marți, 24 mai 2016

CUTREMUR MARE ÎN ROMÂNIA ???

                                                      Dragii mei,

Scriind aici pe Blog, la articolul anterior, ma gandeam la asa zisul CUTREMUR MARE în ROMÂNIA,  care umple paginele Internetului, dar mânâncă multe ore ,din programele TV. 
Iata doar un singur exemplu,dintre cele multe si diferite:
 

Ioan Istrate face anunțul ÎNFIORĂTOR: "România va fi lovită de un ...

www.exclusiv24.net/ioan-istrate-face-anuntul-infiorat...
Ioan Istrate face anunțul ÎNFIORĂTOR: „România va fi lovită de un cutremur de 7,9 grade și de o secetă cumplită! Mai 09, 2016Dragos DanielaActualitate0 ..
Dragii mei, L-am întrebat pe BUNUL DUMNEZEU asa:
                              ” Doamne ! Te rog spune-mi, va fi vreun CUTREMUR devastator în România Viitorului Tău, Nou IERUSALIM?”
Clipă în care dragilor, vad CERUL de noapte deasupra mea, desi eram cu ochii pe monitor,iar pe Bolta Cereasca, în loc de Stele, erau numai Semnul întrebării,adică:
???????????????????????????????????????????????????????????????????????? 
?????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????
Acesta, a fost raspunsul Divinității!
Dragii mei, acest CER de noapte,plin cu Semnul Întrebării, înseamna că, BUNUL DUMNEZEU S-a milostivit de Poporul Său ales, si mai ne dă o Șansă uriașă.
Cu o condiție însă, dar plina de Iubire:
              Sa ne intoarcema la EL, si sa implinim PORUNCILE SALE cu dragoste si din dragoste. 

Atunci când va veni Ziua CUTREMURULUI celui mare, vom sti împreună;aici pe Blog, din CUVANTUL DUHULUI SFÂNT.
Nu vă temeti fratilor, si nu va mai  culcati cu frica în sân!
Nu mai puneti la inimă, tot ce auziti despre CUTREMURUL mare,ce va fi în ROMÂNIA.
DUMNEZEU iubeste POPORUL SĂU ales!
ROMÂNIA ,este ȚARA  DUHULUI SFÂNT !
Lăsati grijile toate,în grija BUNULUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI, Cărora Li se cuvine,toata cinstea ,slava si închinarea,Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.  

15 comentarii:

  1. Cutremurele nu pot fi prezise cu exactitate. Stim ca ele se produc, dar unde, cand si cat de mare va fi e imposibil de stabilit stiintific. Ma refer la cele naturale si nu la cele provocate prin tehnologia Haarp.
    Cine stie???? Fiti pregatiti, impacati-va unii cu altii, iertati-va unii pe altii si lasati-va in mainile lui Dumnezeu.
    Daca o sa stati mereu cu frica de dezastre si cutremure veti pierde esentialul: sa va traiti viata si sa va bucurati de ea.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  2. Dna Maria va pup si va respect. Avram Denisa

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat!
    Ce ne puteți spune despre sinodul care va avea loc in Creta, la jumătatea lunii iunie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce meritam,aia primim,daca putem sa ne schimbam in bine,nu vom fii loviti de dezastre,totul depinde de noi,cum ne comportăm unii cu altii,ce facem,si daca ne rugam la bunul Dumnezeu si ii multumim pentru toate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit recent un articol care mi-a schimbat total perceptia despre Elvetia , acea tara curata , perfecta , cu un nivel de trai peste restul tarilor din Europa . Marturisesc ca nu as fi crezut vreodata ca este posibil ca acea clasa de mijloc din Elveţia sa fi fost creată prin răpirea copiilor săracilor şi exploatarea lor ca sclavi în ferme-lagăr de muncă forţată .
    Motivul ? Când deportează un părinte, Elveţia rămâne cu taxele pe care acesta le-a plătit şi cu contribuţiile pe care le-a făcut la sistemul de pensii: în total se adună miliarde şi miliarde de dolari din industria genocidului comis de elveţieni împotriva imigranţilor.
    Spre sfarsitul lungului articol veti gasi similitudini cu alte tari , de ex. Norvegia . Pe mine articolul m-a socat , de aceea las link-ul sa il cititi si dvs. ca o explicatie a ,,civilizatiei '' acelor tari :


    https://revolutianarhista.wordpress.com/2015/04/23/clasa-de-mijloc-din-elvetia-creata-prin-rapirea-copiilor-saracilor-si-exploatarea-lor-ca-sclavi-in-ferme-lagar-de-munca-fortata/


    S.

    RăspundețiȘtergere
  6. Emisiunea dvs. de ieri seara , doamna Maria :

    http://antenastars.ro/agentul-vip/mesajul-pe-care-o-clarvazatoare-la-vazut-despre-romania-vom-auzi-de-un-atentat-id31058.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca cineva mi-a luat-o inainte ...emisiunea de ieri seara http://antenastars.ro/agentul-vip/mesajul-pe-care-o-clarvazatoare-la-vazut-despre-romania-vom-auzi-de-un-atentat-id31058.html?play=42689#main

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce atata teama de moarte, de cutremure...
    Insusi Iisus a spus: Faca-se voia TA!

    RăspundețiȘtergere
  9. „Daca vezi o lumina inlauntrul sau in afara ta, nu te incre­de in ea, daca impreuna cu lumina nu simti in tine zdrobire [de inima] pentru Dumnezeu, nici iubire pentru aproapele; dar nici nu te teme, ci smereste-te si lumina va pieri[1].

    Daca vezi vreo vedenie sau un chip sau ai un vis, nu te incre­de in aceasta pentru ca, daca este de la Dumnezeu, Domnul te va face sa intelegi aceasta. Daca n-a cunoscut dupa gust pe Duhul Sfant, sufletul nu poate intelege de unde anume vine vedenia. Vrajmasul da sufletului o anumita dulceata ameste­cata cu slava desarta si dupa aceasta se recunoaste inselarea.

    Parintii zic ca, daca o vedenie e pricinuita de vrajmasul, sufletul simte tulburare. Dar numai sufletul smerit si care nu se socoteste pe sine vrednic de vedenii simte tulburare sau frica la lucrarea vrajmasului; iar omul mandru si cazut in slava desarta nu poate incerca nici frica, nici tulburare, fiind­ca el vrea sa aiba vedenii si se socoteste pe sine vrednic de aceasta si de aceea vrajmasul il inseala usor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiti cum prezic demonii sau duhurile mortilor viitorul,simplu se invart in jurul pamantului cu o viteza foarte mare de exemplu viteza luminii care are 9.000.000 km/s si dupa aceea se intorc inapoi si iti spun evenimentele viitoare sau trecutul, si noi oamenii fizic daca am avea echipamente spatiale de viteze mari am putea "prezice".Viitorul si trecutul ale filei doua fete s.a.m.d Draga Maria Ghiorghiu ce ne mai prevede SAMAEL al TAU SCUMP SI DRAG, POATE INCERCI METODA CU PENDULUL

    RăspundețiȘtergere