sâmbătă, 25 februarie 2017

VINE CERNEREA PĂMÂNTULUI !!! DUMNEZEU VA CERNE PĂMÂNTUL !!!

                              ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

           

       DUMNEZEU  VA  CERNE  PĂMÂNTUL 
                             de : Orz de neghină !

"POCĂIŢI-VĂ !!! CĂ  S -A  APROPIAT  ÎMPĂRĂŢIA  CERURILOR !"

                                 Image result for SFANTA TREIME IMAGINI..    Image result for SFANTA TREIME IMAGINI..

                          25 Februarie 2017 ,ora 8,38 dimineaţa !

                                   Frati Crestini,

Rugamintea mea pentru voi toti, este ca sa va intoarceti la DUMNEZEU si la MĂICUŢA DOMNULUI, cât mai curând!
Din Postarile pe care le veti citi pe parcursul zilei de astăzi,veti intelege că, VENIREA  LUI IISUS HRISTOS este foarte aproape.
Trebuie sa fim pregatiti sufletste si trupeste ,pentru toate cele câte urmeaza a avea loc, în Romania Duhului Sfant.
După cum vedeti, si exprimarea mea de astazi la inceput de articol, a fost cu :Frati Crestini!
Deci,Frati Crestini, haideti sa ne împăcăm cu Dumnezeu; haideti sa devenim mai buni chiar din acest moment; haideti sa implinim PORUNCILE LUI DUMNEZEU ,nu din frica iadului,ci din dragoste pentru Divinitate.
Este mult mai usor sa devenim cei care ne-am imbracat in Lumina Lui Hristos cand am primit Sfantul Botez, si mult mai greu pentru suflet, ca sa traim cu ură si ranchiună clipă de clipă,pentru a face rău celuilalt de langa noi, Aproapelui nostru,dusmanului nostru.
Atunci cand suntem împăcati cu toata lumea, dormim linistiti si plini de optimism. Dar cand suntem mâniosi si vrem raul dusmanului nostru,Aproapelui nostru, somnul nostru este un adevarat cosmar toata viata,iar pacea sufletului ,este spulberata de cumplitul diavol ,care răcneste si urlă din toate mădularele sale hidoase,si ne impinge la ură si la păcat.soptindu-ne la ureche, că mai avem timp de pocainţă. 

NU  MAI ESTE  TIMP,FRATILOR !!!

Iata ce spunea un glas, astazi dimineata cand eu mai stateam inca in pat,asa ca sâmbata:

               "Şi vine CERNEREA !!!

               CERNEREA  PĂMÂNTULUI !!!
              Dumnezeu va cerne Pământul ,de orz -neghină !"
După cum vedem dragilor, glasul divin si trist tare de tot,  nu a grait ca va alege grîul de neghină !
Ci a grait asa: 
                     Dumnezeu va cerne Pământul ,de orz -neghină !"
                                    Frati Crestini, 

Rolul meu pe acest Pămant,este acela de a scrie ,GRAIUL  DUHULUI SFÂNT asa cum imi este adus de Sus:
fara nicio modificare,fara nicio spoire,fără învelis din foiţă de aur pentru a arata frumos si sa dea bine la Lumea intreaga,sau ,să le adaptez după vremurile si vremile de azi,pentru a fi in ton cu lumea dea azi!
NU fratilor! De-ar fi sa platesc cu propria-mi viaţă ceea ce eu scriu aici, voi fi fericita s-o fac,stiind că,nu m-am abatut de la CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,ci dimpotrivă,am primit cu stoicism toate câte mi-au fost si-mi sunt aruncate în faţă de Semenii mei, si nu am cedat răutătilor lor.
Datoria mea,în faţa PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII LUI DUMNEZEU,este aceea, de a vă uni pe toti intr-o Credinţă si-ntr-un singur DUH, si anume: 
            DUHUL  LUI DUMNEZEU,si-n IUBIREA MAICII PREA CURATEI  FECIOARE MARIA,Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si închinarea,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.




Pocaiti-va ca s-a apropiat Imparatia Cerurilor - CrestinOrtodox.ro

www.crestinortodox.ro › Predici - Predica

Translate this page
Jan 1, 2017 - Pocaiti-va si credeti in Evanghelie! Pocaiti-va ca s-a apropiat Imparatia Cerurilor (Mc. I, 15). Acestea au fost cele dintai cuvinte ale propovaduirii ...

Beneficiile pentru sanatate ale orzului - SfatulMedicului.ro

www.sfatulmedicului.ro/.../beneficiile-pentru-sanatate-ale-orzului_...

Translate this page
Orzul este apreciat pentru continutul sau ridicat de fibre si proteine, care stimuleaza sanatatea metabolismului si ajuta la cresterea nivelului de energie.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care 

au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 

 CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!


Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 

parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu 

si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA















63 de comentarii:

  1. Aveti dreptate. Cand văd surorile mele cum se ceartă si se urăsc, tatăl meu profită si intretine această stare poate ii iese si lui ceva...unde este credința si iubirea cu care am fost educati?

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria.. Cât credeți dumneavoastră ca va mai dura până cand Dumnezeu va cerne Pământul? Simt că nu mai am timp să îmi îndrept greșelile.. Știu că doar Cel de Sus știe răspunsul și prin intermediul dumneavoastră ne anunță să ne curățim sufletele, însă nu știu cum să abordez acest lucru.. Mă gândesc la faptul că sunt tânără, că nu am apucat să îmi întemeiez o familie.. Și mi-e frică de ce va urma. Dumnezeu va veni, lucru incontestabil, însă mi-e teamă..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu credinta in Dumnezeu si in Maica sa,le vom trece pe toate cu bine...cred tot ce spune Maria aici pe blog si,sincer....tare ma tem de acel cutremur ce va veni! Dumnezeu sa ne apere!

      Ștergere
  3. „Doamne, pe cei buni păstrează-i în bunătatea lor. Pe cei răi, fă-i buni!
    Celor care ne vrăjmăşesc stinge-le vrajba!
    Pe cei care ne iubesc pe noi întăreşte-i!
    Tinereţile le condu cu înţelepciunea Ta, bătrâneţile le întăreşte, pe copii îi creşte în dragostea Ta!”. (Rugăciunile de la Sfânta Liturghie ale Sfântului Vasile cel Mare )

    V-aţi gândit vreodată că Mântuitorul, Care a fost Fiul lui Dumnezeu şi a venit în această lume, nu a avut decât o singură cămaşă în care a umblat îmbrăcat? Desculţ prin căldura Israelului, călcând peste pietre…

    Şi când a venit cineva, un bogat şi i-a spus: „Vreau să Te urmez oriunde vei merge“, El i-a răspuns: „Fiul Omului n-are unde să-şi plece capul. Vulpile au vizuini, păsările cerului cuiburi, dar Fiul Omului n-are unde să-Şi plece capul!”.

    Aşa a fost Iisus! Un străin în lumea aceasta.

    A plâns pentru toţi, a plâns pentru Lazăr, pentru toată suferinţa oamenilor... Iar Dumnezeu I-a dăruit slava învierii Sale.

    Să ştiţi că lacrimile care se varsă pentru durerea cuiva sunt lacrimi binecuvântate.

    Ele vă spală inima şi sufletul. Să nu vă ruşinaţi de lacrimi!

    Niciodată! Plângeţi şi pentru necazurile personale, dar să nu vărsaţi lacrimi de furie, de mânie sau de blestem!

    Să vărsaţi lacrimi de durere, de dragoste, căci ele vă purifică sufletul şi vă apropie de Hristos.

    Şi aşa fericiţi veţi fi. ''

    (din: Parintele Gheorghe Calciu, Cuvinte vii, Ed. Bonifaciu, Bacau, 2009

    RăspundețiȘtergere
  4. Fericiţi cei blânzi, că aceia vor moşteni pământul!

    Nu este vorba de a moşteni pământul acesta lumesc. Aici cei duri, cei fără scrupule moştenesc pământul! Ei sunt oamenii care conduc, ei sunt oamenii care au în mâna lor frâul, cuţitul şi pâinea, averea şi puterea.

    Moştenirea pământului pentru cei blânzi este alta.

    La sfârşitul lumii, spune Sfântul Apostol Petru, cerurile vor arde, pământul va fi limpezit prin foc şi va fi mai alb decât oasele celor care au murit.

    Şi acest pământ va fi un cer nou şi un pământ nou, în care va trăi pururi dreptatea.

    Acest pământ îl vor moşteni cei blânzi, nu pământul de acum!

    Pământul de acum e în mâinile satanei, pentru că cei care sunt puternicii zilei nu sunt trimişi de Dumnezeu, nu se gândesc la Dumnezeu, nu se gândesc la cei slabi, decât numai în treacăt, numai cu intenţia de a-şi face propagandă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut si sensibilizat aceasta postare.Doamne ajuta! Maria H

      Ștergere
  5. In toamna va incepe aceasta cernere.toamna lui 2017
    Despre cernerea pamantului se vorbeste in Apocalipsa 14 ~
    Apoi m-am uitat şi iată că era un nor alb, iar pe nor şedea „Cineva Care era ca un fiu al omului“. Avea pe cap o coroană de aur, iar în mână avea o seceră ascuţită. Un alt înger a ieşit din Templu, strigând cu glas puternic Celui Ce şedea pe nor: „Trimite secera Ta şi seceră, întrucât a sosit ceasul să seceri, pentru că recolta pământului este coaptă!“ Cel Ce şedea pe nor şi-a aruncat secera pe pământ şi pământul a fost secerat.

    Un alt înger a ieşit din Templul din cer, având şi el o seceră ascuţită. Un alt înger, care are autoritate peste foc, a ieşit de la altar şi a strigat cu glas puternic către cel ce avea secera ascuţită: „Trimite secera ta ascuţită şi culege ciorchinii de struguri ai viei pământului, pentru că strugurii ei sunt copţi!“ Îngerul şi-a aruncat secera pe pământ, a cules via pământului şi a aruncat strugurii în teascul cel mare al mâniei lui Dumnezeu. Teascul a fost călcat în picioare în afara cetăţii şi din teasc a ieşit sânge până la zăbalele cailor, pe o distanţă de o mie şase sute de stadii.
    Razboi,foc si prigoana va avea de indurat pamantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razboiul Mondial va fi Cernerea cel va incepe china ce are si simbolul secerea si va cuprinde Tot Pamantul.Va fi lupta dintre Dumnezeu si Antihrist.

      Ștergere
    2. Iona25 februarie 2017, 12:44,sa rupt ciurul de atata cernut :)),aveti probleme grave .AN DE AN veniti cu apocalipsa in traista sperand ca doar,doar se va intampla .Este strigator la cer cat de inapoiati sunteti .

      Ștergere
    3. Anonim26 februarie 2017, 12:09 daca tu crezi ca biblia este inapoiata si este demult apusa si ca e pentru "nebuni"inseamna ca nu ai ce cauta pe acest blog,si ca ai ceva cu bibilica ca sfidezi cartea sfanta.Chiar te rog sa tii vorbele alea pentru tine si iti recomand sa mergi de urgenta la un preot sa vedem ce zice e de aceeasi parere cu tine?Sau si ei sunt inapoiati dupa versiunea ta?Hai Scuteste-ma te rog.

      Ștergere

    4. Iona26 februarie 2017, 14:55,te rog sa-mi specifici unde anume in biblie scrie ca in 2017 va fi aceasta cernere :),daca imi demonstrezi te cred.pREOTII AU BUNUL SIMT SI SPUN CA VREMURILE SUNT APROAPE (DE 2000 DE ANI :) TOT TRAMBITEAZA ) ,VOI IN SCHIMB DE LA REVOLUTIE TOT spuneti in fiecare an ..asta-i anul. Tot in biblie scrie ca nici Fiul nu cunoaste cand va veni vremurile din urma ,dar voi in nemernicia voastra sunteti mai presus de tot si toate :))
      La nebuni cu voi sau la exorcizare

      Ștergere
    5. Drag comentator citeste biblia.Nu se vede ce se intampla in fiecare zi? Lucruri groaznice .Accidentele Nu vedeti cutremurele ,atentatele .Vremea isi face de cap in alte parti ale globului incendii ura intre oameni refugiati si multe alte lucruri.Ce trebuie sa se Mai intample ca sa credem? De ce suntem nebuni daca vorbim lucruri care trebuie sa se implineasca? Nu imi amintesc sa fi fost atatea necazuri ca acum.Multa vreme nu Mai este deja lucrurile s-au agravat sa nu ne trezim prea tarziu.Te rog sa nu te superi ca Ti-am scris aceste randuri.Te sfatuiesc sa citesti biblia.Nu te costa nimic s-o deschizi.

      Ștergere
    6. Asrazi se legalizeaza raul pe fata si adevar va spun ca de la infintarea"" biserici lui satana" pana la legalizarea homosexualilor si lesbi.DUMNEZEU SI FIUL LUI AU SFINTIT PRIMA DATA PE ADAM SI EVA CA CUPLU SI IISUS CU NUNTA DIN CAPERNAUM.DAR AZI LEGALIZAREA NUNTELOR DE ACELAS SEX ESTE HULA CATRE DUMNEZEU

      Ștergere
    7. Anonim26 februarie 2017, 18:13 ,mai grave ca in vremea inchizitiei nu este. Sau intamplat pe Terra tragedii mult mai grave ,si atunci au fost voci care vorbeau de apocalipsa .Am citit BIBLIA de multe ori ,nu sunt teolog dar am cunostinta despre ce spune ea.Interpretarea difera ,ia exemplul martorilor lui Iehova tot din biblie s-au inspirat si nu concep ajutorul medical. Tot ce se intampla acum este EFECTUL UNEI CAUZE .Cauza este ca ne-am indepartat unii de altii nu respectam natura nu ne respectam pe noi si voi aveti tupeul sa spuneti ca-L RESPECTATI PE DUMNEZEU .Daca Isus ar veni acum pe pamant si vi-ar spune lucruri care nu sunt in conformitate cu falsul pe care-l stiti din nascare ,ati fi capabili sa-L huliti si
      sa-L scuipati. Atat de orbi sunteti.

      Ștergere
    8. 22:25, generatii peste generatii au trait si s-au pregatit de 2000 de ani pentru" apocalipsa".

      Ștergere
    9. Anonim26 februarie 2017, 22:25 esti dus rau lasa-ne.Mergi pe alte bloguri si injura cat vrei.Nu meriti pic de atentie va meritati soarta halal gandire lupilor.

      Ștergere
    10. Iona26 februarie 2017, 23:23,Nu suporti ADEVARUL ? PACAT!

      Ștergere
    11. Anonim26 februarie 2017, 22:57,Cum s-au pregatit,sarind din lac in put ?
      De 2000 de ani venereaza aceasta apocalipsa si fac tot posibilul ca ea sa se intample.

      Ștergere
    12. Da de 2000 de ani au tot fost avertizati oamenii ca sa aibe timp sa se pregateasca sa se intoarca la Dumnezeu sa stie fiecare generatie dar vine timpul cand pentru multi va fi prea tarziu.Cand se va implini vremea multi vor regreta ca nu au ascultat acele profetii.Aici pe pamant este pregatirea pentru cer.Totul depinde de cum traim exact ca la un examen daca Il iei esti admis daca nu afara.

      Ștergere
  6. Fericiţi cei ce flămânzesc şi însetoşează de dreptate, că aceia se vor sătura!

    Chiar dacă nu suntem prea buni, chiar dacă nu ne manifestăm bunătatea sau nu practicăm o bunătate reală, totuşi inima noastră, interiorul nostru, conştiinţa noastră ne vorbesc despre o dreptate adevărată.

    Este dreptatea lui Dumnezeu şi inima noastră suferă, însetează pentru această dreptate chiar dacă nu suntem în stare să o realizăm. Poate nici nu ne-o imaginăm cu adevărat.

    Dacă fiecare dintre noi are un înger şi o conştiinţă, o conştiinţă care vine de la Dumnezeu, pe care venirea lui Iisus ne-a curăţit-o de toată zgura neînţelegerii, atunci este numai în puterea noastră a aplica legea dreptăţii sau a nu o aplica. In mâna noastră stă această alegere, dacă nu o aplicăm suntem păcătoşi.

    Dar important pentru noi e că aspirăm lăuntric la o dreptate, că aspirăm la o sete către dreptate şi că Dumnezeu ne va sătura cândva în dreptatea împărăţiei Fiului Său, atunci când vor împăraţi pe pământ adevărul şi dreptatea dumnezeiască.

    Fericiţi cei milostivi, că aceia se vor milui!

    Aceasta se adevereşte chiar în lumea noastră păcătoasă. Dacă eşti milostiv, Dumnezeu te miluieşte.

    Dacă eşti bun cu alţii, şi alţii vor fi buni cu tine. Dacă mila ta se manifestă în fapte, vei fi binecuvântat.

    Şi chiar dacă cineva te va critica vreodată, nu va putea să nu recunoască că eşti milostiv, iar când vei fi în nevoie, să ştii că se va găsi cineva să te miluiască.

    Noi spunem că Dumnezeu este drept, dar înainte de a fi drept, Dumnezeu este şi bun. Dacă Dumnezeu ar fi numai drept, numai justiţiar, în clipa aceasta ar trebui să pierim toţi, pentru că suntem plini de păcate, păcătuim tot timpul, şi când venim la biserică, peste tot. Nimic nu ne ţine în viaţă din faptele noastre, ci numai mila şi iubirea lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fericiţi cei curaţi cu inima, că aceia vor vedea pe Dumnezeu!

    De aceea vă duceţi la biserici, la mănăstiri, pentru că ştiţi că acolo sunt oameni curaţi, care au o legătură mai adâncă cu Dumnezeu, care îl văd. Şi v-am spus odată că îmi povesteau monahii despre Părintele Petroniu care este la mănăstirea noastră din Sfântul Munte, la Prodromu, că atunci când se ruga el, pe Sfânta Masă apăreau picioarele Mântui­torului, însângerate.
    El îl vedea pe Dumnezeu.
    Pentru aceasta şi noi, dacă ne păstrăm inima curată, ori dacă ne-o curăţim, vedem pe Dumnezeu într-un fel sau în altul.
    Dumnezeu poate să-ţi vorbească printr-o descoperire, vorbesc de descoperirile adevărate, nu de cele satanice, dar Dumnezeu îţi vorbeşte şi prin nişte inspiraţii interioare, prin înţelegeri adânci ale unor taine ale mântuirii.

    Mărturisesc că de multe ori m-am rugat şi poate din cauza necredinţei mele, Dumnezeu nu mi-a împlinit cererea, dar de foarte multe ori rugăciunea mea s-a împlinit!
    M-am rugat pentru alţii, iar rugăciunea s-a împlinit şi m-am îngrozit!
    Ce sunt eu, ca Dumnezeu să asculte rugăciunea mea?
    Cum spune psalmistul, ce este omul ca să aibă aşa cinste, să fie puţin mai prejos decât îngerii [n.n. Ps. 8, 4-5]? Însă nu pentru virtuţile noastre Dumnezeu ne împlineşte rugăciunile, ci pentru bunătatea Lui şi pentru credinţa cu care ne rugăm.

    Dacă aveţi inima curată şi vă rugaţi lui Dumnezeu, El ascultă cererea voastră.

    Să nu vă rugaţi niciodată pentru răul cuiva! Cei care fac rău, aceia se duc la vrăjitori.
    Degeaba ai să te rogi tu la Dumnezeu să facă rău cuiva, pentru că Dumnezeu este bun înainte de a fi drept, şi apoi, de unde ştii tu că ai dreptate, pentru că tu eşti subiectiv!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fericiţi făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema!

    Cel mai mare făcător de pace a fost Hristos.
    El a adus în lume această pace, la Cina cea de Taină, când le spune ucenicilor Săi: „Pacea Mea dau vouă!
    Nu cum dă lumea, ci pacea Mea dumnezeiască!”.
    Una este pacea încheiată prin armistiţii, prin tratate care sunt rupte în clipa următoare şi alta este pacea în Dumnezeu.
    Toate tratatele încheiate în lume s-au spulberat curând.
    Au creat războaie şi mai puternice decât înainte.
    De aceea alta este pacea despre care vorbeşte Mântuitorul aici.

    Să ştiţi că vremea comunismului – nu mai vorbesc de persecuţiile romane, care au dat milioane de martiri – a dat şi ea milioane de martiri cunoscuţi şi necunoscuţi, cu morminte cunoscute şi necunoscute.
    Au fost oameni care au mers la închisoare afirmând iubirea lor faţă de Hristos şi purtând în inima lor pacea Lui, oameni care, chinuiţi fiind, se rugau pentru călăii lor.

    Şi nu au fost cazuri izolate, ci mii şi mii de cazuri în care oamenii chinuiţi se rugau pentru cei care îi chinuiau, pentru cei care îi ţineau în închisori, fiindcă aşa spune Mântuitorul, să ne rugăm pentru vrăjmaşii noştri!

    Fericiţi cei prigoniţi pentru dreptate, că a lor este Împărăţia cerurilor!

    Toată istoria creştinismului e istoria suferinţei.

    Dintru început şi până la sfârşitul lumii acesteia, creştinismul va fi persecutat într-un fel sau altul, violent sau neviolent.

    Dar nu vor înceta niciodată persecuţiile, pentru că, aşa cum am spus la început, creştinul este ca un străin care nu are unde să-şi plece capul.

    Aceasta este poziţia noastră în această lume şi vom fi prigoniţi, batjocoriţi, vor râde de noi şi vor spune că suntem nebuni.

    Şi vor spune că suntem mistici, ca şi cum misticismul ar fi o crimă, iar crima politică ar fi o virtute.
    Aşa cum se fac astăzi crime politice.
    Pentru că noi am înţeles exact care este poziţia lui Iisus în lumea aceasta şi mergem pe calea Lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot pace vreau :) nu imi doresc si nu sper la haos si distrugere .

      Ștergere
  9. Fericiţi veţi fi când vă vor ocărî pe voi şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră din pricina numelui Meu!

    Este o continuare la fericirea anterioară, pentru că noi, dacă suntem prigoniţi, şi persecutaţi, şi batjocoriţi în lumea aceasta, este pentru numele lui Hristos.
    Nimeni nu-l batjocoreşte pe un smintit, orice ar spune, pentru că ştie că e smintit. Nimeni nu-l batjocoreşte pe unul care şi-a făcut o viaţă frumoasă în lumea aceasta.
    Dar pe noi lumea ne batjocoreşte, învăţaţii lumii acesteia ne batjocoresc, puternicii lumii ne batjocoresc.

    Ne batjocoresc şi cei mici pentru că nu ştiu, n-au cunoştinţă de adevărul credinţei.

    Şi totuşi trecem prin lume purtând pe frunte această cunună de spini spirituală, mărturisind pe Dumnezeu, rugându-ne pentru lume, pentru pacea lumii, pentru vrăjmaşii noştri, pentru cei care ne fac rău şi pentru cei care ne fac bine.

    De aceea încheie Iisus Hristos:

    Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, că plata voastră multă este în ceruri!

    Să căutăm răsplata din ceruri. Să nu căutăm răsplata aceasta de pe pământ.
    Pentru că orice răsplată în lumea aceasta trece ca o floare.
    A venit un vânt, a dat o ploaie şi s-a scuturat.
    Numai plata din ceruri rămâne veşnică şi ea va încununa fruntea noastră la Judecata de apoi şi în viaţa care urmează după Judecată.
    De aceea spun: spovediţi-vă, împărtăşiţi-vă, citiţi
    Fericirile şi le aplicaţi! Evanghelia nu este un exerciţiu intelectual, nu e un exerciţiu de cunoaştere a înţelepciunii lumeşti, Evanghelia este un exerciţiu spiritual de cea mai înaltă valoare. Inseamnă să urmezi pe Hristos.

    Am explicat aceste Fericiri ca să înţelegeţi care este sensul lor, însă citindu-le acasă şi cugetând puţin, veţi vedea ce stare de bucurie vă vor trezi în suflet aceste Fericiri şi poate şi părerea de rău că nu sunteţi ca cei pe care Iisus îi fericeşte.
    Să ştiţi că dincolo de posibilitatea noastră de împlinire a poruncilor lui Dumnezeu stă harul lui Dumnezeu, iubirea Lui pentru noi.
    Aceasta nu ne părăseşte nici în cele mai grele situaţii, când suntem asupriţi, nici când suntem în păcate grele, dacă din adâncul sufletelor noastre strigăm: „Iisuse Hristoase, arată-mi mie slăvită Învierea Ta!”.”

    (din: Parintele Gheorghe Calciu, Cuvinte vii, Ed. Bonifaciu, Bacau, 2009

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria,va rog sa incepeti sa faceti ordine si sa nu mai permiteti comentarii care sunt pe langa subiectul mesajelor dvs,dvs ati permis sa se transforme in chat acest blog,unde toti va ia la bascalie si in bataie de joc.Nu mai permiteti acest lucru ori vorbesc de subiect scurt si precis ori sa plece sa faca chat in alta parte.Va rog sa luati atitudine incepand de astazi.Curatenia trebuie sa fie la ea acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.11 stie mai bine doamna ce are de facut . chiar a zis ca le va inchide de tot daca cei ce posteaza vin cu insulte si amenintari .

      Ștergere
    2. Anonim 13 , 11 . Nu-ti mai da cu parerea caci nu este blogul tau . Esti un simplu musafir aici , la fel ca oricare altul . Cum sa posteze lumea si ce sa scrie , nu te priveste pe tine , ci pe propietarul blogului . Tu poti sa privesti sau sa participi , nimic mai mult . Ce iti place tie e irilevant . Conteaza doar parerea gazdei , musafirul se adapteaza .
      Ce tupeu obraznic sa pretinzi ceva in casa altuia !

      Ștergere
    3. Da,Anonim 13:11, sa inceapa cu tine.

      Ștergere
    4. Dar de ce mai Anonim 25 februarie 2017, 13:11, sa nu fie si alte comentarii? Daca acele comentarii sunt cu bun simt si civilizate de ce sa nu fie? Ia spune tu cu ce te deranjeaza? Tu nu sti ca unele comentarii chiar ajuta oameni. Tu chiar nu realizezi faptul ca blogul Mariei este de mare ajutor pentru multi care citesc aici? Parerea mea: comentariile cititorilor sunt binevenite aici pe blog atata vreme cat sunt civilizate, chiar daca nu ar avea legatura directa cu subiectul, pentru ca nu sunt venite la intamplare. Exista probabilitatea ca un coment al unei persoane sa fie raspunsul pentru framantarile altei persoane care nu la intamplare citeste pe blog. Deci fara graba in tot felul de afirmatii!

      Ștergere

    5. 13:11, tu ai terminat 'curatenia' la tine acasa, de ai inceput sa dai ordine aici ?
      Vad ca intr-o noua postare iti reiei 'porunca' si spui ca cei care scriu aici sunt fara ocupatii si lipsiti de bun-simt. Chiar asa ???!!!

      Ștergere
  11. Dumnezeu trebuie sa curete Romania de comunisti si securisti !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ograda Lui Dumnezeu nu exista comunisti si securisti ci doar copii rataciti. Magdalena

      Ștergere
    2. mai bine roagate pentru ei sa le inbuneze dumnezeu inima......sa nu ne mai dusmanim......sa nu ne mai urim....sa gindim toti numai bine pentru cei rai asa cum ii place lui dumnezeu...doamne auzima asa sa se intimple,timp mult nu mai avem......iertatima nu vreau sa va supar....cu respect...olimpia mihailescu

      Ștergere
    3. An.13.33 DUMNEZEU trebuie sa curete ROMANIA de sorosisti, iohanisti, securisti, kovesisti si sa ni-l ia de pe tara aceasta pe falsificatorul corupt iohanis!!!!

      Ștergere
    4. Anonim 26 feb 02:21 ai perfectă dreptate,numai așa România va putea să fie din nou unită și guvernată cu adevărat.Nu avem nevoie de securiști și trădători de țară,care fac dosare la comandă și lucreză pentru străini.Vrem o Românie curată,care să aparțină romănilor nu străinilor.DS

      Ștergere
    5. Trebuie sa curete de pacatosi si ateiistii ce huluiesc pe Tatal Atottiitor

      Ștergere
  12. Cuviosul Gavriil Urgebadze (1929-1995) s-a arătat a fi un vas ales încă din pruncie.
    Născut în Georgia sovietică și lipsit fiind de cele sfinte, atunci când micul Vasiko – acesta fiindu-i numele de alint – a aflat cele despre Hristos, și-a construit o chilie de pământ în grădina părinților, unde se străduia să trăiască ascetic.

    Cuviosul Gavriil Georgianul, cel nebun pentru Hristos

    https://www.youtube.com/watch?v=REvewJizG5U


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este la georgieni deja canonizat acest sfant care a dat foc portretului lui Lenin si care salva icoane din gunoaie.

      Ștergere
  13. "Ţine mintea în iad şi nu deznădăjdui" sunt cuvintele descoperite de Domnul sfântului Siluan Athonitul şi prin el întregii omeniri. În vreme de ispită, când ţi se pare că eşti dus la maxim, când păcatele şi urmările lor te chinuie, coboară cu minte la iad, osândeşte-te în el, recunoaşte-ţi starea în care te afli. Recunoaşte că eşti vrednic de veşnica osândă, căci sfântul Siluan zice: „când am început să fac cum m-a învăţat Domnul, mintea mi s-a curăţit, dracii au dispărut şi sufletul a început să contempleze pe Domnul".
    De ce se întâmplă aşa? Pentru că prin păcatele noastre suntem într-adevăr vrednici de iad. Cum Domnul fiind Adevăr Absolut este cu noi, nu împotriva noastră. Părintele Sofronie spunea că În Dumnezeu sau cu Dumnezeu nu este şi nici nu poate fi tragedie.
    Apostolul îi îndeamnă pe fraţi, zicând: „Încolo, fraţilor, fiţi tari în Domnul şi în puterea tăriei Lui, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea”. O, ce zi este în faţa noastră! Ce cernere va avea loc printre cei care pretind că sunt copii ai lui Dumnezeu! Cei nedrepţi sunt printre cei drepţi. Trebuie să dăm atenţie apostolului Pavel: „Ci mă port aspru cu trupul meu, ca nu cumva, după ce am propovăduit altora, eu însumi să fiu lepădat”. Vrăjmaşul caută cu stăruinţă să vadă pe cine mai poate adăuga în rândurile celor apostaziaţi, însă Domnul vine curând şi fiecare caz va fi hotărât pentru veşnicie. Cei ale căror fapte corespund cu lumina se vor număra printre cei ce vor sta la dreapta Domnului. Însă zilele curăţirii bisericii se apropie cu grăbire. Dumnezeu doreşte să aibă un popor curat şi credincios, trăim zilele cernerii, avem o a doua șansa de-a ne îndrepta. Semnele arată că este aproape timpul când Domnul va dovedi că vânturarea este în mâna Sa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Unknown, sa nu iti fie frica.Bunul Dumnezeu stie cat de greu le este tinerilo.Tu du-te si te spovedeste.Si apoi fara frica incearca sa faci numai ce ii place bunului Dumnezeu.Nu tine cont de parerile altora , tu ai drumul tau. Iti spune cineva ca tine dar cu putin mai multa experinta de viata.

    RăspundețiȘtergere
  15. Numai o data tu traiesti,dar cui te zbati ca sa-I slujesti?Numai o inima tu ai dar cui ai vrea sa i-o predai?O de-ai sluji tu lui Iisus si inima s-o indrepti in sus ,Iisus ar fi stapanul tau iar tu ai fi copilul sau.El ti-ar aduce bucurii ,pe care tu nici nu le stii Si-n clipe grele de dureri el ti-ar aduce mangaieri.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pînă la Apocalipsă mai este, semnul cel mai teribil vine de la evrei.Cănd veți auzi că evreii au dărîmat moscheeia din mijlocul templului lui Solomon,și zidesc al treilea templu atunci musai să dăm năvală la biserici pt a ne salva sufletele. Ce este acum e începutul durerilor mai sunt țări care refuză Sodoma și Gomora și asta mai ține pe loc urgia.De aceea preoții și Maria tot spun de rugăciune, întoarcerea la credință, iubirea de aproapele ne putem schimba soarta. Dumnezeu tot așteaptă să ne schimbăm în bine ca să nu mai dea apocalipsă, dar EL știe că omul e tare în cerbice și nu poate lăsa ca bijuteria LUI, TERRA să fie distrusă de om.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca moscheia aceea poate fi marul discordiei pentru un razboi mondial religios, mai bine sa ramana unde este. Evreii sa aiba un dram de minte si sa lase din orgoliu; sa-si faca templu in alta parte. Cu siguranta reprezinta ceva pentru ei locul acela unde a fost templul vechi dar de dragul pacii sa nu zgandareasca musulmanii. Nu trebuie sa devenim fanatici religiosi caci vom ajunge la razboi mondial din aceasta cauza.
      La timpul calculat, vor face aceasta nebunie sa darame moscheia pentru ca asa este planul Ocultei. Intentionat a fost construita acolo ca sa poata fi o discordie mai tarziu de unde sa inceapa un razboi religios cu extindere la nivel mondial. Totul este foarte bine regizat iar manipularea omenirii se intampla conform agendei Ocultei.

      Ștergere
    2. Oare aceea moschee poate reprezenta biserica antihristului?Voi ce parere aveti?

      Ștergere
    3. Nu. Este doar o biserica musulmana. Pe antihrist cauta-l la evreii masoni si la Oculta. De acolo va aparea, va fi plasmuirea Ocultei odata cu globalizarea. Pentru ca acesti "ei" nu au renuntat la planurile si la agenda lor. Anonim nu cadea victima teatrului ieftin pe care Oculta il regizeaza in aceasta lume. Incearca sa vezi adevarul. Nu-i greu de observat.

      Ștergere
  17. Doamna Maria,eu stiu de aceasta cernere inca din Noiembrie 2016,pt ca intr-o Sambata seara cand veneam de la biserica,mi s-a aratat un nor alb in forma de secera! Gasim informatii despre seceris in Apocalipsa lui Ioan Versetul 14!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,adevarat secerisul urmeaza a incepe.Inca ceva:Multi sunteti de folos pe acest blog dar nimeni nu va spus.Si sunt persoane care incearca sa va respinga dar mare pacat isi fac habar nu au.Prin majoritatea am aflat lucruri noi a carui sursa cu divinitatea este directa.

      Ștergere

  18. Secolul21 - Câtă tâmpenie, porcărie si idioțenie ascunsa... | Facebook
    https://www.facebook.com/secol21/videos/745959088901639/

    RăspundețiȘtergere
  19. O veste proasta pentru cei care dau ordonate sa fure legal si sustinatorii lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AN.01.18 dece dezinformezi? nu mai terminati odata cu acea ordonanta care era perfect legala? sau vreti sa dezbinati si sa mutati atentia de la presedintele corupt si falsificator, de la soros si multinationale care calaresc Romania, de la kovesi si securisti? da se pare ca asta faceti dar nu uitati ca este asa de vizibil incat lumea s-a saturat de voi si nu mai va crede nimeni.

      Ștergere
    2. Anonim 02:28, debeaga ti-a dat Dumnezeu minte daca o tii la naftalina.

      Ștergere
    3. Anonim 26 februarie 2017, 01:18, esti sorosist?
      Uite ce declara George Soros la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:
      “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

      Te intreb, pe cine slujesti?

      Ștergere
    4. Anonim 26 feb 15:25 cred că tu îți ții mintea la naftalină pentru că așa v-au setat stăpînii voștri Iohanniști cînd v-au dat în posesie ochelarii de cal să vedeți doar ce vor ei.Voi nu trebuie să gîndiți,așa că odihniți-vă mintea pentru o nouă rundă de miting cînd veți primi alt ordin.DS

      Ștergere
  20. Sa ne rugam la Dumnezeu sa fim un bob sanatos in granarul Lui.Sa nu fim o pleava.Stim ce se intampla cu pleava este aruncata in foc.Cand ne va cerne Dumnezeu va alege doar ce este bun .Sa ne ajute Dumnezeu pe Toti.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  21. Domnilor, doamnelor... Cererea nu se va face cu trâmbițe ci în liniște. Omul nici nu va ști ca este cernut, altfel s-ar întoarce de la rău la bine.
    Dumnezeu va cerne ca un hot,si oameni nu vor ști. Ca în zilele lui Noe, ca în zilele lui Hristos se va întâmpla și acum.

    RăspundețiȘtergere
  22. Multe concepte nu sunt intelese precum; apocalipsa, mantuire,cernere si mai ales ce inseamna pentru fiecare om "bun si rau".Traim intro lume duala, astfel avem intotdeauna doua fatete ale aceluiasi lucru.Depinde de frecventa omului cu care din cele doua fatete rezoneaza.Pentru mine ceva,poate fi bun iar pentru tine poate fi rau.
    Oare ce-o insemna omul bun si omul rau,ca doar fiecare dintre noi este convins ca reprezinta adevaratul om.Pana si omul criminal crede ca face ce este corect.

    Multi cred ca Dumnezeu alege/cerne omenirea,dar eu sunt convinsa ca noi suntem cei care ne strecuram prin gaurile sitei prin alegerile pe care le facem.De noi depinde cat de slefuite ne sunt convingerile pentru a putea trece prin acea cernere care ne izbeste de peretii oglinditi ai sitei pentru a ne vedea pe noi insine exact asa cum suntem, plini de noroi uscat adunat in zecile de vieti traite in ignoranta.

    Eu nu as putea sa aleg intre copii mei,fiindca ii iubesc pe amandoi in egala masura indiferent ce ar putea face.
    Daca Dumnezeu alege sa inalte unii dintre copii Sai iar pe altii ii lasa sa se prabuseaca, inseamna ca eu sunt mai evoluata spiritual decat EL.Acesta ar fi un TATA care nu stie ce-i IUBIREA! Atatea vieti traite in ignoranta ne-au facu sa credem intrun Dumnezeu care gandeste ca noi,L-am transformat in uman.
    Dumnezeu este IN OM, NU ESTE OM!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca ai acasa pomi buni care dau roade bune dar ai si pomi care fac roade rele,ce faci cu pomii care nu ATI aduc roade bune?Ii tai si ai arunci in foc.Asa este si cu omul care nu este bun inaintea Lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim27 februarie 2017, 12:59,comparatia ta este de prost gust

    RăspundețiȘtergere
  25. Nimic intinat si spurcat nu va intra in imparatia Lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere