sâmbătă, 11 februarie 2017

"CUTREMUR " ÎN PIAŢA VICTORIEI !!!


                                        ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                                 11 Februarie 2017,ora 8,05 dimineata

                                                             Dragii mei, 

Tot în aceasta dimineată, cand înca mai stateam puţin in pat, aud glas care intreaba asa:

                      " Şi unde va fi Cutremurul?
                    În Piaţa Amzei?

Dar un alt glas , continuă:

                        Şi e în Piaţa Victoriei ,de lângă...!"

Clipă în care ,văd un Cer albastru de noapte,iar putin mai sus de pămant, acele cladiri din Piata VICTORIEI, păreau ca s-au asternut pe Cerul albastru de noapte, avand culoarea aurie, culoarea Soarelui.
Cerul părea oglinda cladirilor de jos.
Pe un astfel de Cer,se vedeau foarte aproape de Pămant, in auriu stralucitor, exact sub acea formă, cladirile din renumita PIATA VICTORIEI.
În PIATA VICTORIEI la acest ceas de noapte,erau numai hartii si gunoaie de tot felul.Oameni nu mai existau.
După părerea mea dragii mei,cred că PIATA  VICTORIEI dragilor,este in pericol! 
Dragii mei, vă las pe voi sa trageti concluziile, deoarece iar o sa fiu acuzata si AMENINTATĂ  pentru faptul că,eu as instiga la ură împotriva PRESEDINTELUI IOHANNIS.
Nu am facut si nici nu voi face asa ceva vreodata! 
Dar mă doare inima si sufletul ,pentru toate cate se petrec in aceasta TARA SFANTA, in timp ce domnulul PRESEDINTE KLAUS IOHANNIS este la ski,chiar in timpul programului sau de serviciu,iar românii se urasc si se jignesc in strada.
A spune un adevar pe care multi il împărtăsesc,a-ti spune părerea ,nu insemna a instiga !


Preşedintele Klaus Iohannis se relaxează la schi în... - RTV.net

www.romaniatv.net/imaginea-momentului-cu-klaus-io...

Translate this page
12 hours ago - Preşedintele Klaus Iohannis şi-a început deja programul de weekend, el relaxându-se la schi undeva în judeţul Alba, potrivit România TV.

                                                               Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA




                                                   

70 de comentarii:

  1. Doamna Maria, cutremurul de la Est s-a adeverit in Filipine in noaptea trecuta. 6.7 magnitudinea (peste 100 de victime)
    http://www.stiripesurse.ro/cutremur-puternic-in-filipine-peste-100-de-victime_1179156.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Tara aceasta nu va prospera pana când nu se scăpa de mizeriile din justiție care și-au bătut joc de români. Cei care ies în piață victoriei greșesc enorm , nu se gândesc ca în închisoare sunt aruncați oameni pe nedrept de către un sistem de justiție nedrept, corupt, mafiot pur și simplu sunt de partea dictaturii și probabil din aceste motive vor trebui sa plătească. Foarte periculos sa ieși în strada pt distrugerea vieții și familiilor a câtorva zeci de mii de oameni care sunt condamnați de către acest sistem corupt. Sunt ferm convins ca sunt câteva mii bune condamnate pe nedrept. Va dați seama că lacrimile și suferință lor și a familiilor (poate au și copii) lor ii vor ajunge pe cei care protesteaza în pta victoriei? Citez din Iisus: cine crede ca este fără de păcat sa arunce primul cu piatra.

    RăspundețiȘtergere
  3. CRUCEA DE LUMINA CARE S-A FORMAT DIN OAMENI LA PIATA VICTORIEI ATI SCRIS DOAMNA MARIA DESPRE ASTA.
    MULTIME DE POPOR ! O LUMINĂ ALBĂ ORBITOARE ȘI SFÂNTA CRUCE VIE ! SFÂNTA CRUCE DIN OAMENI FACUTA !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/multime-de-popor-o-lumina-alba.html

    Crucea aici in articol/ http://www.timponline.ro/robert-sighiartau-a-protestat-in-piata-victoriei-din-bucuresti-sfidare/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anoim 11 feb 12:28 nu a fost nicio cruce sfîntă,acolo este o mare intersectie și oamenii au venit concomitent de pe cele 4 străzi și normal că privit de sus a dat această impresie. Acești tinerii nu au nimic sfînt,ei nu-și respectă istoria, bunicii,iar unii nici măcar părinții.Pe mine nu mă deranja protestul lor dacă erau în stradă doar pentru acea ordonanță așa cum au afirmat la început,dar apoi mi-am dat seama că sunt manipulați și foarte parșivi.În opinia mea sunt niște trădători,care fac jocurile lui Iohannis și a multinaționale.

      Ștergere
  4. Aici in piata Victoriei s-a format o mare cruce de lumini exact cum ati scris in mesajul MULTIME DE POPOR ! O LUMINĂ ALBĂ ORBITOARE ȘI SFÂNTA CRUCE VIE ! SFÂNTA CRUCE DIN OAMENI FACUTA ! Este o poza cu cruce mare.

    http://www.timponline.ro/robert-sighiartau-a-protestat-in-piata-victoriei-din-bucuresti-sfidare/

    RăspundețiȘtergere
  5. S-a adeverit si ceea ce ati spus cu stadionul , cu fotbalistii ;

    https://www.antena3.ro/externe/tragedie-pe-stadion-17-oameni-au-murit-si-56-au-fost-raniti-399458.html


    Cel puţin 17 persoane au murit şi zeci de oameni au fost răniţi, vineri seară, în îmbulzeala creată la intrarea în stadionul din Uige, oraș din nordul Angolei.

    Fanii s-au repezit să vadă primul meci al sezonului, Santa Rita de Cássia - Libolo, iar unii au plătit cu viața. Purtătorul de cuvânt al poliției, Orlando Bernardo, a declarat că în timpul întâlnirii a avut loc o busculadă la intrarea stadionului.

    17 oameni au murit și 56 au fost răniți, a confirmat oficialul, adăugând că printre morți sunt și copii. Unii fani s-au sufocat din cauza înghesuielii. Pur și simplu au călcat unii pe alții, a declarat directorul general al spitalului din Uige, Ernesto Luis. Cinci dintre răniți sunt în stare gravă, a precizat el.

    În timp ce partida era în plină desfășurare, fanii au forțat intrarea, pentru a vedea meciul. Poarta a cedat sub presiunea lor și a rezultat o busculadă mortală. Nimeni dintre cei aflați pe stadion nu a conștientizat drama care se întâmplă la intrare. Partida s-a desfășurat normal, iar oaspeții au câștigat meciul cu 1-0.

    RăspundețiȘtergere
  6. ANALIZĂ INCENDIARĂ! Generalul Chelaru, despre proteste: „În jurul nostru BATE CRIVĂŢUL, se fac poduri peste România, iar noi NE BATEM ÎNTRE NOI CA IDIOŢII”

    http://www.ziarulring.ro/eveniment/analiza-incendiara-generalul-chelaru-despre-proteste-in-jurul-nostru-bate-crivatul-se-fac-poduri-pes?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=IntactMG&utm_medium=web

    RăspundețiȘtergere
  7. ... nu , acum doar speriati manifestantii poate poate -or sta p-acasa . La Cotroceni nu se prevede nici un cutremur ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iohanistule, la Cotroceni nu se prevede nici un cutremur pentruca acei oameni sunt acolo pentru o cauza justa JOS iOHANIS!!!! Cu lacrimi in ochi ma rog mereu si-l rog pe Dumnezeu sa-i descopere toate faptele trecute si prezente pe care acest monstru numit presedinte al RO le-a facut si le face impotriva Romaniei si a romanilor. Dumnezeu sa-l demaste si sa-i plateasca!!!

      Ștergere
    2. Mai draganistule 14.43 nu mai aduce injurii, ca stim ca esti de la PSD ! Sa iti fie rusine ca asculti de consultantii evrei Moshe Klughaft și Sefi Shaked ,angajati de PSD si dezinformezi lumea !Stim cine esti.
      Jos Dragnea si jos HOTIA !

      Ștergere
    3. Taci din gura iohannistule-sorosist de la 19:01, caci aberezi dramatic.

      Ștergere
    4. Anonim 11 feb 19:01 nu facem parte din PSD dar ținem cu dreptatea nu cu trădătorii de țară ca voi,care-i faceți jocul lui Iohanis.Voi sunteți niște marionete ordinare,care v-ați vîndut sufletul acestui diavol care vă controlează mintea.El se distrează la schi,iar proștii stau la protest.

      Ștergere
    5. an.19.01 iohanist sorosist n-ai ce zice si bagi niste nume de jidani de care n-am auzit in viata mea. Sa sti ca nu sunt inscrisa in nici un partid, modul cum eu gandesc in prezent gandeste foarte multa luma vazand ce face nazistu cu tara impreuna cu gestapoul kovesi...asa ca flitu mic ca va vede lumea de ce sunteti in stare hotilor!!!!

      Ștergere
    6. Pai mai activistilor PSD ,va prefaceti ca nu cunoasteti sefii vostrii ,consilierii de imagine angajati de Dragnea ,Moshe Klughaft și Sefi Shaked ?!
      Dragnea a vandut Romania evreilor ,numai sa castige puterea pt. el !
      Ce spuneati de Johannis ,care este cetatean roman ?!....Minciuni ,Dezinformari de la consilierii evrei.

      Ștergere
  8. Probabil un cutremur dupa ce pleaca oameni din piata, de aici si gunoi ramas probabil de la ei. :'(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca mai mult ca la Cotroceni sa fim seriosi:)

      Ștergere
    2. La cotfoceni,oamenii stiu exact ce vor,nu pot fi manipulati.Maria H

      Ștergere
  9. El e instigator impotriva celor alesi legal si s-ar putea ca mai devreme sau mai tirziu sa-si dea seama,oricum nu asta e rolul sau constitutional,l-as caracteriza ca un frustrat dupa cum spunea el insusi cind in 1989 s-a ascuns.O fi o refulare ,revansa pentru frustrarea de atunci,o lipsa de maturitate vinovata care se manifesta la batrinete ca o revansa.Un caz pentru psihologisi doctorii psihiatri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o persoana rea la suflet!El nu cunoaste calea de mijloc....Maria H

      Ștergere
    2. Hai sa fim seriosi ,Dragnea este un om corect si cinstit ?! Multa dezinformare de la partid aici pe blog....
      Dragnea este sursa raului , pt. ca el a dat ordonanta 13 pt. a scapa de pedeapsa! Dragnea trebuie sa plece, deoarece apara hotii ,el insusi fiind un condamnat penal.

      Ștergere
    3. Iohannis e cel mai mare penal,fratele Codruței Koveși are dosar penal,Procurorul general Lazăr are dosar penal,așa că trebuie să să cauți penalii în altă parte.Koveși face zilnic abuz în serviciu și ordonanța 13 era în folosul ei,dar cînd nu o să mai fie în funcție o să regrete că s-a abrogat.Sper să o văd în cătușe pe această viperă,împreună cu toată gașca ei de securiști,care au contribuit la distrugerea țării.

      Ștergere
    4. Bai iohanist -sorosist! dece dezinformezi lumea? ordonanta 13 s-a discutat si s-a ajuns la concluzia ca este perfect legala! intelegi? PERFECT ! a fost retrasa ca sa calmeze tara, oitele pe care le-ati trimis voi in piata sa rastoarne guvernul ales in mod democratic. voi cu partidul multinationalelor care jefuesc tara, cu plicusor ban si toti incometentii lui soros pe care-i plateste sa destabilizeze Romania. Nu aveti pic de patriotism in voi iar rusinea va lipseste total. Va tot luati de Dragnea ca sunteti invidiosi pe inteligenta si personalitatea lui. Cand te uiti la plicusor ban si la celalalt din usr care dormea in parlament atunci iti dai seama ce hombre sunteti. Vai de voi!

      Ștergere
  10. Va fi un protest monstruos duminica, 12 februarie 2017 ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Protest monstruos sa aperi ce??? S-o aperi pe kovesi care este o corupta ( vezi cazul cu fratesu, etc) să-l aperi pe Lazăr care are dosar penal rezolvat cu nup? Și restul penalilor care se ascund sub vrajeala asta de slogan" lupta împotriva corupției ". ? Ba dacă pretinzi ca ești corect pai fii corect cu toată lumea!!!! Nu as vrea sa fiu în pielea celor care protesteaza în piață victoriei pt pușcării când ii vor ajunge pacatele. !!!!!

      Ștergere
    2. Cutremurul va fii acolo la Cotroceni.Stati ma linistiti mergeti in Victoriei.

      Ștergere
    3. S a adevarit si ce a ti spus de fotbalisti Maria

      Ștergere
    4. S a adeverit si ce a ti spus de fotbalisti Maria

      Ștergere
    5. Anonim 14.08 daca Dragnea si PSD ul sunt asa de cinstiti, de ce au angajat consilieri israelieni ,pe Moshe Klughaft și Sefi Shaked , ca sa le spele imaginea ?! Esti angajat de partid ca sa trimiti mesaje de dezinformare , la comanda evreilor ? De ce postezi la fiecare mesaj ?

      Ștergere
    6. Anonim 11 februarie 2017, 19:09
      Dragnea si PSD au angajat consilieri israelieni deoarece ideologia bolsevica tot de la unul ca ei vine - Kissel Mordechai ( Karl Marx )

      Ștergere

    7. Anonim11 februarie 2017, 14:06, dar tu pe cine aperi, penalii si coruptii, puscariasii care au jefuit tara? Inseamna ca esti asemeni lor.

      Ștergere
    8. An.19.09 esti un mare mincinos, manipulator si instigator sorosist!!!Psd-ul n-a angajat pe nimeni sa le spele imaginea, cred ca i-ati angajat voi pe acesti indivizi ca sa va spele voua imaginea...apropo cine-i plateste? soros sau MULTINATIONALELE ?

      Ștergere
    9. Păi din moment ce protestul e făcut de niște monștrii,nu poate să fie altfel decît monstruos.Puneți-vă și coarne de diavoli să fiți văzuți din avion că poate trece iar pilotul lui Iohannis pe deasupra voastră să vă salute din nou.

      Ștergere
    10. Anonim 00.15. Eu nu încerc sa apar pe nimeni.dar hai sa vedem adevarul. Dacă tot te dai asa de cinstit de ce nu ești pan la capăt? Ce vrei sa spui ca infractorul de iohanis care are case cu acte false, a vândut copii ( ridicol sa ai un președinte vânzător de copii rușine nationala) aia de la dna kovesi are la activ infractiuni ( imaginează-ți ca toate jafurile făcute din 89 incoace au fost făcute cu acordul și protecția justiției dna și diicot) de ce au lăsat sa se fure atât de mult din tara căci dacă unu fura 50 de lei îl depistează imediat si isi trage 4-5 ani de parnaie și unu care fura milioane de euro nu e depistat nici după 20 de ani sau ia cu suspendare sau nup. Vezi ca gândești cu 2 masuri.timpul celor ca tine va apune very soon. Nu încerca să aburesti sfințenia ta.lasa-ne. Nu le mai lua apărarea hoților din justiție ca nu mai tine. Dar de jafurile din păduri de care știe o lume întreagă diicot și dna nu știu???! Sau afla după 30-50 de ani. Încearcă sa fii mai educat....

      Ștergere
    11. Dragnea a angajat consilieri de imagine pe cetatenii israelieni Moshe Klughaft și Sefi Shaked ,la PSD. Sunt in tara in acest moment si coordoneaza mesajele partidului si a postarilor de pe internet ! Sunt platiti de PSD si Dragnea ...

      Ștergere
  11. https://www.dcnews.ro/mobile/orban-acuza-implicarea-lui-soros-in-politica-interna-acuze-aduse-si-ue_532347.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Alexandru în Ungaria Victor Orban a scos ONG-urile din țară,a trimis FMI-ul acasă,iar multinaționalele au fost impozitate suplimentar,asta trebuie să facem și noi.Diferența este că Ungaria nu e condusă de Serviciile Secrete și acolo Guvernul și Parlamentul au un cuvînt de spus.Acolo nu decide Soroși sau strada cine să facă legea,pentru că ungurii au tineri mai inteligenți decît ai noștri,care se prostituează intelectual.

      Ștergere
  13. Apropo de gen. Chelaru caruia i-am citit interviul despre situatia actuala: dansul nu stie ca in Romania a avut loc o tentativa de lovitura de stat, care eu stiu cum a fost oprita !

    RăspundețiȘtergere
  14. Fereasca Dumnezeu doamna Maria!!Sa ne rugam la bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa feteasca acei copii care sunt masa đe manvra.

    RăspundețiȘtergere
  15. La piata Victoriei se pregateste maine sute de mii de hartii colorate de persoana in tricolor rosu,galben si albastru si lumini pentru a fii vazute de sus live,probabil dupa protest vor ramane ceva urme,da la ziua de maine face referire mesajul dvs dar nu stiu ce fel de cutremur poate fii dar nu cred in nici un caz ca va fii ceva altfel as fii stiut dinainte.Ce se pregateste maine va face istorie Romania atata va spun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai oameni buni maine se vor imparti hartii colorate in tricolor rosu,galben si albastru de persoana asta a vazut dna Maria mergeti cu incredere divinitatea a pregatit ceva special pentru tara noastra ,maine se va face istorie.Iisus Hristos va fii deasupra tuturor celor prezenti in PIATA nu va faceti griji.Nimic rau nu se va intampla decat niste hartii aruncate dupa protest..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După cum văd eu , tu ții cu Iohannis :)

      Ștergere
    2. Eiiiiii.dragă Iona de nu zici IOHANIS nu Iisus .ce rost are

      Ștergere
    3. Venim cu drag ! Ne intalnim acolo in piata ...

      Ștergere
    4. Mai Iona,numai hartii colorate primiti? Hartie higenica de la multinationale pe cand?

      Ștergere
    5. Da in mod sigur, ISUS HRISTOS va fi deasupra voastra si o sa va aplaude pentru razmerita...s-o credeti voi! va fi satana de soros si multinationalele, bancile straine care au acaparat Romania si-si fac legea lor, legea junglei la fel si ceilalti ca oricum la romani merge orice! Iar voi din piata le faceti jocul. Bravvo romani! voi sunteti romani?

      Ștergere
    6. Iona ești o parșivă nu mai manipula tu lumea că nu-i inviți la tine acasă.Voi mergeți să faceți spectacol,pentru voi e o distracție cind cei din fața Cotroceniului sunt vai de mama lor,bătrîni,bolnavi și necăjiți.Să-ți fie rusine fățarnico.

      Ștergere
    7. Iona probabil că mergi să împarți harta pe care o vrea Soroși după împărțirea Romaniei.Mai bine împartele oamenilor cîteva iconițe și spune-le să meargă la Biserică și la casele lor.DS

      Ștergere
    8. Nu DS nu merg acolo..dar as fii putut face asta pentru schimbarea acestui sistem care nu-mi este pe plac deci va rog nu mai pronuntati numele meu si nu ma includeti in hazardul vostru si ura de care dati dovada.Nu sunteți mai prejos decat ceilalți sa fim seriosi.Eu sunt pe blog pentru informatii nu pentru cuvintele voastre de batjocură.Dar nu i nimic schimbari tot vor fii si încă la un nivel foarte mare.

      Ștergere
    9. Anonim 09:58 ai memorie selectivă.
      Tu ti-ai ridicat pe blog poalele în cap si ne cerți pe noi că am văzut ce porți pe dedesubt.
      Ti-ai turnat singură lături în cap.

      Ștergere
    10. Iona12 februarie 2017, 09:58
      Si cine sa vina la guvrnare? Cei care au pus la cale Colectiv si Bamboo?
      Neluta

      Ștergere
    11. Iona, bravoooo !!!
      Este pentru prima data cand sunt de acord cu punctul tau de vedere! Recunosc, esti o surpriza placuta.

      Ștergere
  17. Daca ascultam pe Iona,riscam sa nu mai avem incredere in divinitate,desi persoana vrea sa se revendice de la sursa divina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Largiti mai mult mintea ca nu tot ce zboara se mananca.Iona are dreptate incearca sa va deschida mintile dar voi tot inchuiati rămâneți.

      Ștergere
    2. Ai dreptate,dna Maria primește msj de la Duhul Sfânt și spune ca Iohannis nu e bun iar Iona primește și ea mjs de la Divinitate și zice ca Iohannis și USR este bun.noi ce sa mai înțelegem ?!:( Eu o cred pe Maria.

      Ștergere
    3. iona este un agent de dezinformare strain trimis aici sa-si bata joc...

      Ștergere
    4. Anonim11 februarie 2017, 16:42
      Cu ce sa ne deschida mintile? sa vina PNL la guvernare?
      In 89 nu a fost un guvern al strazii; au fist tot cei care stiau despre lovitura de stat din Romania.
      s-a stiut cu luni de zile inainte si ziua cand Ceausistii o sa fie omarati.
      Neluta

      Ștergere
  18. iona spune-ne tu te plateste bine plicusor ban?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da s-a dat bani e mafie curată :)))vorba lu'Florica Dansatoarea cu dedicatie specială ..Hai bai sa fim seriosi de unde bani la atâtea sute de mii de persoane sau poate nu stiu încă nu a ajuns la mine.:)) :)))))) da sunt uimita cât va duce mintea serios?Ati gandito mult????:)))

      Ștergere
    2. Taci iona nu mai minti ca te-am prins cu mata-n sac! cautam pe net servici de curatatorie si am citit cu ochii mei oferte de job in toata tara pentru aceste manifestatii, trimitea pentru amanunte la o adresa de facebook. Am mai scris despre acest lucru in aceiasi zi. In ziua urmatoare am cautat anuntul si disparuse. Dar mancare, ceai, flori,etc. etc de unde le primiti? Lumea deja stie cine va tine acolo ca sa dati jos guvernul. Bravo iona !

      Ștergere
    3. Retardatul ăla nu știe să lege două vorbe,își mai aduce și copilul mic la protest,vai de capul lui de handicapat mintal. ONG-urile își spală banii prin mâna acestui cretin.

      Ștergere
  19. Cutremurul să nu care cumva să îl provoace chiar protestatarii.Printre ei și-au făcut cuib multe ,,buruieni,, și mare lucru să mai fie manifestații pașnice.Să dea Domnul să fie liniște să nu se ajungă la lupte între soldați și oameni ,,viteji,,.Mulți de acolo nu știu ce e în umbra lor să nu care cumva să fie și în piața Victoriei puse troițe pînă la urmă.Asta mă duce cu gindul la mesajul Mariei,,PĂCAT PĂCAT DE SÎNGELE VĂRSAT,,.Fiți atenți oameni buni dacă vedeți că ,,baiul,,e mare plecați de acolo să nu se întîmple ceva rău.Se fac jocuri murdare rău de tot pe spinarea voastră,iar voi habar nu aveți ce e la mijloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar azi s-a strigat in Piata Victoriei Păcat Păcat de sângele vărsat.Si s-a mai strigat si zilele trecute.

      Ștergere
  20. daca toti mergeti in piata luati cu voi si preoti sa se roage si ei pentru tara noastra sfinta...... da sa fie protejata de cei rai.....care orifii eu nu stiu ....doar dumnezeu stie...poate asa va iesi adevaru la iveala.......doamne dane sanatate lumineaza mintea romanului iubire ....si mult spor...olimpia m.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce să caute preoții printre satanișții,poate niște teroriști ISIS să le facă un cadou ca la Nisa sau Berlin.Succes

      Ștergere
  21. Marmureanu a spus ca anul asta va fi in Romania un cutremur peste 6.Ofi citit blogul doamnei Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii destepti nu fac caz de asta, dar pr--stii striga in gura mare ca sa-i afle toata lumea.
      Asa si cu tine 11:34!

      Ștergere
  22. Cutremur la 11.11 minute pe data de 12.02.2017

    RăspundețiȘtergere