duminică, 5 februarie 2017

VEZI PRESIUNEA PNL ! ŞOCANT !!! LUCRURILE VOR DEGENERA !


                                    ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!   
     

                        5 Februarie 2017,ora 7,23 dimineata !

                                       Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragilor,aud un glas care striga cu disperare asa:

                 "Vezi presiunea PNL !
                 Vezi presiunea PNL !
                 Vezi un gest şocant, până la ură !"

După care dragilor, la nici 3 minute ,aud din nou glas care striga:
                   Va fi zărită ,unirea pământurilor.
              Vin ca-n USR - PNL !
             Lucrurile vor degenera !"

Dragii mei, ce se va mai întâmpla după TRAGEDIA cumplita de la COLECTIV si  încercarea esuata din fericire ,de la BAMBOO, eu nu stiu .
Va marturisesc că , eu ţin cu DREPTATEA! Eu ţin cu acei oameni,indiferent de PARTID,care intinde o mâna si imbraca pe cel gol,hraneste pe cel flamand,deschid Spitalele si Scolile,au grija ca Studentii sa fie ajutati financiar prin diferite facilitati, maresc pensiile bunicilor si părintilor nostri,maresc ajutoarele sociale si alocatiile,dau gratuitati la medicamente,etc ,etc.
Iar cei care au inceput sa faca astfel de lucruri bune si folositoare celor necajiti,celor cu mari probleme financiare,sunt Politicienii din PSD.
Da! Astazi ca si ieri,precum si maine si poimaine, pana cand vor continua sa implineasca ceea ce au promis in programul lor electoral,sunt si eu alaturi de PSD ,cu inima si cu sufletul, si ma rog pentru acest minunat lucru,care aduce mangaiere celor necajiti si intristati,celor in nevoi si in mare lipsuri,ca sa-i tina BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,sanatosi si luminati la minte si la suflet, si sa nu dea înapoi niciun pas.
PNL -ul, trebuie sa-si recunoasca înfrangerea,iar PRESEDINTELE IOHANNIS,trebuie sa-si indeplineasca rolul de MEDIATOR ,conform CONSTITUITIEI ROMANIEI,si anume:


Art. 80 – Rolul Preşedintelui – Constituția României

www.constitutiaromaniei.ro/art-80-rolul-presedintelui/

Translate this page
În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum ... (2)Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna ...

Fac APEL la calm si intelegere,si sa nu încercati 


a arunca din nou ,cu venin ,cu noroi si cu jigniri,

în cei care nu va împărtasesc alegerile si părerile !

Asa cum si noi cei care, sustinem PARTIDUL 

 PSD,pentru că,

este cel mai bun in acest moment pentru POPORUL 

român greu incercat,si nu va jignim pe voi cei care ,aveti 

alte păreri si tineti cu un alt ,sau alte PARTIDE, va rog  


să nu  o faceti nici voi. 

Sa fim uniti,si sa ne exprimam  părerile 


si doleantele ,in mod civilizat si total democratic.

Să nu uităm un singur lucru:

Cuvintele pe care le vom asterne aici ,ca si păreri,ne

reprezinta exact asa cum suntem pe dinauntru ,in acest

 moment precum si - n viata noastra de zi cu zi.

În timp ce oamenii (românii  mei ,cum s-a exprimat 

KLAUS  IOHANNIS )erau in strada ieri, pe IOHANNIS il 

durea în cot,el era la un pahar de vin.

Oare chiar putem fi atat de orbi,si sa nu intelegem ca 

acest om este impins dinafara,ca sa distruga 

ROMANIA???


Iata:

Klaus Iohannis se relaxează la un pahar de vin, după... - RTV.net

www.romaniatv.net/klaus-iohannis-se-relaxeaza-la-un-...

Translate this page
15 hours ago - Președintele Klaus Iohannis s-a aflat, vineri, în Malta, la reuniunea ... se vede cum Klaus Iohannis se relaxează în timp ce bea un pahar cu vin. ... Administraţia Prezidenţială: Anunţul lui Grindeanu este... 04 feb ... Au două fetițe, iar acum. .... Bulgarii ies în stradă duminică în semn de solidaritate cu românii
            

                      


                                     Cu dragoste,Maria.


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

                                      

74 de comentarii:

  1. Dna Maria PNL nu are nici o valoare in frunte cu tradatorul iohannis , aduc vrajba intre noi ca sa-si faca interesele ascunse , ale lor si altor tari ! Cand scapam de iohannis ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scăpăm atunci când noi ceilalți luam o atitudine asa cum au luat și ei cu strada.ei vor să-și impună regimul care va aduce doar dezastru care încurajează mafia sa fim lasati drepturi fără libertăți. N-o sa scăpăm niciodată dacă doar privim și rămânem pasivi. Nu se vede clar ca tot ce contează e vocea străzii?!?!

      Ștergere
    2. FARA JOHANIS PUTEM TRAII, DE GUVERN AVEM NEVOIE SA NE MENTINEM CA TARA, ECONOMIC, SOCIAL, ETC....
      JOS JOHANIS !, SA PLECE EL, NU GUVERNUL !

      Ștergere
    3. Jos Iohannis!Jos tradatorul!

      Ștergere
  2. Sunt total dejamagita din partea dumneavoastra ,duce.ti mai departe cuvantul lui Dumnezeu nu politica ,,fiti neutra . Incepeti cu toti sa fiti penibili .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E OK !
      Mai bine unul ,sau 100,sau 1000 de oameni dezamagiti, si sa pot salva unul ,doi sau trei, din întuneric !

      Ștergere
    2. Draga an.13:51,ce nu poti intelege?acestea sunt mesajele primite de Maria,ea are datoria sa scrie tot ce primeste,ca au conotatie politica nu e vina ei,nu incerca sa sari calul ca devi tu penibila.

      Ștergere
    3. De ce ești dezamăgită? Ca pe acest blog li se mai poate deschide capul celor întunecați? Ți-e ciuda? Klaus are susținere din afara deoarece ăștia știu ca prin programul de guvernare al PSD România nu va mai putea fi controlata ca pana acum. Cei din PSD vor ca România sa nu mai fie o colonie și o bătaie de joc a celor din afara. Cei care sunt împotriva acesteia trebuie considerați tradatori indiferent ca sunt din politica, justiție sau oameni de rand. Sunt niște tradatori de țară.

      Ștergere
    4. Sunteți penibili voi care sunteți iniferenti la tăierea pădurilor, la la cum ne fura străinii tara cum săriți în apărarea unor trădători de tara. Va faceți părtași la aceste crime. Aveti în inima numai întuneric de aceea nu vedeți lumina în mesajele primite de DNA Maria. Nu ti convine dormi mai departe și ocolește locul.

      Ștergere
    5. Penibili sunteti voi iohanisti-sorosisti-pnl-isti tradatori de tara si neam! faptele voastre dau pe dinafara deja. Dumnezeu sa va dea inmiit ceia ce faceti Romaniei si poporului roman. Dezbinati ca sa puteti conduce voi, asta faceti ticalosilor, amenintati cu moartea si cu altele... Plata lui Dumnezeu sa va ajunga ACUM !!!!!

      Ștergere
  3. Eu sunt aici ,pentru cei bolnavi sufleteste !

    Scriu aici ADEVARUL DUHULUI SFANT,chiar si cel din POLITICA ROMANIEI si nu numai.
    Iar daca pot convinge pe cineva ,ca se afla inafara ADEVARULUI DUHULUI SFANT,inafara ADEVARULUI politic, sunt cea mai fericita.
    Nu cei sanatosi au nevoie de medic (CUVANTUL LUI HRISTOS ),ci cei bolnavi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria tot respectul pentru partea ta Spirituala ,dar cceea ce faci pe linie politica ne-ai dezamagit pe multi .Nu stinm ce sa mai credem .Un om spiritual ca tine nu se implica in politica nici pro nici contra .Cred ca Dumnezeu a ingaduit ca toate aceste evenimente sa le traim si fiecare sa invatam lectia. .Te rugam nu te msi implica in politica fiinca pierzi credibilitate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ! Voi face numai ce cred eu,si precum îmi graieste DUHUL SFANT !!!

      Ștergere
    2. USR a fost băgat în parlament pe ușa din dos acum sunt cățeluși care latră toată ziua,dar să vedeți ce dulăi vor deveni crescînd.Cred că IULIU MANIU se întoarce în mormînt cînd vede în ce hal a ajuns PNL cu cine a ajuns să se înhaite să distrugă ROMÂNIA. PNL era o valoare acum e ladă de gunoi luînd la sînul lui căței gen USR.Păcat de acest partid unirea cea mare cu el s-a făcut iar nenorociții ăștia de acum l-au făcut praf.

      Ștergere
    3. Nu exista impartialitate atata timp cat exista interese. Mercedesa

      Ștergere
    4. Nu mai spune!!! i-a dezamagit pe tradatorii de tara si neam, va vede toata lumea ce ispraviti. Rusine sa va fie!!!

      Ștergere
  5. Lovitura de stat, initiata de URSS din 1989 s-a incheiat pe 25 dec.Pe 26 dec dupa 2 ani, Gorbaciov a primit ordin, pe care l-a executat, de desfiintare a URSS.
    Actuala lovitura de stat, este data tot de o Tara, putere mondiala.Aceasta tara va avea soarta URSS-ului in maximum 2 ani. TIC-TAC TIC-TAC !

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e bun nici un partid. Iar PSD e partidul care a distrus și furat tara începând cu 1990. Că va mai da 2 lei la pensie că sa nu vedeți, asta e altă treabă. Cert e, ca țara să meargă bine trebuie aplicat modelul suedez,adică transparenta totala. Când nu va mai exista corupție la orice nivel, abia atunci vom fi normali. Dragnea a fost un baron local, cum a ajuns acest personaj in fruntea țării? Nu aveți voi număr la CNP, câți bani au ăștia in conturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termina mai hipnotizatule sorosist.

      Ștergere
    2. Hipnotic tu sti care e modelul suedez aplicat la noi în țară? Ei ne taie pădurile și scot lemnul din țara,apoi ne vînd nouă mobila lor la Ikea,unde românii noștri sunt plătiți cu salarii mizerabil.Așa model suedez îți dorești tu?DS

      Ștergere
  7. Corect dna Maria , asa trebuie sa ne spuneti tot , de ce sa ascundeti adevarul duhului sfant ? Sa traim in bezna ? Multumesc pt tot !

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna.Maria vă felicit pentru tăria si voința dvs.si ptr.credinta tare ce o aveți; mulți nu înțeleg că mesajele f.multe vin sub forma de simbol sau sunt codificate,trebuie multă înțelepciune duhovnicească să le intelegi; să aveți o zi binecuvântată cu multă bucurie duhovnicească.LS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna MARIA nu si tradeaza nici TARA si nici CREDINTA IN DZEU

      Ștergere
  9. Doamne sfinte ce blog e asta?Vai nu mi vine sa cred doamne doamne vb despre Raluca țurcanu? Păcat mare păcat

    RăspundețiȘtergere
  10. Ups! Nu e prea devreme pentru a sărbători o posibila victorie?

    RăspundețiȘtergere
  11. Retineti si comparati cu manifestatia din seara aceasta de la Piata Victoriei.

    "
    Contramanifestatie PSD, cateva zeci de pensionari protesteaza in fata Palatului Cotroceni
    "
    http://www.aktual24.ro/jos-cu-iohannis-tradator-de-tara-contramanifestatie-psd-cateva-zeci-de-pensionari-protesteaza-in-fata-palatului-cotroceni/

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu cred ca presedintele si primul ministru reprezinta toti cetatenii unei tari indiferent ca sant destepti sau prosti.Cei care ocupa aceste functii sa fie in stare sa sa comunice si sa-i faca pe toti sa inteleaga situatia.Nu pot sa accept ideea ca cei din strada sunt prosti ceilalti sant destepti.Ca presedinte sa prim ministru daca nu ai abilitatea sa-i convingi de intentiile tale pleaca si lasa pe altcineva in locul tau.A trecut vremea cand aduceam minierii la Bucuresti sa-i comvingem pe prosti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Normal că vor degenerat,deja se lucrează din umbră la asta.
    Însă"cine sapă groapa altuia,cade singur în ea".
    Cine nu caută Pace,găsește război.
    Vă doresc Pace şi înțelegere!

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca nu ar fi orgoliul asta bata-l vina care ne impiedica sa fim mai smeriti. Nu-i asa dna Maria?
    Facem numai ce vrem noi si cand dam de greu... hai Doamne ajuta. Poate ar trebui sa intrebam mai des .. Doamne, gandesc eu corect vis a vi de aceasta situatie? da-mi un semn sa inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  15. Observ că unele persoane nu înțeleg, sau se fac că nu înțeleg faptul că lupta dintre bine și rău se poată și în domeniul politicului, sau mai ales acolo. Politicul decide destinul națiunilor și al lumii întregi. Puțină cultură nu ar strica nimănui !!!!

    RăspundețiȘtergere

  16. Mihai Eminescu
    Glossă

    Vreme trece, vreme vine,
    Toate-s vechi şi nouă toate;
    Ce e rău şi ce e bine
    Tu te-ntreabă şi socoate;
    Nu spera şi nu ai teamă,
    Ce e val ca valul trece;
    De te-ndeamnă, de te cheamă,
    Tu rămâi la toate rece.

    Multe trec pe dinainte,
    În auz ne sună multe,
    Cine ţine toate minte
    Şi ar sta să le asculte?...
    Tu aşează-te deoparte,
    Regăsindu-te pe tine,
    Când cu zgomote deşarte
    Vreme trece, vreme vine.

    Nici încline a ei limbă
    Recea cumpăn-a gândirii
    Înspre clipa ce se schimbă
    Pentru masca fericirii,
    Ce din moartea ei se naşte
    Şi o clipă ţine poate;
    Pentru cine o cunoaşte
    Toate-s vechi şi nouă toate.

    Privitor ca la teatru
    Tu în lume să te-nchipui:
    Joace unul şi pe patru,
    Totuşi tu ghici-vei chipu-i,
    Şi de plânge, de se ceartă,
    Tu în colţ petreci în tine
    Şi-nţelegi din a lor artă
    Ce e rău şi ce e bine.

    Viitorul şi trecutul
    Sunt a filei două feţe,
    Vede-n capăt începutul
    Cine ştie să le-nveţe;
    Tot ce-a fost ori o să fie
    În prezent le-avem pe toate,
    Dar de-a lor zădărnicie
    Te întreabă şi socoate.

    Căci aceloraşi mijloace
    Se supun câte există,
    Şi de mii de ani încoace
    Lumea-i veselă şi tristă;
    Alte măşti, aceeaşi piesă,
    Alte guri, aceeaşi gamă,
    Amăgit atât de-adese
    Nu spera şi nu ai teamă.

    Nu spera când vezi mişeii
    La izbândă făcând punte,
    Te-or întrece nătărăii,
    De ai fi cu stea în frunte;
    Teamă n-ai, căta-vor iarăşi
    Între dânşii să se plece,
    Nu te prinde lor tovarăş:
    Ce e val, ca valul trece.

    Cu un cântec de sirenă,
    Lumea-ntinde lucii mreje;
    Ca să schimbe-actorii-n scenă,
    Te momeşte în vârteje;
    Tu pe-alături te strecoară,
    Nu băga nici chiar de seamă,
    Din cărarea ta afară
    De te-ndeamnă, de te cheamă.

    De te-ating, să feri în laturi,
    De hulesc, să taci din gură;
    Ce mai vrei cu-a tale sfaturi,
    Dacă ştii a lor măsură;
    Zică toţi ce vor să zică,
    Treacă-n lume cine-o trece;
    Ca să nu-ndrăgeşti nimică,
    Tu rămâi la toate rece.

    Tu rămâi la toate rece,
    De te-ndeamnă, de te cheamă;
    Ce e val, ca valul trece,
    Nu spera şi nu ai teamă;
    Te întreabă şi socoate
    Ce e rău şi ce e bine;
    Toate-s vechi şi nouă toate:
    Vreme trece, vreme vine.

    RăspundețiȘtergere
  17. daca nu stii ce sa mai crezi paraseste acest site si viziteaza pe acelea care-ti hranesc sufletul si mintea
    comentarille tale nu ne intereseaza

    RăspundețiȘtergere
  18. " La contrarevoluția șoșonarilor au trimis dricul în loc de Ambulanță."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai pic de bun simț pentru cei care au construit aceasta tara.
      Bănuiesc că sosonari sunt si părinții și bunicii tai.
      RUSINE!

      Ștergere
    2. Ia du-te tu naibii Anonim 5 februarie 2017, 15:22. Nenorocitule ce esti. Mizerabilule. Sorosist ordinar.

      Ștergere
    3. Te tragi din maimuta,anonim 16:22,mergi in piata,dau multinationalele banane gratis!

      Ștergere
    4. Ambulata era ocupata,il cauta pe PLICUSOR DAN pardon Nicusor Dan si asta dupa ce a raspuns ziaristilor de ce protesteaza...super fain ....cautati pe net..sa va tavaliti de ras.Pe bune merita sa vedeti cine vrea sa conduca aceasta tarisoara. PS:RESPECT SINCER pentru toti pensionarii fie ca sunt de stanga sau de dreapta.Meritati acest lucru.

      Ștergere
  19. Deşteptaţi-vă Români

    Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram
    Că sunt Om, că am o ţară, o Limbă şi un Neam
    Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri moţii mei
    Că din ei răsare pâinea şi prin mine trăiesc ei

    Valuri tulburi de uitare peste morţii mei se-aşează
    Limba nu mai e limbă, ţara nu mai e trează
    Azi ne-nvaţă imbecilii intereselor perfide
    Cum să uităm eroii şi să venerăm partide
    Cum să cântărim istoria şi s-o vindem pe bucăţi
    Cum să facem Mall-uri, vile, scoţând piatra din cetăţi

    Pe Vlad Ţepes să-l facem personaj de film de groază
    Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează?

    Ne-nvaţă idioţii că Bălcescu a fost laş
    Şi că Decebal bătrânul a fost un sinucigaş
    Cum de s-a ajuns aici? Să vină fiii ploii
    Nesimţiţi cât să-ţi permită a ne ponegri eroii?

    Nişte dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate
    Şi ni le aruncă-n faţă ca pe legi adevărate
    Bieţi defăimători de stirpe, lacomi şi periculoşi
    Ce-am fi noi fără istorie? Ce-ar fi ei fără strămoşi?
    Fără urletul lui Horea am fi sclavi şi azi pe roată
    Iar hunii din pustiuri nobilime elevată!

    Fără paloşul lui Ştefan am fi paşalâc turcesc
    Robi umili care cu grâne tot Islamul îl hrănesc!
    Am fost jefuiţi de ruşi, în Primul Război Mondial,
    Ne-au lăsat fără tezaur, ce mai spirit colegial.
    Dacă nu muream în luptă la Neajlov şi la Rovine
    N-am mai fi avut biserici unde neamul să se-nchine!

    Nu trecurăm peste veacuri ca o naţie coruptă
    Ci cu aspre sacrificii, şi cu jertfă, şi cu luptă!
    Şi a trebuit adesea, spre a ne salva norodul
    Sângele lui Brâncoveanu să inunde eşafodul
    Trupul lui Ioan Cumplitul să se sfâşie-n bucăţi
    Umărul lui Avram Iancu să se sfarme de cetăţi
    Plânsul lui Vladimirescu să răsune din fântâni
    Ca un preambul la imnul ”Deşteptaţi-vă români”

    Fierul scos din pieptul ţării ne-a fost arma şi necazul
    Şi coroană pentru Doja, şi baltag pentru Viteazul
    Munţii noştri aur poartă, am putea să fim bogaţi
    Însă nu ne sunt salvare, ci motiv să fim prădaţi

    Biciuiţi de monştrii vremii, răpuşi de neputinţă
    Am trecut peste milenii cu speranţă şi credinţă
    Şi-am nădăjduit că poate neamul nostru într-o zi
    Printre alte mândre neamuri ca o stea va străluci...

    Astăzi... cine-s eroii? Cine-i gata să moară
    Pentru sfânta Libertate, pentru neam, pentru tară?
    Sigur nu libidinoşii, snobii şi analfabeţii,
    Pentru care banii mulţi şi burta plină-s sensul vieţii
    Nişte lacomi fără şcoală, nişte javre
    Care pentru-o şpagă calcă fără milă pe cadavre
    Parlamentul Europei ne-a cerut reprezentanţii

    Şi-am trimis toţi imbecilii, proastele şi aroganţii
    Să ne facă de ruşine cerând mită la toţi
    Si să fim priviţi prin dânşii ca o naţie de hoţi
    Poticnindu-se-n discursuri insipide şi banale
    Fără dicţie sau noimă, cu greşeli gramaticale
    Piţipoanca plângăcioasă sau tribunul făcând spume
    Sau ciobanul să ne reprezinte-n lume?

    Unde e azi mândria? Unde e azi curajul
    De-ai lua de ciuf, de guler, şi-a spăla cu ei pavajul?
    Nu mai sunt eroi în ţară, oameni demni, responsabili
    Să ia frâiele în mână de la viermii incapabili
    Creierele geniale sunt trimise la străini
    Să nu-i încurce la furturi pe-aceşti avortoni cretini

    Cincisprezece milioane, câţi am mai rămas prin tară
    Să fim pentru haimanale animale de povară
    Să muncim pe brânci o lună iar ei să ne dea salar
    Cam cât lasă ei pe seară şpagă la vreun ospătar
    Nu mai vreau să văd prin blocuri cum ne mor de frig bunicii
    Nici mame disperate care-i bat pe ăia micii
    Nu mai vreau să-mi văd părinţii dependenţi de tratamente
    Şi cu banii pentru hrană cumpărând medicamente

    Nu mai vreau să-mi văd soţia umilită la ghişee
    Sau copilul dat afară din licee
    Ca o boala fără leac, ca un cataclism mă sperie
    Cum trăiesc în lux netoţii iar capabilii-n mizerie
    Aştept Reînvierea, când din marile morminte
    Vor ieşi din nou Eroii înarmaţi c-un bici fierbinte
    Şi vor face curăţenie printre cei ce ne-au furat
    Spre a fi din nou în lume Neamul Binecuvântat!

    https://www.youtube.com/watch?v=P-o29HA2FNY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Versurile si adevarul din ele . Si viceversa . Superb.

      Ștergere
  20. Ce nesimtit, Iohannis asta. Mai Iohannis, rusine sa-ti fie tie.

    RăspundețiȘtergere
  21. Asa sa fie sa va auda duhul sfint ceea ce spuneti doamne ajuta si ocrotestene

    RăspundețiȘtergere
  22. Oare cine e doamna brunetă?
    A facut si el cum a facut fostul cu Udrea la sprit? Si-au alimentat unul altuia cu paharul?
    Cum poți să savurezi un pahar cu vin linistit intr-un local stiind ca românii tăi satu in stradă cu copiii în frig?
    Sau si ăsta e trucaj, cu pixelul violet?
    Românii din piață au văzut ce face presedintele lor când ei îsi tocesc oasele pe străzi cu copiii de mână?

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu am nici un dubiu că acest președinte este străin de țară și trebuie să plece

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa-i Anonim 15:57 si odata cu el, pleaca si urmatorii: procurorul-sef DNA, avocatul poporului Ciorbea , procurorul-sef Lazar si din SRI vor pleca, cativa...

      Ștergere
    2. Sa plece toti acesti tradatori in frunte cu antiromanul Iohannis.

      Ștergere
  24. Acest tradator de tara si neam in primul rand nu este ROMAN si se joaca cu tara cu viitorul nostru , e plin de ura , doar sa-i observati mimica fetei , un corupt si un penal , chiar el vorbeste de corputi cand el este profund corupt ! Romanii ar trebui sa nu se lase manipulati ! Trebuie sa-l dam jos pe fascist ! Doamne Ajuta , sa scapam tara de nenorociti tradatori !

    RăspundețiȘtergere
  25. OUG 13 a fost abrogata dar manifestatia continua LUPTA[MEIN KAMPF=lupta mea] cu romanii 'mei' cum spunea un clasic.Intre timp a inceput manifestatie si la Cotroceni la presedintele alogen,care nu-l vrea pe Avram Iancu la Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  26. Un consultant de la facultatea Stranfort-SUA intrebat care este cel mai mare pericol pentru Romania,coruptia sau birocratia, a raspuns;-Rusia si Germania.

    RăspundețiȘtergere
  27. NU, Anonim 16:38, ci actuala conducere a UE...care isi vor pierde, curand, functiile...

    RăspundețiȘtergere
  28. Cu Dumnezeu nu au cum sa se puna, nici Iohannis, nici USR, nici PNL, nici dujmanii Romaniei, din orice parte ar fi ei si ADEVARUL iese intotdeauna la iveala. Iohannis nu va mai ramane in functia de Presedinte al Romaniei, zilele-i sunt numarate in aceasta functie si va plati. Asemenea si adeptii lui si, bineinteles, ca si cei care-i "tin spatele".Va aparea dovada de necontestat in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
  29. ROMANI va asteptam la Cotroceni !

    RăspundețiȘtergere
  30. ROMANI va asteptam la Cotroceni !

    RăspundețiȘtergere
  31. Romani veniti la Cotroceni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROMANIA nu mai are PRESEDINTE ! Daca avea PRESEDINTE ,atunci acesta iesea din cuibul lui de aur, si împăca Românii din strada!
      KLAUS IOHANNIS NU MAI ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI !!!
      PRESEDINTELE ROMANIEI ESTE MEDIATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Unde sunteti DOMNULE PRESEDINTE IOHANNIS??????
      Iesiti din ascunzatoarea de aur si vorbiti-le romanilor, nu-i lasati sa se omoare intre ei.
      RUSINE sa va fie DOMNULE PRESEDINTE,ca nu iesiti in faţa NATIUNII ca sa mediati conflictele!

      Ștergere
    2. Da, probabil ca va demisiona sau va fi demis. Este inadmisibil si de nepermis ceea ce-a facut Presedintele Iohannis. Cum isi permite sa distruga viata unui om, cum este Dragnea, caruia i s-a "fabricat" un dosar penal si pe baza unui "fals "grosolan, si-a permis sa iasa in fata poporului si sa declare ca Dragnea si ai lui sunt penali. Ei, se va demonstra ca de fapt Presedintele Iohannis este penal...

      Ștergere
    3. Asa este , mediati conflictele ! Iesiti din autism .

      Ștergere
    4. Ma rog la Dumnezeu sa nu-l mai rabde pe acest iohanis(intentionat cu litera mica,el e un om mic,un nimic)si astazi in Biserica m-amrugat la Dumnezeu sa ne scape de el,UN om RAU.

      Ștergere
    5. Anonim 5 februarie 2017, 18:18, individul este un DEMON.

      Ștergere
    6. Vai de mine, cata ura manifestati !!!

      Ștergere
    7. Pai ce cauti aceea primesti mai Anonim 5 februarie 2017, 19:34. Ati semanat ura voi sorosistilor ordinari. Ce vrei tu sa facem NOI acum? Sa ne plecam in fata voastra si a lui Iohannis? Iti raspund: NICIODATA. Mergeti voi naibii de tradatori spurcati ce sunteti caci provocati sila, iohanno-pnl-sorosisti.

      Ștergere
  32. Maria cu toată dragostea nu pricep cum un om credincios ca tine poate fi avocatul unor oameni profund necinstiți și imorali cu averi făcute prin furt.Tot se vorbești ddespre casele lui Iohannis dar uiți averile,moșiile și palatele lui Dragnea și Tăriceanu.Evident ai dreptul să ai opinia ta .
    Dumnezeu să ocrotească România

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim5 februarie 2017, 18:55, Maria nu are treaba cu Dumnezeu, n-ai inteles pana acum? Un trimis al lui Dumnezeu nu se comporta asa, nu eticheteaza presedintele, nu indeamna la ura, nu instiga, nu uraste, nu minte, nu distorsioneaza si mai ales, nu se asociaza cu hotii! Rezulta ca in spatele imaginii de persoana credincioasa, milostiva si aleasa de Dumnezeu se afla de fapt o impostoare. Nu neg ca nu primeste anumite mesaje dar le deturneaza sensul adevarat in conformitate cu ceea ce i-ar placea ei sa se intample. Realitatea o contrazice insa dar nu recunoaste niciodata eroarea! Alegi daca va mai puteti increde intr-o asemenea persoana!

      Ștergere
    2. Asa crezi tu, Ramona ?

      Ștergere
    3. Va dau intrutotul dreptate ,aici e un blog de politica ,nu despre credinta.Ma mir ca v-a acceptat postarea.D-na face campanie electorala .Doamna mai cititi carti duhovnicesti ,ia sa cititi cartea despre Mitropolitul Iosif de ALMA-aTA sa vedeti cum traia el ,un mare crestin ortodox , printre musulmani.D-voastra agitati spiritele aici .Nu stiu carui duh va inchinati.

      Ștergere
  33. Sunt multi paranormali in Romania. Ma refer la cei buni, care se straduie sa pastreze Lumina in viata lor. E ciudat cum sunt divizati si izolati, cu toate ca au o calitate exceptionala a puterilor. Cum e posibil sa fie si ei manipulati. La acest nivel manipularea se face in alt mod...se induce ideea ca Dumnezeu nu vrea sa intervii, ca ce se intampla e cu acord divin, ca se fac "plati karmice" ca nu conteaza ce se intampla in strada, in lume, in societate, ca vor fi morti si sacrificati. Perspectiva divina e atemporala si nu depinde de factori umani!
    Nimeni nu observa cat de fals e acest mesaj! Ma adresez acum doar unei categorii de oameni initiati. Cred ca e gresit sa mai asteptam acel lider profetit care sa catalizeze toate energiile sociale si spirituale. Cred ca fiecare din noi avem dreptul sa cerem judecata divina si sa anihilam entitatea care sta in spatele tuturor manifestarilor sociale din lume. Nu distrus aparatele...vor face altele...nu lovit operatorii...vor pune altii, ci direct constiinta acelei entitati care ii guverneaza pe toti! Eu am deschis in constiinta colectiva aceasta initiativa! Acum are viata, are suflet, are tinta. Are si "drept divin", altfel nu se nastea, nu? Are si sprijin pe toti Ingerii Mari ai Bisericii noastre! Ma astept sa va alaturati cat mai curand. Cum eu sunt anti sistem mi-a displacut imediat ca mi s-a " impus" la nivel subtil sa stau deoparte!
    Ursul siberian se trezeste greu, dar odata trezit nu se mai opreste!
    Am o rugaminte pentru toti cei care vreti sa iesiti fizic in strada si nu ati inteles nimic din ce s-a scris mai sus....lasa-ti copiii acasa! Experimentele gen "Colectiv" la noi au avut succes si vor sa le repete! La Colectiv au fost si copii minori...de vina au fost parintii inconstienti. Ce sa caute un minor intr-un club rave? Ce sa caute minori la un protest nocturn, care se vrea cu morti?
    Ca sa imi fac o datorie de constiinta avertizez pe toti ca se urmareste sacrificarea de oameni pentru a justifica interventii politice, dar si pentru testarea unor tehnologii. Daca aveti vocatia martiriului e problema voastra, lasati insa copiii acasa! Pentru moartea lor o sa fiti direct raspunzatori nu altcineva.
    Pe ceilalti, camarazii nostri de "arme" va asteptam urgent in constiinta de grup!


    RăspundețiȘtergere
  34. mai lasa treaba cu bautul s au mancatul unui om santm bolavi ca nu ar trebui interpretat ceva ce nu are sens ca si basescu care o fost intrebat ce a mancat mi se pare foarte gresit sa judecam orice fara nici un rost si sa nu obervam ca santem deranjati de propria noastra minte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! A disparut respectul/ cultul pentru intimitatea unei persoane. De actualitate este barfa de la radio sant. Cata intelepciune se gaseste in proverbul: sa moara si capra vecinului !

      Ștergere
  35. PSD a fost cel mai hot partid din Romania, nu ca as fi eu cu PNL alt partid hot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 5 feb 20:57 nu mai băga tot PSD-ul în aceiași oală.Ești intr-o gravă eroare.

      Ștergere
    2. Aiurezi Anonim5 februarie 2017, 20:57.

      Ștergere
  36. Cei care sustin pe Iohan de ce nu vad ca indarjirea multinationalelor e mare tocmai pentru ca programul psd le afecteaza interesele si atunci daca mai au un dram de patriotism ar trebui sa le dea de gandit daca nu cumva tocmai psd ul e cel care e cu poporul? Dumnezeu sa ne ajute pe toti

    RăspundețiȘtergere
  37. PNL va disparea de tot ca partid politic exact ca st PNT-cd,nu o sa mai auzim cit de curind de PNL

    RăspundețiȘtergere