sâmbătă, 11 februarie 2017

PLOI , INUNDATII SI FURTUNĂ DE ZĂPADĂ ÎN ACELASI TIMP !

                                           ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!     

                         11 Februarie 2017 ora 7,31 dimineata !   

                                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,aud un glas care se tânguia si grăia aşa:

                  " Doamne !!!
                Doamne ,stiu că toate timpurile sunt bune....!"
Clipă în care dragilor, imi apare în faţa mea, în campul meu vizual, două anotimpuri as putea spune,doua stari ale vremii,despartite de o linie alba la vertical,asa cum vedem ecranul TV,de multe ori despartit in doua sau mai multe părti.
La Sud, vedeam cum pe jos era zăpadă si gheaţă,iar din Cer a început să plouă ca toamna.Image result for INUNDATII ZAPADA TOPITA

Image result for INUNDATII ZAPADA TOPITA...


Iar în dreapta imaginii naturale a atmosferei,înspre SUD -VEST, avea loc o puternica furtuna de zăpada!


Image result for FURTUNA DE ZĂPADAImage result for FURTUNA DE ZĂPADA..
Dragii mei, vom auzi de o astfel de vreme si vremuri, care ne vor afecta la modul cel mai serios. 
Si ploaia peste gheaţă si zăpada, dar si furtuna de zăpada, sunt la fel de neprielnice nouă.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului,ca sa nu ne lase din Mâna Sa cea puternica si ocrotitoare,ci sa ne apere si sa ne ierte pentru nerecunostinta noastra,pentru necredinţa noastra.
Daca omul ar avea CREDINTA macar cat un bob de mustar,cu siguranta, nu s-ar putea manifesta într-un asa mod încât ,să ajunga sa-si urasca propriul frate,proprii părinti,precum si pe Aproapele său.
Niciodata în ultimii 30 de ani, nu am mai vazut atâta ură si atâtea jigniri,aruncate de unii ,altora, desi ,toti sunt români,toti sunt din acelasi neam si din aceeasi Ţară.
CREDINŢA în DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI, vindeca sufletul celor învrăjbiti si dezbinati.
Avem nevoie de multa Rugaciune, de multa Iubire faţă de Aproapele,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,să nu-si intoarca Faţa Sa de la noi fiii Săi, care mult am gresit.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Prea Curata Fecioara Maria,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA




16 comentarii:

  1. Meșteșugiri viclene și personalităţi problematice



    Cu puțin înainte de anul 1992 a circulat zvonul că va începe un mare război, în care va fi amestecată și Grecia, pentru că atunci au căzut două pascalii împreună, așa cum profețise Sfântul Cosma Etolianul. Într-adevăr atunci au coincis din punct de vedere calendaristic două mari sărbători, Sfintele Paști și Buna-Vestire, iar aceasta a fost considerată de către unii erminia profeției Sfântului.
    Zvonul se răspândea împreună și cu alte amănunte...
    În Sfântul Munte unii monahi și mireni transmiteau zvonul cu o oarecare ezitare și reținere, alții se aflau într-o stare de exaltare și transmiteau zvonul ca un fapt sigur, iar alții nu voiau să audă nimic și considerau toate acestea niște prostii. Și lucrurile i-au îndreptățit pe cei din urmă.

    Cu puțin înainte de 2004 a circulat zvonul că nu vor avea loc Jocurile Olimpice în Atena, pentru că va izbucni războiul. Iarăși s-au arătat cele trei categorii de oameni amintite mai sus.
    Unii chiar și-au cumpărat și alimente... Și din nou lucrurile au arătat că zvonul a fost o bășică de săpun. Acestea sunt două dintre alte nenumărate zvonuri de mai mică amploare care au ajuns la urechile mele.

    Ce se întâmplă? Există unii oameni problematici, unii creștini (monahi, preoți și mireni) plini de complexe, care au o evlavie amestecată cu vătămare (n.tr. de minte), așa cum spunea glumind Părintele Paisie, și care vor să pară drept harismatici, dar nu sunt, ci se mișcă între hotarele psihasteniei și înșelării, dorind admirația și respectul mulțimii.

    De aceea răspândesc aceste zvonuri deși în subconștienul lor știu că acest joc are dată de expirare.
    Sunt batjocoriți de slava deșartă? Nu-și dau seama ce mare vătămare pricinuiesc în Biserică și în cei slabi în credință?

    Pe lângă aceștia mai există o categorie de oameni cărora le place să asculte și să creadă astfel de zvonuri, fără să cerceteze validitatea sursei care le transmite, fără să cearnă lucrurile, fără să pună să lucreze logica simplă.
    Probabil un astfel de zvon le creează o exaltare sufletească care ii satisface, le face viața mai fascinantă și le umple un oarecare gol sufletesc.
    De unde altundeva poate izvorî acest comportament lipsit de maturitate? Cam așa îmi explicam lucrurile vreme de mai mulți ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. 2.
    Înainte de Crăciunul anului 2008 a circulat un alt zvon extrem de rapid. Se spunea că va fi război în mai puțin de o lună, în luna ianuarie 2009.
    Lumea a fost chemată să cumpere alimente și să-și procure ceva bani pentru a putea înfrunta starea grea ce va fi creată și care va dura în jur de trei până la șase luni.
    Zvonul a fost atribuit unor mireni și monahi.
    De data aceasta au numit și sursa. Era starețul Efrem din America.
    Deoarece starețul este cunoscut și respectat și are o mare autoritate, zvonul s-a răspândit mult, în toată Grecia.
    A ajuns să circule și pe internet.
    Mulți oameni s-au conformat sfaturilor.
    Din fericire au existat și cei care nu au fost atrași de climatul general.
    Au trecut zilele și nu s-a întâmplat nimic.
    După vreo două-trei luni Starețul Efrem surprins, a scris din America un comunicat în care a declarat că el niciodată nu a spus astfel de lucruri.
    Unii (cine, oare?) exageraseră și interpretaseră greșit cuvintele lui sau - chiar și mai rău - au pornit la aceasta fără nici un pretext? Numele Părintelui Efrem a fost atunci defăimat pe o scară largă.

    Ce s-a întâmplat? Toți acești oameni care s-au sprijinit pe numele Starețului Efrem s-au simțit acum înșelați și ridicularizați.
    Din prostia creștinilor au câștigat negustorii.

    Autoritatea Starețului a primit o puternică lovitură, credința în Biserică și în Sfinții ei a celor slabi a fost zdruncinată.

    Și vrăjmașii Bisericii se bucurau că s-a arătat - potrivit celor cugetate de ei - cu multă limpezime prostia și complexarea creștinilor care cred în Stareți sfinți harismatici și în profețiile lor.
    Câștigați au ieșit vrăjmașii Bisericii și diavolul.

    RăspundețiȘtergere
  3. 3.
    Părintele Efrem a întemeiat 19 mănăstiri în America, unde locuiesc oameni din toate rasele pământului. El este cel care a dus duhul monahal ortodox athonit pe continentul american.

    Se bucură de mare prețuire printre ortodocșii din America. Diavolul și unii oameni îl urăsc și se opun lucrării lui.

    Toate acestea nu se poate să fi fost un război viclean, bine orchestrat, împotriva lui, dar și împotriva Sfinților harismatici și în ultimă instanță, împotriva Bisericii și a lui Hristos?

    Exact în aceeași perioadă s-a derulat și un alt scenariu, care îl viza pe Starețul Paisie, și care se lega cu scenariul pe care încercau să-l atribuie Părintelui Efrem.

    Se știe că Starețul Paisie a spus că Dumnezeu astfel va rândui interesele celor mari, încât în cele din urmă ne vor da Constantinopolul.
    Se vor lupta între ei și în cele din urmă, ca o soluție de compromis, vor spune: „Constantinopolul nu-l vom lua nici noi, nici voi, ci îl vom da grecilor.”
    Aceste cuvinte le-am auzit și eu cu urechile mele și știu că le-a spus și multor altora. A spus și unui oarecare bărbat tânăr care îl vizitase pentru prima dată: „Tu vei intra cu steagul în Constantinopol”.

    S-a dovedit că că acel tânăr era ofițer în armata grecească. Această istorisire o cunosc de mulți ani și este întru totul adevărată.

    După cinsprezece ani de la adormirea Starețului am auzit această istorisire înflorită cu unele amănunte pe care eu le-am auzit pentru prima dată.
    De asemenea și ucenicii de aproape ai Starețului, pe care i-am întrebat, nu le cunoșteau.

    RăspundețiȘtergere
  4. 4.
    Lucrul acesta m-a mirat mult. Cum se face ca cei de aproape ai Părintelui Paisie nu le cunosc și le cunosc alții?

    Amănuntele care au fost lipite de sâmburele de adevăr al istorisirii sunt următoarele:
    a) Numele acestui ofițer și că
    b) trecea în rezervă în primăvara anului 2009.

    Aceasta a dat îndată o stabilire dramatică a datei, adică faptul că această proorocie trebuia să se fi împlinit în primăvara care a trecut.
    În aceeași perioadă a început să circule o istorisire ridicolă despre trei epistole pe care, chipurile, le-ar fi scris Părintele Paisie și le-ar fi încredințat unei persoane necunoscute, care trebuia să le dea după un număr de ani de la moartea lui, președintelui Rusiei, prim-ministrului grec și comandantului armatei grecești.
    Și lucrul acesta este foarte ciudat.
    Despre un lucru atât de serios nimeni dintre cunoscuții Starețului Paisie să nu știe nimic?
    Cine sunt acești necunoscuți care au lansat această provocatoare și ridicolă istorisire cu epistolele? Ce rol joacă?
    Unde țintesc?
    Acestea se leagă și cu înscenarea făcută Părintelui Efrem și au circulat împreună pe internet, înșelând pe mulți creștini evlavioși naivi care aveau încredere în cei doi stareți.

    Din păcate, au existat și unii creștini, care aveau multă evlavie amestecată cu puțină vătămare, și care reproduceau aceste povestiri dubioase cu multă superficialitate, naivitate și râvnă.

    Primăvara a venit și a trecut, ofițerul a trecut în rezervă, război nu a fost, Constantinopolul nu ne-a fost dat.

    Astfel cu ajutorul acestor amănunte pe care le-au lipit de sâmburele de adevăr al profețiilor Părintelui Paisie au izbutit să-l scoată mincinos și nedemn de încredere în ochii oamenilor care nu au cunoscut și nu cunosc lucrurile îndeaproape.
    Adică încearcă să lovească autoritatea și influența pe care o are Starețul Paisie printre creștinii ortodocși.

    Din metoda și modul răspândirii, din faptul că au izbutit să răspândească atât de larg minciunile lor, nu putem oare trage concluzia că aici avem de a face cu ceva planificat și bine organizat?

    Dacă ne gândim că toate acestea se întâmplă într-o epocă în care Biserica este luptată sistematic, că există într-o continuă creștere o politică de descreștinizare a societății grecești, ne putem gândi că toate acestea sunt o parte din dintr-un plan mai larg, prelucrat de psihologi plătiți, calomniatori de meserie, îndrumători si formatori de opinii, agenți care exploatează prostia și personalitățile problematice ale unor creștini ca să lovească în autoritatea Sfinților și a Bisericii.

    Să stăm cu frică și cu luare aminte. Să nu ne îngăduim naivitatea și prostia. Să devenim înțelepți ca șerpii și blânzi ca porumbeii, pentru că - așa cum spunea fericitul stareț sfânt Paisie - trăim în vremea antihristului, iar noi dormim în opinci.

    Sursa: PARAKATATHIKI, Iulie-August 2009.

    Traducere: Ierom. Ștefan N.
    Schitul Lacu, Sfântul Munte Athos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. interesant , multumim .

      Ștergere
    2. Este planul de a desfinta Sfintul munte Atos al masonilor au semnat deja planul de dezcrestinizare al greciei cauta pe saitul apologetic.ro supermemorandumul si citeste.Pana in 2020 va desfinta avatonul si va fi declarat PARC SPIRITUAL.

      Ștergere
  5. Ortodoxia în smerenie se păstrează . Noica

    – Părinte Rafail, aţi spus că pe meleagurile noastre ortodoxia este puţin înţeleasă şi trăită; am dori să ne conştientizaţi mai mult asupra acestui lucru.

    – Părintele Rafail: Mă bucur de întrebarea asta. Ce mi s-a întâmplat mie s-a întâmplat multora în Apus când ne-au lipsit cele pe care le luam de bune, am început să căutăm, căutând am găsit mai mult decât ne-am aşteptat. În cazul meu, când vă spun că am trăit ortodoxia ca fiind însăşi firea omului a fost acel mult mai mult decât mă aşteptam.

    Întrebam pe Dumnezeu în taina inimii: Doamne, dar de ce ar fi ortodoxia mai adevărată sau mai înţeleaptă sau mai adâncă sau mai nu ştiu ce decât protestantismul care-l descoperisem eu aşa cum mi se părea. Mi-a arătat Dumnezeu că nu era mai înţeleaptă, mai adevărată, era firea omului. De-aia este mai decât ori şi ce. Orice religie, orice rătăcire, orice ideal este un om care se caută şi ortodoxia este aia ce caută omul.

    Pe meleagurile noastre se întâmplă ce se întâmpla cu evreii din Vechiul Legământ. Conştientizaţi de descoperirea dumnezeiască că ei sunt poporul ales, bineînţeles că păcatul şi-a tras spuza pe turta lui şi atuncea au început să se mândrească.

    Care este primul cuvânt de propovăduire al glasului Cuvântului lui Dumnezeu, adică Ioan Botezătorul? – Troparul zice că e glasul Cuvântului, glasul cel din pustie – “şi să nu vă ziceţi vouă că sunteţi sămânţa lui Avraam că zic vouă că din pietrele acestea Dumnezeu poate să ridice fii lui Avraam”.

    Echivalentul acestor cuvinte este valabil pentru toată ortodoxia în baştina ei astăzi, la noi, la ruşi, la greci am văzut aceleaşi lucruri.

    Paradoxal, ce s-a întâmplat în istorie, ce s-a întâmplat în Vechiul Legământ, aşa se întâmplă şi astăzi. Multe rătăciri în Apus şi diaspora, omul se caută şi un pic se găseşte şi un pic se pierde, dar conştientizarea a ce este ortodoxia mult mai puternic se dă acolo unde nu este, unde omul caută, decât aici unde o ai pe toată pe toate drumurile, o iei de bună, ai una aici, ai una acolo, toate străzile sunt pline de preoţi, vrei să te spovedeşti ai unde să te duci. Da!

    Toate sunt la îndemână, dar o luăm de bună, şi fiindcă o luăm de bună o pierdem fiindcă păcatul îşi trage spuza pe turta lui, păcatul fiind indiferenţa, păcatul fiind nepăsarea, păcatul fiind mândria că noi suntem popor aşa şi pe dincolo, poporul lui Dumnezeu.

    Vă spun că din popoarele pe care le-am cunoscut nu este nici un popor care să nu fie buricul pământului. Sunt zeci de burice dintre care, bineînţeles, sunt eu şi poporul meu.

    Ăsta este păcatul şi spuza care şi-o trage, pentru asta poporul lui Dumnezeu pe Dumnezeu l-au răstignit şi pe Dumnezeul lor şi tradiţia lor au pierdut-o.

    Apostolul Pavel s-ar fi făcut el anatema de la Hristos numai pentru ca poporul lui să poată reveni la adevăr şi n-a venit până astăzi.

    Spunea părintele meu duhovnic: noi suntem ortodocşi, dar noi nu putem fi mândri că suntem ortodocşi, noi trebuie să fim smeriţi că suntem ortodocşi. Ortodoxia în smerenie se păstrează“.

    (din conferinta cu tema “Postul şi iertarea, destin şi vocaţie în ortodoxie“, aprilie 2002, Alba-Iulia)

    RăspundețiȘtergere
  6. Risen – Misterul Inaltarii (2016)

    RISEN este povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios.
    Clavius (Joseph Fiennes), un puternic tribun roman şi ajutorul său, Lucius (Tom Felton), primesc misiunea de a rezolva misterul reînvierii lui Isus (care în film poartă numele ebraic, Yeshua) şi de a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în săptămânile de după crucificare, pentru a infirma zvonurile cu privire la un nou Mesia şi pentru a preveni o revoltă în Ierusalim.

    Click pe primul cadran .

    http://www.filmehdonline.org/risen-misterul-inaltarii-2016/


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  7. Inaltare;mantuire.
    Inseamna disipare, dizolvare cum ar fi
    In Absolut.
    Nu va mai doriti Integrare in Absolut, doriti-va curati, sa ajungeti langa Dumnezeu, nu sa muriti in neant, ca asta inseamna mantuire si inaltare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e!
      Creștinul care a crezut toată viața lui în Dumnezeu va merge la El după moarte si-si va trăi viața veșnică cum si-a trait-o asta de pe pământ.
      Cel care a crezut în orice altceva va trăi viața de apoi în ce a crezut în viața asta.

      Ștergere
  8. Anonim 03/49,daca "mori" fara sa fii constient de Constiinta ta si CEA din care vii,nu vei merge nicaieri,ci vei ramane la nivelul la care erai.Vei bantui pe acest nivel pana cand vei hotari sa te reintrupezi pe nivelul tau cu dorinta de a te constieniza pe tine.Altfel,nu se poate.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, scriai prin noiembrie ca in 28 de zile vor fi schimbari fenomenale la nivel planetar.
      Care au fost alea?

      Ștergere
    2. Pai, 15:23, daca nu le-ai vazut inca, iar timpul a expirat pt. ele, inseamna ca au fost secretizate.
      Raspunsul il vei afla peste 50 de ani !
      Morala: nu oricine zice ceva, aia se si intampla !

      Ștergere
  9. Ați avut dreptate astăzi pe România Tv a arătat că va vi un val de aer rece intr-o parte și un val de aer cald în altă parte .

    RăspundețiȘtergere
  10. O furtună de zăpadă a provocat moartea a cel puțin 30 de persoane https://www.antena3.ro/externe/o-furtuna-de-zapada-a-provocat-moartea-a-cel-putin-30-de-persoane-400501.html

    RăspundețiȘtergere