşi vorbeam cu fetiţele de lângă mine, apa rece si firul de busuioc nu cădeau de pe buzele mele ! 
De pe obrazul stâng, curgea în gura mea izvor de apă rece peste firul de busuioc care-mi era lipit de buzele gurii mele. 
M-am aplecat să sărut SFANTA  ICOANA cu IISUS  HRISTOS, de jos de lângă Crucea înaltă din lemn, şi iarăşi m-am privit în CHIPUL  LUI  IISUS ca într-o oglindă ! 
Mă vedeam, cu izvoraşul de apă rece pe obrazul stâng, ce curgea numai până pe busuiocul din gura mea, de la buzele mele. 
Apa stralucitoare ca roua dimineţii ,se oprea pe firul de busuioc pe care ,în mod nevăzut mi-l pusese MÂNTUITORUL.
Şi mai erau trei  zile până  la SFINTELE  PAŞTI ! 
Dragii mei, fraţi si surori ÎNTRU  DOMNUL !
Eu nu ştiu cum să-mi explic toate aceste ADEVĂRĂTE  TRĂIRI ! Ceea ce ştiu cel mai bine, este a le scrie exact aşa cum mi-au fost arătate ! 
Să nu vă îndoiţi de aceasta, niciodată ! 
Eu nu am nevoie nici de faimă, nici de laude din partea oamenilor, nu am nevoie nici de bogăţii materiale , de nimic de pe acest Pământ ! 
Am nevoie numai de BUNUL  DUMNEZEU  şi de MAICA  DOMNULUI ca să-mi îngăduie a vedea cele nevăzute, şi a auzi cele neauzite. Ca apoi ,să vi le aduc aici vouă dragilor mei prieteni de suflet, pentru ca şi voi să credeţi şi să puneţi mai presus de toate, DRAGOSTEA de DUMNEZEU şi de MAICA  SFANTA, şi să nu vă ataşaţi de lucrurile materiale, si de toate cele lumesti.
 Sa vă gândiţi la ele, exact ca la niste obiecte ce sunt ,şi care ,să  ne fie spre folosintă doar cat sa traim modest ,şi nu sa adunam bogăţii !
Fiţi buni la suflet şi mari la inimă, faceţi fapte bune şi iubiţi pe DOMNUL  DUMNEZEUL  nostru ,din toată inima voastră, căci BUN  ESTE !
Iubiţi pe MAICA  SFANTA şi rugaţi-vă Ei, cu toată fiinţa şi Rugăciunea vă va fi dusa la Fiul Ei, chiar de MAICA  SFANTA !

                       Cu dragoste şi cu aleasa preţuire, MARIA.

2 comentarii:

  1. CINE NU O RESPECTA SI NU SE ROAGA SI EI , GRESESTE AMARNIC ! RUGACIUNILE SUNT DUSE ,CHIAR SI PRIN MIJLOCITORII D-LUI ISUS HRISTOS !

    RăspundețiȘtergere
  2. Se apropie ziua de Izvorul Tamaduirii poate se intampla ceva atunci, o minune! Magdalena

    RăspundețiȘtergere