luni, 13 februarie 2017

ACTIUNE ÎN FORŢĂ A DNA !

                                          ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!  

                               

                             13  Februarie 2017,ora 6,12 dimineata !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud un glas foarte grabit,care spune cu rapiditate asa:

                    "Un Eveniment surpriză !
                  Acţiune în forţă a lui DNA !"

Dragii mei, vom auzi cu siguranta despre ceva sau despre cineva,in care DNA -ul va iesi glorios.
Pe buna dreptate,unde este LEGE,nu-i tocmeala !
Sunt si eu intru totul de acord,ca acei oameni ,indiferent de statul lor social, daca au gresit cu intentie sau din neatentie, sa fie trasi la raspundere.
Numai asa, vom putea face ordine in Romania.
Acum însă,rămâne de văzut ce se va întampla si care va fi Evenimentul surpriză.
                               Cu dragoste,Maria.

53 de comentarii:

  1. D.N.A-ul are foarte mult de lucru.Acesti oameni trebuie sa fundamenteze si sa adune mai intai probe veridice in legatura cu foarte multe fapte de coruptie.Le doresc succes,curaj si putere de munca in combaterea sistemelor mafiote din toate institutiile statului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zat cu dna ul tău. Dna este însăși instituția corupta în frunte cu diicot și parchete. Nu ma apuc acum sa enumăr dosare cu nup ( lascu, Lazăr, defrișări ilegale păduri, vânzare terenuri la străini, etc). Ce te gândești acum ca din toată Abrambureala asta o sa iasă justiția eroina.?! Justiția care a colaborat cu clanurile mafiote românești și străine și a vândut oamenii, tara. Ce a făcut din 89 incoace căci tara și romanii au dus-o din ce în ce mai prost și avem justiție gârlă...afara cu voi cei care sunteți în vârful justitiei cu vrajeala voastră și cu dictatura voastră. Auzi" Le doresc succes,curaj si putere de munca in combaterea sistemelor mafiote din toate institutiile statului." Marș baaaa.....

      Ștergere
    2. S-A FĂCUT DREPTATE...UN INCULPAT LA ALBA A FOST ACHITAT DEFINITIV DE ABUZ ÎN SERVICIU ...PT CĂ ȘI ACUM VINE PARTEA CEA TARE...ABUZUL ÎN SERVICIU A FOST DEZINCRIMINAT PT. CĂ, cioloș nu a modificat cf deciziei CCR neconstituționalitatea în termen de 45 de zile...și deci SĂ VEZI CE NOSTIM A DISPĂRUT. AMIN...Ce-i care urlă în stradă ce mai urlă acum?
      Există justiție DIVINĂ...LE-A DAT ÎN CAP.

      Ștergere
    3. NU VA LĂSAȚI MANIPULATI LA PROTESTE IAR DACĂ PROTESTATI SA PROTESTATI DOAR PT VOI ȘI PT TARA NU PT ALTII

      https://www.bugetul.ro/atentie-ce-miscare-cere-autonomia-transilvaniei-si-promoveaza-protestele-anti-guvern/

      Ștergere
    4. D N A egal GESTAPOUL lui hitler. Asa se inlatura "DUSMANII"politici... n-ati stiut?

      Ștergere
    5. Lui Dragnea ii este frica de Kovesi , deoarece stie ca este vinovat de fapte de coruptie !
      Asta este motivul pt. care incearca sa modifice legea si sa scape.
      Este un om slab si corupt .

      Ștergere
    6. Fals. Nu-i este frică!

      Ștergere
  2. Sa ne ajute Dumnezeu , poate scapam de Dragnea si il aresteaza.A compromis imaginea PSD-ului ca partid , cu ilegalitatile lui...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Instituțiile de forță ale sistemului consuma milioane de euro de la stat pe anul și produc doar...1%din cat consuma. Concluzia: sunt total inutile.
      --- iata dovada ... asa ca degeaba sperați. Este absolut inutil.nu va mai lăsați pacaliti

      http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=957770&title=iata-dovada-ca-lupta-impotriva-coruptiei-e-o-mare-minciuna-si-o-facatura-sorosista-cum-au-fost-musamalizate-marile-dosare-de-jaf-de-zeci-de-miliarde-din-romania

      Ștergere
    2. Mizerabil sorosist! va este frica de Dragnea pentruca este inteligent si competent, tine cu tara si cu poporul de aceia vreti sa-l infundati. Dar Dumnezeu va vede si are plata si pentru voi care platiti oameni ca sa demonstreze cu anunturi la mica publicitate si pe net.

      Ștergere
    3. Esti complet pe langa...

      Ștergere
    4. Anonim 13 feb 17:44 Dragnea nu a compromis pe nimeni și a muncit un an de zile la programul de guvernare de care unii își bat joc acum.Ordonanța 13 nu a fost dată la cererea lui și s-a dovedit că era perfect valabilă,dar oamenii sunt naivi și s-au lăsat manipulați.Se vede că a devenit incomod pentru unii și vor sa-l elimine pe orice cale.DNA-ul trebuie să caute ilegalitățile în conturile lui Nicușor Dan și în curtea primarului din Cluj,care spunea că nu se dă nici jos din pat pentru o șpagă de numai 50.000 de euro.Penalii se învîrt în jurul președintelui,dar DNA-ul are grijă să le albească toate dosarele,așa cum le-a albit și pe a lui Lazăr,Lascu,etc.DS

      Ștergere
    5. DS stim ca esti angajata la PSD , asa ca nu te mai obosii...
      De unde stii tu ca Dragnea a muncit " un an de zile " la programul psd ,cand stim ca nu este asa : programul PSD a fost facut de consilierii israelieni Moshe si Sefi ,angajati de Dragnea tocmai pt. a pacalii lumea.
      Ordonanta 13 a fost data de Dragnea ,pt. ca chiar el a pus guvernul Grindeanu si era in interesul lui , pt. a inlatura raspunderea penala din dosarul de la ICC.
      Nu mai pacali lumea, ca te vede cel de sus si nu este in interesul Romaniei sa ramana la putere un prefacut ca Dragnea.

      Ștergere
    6. Anonim 13 feb 18:36 îți mulțumesc pentru acest link deosebit de valoros,unde jurnaliștii au făcut o documentare temeinică Sper să citească toată lumea să vadă unde se află adevărata corupție.Tinerii din piață pretind că sunt intelectuali,dar nu înțeleg de ce nu se informează să vadă,ce rol are DNA-ul și ce abuzuri face.Sunt dosare grele cu sume mari de bani de care DNA-ul nici nu pomenește.Treziți-vă romăni.DS

      Ștergere
    7. DS mai bine citeste in dosarul lui Dragnea sa vezi cate vile are si cat de bogata este familia.Fiul lui are masina Lamborghini , Bombonica hotel , Dragnea al tau ne-a furat 20 ani .
      Chiar nu mai ai masura in a dezinforma ?!

      Ștergere
    8. 23:24 dar dosarul USR cu fondurile din campanie l-ai citit? Ei sunt curați? Te reprezintă? Un somnoros, o cată, un hartuitor, un uituc ăstia sunt idolii tăi?
      După ce termini cu ei, uita-te si la protestatarul sef!

      Ștergere
  3. Am auzit ca PSD-ul face miting " spontan" , obligand angajatii bugetari din Olt si Dolj sa vina la Bucuresti. Chiar nu aveti frica de lege ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când eram copii râdeam de cei care pârau pe alții...AZI PLÂNGĂCIOASA koveși, lazăr, iohannis...SE PLÂNG PE LA CURȚI STRĂINE....CE TUPEU ȘI VÂNZARE DE ȚARĂ... ce trădători de meam ca să-și apere scaunele și beneficiile...NU LE ESTE RUȘINE LOR ȘI VOUĂ CARE SUSȚINEȚI ACEȘTI MAFIOȚI CARE NU SUNT CURAȚI?...
      VINE ȘI ZIUA LOR ȘI a celor care îi susțin

      Ștergere
    2. Eu știu că multinaționalele obligă oamenii să vină la miting și ONG-urile îi plătesc pentru prestația lor.Oare lor nu le este frică de lege? A pardon,legile sunt doar pentru proști.DS

      Ștergere
    3. Da,asa se aude ca PSD Olt si Dolj,deocamdata,vine in Bucuresti,organizat cu autocare.Ce o iesi,doar bunul Dumnezeu stie.Doamne fereste-ne!

      Ștergere
    4. Anonim13 februarie 2017, 22:31
      Are firme cu state vechi, dar ca nu stim noi; ca si altii de altfel.
      Neluta

      Ștergere
    5. Agentii psd sunt ingrijorati...
      Se vede clar ca PSD aduce membrii platiti cu 100 lei ,la mitinguri "spontane" care se incheie la ora 21 fix.Minciuna are piciore scurte.
      Cei din Piata Victoriei sunt prea multi pt. a fi platiti de cineva ...;)

      Ștergere
    6. Atâția bani sa ai tu toată viață ta,cați bani sau dat de PSD la miting,Pai cei de la Victoria au plecat forțat de la serviciu iau trimis șefii,doamne multi ai in gradina ta.Iartă i pe toți!.Parca sunt injectați cu venin de șarpe!

      Ștergere
  4. ADN dc face numai la unii dosare?? E infiintat/finantat de Soros?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ,...e finantat de Dragnea ,ca are bani si vila in Brazilia...
      Mai are si teren de tenis cu iluminare nocturna, la vila din Alexandria.
      De unde atatia bani ,...din salariu de bugetar ???

      Ștergere
    2. Anonim 13 feb 18:12 instituția fantomă se numește DNA nu ADN, vezi că te faci de rîs pe aici și te iei de mînă cu Floricica dansatoarea,pe care ne-o arată Presa insistent să ducă mitingul de la Cotroceni în derizoriu.

      Ștergere
    3. "Doar din salariul de bugetar"poti sa ai bani asa de multi,cu vaste domenii in Brazilia,Alexandria etc,Iar odraslele au si cele mai scumpe masini.Oare ajung cu ele mai repede in Rai?

      Ștergere
    4. Minciuni minciunii Zdragnea este un geniu face bani din orice plus că fiisu are o fermă de porci. Dragnea iubește foarte mult românii în special damele în jur de 20-25 de ani.Ești gelos pe el că se duce în Brazilia ce vrei să meargă cu toți țăranii la Mamaia

      Ștergere
    5. An. 12:38/14 febr., ai dreptate cand spui ca nu merge cu unul ca si tine, la Mamaia, avand in vedere ca tu trebuie sa te multumesti doar cu ce ai acasa si sa mergeti la bai cu namol !
      Tot la fel, si an.19:45/13 febr., inteleg ca este frustrat pt. ca nu a fost si el invitat la o partida de tenis in nocturna !
      Pai, si cine-i de vina, daca tipul nu avea si el racheta de firma, cu semnalizare luminoasa, ca sa nu se impiedice pe teren si nu numai…
      Concluzia: cele mai grave boli sunt invidia/ura si barfa !
      Cu acestea nu veti avea niciodata ce au cei pe care ii barfiti, din simplul motiv ca pierdeti timpul !
      Uitati-va in gradina voastra si nu-i mai tot pizmuiti pe altii, INDIFERENT cine ar fi acestia !
      Oricum, fiecare om are un destin bine stabilit, care nu depinde de “fluieraturile” celor de pe marginea terenului.

      Ștergere
  5. Am spus si am fost luata in ras,usor se vor rezolva toate.Doamna Maria ,multe din cele spuse de dumneavoastra vor fi gresite. Sorin Grindeanu într-un anturaj nepotrivit,a fost filmat in compania unui condamnat penal.Si iata cine este si Dragnea ,procurorii sustin ca Liviu Dragnea a constituit un "sistem national de influenta" pentru a determina autoritatile publice centrale, judetene si locale aflate sub controlul politic al PSD sa se implice in exercitarea de presiuni asupra presedintilor birourilor electorale ale sectiilor de votare si asupra membrilor acestora pentru a falsifica semnaturile alegatorilor pe listele de vot si a introduce in urne un numar suplimentar de buletine decat cele votate de alegatori, in folosirea unei urne mobile in conditii contrare legii, in obtinerea pe cai ilicite de informatii, in fiecare ora, despre numarul de persoane care au votat si despre modul in care s-a votat in unele sectii de votare, in practicarea votului multiplu.
    Vor veni si alte acuzatii foarte curand.

    RăspundețiȘtergere
  6. S-A FĂCUT DREPTATE...UN INCULPAT LA ALBA A FOST ACHITAT DEFINITIV DE ABUZ ÎN SERVICIU ...PT CĂ ȘI ACUM VINE PARTEA CEA TARE...ABUZUL ÎN SERVICIU A FOST DEZINCRIMINAT PT. CĂ, cioloș nu a modificat cf deciziei CCR neconstituționalitatea în termen de 45 de zile...și deci SĂ VEZI CE NOSTIM A DISPĂRUT. AMIN...Ce-i care urlă în stradă ce mai urlă acum?
    Există justiție DIVINĂ...LE-A DAT ÎN CAP.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti doresc sa ai si tu parte ,personal de o asemenea "dreptate psdista", dupa suflet !
      Sa zicem ca te fura un infractor ,iar " justitia divina a PSD-ului" sa il faca scapat de raspunderea penala... ! E valabil si pt. alti suporteri psd. Succes

      Ștergere
    2. Gresit! E justiția fostului guvern! Să dăm cezarului ce este a cezarului!

      Ștergere
  7. Poate apare Sebi Ghita doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din pacate incepe a se confirma actiunile de politie politica,cea mai virulenta este pozitia UDMR-ului prin legea inaintata in parlament pentru modificarea codului penal.Kovesi face politica si antiromaneasca prin declaratiile recente date presei internationale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zi zau...Asa se face dezinformarea cu mesaje de la partid ?! Te platesc bine ?
      Kovesi aplica LEGEA impotriva infractorilor , gen Dragnea ,Udrea etc si nu face politica antiromaneasca !
      O tara unde este respectata legea ,este mai puternica !

      Ștergere
    2. Care lege? Cea neconstitutionala? Cea cu denunțuri fără probe? Când vei fi judecat pe baza unei astfel de legi să nu te plângi!

      Ștergere
  9. Anonim 18.07 daca nu DNA,Parchetele si Diicot-ul,atunci cine.Ia in calcul ca acum nu mai sunt condusi de Nastase,Basescu sau Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Probabil o alta măgărie. Când au furat tehnocratii, pdl, PNL, pmp etc nu ș au sesizat, n au trecut la acțiune în forta. Acum au năvălit ca ulii pe acest guvern cu un program de guvernare SUPERB, ca sa nu facă lumea diferența între iohannisti și noul guvern. Dar suntem în mare pericol dacă au reușit să adune atâta oameni să strige cu ura împotriva unor oameni care dau, oferă. Este ilogic ce se întâmplă acolo.

    RăspundețiȘtergere
  11. DNA=fabrica de dosare, cine incearca sa spuna/faca ceva, are dosar si consecinta, nu mai poate ocupa o anumita functie. mUlte gainarii se scot in evidenta, la tv., sa creada poporul, cand de fapt altele sunt jocurile.parerea mea
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Infractorilor ca Dragnea , Nastase , Hrebenciuc nu le convine ca DNA aplica legea si pun postaci de la PSD sa dea mesaje false despre DNA si Kovesi.
      Mai nou incearca asocierea numelui lui Kovesi si a UDMR ,la fel cum au asociat numele lui Ciolos si al lui Soros.

      Ștergere
    2. Iohannis și Koveși sunt cele mai corupte persoane,dar proștii din stradă nu văd ilegalitățile lor.

      Ștergere
    3. 20.49 , Kovesi sau Johannis nu au teren de tenis cu iluminare nocturna si vila in Brazilia ca Dragnea!
      Nu mai dezinforma ca sa iti aperi colegul...de partid.

      Ștergere
    4. Iohannis are vila la Mail mi :)))

      Ștergere
  12. Radiatii mai mari ca la Cernobil la muzeul de Geologie Bucuresti din Zona Kiselef la citiva pasi de Guvern conform unui raport din mai 2016 tinut la secret descoperit de ziaristul Tolontan,unde ar fi fost si un decedat problema find cunoscuta si mai demulti ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce a spus? Sa mai meargă tinerii frumosi si liberi sa-si ia doza de radiații!
      E tara nimănui! Cum e posibil așa ceva!

      Ștergere
  13. Cel mai trist este că minimalizează aceste radiații,așa zișii ,,specialiști,, că nu este un pericol.Acum tinerii frumoși și liberi care au dus copilași de cîteva luni și de cîțiva anișori acolo lîngă LOCUL MORȚII cum pot fi liniștiți de acest lucru? Iată că abrogarea ordonanței 13 scapă abuzul în serviciu de sancțiuni și dezincriminează acest abuz.Vă place tineri frumoși și liberi ce ați făcut? Toți cei care fac abuz în serviciu cu prejudiciu de sub 200 mii nu fac pușcărie dar se recuperează prejudiciul prin confiscare,iar cei peste intră în pușcărie asta prevedea ordonanța 13.Acum ,ieri și azi au fost achitați 4 vinovați la Cluj și unul la Alba.Vedeți ce ați făcut? Ieșiți acum în piața VICTORIEI cu atîtea iradiații în zonă,Dumnezeu face dreptate asta e sigur.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Înregistrări DNA. ATAC la o parte a presei: Propaganda e mută
    Eugen Chelemen, redactorul șef al România TV a criticat dur o parte a presei care a "apărat statul de drept” în ultimele trei săptămâni, dar nu a schițat nici măcar un rând despre înregistrarea în care procurorul DNA Mircea Negulescu ”îi oferă consultanță juridică” soției unui arsetat. Procurorul s-a referit și la superiori, pe care i-a numit ”zdrențe ordinare”.
     0 
    de Tudor Curtifan


    ”CUM SE AUTODEMASCĂ BULA PROPAGANDISTICĂ!
    Propaganda e mută! După ce mai bine de trei săptămâni a apărat statul de drept într-o atmosferă ce te făcea sa nu mai intri pe Facebook, acum nu suflă o vorbă. Cei care vărsau lături în numele luptei anticorupție nu scriu niciun rând, nu dau nici un share, nu se revoltă deloc după ce magistratul DNA care "a arestat jumate de țară" o sună și stă mai bine de o oră la discuții cu soția unui inculpat arestat! Procurorul DNA se declară protector al inculpatului, dă consultanță juridică despre cum să fie puși la punct alți procurori, dă informații despre măsuri de supraveghere din alte dosare penale, dezvăluie martori cu identitate protejată. Magistratul DNA vorbește la telefon cu soția arestatului și despre corupția din sistem. ,,Soluții care se dau pe bani", procurori "care nu dau soluții moca", "ștreanguri de gât", " procurori jegoși", superiori din parchete care sunt "zdrențe ordinare"!
    Magistratul DNA pare disperat și vrea să se asigure ca arestatul nu-l va denunța la insistențele altor "zdrențe" de procurori! Pentru toți ce se pretind mari lideri de opinie, aceste fapte extrem de grave ale unui magistrat DNA trebuie ascunse!
    STIMAȚI PROPAGANDIȘTI, isteria din prima situație coroborată cu tăcerea voastră din a doua situație arată cine sunteți cu adevărat! EU VREAU SĂ ZBOARE CORUPȚII DE PESTE TOT! ȘI DE LA GUVERN, ȘI DIN PARLAMENT, DAR ȘI DIN DNA, PREȘEDINȚIE SAU SERVICII! DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT!”, a scirs pe pagina personală de Facebook, Eugen Chelemen, redactorul șef RTV.
    În urma înregistrărilor, procurorul Mircea Negulescu a demisionat din funția de procuror al DNA.

    https://www.dcnews.ro/mobile/inregistrari-dna-atac-la-o-parte-a-presei-propaganda-e-muta_532766.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Valeriu Zgonea, anchetat pentru o mită de 50.000 de lei și pus sub control judiciar

    http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/valeriu-zgonea-citat-la-dna-ploiesti-670206

    RăspundețiȘtergere