vineri, 27 mai 2016

EXISTA VIAȚĂ ,DUPĂ MOARTE ! TATA SOCRU , ERA ÎN GRADINA MAICII DOMNULUI !


c
                      Dimineata de septembrie,2003 !

Ma rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, cand brusc, aud un glas ,care spune asa:

                      "CERUL , ERA CA SI GAURIT !
                        SI SUB CERUL TAU, UN CUTREMUR, DIPLOMATIC "!

Seara tarziu, in timp ce ma rugam, si totodata eram si la Priveghi, tata socru murise de doar cateva ore, vad brusc cu ochii inchisi, văd o câmpie mare, frumoasa si inverzita, sub un Cer senin si luminos, insorit, iar eu vad in mijlocul campiei o persoana ;un barbat in costum verde inchis, (pamantiu), si cu o palarie cu bor mic, de un verde brotacel.
Tata socru a murit la varsta de,92 de ani; dar aici cand s-a intors cu fața ,era foarte tanar, ca atunci cand era soldat. Chiar si imbracamintea lui era ca de soldat, si era foarte, foarte fericit. 
El privea cu bucurie mare spre Apus,si era singur in mijlocul campiei verzi, si frumoase.
Tata socru, a luptat in razboi pe campul de lupta, si mereu imi povestea cu mult drag prin ceea ce trecuse, si mai ales, cate patimise.
Dragii mei, era aceeasi campie pe care, il vazusem si pe SERGIU NICOLAESCU a doua zi dupa ce murise. Era exact acelasi loc !
Sa nu va indoiti niciodata! 
Caci, EXISTA VIATA, DUPA MOARTE !
                                 Cu dragoste,
                                                      Maria.

25 de comentarii:

  1. "Caci, EXISTA VIATA, DUPA MOARTE!"

    Mai demult spuneia ca nu nu exista...viata dupa moarte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria se referea la reincarnare , cel care a inteles gresit esti, tu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Ai citit vreodata Crezul?
      "astept invierea ....mortilor"...deci ...despre ce vorbim?
      Ai habar ce este aceea reincarnare? Ma indoiesc.

      Ștergere
    2. http://www.bibliaortodoxa.ro/noul-testament/35/Ioan
      "preoţi şi leviţi, ca să-l întrebe: Cine eşti tu?

      "21. Şi ei l-au întrebat: Dar cine eşti? Eşti Ilie? Zis-a el: Nu sunt. Eşti tu Proorocul? Şi a răspuns: Nu."

      Deci preotii si levitii credeau in ...reincarnare...asa ca...de ce Iisus nu le-a taiat-o sa le spuna: NU exista asa ceva!!!
      Habar nu ai despre ce vorbesti Marie.

      Ștergere
  3. Și eu am visat o câmpie superbă și un înger care mă trăgea după el,de două ori l-am visat. Mă ținea de mână și mă tragea în sus spre cer.Avea părul blond până la umeri,înalt și slab.Am avut impresia că a fost arhanghelul Gavril.Nu toate visele vin de la cel rău.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur că există viață după moarte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deoarece ne aflam in perioada dintre Invierea si Inaltarea la cer a Domnului Iisus Hristos,cred ca nu a fost timp sa uitam cuvintele...,Hristos a inviat ,si ne-a daruit si noua viata vesmica".Treziti-va oameni buni,suntem vii dupa ce lepadam haina vremelnica trupeasca
    Reancarnarea este o inselatorie a diavolului pentru a va abate de la calea cereasca...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mesaj preluat de pe blogul"Deveghepatriei" suna cam asa ...

    SFATUL MEU ; AM AJUNS NU DE MULT TIMP IN ANGLIA TOTUL BINE SI FRUMOS PANA AICI APOI CA SA POT LUCRA AM FOST SI MI-AM FACUT INSURACE NUMBER (COD UNIC DE IDENTIFICARE ),, TIP CNP” LASAND LA O PARTE CA IN TRECUT AM AVUT TOATE ACTELE BIOMETRICE SI LE-AM DAT FOC.DE IDIOT CE SUNT (SLAB IN CREDINTA) AM TRECUT LA URMATORUL NIVEL .M-AM ANGAJAT LA O FIRMA UNDE INTRAREA IN INTERIORUL DEPOZITULUI SE FACE PE BAZA AMPRENTEI DEGETULUI ORI DE LA MANA STANGA ORI DE LA MANA DREAPTA.SEFI MAI MARI (ASA NUMITI TEAM LIDERI ) AM VAZUT CA EI NU-SI FOLOSEAU DEGETUL CI MANA CA SA DESCHIDA USA DE ACCES SEMN CA AVEAU MICROCIP IMPLANTAT.CINE SE MAI INDOIESTE CA NU TRAIM VREMURILE DE PE URMA AI RECOMAND SA SE TREZEASCA.

    CREDETI-MA CE AM VAZUT AICI MA LASAT MASCA !!! AI ROG PE TOTI CEI CARE DORESC SA PARASEASCA ROMANIA PENTRU O VIATA MAI BUNA SA NU O FACA.SINGURUL LUCRU CARE TREBUIE PARASIT ESTE PACATUL.

    IN EUROPA A MURIT NOTIUNEA DE PACAT IAR DACA A MURIT NOTIUNEA DE PACAT PENTRU EI A ,,MURIT SI DUMNEZEU”.EUROPA LA RASTIGNIT DIN NOU PE DUMNEZEU.

    LESBI,GAY,(DROGAT ,FUMAT DE LA VARSTA DE 7 ANI ) SUNT LUCRURI NORMALE PENTRU MENTALITATEA LOR (NU TREBUIE JUDECATI) AU FOST EDUCATI DE CATRE SISTEM DE CATRE MASS MEDIA EXACT CUM VOR SA NE EDUCE SI PE NOI SA NE FACA SA CEDAM IN FATA TAVALUGULUI SATANIC.

    SFATUL MEU; NU PARASITI ROMANIA SI NU-L PARASITI PE DUMNEZEU ! AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  7. PUTIN NU SE JOACA SI AMENINTA DIRECT ROMANIA: SUNTETI IN RAZA RACHETELOR NOASTRE!
    http://stireazilei.com/putin-nu-se-joaca-si-ameninta-direct-romania-sunteti-in-raza-rachetelor-noastre/

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveati un mesaj legat de gunoi .iata ca se intampla http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Alerta+la+vamile+Romaniei+din+cauza+deseurilor+din+Italia

    RăspundețiȘtergere
  9. GUVERNUL CIOLOȘ SI GROAPA DE GUNOI !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/05/guvernul-ciolos-si-groapa-de-gunoi.html

    RăspundețiȘtergere
  10. De unde sti ca era in gradina Maicii Domnului?si de unde sti ca era socrul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine trăiește așa momente, nu are cum sa fie inteles pe deplin de confrații săi! Este greu sa explici , trăiți din alta dimensiune. O spun din experiența și va mai spun , Sant multe persoane care au parte de asemenea trăiți. Eu cunosc cinci cu maturii și fapte! Asa ca nu e de mirare! Trăim în epoca schimbailor" ceea ce mulți împărați au voit să vadă cele ce voi vedeți și nu au văzut și au vrut sa audă ceea ce voi auziți și nu au auzit....

      Ștergere
  11. Doamna Maria, din cate stiti dvs. , Romania mai are mari duhovnici ? Ma refer aici la acei duhovnici peste care Domnul nostru a coborat duhul sfant in deplinitatea lui , asemeni parintelui Arsenie Boca.
    Acei oameni sfinti vindecau, spovedeau cu sufletul si pentru suflet , vedeau durerea ta , o transformau in lumina si miracol sa-ti fie calauza pe drumul vietii.
    Unde sunt acesti oameni ? Unde sunt acei mari preoti care sa iti descatuseze neintelesul in inteles , care sa-ti spuna ca lacrimile de orice fel, chiar daca nu sunt lacrimi"sincere de pocainta" este bine sa fie aduse in fata icoanei, atunci ele stropesc sufletul aplecat, sufletul rapus, atunci ele rodesc rugaciunea omului cazut in lume care invoca mila lui Dumnezeu ...
    Mai avem preoti care atunci cand suntem cazuti, cand simtim ca am fost abandonati, in disperare, sa ne spuna : intoarce capul si vezi ca urmatorul pe Cruce langa tine este Hristos ????? ...
    Si daca vreunul ( preot ) citeste acest blog si se identifica , ....sa raspunda prezent ! Amin ! Cu stima , S.

    RăspundețiȘtergere
  12. rusii inainte de actiuni militare au multe altele ,doar au destule conserve adormite pe la noi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu cand o sa mor vreau sa mor ca bunicu in somn nu ca pasagerii ingroziti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Madus,daca vrei sa mori in somn inseamna ca esti la fel de ingrozit de moarte ca toti ceilalti.Eu imi doresc s-o fac constient si stiu ca o pot face si mai ales pot sa-mi aleg si momentul.
    Intelegeti ca "a muri" este continuarea calatoriei care duce catre desavarsirea Fiintei care Esti.
    Un siplu lesin inseamna iesirea din corp,fiindca sufletul are indatoriri, fiind chemat la treaburile inalte. Somnul este iesire din corp,moartea clinica este tot iesire din corp.Constientizati ca iesiti din corp permanent dar refuzati sa stiti ca stiti.
    Corpul are nevoie de odihna,sufletul este in misiune permanenta.

    "Astept invierea mortilor" nu se refera la reincarnare ci la trezirea noastra din "somnul cel de moarte" in care suntem prinsi de milenii.Am venit aici sa ajutam la trezirea fratilor nostrii si am fost prinsi in acest somn al dimensiunii a treia.
    Conditia sa ne intoarcem de unde am venit este "desteptarea".
    Cereti sa sune ceasul desteptator caci planeta se inalta intr-o dimensiune superioara, nu ne mai gazduieste daca suntem in constiinta trei-patru D,intai vom ramane in subsolul ei in astralul inferior apoi vom fi transmutati pe planete cu aceasta vibratie pana cand vom reusi sa inviem din morti.
    Acum poate veti ignora aceste informatii dar cand veti "muri" veti regreta amarnic ,vazand situatia in ansamblu.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai EU SUNT D ai facut prea multa psihologie la viata ta.iesi un pic din tiparele teoriei si confrunta-te cu practica.era doar un banc:bunicul era soferul care a adormit la volan si a ucis toti pasagerii.deci si el a avut o moarte violenta chiar daca la luat somnul.dar tu esti prea complexa pt lumea asta si nu te intelege nimeni.incearca sa fi mai lumeasca si nu mai imbrobodi comenturile cu cuvinte marete.uite de ex: liliana totdeauna spune ce are pe suflet si nu filozofeaza deloc.probabil sunt singurul care te aprob in tot ce scrii pe acest blog pt ca stiu la ce te referi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu stiu unde bati tu dar e drum lung rau de tot. Nu poti sa "trezesti" un "adormit" daca ii soptesti in ureche ca nu te va auzi.

    Ca sa ajungi in punctul de a-i iubi pe toti trebuie sa ajungi in punctul de a reusi sa vezi esenta divina din ei si pana la punctul ala este cale lunga rau de tot. Majoritatea nu se pot opri din ura (uita-te cate ura este pe blogul asta) si tu le vorbesti intruna de iubire. Ei au atata "iubire" pentru tine incat ti-ar sparge capul daca ar putea doar ca sa te reduca la tacere.

    Inainte sa-i iubim pe toti haideti sa constientizam ura din noi si sa nu mai uram pe nimeni. Asta ar fi primul pas. Restul mai incolo.

    Se aude Liliana si Maria? Oprim ura? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emanuel, Liliana nu cred ca te uraste, ci din dorinta de a fi cu totii, cei de pe blog, impreuna in cer la Tatal si sa radem de comentariile scrise pe aici, este mai dura in exprimare.
      Vezi bunatatea din ea si lasa vorba dulce sa atinga coarda sufletului ei ca sa inteleaga, intr-un final, ca sunteti frati.
      Mira

      Ștergere
    2. Mira, eu nu ma refeream ca ma uraste pe mine, ci ca uraste tot ce este diferit si iese din tiparele ei de gandire si de credinta. :)

      Ștergere
    3. E adevarat. Oamenii sunt modelati in mediul in care au crescut si au adoptat ca adevar credinta strabunilor lor. Este normal sa respinga ceea ce nu este conform credintelor in care s-au dezvoltat.
      Daca vrei sa accepte ca exista si alte credinte ale altor oameni crescuti in credintele altor comunitati, care nu este mai buna decat propria ei credinta, gaseste punctele comune si dezvolta-le. A sublinia ceea ce va desparte nu e cale prin care sa te apropia de cineva.
      Stii ce este nostim? Ca tu si Liliana sunteti crestini ortodocsi, dar aveti viziuni diferite. :) Tu ai iesit din sfera comunitatii in care ai crescut, cautand vindecarea cu care vindeca IIsus si pe care n-ai gasit-o la preotii pastratori ai dreptei credinte, iar Liliana este credincioasa mostenirii primite, acceptand tot ce vine de la preoti ca fiind bun si ca singuri pastratori ai Adevarului.
      Cine a semanat aceasta falsa vrajba intre doi frati? ;) Cine va incalceste si nu va lasa sa va vedeti cum sunteti de fapt si sa va acceptati?
      Sa fie oare razboiul surd dintre frati care dintre ei are sau nu dreptate?
      Iertati-ma daca prin comentariul meu v-am suparat sau, mai rau, m-am bagat unde nu-mi fierbe oala si cine sunt eu sa fac judecati de valoare?
      Mira

      Ștergere
  17. Ceea ce doresc este sa dizolv aceasta frica de Dumnezeu care a fost inoculata in mintile si inimile oamenilor cu scopul de a-i indeparta de Divinitate

    Prin urmare atunci cand va temeti de Dumnezeu,El nu este la voi. Iar atunci cand va simtiti coplesiti de Dragostea si de bunatatea Lui Dumnezeu,nu mai puteti simti frica de Dumnezeu sau de orice altceva.

    Frica are cu ea pedeapsa;iar cine se teme nu a ajuns desavarsit in dragoste.Noi iubim, fiindca El ne-a iubit mai intai.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  18. Este foarte adevarat D-le Emanuel, pana nu constientizam aceasta ura simtindu-i intensitatea, care a devenit puternica pentru ca am tot hranit-o, apoi s-o vindecam si in sfarsit s-o eliberam, punand in locul ei acceptare si apoi sa incepem sa invatam sa iubim!
    Am scris cuvantul "iubire" de foarte multe ori aici,dar nu stiu daca problema este la mine nefiind suficient de vibrant incat sa pot sparge zidul acesta de rezistenta creat in timp!

    Oamenii sunt atat de blocati in credinte deviante incat au creat un dumnezeu dupa chipul si asemanarea lor!
    Oameni buni, acest dumnezeu nu exista!(aceasta fiind varianta diplomata care sa nu sperie,caci adevarul este mult mai......)
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invata-i cum sa-L cunoasca pe Dumnezeul Iubirii, dar fiecare pas ca sa inteleaga! Iti vor multumi!:)

      Ștergere