marți, 21 februarie 2017

PREŞEDINŢIE INSTRUCŢIONARĂ ! TRAFIC DE INFLUENŢĂ ! SĂ STĂM STRÂMB ŞI SĂ JUDECĂM DREPT !

                                              ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                                       

                             20 Februarie 2017,ora 5,10 zori de zi !

                                                                 Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori,ma trezeste un glas care spune ceva mai deosebit.
Si când vă spun dragilor că a grait ceva mai deosebit, chiar este asa.

Iata ce a grait glasul:


                          "Trafic de influenţă!
                            Presedintie instructionară !

Dar un alt glas continuă asa:

                             Universul  se învârte în jurul României ,puternic dezvoltate!
Dar iata prieteni dragi ,cum un glas ferm doreste sa se impună asa:
                La momentul ăsta, trebuie să stăm strâmb si să judecăm drept !"

Dragii mei, si eu zic ca ar trebui să stăm strâmb si să judecăm drept,pentru ca ROMÂNIA zilelor noastre, sa redevina ceea ce a fost odată.
Adică,o Românie unită,in care românii sa se iubeasca ca fratii;o Românie a DUHULUI SFÂNT ;o Românie care este deja GRADINA MAICII DOMNULUI, precum si viitorul al Doilea IERUSALIM.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,Amin !
                                         Cu dragoste,Maria.

P.S.
Concluziile vă apartin ,prieteni dragi.
                 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


44 de comentarii:

  1. Romania puternic dezvoltata :)) ce gluma buna. Simon Istvan. Satu-Mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania poate si daca vrea romanul se poate ca a facut o dat CEAUSESCU HAMBARUL EUROPEI.Si azi este cosul de gunoi al europei.

      Ștergere
    2. Istvan dacă scria Ungaria nu mai era glumă,era adevărat?DS

      Ștergere
    3. Da ,Simon Istvan "puternic dezvoltata "in credinta ROMANIA sa dezvoltat din cauza suferintei care ne intareste si ne tine mai aproape de Sfantul Dumnezeu poate ca asa e voia PreaBunului si Milostivului Dumnezeu ca macar sa ne pastram vii si in loc de piatra sa avem o inima .

      Ștergere
    4. Mai nenea, uită-te în afara în țările dezvoltate sa vezi cum au grija de populație, sa vezi cați asistați sociali au, drepturi la casa gratis dacă au lucrat câțiva anișori numai, ajutor de șomaj gras timp de cinci ani, și tarile prosperă. În schimb Romanik cati asistați sociali sunt? Sau ce ajutor de 2 franci iau? Taca-ti fleanca căci din cauza unor oameni ca tine România este pleava Europei.mentalitate egoista, comunista,vai de capu tău. Nu te gândești ca poate vreodată poti sa ajungi și tu asistat social?? Bineînțeles nu le iau apărarea la țiganii împuțiți care nu au nici un gând de muncă și tot ei vin cu motivul de rasism, ma refer la oamenii care chiar au nevoie de un ajutor social. Asa e viata. Se poate sa nu ai noroc. Care-i problema ta?

      Ps: eu nu sunt și nici nu am sa fiu asistat social

      Ștergere
    5. Istvan, da, numai glume bune aici :)))))))
      Saraca lumuummeee!

      Ștergere
    6. Stați liniștiți, UNGARIA va dispărea de pe harta lumii ca stat deoarece, a făcut foarte mult rău în lume. Ude-i acum UNGARIA, va fi un lac mare, iar domnul Istvan va putea să se plimbe cu barca si sa pescuiască.

      Ștergere
    7. 05:41, daca istvan este atat de "hatru", atunci, imi imaginez si eu o barca cu gaurele sau chiar si una e suficienta...
      ce zici, 'pui de dac', ferencz lajos?

      Ștergere
  2. Am mai spus ca neamtului ii place puterea absoluta,Atentie la schemele venite de afara prin consulatul de la Sibiu,cineva spunea ca sint suparati pe noi ca nu am semnat tratatul de recunoastere a frontierei cu Moldova,

    RăspundețiȘtergere
  3. Mâine este sentința decisivă! Să dea Bunul Dumnezeu sa se judece DREPT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul IISUS sa faca cu vointa Tatalui Dreptate ca 22 feb. Sa nascut IISUS si sa piedut data din cauza multor schimbari ale calendarelor( iulian,roman,gregorian,....) Iisuse Hristoase fai dreptate dupa vointa Tatalui si a Ta amin

      Ștergere
    2. Eu zic ca este bun calendarul caci daca privim spre Ierusalim,la Paști,lumina sfântă vine ierarhicului ortodox,si atunci va întreb de ce spuneți ca este greșit calc.calendarului daca avem dovada aceasta!

      Ștergere
    3. stef22 februarie 2017, 00:06,nu sa nascut nici pe 22 feb. nici pe 25 dec. :))A FOST NASCUT IN LUNA IULIE ASA CA NU MAI ABERATI.

      Ștergere
    4. Dar conteaza asa mult cand a fost nascut? Va pierdeti in amanunte.

      Ștergere
    5. Tineti minte 22 Feb.sa nascut cu 3 Ani inaintea 2017 si a fost tradat de Iuda pe data de 21Martie.Sa mai tineti Minte ca cei 2 primi apostoli au fost Romani (Andrei si PETRU)De ACEEA FA FI al 2 ierusalum este ROMANIA.Pentru ca Simeon (Sfantul Petru sau piatra de temelie a Biserici lui IISUS) si invierea este calculata si instambila dupa luna si sa NU cada cu alta data al celorlante"religii".Iisus prin Sfanta Lumina la ORTODOCSI ADEVERESTE CA ESTE BISERICA ALEASA DE EL si le Ierusalim este biserica Romaneasca SFANTUL GHEORGE.

      Ștergere
    6. Marina,Dumnezeu și Justiția a făcut dreptate,nimic nu rămîne neplătit.

      Ștergere
  4. Nu voi fi frate si nici nu voi iubi asistații sociali si puturoșii !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vede ti ca in viață este bine sa ne ferim sa spunem Nu,caci este o lege a universului si a dreptății ,ar fii bine sa spuneți doamne ajutale la toți!bine ca nu sunt eu in cauza.La asta sa va gândiți.Oricand se poate ajunge in locul lor!si atunci ce o sa mai spuneți?

      Ștergere
  5. Domnul Istvan,de ce nu va place cuvântul puternic dezvoltata!.Da au mai rămas doua lucruri de furat de la romani tradițiile si credință in Dumnezeu.Astea ne au ținut in picioare de veacuri,va place nu va place ,alta mânam nu mai face!.Uniunea super uniunea!o caracatiță mlăștinoasă,aidoma iadului.Știați ca cel mai sarac om este cel care are multi bani.Si știți cine sunt aceștia?!Sorosisti!!si toți cei care nu cred in dumnezeu.Echilibrul unui corp este acela când este o unitate in suflet,gândire,cuvântul spus si fapta.Astea îți țin coloana vertebrala dreapta.Caci acest corp este altarul sufletului.Daca nu v-a plăcut sa stați aici in tara de ce ați făcut o ,iar daca ați rămas înseamnă ca totuși ne iubiți!

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul Istvan,de ce nu va place cuvântul puternic dezvoltata!.Da au mai rămas doua lucruri de furat de la romani tradițiile si credință in Dumnezeu.Astea ne au ținut in picioare de veacuri,va place nu va place ,alta mama nu mai face!.Uniunea super uniunea!o caracatiță mlăștinoasă,aidoma iadului.Știați ca cel mai sarac om este cel care are multi bani.Si știți cine sunt aceștia?!Sorosisti!!si toți cei care nu cred in dumnezeu.Echilibrul unui corp este acela când este o unitate in suflet,gândire,cuvântul spus si fapta.Astea îți țin coloana vertebrala dreapta.Caci acest corp este altarul sufletului.Daca nu v-a plăcut sa stați aici in tara de ce ați făcut o ,iar daca ați rămas înseamnă ca totuși ne iubiți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 februarie 2017, 00:05
      Subscriu
      Au trait in Romania, dar doresc raul acestei tari; in cel mai bun caz, nu-i doresc binele;
      "Presedintie instructionară !"- oare ce vrea sa insemne?
      Neluta

      Ștergere
    2. "nu-i doresc binele"
      Domnul IIsus ne-a invatat sa iubim si sa-i binecuvantam chiar si pe dusmanii nostri.Deci ai grija draga Neluta,caci binele nu se va lega nici de dumneata!

      Ștergere
    3. Anonim22 februarie 2017, 13:12
      Ati inteles gresit ceea ce am vrut sa spun; ati luat din context textul.
      Era discutia ca cei care traiesc in Romania, de alta nationalitate, doresc raul tarii sau in cel mai bun caz nu-i doresc binele.
      Nu doresc raul nimanui.
      Neluta

      Ștergere
  7. Anonim 21 feb 23:42 în orice țară există asistați sociali,unde sunt persoane grav bolnave în incapacitate de muncă.Sper să se facă o comisie și să se verifice și la noi aceste persoane și cine nu se încadrează să nu mai beneficieze de acest ajutor social.Să pună mîna la muncă și țiganii așa cum munceau pe timpul lui Ceaușescu că altfel îi băga la închisoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Isvan 'puternic dezvoltata' ce zici tu ,pina la Tisa sau si dincolo.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iohannis a pierdut si prin cale extraordimara de la Curtea de Apel Pitesti casa din centru ,corso Sibiului de pe str Nicolae Balcescu nr 29 care era inchiriata la Reifaisan Bank si i-a adus din ichirieri peste 600 000 Euro in cei peste 10 ani de procese,pierduta din cauza unui certificat de mostenitor dovedit fals in baza unui proces anterior dar pentru care dosarul de la DIICOT al sotilor Iohanis A primit NUP cu multi ani in urma.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iohannis a pierdut si prin cale extraordimara de la Curtea de Apel Pitesti casa din centru ,corso Sibiului de pe str Nicolae Balcescu nr 29 care era inchiriata la Reifaisan Bank si i-a adus din ichirieri peste 600 000 Euro in cei peste 10 ani de procese,pierduta din cauza unui certificat de mostenitor dovedit fals in baza unui proces anterior dar pentru care dosarul de la DIICOT al sotilor Iohanis A primit NUP cu multi ani in urma.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici daca dispare Ungaria si toata Europa si Asia de pe harta Romania nu va fi puternic dezvoltata, si faptul asta va este cunoscut la toti, de-aia luati "foc" asa repede si va luati de mine...ca niste crestini buni ce sunteti :)) Simon Istvan. Szatmarnemeti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate sunt cu putinta la DUMNEZEU doar sa vrem si sa cerem noi ajutorul Lui.De asemenea sai si Multumin.

      Ștergere
    2. Domnule Istvan, Sfântul Dumnezeu sa te binecuvânteze, dar va rog sa va aduceți aminte cum sa ridicat economia Ungariei si a altor tari pe spatele cui, fără supărare, multa sănătate ,că-i noi am primit pe toţi în ţară noastră şi am dat in stanga şi în dreapta ca la frați noștri si acum nu își mai aduce nimeni aminte plus ca am fost jefuiti si tot ne descurcam pe noi nu ne-au ajutat asa cum toate tarile au fost ajutate din contra ne-au cautat nod in papură şi nu știu cum se face ca toţi râvnesc la tărișoara noastră .

      Ștergere
    3. Istvan cine te-a supărat așa tare?Nu prea îți convine să auzi că România se dezvoltă,de ce oare?DS

      Ștergere
    4. Nu stiu mai DS, cine sa ma supere..sorosistii,reptilienii,udmr-ul..tu? Imi dau si eu cu parerea ca si tine pe aici, tu chiar crezi ca romania se va dezvolta si inca si puternic? :)) in care desen animat? Simon Istvan .Szatmarnemeti

      Ștergere
    5. DA, 17,55-istvan de aceea a dat Romania cele mai mari valori culturale, științifice ale lumii ca să i-a foc indivizi ca tine trădători de neam și de țară...UNDE ESȚI TU ȚEPEȘ DOAMNE...dar, nici o grijă cum nu rămâne nimic neplătit vei plăti și tu și cei asemeni ție și atunci să te vedem...

      Ștergere
  12. Istvan, dovada ca Romania e mai solida decit crezi tu este insusi faptul ca rezista la un mandat al unui alogen ca Iohanis. Nu cred ca Ungaria ar mai fi ramas ceva de ea daca era supusa la atitea incercari istorice ca acelea prin care a trecut Romania de mii de ani.De aceia a construit Ungaria garduri de sirma pentru ca se simte slaba,a avut noroc cu noi care am primit toate socurile din est si sud ,dar cu toate astea nu am fost pasalic cum a fost Ungaria si nici nu ne-am schimbat limba ca ungurii .

    RăspundețiȘtergere
  13. I visited various websites however the audio quality for audio songs current at this
    website is in fact superb.

    RăspundețiȘtergere
  14. Hello just wantedd to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off thee screen in Ie.
    I'm not sure iif this is a formatting issue or somethinng
    to ddo with browser compatibilty bbut I thought I'd post
    too let you know. The design look great though! Hope you get the issue solved soon. Many thanks

    RăspundețiȘtergere
  15. I was suggested this web site by my cousin. I am not sure
    whether this post is written by him as nobody
    else know such detailed about my problem.
    You are wonderful! Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  16. Asking questions are really pleasant thing if you are not understanding
    something completely, except this post presents nice understanding even.

    RăspundețiȘtergere
  17. Yes! Finally something about website maker.

    RăspundețiȘtergere
  18. Hi colleagues, its great article regarding teachingand fully defined, keep it up all the time.

    RăspundețiȘtergere
  19. Greate post. Keep posting suc kind off information on your site.
    Im really impressed by yourr site.
    Hey there, You've done a fantastic job. I will certainly digg it and
    for my part suggest to mmy friends. I am confident they'll be benefited from this site.

    RăspundețiȘtergere
  20. Does your website have a contact page? I'm having a
    tough time locating it but, I'd like to send you an e-mail.
    I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
    Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

    RăspundețiȘtergere
  21. WOW just what I was searching for. Came here by searching for website maker

    RăspundețiȘtergere