luni, 2 mai 2016

DUMNEZEU TATĂL ,ÎȘI PRIMESTE FIUL ÎN CERURI,DUPĂ RĂSTIGNIRE !


                                3 Aprilie 2005 ora 15,40 !

                                        Dragii mei, 
                         
                              HRISTOS  A  ÎNVIAT !

Abia venisem de la serviciu şi m-am intins putin în pat ! Am inchis puţin ochii si astfel văd cu ei închişi, O ICOANA SFANTA, şi in Icoana   văd  UN SFANT înalt ,ca un ÎMPĂRAT , dar bust, îmbracat cu vesminte negre ,până şi chipul LUI era negru. Avea pe cap ceva înalt ,tot negru. 
Dar acest Sfant total în negru, are in mijlocul pieptului său, UN  CER rotund ,de culoare bleu stralucitor. În acest Cer de pe pieptul acestui SFANT în negru , ÎL văd pe MÂNTUITORUL  în veşminte bleu-albastre . Scumpul nostru  IISUS  HRISTOS, avea capul căzut într-o parte, spre umărul Său drept.  
Dragii mei,SFANTUL  ÎNALT si cu O COROANA  foarte inalta ca de ÎMPĂRAT, si total in negru întuneric, in vesminte negre, purtând ,pe pieptul SĂU , BOLTA  CEREASCĂ , ce ţinea în ea pe MANTUITORUL care tocmai Îsi dăduse DUHUL, era chiar DUMNEZEU  TATĂL .
Şi DUMNEZEU  TATĂL era indoliat după FIUL  SĂU ! Pentru Pătimirile Fiului  SĂU şi Mântuitorului nostru IISUS  HRISTOS.
Şi aşa trist, negru de supărare DUMNEZEU ,L-a primit în Cerul Său pe FIUL  SĂU MULT PREA IUBIT, care mult a pătimit. 
CERUL  bleu senin, a ieşit din TRUPUL învesmantat in negru ,al LUI  DUMNEZEU. Si in mijlocul Cerului bleu, statea IISUS  rastignit ,avand capul căzut spre umărul Său drept.  
Aud un Glas puternic, care vine din CERUL ce iesise din pieptul LUI  DUMNEZEU, acolo unde era IISUS  RASTIGNIT.
Glasul spune aşa :
                    
                         " TREISPREZECE  EVANGHELII "!    

Noi cunoaştem fraţilor, din Cărţile  Sfinte ,  ca sunt 12 Evanghelii  ale ÎNVIERII  LUI  HRISTOS ! 
Dar iată că,de SUS din CER, chiar  MÂNTUITORUL ne spune că , sunt   13  EVANGHELII  !   
Eu nu pot face nimic altceva decât să scriu întocmai cele văzute şi cele auzite, aşa cum PORUNCA am primit de la IISUS  HRISTOS. 
Stim fratilor ca atunci cand IISUS  HRISTOS a fost rastignit, CERUL s-a înnegrit ,Soarele s-a stins ,pământul s-a cutremurat. Si iată dragilor ca nu numai CERUL s-a facut negru, ci si DUMNEZEU  TATĂL, s-a imbracat total in negru. Dar din PIEPTUL  SĂU, a iesit CERUL BLEU, si in acest CER, a apărut FIUL SĂU mult PREA  IUBIT, dar rastignit pe Cruce.
Sa ne rugam fratilor LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI, ca sa ne ierte si pe noi, si pe toti semenii nostri, atat pe cei cu trup ,cat si pe cei fara de trup. Dar iată ca , în doar 2 minute , aud un GLAS, care striga aşa :

                     "DOAMNE !!!
                       PREA  SFANTA  TREIME ! 

Clipă în care vad cu ochii închişi , ca şi într-o ICOANA  SFANTA, pe MAICA  DOMNULUI cu Pruncul  IISUS în braţe.
Maica  Domnului are veşminte  roşii , si plânge. Plânge  tare ! 
Veşmintele roşii  ale MAICII  DOMNULUI, de atâtea lacrimi, s-au decolorat sub privirea ochilor mei. Veşmintele MAICII  LUI  DUMNEZEU, au devenit din culoarea roşie , în culoarea nisipului ud. Un galben prafuit. Maica  Domnului, ţinea în stânga SA pe IISUS ca si Prunc, şi Mâna Sa dreaptă, o ţinea pe pieptul Său, de durerea sufletului Ei.
Mult a suferit IISUS  HRISTOS pentru noi, mult a suferit si Maica Lui Dumnezeu, văzându-Și Fiul Prea iubit pe Cruce.
Sa daruim si noi dragilor, inima noastra,sufletul nostru, intreaga fiinta, Mântuitorului Hristos si Maicii Lui Dumnezeu, si astfel vom gresi mai putin, si vom fi tare fericiti,stiind că acolo Sus în Ceruri, în ÎMPĂRATIA SA,Dumnezeu ne-a pregatit loc frumos si plin de Iubirea Sa Prea Sfanta.
                                                    Cu dragoste ,Maria.

15 comentarii:

  1. Cea de-a treisprezecea evanghelie este cel mai probabil cea a Mariei Magdalena!

    Din cele treisprezece evanghelii doar patru sunt cunoscute, iar acestea au fost scrise la multi ani de la moartea lui Iisus. Restul evangheliilor care au aparut ulterior au fost respinse de catre biserica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea de a 13 evangheie ESTE IISUS HRISTOS .EVANGHELIA VIE , evanghelia IMPARATIEI CERURILOR ... Evanghelia VIETII ..... si scrie clar in Sfinta SCRIPTURA de ea si anume in versetele :
    MATEI 4
    EVANGHELIA IMPARATIEI este a 13 SI ESTE IISUS HRISTOS.... ...aprofndarea celor 12 o DAU pe a 13 ..... CENTRUL CELOR 12 APOSTOLI fiind IISUS HRISTOS(1) .... IN TOTAL 13 ....

    23. Şi a străbătut Iisus toată Galileea, învăţând în sinagogile lor şi propovăduind Evanghelia împărăţiei.....


    NU EXISTA ALTA EVANGHELIE ....
    SA LUATI AMINTE

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea de a 13 EvangheLie ESTE IISUS HRISTOS .EVANGHELIA VIE , Evanghelia IMPARATIEI CERURILOR ... Evanghelia VIETII ..... si scrie clar in Sfinta SCRIPTURA de ea si anume in versetele :
    MATEI 4
    EVANGHELIA IMPARATIEI este a 13 SI ESTE IISUS HRISTOS.... ...aprofndarea celor 12 o DAU pe a 13 ..... CENTRUL CELOR 12 APOSTOLI fiind IISUS HRISTOS(1) .... IN TOTAL 13 ....

    23. Şi a străbătut Iisus toată Galileea, învăţând în sinagogile lor şi propovăduind Evanghelia împărăţiei.....

    NU EXISTA ALTA EVANGHELIE ....
    SA LUATI AMINTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mno, si atunci de ce nu apare in biblie cea mai importanta evanghelie dintre toate?!

      Ștergere
    2. De ce? Care din stăpânii si bogătașii acestei lumi are interesul ca Adevarul sa iasă la iveală?

      Ștergere
    3. ca A INVIAT ..... apare clar si E CALEA , ADEVARUL SI VIATA , CUVINTUL VIU , IISUS HRISTOS ... ORTODOXIA SINGURA ....
      SI CUVINTUL S-A FACUT TRUP
      CONCLUZIA SIMPLA

      CUVINTUL = TRUP = IISUS HRISTOS = 13 =UNU IN TREI = DUMNEZEU IN TRINITATE = EVANGHELIA IMPARATIEI CERURILOR

      restul e de la DEMONI .... IMPARATIA CERURILOR este EVANGHELIA propovaduita IN TOATE CELE 12 si apare iN toate IESIND din toate ..... IISUS HRISTOS , EVANGHELIA 13 este FINALUL oricarei scrieri .... SI VIATA VESNICA ...... VERSETELE SINT :

      3.Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis. IOAN 17


      DECI E SIMPLU pentru CINE VEDE ..... LUATI AMINTE ca demonii sint peste tot si DENATUREAZA ca sa va prinda .... ORTODOXIA ESTE SINGURA ADEVARATA si orice altceva este de la DEMONI .......

      Ștergere
    4. SI cine intelege sa inteleaga ca :
      13 ( moartea ) a fost invinsa prin moarte( 13)

      Ștergere
    5. Si acest 13 descris aici este Demonic si DENATURAT .... noi v-am dat ADEVARUL lui si NU CEL PROPOVADUIT GRESIT aici .... mai cum joaca demonii CU CEI CARE NU STIU .... atentie mare

      Ștergere
    6. 7.Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.

      Matei 18

      Ștergere
    7. Il citezi pe unul care nici macar nu l-a MIROSIT pe Iisus, daramite sa-l fi vazut sau auzit in persoana.

      1. Evangheliile au fost scrise la ZECI SI CHIAR SUTE DE ANI de la moartea lui Iisus, de autori necunoscuti carora pentru veridicitatea informatiei le-au fost atribuite nume de apostoli, asa ca nu te mai increde orbeste in biblie.

      2. Demonii TAI vad ca nu-ti mai dau pace anonimule caci ii tot amintesti si ii tot pomenesti.

      Prima evanghelie din canonul creștin (prima evanghelie din Noul Testament în ordinea scrierii fiind cea după Marcu) are, chiar în cele mai vechi manuscrise, atribuirea: „după Matei”. Tradiția creștină consideră că această scriere a fost scrisă de Matei, fost vameș, devenit apostol al lui Isus.[1][2][3][4] Majoritatea cercetătorilor contemporani consideră că ea este o scriere greșit atribuită lui Matei, fiind opera unui autor anonim, în timp ce Witherington, nefiind de acord că nu i se cunoaște autorul, recunoaște totuși că aceasta este ceea ce consideră cei mai mulți cercetători ai Bibliei.[5][6][7][8] Alți autori care sunt de părere că i se cunoaște autorul (opinie minoritară) subscriu la ideea că a fost publicată anonim.[9][10][11][12]

      Această evanghelie nu susține că ar fi fost scrisă de martori direcți la evenimentele relatate:[13][14][15]

      „Ele nu pretind că ar fi fost scrise de martori la viața lui Isus, iar istoricii au recunoscut de mult că ele au fost produse de creștini din a doua sau a treia generație, trăind în alte țări decât Isus (și Iuda), vorbind o limbă diferită (greacă în loc de aramaică), trăind în circumstanțe diferite și adresându-se unui public diferit.[15]”
      —Bart D. Ehrman, The lost Gospel of Judas Iscariot: a new look at betrayer and betrayed.
      Documente de la începuturile creștinismului spun că apostolul Matei a scris de asemenea Evanghelia după Evrei.[16][17][18]

      Brown, Erhman și Amy-Jill Levine cred că „Evanghelia după Matei a fost scrisă la origini în limba greacă de către cineva al cărui nume nu ne este cunoscut și care se baza pe surse cum ar fi Evanghelia după Marcu și sursa Q.”[19][20][21] Totuși alți cercetători și-au exprimat dezacordul cu aceste idei.[21][22]

      „Ceea ce cei mai mulți nu-și dau seama este că titlurile lor au fost adăugate ulterior de creștini din secolul al II-lea, la decenii întregi după ce aceste cărți fuseseră scrise, pentru a putea pretinde că ele au fost scrise de apostoli. De ce ar fi făcut asta creștinii? Amintiți-vă discuția anterioară asupra formării canonului Noului Testament: numai cărțile care erau apostolice puteau fi incluse. Ce trebuia atunci făcut cu evangheliile care erau citite și larg acceptate ca autorități în timp ce fuseseră scrise în mod anonim, cum a fost cazul celor patru evanghelii din Noul Testament? Ele trebuiau asociate cu apostoli pentru a putea fi incluse în canon, așa că le-au fost atașate nume de apostoli.[23]”
      —Bart D. Ehrman, Truth and Fiction in The Da Vinci Code : A Historian Reveals What We Really Know about Jesus, Mary Magdalene, and Constantine
      Cei mai mulți cercetători consideră că Evanghelia după Matei a fost scrisă la finele secolului I de către un evreu creștin.[24]

      Ștergere
    8. PRIDIKISCH , demonii NU TE LASA sa vezi ce si cum .... dar sa arat PROSTIILE tale

      sigur ca SFINTA SCRIPTURA ca sa ARATE timpeniile unora care analizeaza E SCRISA in N ZONE cu acelasi DUH SFINT , si uite si aici ca sa pricepi ( oricum nu ai cum , dar restul e important care ne citesc ) ....

      Ioan poate te INVATA ca oricum esti PAREROLOGUL care vorbeste fara sa stie ... ha ha ha
      ia de aici SATANA si INAPOIA MEA ....

      IISUS HRISTOS a spus :

      1.Eu sunt viţa cea adevărată şi Tatăl Meu este lucrătorul.
      2.Orice mlădiţă care nu aduce roadă întru Mine, El o taie; şi orice mlădiţă care aduce roadă, El o curăţeşte, ca mai multă roadă să aducă.
      3.Acum voi sunteţi curaţi, pentru cuvântul pe care vi l-am spus.
      4.Rămâneţi în Mine şi Eu în voi. Precum mlădiţa nu poate să aducă roadă de la sine, dacă nu rămâne în viţă, tot aşa nici voi, dacă nu rămâneţi în Mine.
      5.Eu sunt viţa, voi sunteţi mlădiţele.

      CAPISCI pridikisch ? deci ORICE APOSTOL SE CONFIRMA UNUL PE ALTUL SI SFINTA SCRIPTURA RAMINE IN VECI IN PICIOARE pentru orice narod CARE nu pricepe ca este scris :
      luca 21
      33.Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

      asa ca mai studiaza ca esti vai si amar .....

      ha ha ha


      deci prodokischh, DEMONII te tin legat si te lipsesc de calea adevarul si viata asa ca MAI USOR CU PROSTIILE ca nu tin la mine

      Ștergere
    9. NU CAUTATI alte lucuri decit VIATA VESNICA = mantuirea SI EA este :
      3. Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis. ioan 17


      ORICE ALTA CUNOASTERE ESTE DEMONICA SI te duce in IADDDD .... NU VA JUCATI cu mantuirea voastra

      aviz celor amatori de invataturi straine ORTODOXIEI
      7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala
      MATEI 18

      Ștergere
    10. @posedatu de mai sus: demonii de care amintesti sunt in tine prietene :)))

      adevarul te cam ustura bag seama :)))

      nu-i nimic, mai da cu nitica apa sfintita pe fata poate iti revii :)))

      Ștergere
  4. Cea de a 13 EvangheLie ESTE IISUS HRISTOS .EVANGHELIA VIE , Evanghelia IMPARATIEI CERURILOR ... Evanghelia VIETII ..... si scrie clar in Sfinta SCRIPTURA de ea si anume in versetele :
    MATEI 4
    EVANGHELIA IMPARATIEI este a 13 SI ESTE IISUS HRISTOS.... ...aprofndarea celor 12 o DAU pe a 13 ..... CENTRUL CELOR 12 APOSTOLI fiind IISUS HRISTOS(1) .... IN TOTAL 13 ....

    23. Şi a străbătut Iisus toată Galileea, învăţând în sinagogile lor şi propovăduind Evanghelia împărăţiei.....

    NU EXISTA ALTA EVANGHELIE ....
    SA LUATI AMINTE

    RăspundețiȘtergere
  5. duhul lui antihrist pregateste venirea lui
    https://www.youtube.com/watch?v=NLjqiQ1SmBw

    RăspundețiȘtergere