marți, 3 mai 2016

UN BLOC SCOS DIN TEMELII, ȘI O FURTUNĂ CUMPLITĂ !

                                                                   29 Aprilie 2016,ora 23,10 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte, după ce am venit de la Sfanta Biserică(PROHODUL DOMNULUI ), in timp ce mă rugam ,inspre Sud -Est ,un Bloc de locuinte,iar deasupra Blocului, văd un CER de furtună.
Cerul dragii mei,era foarte jos ,iar norii alunecau ca și împinsi de un vânt foarte puternic.
Brusc, Blocul de locuinte este ridicat din temelii, asa cum furtuna ridica acooperisurile blocurilor.
Din nefericire dragii mei, vom auzi de o astfel de FURTUNĂ CUMPLITĂ,Doamne fereste s-o si traim.
Iara Blocul dragilor, s-ar putea sa fie scos din temelii,de vreo Explozie puternică sau de vreun SEISM mare,si nicidecum de furtuna. Ceva rău va fi, iar un Bloc de locuinte va avea de suferit,de jos pâna sus, si invers.
                                   Cu dragoste,Maria. 

28 de comentarii:

  1. Doamna Maria ,Dumnezeu vi se arata si atunci când va faceți rugăciunea personala?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam așa ceva am visat și eu . Dumnezeu î-mi vorbea și spunea;" Vor urma inundații ". Acum știți ce mă întreb eu ? De ce preoții spun să nu ne luăm după vise? Multe vise se adeveresc....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siplu . CA VISELE sint de la DEMONI .... ei vad si se misca REPEDE SI pot anticipa EVENIMENTE CARE AU LOC exact ... si asa VA DENATUREAZA credinta ADEVARATA in IISUS HRISTOS ... ghicitorii , visatorii , magii , si toti OCULTISTII incluzind TOATE RELIGIILE in afara de ORTODOXA sint date pierzarii ... STIU CA adevarul e dur DAR ATENTIE mare ca ROMANIA are MISIUNE ortodoxa IN LUMEEEE .... deci NU VA JUCATI CU MINTUIREA VOASTRA ....

      Ștergere
    2. Anonim 4 mai 2016, 16:05, DEMONII umbla si prin COSTA RICA?

      Ștergere
    3. Anonim 4 mai 2016, 16:05.
      Știu, ai dreptate, din păcate necuratu poate ghici și viitorul si ne amăgește prin diverse metode. Sânt duhuri rele care pot face minuni, dar cere la schimb ca oamenii să se închine lor. Adevărul nu e dur, e necesar pt evoluția noastră spirituală. Mulțumesc ai fost de mare folos!

      Ștergere
    4. NU CAUTATI alte lucuri decit VIATA VESNICA = mantuirea SI EA este :
      3. Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis. ioan 17


      ORICE ALTA CUNOASTERE ESTE DEMONICA SI te duce in IADDDD .... NU VA JUCATI cu mantuirea voastra

      aviz celor amatori de invataturi straine ORTODOXIEI
      7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala
      MATEI 18


      Ștergere
    5. Anonim 5 mai 2016,17:37
      Da așa este, însă eu nu cred în visele pe care le visez eu personal, chiar dacă se îndeplinesc ,s-au nu. Cred în Bunul nostru Tată Ceresc și atât. Am înțeles mesajul tău, chiar mă bucur cum gândești. Pace tuturor! Mulțumesc! 😚

      Ștergere
  3. CUMPLIT!!! MĂ PUI PE GÂNDURI,DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dn-le Craciun,ati mai avut vreun vis legat de cutremur?

    RăspundețiȘtergere
  5. a inceput sezonul tornadelor in sudul sua.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am mai avut vise cu cutremurul, din fericire pentru ca nu-mi plac ma fac sa ma trezesc obosit. dar am constatat ca estimarea facuta de mine se coroboreaza cu cea a domnului istrate dar mai ales cu a doamnei Maria, ca se va naste Sapte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt.dl Crăciun- în legatu cu dl.Istrate ,în mesajul despre cutremur apare cifra 10. Ar putea fi dată de 10 iunie ? Visul cu PRUNCA 7 ,dv.cum vă apare? Mulțumesc dl. Crăciun și Dna Maria .

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai SAPTE nu se va naste in joia mare dinaintea Pastelui?Ce vreti sa spuneti dn-le Craciun?Dezvoltati.Multumesc.Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PRUNCA 7 a luat nastere in noaptea de Inviere.

      Ștergere
    2. PRUNCA ȘAPTE,nu S-a nascut inca ! DUMNEZEU imi va spune mie roabei Sale, cu trei zile inainte de nasterea Sa, locul unde se va naste.
      Asadar, nu mai faceti speculatii,căci la DUMNEZEU toate au o rânduiala bine stabilita si respectata.

      Ștergere
  9. Sapte nu s-a nascut pe 25 iunie 2005? Ar trebui sa aiba 11 ani...nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. asta noapte am visat ca eram intr-o zona ca nordul transilvaniei de unde venea un nor radioactiv urmare a unei explozii. este prima data cind visez asa ceva[deci nu sint nebun] uni oameni aveau nevoe de pasaport si un avion rapid mai sigure ca pastilele de iod. Deci nu e de bine.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dn-le Craciun,ati spus ca din perioada 5-19 iunie veti mai sectiona niste zile,cat despre norul radioactiv era de asteptat

      Ștergere
  11. Dl.Crăciun sa- mi răspundeți la cele două întrebări ,vă rog din suflet . Mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
  12. din perioada 5-19 am mai redus data de 5 pe motiv ca atunci seara tirziu sosete baiatul din spania iar in al treilea vis cutremurul era dimineata devreme inainte de trezire. o sa mai pot reduce din aceste zile doar in timpul perioadei 6 -19 cu timpul cit baiatul va veni de la alba la sibiu la mine desi visele se pot referii nu doar la un cutremur mai mare ci si la replici sau precursori mai mici dar in aceiasi perioada. Am spus ca se coroboreaza cu dl israte care am vazut ulterior ca a spus ca va fi in timpul mandatului lui ciolos deci nu e nici o contradicie asa cum comenta cineva.Cit priveste de Sapte spuneam ca de asemenea se coroboreaza fiindca citisem pe blog dar nu mai stiu unde daca nu era un comentariu ca ar fi nascut in acea perioada.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. D-le Craciun,nu ai nici baza reala,nu mai bate campii,daca ne luam dupa vise...si ca vine baiatul sau cine-o mai veni...bla-bla-bla...si la,la,la...tranca-fleanca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Crăciun a răspuns pentru ca a fost întrebat.
      E bine sa mai lăsam pietrele deoparte si sa ne vedem de ale noastre.
      Fiecare e liber sa creadă ce vrea, pe cine vrea.

      Ștergere
    2. Oamenii sunt liberi sa se informeze din orice sursa, dacă acolo găsesc răspunsuri la întrebările lor. E bine ca oamenii caută si se informează. Doar căutând pot găsi sursa adevarata si se pot liniști.
      Cine nu este de acord cu ce spun unii si alții e bine sa accepte ca pe aceasta lume fiecare om este Liber sa se exprime si sa aibă propriile credințe, si ca e bine sa-si menajeze neuronii pentru lucruri mai importante decât sa emită fel de fel de judecați de valoare.
      E simplu. Dacă ceva/cineva nu-ți place, ai libertatea de a ignora.
      Mai avem mult pana învățam sa fim îngăduitori si toleranți unii cu alții, e loc suficient sub soare pentru toți.
      Dacă sunt mulți creduli si ușor de manipulat sa căutam cauza in lipsa educației. Mira

      Ștergere
    3. Subscriu Mira.Da,dn-ul Craciun a fost intrebat si m-as bucura sa scrie in continuare,cine stie.Alina

      Ștergere
  14. institutul de seismologie prevedea cutremur mare in 2013 si cu toata aparatura si veniturile lor au dat gres. poate cei cu metode neconventionale de aici vor fi mai exacti.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragilor,visele sunt calatorii astrale ale corpului nostru energetic(CEEA CE NOI SUNTEM) de unde vine cu informatii pentru constiinta noastra.Ceea ce intelegem noi din vise este doar interpretarea trecuta prin filtrele noastre de credinta si mai ales percepute la nivelul de constiinta in care ne aflam.Daca avem o constiinta scazuta adica 3D,visele nu pot fi decodate si intelese de mintea noastra deoarece informatia contine o frecventa de vibratie inalt dimensionala.
    Visele sunt de fapt calatorii in care noi avem de lucru,practic suntem angajati in serviciul luminii si facem multa munca de teren in diferite planuri de existenta.Asa ca, nu va mai mirati cand va treziti dimineata mai obositi decat la culcare.Este posibil sa aveti de lucru"in ceruri"si in timpul zilei,atunci cand simtiti o nevoie tribila sa atipti un pic.

    Eliminati odata pentru totdeauna prezenta diavolului din viata si actiunile voastre,caci a venit vremea sa va asumati responsabilitatea pentru alegerile pe care le faceti in viata,este strict raspunderea voastra.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru orice eventualitate mi-am facut asigurare la casa, chiar daca asiguratorii sint hoti planificati.

    RăspundețiȘtergere