marți, 3 mai 2016

CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVANT, PRINDE CONTUR PE ZI CE TRECE !

fotografia ta de profil                                   Dragii mei,

 CARTEA  VA  APĂREA, MULT MAI DEVREME DECÂT AM ANTICIPAT !
Iar acest minunat lucru, se datoreaza vouă cititorilor cu inima buna, cu suflet curat si plin de lumină si Credință.
Vă multumesc din inimă tuturor celor care ati donat si veti mai dona pentru CARTEA cu al LUI DUMENZEU CUVANT.
Am văzut extrasul de cont dar nu voi da nume,pentru că ,DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI cunoaste inima si sufletul fiecaruia dintre voi.
Doresc sa va spun , că am fost si sunt placut impresionata de bunatatea inimii voastre.
Voi scrie un POMELNIC cu numele mic, al fiecaruia dintre voi dragilor, si-l voi da Duminica la SFANTA si Dumnezeiasca Liturghie,pentru ca Părintele să se roage pentru sanatatea si binecuvantarea voastra, si a celor dragi vouă.
Cu adevărat PRIETENI dragi:
”PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE !”

 
                               Cu dragoste si prețuire,Maria.

                                                               Dragii mei,


                          Vă aduc , o Veste minunată!

.
 
Până la sfârsitul anului 2016, voi scoate o primă CARTE cu al Lui Dumnezeu Cuvânt,în care voi scrie cum a început totul, dar si viata mea de la nastere până în prezent, precum si alte MINUNI ,pe care nu le-am putut scrie pe Blog,din motive obiective.
Aceasta primă CARTE, o voi scoate într-un tiraj  mai mare,iar prezentarea Cărtii o voi face la Bucuresti.
Evenimentul va fi televizat, de mai multe televiziuni.
Dragii mei, deoarece situatia mea financiară nu-mi permite ca să scot aceasta CARTE într-un tiraj mai mare , m-am gândit sa deschid un Cont la RAIFFEISEN BANK, pentru ca voi cei care doriti si aveti dragoste de Dumnezeu si de Maica Domnului, să puteti contribui la editarea acestei Cărti,cu atât cât puteți si cu cât vă lasă inima.
Eu deja lucrez la CARTE, iar atunci când va fi gata o voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtii.

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTE,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei.

9 comentarii:

  1. Sa va ajute Dumnezeu in tot ce faceti , sunteti puternica !

    RăspundețiȘtergere
  2. Hristos a Înviat!
    Doamna Maria, după mult timp, am revenit înapoi pe blogul dvs.(sunt Robert, cel care activa în urmă cu ceva timp), dar nu vin chiar cu bucurie în suflet, deși nu a trecut mult timp de la Învierea Celui Neîncăput...Sunt întru totul afectat de tot ceea ce se întâmplă și ceea ce se spune în jurul meu.Am momente în care sunt ferm convins de existența și de bunătatea Lui Dumnezeu, iar apoi totul se destramă.Citesc ceva și încep să-mi pun întrebări la care, în alte circumstanțe, poate le găsesc răspunsul, iar credința se risipește...
    Vă cer din toată inima un ajutor...Ajutați-mă să-mi întăresc credința, să o fac de neclintit.Tare mi-ar plăcea să fiu ferm convins de tot ceea ce învață ortodoxia, deoarece este atât de frumoasă, dar nu pot să nu o supun întrebărilor și suspiciunilor.Spre exemplu, dacă totul a fost creat pentru îmblânzire și control asupra oamenilor?Dacă, întradevăr, Lumina de la Ierusalim este aprinsă cu fosfor alb?Vă rog, rugați-vă pentru sufletul meu și, dacă este cu putință, rugați pe Dumnezeul nostru să-mi apară total în viață...Am nevoie de El mai mult decât de orice.
    Viața-mi nu cred că e plăcută Lui, dar vreau să îmi construiesc credința.Simt ispita lumii, simt ispita vrăjmașului, iar uneori am momente în care mă biruiește.Acum îmi amintesc de cuvântul Lui Hristosc care spune: "Îndrăzniți, Eu am biruit lumea!", dar tot nu reușesc să păstrez în viața mea adevărata credință...
    Rugați pe Dumnezeu pentru mine, vă implor!Doar El poate să știe ce e de făcut pentru mine, pentru că eu sper să nu mă pierd.Iubesc Ortodoxia, cea care învață pacea și iubirea, dar trebuie să mă conving că Dumnezeu este aici și El este capul Bisericii...vreau din tot sufletul să fiu convins de asta.
    Doamne, ajută necredinței mele!
    Doamne ajută, d-na Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa te uiti la multe clipuri si poze si marturii unde lumina sfanta se aprinde in lumanarile unor credinciosi...isi dau pe fatza,barba ,par,maini ,haine si nu arde. Poti vedea pe youtube...Ce dovada mai mare vrei ???NU arde!!

      Ștergere
    2. Draga Robert !
      LUMINA INVIERII, vine chiar din CERUL SFANT ,sa nu te indoiesti.Iata un articol:
      13 Aprilie 2015, ora 9,36 dimineaţa !


      HRISTOS A ÎNVIAT !


      Dragii mei,

      .


      Dragii mei, în timp ce Preotul săvârşea Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, ceva uimitor se întâmplă, sus pe cupola interioara a Sfinte Biserici.

      Părintele ieşise cu Sfintele Daruri în mâinile sale,în faţa Sfintelor Uşi Împărăteşti, iar noi cei din strană, cântam :


      "Am văzut Lumina Cea adevărată,

      Am primit Duhul Cel Ceresc,

      Am aflat Credinţa, Cea adevărată,

      Nedespărţite-i Sfinte-I Treimi, închinându-ne .

      Că Aceasta ne-a mântuit pre noi ".


      În această clipă dragilor, Îl văd pe DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC , deasupra Uşilor Împărătesti, cu Mâna Sa dreaptă ridicată, Mână ce-I era total cuprinsă în mijlocul unei flăcări de un alb orbitor de stralucitor.

      .

      Închipuiţi-vă dragilor, o flacară precum cea de la lumânare, sub acea formă , de un alb orbitor, ce era în jurul Mâinii ,Dumnezeului Tatăl Cel Ceresc. .

      În mijlocul unei astfel de Lumini stătea Mâna Lui Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc .

      Dragii mei, DUMNEZEU TATĂL Cel Ceresc , arăta exact aşa cum Îl cunoastem cu toţii, si se afla în mijlocul norilor albi si pufoşi.

      .

      Iar LUMINA CEA ADEVĂRATĂ , de care noi ne bucurăm şi care ne mântuieste sufletul, era în Dreapta Tatălui Ceresc .

      Şi noi fratilor, să ne închinăm Prea Sfintei Treimi, pentru ca LUMINA CEA ADEVĂRATĂ din Mâna Tatălui Ceresc, să se pogoare si deasupra noastra si a celor dragi noua, ca sa ne ocrotească şi să ne mântuiască sufletul.

      Aşa să ne ajute Bunul Dumnezeu şi Maica Domnului, Amin !

      Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
    3. ROBERT vei fi mereu in Rugaciunile mele, si va fi bine. Urmareste Blogul meu, si vei regasi CALEA catre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI.SFANTA BISERICA, sa-ti fie LUMINA pasilor tai ,catre mântuire. Sa mergi la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE si vei regasi CALEA pe care o credeai pierduta.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    4. Dumnezeu să ne binecuvinteze în veci!Vă mulțumesc foarte mult că mă pomeniți și pe mine cel care se aseamănă, prin prisma necredinței, lui Toma.
      Sper să ajute Dumnezeu necredinței mele.Viața fără El este absolut pierdută și fără sens, pentru că s-ar risipi fără noimă anii vieții.
      Sănătate și tărie în credință tuturor creștinilor!
      Cu respect, Robert.

      Ștergere
  3. D-nule Robert, nu intra in panica pentru indoiala care te-a cuprins.Intrebarile pe care ti le pui sunt datorate trezirii tale spirituale. Spiritul tau se trezeste din adormirea care a cuprins toti pamantenii in momentul nasterii lor pentru a experimenta starea de separare de divinitatea lor.
    Pregateste-te, deoarece trezirea spiritului inseamna ridicarea in constiinta,de aceea apar intrebarile legate de credinta ta. V-a veni vremea cand vei suferi o depresie teribila din cauza faptului ca lumea iluzorie din jurul tau se va prabusi,caci spiritul stie ce ESTE EL,iar invataturile tale contravin fiintarii Sale.
    Nu te speria si nu deziluziona,fiindca ti se intampla ceva minunat,dar trebuie sa nu intri in panica si sa lasi ca totul sa se intample.Toti cei care s-au trezit spiritual au trecut prin ce treci tu acum.Cauta informatii despre simptomele acestei treziri.Nu te speria deoarece depresia(fiind o epidemie mondiala la acest moment)este de fapt "strigatul mut al sufletului"care vrea sa se intoarca la unitatea din care a plecat.
    Ortodoxia este frumoasa intr-adevar(si eu sunt crestin ortodoxa)dar nu -ti va raspunde la intrebarile tale subtile.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  4. Preotul mi-a spus ca pe Dumnezeu nu-l poate vedea omul.Ca sunt naluciri si inselari ale celuilalt si ca daca nu suntem atenti pierdem tot.Ca cel ce e intre drumuri nu stiu ce sa cred.Cand mai scriam cate ceva pe acest blog ,cred ca eram cercetata de fiinte ET,ptr. ca sinteam ca un flash de sunet.Iar in "inger rus" copilul spune ca vom fi inselati de ET.Mai bine ne limitam la rugaciune si atat.Viziunile nu le poate intelege oricine!Cu multa iubire pentru toti,MM

    RăspundețiȘtergere
  5. Robert special pentru tine,documentare despre Sfanta Lumina care se coboara la Ierusalim in fiecare an ,,trebuie sa urmaresti cele 2 video cu mare atentie si vei gasi raspunsuri la intrebarile tale..Doamne Ajuta credintei tale ..
    VIDEO 1 https://www.youtube.com/watch?v=myEzorrBgAQ
    VIDEO 2 https://www.youtube.com/watch?v=F1OoEluE47g#t=438.421

    RăspundețiȘtergere