vineri, 17 februarie 2017

UN INTENS CUTREMUR DE PĂMÂNT !


                                            ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                           16  Februarie 2017,ora 23,30 !

                                             Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe BLOG, văd dragilor o cameră cunoscuta mie, iar aici in cameră ,vad o masă pe care se afla un televizor.
Brusc ,începe un Cutremur mare,si vad cum televizorul sărea de pe stanga pe dreapta si invers.

             Image result for seismograf.

Dragii mei, vom auzi de un CUTREMUR mare, un Cutremur care va lăsa multă lume cu lacrimi în suflet si pe obraz.
Sa ne rugam dragilor ca si până acum , pentru ca ROMÂNIA SFÂNTĂ să fie ocrotita si ocolită de un astfel de Cutremur, sa fim buni si milostivi ,sa ne iubim Aproapele ,si nu în ultimul rînd, să ne întarim în CREDINŢA întru IISUS HRISTOS si MĂICUTA DOMNULUI.
                                      Cu dragoste,Maria

.Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 


Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

77 de comentarii:

  1. M.am saturat de atatea cutremure!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gaseste solutia!;)

      Ștergere
    2. Cine să mai găsească soluția cînd lumea a devenit atît de rea în ultimul timp și majoritatea sunt lipsiți de credință. Cred că toată lumea a văzut zilele trecute o profesoară, soție de preot,care a întreținut relații intime cu un elev. Cum să ne mai apere Dumnezeu cînd lumea păcătuiește zilnic.

      Ștergere
    3. Solutia este in noi, in fiecare dar nu o putem identifica, altfel demult eram schimbati in lumina divina iar raul nu mai era prezent aici pe pamant. Intelegerea si asimilarea profunda a invataturilor divine este insuficienta de aceea nu se intampla adevarata schimbare incat sa fim ceea ce ar trebui iar preotii nu pot da mesajul corect si complet. In Biblie nu-i totul. Lipsesc parti importante, cruciale care daca ar fi cunoscute, intelese si asimilate ar conduce la eliminarea completa si definitiva a raului din noi. Asa cred.

      Ștergere
  2. Doamna Maria sa ne fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne fereasca de toate relele.Dar cum se vede doamna Maria rautate ca acum nu stiu sa fi fost in tara noastra ca acum.Doamna Maria ma sperie atata vrajba ca nu se mai termina
    Va iubesc doamna Maria cit va tine Dumnezeu si va arata tot Adevarul Duhului Sfant.Sunteti ca un duhovnic cel putin pentru mine. Dumnezeu sa va aiba in grija si pe noi tot poporul sau Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne apara-ne de toate necazurile!

      Ștergere
    2. Crestinii trebuie să observe că lumea merge spre rău, că lumea se rupe de Hristos, că lumea se lasă cucerită de duhurile întunericului. Crestinii trebuie să se lupte cu toate puterile pentru a nu părăsi calea mântuirii, si trebuie să respingă orice cursă prin care vrăjmasul încearcă să le abată atentia asupra unor lucruri care nu merită atentie.

      Ștergere
  3. The Trial (1993) Procesul - dupa romanul lui Kafka


    Kafka e din ce in ce mai prezent in vietile noastre si culmea e ca suntem impacati cu situatia, o acceptam ca atare ca pe un dat mioritic .
    Ideea principala : lumea ca un neant, ca o inchisoare, ca o ispasire de pedeapsa.
    Cum ar spune J.P Sartre "infernul sunt ceilalti".
    O societate a neantului in care individul se pierde .


    server 6

    http://filmehd.net/le-proces-procesul-1962-filme-online.html


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria am citit in presa ca se doreste eliberarea lui Cioaca din puscarie si se vrea redeschiderea cazului Elodiei in instanta,si eu cand am citit stirea mi-am dat seama ca ati vorbit despre finalizarea cazului si descoperirea trupului Elodiei.Cred ca in martie Cioaca va fii eliberat si se va cauta noi dovezi de nevinovatie in cazul lui.
    Am vrut sa va amintesc ca timpul adevarului se apropie si previziunea dvs va uimi lumea cand se va adeveri.Abia astept implinirea ei.Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ion Masinca17 februarie 2017, 19:12 ,iti recomand sa te conectezi la PROPRIUL TAU Duh SFANT .Nu mai urma alte Duhuri .

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca aveti credinta in D-zeu ,nu trebuie sa va fie frica.....lupta dintre bine si rau....a fost dintotdeauna.......parca sunteti niste copii fricosi .Totul se face cu voia lui D-ZEU,doar nu credeti ca extraterestrii fac ei ce vor....hahaha.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca spuneti "camera cunoscuta mie" e clar unde o sa fie, nu? Simon Istvan Szatmárnémeti

    RăspundețiȘtergere
  8. Iesiti repede afara si priviti luna.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria,ați spus mereu pe blog ca atunci când va fi marele cutremur vom ști,întrebarea e:când vom ști,după ce se va intampla?Nu va întreb cu rautate dar ați afirmat ferm ca vom ști,mai sunteți de aceeași părere?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:25, tu daca vrei sa stii exact cand va fi, intreaba-l pe nen'tu Draganoiu din padure...
      Daca te grabesti, poti sa-ti provoci singura unul, ca sa nu mai pui intrebari care tot pe tine te umilesc.

      Ștergere
    2. Eu cred că tu dai răspunsuri care te umilesc anonim 22:27,strict părerea mea

      Ștergere

    3. Anonim 22:59 ,nu are capacitatea de a intelege :) ,este prins in jugul neputintei ,

      Ștergere
    4. 22;59, in cazul de fata, parerea ta nu conteaza, iar jugul neputintei este doar bla-bla-ul pe care il tot repeti datorita vocabularului limitat si insipid

      Ștergere
    5. Anonim17 februarie 2017, 20:25

      Si daca as spune ca va veni CUTREMURUL cel mare,inainte de a se produce, ce ar putea face cei care stau sus la etajele blocurilor cu risc seismic? Oare,chiar este bine să spun dacă va veni CUTREMURUL MARE in ROMANIA?
      Ar mai avea POPORUL ROMÂN liniste? Câti dintre cititorii Blogului,nu mi-ar aduce din nou injurii si jigniri?
      Mă mai gandesc daca sa spun despre CUTREMURUL MARE ce ar urma sa se produca in ROMANIA!

      Ștergere
    6. Doamna Maria,aveti misiunea sa spuneti TOT!Nu asa ati promis Domnului IIsus?
      "Scrie tot ce auzi si ce vezi!"

      Câti dintre cititorii Blogului,nu mi-ar aduce din nou injurii si jigniri?"De ce va e teama de judecata lumii daca spuneti adevarul precum spuneti?"

      Ștergere
    7. 13:05/19 febr.(20:25/17 febr.) de ce tot insisti tu tot timpul cu fel de fel de insinuari, chipurile subtile, ca sa sugerezi ceea ce te macina obsesiv pe tine, si anume ca d-na Maria minte?
      Oricate masti ai incerca sa-ti pui, tot ti se vede fata ! iar ura si rautatea schimonosesc groaznic…

      Ștergere
  10. D Maria , a-ti mai avut o instiintare , cand a-ti vazut cum Transilvania s-a scufundat ca intr-o groapa neagra, ca un vartecus .Doamne Iisuse Hristoase ai grija de noi. Numai tu poti opri toate dezastrele.Doamne Maica Domnului icoana ta din Grecia "PORTARITA" peste care nu poate trece nimeni, te rugam apara Romania mare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne Maicuta Domnului, ai simtit durerea,ai varsat lacrimi si durere pentru fiul tau si mantuitorul nostru, departeaza toate ispitele de la poporul Roman. Teritoriul se va reface tot cu varsare de sange, dupa cum spuneti,dar ramane Jale mare......Maria .I.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ca in Sodoma si Gomora: Daca se vor gasi macar 5 credinciosi o va salva. Cate rugaciuni se inalta zi si noapte in manastirile noastre ,oare sunt in zadar ???????

    RăspundețiȘtergere
  13. SARACA ROMANIE: S-AU MARIT PENSILE CU 5,4 % SI SE MARESTE GAZUL CU PESTE 10%, S-AU MARIT SALARIILE (NU TOATE) CU 15% SI SE SCUMPESTE ENEGIA CU APROX 10%, PAINEA COSTA CU 10% MAI MULT SI SCUMPIRILE NU SE VOR OPRI AICI

    Guvernul PSD cu o mână dă, cu cealaltă ia. După ce pâinea a fost scumpită cu 10% vine rândul gazelor și curentului electric. De la 1 aprilie, preţul gazelor naturale creşte cu 10% pentru consumul casnic, iar energia electrică se va scumpi de la jumătatea anului cu cel mult două procente.

    http://www.nationalisti.ro/2017/02/saraca-romanie-s-au-marit-pensile-cu-54-si-se-mareste-gazul-cu-peste-10-s-au-marit-salariile-nu-toate-cu-15-si-se-scumpeste-enegia-cu-aprox-10-painea-costa-cu-10-mai-mult-si-scumpirile-nu-se-vo/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La asta ma gandean si eu,da cu o mana si ia cu zece!

      Ștergere
    2. ,,Guvernul Cioloș-Soros ne-a NENOROCIT. A liberalizat PREȚUL LA GAZE în avantajul companiilor străine înainte să plece. Preţul la gaze, mai mare cu 10% din aprilie. OMV RÂDE ȘI-ȘI FREACĂ MÂINILE
      Pe 29 Septembrie 2016, Guvernul CIOLOȘ-SOROS, a aprobat printr-o Ordonanță de Urgență făcută "Pe ascuns ca Hoții", adică fără nici un fel Dezbatere Publică, eliminarea restricțiilor la exporturile de gaze si a DDECIS DE LA SINE PUTERE renunțarea la calendarul de liberalizare - CALENDAR CARE PROTEJA POPULAȚIA ROMÂNIEI.
      De la 1 aprilie 2017, Gazele vor fi tranzactionate pe bursa intr-un mod neclar. Speculanții își vor face jocurile cum au făcut recent cu curentul electric. Preţul la gaze, mai mare cu 10% din aprilie,, http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=964794&title=terapie-de-soc-pentru-populatie-cu-gazele-romanesti-guvernul-ciolos-soros-ne-a-nenorocit-a-liberalizat-pretul-la-gaze-in-avantajul-companiilor-straine-inainte-sa-plece-pretul-la-gaze-mai-mare-cu-10-din-aprilie-omv-rade-si-si-freaca-mainile

      Ștergere
    3. Mizerabili iohanisti sorosisti!!! aici suntem la cutremur iar voi a-ti venit sa dezinformati si sa apasati PSD-ul? ocupati-va de hitleristu' vostru, fasificator de case, vanzator de aurul verde a Romaniei, si de copiii Romaniei. O lighioana rea care uraste oamenii si copiii. A scos tinerii cu copii la demonstratii, nu i-a pasat ca acei copii ar putea pati ceva, ca un schizofrenic ar fi putut lasa un ruxac cu expozivi in multime si apoi sa plece. De fapt exista si lege care interzice folosirea copiiilor in demonstratii de strada. Dar acest nazist nu respecta constitutia Romaniei decat constitutia lui de nemernic. Iar acum face diviziunea Romaniei. Asa ca derbedeilor iohanisti ocupati-va de tatuca vostru hitleristu'.

      Ștergere
    4. Nu e de vină Guvernul Grindeanu că se scumpesc facturile și de vină e Cioloș care a liberalizat prețurile și a dat mînă liberă străinilor,care administrează resursele noastre.Odată ce acestea au fost externalizate și Cioloș le-a făcut jocul, nu se poate face nimic.Se vor descoperi multe mizerii făcute de Guvernul Cioloș și poate așa își vor da seama și românii ce tehnocrați trădători ne-a adus Iohannis cînd a vrut guvernul lui.Acum se încercă aceiași metodă pentru a nu se descoperi fraudele lăsate în urma și vrea iar guvernul lui. Guvernul Grindeanu poate să merească salariile și cu 100% că tot degeaba,pentru că regiile vor scumpii facturile din nou ca să nu putem avea creștere economică și pentru a ne face să batem pasul pe loc.Nu e de vină acest guvern că avem în fruntea țării un trădător,care lucrează pentru străini.DS

      Ștergere
    5. Oamenii care au ieșit în stradă și astăzi însoțiți de copii lor ar trebui să manifeste pentru nenorocirile pe care le-a făcut Gunernul Cioloș.Pe 28 sept.2016 Guvernul a dat peste noapte odronanță de urgență pentru liberalizarea prețurilor și eliminarea restricțiilor la export.Noi nu avem gaze și energie pentru noi în schimb dăm la export,apoi importăm din străinătate cu prețuri de zece ori mai mari.Vă dați seama în ce situație ne aflăm și cum își bat străinii joc de noi,mai ales că populația e manipulată și scandează numai tîmpenii. Nu pot sa-i înțeleg pe acești români,care au acces la atîta informație,de ce nu se documentează înainte de a acționa.Eu cred că ei sunt primi,care vor să distrugă România și nu face decît să le netezească calea străinilor de a-și pune planul în aplicare.Cred că suntem cel mai prost popor de pe glob,nici în Africa nu mai sunt oamenii așa de manipulații. Să nu ne mirăm cînd vom fi loviți de catastrofe naturale pentru că va fi rezultatul actiunilor noastre imbecile.DS

      Ștergere
    6. Anonim 00:12,te consideri un om credincios? Un astfel de limbaj si o astfel de ura indica cu totul altceva! Si protestantii de la Cotroceni si-au scos nepotii, exista destule fotografii! Mai bine roaga-te decat sa scrii prostii!

      Ștergere
    7. Maria, iti place, te identifici cu rautatea unei asemenea creaturi? Asta nu te deranjeaza?
      „Anonim18 februarie 2017, 00:12
      Mizerabili iohanisti sorosisti!!! aici suntem la cutremur iar voi a-ti venit sa dezinformati si sa apasati PSD-ul? ocupati-va de hitleristu' vostru, fasificator de case, vanzator de aurul verde a Romaniei, si de copiii Romaniei. O lighioana rea care uraste oamenii si copiii. A scos tinerii cu copii la demonstratii, nu i-a pasat ca acei copii ar putea pati ceva, ca un schizofrenic ar fi putut lasa un ruxac cu expozivi in multime si apoi sa plece. De fapt exista si lege care interzice folosirea copiiilor in demonstratii de strada. Dar acest nazist nu respecta constitutia Romaniei decat constitutia lui de nemernic. Iar acum face diviziunea Romaniei. Asa ca derbedeilor iohanisti ocupati-va de tatuca vostru hitleristu'.”

      Intr-o zi cineva o sa-ti reclame blogul pentru defaimare. Mare atentie!

      Ștergere
    8. Ii place ....ii place , altfel nu ar da tonul

      Ștergere
    9. te citez, "creatura" 13:51, da’ ce tot iti faci tu atatea griji?
      stii cum e: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia ! asa-i proverbul, n-am avut alta rima.

      cred ca bufeurile ar trebui sa te preocupe, pt. ca dau reactii in lant, la 17:07 si 19:27, ca de obicei, trei in una!

      Ștergere

    10. Anonim18 februarie 2017, 23:19, nu pot sa numesc om pe cineva care arunca intr-una blesteme si musteste de ura. Probabil ca esti la fel din moment ce sari in sus. Proverbul tau nu-si are locul iar bufeurile pastreaza-le pt. tine cand o sa te faci mare. Mai ai pana atunci.

      Ștergere
    11. 00:58, nu te supara, dar ce ti-a zis 23:19 este un proverb si nicidecum un blestem ! Sau tu ai scris "blestem", ca sa-i impresionezi pe ceilalti cititori ?
      Dar daca ai dreptate, poti sa ne dai cateva exemple de "blesteme" pe care ti le-a zis, ca asa...doar vorbe...stii cum e, nu te crede nimeni. Vorba aia, dovada !
      Eu cred ca tu de fapt esti suparat pt. ca 23;19 ti-a aratat ca te-ar cam sti de pe aici. Eu asa am inteles, iar tu nu vrei sa recunosti. Poate gresesc…

      Ștergere
    12. 00:58 , cand ti se cer argumente, nu mai raspunzi.
      Vezi ? Asa se dovedeste ca cineva minte !
      Sa nu mai minti, ca minciuna are picioare scurte...

      Ștergere
  14. SARACA ROMANIE: S-AU MARIT PENSILE CU 5,4 % SI SE MARESTE GAZUL CU PESTE 10%, S-AU MARIT SALARIILE (NU TOATE) CU 15% SI SE SCUMPESTE ENEGIA CU APROX 10%, PAINEA COSTA CU 10% MAI MULT SI SCUMPIRILE NU SE VOR OPRI AICI

    RăspundețiȘtergere
  15. Traiasca Republica Socialista Romania !!!
    Chiar frate cu America !

    RăspundețiȘtergere
  16. Era cumva camera dumneavoastra?
    Sunt convinsa ca veti raspunde onest ca de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:53, vrei sa-ti raspund chiar cu aceeasi onestitate cu care pui tu intrebarea ???

      Ștergere
  17. Va rog Doamna Maria spuneti ne acest cutremur va fi in Romania ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Va rog Doamna Maria spuneti ne acest cutremur va fi in Romania ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum stim cu totii,DUMNEZEU ne/a promis asa>
      CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremurul-cel-mare-din-romania-...
      Translate this page
      Sep 17, 2016 - CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND ! ... Specialistii vorbesc despre un posibil cutremur mare in Romania!
      You've visited this page 2 times. Last visit: 12/27/16
      Chiar daca am vazut acest CUTREMUR intr/o camera cunoscuta mie, asta nu inseamna ca va fi in ROMANIA. Am mai scris astfel,iar CUTREMURUL s - a produs in alta TARA.
      Sa ne intoarcem la bunatate,la CREDINTA, sa invatam sa daruim dragoste Aproapelui si nu ură, sa mergem macar in ziua SFINTEI DUMINICI la SFANTA BISERICA,iar BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,nu-si va intoarce FAŢA SA de la noi păcătosii.
      Sa nu ne speriem, ci sa fim puternici ,optimisti si intariti in CREDINTA ,si ne va fi noua bine .Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. intr-o camera astrala are loc cutremurul,o cunosti ca iti apartine.

      Ștergere
  19. In ultima vreme se intampla numai necazuri sunt multe semne care prevestesc venirea Domnului.Sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne pazeasca de orice rau sa cerem putere ca sa trecem peste toate incercarile care vin peste lumea aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  20. Da va fi in Romania, si va fi groaznic.

    RăspundețiȘtergere
  21. Se pare ca, de data aceasta nu ati mai scris ca Romania va fi ferita de un cutremur mare...Sa intelegem ceva din absenta acestei propozitii?Oricum,astazi am auzit multe persoane plangandu-se de o stare de tristete inexplicabila,ca o durere a sufletului, ce nu a fost generata de intamplari concrete.O fi de la apropierea Mosilor de iarna, de dorul celor plecati sau de un presentiment legat de un apropiat cutremur,la noi?Stiu ca nu voi primi un raspuns concret,poate ca nici dvs. nu stiti.Ma intreb si eu,asa...

    RăspundețiȘtergere
  22. Citiți atent .Si răspunsul este DA .

    RăspundețiȘtergere
  23. Da va fi in
    Romania in luna lui martie si o sa ne zgudue bine dumnezeu si maicuta domului sa ne ocroteasca sa ne pazeasca amin la

    RăspundețiȘtergere
  24. In california e foarte rau:( mari inundatii, si se astapta si mari cutremure:((

    RăspundețiȘtergere
  25. Duhule sfant (Maria ),nu poti tu influienta prea mult procesul schimbarii ,motivul il cunosti destul de bine.Razboiul se tine mai intai in astral apoi se manifesta pe pamant (Precum in ceruri asa si pe pamant ).Suntem in plin razboi Tu CARE reprezinti falsul si eu care reprezint schimbarea spre bine. Tu protectoarea Rusiei vezi si iti doresti haos ,v-ati impus numai prin frica .Spiritele care incep sa aibe deschidere spre adevar simt .Tirania ta este aproape de final.Bucurati-va cei care intelegeti ,aceasta tara este speciala si am ales sa o protejam de energiile raului prin zid de foc .Nimicirea falsului este aproape,el va incerca sa va sperie prin tot felul de dezastre ,nu aveti frica si nu ascultati indemnul la rugaciune falsa ,prin aceasta rugaciune va vrajit si inrobit.Nu dati hrana sufletelor necurate ,sufletele curate nu au nevoie de hrana ele se hranesc cu energia lui Dumnezeu.Nu dormiti pe urechea ca necuratii nu pot intra in biserici ,ei intra se inchina si slavesc deoarece se afla in templul zeului lor.Nu pupati cadavre ,prin acest ritual veti fi demonizati. Cautati pacea in voi si adunati ganduri bune ,formulati aceste ganduri si trimitetile drept rugaciune .Acesta este drumul ce trebuie urmat.
    Se alege graul de neghina si se vede graul fiind foarte putin .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 07:04, la ce te referi cand spui ca d-na maria reprezinta FALSUL(?), iar tu, citez, "eu care reprezint schimbarea spre bine"(?).
      Mi se mai pare deliranta si afirmatia ca d-na maria este o tirana care sustine rusia ! Whaaaaat ?

      Avand in vedere ca nu cred ca o imi raspunzi, supun atentiei si celorlalti cititori, ei ce parere au despre aceste, nici nu stiu cum sa le zic, ca sa nu te jignesc...

      Ștergere
  26. Acum o luam cu cutremure!Scapam de una dam de Alta!Si tot asa Mi se pare aiurea!

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa ne ocroteasca maica domnului de pericol sa departeaza toate relele .

    RăspundețiȘtergere
  28. Cel mai mare cutremur este ca s-a trezit Ana Blandiana!!!Chiar va veni cutremurul,si sa știți ca va tine mult ,caci dumneaei pana scoate un cuvânt scancindu se,va dați seama!.Acuml l-a luat in colimator pe Dragnea!Oare cați ani are!?Ar fii mai bine să-și vadă de furnicile ei!Să-și vadă de treab,asta când vede pe cei din PSD,își vede perioada nefasta!dar cine e de vina,nu a avansat cu nimic,caciva rămas blocata ,deoarece PSD s-a schimbat f.f.mult!Ana Blandiana va cheamă furnicuta sa merge-ti sa o culcați,copiii mici dorm devreme.Lăsați lumea in pace ca dvs nu ați prins trenul oprit in gara.Care au avut curaj sau urcat.Lumea este in mișcare,iar sta ai rămas blocata in anii 1945.ce sa faci fiecare cu ritmul lui.Daca tot vreți sa va lansati in politica atunci începeți cu Iohanis,daca tot vreți sa ajutați tara,aici cu el aveți mult de lucru va ajunge ho!ho! Pana la bătrânețe aveți ce sa îndreptați!!Si uite așa se mai cutremura pământul cu cei care sr trezesc ca monștrii!

    RăspundețiȘtergere
  29. Doamna Maria,nu am nimic cu nimeni,dar nu mai postați aceste comentarii care aduc jigniri altor cititori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna!,Eu accept iohanistii când își varsă jignirile,iar dvs.nu acceptați un adevăr!Ana Blandiana când vede PSD vede roșu!Nu am jignit,si nici nu am intenția asta,dar am expus doar in linii mari părerile doamnei care le a afirmat cu patos la tv.nimic mai mult.PNL nu i accepta pe ceilalți,e greu dar trebuie sa va obișnuiți,caci noi cei din PSD nu avem de gând sa plecam pana cand tara aceasta nu va ajunge pe locul I in toate,va fi un exemplu.!Așa ca Doamne ajuta,trenul oprește urcați,altfel rămâneți in stati e cu ochii in soare!

      Ștergere
    2. Anonim18 februarie 2017, 18:50, in ce poveste scrie ce-ai spus tu? :))))))))))))

      Ștergere
  30. E vb. de cutremurul biblic care va fi de fapt o serie de cutremure dintre care unele pe verticala ..nu doar la noi in tara.
    Deci urgia biblica nu vine din senin cum s-a crezut la OTV ci va fi precedata de semne si mesaje in care i se anunta iminenta ..dar pt ca unele adevaruri vor fi prea incredibile si inca necanonice Avertismentul lui Dumnezeu teofanic va fi respins majoritar iar identitatra Sa confundata cu falsul profet care il promite pe Iisus pt dupa urgie... vor exista si voci intre care si o carte plagiat care vor pretinde ca urgia ar favoriza instalarea dictaturii celui rau si nu moartea lui pt a fi dat in vileag. ..
    Deci Avertismentul.va fi considerat prin rastalmacire o neavenita ""Amenintare.." (Ezech. 23) dar " urgia tot va veni" chit ca ii e negata iminenta si chiar existenta pt ca o falsa profetie zice ca ar fi fost anulata complet.
    Teofania surpriza e promisa biblic suficient de discret ca sa fie surpriza si piatra de incercare ( a credintei) si Se va autoprezenta ca fiind Duhul Sfint.
    Va veni si se va caza in Ierusalim in Sion un interval si apoi temporar la Roma dupa care se va muta la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  31. mihai3518 februarie 2017, 13:58,extraordinar de bine spus.

    RăspundețiȘtergere
  32. 6,4...Chile ...Dumnezeu sa ocroteasca pe toti fiii sai! Doina

    RăspundețiȘtergere
  33. Traim vremurile de pe urma .Oameni buni trebuie sa ne intoarcem cu fata catre Dumnezeu pana nu e prea tarziu.Daca suntem certati cu cineva sa dam mana de impacare.Atunci cand va veni Isus sa nu ne gaseasca cu sufletul pierdut .Multa vreme nu Mai este.Dumnezeu sa ne ajute si sa fie cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  34. Se vor prabusi barajele de la Bicaz si Vidraru ( si altele ). Apa care se va scurge din lacuri va matura totul in cale. Se vor ineca localitati intregi.
    Va fi sfirsitul lumii ... Apoi oamenii se vor bate pe hrana. Magazinele vor fi devastate. Hotii vor umbla in grupuri si vor sparge casele oamenilor. Prapadul va domni in Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Barajul Vidraru, construcţia colosală ridicată cu sacrificii umane: toţi morţii au fost trecuţi sub tăcere. Avaria din `74 a fost la un pas de o catastrofă

      http://adevarul.ro/locale/pitesti/barajul-vidraru-constructia-colosala-ridicata-sacrificii-umane-mortii-fost-trecuti-tacere-avaria-74-fost-pas-catastrofa-proportii-1_555f3575cfbe376e357a01e5/index.html

      Ștergere
    2. Tot PSD-ul va ajunge sub moloz. Va fi vai si amar !!!

      Ștergere
  35. Cutremur puternic în Chile, precedat de alte 19 cutremure mai mici

    https://www.antena3.ro/externe/cutremur-puternic-in-chile-precedat-de-alte-19-cutremure-mai-mici-400367.html

    RăspundețiȘtergere
  36. Doua cutremure mici azi in Buzau

    RăspundețiȘtergere